counter
Архів Повернутись назад 13 Грудня 2023
13 Грудня
Гороскоп Любовний гороскоп на 13 грудня 2023 року: що обіцяють астрологи ♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні для Овнов підходить час для романтичних приключень. Можливо, вас чекає неожиданна зустріч або приємний сюрприз від вашого партнера. Будьте відкриті новими враженнями, і ваша любов розцвіте. ♉️ Телец (20 квітня - 20 травня) Любовь і стабільність будуть сьогодні в центрі уваги Тельцова. Ваші стосунки стануть ще міцнішими, якщо ви знайдете час для спілкування та зверніть увагу на те, що ваш зв’язок є особливою. ♊️ Близнеці (21 травня - 20 червня) Сьогодні Близнецям варто бути відкритими для спілкування та обміну почуттями. Возможны увлекательные разговоры и неожиданные обнаружения в вашем отношении. Не бойтесь ділитися своїми думками з партнером. ♋️ Рак (21 червня - 22 липня) Для Раков день буде благоприятен для того, щоб висловити свою нежність і заботу. Ваші заботливі дії та увага до деталей створять теплу атмосферу у ваших відносинах. ♌️ Лев (23 липня - 22 серпня) Львам сьогодні варто звернути увагу на свої творчі здібності в любові. Подаруйте своєму партнеру щось незвичайне або проведіть разом нестандартне час. Ваша творчість придасть відносинам особистий шарм. ♍️ Дева (23 серпня - 22 вересня) Сегодня Деви можуть очікувати гармонії у відносинах. Посвятите час спілкуванню з партнером, поділіться своїми думками і почуттями. В місці ви зможете побудувати ще більш міцний зв'язок. ♎️ Веси (23 вересня - 22 жовтня) Для Весів сьогодні актуальні серйозні розмови про майбутнє. Обсудіть свої загальні плани і цілі, щоб зміцнити ваші відносини. Совместные планы создают чувство стабильности и уверенности. ♏️ Скорпіон (23 жовтня - 21 листопада) Сьогодні для Скорпіонів важливі прояви страсті та інтенсивних емоцій. Завантажте в глибокі розмови з партнером, підчеркніть свою преданність і готовність до глибоких почуттів. ♐️ Стрелец (22 ноября - 21 декабря) Стрельцы, будьте открытыми для приключений в любві. Сьогодні благоприятний для того, щоб вийти за межі приватного і перевірити що-то нове разом з партнером. ♑️ Козерог (22 грудня - 19 січня) Для Козерогова сьогодні важливо проявити заботу та увагу до деталей. Мелочі можуть створити особливо теплу атмосферу у ваших відносинах. Подаруйте партнеру нежність і заботу. ♒️ Водолей (20 січня - 18 лютого) Сегодня Водолеям варто сосредоточиться на спілкуванні та обміні ідеями з партнером. Ваші нестандартні думки та оригінальний погляд на ваші відносини придадуть їм свіжість. ♓️ Риби (19 лютого - 20 березня) Риби, сьогодні ви можете очікувати хвилюючих подій у вашому особистому житті. Будьте готові до приємного сюрпризу і романтичним моментам з вашим партнером. Не впустіть шанс створити особисті згадки.
Гороскоп Гороскоп на 13 грудня 2023 року: що обіцяють астрологи ♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогоднішній день підходить для планування майбутніх початківців. Зверніть увагу на деталі, будьте осторожні в прийнятті рішень. Це також час для соціальних зустрічей і спілкування. ♉️ Телец (20 квітня - 20 травня) Ваші терпіння та стійкість будуть сьогодні ключовими якостями. Працюйте над своїми проектами шаг за шагом. В особистому житті старайтесь бути більш відкритими та щирими. ♊️ Близнеці (21 травня - 20 червня) Близнецям сьогодні варто звернути увагу на комунікацію. Ваше слово може мати велике значення, так що будьте уважні до вираження своїх думок. Возможны интересные обмены мнениями. ♋️ Рак (21 червня - 22 липня) День підходить для того, щоб звернути увагу на сімейні стосунки. Будьте уважні до потреб близьких вас людей. У роботі зверніть увагу на завдання, пов'язані з будинком або комфортом. ♌️ Лев (23 липня - 22 серпня) Льви сьогодні можуть шукати прилив енергії та впевненості. Використовуйте цей час для просування вперед у ділових і творчих починаннях. В особистих відносинах проявіть ініціативу. ♍️ Дева (23 серпня - 22 вересня) Дева варто приділити увагу своєму фізичному та емоційному благополуччю. Займитесь заботой про себе. В роботі і проектах підходить до завдань методично і практично. ♎️ Веси (23 вересня - 22 жовтня) Сьогодні Веси можуть відчути вплив творчих ідей. Будьте відкритими до нових підходів у вирішенні проблеми. У спілкуванні з оточуючими ви зможете знайти підтримку. ♏️ Скорпіон (23 жовтня - 21 листопада) Скорпіонам слід звернути увагу на фінансові питання. Будьте уважні до своїх витрат і плануйте бюджет. У ділових відносинах старайтесь досягати конструктивних результатів. ♐️ Стрілець (22 листопада - 21 грудня) День підходить для зміцнення особистих і ділових відносин. Сосредоточьтесь на общении и сотрудничестве. Можливі приятні сюрпризи у вигляді підтримки чи неотриманих можливостей. ♑️ Козерог (22 грудня - 19 січня) Козерогам варто звернути увагу на свої особисті та професійні цілі. Сьогодні благоприятний для планування майбутніх кроків і розробки стратегій досягнення поставлених завдань. ♒️ Водолей (20 січня - 18 лютого) Водолей може ощутити підйом енергії та вдохновения. Використовуйте це для творчих починань і спілкування з цікавими людьми. В деловых вопросах применяйте инновационные подходы. ♓️ Риби (19 лютого - 20 березня) Рибам варто приділити увагу своєму внутрішньому світу. Практикуйте релаксацію і саморозвиття. У відносинах будьте чуткими до почуттів партнера і проявляйте розуміння.
Події Понад 50 постраждалих від ракетного удару по Києву Мерія Києва повідомила нові дані про потерпілих від падіння уламків збитих російських ракет: постраждали 45 людей, 18 з них госпіталізовані. Телеграм-канал мерії пише від імені мера Віталія Кличка, що всі постраждалі— це мешканці Дніпровського району, тобто центру лівобережної частини Києва. Серед відправлених до лікарні — двоє дітей. 27 постраждалим допомогу надано на місці. Мерія повідомляє, що в результаті падіння ракети на територію лікарні там утворилася воронка. У лікарні вибиті вікна, поранено одну людину. Уламки ракет впали в різних місцях в лівобережній (східній) частині Києва, в Дарницькому та Дніпровському районах. Щонайменше в трьох місцях виникли пожежі. Військова адміністрація Києва писала в телеграмі, що люди постраждали в основному від осколків скла з вибитих вибухами вікон. Українські моніторингові канали писали, що Росія випустила по Києву чотири балістичні ракети, ймовірно «Іскандери», але офіційної інформації на цей рахунок поки немає. За уточненими даними КГВА в результаті роботи ППО зі збиття ворожих повітряних цілей у Києві загалом зафіксовано близько десятка випадків падіння уламків. Голосіївський район:– падіння уламків на проїжджу частину дороги без подальшого горіння. Дарницький район:– займання приватного будинку на площі 400 м2. Деснянський район:- спалах на 7 поверсі 9-поверхового житлового будинку та 8 авто у дворі будинку.Здійснено евакуацію мешканців. Врятовано 17 осіб, із них 7 дітей. На місці працює Червоний Хрест, залучено автобус Київпастрансу для обігріву людей, надається допомога психологічною службою. Потерпілим надано медичну допомогу. - ще на двох інших локаціях району, на відкритій території були виявлені уламки ракет, що горять. Дніпровський район:- Вибуховою хвилею вибило вікна у двох житлових будинках.- спалах приватного житлового будинку на площі 2 м2.- Падіння уламків ракети ще на 3 приватні житлові будинки без загоряння. Відбулося часткове руйнування будівель та допоміжних будівель.- Падіння уламків ракети на проїжджу частину, пошкодження водопровідної мережі -; аварійні бригади працюють на місці. Інформації про загиблих немає.Станом на 06:00 зафіксовано 51 постраждалу людину, з них 6 дітей.Найстаршою – 80 років, наймолодший – 5 років.Усім надано медичну допомогу.
Політика Зеленський: ідея віддати українські території Росії – це нісенітниця Президент України Володимир Зеленський, виступаючи у Вашингтоні, знову відмілив ідею про мир із Росією ціною поступки захоплених нею територій. Як може Україна віддати свої території? Це просто нісенітниця і дурість. Йдеться про те, що там наші українці, наші діти, сім'ї, там невід'ємна частина нашого суспільства. Там наші люди стають жертвами тортур, зґвалтувань, їх вбивають», — цитує агентство Інтерфакс-Україна заяву Зеленського на спільній із президентом США Джо Байденом прес-конференції. Зеленський сказав, що йому «важко зрозуміти, ідея яких політичних гравців та сил полягає в тому, щоб запропонувати Україні відмовитися від своїх територій та людей, від їхніх історій та пам'яті». Припущення, що Україні врешті-решт доведеться погодитися з втратою частини територій і з цієї позиції вступити у мирні переговори, обговорюють переважно преса та політоглядачі. Офіційний Київ незмінно відкидає цю ідею, а політики з країн-союзниць на відповідне питання, як правило, відповідають, що рішення в будь-якому разі буде за Україною, а вони її ні до чого не підштовхують.
Війна Ізраїлю з ХАМАС - головне за 12 грудня Головне про війну Ізраїлю проти ХАМАС до цієї години: Генеральна Асамблея ООН переважною більшістю голосів (153 із 193) прийняла не обов'язкову до виконання резолюцію, яка закликає до негайного гуманітарного припинення вогню в Газі. Представник Ізраїлю в ООН Гілад Ердан, виступаючи перед голосуванням, назвав резолюцію Генеральної Асамблеї «лицемірною», оскільки не згадується ХАМАС. Ізраїль заявив, що 19 із 135 заручників, які все ще утримуються в полоні в секторі Газа, мертві, повідомляє агентство Reuters. Раніше ізраїльські військові повідомили, що виявили тіла двох заручників. Прем'єр-міністр Ізраїлю Біньямін Нетаньяху визнав, що його уряд не погоджується з адміністрацією Байдена з приводу долі Гази після війни. "Так, є розбіжності щодо "дня після ХАМАС", але я сподіваюся, що ми досягнемо згоди і тут", - сказав Нетаньяху. Гуманітарна ситуація в секторі Газа залишається відчайдушною, оскільки туди надходить мізерна кількість необхідної допомоги, попереджають міжнародні гуманітарні організації. Армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) заявила про початок контртерористичної операції у місті та таборі біженців Дженін на Західному березі. У Газі лише 11 лікарень продовжують частково функціонувати, повідомляє агентство Reuters з посиланням на представника ВООЗ Річарда Піперкорна. Гарвардський університет повідомив, що його президент Клодін Гей збереже свою роботу, незважаючи на скандал, що послідував за її коментарем про антисемітизм під час слухань у Конгресі США.
Політика ООН ухвалила резолюцію про негайне припинення вогню в Газі Генеральна Асамблея ООН переважною більшістю голосів ухвалила резолюцію, яка закликає до негайного гуманітарного припинення вогню в Газі. Представник Ізраїлю в ООН Гілад Ердан назвав резолюцію Генеральної Асамблеї «лицемірною», оскільки в ній не згадується ХАМАС. Резолюція не є обов'язковою для виконання. За резолюцію проголосували 153 держави-члени ООН, проти — 10, 23 утрималися. У жовтні ООН вже ухвалювала резолюцію, яка закликала «до негайного, міцного та безперервного гуманітарного перемир'я з подальшим припиненням бойових дій». Тоді за неї проголосувала 121 країна, проти 14 та 44 утрималися. Понад три чверті членів Генеральної Асамблеї ООН, що складається зі 193 осіб, підтримали резолюцію із закликом про припинення вогню в секторі Газа з гуманітарною метою. За резолюцію, яка не має обов'язкової сили, але має політичну вагу і відображає глобальний погляд на війну, проголосували 153 країни-члени ООН. США, Парагвай, Австрія та Ізраїль були серед 10 країн, які проголосували проти. Генасамблея ООН не прийняла запропоновані Австрією та США поправки до резолюції, у тому числі фрази «утримувані ХАМАС та іншими угрупованнями» щодо заручників, які все ще знаходяться в секторі Газа, фразу, яка засуджує «поганий напад ХАМАС на Ізраїль 7 жовтня 2023 року та захоплення заручників», а також слово «негайно» щодо забезпечення гуманітарного доступу. Виступаючи перед голосуванням, посол США в ООН Лінда Томас-Грінфілд сказала: «Будь-яке припинення вогню зараз буде в кращому разі тимчасовим, а в гіршому — небезпечним для ізраїльтян, які будуть піддаватися безперервним атакам, а також небезпечним для палестинців, які заслуговують на шанс побудувати себе краще майбутнє, звільнившись від ХАМАС». Великобританія, Німеччина, Італія, Нідерланди та Україна були серед 23 країн, які утрималися від голосування.
ХАМАС приветствовал резолюцию Генассамблеи ООН, игнорируя требование освободить заложников Терористична організація ХАМАС розповсюдила заяву, в якій вітала резолюцію Генасамблеї ООН з вимогою негайного припинення вогню. Член політбюро організації Ізат ар-Рішк звернувся до міжнародної спільноти із закликом продовжувати чинити тиск на Ізраїль з метою змусити його до виконання резолюції. Водночас у заяві ХАМАСу повністю проігноровано вимогу негайно звільнити заручників, які перебувають у резолюції. Увечері 12 грудня на спеціальній надзвичайній сесії Генеральної Асамблеї ООН прийнято резолюцію з вимогою негайного припинення вогню в секторі Гази, а також повернення всіх затриманих без будь-яких умов. Резолюція була запропонована Єгиптом та Мавританією, її текст повторює текст, складений ОАЕ та обговорюваний 8 грудня на засіданні РБ ООН. На РБ ООН резолюцію було заблоковано США. Вашингтон, який не має права вето на Генасамблеї, проголосував проти резолюції, проти також Ізраїль, Австрія, Чехія, Гватемала, Ліберія, Папуа Нова Гвінея, Парагвай, Науру, Мікронезія. Документ підтримали 153 країни та 23 утрималися, зокрема Німеччина, Грузія, Італія, Угорщина, Україна. Раніше Генасамблея ООН відхилила американську поправку з вимогою засудження ХАМАСу, а також уточнення Австрії, в якому йшлося про те, що заручників утримує не лише ХАМАС, а й інші терористичні організації. Постійний представник Ізраїлю Гілад Ердан приніс із собою на засідання Генасамблеї плакат у вигляді "візитки" Ях'ї Сінуара. На картці написано: "Для припинення вогню: +970-599373765. Запитати Яхью Сінуара". Резолюції Генеральної Асамблеї не мають обов'язкової сили та мають рекомендаційний характер.
Гороскоп Гороскоп для знаків зодіаку на Новолуння 13 грудня 2023 від Анжели Перл. 13 грудня починається новий місячний цикл. Що ждати всім знакам зодіаку на Новолуння в грудні 2023 і що в їхньому житті змінилося саме це Новолуння? Гороскоп для знаків зодіаку на Новолуння в грудні 2023 від відомого астролога Анжели Перл. Гороскоп для всіх знаків зодіаку на Новолуння в грудні 2023 року Гороскоп на Новолуние Овен 13 грудня Новолуння починає новий цикл в 9 будинку розширення мировоззрения. Поедете за границю и познакомитесь с новыми людьми. Будет много обучения. Начнеться який-то юридичний процес. Тут же Марс буде способствовать бажанню знань. Ви углибитеся в релігію. Гороскоп на Новолуние Телец 13 грудня Новолуння починає новий цикл у 8 домі фінансів, тут же Марс. Будете шукати нові джерела доходів. Ждите новостей про деньгах партнера. У деяких Тельцов буде боротьба за кошти. Знайдіть людину, якій зможете довіряти. Гороскоп на Новолуние Близнецы 13 грудня Новолуння починається новий цикл у 7 будинку відносин, тут же Марс. У житті з'явиться нова важлива людина. Якщо ви вже у відносинах, то перейдіть на новий рівень з партнером. Змініть середовище, будете багато знайомитися. Борби з кем-то не уникнути. Особливо впливають ті знаки, у яких зростає 17-21 градусов Близнецов, або ж день народження 8-13 червня. Гороскоп на Новолуние Рак 13 грудня Новолуння починає новий цикл в 6 будинку роботи і здоров'я, тут же Марс. Можлива зміна роботи, отримайте нову пропозицію. У вашому бізнесі з'явиться новий помічник. Марс дарує сміливість і бажання швидко вирішити проблеми, ризикувати. Благоприятное время для спорта и смены режима. Гороскоп на Новолуние Лев 13 грудня Новолуння починається новий цикл у 5 домі любви, тут же Марс. Получите нове пропозицію. Активной будет романтическая жизнь: свидания, влюбленности. От детей придет известие, вірна вагітність. Попробуйте що-то ризикове, що принесе вам радість. Ви вирішите відкрити свою справу, яку зв'яжете з хоббі. Будет много вдохновения. Гороскоп на Новолуние Дева 13 грудня Новолуння починається новий цикл в 4 домі сім'ї і дому, тут же Марс. Получите новости про ваш будинок: купите нерухомість, зробіть ремонт, переїдьте. Придет известие от мамы. Можливо змініть фамілію або возьмете псевдоним. Будьте осторожні з членами сім'ї, адже це час підвищеної конфліктності. Гороскоп на Новолуние Веси 13 грудня Новолуння починається новий цикл у 3 будинку спілкування, тут же Марс. Получите новые полезные навыки. Благоприятное время для обучения и новых знакомств. У вас з'явиться новий транспорт і середовище. Возможна поїздка в знайоме місце. Гороскоп на Новолуние Скорпион 13 грудня Новий місяць у вашому 2 домені грошей, де також зараз розташований Марс. Продовжуйте займатися тим, що ви любите, ідіть до своєї цілі. Це принесе вам новий джерело доходу. Можливо, ви отримаєте пропозицію про роботу нового клієнта або надішлетеся в команду. Гороскоп на Новолуние Стрелец 13 грудня Новолуння починається новий цикл в 1 будинку внешності, тут же Марс. Якщо у вас підйом у 20 градусі Стрільця, то ви почуваєте Новолуння більше. Начніть будувати нові плани щодо відносин і статусу. У вашому житті начнеться новий період. Будете міняти імідж. Гороскоп на Новолуние Козерог 13 грудня Новолуння починається новий цикл у 12 будинку приватності, тут же Марс. Ви углибитесь в себе, начнете психотерапію. Погрузитесь в вещи и факты минулого. Главное - смочь избавиться от всего лишнего, чтобы освободить место для новой энергии. Поїдете за кордон в єдине місце. Гороскоп на Новолуние Водолей 13 грудня Новолуння в 11 будинку гороскопа. У цей період Сонце, Місяць і Марс об'єднують свої енергії, що може призвести до нових знайомств, появи нових друзів і зміни середовища. Можливо, ви також обретете нового покровителя. Цей період буде характеризувати вашу активність у досягненні цілей, і ви будете дуже націлені на подолання препятствій і рух на боці своєї мети. Гороскоп на Новолуние Рыбы 13 грудня Новолуння починається новий цикл в 10 домі кар'єри і досягнень, тут же Марс. Ви будете спрямовані на успіх. Відкрийте власний бізнес або отримайте нових клієнтів. Приміть серйозне рішення щодо роботи. Возможна зміна статусу: одруження, розведення, народження дитини і т.д.
Суспільство У Держспецзв'язку розкрили, чому у абонентів "Київстар" не працює нацроумінг Державна служба спеціального зв'язку та захисту інформації України оголосила про тимчасове зупинення надання послуг національного роумінгу для клієнтів "Київстар". Це рішення було ухвалено з метою уникнути навантаження мереж інших телекомунікаційних операторів на запит Служби безпеки України (СБУ). За інформацією, наданою прес-службою Держспецзв'язку, Національний центр оперативно-технічного управління мережами телекомунікацій випустив відповідне розпорядження. Згідно з повідомленням, фахівці команди CERT-UA, відповідальної за реагування на комп'ютерні надзвичайні події та чинної при Держспецзв'язку, у співпраці з СБУ та представниками "Київстар" займаються аналізом кіберінциденту. Сервіс національного роумінгу для абонентів "Київстар" був тимчасово відключений на вимогу СБУ з метою запобігання можливому перевантаженню мереж інших телекомунікаційних операторів. Збій у "Київстарі" 12 грудня стався значний збій у мережі мобільного оператора "Київстар". Користувачі повідомляють про відсутність зв'язку, а сайт компанії не працює. Інцидент торкається багатьох регіонів України. Одночасно абоненти "Київстар" стикаються із проблемами підключення до національного роумінгу через масштабний збій. Ця ситуація викликана неможливістю оператора передавати інформацію про своїх абонентів через серйозні технічні збої. В результаті, користувачі "Київстар" стикаються з труднощами при підключенні до нацроумінгу через проблеми з боку компанії. Крім того, вчора також спостерігалися технічні проблеми в роботі програм Vodafone і Lifecell.
Політика Ймовірно, США не нададуть допомоги Україні до кінця 2023 року, повідомляє Bloomberg. У ході свого візиту до США президент України Володимир Зеленський звернувся до американських законодавців із проханням затвердити виділення допомоги у розмірі 61 мільярда доларів, але не отримав чітких зобов'язань від Вашингтона щодо подальшої підтримки союзників, повідомляє агентство Bloomberg. На думку журналістів, Зеленський зіткнувся з менш теплим прийомом на закритих зустрічах із законодавцями порівняно з попереднім візитом до Вашингтона рік тому. Один із близьких союзників Байдена, сенатор Кріс Кунс, заявив: "Президенту України не слід повертатися, щоб благати про допомогу та підтримку". Видання зазначає, що прихильники президента США висловлюють надію на компроміс після святкових канікул, що дозволить надати допомогу наступного року. Однак політична підтримка як у США, так і в Європі, колись широко поширена, піддається сумніву. Спікер Палати представників Конгресу США, Майк Джонсон, зазначив: "Адміністрація Байдена, здається, запитує мільярди додаткових доларів без належного нагляду, чіткої стратегії перемоги та єдиної відповіді, яку, на мою думку, американський народ має здобути". Лідер сенатської більшості, Мітч Макконнелл, один із найвідданіших союзників України серед республіканців, назвав шанси на схвалення допомоги до кінця року "практично неможливими". Зеленський, відповідаючи на запитання щодо результатів поїздки до США, висловив сподівання на конкретні результати. "Я отримав сигнали. Вони були більш ніж позитивними. Але ми знаємо, що потрібно розрізняти слова та конкретні результати. Тому ми сподіваємось на конкретні результати", - сказав президент України. ЗМІ зазначають, що Пентагон має додаткові повноваження на суму 4,6 мільярда доларів для відправки зброї зі своїх запасів, але лише 1 мільярд доларів передбачено на її заміну. На думку законодавців та аналітиків, ці кошти є недостатніми для довгострокової підтримки військових зусиль. На даний момент США вже витратили 111 мільярдів доларів на підтримку Києва.
Суспільство Зеленський розповів, що чекає на Україну без допомоги від Заходу Президент України Володимир Зеленський заявив, що у разі припинення надходження західної військової допомоги Україні країні доведеться вести боротьбу в умовах, аналогічних початку повномасштабного вторгнення в лютому 2022 року. На спільній прес-конференції з прем'єр-міністром Норвегії Йонасом Гаром Стере в Осло президент підкреслив складність і тяжкість перших днів війни, коли Україна опинилася наодинці без значної зовнішньої підтримки. У відповідь на питання про можливість перемоги у війні без конкретної військової допомоги від Європейського Союзу та США, Зеленський зазначив, що у початковий період повномасштабної війни Україна зіткнулася з труднощами, але не втекла від боротьби, приймаючи виклик. "Коли ви питаєте, чи можливо це робити без допомоги? Це можливо робити так, як це було. Тобто я маю на увазі, що це складно, ви втрачаєте багато людей. І якщо ви не хочете втрачати життя ваших людей, дітей. .. вам безперечно потрібен справжній потужний щит оборони. Починаючи з літаків і закінчуючи артилерією. Неважливо. Я кажу про те, що нам це потрібно", - зазначив президент. Він наголосив на важливості підтримки з боку світу та Європи, висловлюючи переконання в тому, що об'єднання навколо України відіграє критичну роль. Зеленський наголосив, що перемога без допомоги стає складною, але програш неприпустимий, оскільки держава – єдине, що залишається народу.

Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер — Найбільша планета Сонячної системи Його вплив на наше життя дуже великий
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 марта - 19 апреля) Сегодня Овны могут почувствовать приток энергии и энтузиазма Используйте это в....
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо сміливими та рішучими в любовних сп....
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
У прогнозі на 20 травня 2024 року астролог Павло Глоба попереджає певних індивідів про можливі конфлікти у їхн....
Сон у ніч з 19 на 20 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 19 на 20 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
20 травня о 17:14 розпочнеться 13-й місячний день Фаза Місяця – зростаюча
більше матеріалів




/-0,43947410583496-/ /-pc-/
Top