counter
Архів Повернутись назад 13 Січня 2023
13 Січня
ISW: росія, ймовірно, захопила Соледар, але це не призведе до оточення Бахмута Американський Інститут вивчення війни (ISW) у своєму черговому зведенні про ситуацію на фронті вперше зазначає, що "російські сили контролюють більшу частину, якщо не всю територію Соледара, і їм, ймовірно, вдалося витіснити українські війська із західних околиць населеного пункту". Разом з тим експерти Інституту вважають, що "імовірне захоплення Соледара 11 січня не є оперативно-важливим розвитком ситуації - і він навряд чи віщує швидке російське оточення Бахмута". У зведенні ISW наголошується, що в четвер Генеральний штаб ЗСУ повідомляв про віддзеркалення російських атак у населеному пункті Сіль, який розташований приблизно за кілометр на північний захід від Соледара. Однак, на відміну від попередніх днів, українські військові не говорили, що їм удалося відбити наступ у Соледарі. При цьому російські джерела писали, що армія РФ завершує зачистку Соледара, а в телеграм-каналах військових блогерів публікувалися кадри, на яких бійці "ЧВК Вагнера" ходять вулицями міста. "Усі доступні свідчення говорять про те, що українські сили більше не підтримують організовану оборону в Соледарі", - резюмують експерти ISW. Однак при цьому вони вважають, що в результаті "російських інформаційних операцій важливість Соледара перебільшувалася" і називають його взяття "в найкращому разі тактичною Пірровою перемогою Росії". "ISW, як і раніше, вважає, що захоплення Соледара - населеного пункту площею близько 14,2 кв. км - не дозволить російським силам встановити контроль над критично важливими українськими лініями наземної комунікації з Бахмутом - і не поставить їх у більш вигідну позицію для оточення міста в короткостроковій перспективі", - сказано у зведенні. Експерти ISW продовжують, що армії РФ, "ймовірно, вдалося захопити Соледар, направивши значні ресурси на досягнення тактичного успіху, який її виснажив", і це "прискорить кульмінацію російських сил, що втратили міць, біля Бахмута". "Російські сили можуть спробувати підтримувати високий темп атак у районі Бахмута, але ці зусилля не приведуть до оперативно-значних результатів, оскільки вони втратили бойову силу та накопичили виснаженість", - сказано у зведенні ISW. Російська сторона заявила, що Соледаря захоплено. Однак у четвер у Києві та в Пентагоні цього не підтверджували.
Культура Померла єдина дочка "короля рок-н-ролу" - співачка Ліза Марі Преслі Американська співачка Ліза Марі Преслі – єдина дочка Елвіса Преслі – померла у віці 54 років. Як повідомляє АСН-Україна з посиланням на американські ЗМІ. Про смерть співачки журналу People повідомила мати співачки Прісцілла Преслі. Раніше портал ТMZ з посиланням на джерела повідомив, що Ліза Марі перебуває у штучній комі після того, як у співачки сталася "повна зупинка серця". Видання TMZ повідомляло, що 54-річну дочку Елвіса Преслі було знайдено непритомним у своєму будинку в Каліфорнії. Повідомляється, що співачка зупинила серце, і їй було зроблено укол адреналіну, щоб відновити пульс. "З тяжким серцем я змушена поділитися руйнівною новиною про те, що моя прекрасна дочка Ліза Марі покинула нас", - наводить видання її слова.   Ліза Марі Преслі - єдина дочка співака Елвіса Преслі та його дружини, актриси Прісцілі Преслі. Колишня дружина музиканта Майкла Джексона та актора Ніколаса Кейджа.
Суспільство Британські ЗМІ: Борис Джонсон хоче знову відвідати Київ Колишній прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон планує знову відвідати Київ, повідомляють британські газети Guardian та Times. Як сказано у публікації Guardian, Джонсон розповів друзям, що хоче вирушити до столиці України протягом найближчих місяців. Дані про запланований візит Джонсона газеті підтвердили й українські джерела, проте вони зазначили, що вони не мають конкретної інформації про дати поїздки. У Києві при цьому нагадали, що президент України Володимир Зеленський та Джонсон вважають один одного друзями. За даними Times, під час візиту Джонсон має намір закликати західних партнерів України і надалі надавати їй військову та гуманітарну підтримку. Guardian повідомляє, що уряд Великобританії не знав про плани Джонсона відвідати Київ, проте там не заперечуватимуть проти такої поїздки, і екс-прем'єр може отримати для неї державну охорону. При цьому автори публікації цитують кількох високопосадовців Консервативної партії, які не надто задоволені наміром колишнього прем'єра здійснити візит до Києва. Вони вважають це саморекламою Джонсона і побоюються, що поїздка дещо відверне увагу зусиль нинішнього глави уряду Великобританії Ріші Сунака. Джонсона вважали одним із найвідданіших прихильників України на міжнародній арені, і саме він допоміг скоординувати західну підтримку Києва. Джонсон був першим західним лідером, котрий відвідав Україну після початку російського вторгнення. Ріші Сунак також побував у Києві у листопаді минулого року, невдовзі після свого призначення на посаду прем'єр-міністра.
Сонник Сон у ніч з 12 на 13 січня 2023 року: тлумачення за місячним календарем 21-а місячна доба. Почнуться вони 12 січня о 22:26, а завершаться 13 січня о 23:42. Сни в ніч 21-ї місячної доби показують, наскільки проявляється ваша творча енергія, пригнічена вона чи перебуває в активному стані. Так, наприклад, якщо вам наснився захоплюючий і яскравий сон, значить, насправді ви повністю реалізовуєте свої можливості. Якщо ж сновидіння виявилося неприємним або ж цієї ночі ви взагалі не бачили снів, значить, в даний час у вас не вистачає ресурсів для досягнення бажаних цілей. Можливо, ви надто багато сил витрачаєте на другорядне і варто переглянути свої пріоритети. Жінка в ніч із четверга на п'ятницю може побачити свої приховані здібності. Якщо фінал сновидіння жінці сподобається, значить, у житті їй варто спробувати повторити побачене. Велика ймовірність успіху. Чоловікові в ніч з 12 на 13 січня може наснитися щось неприємне та абстрактне - те, що погано запам'ятовується і швидко випаровується з пам'яті, залишаючи лише легкий тривожний осад. Такі сновидіння повинні насторожити чоловіка: так підсвідомість дає зрозуміти, що поруч - небезпека. "Увійти" до неї або оминути стороною - вибір самого чоловіка.
Гороскоп Любовний гороскоп на 13 січня 2023 року: що обіцяють астрологи ОВНИ Якщо у вас з другою половинкою планується романтичний вечір, їжте лише перевірені страви. Зірки кажуть, організм може підкинути вам "сюрприз" у невідповідний момент. ТЕЛЬЦІ Вам необхідно буде вибудувати максимально довірчі відносини з партнером цієї п'ятниці. Зірки кажуть: якщо ви щось приховаєте, то не лише день, а й увесь решту тижня затьмарять сварки та скандали. БЛИЗНЮКИ Якщо 13 січня вам доведеться спілкуватися з великою кількістю представників протилежної статі, дотримуйтесь нейтралітету. Зірки кажуть, цього дня вас можуть неправильно зрозуміти. РАКИ Якщо цієї п'ятниці ви посваритеся з коханою людиною - всі вихідні доведеться з'ясовувати стосунки. І ще не факт, що результат розбірок буде на вашу користь. Краще й не розпочинати, кажуть зірки. ЛЬВИ Зірки рекомендують вам 13 січня прислухатися до порад другої половинки. Якщо ваше его здолає, святкувати перемогу будете з ним удвох. ДІВИ Навіть якщо кохана людина нічого не тямить у ваших завданнях, не відштовхуйте її 13 січня. Зірки говорять, що ваш лід може заморозити і його теж. Відігріти потім буде неймовірно складно. ТЕРЕЗИ Якщо поруч з вами виявляться ваші вороги (або особи, схильні до пліток), постарайтеся тримати язик за зубами (навіть якщо він дуже свербить). 13 січня ваші одкровення можуть зашкодити вашим стосункам. СКОРПІОНИ Хоч би як ви займалися 13 січня, не усувайте від себе другу половинку. Зірки кажуть, ви будете на одній хвилі – будь-яка спільна діяльність згуртує вас у цей день як ніколи. СТРІЛЬЦІ У цей день ваше емоційне тло буде нестабільним. Якщо партнер здатний привести вас до тями, то попросіть його про це. Якщо ж ви знаєте, що він тільки піділлє олії у вогонь, проведіть 13 січня на самоті. КОЗЕРІГИ Цієї п'ятниці ви повинні проявити смирення при спілкуванні з другою половинкою. Навіть якщо це не ваш стиль, 13 січня такий формат поведінки буде найправильнішим, кажуть зірки. ВОДОЛІЇ Цього дня ви маєте слухати лише свої відчуття. Зірки попереджають: якщо підете на поводу у представників протилежної статі (наприклад, у бажанні справити на них враження) можете сильно програти. РИБИ Якщо обранець розраховуватиме на вас, його не можна підводити в жодному разі. Зробіть усе можливе, навіть ціною власних завдань. Від цього залежатимуть ваші стосунки.
Гороскоп Гороскоп на 13 січня 2023 року: що обіцяють астрологи ОВНИ 13 січня у Овнів можуть виникнути проблеми зі здоров'ям. Зірки радять вам у цей день зайвий раз не ризикувати і не намагатися стрибнути вище за голову. ТЕЛЬЦІ 13 січня Тільцям слід бути обережними з технікою. Зірки кажуть, цього дня у вас у руках усе горітиме - можливо, у прямому розумінні слова. Запасіться вогнегасником. БЛИЗНЮКИ Близнюкам потрібно обходити стороною незнайомців, особливо тих, які щось пропонуватимуть або щось умовлятимуть. Зірки кажуть, 13 січня вам не варто робити те, що вам нехтує. РАКИ Ракам 13 січня треба бути обережними у своїх висловлюваннях, кажуть зірки. І попереджають: приказка про найстрашнішого вашого ворога цієї п'ятниці працюватиме точно. ЛЬВИ 13 січня Леви можуть потрапити у скрутне становище, якщо не слухатимуть оточуючих. Зірки попереджають: ваше его в цю п'ятницю може зіграти з вами злий жарт. ДІВИ 13 січня Дівам знадобиться чиясь жива участь. Зірки радять: якщо хтось запропонує вам цієї п'ятниці допомогу, не відмовляйтеся з ввічливості. ТЕРЕЗИ 13 січня Терези мають бути гранично точними у своїх судженнях, кажуть зірки. І попереджають: поряд з вами можуть опинитися любителі спотворювати інформацію. СКОРПІОНИ 13 січня у Скорпіонів може вийти те, що раніше їм не давалося. Більше того, зірки кажуть, ви здатні переплюнути своїх опонентів. Тож не сидіть сиднім - дійте. СТРІЛЬЦІ 13 січня Стрільцям краще не попадатися на очі начальству. Зірки кажуть, цієї п'ятниці ви можете не стримати емоцій. До чого вам сторонні свідки, та ще й ті, хто має над вами владу? КОЗЕРІГИ Козероги цього дня можуть бути агресивними, кажуть зірки. Як тільки відчуєте, що починаєте закипати, скористайтеся перевіреним методом приведення себе до тями: вдихом-видихом. ВОДОЛІЇ 13 січня Водолії мають прислухатися до себе. Якщо ухвалили рішення - дійте, якщо не готові - не треба насильно себе змушувати щось робити цього дня. Результат може виявитися плачевним. РИБИ 13 січня Риби ризикують впасти у депресію. Якщо дозволити собі це зробити, можна засісти в ній надовго. Зірки радять вам не доводити ситуацію до критичної.
Суспільство У Пентагоні прокоментували побоювання загрози нацбезпеці США через постачання озброєння Україні На російських болотах та їх пропагандистських ЗМІ активно обговорювали заяви, зроблені міністром ВМС США Карлосом дель Торо. Пропагандисти вчепили за фразу американського чиновника, який у середу в бесіді з журналістами обмовився про те, що через півроку-рік США можуть зіткнутися з викликом під час постачання зброї Києву, якщо американський військово-промисловий комплекс не зможе наростити обсяги випуску продукції. Незважаючи на те, що після цього прес-служба американських ВМС оперативно дала пояснення словами дель Торо, наголошуючи, що їх не слід трактувати як слова про те, що через шість місяців чи рік Сполученим Штатам доведеться обирати, кого озброювати - себе чи Україну , на болотах чулося радісне виття, що однозначно демонструє наскільки великою проблемою для російської армії вбивць, ґвалтівників і мародерів є постачання Україні озброєння. Пізніше це прокоментував і міністр оборони США, який заявив, що постачання озброєнь в Україну не переступить рис вимог до національної безпеки США. На вчорашньому брифінгу для журналістів прес-секретар Пентагону бригадний генерал ВПС Патрік Райдер, відповідаючи на одне з питань журналістів, вона цю тему так само чітко висловився, що Пентагон зможе постачати зброю Києву при збереженні своєї боєздатності. "У нашій роботі з партнерами над пошуком конкретних озброєнь, конкретних систем з тих, що у нас є, враховується ціла низка факторів для того, щоб ми могли продовжувати підтримувати Україну і водночас зробити так, щоб ми могли зберігати свою власну боєздатність та свої власні запаси", - заявив Райдер. Він зазначив, що Пентагон уважно слідкує за цим, особливо після того, як війна, розв'язана фашистською росією проти України та українського народу, затягнулася. "Отже, ми впевнені, що зможемо продовжувати рухатися цим шляхом, працюючи в тісній співпраці з американським ВПК і з нашими міжнародними союзниками і партнерами. Я б сказав, що однією з наших сильних стратегічних сторін як коаліції є той факт, що у нас є така велика кількість оборонно-промислових баз, на які можна спиратися, а також мотивована оборонно-промислова база, яка хоче допомогти нам у цьому відношенні, тому ми впевнені, що й надалі зможемо підтримувати Україну стільки, скільки буде потрібно. зможемо й надалі підтримувати рівень готовності, необхідний захисту нашої країни." – сказав прес-секретар Пентагону.
Суспільство Погода на 13 січня 2023 року: народні прикмети та прогноз синоптиків Наші пращури помітили, якщо у цей день погода хороша, то й осінь буде такою. якщо із заходу – до багатства риби в річках; якщо зі сходу - до великої кількості фруктів і ягід. Також пращури помічали: якщо 13 січня на деревах з'явився пухнастий іній, значить цього року медозбір виявиться вкрай успішним. Існувала в народі і така погодна прикмета: якщо 13 січня повалив сніг, то він не припиниться до Хрещення. 13-14 січня в Україні господарюватиме так звана 'європейська' зима. Опадів практично не буде, проте вологість підвищена, тому зависатимуть тумани. Через них часом важче дихати, особливо городянам, де повітря брудніше, а також тумани низькою видимістю роблять дороги складнішими за авторух.Йде Україною подальше потепління. Ще найближчі пару ночей підморозить, проте вдень вже переважатиме відлига і невеликі 'плюси'. Очікується 13-14 січня вдень від 1 морозу до 3 тепла, на північному сході до 3 морозу, у західних областях 3-8 градусів тепла. У Києві Маланки-Василя серйозних опадів не очікується.13-14 січня в нічний годинник передбачається -3-6 градусів, вдень у столиці буде близько нуля. Всім любителям стереотипів і прийме про морози, які чомусь тріскотять на Водохреща – ця прогностична діаграма температури повітря для Києва. Отже, поки очікуємо підйом стовпчиків термометрів нагору, пік потепління – на Водохреща, наступне похолодання, орієнтовно, з 23-24 січня.
Сводка с фронта от Генштаба ВСУ на утро 324-го дня войны 13 января 2023 года Оперативна інформація станом на 06.00 13.01.2023 щодо російського вторгнення Слава Україні! Розпочалася триста двадцять четверета доба російського широкомасштабного вторгнення. За минулу добу підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Стельмахівка, Макіївка і Білогорівка Луганської області та Спірне, Роздолівка, Сіль, Красна Гора, Підгородне, Бахмут, Кліщіївка, Предтечине, Курдюмівка, Водяне, Невельське, Красногорівка, Мар’їнка та Велика Новосілка Донецької області. В той же час противник завдав 5 ракетних ударів по мирних містах Костянтинівка, Краматорськ та Запоріжжя. Також окупанти здійснили 52 обстріли з РСЗВ та 18 авіаударів. Волинський, Поліський, Сіверський та Слобожанський напрямки ознак формування наступальних угруповань противника не виявлено. Визначені підрозділи збройних сил білорусі та росії продовжують виконувати завдання у прикордонних з Україною районах. Сіверський та Слобожанський напрямки обстріляно райони населених пунктів Сеньківка та Карповичі Чернігівської області; Порохонь та Бачівськ Сумської області, а також Стрілеча, Зелене, Тернова, Стариця, Огірцеве, Гатище, Вовчанськ, Чугунівка та Рідкодуб на Харківщині. Куп’янський напрямок вогневого ураження зазнали райони населених пунктів Дворічна, Западне, Синьківка, Орлянка, Кислівка, Котлярівка, Колісниківка, Берестове, Богуславка, Іванівка Харківської області та Стельмахівка на Луганщині. Лиманський напрямок ворог обстріляв Греківку, Макіївку, Невське, Червонопопівку та Діброву Луганської області. Бахмутський напрямок вогневого ураження зазнали Спірне, Білогорівка, Роздолівка, Соледар, Красна Гора, Парасковіївка, Підгородне, Бахмут, Кліщіївка, Курдюмівка, Озарянівка, Дружба та Північне на Донеччині. Авдіївський напрямок обстріляно Красногорівку, Авдіївку, Мар’їнку та Новомихайлівку. Новопавлівський напрямок вогневого впливу зазнали Вугледар, Пречистівка та Золота Нива Донецької області. Запорізький напрямок ворог здійснив обстріли з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії по районах населених пунктів Времівка і Вільне Поле на Донеччині та Гуляйполе, Залізничне, Гуляйпільське, Червоне, Чарівне, Білогір’я, Мала Токмачка, Оріхів і Кам’янське Запорізької області. Херсонський напрямок мінометних та артилерійських обстрілів, зокрема, зазнали Антонівка та Херсон. Російські окупанти продовжують чинити тиск на місцеве населення тимчасово захопленої території Херсонської області, які відмовляються співпрацювати з окупаційною владою, здійснюють побудинкові обходи. До того ж, загарбників турбує проукраїнська налаштованість громадян регіону, що становить для них загрозу. У окремих населених пунктах Мелітопольського району Запорізької області противник проводить фільтраційні заходи. Під час перевірки особливу увагу окупанти приділяють телефонам, шукають підтвердження співробітництва із Силами оборони України. Стало відомо про замовлення цивільного спецодягу з логотипами «роснефть» та «електросталь» для особового складу одного із підрозділів загарбників, що діє на Новопавлівському напрямку у Волноваському районі Донецької області. Очевидно, що з певною метою противник намагається приховати свою належність до російських окупаційних військ. Авіація Сил оборони України протягом минулої доби завдала 16 ударів по районах зосередження противника, а також 5 ударів по позиціях його зенітно-ракетних комплексів. В той же час наші захисники збили ворожий літак Су-25 та безпілотний літальний апарат типу «орлан-10». Українські підрозділи ракетних військ і артилерії в свою чергу уразили 3 пункти управління, 12 районів зосередження живої сили та військової техніки противника, ворожий зенітний ракетний комплекс С-300, 3 склади боєприпасів, а також 3 інших важливих об’єкти окупантів. Вірте в Збройні Сили! Разом переможемо! Слава Україні!
Пентагон не бачить ознак підготовки наступу на Україну з Білорусі Під час брифінгу 12 січня прес-секретар Пентагону бригадний генерал ВПС Патрік Райдер, відповідаючи на запитання журналіста про ситуацію з можливим настанням російської армії вбивць, ґвалтівників та мародерів з території Білорусі, заявив, що військове відомство США не бачить ознак підготовки до повторного нападу. — Ми продовжуємо уважно стежити за цією областю. Ми знаємо, що російські війська провели навчання з білоруськими, але на даний момент немає жодної ознаки якоїсь [підготовки] неминучих наступальних дій, — сказав представник американського військового відомства. Райдер додав, що США "продовжать уважно стежити за будь-якими переміщеннями військ або техніки". — На даному етапі я не бачу нічого, що викликало б занепокоєння, — резюмував Райдер.
Суспільство Bradley поставлять Україні найближчими тижнями Під час брифінгу 12 січня прес-секретар Пентагону бригадний генерал ВПС Патрік Райдер прокоментував ситуацію з постачанням важкого озброєння Україні, відповідаючи на запитання журналістів. Військовий чиновник не став називати чітких дат постачання американських Bradley, виділених у рамках пакету військової допомоги нашій країні. Він зазначив, що називати дату буде некоректно, бо спочатку техніка буде відправлена до Німеччини, а наші військовослужбовці пройдуть навчання з експлуатації техніки в рамках спільних військових навчань. Але він зазначив, що йдеться про тижні, а не про місяці. Відповідаючи на питання про позицію США щодо надання важкого озброєння, такого як танки, розмови про що активно йдуть у наших союзників у Польщі, Британії та Німеччині. Райдер заявив, що США "підтримує будь-які можливості, які дадуть українцям перевагу на полі бою"
Дозвілля Як розпізнати сигнали від свого ангела-хранителя Ангели-охоронці - наші провідники, і вони індивідуальні для кожного: у когось тільки один ангел, а в інших - ціла команда. Ангели поважають ваш вибір і втручатися безпосередньо у ваше життя не стануть, якщо ви тільки самі не попросите їх про допомогу. Коли вам буде потрібна підтримка, вони будуть намагатися достукатися до вас, наприклад, за допомогою ваших інтуїтивних відчуттів. Попросіть їх подати вам знак. Ваш ангел-хранитель знає бажання вашого серця і ваші страхи, мрії і справжні почуття, сильні якості і слабкості. Коли ангел хоче послати попередження або проінформувати про щось важливе, у нього є свої сигнали, які залучають вашу увагу. Не ігноруйте їх! Дзвін і тиск у вухах Це найбільш поширений варіант залучення вашої уваги. Таким чином ангел-хранитель надає вам трохи більше впевненості, подаючи сигнал, що він поблизу і всіляко підтримує. Це ще й підтверджує сигнал. Можливо, ви думаєте або говорите про щось і раптом відчуваєте дивний тиск або звуки у вухах - насторожіться! Ангел-хранитель подає вам сигнал з інформацією, що ви на правильному шляху і правильно зрозуміли свій внутрішній голос. Число 11Ангели-охоронці нерідко використовують числа для спілкування і передачі своїх повідомлень. Зокрема, 11 - це число-сигнал з кількома значеннями, і воно посилається ангелом із завидною постійністю для того, щоб ви щось зрозуміли. Ангел-хранитель намагається вас «розбудити» або змусити прийняти правду, з якою ви не в силах примиритися (наприклад, токсичні відносини і необхідність їх припинення). Це число також служить нагадуванням про те, щоб бути уважним і акуратним. Слідкуйте за своїми думками і словами. ЯструбВін говорить про силу і потенціал інтуїції. Ви починаєте бачити цю птицю тоді, коли вам особливо необхідно прислухатися до внутрішнього голосу, оскільки у цей момент ваша інтуїція як ніколи сильна, навіть якщо ви в чомусь відчайдушно вагаєтеся. Яструб у будь-якому його прояві - це попередження для вас про те, як ухилитися від можливих проблем і труднощів. Пір'яКоли ви раптом знайшли пір'їнку у себе на шляху - це чіткий знак від ангела-хранителя. Він радить вам не втрачати віру і підказує про позитивний результат ваших дій. У такій ситуації вам потрібно попросити свого ангела-хранителя про підказку і допомогу, але не намагатися взяти перешкоду штурмом або швидко вирішити проблему, не замислюючись про наслідки. Сонячне сплетінняЦя точка міститься трохи вище пупка, і вона вкрай сприйнятлива до потоків енергії. Якщо у вас у цій ділянці виникають якісь відчуття, значить, ангел-хранитель намагається попередити про те, що щось у вашому житті пішло не дуже правильно. Відчуття можуть проявлятися у вигляді легкої нудоти, «метеликів» у животі і навіть невизначеного дискомфорту. Не закривайте на це очі, а відразу ж подивіться, що навколо вас відбувається. Скажімо, якщо вас нудить щоразу, коли ви взаємодієте з конкретною людиною, то це сигнал про небезпеку. Можливо, вам слід її уникати і не спілкуватися. Чим уважніше ви стежите за знаками свого ангела-хранителя, тим впевненіше і голосніше «говорить» ваша інтуїція. Ваша відкритість і сприйнятливість до таких сигналів принесе більше спокою у ваше життя. Кожен раз, коли ви бачите або відчуваєте ці сигнали, знайте про дбайливу присутність своїх охоронців поруч із вами.
Дозвілля 5 простих щоденних практик для залучення грошей та успіху Трансерфінг набирає популярності. Ці психологічні практики допоможуть запрограмувати свідомість на успіх та залучити у своє життя гроші та процвітання. Психологи стверджують, що підсвідомість кожної окремої людини є унікальною. Водночас наша свідомість має гнучкість: її можна змінити, покращити, перебудувати. Важливо зрозуміти, що багато наших успіхів неможливі без правильного настрою. Запрограмувати себе на успіх необхідно хоча б тому, що інакше свідомість можуть захопити негативні програми, які налаштують мислення на поразку. Фахівці відібрали для вас 5 найлегших і найефективніших практик, які перебудують ваше мислення та налаштують вас на процвітання та збагачення.Практика "Фокус уваги"Перший крок на шляху до процвітання – це навчання навичок управління увагою. На даному етапі потрібно змістити фокус уваги з «у мене немає грошей» на «грошей завжди удосталь». Так, спочатку перебудувати свої думки буде важко, але регулярне тренування подарує чудові результати. Згодом ви навчитеся відслідковувати негатив і перемикатися на позитив. В черговий раз упіймавши себе на занепокоєнні про гроші або статус, приглушіть цю тривогу, переключивши свою увагу на головну мету. Енергетична практикаНе секрет, що гроші – це енергія. Спочатку, коли ви тільки освоюєте трансерфінг, дуже успішно працюють практики, що дозволяють розкрити енергію грошей. Вони допомагають відчути себе справжнім фінансовим магнітом, на який злітаються здібності, успіх, слава, визнання, процвітання, благополуччя, також багаті подарунки долі. Практика «Постановка цілей»Щоб досягти мети, насамперед її потрібно знайти. Як тільки ви визначитеся з тим, чого хочете від життя, почніть формулювати свої плани. Вони повинні вміститися в 6-7 ємних та пропозицій, що описують кінцевий результат - інакше кажучи, вашу реалізовану мрію. Якщо ваша мета стати багатшими, ви можете вказати у своїх планах конкретну суму вашого щомісячного заробітку. Якщо хочете написати бестселер, ви повинні уточнити розмір вашої винагороди. Пам'ятайте, що ключовою завжди вважається мета, що надихає, а вже потім — все інше. Практика «Залучення успіху та грошей»Робота з бажаннями вимагає потужної енергетики: щоб досягти успіху, ви повинні самі випромінювати енергію успіху, щастя, багатства, процвітання. Подібне притягує подібне, тому, хоч би що відбувалося у вашому житті, не падайте духом, з упевненістю дивіться у майбутнє і пам'ятайте, що ви самі творите свою долю. Коли ви почнете транслювати у світ правильну енергетику, благополуччя не забариться. Навіть якщо на сьогоднішній день ви повністю поглинені роботою, боргами, зобов'язаннями, матеріальними проблемами, постарайтеся відсторонитися від цього, подумки налаштувавши себе більш оптимістичною хвилею. Навчіться розслаблятися і довіряти Всесвіту, і ви почнете щоразу отримувати більше благ. Практика розширення зони комфортуПестите себе і дозволяйте собі більше вже зараз, навіть якщо ви поки не досягли Олімпу успіху і не заробляєте так багато грошей, як хотілося б. Збільшуючи зону комфорту, ви покажете Всесвіту, що варті більшого та готові це отримати. Крім головної мети у вас має бути і безліч бажань, на які ви витрачатимете гроші. Починати завжди краще з малого: наприклад, якщо ви хочете нову квартиру чи машину, то пошукайте оголошення з новими квартирами чи автомобілями, хочете жити за кордоном – запишіться на курси іноземних мов тощо. Щодня використовуючи ці практики, ви зможете перезапустити своє мислення: поміняти психологію бідності на психологію багатства. Пам'ятайте, щоб стати успішним, спочатку потрібно відмовитися від звички нарікати на життя, звинувачувати у своїх бідах зовнішні обставини та мислити шаблонно. Багатих людей відрізняє від інших стиль мислення. Там, де бідна людина бачить проблему, багата знаходить можливість.
Дозвілля Турецьке око: особливості оберегу від пристріту та псування Останнім часом все популярнішим серед забобонних людей стає оберіг від пристріту та псування під назвою Турецьке око. Його ще називають синім оком, а також оком Фатіми. До нас цей оберіг прийшов із Туреччини, де повсюдно його носять для захисту від негативу. Існує кілька версій походження цього оберегу. За однією з них цей талісман подарувала своєму нареченому дочку пророка Мухамеда, Фатіма, коли проводжала його на війну. Саме тому багато хто називає цей талісман оком Фатіми. За іншою версією, цей оберіг виник у Туреччині під час нашестя хрестоносців. Відомо, що хрестоносці, що вторглися в турецькі землі, мали світлий колір очей, тому оберіг і копіює око чужинця, захищаючи тим самим східних темнооких жителів від диявола і навали європейців. Від чого захищає Турецьке око Вважається, що Турецьке око особливо добре захищає людей із слабкою енергетикою. Він відмінно підійде для дітей, вагітних жінок, людей похилого віку. Крім того, Турецьке око є сильним оберегом від псування та пристріту для тих людей, які постійно знаходяться на увазі або часто бувають на публіці.  Турецьке око захищає від негативних впливів оточуючих людей, а також робить енергетику людини міцнішою. Кажуть, що чим більше за розмірами цього оберіг, тим більше в ньому сили. Однак не варто буквально сприймати ці забобони, тому що для захисту Турецьке око необхідно носити з собою, а для цього бажано вибирати камінчиків поменше. Турецький оберіг використовують також і для захисту майна. Його вішають не лише вдома, а й у офісах, готелях, ресторанах. Купити Турецьке око найкраще в самій Туреччині, оскільки саме там знаходиться його батьківщина. Якщо ваш оберіг від пристріту та псування зламався, або від нього відколовся шматочок, значить, вас намагалися наврочити. Цей амулет необхідно викинути, оскільки він уже не зможе вас захищати.
Дозвілля Змови та прикмети на удачу до п'ятниці 13 день, який традиційно вважається нещасливим у багатьох країнах — П'ятниця 13. Відомо, що навіть деякі політики та мистецькі люди дійсно боялися цього дня. Чим завинила п'ятниця 13 П'ятниця 13 — один із забобонів, що міцно укорінилися в нашій свідомості. Досі багато хто вважає, що краще цього дня зайвий раз не виходити з дому. З точки зору нумерології, крім історії та забобонів у чортовій дюжині є певний сакральний зміст. розповідають багато негативного. Цей день пов'язують із шабашами відьом, невдачами, що підстригають на кожному кроці та всім негативним, до чого тільки можна додуматися. Чи виправдана така довіра чи ні, судіть самі. Багато біблійних переказів вказують на нещасливість числа 13 у поєднанні з днем п'ятниця: і Адам з Євою були вигнані з Раю цього дня, і Каїн убив Авеля у п'ятницю 13. Є також одна цілком чітко зафіксована історична подія, пов'язана з цим днем: у 1307 році було видано указ про арешт членів ордена Тамплієрів, вкрай могутнього на той час. В результаті більшість його членів були звинувачені у найтяжчих гріхах, єресі та засуджені до страти. Чому в п'ятницю 13 не щастить Якщо ви забобонні, вам справді може не везти. Можливо, не варто надто сильно лякатися цей день таких банальних прикмет, як чорна кішка: від її поганого впливу можна достатньо легко позбутися. Але є й такі прикмети, які особливо сильно діють саме в п'ятницю 13 і точно спричинять неприємності. уникайте слів «свиня» і «чорт», ні за що не вимовляйте їх у слух; рекомендується не оглядатися по дорозі з роботи; нові справи, розпочаті цього дня, не приведуть до успіху; фарбувати волосся в рудий колір не варто. Це вважалося ознакою відьом. одяг коричневого кольору або іржавого відтінку обов'язково спричинить а вас біду; Якщо у цей день йшов дощ, і ви розкриєте в будинку парасольку, з якою йшли вулицею, неодмінно чекайте невдач; не рекомендують також довго виглядати в дзеркало перед сном; відмовтеся від стрижки волосся та нігтів; не стійте під сходами та на стику тротуарних плит. Як позбутися поганого впливу п'ятниці 13 Один із давно запропонованих способів — намалювати на обох долонях п'ятикутну зірку і не прати її до кінця дня, таким чином захищаючи себе від усього поганого. Але допоможуть і змови спеціально цього дня. Перша змова Коли прокинетеся в п'ятницю 13 одразу висмикніть у себе волосинку і промовте наступні слова: «Волосок з моєї голови, мене в цей день збережи від відьомих підступів злих і невдач фатальних. Слово моє візьми і на замок запри, нехай воно буде тверде, як сталь, і відведе стороною смуток. Хай буде так зараз і завжди, п'ятниця 13 мені не страшна. Волосок загорніть у папірець і покладіть під подушку. Друга змова Також можна заговорити якусь частину свого гардеробу, наприклад кофту, в якій ви підете на роботу. Перед тим, як її надіти, тричі злегка оббризкайте її водою, примовляючи: «Чистому — чисте, а бруду — бруд, щоб нечисть до мене не дісталася». Потім складіть цю футболку і вимовте змову: Тіло моє прикриваєш, від холоду і вітру захищаєш, ніби щит на мені висиш, і нещастя відвернеш. Слово візьми, міцно тримай, ключем запри і зараз у виконанні прийди. Змову повторіть тричі. Дуже непогано, якщо заговорена частина гардеробу буде синього кольору.
Здоров`я Параскаведекатріафобія можна видихати, наступна сьогодні п'ятниця 13 не скоро Попередні два роки поспіль календар "радував" нас п'ятницею, що випадає на 13 число місяця, тільки по разу на рік. 2023 року таких днів буде вже два: один із них - сьогоднішній, вже наближається до завершення, а другий буде аж у жовтні. Про те, що п'ятницю 13 забобонних людей вважають "нещасливим" днем знають практично всі. Важко сказати, звідки прийшла до нас це забобон, але сучасними вченими вже давно доведено і статистично підраховано, що в історії не так багато трагічних подій сталося 13-го числа, приблизно стільки ж, скільки і будь-якого іншого дня. Однак деякі настільки бояться цих забобонів і їх у світі досить багато, що для них навіть вигадали окрему назву: «параскаведекатріафоби». На щастя від цієї "хвороби" є ліки. Доктор Дональд Доссі, який вигадав цей термін для визначення фобії, говорив своїм пацієнтам: «Коли ви навчитеся вимовляти його, ви вилікуєтесь!». Чим небезпечна п'ятниця 13Цей день можна розглядати із кількох позицій. Найважливіша з них — це духовна сторона. Майже у всіх релігіях до цього дня ставляться з побоюванням, незважаючи на те, що жодних даних у священних писаннях про цей день немає. Багато в чому цей день оповитий таємницею, бо достеменно невідомо, звідки у людей з'явився страх перед ним. Справа в тому, що п'ятниця 13 наводила жах ще задовго до нашої ери, коли основною релігією було язичництво. Люди вірили, що цього дня цвітуть сили зла. Вони намагаються нашкодити настільки, наскільки можливо. Відьми споконвіку вважали п'ятницю тринадцяте своїм «професійним» днем, коли прокляття, пристріти і заклинання були сильнішими, ніж зазвичай. Для них це був день підживлення, день сили. Власне, таким він залишився і зараз, так що остерігайтеся недоброго ока, конфліктних ситуацій та будь-якого зв'язку з чорною магією. П'ятниця 13 особливо небезпечна тим, чия енергетика ослаблена. Цей день може здатися млявим, але насправді він просто позбавляє вас сили. Якщо ви відчуваєте заряд бадьорості, то не поспішайте витрачати сили даремно. Плануйте справи ефективно, оскільки відновити енергію майже неможливо. Користуйтеся спеціальними змовами та прикметами на п'ятницю 13.

Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний календар допоможе вам дізнатися, яким сьогодні буде настрій Місяця та як боротися з основними проблем....
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Аура людини — це ледь відчутне середовище, яке розташоване навколо тіла на відстані витягнутої руки Характерно....
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер — Найбільша планета Сонячної системи Його вплив на наше життя дуже великий
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 марта - 19 апреля) Сегодня Овны могут почувствовать приток энергии и энтузиазма Используйте это в....
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо сміливими та рішучими в любовних сп....
більше матеріалів




/-0,36612010002136-/ /-pc-/
Top