counter
Архів Повернутись назад 14 Жовтня 2016
14 Жовтня
За кордоном Сексуальну орієнтацію визначають не гени, а суспільство Щоб зрозуміти, як люди стають гетеросексуалами або гомосексуалістами, треба подумати, як людина стає лівшею або правшею. Про це пише Zdravoe. Генетичні дослідження дозволяють припустити, що гени відіграють невелику роль у визначенні цього показника: понад 90% людей - правші. Знову таки це може бути через культурний тиск, що сприяє розвитку праворукості в багатьох сферах повсякденного життя. Експерименти психологів Північно-Західного американського університету дозволяють припустити, що успадковуваність гомосексуальності не набагато вище, ніж у описаної вище ознаки - близько 0,25-0,50% для чоловіків і менше для жінок. Якби люди жили в нейтральній в плані орієнтації культури, якої б сексуальної орієнтації вони дотримувалися? Можливо, що за відсутності тиску соціуму частка гомосексуалістів була б більша, ніж зараз. Однак у нашому суспільстві вони займають проміжне положення між двома полюсами сексуальної орієнтації, чистого гомосексуалізму і чистої гетеросексуальності.
Події Поліція розповіла про новий вид шахрайства з викраденими авто В Україні шахраї придумали нову схему виманювання грошей у автовласників, у яких нещодавно вкрали транспорт. Як повідомили в київській поліції, зловмисники, представляючись працівниками поліції, дзвонять потерпілому з повідомленням про встановлення місця знаходження викраденого авто, зазвичай це інше місто. При цьому за «цінну» інформацію просять перерахувати певну суму на банківську картку, нібито на оплату послуг евакуатора. «Після отримання відповідної суми зв'язок з невідомими припиняється, а номер телефону вже не обслуговується», - підкреслили в поліції. За даними правоохоронців, шахраї використовують соціальні мережі та інтернет-портали, що містять інформацію про вкрадені автомобілі і контакти їхніх власників. Часто зловмисники - це особи, які перебувають у місцях позбавлення волі, а банківські рахунки зареєстровані на території проведення АТО.
Політика «Українських диверсантів» перевезли з Криму в Лефортово У московське СІЗО «Лефортово» з окупованого Криму доставили українців Андрія Захтея і Євгенія Панова, яких російське слідство без доказів підозрює у підготовці диверсій на Кримському півострові. Про це повідомила правозахисниця Зоя Свєтова, яка 13 жовтня з плановою перевіркою відвідала СІЗО «Лефортово», повідомляє «Нардеп». За її словами, Євген Панов і Андрій Захтей були виявлені в одній з камер ізолятора «Лефортово». Підозрювані скаржилися на жорстоке поводження. А також повідомили, що не знають, для чого їх перевезли з Криму в Москву. «Панов і Захтей повідомили, що були перевезені до Москви в ніч на 7 жовтня. Євген Панов розповів, що на вертольоті їх перекинули на материк, а потім автомобілем привезли в Москву. На руках підозрюваних видно серйозні рани від наручників і синці. За їхніми словами, слідчих дій у Москві з ними не ще проводили», - повідомила Зоя Свєтова.
Політика У 2017 році військовий бюджет України складе 64 млрд грн Протягом поточного року Збройні сили України отримали близько 2 тис. одиниць озброєння і військової техніки. Про це заявив Президент України Петро Порошенко після церемонії складання присяги ліцеїстів, яка відбулася на Софійській площі сьогодні в Києві, повідомляє кореспондент АСН. За його словами, наступного року річний військовий бюджет складе 64 млрд грн. "Тільки поточного року Збройні сили отримали близько 2 тисяч одиниць озброєння і військової техніки", - заявив Президент. Порошенко підкреслив, що якщо Україна хоче вижити, то на Збройні сили і сектор безпеки треба виділяти 5% ВВП, "як це не обтяжливо і важко для бюджету, для економіки, для соціальної сфери". "Якщо дивитися на ці витрати в масштабі світових цін на зброю і техніку; якщо порівнювати наш військовий бюджет з аналогічними витратами інших країн, то очевидно, що ми діємо в умовах обмеженого і дуже скромного фінансового ресурсу", - сказав Президент.
Політика У результаті бойових дій на Донбасі загинуло більше 2,5 тисячі українських вояків У результаті бойових дій на Донбасі загинуло більше 2,5 тисячі українських військовослужбовців. Про це заявив Президент України Петро Порошенко після церемонії складання присяги відбулася на Софійській площі сьогодні в Києві. "2533 військовослужбовців загинули, захищаючи Україну від російського агресора", - сказав він і закликав вшанувати їхню пам'ять хвилиною мовчання. Петро Порошенко також повідомив, що двом воїнам буде присвоєно звання Героя України. «І я підпишу сьогодні Указ про присвоєння звання Героя України ще двом відважним воїнам - майору Андрію Ткачуку, начальнику штабу парашутно-десантного батальйону 25-ї бригади високомобільних десантних військ; і молодшому лейтенанту Володимиру Гарматію, комвзводу управління артилерійської батареї 51-ї окремої механізованої бригади. Володимиру Гарматію, на жаль, - посмертно», - сказав Президент.
Політика У ГПУ уточнили інформацію про місцезнаходження втікача Януковича Інформація про місцезнаходження екс-президента України Віктора Януковича на території Росії і отримання ним політичного притулку в Російській Федерації не є офіційною. Про це 13 жовтня заявив начальник департаменту спецрозслідування Генеральної прокуратури України Сергій Горбатюк, повідомляє «112 Україна». «Інформація про місцезнаходження колишнього президента України Віктора Януковича на території РФ і отримання ним політичного притулку в Росії не є офіційною. На офіційний запит Генпрокуратури України щодо місця перебування і можливого російського громадянства Віктора Януковича Росія відмовилася відповідати, - заявив Горбатюк. Щодо озвученої адвокатом Януковича інформації, ГПУ повторно звернулася до РФ, щоб вони спростували або підтвердили цю інформацію. У разі підтвердження цих даних ми зможемо провести слідчі дії і допит. У цій справі може бути тільки заочне судочинство, так як Росія відмовляє в екстрадиції Віктора Януковича», - заявив Сергій Горбатюк.
Політика Українські авіаконструктори розроблятимуть нове ракетне озброєння Перед українськими конструкторами поставлене ​​завдання розробити нове ракетне озброєння. Про це Президент України Петро Порошенко сказав, виступаючи на Софійській площі в Києві з нагоди святкування Дня захисника України. "Перед вченими і конструкторами поставлене ​​завдання: розробка нового ракетного озброєння, комплексів крилатих ракет, високоточних боєприпасів, безпілотників ударної сили, засобів космічної розвідки", - сказав Петро Порошенко. Також, за словами українського Президента, чималі суми будуть виділені і на додаткову закупівлю озброєння. «Не все, що здатний виробити ВПК, ми можемо дозволити собі придбати. Проте в наступному році на закупівлю і ремонт озброєнь плануємо витратити близько 11 млрд гривень», - сказав Порошенко.
Суспільство оформление ленты  На Марші військових оркестрів у центрі Києва звучав Леонтович і Джексон Військові марші і мелодії української та світової класики сьогодні прозвучали на Хрещатику в Києві. Рівно опівдні там стартувала хода військових оркестрів, присвячена святкуванню Дня захисника України. Головною вулицею країни урочистою ходою один за одним пройшли: зразково-показовий оркестр ЗСУ, оркестр почесної варти Окремого полку Президента України, 101-ї окремої бригади охорони Генерального штабу ЗС України та військових вишів. На трубачів і барабанщиків з величезних плакатів дивляться їхні побратими - учасники війни на Донбасі. Виставка в центрі столиці організована під гаслом: «Під захистом українських військових». Музиканти грають «Червону руту» Івасюка, «Щедрик» Леонтовича і навіть хіти Майкла Джексона. Серед глядачів як прості кияни і туристи, так і військові у формі зі своїми сім'ями.
За кордоном Агресія РФ: Корчілава вибачився перед Україною за голосування Грузії в ПАРЄ Колишній прес-секретар посольства Грузії в Україні Бачо Корчілава 14 жовтня на своїй сторінці в Facebook приніс вибачення всьому українському народові за позицію делегації Грузії в ПАРЄ під час голосування за резолюції по Україні. «Мені ці слова даються важко, і я не думав, що мені колись доведеться їх сказати. Мені дуже прикро за те, що делегація Грузії не голосувала в Парламентській Асамблеї Ради Європи за резолюцію щодо України. Хочу сказати, що чотири грузинських депутати - це не вся Грузія, я впевнений в перемозі України». Нагадаємо, як ми повідомляли, 12 жовтня в ПАРЄ ухвалили дві резолюції щодо України. В одній засудили вибори в Державну думу Росії на території окупованого Криму, а в іншій - визнали конфлікт на Донбасі агресією Російської Федерації. Грузинська делегація не взяла участь у голосуванні.
Події Фейк від «ДНР»: У «збитому» вертольоті ЗСУ перебувати іноземні найманці Вертоліт Збройних Сил України, який нібито вчора підбили в Донецькій області проросійські бойовики, впав під Маріуполем. А на борту вертольота перебували іноземні найманці. Про це терористи повідомляють на сторінках в соцмережах. «При спробі захоплення території Новоазовського району українська армія застосувала авіацію. Був задіяний вертоліт Мі-8 ВСУ, який був підбитий ракетою і впав, але не вибухнув під Маріуполем. На борту вертольота перебувала група інструкторів НАТО і західні найманці», - сказано в повідомленні. Нагадаємо, ватажок «ДНР» Олександр Захарченко раніше заявляв, що його бойовики збили вертоліт з військовими ЗСУ. Спікер прес-центру штабу АТО Віктор Шубець спростував цю інформацію. «Інформація про збитий бойовиками в Донецькій області вертольоті ЗСУ не відповідає дійсності. Ми не використовуємо в зоні АТО бойові вертольоти, в екстрених випадках для евакуації поранених ми використовуємо транспортні вертольоти», - заявив Віктор Шубець.

Щасливі імена: які з них приносять успіх
Щасливі імена: які з них приносять успіх
Астрологи та екстрасенси стверджують, що від імені людини певною мірою залежить її доля Тому в деяких випадках....
Рисуем счастье: эффективная техника позитивного мышления и визуализации
Рисуем счастье: эффективная техника позитивного мышления и визуализации
Існує безліч технік розвитку позитивного мислення Малювання — чудовий спосіб навчитися візуалізувати те, чого ....
Що ніколи не можна говорити про себе: 5 руйнівних фраз
Що ніколи не можна говорити про себе: 5 руйнівних фраз
Будь-які сказані нами слова мають особливу енергетику Деякі фрази є руйнівними
Фелінотерапія або як кішки лікують людей
Фелінотерапія або як кішки лікують людей
Напевно багато хто помічав, що біль і втома йдуть при спілкуванні з коханою кішкою, але чи правда, що вихован....
Гороскопи на 30 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл
Гороскопи на 30 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл
30 квітня обіцяє принести почуття оновлення та відродження для всіх знаків зодіаку Цей день буде сприятливим ч....
більше матеріалів




/-0,79556202888489-/ /-pc-/
Top