counter
Архів Повернутись назад 14 Вересня 2023
14 Вересня
Гороскоп Любовний гороскоп на 14 вересня 2023 року: що обіцяють астрологи ♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть буде вибуховою, і ви зможете подарувати партнеру незабутні моменти. Будьте відкритими до нових ідей і не бійтеся виявити свої почуття. Романтичний вечір під зірками допоможе зміцнити ваші стосунки. ♉️ Телець (20 квітня - 20 травня) Сьогоднішній день принесе вам ніжні моменти та затишну атмосферу. Ви з партнером зможете насолодитися спокійною обстановкою та близьким спілкуванням. Не забувайте висловлювати свою подяку за підтримку та турботу. ♊️ Близнюки (21 травня - 20 червня) Сьогодні ваші розмови з партнером можуть стати особливо глибокими та щирими. Поділіться своїми думками та почуттями, і ви зміцните ваші стосунки. Не бійтеся виявляти повагу до думки партнера. ♋️ Рак (21 червня - 22 липня) Сьогодні ви можете відчути особливу близькість із партнером. Проведіть разом час, насолоджуючись порозумінням та ніжністю. Емоційний зв'язок міцнішатиме, приносячи вам обом радість. ♌️ Лев (23 липня - 22 серпня) Сьогодні ваша пристрасть та енергія будуть на піку. Партнер оцінить вашу інтенсивність та відвертість. Дозвольте собі поринути у вихор чуттєвих переживань і подаруйте один одному яскраві моменти. ♍️ Діва (23 серпня - 22 вересня) Сьогодні важливо виявляти турботу та увагу до партнера. Дрібні знаки можуть створити особливо теплу атмосферу. Поділіться своїми почуттями та будьте готові слухати партнера. ♎️ Терези (23 вересня - 22 жовтня) Сьогодні у вас чудові можливості створити романтичну обстановку. Проведіть вечір удвох, насолоджуючись гарними моментами та спілкуванням. Розділіть свої мрії та плани з партнером. ♏️ Скорпіон (23 жовтня - 21 листопада) Сьогоднішній день подарує вам інтенсивні емоції та глибокі переживання. Партнер оцінить вашу щирість та відкритість. Пориньте у світ взаємних почуттів та довіри. ♐️ Стрілець (22 листопада - 21 грудня) Сьогодні у вас буде чудовий шанс урізноманітнити рутини та подарувати партнеру щось незвичайне. Будьте креативними у планах на вечір та створіть приємні сюрпризи. ♑️ Козеріг (22 грудня - 19 січня) Сьогодні важливо виявляти повагу та розуміння до партнера. Будьте готові підтримати та допомогти у потрібний момент. Спілкування вдвох допоможе зміцнити ваші стосунки. ♒️ Водолій (20 січня - 18 лютого) Сьогодні у вас чудові можливості провести час у колі близьких. Обміняйтесь ідеями та емоціями з партнером, створюючи особливі спогади. ♓️ Риби (19 лютого - 20 березня) Сьогоднішній день подарує вам особливу ніжність та тепло у відносинах з партнером. Проведіть час у затишній обстановці, насолоджуючись порозумінням та ласкою.
Гороскоп Гороскоп на 14 вересня 2023 року: що обіцяють астрологи ♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні день може початися з невеликих труднощів, але не хвилюйтеся. Ваша енергія та рішучість допоможуть вам подолати будь-які перепони. Будьте відкриті до нових ідей, вони можуть спричинити цікаві можливості. ♉️ Телець (20 квітня - 20 травня) Сьогодні у вас буде можливість проявити свої таланти та вміння. Не соромтеся брати на себе відповідальність. Ваш професіоналізм та стійкість будуть оцінені важливими людьми. ♊️ Близнюки (21 травня - 20 червня) Сьогодні вам може знадобитися приділити увагу довгостроковим планам. Поставте перед собою конкретні цілі та опрацюйте стратегію їх досягнення. Спілкування з близькими також буде приємним та плідним. ♋️ Рак (21 червня - 22 липня) Сьогодні ви можете відчути внутрішнє умиротворення та гармонію. Важливо звернути увагу на свій внутрішній світ. Практика медитації або йоги може принести значну користь. ♌️ Лев (23 липня - 22 серпня) Сьогодні підтримка близьких людей буде особливо важливою. Не соромтеся поділитися своїми думками та почуттями з тими, хто вам дорогий. Водночас ви зможете знайти рішення для можливих труднощів. ♍️ Діва (23 серпня - 22 вересня) Сьогодні ви зможете виявити свою практичність та організованість. Дозвольте ваші професійні навички блиснути. Це може принести не тільки вам, а й вашому оточенню користь. ♎️ Терези (23 вересня - 22 жовтня) Сьогодні важливо підтримувати рівновагу між своїми особистими та професійними обов'язками. Знайдіть час для близьких і займіться тим, що приносить вам задоволення. Це допоможе вам почуватися задоволеними та виконаними. ♏️ Скорпіон (23 жовтня - 21 листопада) Сьогодні ви можете відчути внутрішню силу та рішучість. Це чудовий день для реалізації своїх амбітних планів. Не бійтеся брати на себе відповідальність і втілювати свої ідеї в життя. ♐️ Стрілець (22 листопада - 21 грудня) Сьогодні вам може знадобитися виявити терпіння та гнучкість у спілкуванні з оточуючими. Будьте відкриті до погляду інших людей. Водночас ви зможете знайти оптимальні рішення. ♑️ Козеріг (22 грудня - 19 січня) Сьогодні важливо тримати свої обіцянки та бути надійними. Ваша надійність і відповідальність можуть принести вам нові можливості та підвищення в очах оточуючих. ♒️ Водолій (20 січня - 18 лютого) Сьогодні вам може знадобитися трохи більше уваги до свого здоров'я. Приділіть час турботі про себе та своє фізичне благополуччя. Це допоможе вам почуватися бадьорими та енергійними. ♓️ Риби (19 лютого - 20 березня) Сьогодні ви можете відчути хвилювання перед невідомістю. Не бійтеся виявляти свою інтуїцію та довіряти своїм почуттям. Ваш внутрішній компас направить вас у потрібному напрямку.
Суспільство Головне до цієї години. Починається 568-й день війни Головне за день: Внаслідок українського удару крилатими ракетами по анексованому Севастополю цієї ночі були пошкоджені два кораблі, стверджують у міноборони Росії. Постраждали 24 людини. Вночі вибухи лунали й на Одещині. Зафіксовано пошкодження припортової та іншої цивільної інфраструктури, інформує керівник ОВА. В Офісі генпрокурора повідомили про сімох постраждалих. Внаслідок руйнівної повені в Лівії, за попередніми підрахунками влади, могли загинути щонайменше 5000 людей, ще тисячі людей зникли безвісти, повідомляє місцева влада. Радник Офісу президента критично висловився про Індію і Китай. Українські політики та експерти розкритикували його. Дехто навіть закликав до відставки. Через падіння дронів у Румунії вмикають тривоги і будують укриття.
Суспільство Доброго ранку з Євпаторії - місцеві паблики повідомляють про бавовну (оновлено) Поступают сообщения о взрывах в районе Евпатории на западном берегу Крыма. Пользователи соцсетей пишут о звуках пролета беспилотников и работе ПВО. О пролете дронов, нескольких взрывах и зареве сообщают, например, местные жители в группе «AMS EUPATORIA Евпатория» в Телеграме. Сообщения в местном чате начали поступать с половины шестого утра. Говорят, что насчитали порядка 13 взрывов. Налет продолжался на протяжении получаса. В настоящее время в местных пабликах идет "охота на ведьм" в поисках тех, кто выложил первые фото и видео с места прилетов.  Телеграм-каналы публикуют видео и фото большого столба дыма от взрыва в районе Евпатории в захваченном Россией Крыму. Столб дыма подсвечен заревом, вероятно, от пожара. Украинский телеграм-канал «Крымский ветер», получающий сообщения от пользователей из Крыма, пишет, что этот, самый мощный из взрывов, которые слышали местные жители, прогремел в 5:40 по местному времени. Подписчики канала пишут, что взрыв произошел где-то к западу от Евпатории. Крымский телеграм-канал «ЧП Севастополь» сообщает о четырех больших взрывах. Идет ли речь о тех же взрывах, о которых уже писали местныхе жители, или же это новые взрывы, и налет на район Евпатории продолжается, пока не ясно. Сообщения о пролете дронов, взрывах и зареве в районе Евпатории начали появляться в соцсетях около 5:40 по местному времени. В районе Евпатории в захваченном Россией Крыму расположены несколько военных частей. Недалеко от нее находится и военный аэродром Саки, по которому украинская армия уже наносила удар. Сообщают также о перекрытии движения по Крымскому мосту. Он расположен в 250 км от Евпатории, у другого края Крымского полуострова.  В районе Евпатории в захваченном Россией Крыму расположены несколько военных частей. Недалеко от нее находится и военный аэродром Саки, по которому украинская армия уже наносила удар.  
Зведення з фронту від Генштабу ЗСУ на ранок 568-го дня війни 14 вересня 2023 року Оперативна інформація станом на 06.00 14 вересня 2023 року щодо російського вторгнення Слава Україні! Розпочалася п’ятсот шістдесят восьма доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Російські окупанти продовжують ігнорувати міжнародне гуманітарне право, здійснюють обстріли не лише по позиціях українських військ, а й по цивільній інфраструктурі населених пунктів, тероризуючи мирних жителів. Сьогодні вночі окупанти атакували Україну 22 дронами-камікадзе типу "Shahed-136/131", з яких 17 було знищено засобами протиповітряної оборони України. Протягом минулої доби відбулося 29 бойових зіткнень. Ворог завдав 2 ракетних та 92 авіаційних ударів, здійснив 42 обстріли з реактивних систем залпового вогню як по позиціях наших військ, так і по цивільних об’єктах нашої держави. За уточненою інформацією, вчора окупанти атакували Україну 47 дронами-камікадзе типу "Shahed-136/131", з яких 35 було знищено засобами протиповітряної оборони України. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань та пошкоджень зазнала припортова інфраструктура, приватні житлові будинки та інша цивільна інфраструктура. Авіаційних ударів зазнали населені пункти Мороховець, Плетенівка, Петропавлівка, Кислівка, Харківської області; Степок Сумської області; Новоселівське, Новоєгорівка, Білогорівка Луганської області, Сіверськ, Спірне, Курдюмівка, Кліщіївка, Красногорівка, Нью-Йорк Донецької області; Роботине, Запасне Запорізької області; Одрадокам’янка, Придніпровське Херсонської області. Під артилерійським вогнем опинилися близько 100 населених пунктів Харківської, Луганської, Донецької, Запорізької та Херсонської областей. Сили оборони України продовжують ведення оборони на сході та півдні України, наступальної операції на Мелітопольському напрямку та наступальних дій на Бахмутському напрямку, знищують ворога, крок за кроком звільняють тимчасово окуповані території, закріплюються на досягнутих рубежах. В зоні відповідальності ОСУВ “Північ” на Волинському та Поліському напрямках оперативна обстановка залишається без суттєвих змін. На Сіверському та Слобожанському напрямках противник продовжує утримувати угруповання військ прикриття державного кордону, проводить активну диверсійну діяльність у прикордонних районах з метою недопущення перекидання наших військ на загрозливі напрямки, нарощує щільність мінно-вибухових загороджень вздовж державного кордону в Бєлгородській області. В зоні відповідальності ОСУВ “Хортиця” на Куп’янському та Бахмутському напрямках противник не полишає спроб прорвати оборону Збройних Сил України в районах північно-східніше Берестового Харківської області, Білогорівки Лугангської області та Богданівки Донецької області. В свою чергу Сили оборони в ході наступальних дій мали частковий успіх в районах Бахмута, Кліщіївки, Андріївки та Курдюмівки Донецької області, завдають ворогу значних втрат у живій силі та техніці. В зоні відповідальності ОСУВ “Таврія” наші захисники стійко тримають оборону Мар’їнки, де протягом минулої доби противник здійснив 14 невдалих спроб витіснити наші підрозділи із займаних позицій. Крім того, всі атаки ворога в районах Малої Токмачки та Вербового Запорізької області обернулися для окупантів значними втратами як у живій силі, так і в техніці. Водночас, на Авдіївському, Мар’їнському та Шахтарському напрямках Сили оборони продовжують утримувати ініціативу, тиснути на ворога, проводити штурмові дії та відвойовувати нашу землю. На Мелітопольському напрямку Сили оборони продовжують наступальну операцію, завдають окупаційним військам значних втрат в живій силі та техніці. В зоні відповідальності ОСУВ “Одеса” на Херсонському напрямку Сили оборони продовжують вести контрбатарейну боротьбу, знищувати склади та наносити успішне ураження по тилах противника. Протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала 12 ударів по районах зосередження особового складу озброєння та військової техніки та 2 - по зенітно-ракетних комплексах противника. Підрозділами ракетних військ і артилерії та безпілотних систем уражено 1 пункт управління, 1 зенітно-ракетний комплекс, 1 район зосередження особового складу озброєння та військової техніки, 15 артилерійських засобів, 2 склади боєприпасів та станція РЕБ противника. Підтримуйте Збройні Сили! Переможемо разом! Слава Україні!

Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Аура людини — це ледь відчутне середовище, яке розташоване навколо тіла на відстані витягнутої руки Характерно....
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер — Найбільша планета Сонячної системи Його вплив на наше життя дуже великий
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 марта - 19 апреля) Сегодня Овны могут почувствовать приток энергии и энтузиазма Используйте это в....
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо сміливими та рішучими в любовних сп....
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
У прогнозі на 20 травня 2024 року астролог Павло Глоба попереджає певних індивідів про можливі конфлікти у їхн....
більше матеріалів




/-0,24768805503845-/ /-pc-/
Top