counter
Архів Повернутись назад 14 Серпня 2021
14 Серпня
Події Причиною вибуху автобуса в Воронежі назвали газовий балон у пасажирки Слідство встановило попередню причину вибуху автобуса в Воронежі. Про це «Ленте.ру» повідомило джерело в правоохоронних органах. За його словами, вибухнув балон для газового пальника моделі Primus, який везла одна з пасажирок. Версія теракту не підтверджується, заявило джерело в правоохоронних органах виданню «Коммерсант». За його словами, на місці вибуху не знайдені вражаючі елементи, також не виявлені проникаючі отвори в автобусі. За фактом вибуху транспортного засобу порушено кримінальну справу за пунктом «в» частини 2 статті 238 КК РФ ( «Виконання робіт або надання послуг, що не відповідають вимогам безпеки, що призвело з необережності заподіяння тяжкої шкоди здоров'ю»). Слідчі назвали несправність технічного обладнання основною версією вибуху автобуса. За дорученням голови СКР Олександра Бастрикіна в Воронеж спрямовані досвідчені криміналісти з Москви для допомоги в огляді місця події і з'ясування всіх обставин події. Вибух автобуса стався увечері 12 серпня під час посадки пасажирів на зупинці громадського транспорту, недалеко від торгового центру на вулиці Кольцовском. За останніми даними, в результаті НП постраждали 19 осіб. Двоє постраждалих померли.
Події оформление ленты  Три роки тому на півночі Італії обрушився гігантський міст з автомобілями на ньому. Жахливе відео Рівно три роки тому в 2018 році на півночі Італії сталася трагедія - обрушився перший побудований в Європі підвісний бетонний міст побудований за проектом італійського архітектора Ріккардо Моранді. За даними рятувальних служб Італії, внаслідок обвалення загинули 43 людини. Як повідомили тоді представники дорожньої поліції, жертв могло б бути більше, тому як дана автострада досить жвава, але через те, що був сезон канікул машин в момент трагедії було не багато. Всього на мосту знаходилося близько 30 автомобілів з яких 12 звалилися разом з мостом. Більшість постраждалих виявилися жителями будинків, розташованих під мостом і на яких впали бетонні блоки. Правоохоронні органи Італії вважають винними керівників і фахівців дорожніх компаній, котрі дозволяли грубі порушення в профілактиці і проведенні ремонту об'єкта. "Віадук Польчевера", також відомий як «Бруклінський міст» за свою схожість з конструкцією з США, легендарний міст-автострада, будівництво якого було розпочато в вересні 1963 року і закінчено через 4 роки. Відкриття моста відбулося 4 вересня 1967 року, що в церемонії брав участь президент Італії Джузеппе Сарагат. По ньому проходила автомобільна траса А10, що з'єднує місто з Савона. Під мостом розташовувалися житлові будівлі, шляхи залізничної станції і річка Польчевера. Довжина моста становила 1 182 метра. Через рік після трагедії 28 червня 2019 року залишки моста були зруйновані керованим вибухом. 3 серпня 2020 року в Генуї був відкритий міст Святого Георгія довжиною 1 067 метрів, побудований за проектом Ренцо Піано. Більше інформації про трагедію і про будівництво нового моста можна знайти тут. Disastro a #Genova. Crolla il ponte Autostradale. Stiamo cercando informazioni. pic.twitter.com/f2Z0c91JLZ — Sergio Battelli (@BattelliSergio) 14 августа 2018 г.  Снос оставшейся части моста    
Суспільство оформление ленты  Протистояння під Офісом Президента. Через що почався конфлікт У Києві відбулися зіткнення на акції "Національного корпусу" під Офісом президента. У хід пішли димові шашки і сльозогінний газ. Про це повідомляє АСН з посиланням на трансляцію ASPI news. На відео можна побачити, як учасники акції кидають в поліцейських покришки, а ті у відповідь розпилюють газ їм в обличчя. Зіткнення почалися через небажання учасників акції пройти поверхневий огляд. Ситуацію під ОП прокоментували в Міністерстві внутрішніх справ. Там підтвердили, що зіткнення почалися через небажання пройти перевірку на відсутність небезпечних предметів. "Учасники акцій протесту на Банковій не захотіли пройти перевірку на вміст небезпечних предметів перед допуском до ОП і і спровокували зіткнення з силами правопорядку", - повідомив представник Міністерста Артем Шевченко. За його словами, правоохоронці були змушені застосувати поліцейські заходи примусу.
Суспільство оформление ленты  Похолодання і дощі в чотирьох областях Не дивлячись на те, що в багатьох регіонах країни залишається сонячно, в середньому ситуація по країні погода трохи зіпсувалася. Як повідомляють в Українському гідрометцентрі, дощі сьогодні пройшли в чотирьох областях: Луганській, Донецькій, Запорізькій і Херсонській, а так само в окупованому Російською Федерацією українському Криму. На заході сьогодні вдень + 24 + 27, а вночі очікується + 11 + 14 градусів. На сході вдень + 24 + 27, а вночі + 13 + 15. На півночі вдень + 24 + 26, а вночі прогнозують + 11 + 14. На півдні вдень + 26 + 29, а вночі буде + 13 + 17. У Києві сьогодні хмарно з проясненнями і без опадів. Температура повітря вдень складе + 26 + 28, а вночі + 13 + 15. На жаль багатьох, зниження температури вийде не довгим. Вже починаючи з завтрашнього дня очікується повернення спеки. Практично по всій території України, включаючи окупований Крим, очікується мінлива хмарність і не очікується опадів.        
Політика США для евакуації своїх громадян перекинули війська в Кабул Пентагон почав перекидання трьох батальйонів своїх військ в Кабул. В цілому до вечора неділі в Кабул прибудуть два батальйони морської піхоти і один піхотний батальйон, в яких буде задіяно близько 3 тисяч військовослужбовців. Американські війська перекинуті в афганську столицю Кабул для надання допомоги в евакуації. Військові повинні допомогти евакуювати персонал посольства і інших цивільних осіб. Про це повідомляє Reuters. "Вони (військові, - ред.) Прибутку, їх прибуття триватиме до завтра", - сказав офіційний представник США на умовах анонімності. Сьогодні таліби наблизилися до Кабулу, захопивши ключове місто в 70 кілометрах від столиці - Кулі-Алам. Він вважається ключовим плацдармом для потенційного нападу на Кабул. Член місцевої ради провінції на умовах анонімності расссказал Reuters, що таліби не зустріли особливого опору. Вчора з ЗМІ повідомлялося, що "Талібан" може напасти на столицю Афганістану протягом декількох наступних днів.
Дозвілля Чому розумні люди не сплять ногами до дверей. Головні повір'я Що ви чули про «забобони»? Це коли щось зі звичного вам виявляється не можна робити. Чому? Це прикмети, в які хтось вірить, хтось пропускає повз вуха, а хтось намагається дізнатися істину. Ми зібрали інформацію про те, чому не можна спати ногами до дверей. Цікаво? 1. Безсоння. Для сприйнятливих людей, дізнатися, що спати ногами до дверей не можна, практично гарантує ніч пильнування. Тут виходи два, або переставляти ліжко, або пити снодійні. 2. Потойбічні світи. Наші предки вважали, що спати ногами до виходу, це кликати на себе біду. А саме, раз в такому положенні новопреставлені залишають житло, то людина, яка вибирає собі такий стан для відпочинку, наближає себе до скону. Моторошенько , правда? 3. Не по Фен шуй. Згідно з цією течією, людина в положенні «ногами до дверей» не отримує необхідного відпочинку вночі. Порушується гармонія і позитивний заряд. Сумно прокинутися не відпочившим, може це і є причина вашого хронічного недосипу? Як спите ви? 4. Уява. Коли людина засинає, особливо це стосується дітей, в темному дверному отворі фантазія вимальовує різні картинки, які далеко не завжди райдужні. Ми підсвідомо уявляємо, як відчиняються двері, як вони зі скрипом являють нам щось... Страшно? 5. Скандинавські міфи. На дозвіллі почитайте про те, що в міфології Стародавньої Скандинавії, є своє уявлення світобудови. Згідно з їхньою теорією ми живемо в Мідгарі, світі людей, який захищений від Утгарда, світу страшних чудовиськ, вікнами та дверима. Під час сну людська душа відділяється від тіла і якщо спати ногами до виходу, то вона неодмінно піде туди. Повернутися з того світу їй вже практично не світить. Вірите скандинавам? Спіть з хлібом під пахвою! Якщо почнете нічні подорожі, то як в казці, залишайте крихти, щоб знайти дорогу назад. Джерело.
Дозвілля Шаман розповів, як виглядають знаки долі для кожного Знака Зодіаку Сузір'я Зодіаку завжди прагнуть передати нам послання, виконавши які життя стане краще. Часом ми самі приймаємо такі послання, а іноді потрібні спеціальні люди, здатні донести до кожного з нас інформацію. Але почути мало, треба ще задуматися і докласти зусиль щоб все вийшло. Овен Коли йдете по вулиці і бачите перо, що лежить на землі, підберіть його і принесіть додому, можете поставити в вазочку, повісити або навіть просто покласти на поличку. Це потужний оберіг, дарований Вам небом. Помічайте такі знаки Духів. Збирайте камені з річок. Вони володіють великою силою і енергією. Всіма силами намагайтеся допомагати іншим. Якщо не можете доставити радість, то хоча б не шкодьте. Телець Труднощі... формальність! Серйозні труднощі - це серйозно, але формально! Є небо, воно іноді за хмарами, але варто докласти зусиль (сісти на літак, наприклад) і над цими хмарами ви побачите все те ж блакитне небо. Миру всім! Щоб наблизитися до мрії, часом досить зробити хоча б один крок. Не бійтеся труднощів, вони завжди є і будуть. Білої дороги вам всім у всіх ваших починаннях! Близнюки Першочерговим вашим моральним принципом має бути відмова від заподіяння шкоди будь-кому. Цей принцип у вашому житті повинен бути дуже твердим: «Я нікому ніколи не стану заподіювати шкоду». Подумайте... Коли ви станете джерелом щастя живих істот, ви самі станете найщасливішими. А якщо ви стали джерелом страждання інших, ви перший станете нещасним. Подумайте... Рак Хоча б годину в день приділяйте тиші... Вона вам потрібна так само, як і спілкування. Уміння любити - це найвище вміння, що є на землі. Вмійте любити всіх, навіть ваших ворогів! Не кидайте в водойми сміття. Ніяке. Дух води може дуже сильно розсердитися. Щоб задобрювати Духа води можна в воду кидати хліб, молоко, монетки. Лев Зазвичай ми називаємо своє минуле золотою добою, золотими днями. Це помилка. Дуже важливо розуміти, що кожен наступний момент у вашому житті - як раз той самий золотий час. Немає досконалої релігії і віри, немає гіршої з них, Бог один. Так що моліться кому хочете, але пам'ятайте дуже важливі заповіді: живи по совісті, поважай своїх предків, люби. Діва Якщо у вас є мета змінити світ, спочатку змініть себе. Навчіться володіти енергією радості і енергією любові. Це головні моменти і переживання людини. Посмішка, сміх, радість мають величезну силу. Коли ви навчитеся цьому, то відкриєте для себе «любов». Є така дуже хороша приказка: «Не збідніє рука, що дає». По можливості намагайтеся давати гроші малозабезпеченим і нужденним. Неважливо, яка це буде сума, важливий сам процес. Терези Життя - це дуже короткий проміжок часу. Не витрачайте його на лайку і сльози, лихослів'я і алкоголь! Ви можете творити добро, народжувати дітей, відпочивати і робити масу інших приємний речей! Якщо ваша кохана людина почала злитися на вас, якщо ви не винні - обійміть його і тримайте міцно-міцно, він заспокоїться. Скорпіон Якщо вам погано на душі і ви відчуваєте млявість, просто співайте... Співайте те, що вашій душі завгодно. Їй іноді теж хочеться виговоритися... Пам'ятайте завжди: немає найвірнішої релігії, немає найправильнішої віри, найрозумніших жерців тих чи інших культів. Бог єдиний. Бог це вершина гори, а різні віри і релігії це підходи до цієї вершини. Моліться - кому хочете, але знайте, головна ваша мета не бути без гріхів, а досягти і пізнати Бога. Якщо вирішив щось робити, не сумнівайся в собі. Страх змушує відступати тебе від вірного шляху, бо це і є головний інструмент всього зла. При цьому не втрачайте надії, якщо з першого разу щось не вийшло. Кожна маленька перемога, наближає до Великої. Стрілець Пам'ятайте одну дуже важливу річ по життю: кожен отримує за своїми заслугами. Не допускайте проблеми в свою Душу, в свої думки, тоді проблема не досягне вашого тіла. Життя може повертатися до вас обличчям, може іншим місцем, але мало хто розуміє, що ви самі його і повертаєте. Всі погані думки в сторону інших обертаються вам. Всі заздрості теж йдуть, в кінці кінців, вам. А навіщо це треба? Живіть спокійно і розмірено... Заздрити не можна та й нема чого... Ну, є у тієї людини велика машина, але рожа то у неї від цієї машини краще не стане... Золото - взагалі брудний метал, йому нема чого заздрити. Частіше посміхайтеся і вам теж посміхнуться перехожі, близькі і навіть саме життя. Хочеш, щоб тебе поважали, з повагою стався до інших. На добро, відповідай добром, на зло відповідай байдужістю. Людина, яка заподіяла зло, більше страждатиме від того, що ти не звернув на це своєї уваги. Козеріг Не пийте. Взагалі не пийте. Спиртне гробить організм, мозок, і Душу. Я не п'ю вже багато років, і слава Богу. Якщо Ви шаман або езотерик, або ще хтось, що займається цими речами, і п'єте, значить, у вас скоро закінчаться всі сили, Духи Вас покарають. Алкоголь дійсно вбиває, не робіть дурниць. Для того, щоб розслабитися є баня, для того, щоб повеселитися є пісні, для того, щоб знайти спільну мову є чай, а для того, щоб близько познайомитися з жінкою є врешті-решт цукерки... Ні про що ніколи не шкодуйте, це зайве . Все що відбувається, відбувається з волі Духів і все на краще. Камені, схожі зовні на тварин, без обряду брати не можна, інакше можна накликати біду. Якщо ви знайшли такий камінь і хочете забрати з собою, то зверніться до духа-господаря місця з проханням взяти камінь і зробіть йому підношення. Потім накрийте камінь на землі білою тканиною... Водолій Слухаючи гарну музику ви очищаєте себе від негативної енергії, накопиченої протягом дня. Музика - це своєрідна медитація, здатна привести вас до тями і гармонію з самим собою. Щоб краще стало дихати, щоб не тиснуло серце, навчіться плакати ... Якщо ви відчуваєте що ситуація яка склалася нерозв'язна, підніміть руку вище, потім різко відпустіть зі словами «так пішло воно нах...ін» і подумайте ще раз! Як казав Великий «навіть якщо тебе з'їли, у тебе є два виходи» Риби Коли жінка купує продукти, вона купує майбутні дні щастя для своєї родини. Кожен свіжий, гарний, стиглий і приємний на запах овоч чи фрукт - це день щасливого і спокійного життя в цій сім'ї. Чоловік, зі свого боку, має забезпечити жінку грошима, щоб вона могла вибрати найякісніші продукти. Сім'я, в якій економлять на продуктах, стає бідною і нещасною, тому що економія на продуктах - це економія на щастя своїх власних родичів. Якщо ви відчуваєте, що вам недобре і вас щось турбує, почніть виконувати плавні рухи тілом у вигляді танцю. Ви повернете свою енергію в колишнє русло і очистите розум від страждання. Джерело.

Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Таролог Анжела Перл підготувала гороскоп на 29 березня 2024 року, закликаючи деяких представників знаків зодіа....
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
29 березня астролог Павло Глоба радить приділити увагу особистим питанням Можливі розчарування та непорозумінн....
Гороскоп на 29 березня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 29 березня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
29 березня на багатьох чекає насичений, але неоднозначний день згідно з прогнозом астролога Тамари Глоби Ділов....
Любовний приворот: як закохати в себе чоловіка
Любовний приворот: як закохати в себе чоловіка
За допомогою любовного привороту можна довго прив'язати чоловіка до себе, закохати його в себе і навіть поверн....
Як розірвати енергетичний зв'язок із чоловіком
Як розірвати енергетичний зв'язок із чоловіком
Енергетичний зв'язок із чоловіком після розставання не зникає безвісти Жінка продовжує підживлювати свою енерг....
більше матеріалів




/-0,23175883293152-/ /-pc-/
Top