counter
Архів Повернутись назад 13 Травня 2017
13 Травня
Події Справа 650 га землі: заарештовано заступника Кернеса У Києві Апеляційний суд задовольнив клопотання про арешт заступника мера Харкова Тетяни Овіннікової. Про це повідомив глава ГПУ Юрій Луценко у себе у Facebook. Суд дозволив арешт заступника Кернеса з правом застави 30 млн. грн. «Апеляційний суд столиці задовольнив клопотання про арешт одного з передбачуваних членів організованої злочинної групи (ОЗГ) - заступника мера Харкова Тетяни Овіннікової з можливістю внесення застави у 30 мільйонів гривень», - пише Луценко. Йдеться про справу розкрадання 650 га землі керівництвом Харківської міськради. За інформацією слідчих, заступниця мера Харкова, порушуючи регламент міськради і законодавство, «протягом 2008-2009 років без узгодження на постійних комісіях і в підпорядкованих їм структурних підрозділах виконавчого комітету, без попереднього розгляду сприяла винесенню на сесію міськради питань безоплатного надання у власність обслуговуючим кооперативам ділянок землі нібито для будівництва житлових будинків для поліпшення житлових умов їх членів».
Суспільство Учасник Євробачення від Болгарії обіцяє розбити нагороду, якщо виграє Навколо 17-річного представника Болгарії на пісенному конкурсі Євробачення-2017 Крістіана Костова знову розгорається скандал після його відеоінтерв'ю. У ньому уродженець Москви пообіцяв розбити кришталевий мікрофон, якщо виграє, і записати це на відео, коли повернеться до російської столиці. Відео з його інтерв'ю було опубліковане на YouTube. «Я сумую за Червоною площею, за квартирою в Москві з видом на МДУ. Щоранку я бачу МДУ з вікна. Я скоро повернуся - мені треба закінчувати школу, у мене ЄДІ», - заявив Костов. «Я сподіваюся, що повернуся до Москви з кришталевим мікрофоном і розіб'ю його на відео. Зроблю break-up відео і сподіваюся, що воно збере багато переглядів», - додав співак. Нагадаємо, учасник Євробачення від Болгарії пообіцяв розбити нагороду, якщо виграє
Події У Маріуполі заарештували чоловіка, який до смерті побив молотком бездомного У Маріуполі було заарештовано чоловіка, який молотком до смерті побив бездомного. Про це передає прес-служба прокуратури Донецької області. Трагедія сталася ще 8 травня в Центральному районі Маріуполя. У під'їзді одного з житлових будинків п'яний місцевий житель 1975 року народження під час сварки завдав молотком численні удари по голові і тілу потерпілому. Від отриманих травм потерпілий помер на місці події. Загиблим виявився 49-річний чоловік без постійного місця проживання. Затриманому було повідомлено про підозру у вчиненні злочину, який передбачено ст. 115 ч.1 (умисне вбивство) КК України. У п'ятницю, 12 травня, суд підтримав клопотання Маріупольської місцевої прокуратури №1 і обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді арешту на 60 діб без права внесення застави.
Події У Москві п'яні співробітники ФСБ побили чемпіона з десятиборства У Москві співробітники ФСБ влаштували аварію і запропонували хабар у розмірі 30 тисяч рублів, після чого побили учасника аварії. Про це пишуть РосЗМІ. Побачення з дівчиною невдало закінчилося для російського чемпіона з десятиборства Яна Коби. Коли чоловік приїхав на своїй машині на 2-й Верхній Михайлівський проїзд і зупинився, в нього ззаду врізався Volkswagen Touareg з «крутими» номерами. У ньому були співробітники ФСБ Росії. Про те, що трапилося, спортсмен розповів на своїй сторінці в соцмережі. Спочатку водій і пасажири позашляховика пропонували спортсмену хабар у розмірі 30 тис. руб., щоб той не викликав поліцію, а після відмови співробітники ФСБ вирішили застосувати силу. Побивши спортсмена, зловмисники зникли з місця ДТП. За словами потерпілого, сума в 30 тисяч рублів не покривала вартості ремонту його автомобіля. Він зазначив, що екіпаж позашляховика був в стані алкогольного сп'яніння. «Коли я попросив свою дівчину сфотографувати їх номери, зав'язався конфлікт. Водій джипа підбіг до дівчини і вдарив її. Вона впала на асфальт. Також чоловік намагався забрати у неї телефон, зав'язалася бійка. Незабаром до них приїхало підкріплення з ресторану «Граф Орлов». На місце прибігли очевидці, які викликали поліцію», - говорить Ян Коба. Водій позашляховика зник, а ось його товаришів поліція «поклала обличчям в асфальт». Незабаром було знайдено і винуватця аварії. Тільки потім з'ясувалося, що це були співробітники ФСБ. Потерпілий написав заяву в поліцію і ФСБ.   Співробітники ФСБ врізалися в машину чемпіона з десятиборства Яна Коби, запропонували хабар у 30000 рублів, а коли він відмовився - побили його. pic.twitter.com/kwpYL4tAdp - Записки божевільного (@Pavel_XII) 13 травня 2017 р
Суспільство Захист Овіннікової вважає необгрунтованою підозру віце-меру Заступник мера Харкова з питань містобудування, архітектури та земельних відносин Тетяна Овіннікова наразі не перебуває під вартою. Сума застави в розмірі 30 млн. грн. може бути внесена за рішенням суду протягом п'яти днів із моменту обрання запобіжного заходу. Про це пише «МедіаПорт», посилаючись на адвоката віце-мера Юлію Плетньову. «Овіннікова навряд чи перебуває зараз під вартою. Є відстрочка, 5 днів, на внесення застави. Це сказано в ухвалі суду», - каже Плетньова. 31 березня Печерський райсуд столиці визначив для заступника мера Харкова запобіжний захід у вигляді застави в розмірі 5 млн грн. Прокуратура подала апеляцію, і 11 травня Апеляційний суд столиці змінив запобіжний захід на утримання під вартою з правом застави в розмірі 30 млн. грн. Захист не згоден з рішенням апеляційного суду, але воно не підлягає оскарженню. «Це тиск прокуратури, просто беззаконня. Політична справа, гучна заява, що обрано суворий запобіжний захід - ось і все. Я не знаю, чи буде внесена застава, оскільки сума дуже велика», - заявила адвокат. За її словами, орган досудового розслідування не надав підтвердження, яке свідчило б про обгрунтованість зазначеної підозри.
Суспільство оформление ленты  У Єгипті знайшли гробницю фараонів Середнього царства У Єгипті знайшли гробницю фараонів Середнього царства, передає ТАСС. Про це повідомив міністр у справах старожитностей Єгипту Халед аль-Анані. За його словами, вченими Каїрського університету було знайдено гробницю-катакомбу періоду фараонів Середнього царства. На думку вчених, ця гробниця - перше у своєму роді масове поховання високопоставлених осіб епохи фараонів Середнього царства (2040-1783 роки до нашої ери), відкрите на території країни". Тепер єгипетська влада сподіваються, що потік туристів до провінціъ Ель-Мінья збільшиться. Тільки на першій стадії розкопок вчені виявили 28 добре збережених мумій. Це - 10% вмісту всіх залів і кімнат, з яких складається поховання. Археологи виявили унікальні історичні артефакти, невідомі досі відомості про життя стародавніх єгиптян, багато останків інших людей, предметів побуту, прикрас, ритуальних статуеток, а також сувої папірусу.  
Суспільство оформление ленты  Папа римський зарахував до лику святих двох дітей. Що відомо про "диво в Фатімі" Папа римський Франциск у Португалії, в місті Фатіма, під час меси канонізував двох дітей-пастухів, які відомі як свідки "чуда у Фатімі", передає ВВС. Католицька церква свыдчить, що двом дітям з міста Фатіми Жасінті й Францішку Марту, а також їх кузині Лусії, які випасали стадо овець рівно 100 років тому - 13 травня 1917 року - з'явилася Діва Марія і розповіла про прийдешні в XX столітті події - про майбутню революцію в Росії, про закінчення Першої світової війни, про Другу світову війну, а також про замах на папу римського. Через сто років церква визнала дітей святими, при цьому доля самих дітей дуже трагічна - Франсишку і Жасінта померли в 1918 році під час епідемії іспанки, що бушувала тоді в Європі. Процес зведення до лику святих Лусії поки що не завершився. Вона провела все життя в монастирі.  Список таємниць, перші дві з них були розкриті в 1942 році:- перша - бачення пекла, демонів і людських душ;- друга - тлумачиться як передбачення кінця першої світової та початок другої війни;- третя таємниця - Богородиця заявила: "Якщо мої побажання будуть задоволені, Росія буде навернена і настане мир, а якщо цього не відбудеться, Росія поширить свої помилки на весь світ, викликаючи війни і гоніння на Церкву";- третю таємницю швидше за все назавжди в таємниці збереже Ватикан, вона була передана туди в конверті в 1957 році; - в четвертій таємниці описується ангел, що вимагає покаяння, і замах на понтифіка. Всі ці таємниці трактуються церквою як "приватні одкровення". Через унікальну церемонію місто Фатіма останнім часом відвідали вже близько півмільйона прочан, через що Португалія посилила прикордонний контроль.
Політика Трамп дорікнув американським ЗМІ за недостатню увагу до візиту Клімкіна Президент США Дональд Трамп заявив, що американські ЗМІ дуже мало уваги приділили візиту до їхньої країни міністра закордонних справ України Павла Клімкіна та при цьому постійно писали про візит до США його колеги Лаврова. Про це американський президент заявив в інтерв'ю телеканалу Fox News. "Днями російський міністр закордонних справ приїхав зустрітися зі мною, і відразу після цього - вони (журналісти - АСН) не сказали цього - але відразу ж після цього приїхав міністр закордонних справ України. Я сказав, хлопці, ви повинні досягти миру", - переказував події того дня Трамп.Президент США поскаржився, що американські ЗМІ говорили тільки про приїзд глави МЗС РФ Сергія Лаврова, показували тільки відео і фото з ним - чого, за його словами, взагалі не повинно було статися.

Попереду діамантова смуга: Тамара Глоба назвала знаки, які збільшать доходи з 26 квітня.
Попереду діамантова смуга: Тамара Глоба назвала знаки, які збільшать доходи з 26 квітня.
Для Стрільців 2024 обіцяє бути періодом значних змін, включаючи можливість досягнення великого успіху та багат....
Шепотки на чоловіка: 3 способи залучити кохання
Шепотки на чоловіка: 3 способи залучити кохання
Щоб залучити чоловіка, достатньо лише шепнути кілька фраз, проходячи повз нього Він відразу зверне на вас уваг....
Три причини, чому бажання не виконуються
Три причини, чому бажання не виконуються
Чи ви коли-небудь думали про те, чому бажання не виконуються? Деколи навіть сили бажання та візуалізації недос....
Домашня магія: позбавляємося проблем, залучаємо удачу
Домашня магія: позбавляємося проблем, залучаємо удачу
Виявляється, всі домашні обов'язки по дому можна перетворити на справжній магічний ритуал для залучення благоп....
7 причин запалювати в будинку свічки щодня
7 причин запалювати в будинку свічки щодня
Свічки створюють енергетику гармонії та затишку, і їх правильне використання здатне змінити життя на краще Фах....
більше матеріалів




/-0,7176730632782-/ /-pc-/
Top