counter
Архів Повернутись назад 12 Грудня 2018
12 Грудня
Політика оформление ленты  "Це не криза, це війна". Порошенко зробив різку заяву про Росію Росія протистоїть всьому світу, блокуючи свободу судноплавства в українських територіальних водах, заявив президент України Петро Порошенко в інтерв'ю американському каналу Fox News. "У даній ситуації нам потрібна єдність і солідарність. Нам потрібна присутність НАТО в Чорному морі, щоб не дозволити російським військам окупувати Чорне море і регіон Азовського моря, що і відбувається зараз", - сказав глава держави. Також він додав, що захоплення Росією українських судів і моряків в Керченській протоці - це не інцидент, не криза, а війна. "Містер Путін, це акт агресії. Це війна, містер Путін", - підкреслив Порошенко. Нагадаємо, Путін не проводитиме телефонну розмову з президентом України Петром Порошенком, так як цей "запит про розмову не знаходить розуміння".
Суспільство оформление ленты  Харківський патрульний, обвинувачений у здирництві, втік у РФ Колишній патрульний харківської поліції Денис Кучеренко, який звинувачується у вимаганні та отриманні хабара, втік до Росії, де вже отримав громадянство, повідомив начальник Департаменту патрульної поліції Нацполіції Євген Жуков. "Спасибі МВС РФ, Дякую ФСБ РФ! Всіх злочинців, бандитів, хабарників і здирників... Забирайте собі. Такий природний відбір мені подобається! Прийшов у патруль, був задокументований за перевищення повноважень (вимагання та хабар), до суду втік у РФ" , - написав Жуков у Facebook. Раніше повідомлялося, що дружина і дочка першого заступника голови Служби зовнішньої розвідки Сергія Семочка мають громадянство Росії.     Раніше повідомлялося, що дружина і дочка першого заступника голови Служби зовнішньої розвідки Сергія Семочка мають громадянство Росії.
Політика Порошенко "порадив" гендиректору "Укрпошти" переглянути свою зарплату Президент Петро Порошенко обговорив з міністром інфраструктури Володимиром Омеляном і гендиректором "Укрпошти" Ігорем Смілянським проблему доставки пенсій і звільнення листонош. Як повідомляється на сайті глави держави, Порошенко зажадав припинити звільнення листонош і зберегти відділення "Укрпошти" в сільській місцевості. Президент зазначив, що необхідно припинити закриття поштових відділень у селах і забезпечити їх підтримку за рахунок загального балансу "Укрпошти". Також Порошенко звернувся до керівника "Укрпошти": "Особисто від мене, настійно рекомендую певним чином переглянути власну заробітну плату. Сподіваюся, що порада президента буде почута". Раніше після гучного скандалу з "Укрпоштою", яка заявила, що скоротить відділення у селах, оскільки їй "не вигідно утримувати їх і розносити пенсії людям похилого віку", експерти зацікавилися, яку зарплату отримує "настільки талановите" керівництво. Виявилося близько 6 млн грн.
Кримінал У Херсонській області чоловік чайником вбив батька-ювіляра Чоловік убив батька в селі Лазурне Херсонської області, повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції в регіоні. "Надійшло повідомлення, що в одному з сіл син побив батька. На місце події прибула слідчо-оперативна група і в будинку виявила ледь живого 58-річного чоловіка. У нього були численні травми голови і переламані ребра. На жаль, чоловік помер в кареті "швидкої", - йдеться в повідомленні. У будинку знаходився 30-річний син загиблого. Чоловік розповів, що в той день вони святкували день народження батька, обидва були в стані алкогольного сп'яніння. Потім іменинник захотів пограти з онуками, але син заборонив йому і наказав йти спати. Через це між чоловіками почалася сварка і бійка. Син схопив металевий чайник і завдав батькові кілька ударів по голові. Зараз підозрюваний затриманий, йому загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі. Раніше повідомлялося, що в Миколаєві жінка вбила співмешканця ножицями.
Політика оформление ленты  Україна запропонувала провести обмін полоненими 27 грудня Українська сторона в черговий раз запропонувала представникам "ДНР" і "ЛНР" провести обмін заручниками 27 грудня, повідомила віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко. "Українська сторона сьогодні ще раз підкреслила представникам ОРДЛО, що ми готові до звільнення заручників - військових і цивільних - і пропонує 27 грудня здійснити таке звільнення в форматі 66 на 19", - написала Геращенко у Facebook. Також вона повідомила, що 12 грудня в рамках домовленостей, раніше досягнутих на гуманітарній підгрупі в Мінську, відбулося переміщення ув'язнених, які були засуджені ще до початку війни 2014 року. На підконтрольну українській владі територію були переміщені 42 людини з окупованого Луганська.   "Вони хочуть і будуть відбувати свій термін покарання в українських в'язницях", - уточнила Геращенко, додавши, що переміщення ув'язнених, засуджених ще до війни, з Донецька відбудеться 13 грудня. Нагадаємо, в цьому році обмін військовополоненими ще не проводився.
Події В Одеській області злодій-невдаха попався через макарони Злодія-невдаху затримали в Одеській області, повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції в регіоні. За даними правоохоронців, чоловік заліз у чужий будинок в Теплодарі, зібрав наживу і замість того, щоб швидко втекти, - почав варити собі вечерю і з необережності влаштував пожежу, чим привернув увагу сусідів, які і викликали правоохоронців. Прибувши за викликом, правоохоронці затримали правопорушника, який проник у будинок, розбивши віконне скло. Ним виявився 48-річний неодноразово судимий за крадіжки уродженець Луганської області. Чоловік зізнався, що хотів забрати посуд і шліфувальний апарат, а ще - підкріпитися макаронами. Однак, знімаючи з плити каструлю, ненароком підпалив рушник. У виправдання він поскаржився на відсутність роботи і коштів. Раніше повідомлялося, що злодій після пограбування в квартирі заснув на місці злочину в Корабельному районі міста Херсона.
Події оформление ленты  У Львові наркоман бив батька і матір: подружжя "вирізали" з квартири Подружню пару у Львові врятували від сина-дебошира, повідомляє прес-служба міської патрульної поліції. "Сьогодні близько п'ятої ранку прийшов виклик на вулицю Антона Головатого про домашнє насильство. Патрульні 3-го батальйону, зв'язавшись із 49-річною заявницею,  жахнулися. 30-річний син б'є її і батька і застосовує електрошокер", - йдеться в повідомленні. Прибувши на місце, інспектори почули крики з квартири. Жінка кричала, що син у наркотичному сп'янінні, зачинив двері і відламав ключ. Поліцейські викликали загін ДСНС і медиків.   Спільними зусиллями рятувальників та патрульних двері вдалося відчинити. На дебошира наділи наручники. Медики оглянули його і забрали на лікування. Експрес-тест підтвердив наркотичне сп'яніння. Раніше повідомлялося, що голий 20-річний чоловік у Дніпрі, перебуваючи за кермом автомобіля Skoda, влаштував ДТП і намагався накласти на себе руки. Спільними зусиллями рятувальників та патрульних двері вдалося відчинити. На дебошира наділи наручники. Медики оглянули його і забрали на лікування. Експрес-тест підтвердив наркотичне сп'яніння. Раніше повідомлялося, що голий 20-річний чоловік у Дніпрі, перебуваючи за кермом автомобіля Skoda, влаштував ДТП і намагався накласти на себе руки.
Дозвілля оформление ленты  В Україні є тільки один кухар із зіркою Michelin. У який ресторан зайти В Одесі працює шеф-кухар з однією зіркою Michelin - новий Executive Chef французького ресторану в міському саду - Jardin. Про це повідомляє Infoport. П'ятдесятирічний француз Franck Bailly з тридцятип'ятирічним стажем роботи приїхав до Одеси з маленького містечка Жура, розташованого на кордоні Франції та Швейцарії. Він працював у кращих ресторанах Європи, готував для Формули-1 і став першим, хто отримав зірку Michelin для ресторану на колесах за обслуговування цього престижного чемпіонату з перегонів. Відзначимо, що довідник "Червоний гід" - найбільш авторитетне джерело інформації про ресторани в світі, а його зірки Мішлен - найвища нагорода для ресторатора. У його рейтинг також потрапляють ресторани і без зірки, що є само по собі вже престижним. На даний момент в Україні немає закладів ыз зірками Мішлен, але її удостоївся празький ресторан La veranda, відкритий одеським ресторатором Юрієм Колесником і його партнером Савелієм Лібкіним.
Економіка Перевізники просять підняти тариф на проїзд до 18 гривень Уже третій місяць у Дніпрі говорять про підвищення вартості проїзду. Перевізники просять підняти ціну до 9-18 гривень, повідомляють місцеві ЗМІ. Аргументують це зростанням цін на пальне, запчастини, обслуговування маршруток. Як повідомив директор департаменту транспорту і транспортної інфраструктури міськради Дніпра Ігор Маковцев, максимальна вартість проїзду, яку подали перевізники, - це 18 гривень на 116 маршруті. Найнижчий тариф - 9 гривень. Так як ціна проїзду залежить не тільки від видаткової, і від дохідної частини, то враховується і кількість перевезених за день пасажирів. Зараз цю ситуацію аналізують. За словами Ігоря Маковцева, вирішувати щодо ціни будуть вже після всіх перевірок. Припускають, що до Нового року вартість проїзду не підвищиться.
Економіка Аналіз міграційних програм Кіпру та Мальти: всі «за» і «проти» З кожним роком імміграція в європейські країни користується все більшою популярністю серед забезпечених інвесторів. Причому кожен із них має свою мету: хтось прагне вивести бізнес на якісно новий рівень розвитку, хтось - вигідно інвестувати власні активи, а комусь просто потрібна свобода пересування по світу. Якнайкраще всі ці питання вирішують міграційні програми, що спеціалізуються на видачі громадянства за інвестиції. Migration Group повідомить у цьому матеріалі про те, яка країна пропонує найбільш вигідні умови отримання другого паспорта. Як приклад ми розглянемо міграційні програми Мальти і Кіпру. Вирішальним фактором, який визначає ефективність угоди і всієї програми, є її економічна доцільність, тобто ціна. Саме її ми і розглянемо в першу чергу. Отримати громадянство Мальти можна за допомогою капіталовкладення в різні об'єкти і сфери, передбачені умовами міграційної програми Підстави для видачі мальтійського паспорта:• Внесення одноразового благодійного внеску до фонду національного розвитку країни. В цьому випадку розмір вкладу фіксований, і становить 650 тис. євро.• Інвестування коштів в урядові бонди, граничний розмір капіталовкладення становить 150 тис. євро.• Покупка елітної мальтійської нерухомості з мінімальною оцінною вартістю в 350 тис. євро. В рамках програми також допускається варіант з орендою нерухомого майна. При цьому розмір орендної плати повинен становити мінімум 16 тис. євро на рік.• Оформлення медичного страхового поліса з фіксованим розміром покриття в 50 тис. євро. Ця сума поширюється на всіх членів сім'ї, які претендують на статус, а не тільки на одного інвестора. Відповідаючи на питання, "скільки коштує громадянство Мальти", слід зазначити, що за умови покупки нерухомості ціна мальтійського паспорта становить 1,2 млн. євро. Якщо вдатися до варіанту з орендою, можна значно заощадити кошти. Однак, з огляду на той факт, наскільки швидко розвивається мальтійський ринок нерухомості, не можна сказати, що оренда буде економічно доцільним виходом з ситуації, що склалася. Набагато ефективніше придбати апартаменти, протримати їх у власності протягом 5 років і в подальшому продати з великою вигодою для себе. Вартість громадянства Кіпру також складається з урахуванням різних інвестиційних заходів, які заявник повинен здійснити в рамках паспортного проекту. Умови видачі кіпрського паспорта:• покупка нерухомості на Кіпрі, вартістю не менше 500 тис. євро;• капіталовкладення в кіпрські цінні облігації в розмірі 1,5 млн євро;• успішне проходження перевірки на благонадійність інвестором, а також усіма членами його сім'ї. Таким чином, сумарна вартість кіпрського паспорта становить 2 млн. євро.Аналіз вартості участі в міграційних програмах Мальти і Кіпру прекрасно демонструє той факт, що з фінансової точки зору процедура отримання паспорта Мальти набагато вигідніша. Ціни самі говорять за себе. Мальтійська паспортна програма характеризується не тільки різноманітністю варіантів інвестування, але і більш низькими витратами. Беручи участь в міграційній програмі Мальти, інвестор має право самостійно визначатися з об'єктом капіталовкладення, вибираючи найбільш оптимальний варіант інвестування. Інформація надана компанією Migration Group. Контакти: +356 9976 7693, info@migrgroup.com. 
Суспільство оформление ленты  Дивній поведінці Меган Маркл на публіці знайшли пояснення Герцогиня Сассекська стала об'єктом насмішок і тролінгу в Британії, після того, як побувала на церемонії British Fashion Awards. Жінка чекає народження первістка вже навесні наступного року. Її дивна поведінка на сцені привернула увагу багатьох. Меган Маркл, вручаючи нагороди і вшановуючи тих осіб, які зробили значний внесок в індустрію моди, весь час гладила свій живіт. Багато хто став насміхатися з вагітної, мовляв, вона хоче звернути на себе увагу. На думку експертів же, ці рухи говорять, що Меган Маркл хоче захистити свого малюка. "На публічних заходах герцогиня хоче забезпечити захист своїй дитині і тому гладить свій живіт частіше, ніж зазвичай. Майбутні мами вважають, що такі погладжування заспокоюють малюка. Під час публічних заходів вона може робити це свідомо чи ні", - повідомила вона. До того ж скажемо, що красуня вийшла на сцену в довгій сукні і на підборах, можливо, вона хвилювалася, щоб не перечепитися і не впасти.
Кримінал оформление ленты  "Біжи, тебе хочуть вкрасти": киянка дзвінком врятувала свого сина від збоченця У Києві на вулиці Бориса Гмирі збоченець намагався викрасти хлопчика, який вийшов з гуртка робототехніки. Про інцидент розповіла його мати в соцмережі Facebook, підкріпивши пост знімками зловмисника. Пізніше в Мережі з'явилося відео з камер спостереження. 8-річному хлопчику в суботу вдень зателефонувала мати, щоб перевірити як він почуває себе після гуртка. Хлопчик відповів: "Мама, ми з дядьком шукаємо тихе місце". У мене від цієї фрази ноги підкосилися, я так кричала в трубку - тікай ​​швидко, тебе хочуть вкрасти!", - на щастя хлопчик відразу послухався поради матері і побіг. Пізніше дитина розповіла, що після занять у гуртку виходив останнім. На лавочці біля дверей сидів чоловік і мило посміхався, тримаючи в руці планшет. "Хлопчик, мені тут на айпаді потрібно з документами попрацювати, чи не підкажеш, де тут тихе місце?" Ні, я не знаю". "Тоді зроби добру справу і допоможи дядькові знайти тихе місце, дуже потрібно", - переказала дитина. "І моя дитина добровільно за ним пішла". Тепер в соцмережах батьки намагаються вирахувати збоченця.
Кримінал Підшукували жертв на сайті знайомств. У Києві викрили "Бонні і Клайда" За участю Київської місцевої прокуратури №4 оголошений обвинувальний вирок дуету розбійників. 27-річна дівчина і її 26-річний спільник - підшукали своїх жертв через сайт знайомств. Одна з постраждалих відгукнулася на пропозицію зловмисника про зустріч і запросила його до себе в будинок. Потрапивши в квартиру жертви, молодий чоловік підібрав момент і впустив в приміщення свою спільницю. Остання збила потерпілу з ніг і почала душити, вимагаючи віддати їм всі цінні речі. А коли з іншої кімнати вийшла сусідка потерпілої, обвинувачений застосував фізичну силу і щодо неї. Після цього нападники заволоділи речами потерпілих (золотими прикрасами, дорогими сумками, годинниками, мобільними телефонами та іншою технікою на суму понад 40 тис. гривень) і зникли з місця скоєння злочину. Обом суд дав 7 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
Дозвілля 3 кращих жінок для створення сім'ї по знакам Зодіаку Це може становити особливий інтерес для чоловіків, які планують вступити в шлюб. Королева — РакЦі жінки мають сильні емоції. Їх любов безумовна, і вони будуть робити все для коханої людини. Якщо ви одружуєтеся на жінці — раку, це означає, що ви зробили правильний вибір. Ця жінка сильно постарається, щоб зробити вас щасливим. Проте, вони схильні до драматизації, але це ніщо в порівнянні з іншими перевагами, які ви отримуєте від одруження на жінці — раку. Ці жінки зроблять все, щоб зробити будинок затишним, теплим для вас і вашої родини. Крім того, вони прекрасні на кухні, а це означає, що ви будете насолоджуватися смачними рецептами на вашому обідньому столі. Імператриця — ОвенЗгідно астрологам, Овен — це жінка, яка змушує своїх чоловіків падати на коліна. Вони надзвичайно сильні і непохитні — вони будуть робити все, що потрібно для досягнення своїх цілей. Якщо ви думаєте, що достатньо сильні, щоб провести своє життя з цією сильною і хороброю жінкою, підіть на це, але, ви завжди повинні підтримувати полум'я. Вона чекатиме вашу допомогу і підтримку у всьому, що вона робить. Для цього ви скоро отримаєте високий соціальний статус, так як всі почнуть ставитися до вас з повагою. Жінка — Овен здатна зробити свого чоловіка сильніше, відповідальніше і достойніше уваги. Вони дуже практичні і мають реалістичні очікування від оточуючих їх людей. З іншого боку, цих жінок дуже важко залучити, так що навіть якщо вам вдасться це зробити, майте на увазі, що ваша жінка — Овен високо оцінює вас і зробить все можливе, щоб вивести з вас все найкраще. Жінки — Овни строгі, але неупереджені матері, які зазвичай виховують лідерів і переможців. Те, що вона очікує від свого партнера, — це сильний характер і рішучість — те, що у неї є. Правителька — ЛевЦі жінки сильні і жорсткі. Іншими словами, вони воїни. Вони володіють неймовірною силою і здібністю і потребують когось настільки ж сильного, як вони. Вони ніколи не потрапляють в руки звичайних людей. Чоловіки просто потрапляють в полон до їх чарівності і силі. Вони віддані партнери і будуть багато працювати для своїх чоловіків. Їх любов дуже інтенсивна. Насправді ти ніколи не зустрінеш іншу жінку, яка полюбить тебе більше, ніж Лев. Вона — чистий образ того, що означає безкорислива і чиста любов. І вона не бореться, як левиця, тільки для свого партнера. Вона робить те ж саме для своїх дітей. Вона завжди готова зробити все можливе для захисту своїх близьких.
Дозвілля Можуть виникнути труднощі і затримки: гороскоп на 13 грудня Павло Глоба вважає, що 13 грудня для всіх знаків зодіаку приготує не надто вдалий день, щоб вирушати в дорогу. Можуть виникнути труднощі і затримки. У цей день добре будуть даватися рутинні справи. У другій половині дня можлива несподівана приємна звістка. Овен Овнам ввечері варто максимально відключитися від щоденних обов'язків. Віддайте перевагу розмовам, книжкам, прогулянкам. Особливо це стосується найбільш зайнятих представників знака. ТелецьЗараз сприятливий час для покупок дрібних речей тривалого користування. Підходьте до покупок з розумом, щоб через кілька тижнів не бігти в ремонт або магазин. Пам'ятайте, що краще мати менше, але якісніше. БлизнюкиУ Близнюків завтра може прокинутися неабиякий апетит, однак вгамовувати свої бажання краще без шкідливої ​​їжі. Будьте обережні і уважно дивіться, що їсте – є високі шанси отруїтися. РакВізьміться за свої справи, особливо за ті, виконання яких ви відкладали вже давно. Ось побачите, як тільки ви по-справжньому візьметеся за виконання завдань – все піде як по маслу. На тривіальні розмови краще не відволікатися, як і на безглузді серіали або телешоу. ЛевЗа ризиковані справи з фінансами і діловими партнерами братися не варто. У цих сферах завтра вам краще ступати по протоптаних шляхах. Діва Діви завтра можуть сміливо вирушати в подорожі або відрядження. Імовірність виникнення негативних інцидентів мінімальна. Однак за гаманцем і речами все ж варто наглядати, причому це стосується і тих, хто вирушає в зовсім коротку дорогу. ТерезиВдало день пройде, якщо захопитися розумовою діяльністю, спробувати взятися за доробку улюблених справ до кінця. День буде сприятливим і для реалізації фінансових планів. СкорпіонСкорпіонам варто проявити турботу і увагу до своєї сім'ї, дійсно вислухати потреби ваших близьких і піти на поступки. Особливо це актуально для тих представників знаку, яким притаманні великі впертість і себелюбство. Вдалий час для походів за покупками, особливо за товарами, необхідними для будинку. Стрілець13 грудня ваші розумові здібності будуть на висоті. Використовуйте цей момент, щоб залагодити справи, які вимагають від вас особливої ​​уважності і натхнення. Втім починати нові справи не варто. КозерігВисокий рівень самокритичності завтра допоможе Козерогам краще відокремити дійсно важливе від того, що має сумнівне значення. Сприятливими будуть розмови з родичами. Є високі шанси, що вдасться досягти взаєморозуміння в питанні, яке давно не давало спокою. ВодолійЗавтра ваші "внутрішні демони" матимуть сильний вплив. Щоб не наробити дурниць, варто бути обачним і стежити за своїми словами, а головне – вчинками. РибиРибам завтра легко вдаватиметься залагодження суперечок з іншими. Втім встрявати в чужі чвари все ж не варто. Багато представників знаку в середу будуть у великих клопотах і загрузнуть у зустрічах і телефонних розмовах.
Кримінал 14-річного вбивцю хлопця в Нижню Апши суд дозволив випустити під заставу Хустським районним судом сьогодні було прийнято рішення відпустити додому 14-річного вбивцю. На засіданні розглядалося клопотання прокурора про продовження запобіжного заходу для підозрюваного у вигляді утримання під вартою до 16 лютого 2019 року, тобто ще на 2 місяці. Але суддя, підтримавши його, встановив альтернативний запобіжний захід у вигляді застави - 160 000 гривен. Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що на Закарпатті школяр обвинувачується в тому, що 14 березня 2018 року, під час сварки з товаришем, наніс останньому множинні колото - різані рани, від яких той помер на місці. Йому загрожує покарання від 7 до 15 років. До останнього часу малолітній вбивця знаходився під домашнім арештом. Однак односельці скаржилися, що він гуляв де хотів, погрожуючи їх дітям. Через вкрай сумнівні рішення окремих судів і в селі Нижня Апша навіть масові протести.
Політика Полонений росіянами український моряк висунув ультиматум ФСБ Командир катера «Бердянськ» Роман Мокряк, якого разом з іншими українськими моряками російські спецслужби полонили близько Керченської протоки, зажадав поводитися з ним і його соратниками як з військовополоненими, а не злочинцями. Також капітан заявив, що не буде давати ніяких свідчень, поки його команду не звільнять. Російський адвокат полоненого Ілля Новіков повідомив в соцмережі, що його підзахисний заявив, що "один відповідає за те, що сталося, екіпаж виконував його накази". Раніше АСН розповіла, що важко поранений український моряк Андрій Ейдер, який отримав тяжке поранення осколком в ногу, вже може ходити без милиць. У коліні досі залишається осколок після обстрілу. Однак 18-річний молодий герой не втрачає почуття гумору. Молода людина зберігає рухливість і почуття гумору.

Ворожіння на майбутнє: три незвичайні способи дізнатися про долю
Ворожіння на майбутнє: три незвичайні способи дізнатися про долю
Існує безліч способів ворожіння, завдяки яким ви можете дізнатися про своє майбутнє Однак багато хто з них зас....
Що таке свідомий сон і як у нього потрапити
Що таке свідомий сон і як у нього потрапити
Свідоме сновидіння — це стан між фазами сну та неспання Вхід у цей стан є ключем до реалізації бажаного та упр....
Найефективніший ранковий ритуал для підвищення настрою та працездатності
Найефективніший ранковий ритуал для підвищення настрою та працездатності
Ранок — найважливіший час дня, адже день найчастіше минає так, як ми його починаємо Саме тому намагайтеся щодн....
Як отримати відповідь на запитання уві сні з підсвідомості
Як отримати відповідь на запитання уві сні з підсвідомості
Сни — це відображення реальності і відмінний спосіб отримання відповідей на питання, що цікавлять і хвилюють З....
Гороскоп від Павла Глоби на 6 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 6 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Астролог Павло Глоба розкрив гороскоп на 6 травня 2024 року, застерігаючи від непідконтрольного перебігу подій....
більше матеріалів




/-1,0690848827362-/ /-pc-/
Top