counter
Архів Повернутись назад 13 Грудня 2018
13 Грудня
Політика Полонений капітан "Яни Капу" відмовився давати "свідчення" загарбникам У Росії напередодні, 12 грудня, пройшли "слідчі заходи" щодо захопленого в Керченській протоці капітана буксира "Яни Капу" Олега Мельничука, повідомив адвокат Едем Семедляєв. Згідно з його даними, капітан вказав, що у відповідності з Женевською конвенцією є військовополоненим, винним себе не вважає і не дає будь-яких свідчень. "Слідчі СУ ФСБ хочуть закрити рота адвокатам, тому після слова здрастуйте, зажадали підписати підписку про нерозголошення даних попереднього слідства", - уточнив захисник в Facebook. За його словами, він відмовився, так як йому не ясно, які саме дані він не має права розголошувати. Слідчий так і не зміг конкретизувати свою вимогу, після чого знайшов двох "студентів-понятих", які погодилися підписати. "Олег в міру своїх сил підтримує свою команду, а також просив подякувати всім хто допомагає українським морякам", - резюмував адвокат. Нагадаємо, Мельничук, захоплений в полон Росією, розповів, як відбувався напад в Керченській протоці.
Спорт оформление ленты  "Шахтар" вилетів з Ліги чемпіонів, а ультрас побилися на Хрещатику Донецький "Шахтар" на НСК "Олімпійський" в Києві не зумів обіграти французький "Ліон" в матчі шостого туру групового етапу Ліги чемпіонів. Зустріч гірників з "Ліоном" завершилася нічиєю 1:1. Таким чином "Шахтар" залишає Лігу чемпіонів і продовжить свої виступи в плей-офф Ліги Європи. При цьому, за даними ЗМІ, українські ультрас на Хрещатику напали на французьких фанатів перед грою "Шахтаря" з "Ліоном". Як пише "Інформатор", на місце оперативно прибули патрульні і кілька спецпідрозділів поліції, а нападники втекли. Пізніше стало відомо, що столична поліція затримала 27 осіб в районі станції метрополітену "Олімпійська". Раніше повідомлялося, що під час матчу 17-го туру українського чемпіонату з футболу між одеським «Чорноморцем» і полтавською «Ворсклою» фани одеситів вивісили на трибунах банери з назвами захоплених Росією українських військових кораблів «Бердянськ», «Нікополь» і «Яни Капу» , а також написом «Кремль, покайся». Відразу ж після закінчення цього матчу ці вболівальники зазнали жорстокого нападу з боку співробітників поліції.
Політика оформление ленты  "Стану на сторону ченців". Усик оскандалився заявою про Лавру Абсолютний чемпіон світу в першій важкій вазі, знаменитий український боксер Олександр Усик зробив неоднозначну заяву з приводу Києво-Печерської Лаври в ефірі одного з українських телеканалів. На питання про його дії у випадку захоплення радикалами Лаври і насильства над ченцями боксер відповів, що встане на сторону ченців. "Якщо підуть захоплювати Лавру, я стану на сторону ченців", - сказав спортсмен. Також він зазначив, що всім, хто цікавиться у нього по релігії, його духівник радить читати Біблію і Євангеліє. На відео з 7.10. Разом з тим, користувачі мережі висловили обурення такою відповіддю боксера. "Скажіть хто-небудь цьому Усику, що Лавра вже захоплена", "Ну як так можна? Жити в Україні, під її прапором виступати і травити за хрюський мир", - коментують користувачі соцмереж.
Кримінал Бив в обличчя і шию 200 разів. У Кам'янському хлопець убив друга викруткою Чоловік викруткою вбив приятеля, завдавши йому близько 200 ударів у Кам'янському Дніпропетровської області, повідомляє прес-служба прокуратури регіону. Інцидент стався в минулому місяці. Між двома приятелями раптово виникла сварка, яка згодом переросла у бійку. Тримаючи в руці викрутку, один із них завдав іншому близько 200 ударів в ділянку обличчя, шиї та інших частин тіла. Від отриманих травм потерпілий помер. Зараз 27-річному зловмиснику повідомлено про підозру у вчиненні зазначеного кримінального злочину і обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Раніше повідомлялося, що в закарпатському селі Нижня Апша поновилися масові протести місцевих жителів проти того, що з СІЗО випустили малолітнього головоріза, який по-звірячому вбив юнака.
Дозвілля оформление ленты  Полякова вагітна? Співачка спантеличила фанатів Популярна українська співачка і актриса Ольга Полякова поділилася в своєму Instagram фото в екстравагантному вбранні. Завдяки леопардовому принту фото вийшло досить неоднозначним. Шанувальники Полякової відзначають, що на фото добре видно кругленький живіт співачки і, ймовірно, вона вагітна.   Сама співачка поки ніяк не коментувала здогадки. Раніше Олю Полякову вивели з себе зауваження до зовнішності її 13-річної доньки, порівняння з якою Ольга виклала в соцмережу. Сама співачка поки ніяк не коментувала здогадки. Раніше Олю Полякову вивели з себе зауваження до зовнішності її 13-річної доньки, порівняння з якою Ольга виклала в соцмережу. Сама співачка поки ніяк не коментувала здогадки. Раніше Олю Полякову вивели з себе зауваження до зовнішності її 13-річної доньки, порівняння з якою Ольга виклала в соцмережу.
Події оформление ленты  Гітарист Cannibal Corpse грабував сусідів, поки його будинок горів і вибухав Один з членів метал-групи Cannibal Corpse Патрік О'Брайан був затриманий у США, після того як вдерся до сусідів, напав на поліцейських, поки пожежники намагалися загасити його власний будинок. Також гасіння пожежі ускладнило те, що в ньому вибухали боєприпаси і були знайдені два вогнемети. Інцидент трапився 10 грудня. Музикант забрався в будинок до сусідів, з якими не був знайомий. Пара, перелякана появою несподіваного гостя, попросила його піти по-хорошому, але чоловік їх не послухав. Тоді вони викликали поліцію, щоб заявити про пограбування. Гітарист повалив жінку на підлогу, а сам утік на задній двір. Копам довелося застосувати електрошок. Увесь цей час палахкотів неподалік будинок самого О'Брайана. Коли пожежа почалася, гітарист втік до сусідів.
Кримінал оформление ленты  "Старих і калік - у розхід". У Києво-Печерській лаврі готували провокації СБУ попередила в Києві та інших містах України провокації напередодні і під час проведення Об'єднавчого собору. Таке на брифінгу в столиці сьогодні повідомив заступник голови СБУ Віктор Кононенко. За його словами, провокації готувалися з листопада цього року, а їхніх координаторів інструктували в Москві і в самій Печерській Лаврі. Було запропоновано провести на території Києво-Печерської Лаври акції протесту проти Томосу і Єдиної церкви. Для організації одного з таких мітингів видали 5 тис. доларів. Координатором провокацій у самій Лаврі був її намісник митрополит Павло, повідомили в СБУ. Зафіксована також його особиста зустріч із реалізаторами провокації. Акції протесту з провокаціями і жертвами планувалося провести 13 і 14 грудня на території Лаври. Також планувалася організація хресних ходів у Києві, Одесі, Харкові, Запоріжжі, Херсоні та Миколаєві. Для збільшення кількості жертв пропонувалося залучити до мітингів якомога більше літніх, хворих людей.   
Дозвілля оформление ленты  Укладаються в 9 хвилин і люблять мультики. PornHub підвів підсумки року Аналітики сайту PornHub підвели підсумки 2018 року і опублікували звіт у вигляді інфографіки. Виявилося, що українці дивляться досить багато порно. І в середньому по 9 хвилин. Один з найпопулярніших порносайтів PornHub підвів підсумки 2018 року і розповів своїм відвідувачам про те, жителі яких країн найдовше дивляться відео 18+, кого з порноакторів воліють користувачі, а також який жанр фільмів для дорослих подобається росіянам. Згідно зі статистикою, топ пошукових запитів на PornHub очолила порноактриса Стормі Деніелс. Жінці 39 років, і в 2018 році вона стала особливо популярна після того, як розповіла, що мала інтимні зв'язки з Дональдом Трампом. В топі країн новачком стала Україна, яка піднялася на цілих 11 позицій і посіла 16-те місце. Росія - на 19-му місці, а ось у Казахстані різко зріс інтерес населення до порно. Лідером же в цьому рейтингу багато років є США.  
Економіка "Ні бог, ні цар і ні герой". Путін закликав росіян сподіватися тільки на себе Президент Росії сьогодні на одному з пропагандистських заходів закликав росіян будувати свій успіх і життя, сподіваючись тільки на самих себе і не чекати допомоги від держави. Володимир Путін вважає, що 90 відсотків успіху залежить особисто від людини. «Не треба чекати підтримки держави, треба нею звичайно користуватися, тільки особиста ініціатива і напружена робота над собою допоможе. І до цього я хочу вас закликати. Треба згадати старі пісні більшовицькі: ніхто нам не допоможе — ні бог, ні цар і ні герой», - заявив Путін. Таким чином російський президент поклав відповідальність за бідність більшості росіян на них самих. Нагадаємо, після скандального підняття пенсійного віку в Росії рейтинг Путіна почав стрімко знижуватися, а чиновники при владі все частіше без страху заявляють, що "держава нічого не винна народу".
Економіка Як виростуть зарплати педагогів в Україні з січня З 1 січня 2019-го заробітні плати працівників освіти виростуть на 9%. Про це повідомила міністр освіти і науки України Лілія Гриневич. За словами Гриневич, підвищення зарплат працівникам бюджетної сфери освіти заклали в держбюджеті на наступний рік. Міністр зазначила, що 9% – це небагато, проте це той максимум, який держава може собі дозволити з урахуванням економічної ситуації в країні. У той же час педагоги також можуть взяти більше навчальних годин і навантаження, ніж на одну ставку. Наприклад, працювати на 1,5 ставки, і тоді у них, відповідно, збільшиться зарплата. Але ось вихователям так поєднувати не вийде. Глава МОН додала, що в рамках децентралізації місцеві органи влади отримують більше фінансів, тому зі своїх бюджетів можуть підтримувати гостродефіцитні професії.
Політика оформление ленты  Порошенко вже везе в Україну "подарунки" від НАТО В рамках допомоги фонду НАТО армії України з модернізації української армії Україна вже отримала нові системи зв'язку. Нове обладнання поліпшить можливості системи управління і зв'язку ЗСУ, написала в соцмережі місія України при НАТО. "ЗСУ отримають новорічні подарунки від НАТО раніше. Вантаж вже в повітрі і скоро буде доставлений", - йдеться в повідомленні. Місія також додала фото того, як засоби зв'язку вантажаться на борт літака президента України, який зустрічався з главою НАТО Єнсом Столтенбергом сьогодні в Брюсселі. За словами генсека, ця допомога стала відповіддю на агресію, що підсилюється Росії в Чорному і Азовському морях. Він нагадав, що НАТО вже допомагає ЗСУ через трастові фонди, один з них займається реформою комунікаційної системи нашої армії. Раніше в четвер генеральний секретар НАТО Йенс Столтенберг на спільній прес-конференції з президентом Петром Порошенком в Брюсселі пообіцяв, що Альянс незабаром передасть обладнання для захищеного зв'язку для потреб ЗСУ. Сьогодні в Брюсселі перебував тільки один такий літак, що перевозив офіційну українську делегацію. Таким чином, Порошенко після завершення візиту повинен привезти в Україну військовий вантаж від НАТО.
Дозвілля Церковний календар весіль на 2019 рік Закохані пари все частіше вибирають не тільки офіційну реєстрацію, але і вінчання, адже вважається, що в такому випадку шлюб буде благословенний на Небесах. Знайти кращу дату для весілля допоможе церковний календар. Розписатися в РАГСі можна протягом всього року, і в кожному місті є свій розклад офіційних установ. В церкві вінчання проводяться чотири рази на тиждень: по понеділках, середах, п'ятницях і неділях. Однак не завжди священнослужителі можуть прийняти пару, адже є церковні свята, під час яких таїнство не проводиться. Традиційно вінчання не проводяться під час постів, коли віруючі дотримуються обмежень, запропонованих церквою. Крім того, існує безліч загальних і приватних церковних свят, під час яких таїнство вінчання неможливо. Експерти сайту dailyhoro.ru склали докладний календар, щоб молоді могли заздалегідь вибрати відповідну дату, обговорити всі нюанси зі священиком і підготуватися до великої події. Перед вінчанням необхідно дізнатися всі особливості цієї процедури, молитися Господу і утримуватися від близькості. Крім того, важливо дотримуватися посту і вести скромний спосіб життя. Дні, не призначені для вінчання Священнослужителі не рекомендують здійснювати таїнство одруження в наступні дні: по вівторках і четвергах, які випадають перед поодинокими пісними днями в середу і п'ятницю протягом усього року;в суботній день перед неділею, коли віруючі святкують Малий Великдень; перед головними, або двунадесятими, святами;в дні, що передують престольним святам; в Сирний тиждень, або седмицю;після Святок і Світлої седмиці;небажано звертатися до священиків безпосередньо перед Великим постом; перед багатоденними і одноденними постами.Сприятливі дні для вінчання в 2019 році У 2019 буде досить багато днів, коли молоді можуть здійснити обряд і з'єднати свої долі перед Вищими Силами. Найбільш вдалими днями для цього будуть середи, п'ятниці та понеділки, а також: Вінчання по місяцяхУ православному церковному календарі відзначені дати, в які можливо провести вінчання в 2019 році, проте експерти сайту dailyhoro.ru радять уточнити дату у священнослужителів, адже в церквах і храмах різних міст можуть зробити послаблення і повінчати молодих в передсвяткові або навіть святкові дні, якщо існує така необхідність. Січень: 20, 21, 23, 25, 27, 28, 30. Лютий: 1, 3, 4, 6, 8, 10, 11, 13, 15, 17-22, 24, 25, 27. Березень: 1. Квітень: в цьому місяці вінчань не передбачено. Травень: 5, 6, 8, 10, 12, 13, 15. 17,19, 20, 22, 24, 26, 27, 29, 31. Червень: 2, 3, 7, 9, 10, 12, 14, 16-21, 23. Липень: 12, 14, 15, 17, 19, 21, 22, 24, 26, 28, 29, 31. Серпень: 2, 4, 5, 7, 9, 11, 12, 28, 30. Вересень: 1, 2, 4, 6, 8, 9, 13, 15, 16, 18, 22, 23, 25, 29, 30. Жовтень: 2, 4, 6, 7, 9, 11, 14, 16, 18, 20, 21, 23, 25, 27, 28, 30. Листопад: 1, 3, 4, 6, 8, 10, 11, 13, 15, 17, 18, 20, 22, 24, 25, 27. Грудень: в цьому місяці вінчань не проводять.
Кримінал оформление ленты  Рвали людину на очах у дітей: під Харковом у господаря забрали пітбулей Поліцейські забрали у власника двох пітбулів, які влітку напали на перехожого під Харковом. Про це Vgorode розповіли в Головному управлінні Національної поліції області. Нагадаємо, трагедія сталася 7 червня в Дергачах. Камера спостереження зафіксувала, як дві собаки бійцівської породи покусали чоловіка. Вони годину катували перехожого в кущах. В цей час по вулиці проходили діти. Псів насилу змогли відігнати від постраждалого чоловіка. За словами місцевих жителів, власник собак відпускав вихованців на вільний вигул без намордників і навіть нацьковував на людей, повідомляють ЗМІ. Покусаний чоловік пройшов лікування в лікарні. Зараз його стан задовільний. А сьогодні, 13 грудня, поліцейські і співробітники Центру захисту тварин забрали собак у господаря. Псів відвезли до притулку, де вони будуть міститися.

Що таке свідомий сон і як у нього потрапити
Що таке свідомий сон і як у нього потрапити
Свідоме сновидіння — це стан між фазами сну та неспання Вхід у цей стан є ключем до реалізації бажаного та упр....
Найефективніший ранковий ритуал для підвищення настрою та працездатності
Найефективніший ранковий ритуал для підвищення настрою та працездатності
Ранок — найважливіший час дня, адже день найчастіше минає так, як ми його починаємо Саме тому намагайтеся щодн....
Як отримати відповідь на запитання уві сні з підсвідомості
Як отримати відповідь на запитання уві сні з підсвідомості
Сни — це відображення реальності і відмінний спосіб отримання відповідей на питання, що цікавлять і хвилюють З....
Гороскоп від Павла Глоби на 6 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 6 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Астролог Павло Глоба розкрив гороскоп на 6 травня 2024 року, застерігаючи від непідконтрольного перебігу подій....
Гороскоп на 6 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 6 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
6 травня 2024 року, згідно з астрологічними прогнозами Тамари Глоби, для багатьох знаків зодіаку обіцяє бути д....
більше матеріалів




/-1,0218632221222-/ /-pc-/
Top