counter
Архів Повернутись назад 12 Листопада 2017
12 Листопада
Політика Трамп повідомив, як вів допит Лідер США Дональд Трамп під час саміту у В'єтнамі зустрівся з російським президентом Володимиром Путіним і встиг поговорити з ним, зокрема і про втручання РФ у вибори президента США в 2016 році, повідомляє видання Chicago Tribune. «Він сказав, що абсолютно не втручався в наші вибори, він не робив того, що вони говорять, що він зробив. Кожен раз, коли я бачу Володимира Путіна, він виправдовується: «Я не робив цього». І я дійсно вірю, що коли він говорить мені таке, то саме так воно і є», - сказав Дональд Трамп журналістам. Також президент США сказав, що замість того, щоб з'ясовувати з російським президентом питання втручання у вибори в США, краще б з'ясував з ним питання Сирії та України. «Я б краще з'ясував з Володимиром Путіним питання Сирії. Я б краще працював з ним над питанням України, ніж сперечатися про те, втручався чи не втручався у вибори - адже це все створили демократи», - заявив Трамп.
Події Став відомий текст передсмертної записки Бориса Ноткіна Поруч з тілом російського телеведучого Бориса Ноткіна правоохоронцями була виявлена ​​передсмертна записка, в якій Борис Ноткін написав, що вирішив добровільно накласти на себе руки. «Я йду з життя добровільно. Втомився від мук», - написав телеведучий. Нагадаємо, 75-річний телеведучий Борис Ноткин був знайдений мертвим в своєму будинку в Підмосков'ї. Його смерть підтвердили на телеканалі «ТВ-Центр», де працював Ноткин. «Останнім часом Борис Ноткин тяжко хворів. У нього був діагностований неоперабельний рак 4-й стадії», - повідомили на телеканалі. «За попередніми даними, телеведучий Борис Ноткин покінчив життя самогубством. Поруч з тілом ведучого було виявлено рушницю і передсмертну записку», - пишуть російські ЗМІ з посиланням на джерело в правоохоронних органах.
Події Штаб АТО: ЗСУ зазнали втрат, але дали жорстку відповідь бойовикам За минулу добу зоні АТО бойовики 18 разів атакували позиції Збройних Сил України. В результаті бойових дій один український боєць отримав поранення, повідомили в прес-центрі штабу АТО 12 листопада. Як повідомляється, у другій половині дня, 11 листопада, терористи з гранатометів і великокаліберних кулеметів вели вогонь по позиціях сил АТО біля Луганського, Майорська і Новолуганського. Близько 23:00 бойовики стріляли з 120-міліметрового міномета по позиціях ЗСУ на підступах до Травневого. Також під обстрілом терористів ввечері виявилися опорні пункти сил АТО в районі Попасної і Катеринівки. У відповідь Збройні Сили України переважаючим вогнем жорстко придушили спроби бойовиків. В результаті бойових дій поранення отримав один український військовий.
Політика Історичний рекорд. У Росії масово банкрутують компанії Рівень банкрутства в Російській Федерації в другому півріччі 2017 року став найвищим за останні вісім років, він поки що лише на 2,1% нижчий за рекордний максимум жовтня 2009 року, повідомляє «РБК». За даними Центру макроекономічного аналізу і короткострокового прогнозування, в період з липня по вересень цього року в Росії збанкрутували 3227 компаній, і тенденція до збільшення банкрутств компаній зберігається. Банкрутство спіткало майже всі галузі в Росії, але на максимальному його рівні є торгівля, будівництво, машинобудування і харчова промисловість. Як повідомляється, на зростання числа банкрутств у Росії впливають два основні фактори: дуже слабкий споживчий попит, адже значно впали доходи населення, і повільне зниження ключової ставки Центробанком.
Наука і технології оформление ленты  У США успішно запустили українську ракету-носій Antares Сьогодні з космодрому в США успішно запущено ракету-носій середнього класу Antares, повністю створену в Україні. Запуск Antares з космічною вантажівкою Cygnus було здійснено з космодрому на острові Уоллтс. Це вже другий успішний запуск українського ракетоносія Antares, повідомляє SpaceNews. Як повідомляється, виведена на орбіту вантажівка Cygnus доставить на Міжнародну космічну станцію близько трьох тонн вантажу, зокрема різне наукове обладнання і запаси продуктів харчування, а також потім проведе утилізацію відходів. Основна конструкція першого ступеня ракети-носія Antares була спроектована держпідприємством Конструкторське бюро «Південне», а виготовлена ​​Південним машинобудівним заводом. В кооперації з цього проекту беруть участь українські підприємства «Рапід», «Хартрон-АРКОС», «ЧеЗаРа» та «Хартрон-ЮКОМ».
Події Під Києвом спіймали 60-річну «мінерку» Вишгородської ГЕС Співробітники правоохоронних органів затримали в Київській області жінку, яка протягом трьох тижнів кілька разів анонімно повідомляла телефоном про «замінування» Вишгородської гідроелектростанції. Про це повідомляє прес-служба обласної поліції. Як повідомляється, телефонним терористом виявилася 60-річна уродженка Хмельницької області, яка зараз працює продавцем на одному з ринків Києва. Дзвінки з повідомленням про «замінування» ГЕС жінка робила у свої вихідні дні з різних таксофонів, а всі свої злочинні дії записувала в блокноті. Співробітники поліції затримали жінку пыд час здійснення чергового дзвінка. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 259 КК України (Неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності).
Політика Саакашвілі хоче з 3 грудня почати «народний імпічмент» Порошенка Колишній президент Грузії, екс-глава Одеської облдержадміністрації і лідер партії «Рух нових сил» Михайло Саакашвілі сьогодні на віче біля будівлі Верховної Ради України в Києві запропонував з 3 грудня почати процес народного імпічменту президента Петра Порошенка. «Я пропоную почати з 3 грудня процес народного імпічменту президента України Петра Порошенка і всієї діючої влади. А щоб цей процес був успішним, нам необхідно активно працювати з нашими сусідами, колегами і друзями. Нам треба активно працювати з різними ЗМІ, як місцевими, так і по всій Україні. У самому Києві нам необхідно працювати в кожному районі і в кожному ОСББ. Є багато активних і гідних людей, які з нами згодні і які нас підтримають», - заявив Михайло Саакашвілі. При цьому Саакашвілі повідомив, що наступне віче в Києві відбудеться 19 листопада.
Події оформление ленты  Затримані в Києві диверсанти з вибухівкою в авто готували теракт На парковці торгівельного центру «Аркадія» на Дніпровській Набережній, в Дарницькому районі Києва співробітники правоохоронних органів затримали автомобіль, в якому знаходилася підготовлена ​​до використання вибухівка, повідомляє прес-служба поліції Києва. «Співробітники полку поліції спецпризначення помітили підозрілий автомобіль «Фольксваген Пассат» з номерами Закарпатської області, в салоні якого було двоє людей. Під час огляду цього автомобіля правоохоронці знайшли в багажнику рюкзак, в якому знаходилося п'ять брикетів пластида вагою 6,5 кілограм і 10 електродетонаторів. Вибухівка була підготовлена ​​до використання. Обидва громадянина затримано. При собі у них не виявилося ні документів, ні засобів зв'язку. Вони поки не дають свідчень », - сказано в повідомленні. Як повідомив на своїй сторінці в Facebook член колегії МВС України, народний депутат Антон Геращенко, слідство припускає, що ця група готувалася здійснити терористичний акт в столиці України.
Суспільство У Німеччині хочуть скасувати 8-годинний робочий день Глава Ради економічних експертів при німецькому уряді Крістоф Шмідт закликав скасувати в компаніях восьмигодинний робочий день, назвавши його застарілим, повідомило видання DW. «Компанії, які зараз хочуть вижити в новому, пронизаному цифровими технологіями світі, повинні вміти бути маневреними і швидко скликати свої команди. Уявлення про те, що робочий день починається вранці в офісі і завершується ввечері з виходом з офісу, сильно застаріло. Існуючий робочий час має гнучко розподілятися протягом дня і всього тижня », - заявив Крістоф Шмідт. У той же час Крістоф Шмідт застеріг від того, щоб така реформа трудового законодавства не привела до прихованого збільшення робочого часу. Треба відзначити, що в Німеччині роботодавці давно вимагають скасувати 8-годинний робочий день, зберігши тижневе обмеження в 48 годин. Також роботодавці виступають за скорочення з 11 до 9 годин передбаченої законом перерви для відпочинку між робочими днями. Однак профспілки в Німеччині виступають проти такого рішення, оскільки побоюються збільшення робочого часу.

Кішки в будинку: успіх чи прокляття
Кішки в будинку: успіх чи прокляття
До кішок у всі часи завжди ставилися по-різному Для когось вони були божеством, а хтось вважав їх помічниками ....
Тамара Глоба пообіцяла трьом знакам шалене везіння у травні
Тамара Глоба пообіцяла трьом знакам шалене везіння у травні
Гороскоп Тамари Глоби на травень обіцяє чимало можливостей для всіх без винятку знаків зодіаку Але є серед ни....
Гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ваше прагнення до самовираження та дії буде ос....
Сон у ніч з 30 квітня на 1 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 30 квітня на 1 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
1 травня о 3:08 розпочнеться 23-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Любовний гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчувати особливу енергію у вашій романтиці Це чудовий ч....
більше матеріалів




/-0,67208313941956-/ /-pc-/
Top