counter
Архів Повернутись назад 14 Серпня 2016
14 Серпня
Суспільство оформление ленты  Поліцейські затримали учасницю бандформування «Восток», яка їхала в Маріуполь за соцвиплатами На одному з блокпостів поліція затримала 32-річну мешканку Макіївки, яка зі зброєю у руках «несла службу» на блокпості бойовиків. Жінка прямувала до Маріуполя оформлювати соціальні виплати, повідомляє прес-служба Національної поліції.   «Правоохоронці встановили, що жінка вступила до лав НЗФ «Восток» у вересні 2014 року. Терористи обіцяли їй платити по 5 тисяч гривень на місяць, насправді ж видавали по близько 2 тисяч. Жінка вела неблагополучний спосіб життя, зловживала алкоголем, хоча і виховувала двох доньок. Жінка обшукувала громадян та їхні автівки на одному з блокпостів у Донецьку, полюючи на проукраїнські налаштованих громадян», - говориться в повідомленні прес-служби. Загалом за тиждень поліцейські затримали 6 терористів та їх пособників. А з початку року поліцейські викрили 305 бойовиків та їхніх пособників. 178 вже затримані. 127 – притягуються до відповідальності заочно та оголошені у розшук.
Суспільство оформление ленты  Тука про переселенців в Одесі: «Умови, в яких проживають люди, жахливі» Ситуація непроста, умови, в яких проживають люди, жахливі. Так підсумував результат інспекції одеського санаторію «Куяльник», в якому проживають переселенці з Донбасу, заступник міністра з питань окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука, повідомляє «Східне партнерство». «Я приїхав у регіон не для того, щоб шукати винних чи звинувачувати когось, а щоб знайти найбільш оптимальне і термінове рішення щодо санаторію «Куяльник». Ситуація непроста, умови, в яких проживають люди, прямо скажемо, жахливі», - сказав Тука. У свою чергу керівник правління міжнародної громадської організації «Луганське земляцтво» повідомив, що Георгій Тука заявив про намір уряду погашати борги за проживання переселенців із засобів резервного фонду.
Суспільство оформление ленты  32 дітей учасників АТО поїхали на відпочинок до Австрії 32 дітей військовослужбовців Національної гвардії України сьогодні вирушили на відпочинок до Австрії. Двотижнева реабілітаційна поїздка стала можливою за співпраці дипломатичних місій України та Австрії та місцевих урядів федеральних земель Штирія та Нижня Австрія, повідомляє прес-служба Північного ОТО НГУ. «Сьогодні ми відправляємо 32 дитини, з яких семеро це діти, батьки яких, на жаль, загинули під час АТО. Ми завжди пам’ятаємо про це і подібні заходи будемо планувати та забезпечувати і надалі», - повідомив заступник командувача Національної гвардії України по роботі з особовим складом генерал-майор Ярослав Сподар.  Ще одна група з 50 дітей учасників антитерористичної операції  також найближчим часом вирушить до Європи на реабілітацію. Дітлахів чекає насичена програма відпочинку на гірському курорті Планнеральм, поїздки містами Австрії, екскурсії до старовинних замків та заповідників, повідомили у прес-службі.  
Політика оформление ленты  МЗС Канади: Ми не бачимо доказів російським звинуваченням на адресу України На сайті уряду Канади опубліковано заяву Міністра закордонних справ Канади Стефана Діона, в якій останній висловлює стурбованість щодо посилення напруженості між Україною та РФ, а також вказує на відсутність доказів участі українських військових в недавніх подіях в Криму. «Я стурбований підвищеною напруженістю у відносинах між Росією і Україною, а також діями та риторикою, які ще більше посилюють її. Ми не бачили жодних доказів, що підтверджують недавні російські звинувачення. Канада як і раніше засуджує порушення Росією суверенітету і територіальної цілісності України, і ми стоїмо на своїй позиції і не визнаємо анексію Криму», - йдеться в заяві. Канадський міністр закордонних справ також закликав Україну і Росію дотримуватися Мінських угод і «активізувати свої дипломатичні зусилля і зробити все можливе, щоб уникнути провокацій».

Магічні властивості трав: як залучити удачу, гроші, здоров'я та кохання
Магічні властивості трав: як залучити удачу, гроші, здоров'я та кохання
Польові трави мають унікальні цілющі та магічні властивості Як правило, трави сьогодні часто використовують із....
Найкращі мантри для релаксації
Найкращі мантри для релаксації
Робота і справи займають багато часу і забирають масу сил і енергії Спеціальні мантри для релаксації допоможут....
Маніпулятори та брехуни: найхитріші знаки Зодіаку
Маніпулятори та брехуни: найхитріші знаки Зодіаку
Кожна людина може проявляти хитрість час від часу Іноді без цього не домогтися успіху в справах або на роботі
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Існують певні ознаки, якими можна визначити, бреше людина чи говорить правду Жести, міміка, тон голосу та інші....
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Будинок — наша фортеця, адже саме у стінах рідного житла ми почуваємось у повній безпеці Якщо правильно заряди....
більше матеріалів




/-0,2034969329834-/ /-pc-/
Top