counter
Архів Повернутись назад 12 Серпня 2017
12 Серпня
Суспільство Китаянка відправила немовля кур'єром до притулку Мешканка Китаю вирішила відправити новонароджену дочку до притулку, використавши для цього кур'єрську службу. Про це повідомляє газета South China Morning Post. Як повідомляється, жінка спакувала немовля в пластиковий пакет і прийшла на пошту. Коли "посилка" заворушилася і звідти стало чутно дитячий крик, кур'єр спробував відкрити пакет, але жінка заборонила відкривати сумку з пакетом. Тоді працівник пошти викликав правоохоронні органи. Новонароджену доставили до місцевої лікарні. На думку лікарів, дівчинка народилася пару днів назад, її стан стабільний. Поліція затримала жінку, їй пред'явлено звинувачення в залишенні немовляти. Їй загрожує до п'яти років позбавлення волі. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Одеській області породілля викинула немовля, загорнувши його в пакет.  
Культура Зірка Голлівуду показала свої проби до еротичного трилеру "Основний інстинкт" Голлівудська актриса Шерон Стоун оприлюднила запис своїх акторських проб до еротичного трилеру "Основний інстинкт". Актриса опублікувала ролик 25-річної давності на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Варто відзначити, саме ця роль зробила актрису світовою знаменитістю. Крім Стоун, за цю роль боролися такі актриси, як Джулія Робертс, Мег Райан і Емма Томпсон, але режисер картини Пол Верховен вирішив, що всі вони недостатньо сексуальні.   Публикация от Sharon Stone (@sharonstone) Авг 9 2017 в 4:12 PDT  Партнером Стоун по фільму виступив Майкл Дуглас. Варто відзначити, що по закінченню зйомок він проходив курс лікування від сексуальної одержимості. Нагадаємо, раніше повідомлялося, що американська актриса Синтія Ніксон, широко відома завдяки ролі Міранди Хоббс у культовому серіалі "Секс у великому місті", висловила бажання поборотися за посаду губернатора штату Нью-Йорка.
Здоров`я оформление ленты  Що потрібно їсти влітку, щоб почуватися на всі 100%. Поради від відомого австрійського дієтолога Австралійський дієтолог Зої Бінглі-Пуллін ділиться секретами здорового харчування в теплу пору року. Поради відомого дієтолога зібрало DailyMail..  Ведіть «Поживний щоденник»Це потрібно для того, щоб точно оцінити, що ви їсте. Переглядаючи його надалі, ви зможете зрозуміти, які страви призводять до переїдання, а які позитивно відображаються на вашій фігурі. Переконайтеся, що ви споживаєте досить білків і клітковини, а також продуктів з вмістом грубих волокон. Готуйте по сезонуНайбільшу користь організму приносить меню, засноване на сезонних продуктах. Влітку ви легко можете перейти на більш легкі та корисні страви з овочів і фруктів. Створіть у морозильнику «зимовий запас» з літніх овочівВлітку дуже легко отримати доступ до улюблених фруктів і ягід, які можна заморозити і використовувати в готуванні протягом холодного сезону. Робіть «овочеві заміни» у звичних вам стравах Влітку саме час очистити свій раціон і насолоджуватися вибором більш легких страв. Використовуйте пасту з авокадо як заправку до спагетті, зробіть її зі свіжою зеленню. Не забудьте про напої - виберіть трав'яний чай замість какао або гарячого шоколаду. Як закуска чудово пасуватимутьдійдуть свіжі фрукти і горіхи.
Суспільство За місяць до 114-річчя помер найстаріший чоловік на Землі В Ізраїлі, не доживши місяць до 114 років, помер найстаріший чоловік світу Ісраель Криштал, який проживав в місті Хайфа, повідомляє ВВС. «Ісраель Криштал народився в 1903 році в польському селищі Гміна Жарнув. Під час Першої світової війни загинули його батьки. Після війни він працював у сімейному кондитерському бізнесі. У 1939 році після вторгнення нацистів до Польщі Ісраель Криштал зі своєю сім'єю потрапили в гетто, де померли обоє його дітей, а в 1944 році нацисти перевели Кришталя з дружиною в табір Аушвіц, де його дружина загинула. Коли чоловіка звільнили, він був сильно виснажений і важив всього 37 кілограмів. Після війни Ісраель Криштал вдруге одружився і мав двох дітей. У 1950 році він емігрував до Ізраїлю, де до пенсії продовжував займатися кондитерським бізнесом», - сказано в повідомленні. У Книгу рекордів Гіннесса як найстаріший чоловік на планеті Ісраель Криштал був внесений після смерті 112-річного японця Ясутаро Коіде в 2016 році.
Події Штаб АТО: один боєць ЗСУ загинув, шестеро отримали поранення і травми За минулу добу в зоні АТО на сході України бойовики 20 раз обстріляли позиції ЗСУ. В результаті бойових дій троє українських військових були поранені, троє отримали бойові травми і один боєць ЗСУ загинув, підірвавшись на міні. Про це 12 серпня повідомляє прес-центр штабу АТО. На Донецькому напрямку близько 21:00 один військовий ЗСУ отримав поранення в результаті обстрілу позицій сил АТО з гранатометів і кулеметів поблизу Авдіївки. На Маріупольському напрямку бойовики з мінометів, гранатометів і стрілецької зброї двічі обстріляли спостережний пункт ЗСУ поблизу Лебединського. Також збройні провокації ворога зафіксовані біля Мар'їнки. На Луганському напрямку терористи з мінометів і гранатометів обстрілювали опорні пункти сил АТО біля Щастя і Новотошківського. По українських позиціях у районі Кримського вночі ворог вів вогонь з 120-мм міномета.
Політика Трамп допускає застосування військової сили проти Венесуели Президент США Дональд Трамп допускає застосування проти правлячого режиму Венесуели так званого «військового варіанту». Про це повідомляє  DeutscheWelle. «Вашингтон у конфлікомті навколо Венесуели може вдатися до військової сили. Люди страждають і вони вмирають. Існує безліч можливостей для прояву твердості, включно з військовим варіант, якщо це буде потрібно», - повідомили в прес-службі Білого дому. Раніше Білий дім не висловлювався про будь-які військові плани щодо Венесуели. Нагадаємо, у Венесуелі вже кілька місяців йде запекла боротьба за владу між урядом Ніколаса Мадуро і опозицією. Відомо, що з початку квітня цього року в зіткненнях загинули понад 125 осіб. Влада Венесуели застосовує силу для придушення акцій протесту, демонстрантів затримують і катують.
Суспільство ООН: 586 тисяч українців на Донбасі не можуть отримати соцвиплати Близько 586 тисяч громадян України, які проживають в зоні збройного конфлікту на Донбасі, з 2016 року не можуть отримати пенсії та соціальні виплати. Про це розповіли в Управлінні ООН у справах біженців, повідомляє Центр новин ООН. «З початку 2016 року близько 586 тисяч українців, які проживають у зоні конфлікту на Донбасі, не отримують пенсій і соцвиплат так як не пройшли реєстрацію, введену урядом України. Ми закликаємо владу України забезпечити виплати для всіх громадян, незалежно від місця їхнього проживання», - сказано в заяві УВКБ. Також в заяві сказано, що в зоні конфлікту на Донбасі пошкоджено близько 700 шкіл, а близько 10 тисяч житлових будинків потребують термінового ремонту. Щотижня поблизу лінії зіткнення отримують ушкодження від 40 до 60 будівель.
Події У Донецькій області спіймано представника «міністерства ДНР» Співробітники правоохоронних органів у місті Лиман Донецької області затримали представника так званого «міністерства промисловості і торгівлі ДНР», повідомляє прес-служба Національної поліції Донецької області України. «Затриманий у місті Лиман 62-річний чоловік виявився  «законодавцем» донецьких бойовиків, він створив нормативно-правову базу для «міністерства промисловості і торгівлі ДНР». У 2015 році чоловік виїхав з окупованого Донецька в Лиман і зареєструвався як тимчасово переміщена особа. Пізніше він дізнався, що в «ДНР» формують «міністерства» і направив своє резюме в «міністерство промисловості і торгівлі ДНР», а потім влаштувався на посаду начальника відділу ліцензування. Він займався оформленням ліцензій на видобуток копалин, ввезення на окуповану територію наркотичних і психотропних засобів, а також утилізацію боєприпасів», - сказано в повідомленні поліції.
Політика Віддавати нацистам було б злочином, - Лавров про український Крим Глава міністерства закордонних справ Російської Федерації Сергій Лавров заявив про те, що після Євромайдану в Києві «віддавати» Крим Україні було б злочином. Про це повідомляє агентство ТАСС. «Після Євромайдану віддавати Крим у руки нацистів, які здійснили держпереворот в Україні, і на цій хвилі прийшоло нинішнє українське керівництво, було б, я вважаю, злочином. Пам'ятайте, була нещодавно суперечка з позиції прагматизму, хтось на якомусь нашому ліберальному каналі став розвивати думку про те, чи треба було під час війни утримувати Ленінград, чи не простіше було його здати, тоді б не було такої великої кількості жертв. Мені здається, що це з тієї самої історії - міркування на тему, що треба було кинути росіян у Криму або на Донбасі», - заявив Лавров.
Політика Обама обережно повертається у велику політику Екс-президент США Барак Обама восени цього року має намір знову повернутися в політику для того, щоб посилити позиції Демократичної партії США після поразки на президентських виборах в 2016 році, повідомляє The Hill з посиланням на власні джерела в Демократичній партії. «Повернення в політику буде обережним, і Барак Обама не має наміру ставати обличчям Демократичної партії. Близькі до екс-президента радники кажуть, що, хоча Обама буде відігравати активну роль у відновленні Демократичної партії, більша частина його роботи буде за кадром», - повідомляє видання. Нагадаємо, Барак Обама був президентом США два терміни - з 2009 року по 2017 рік. 8 листопада 2016 року в США відбулися президентські вибори, на яких перемогу над кандидатом від демократів Гілларі Клінтон здобув республіканець Дональд Трамп.
Суспільство За стандартами Євросоюзу: як отримати нові права в Україні У листопаді 2017 року завершиться впровадження директив Європейського Союзу, що стосуються водійських посвідчень, а з 1 січня 2018 року на території країн Євросоюзу перестануть діяти так звані міжнародні водійські права. Як повідомив глава сервісного центру МВС України Владислав Криклій, вже зараз деяких українських водіїв, що мають безстрокове посвідчення, перестали пускати в країни ЄС. «Щоб отримати водійське посвідчення нового зразка, не доведеться заново здавати ПДР - необхідно тільки пройти медичний огляд. Нові права обійдуться в 201 гривню. Ми запропонували встановити в посвідченнях мікрочіпи, це убезпечить людей від підробок», - повідомив Владислав Криклій. Нагадаємо, термін дії прав нового зразка максимально складе 15 років. Однак водії вантажних автомобілів будуть отримувати права тільки на п'ять років, а медичний огляд для них і для водіїв автобусів буде регулярним. Крім того, водіям старше 50 років доведеться проходити медогляд кожні три роки.
Економіка Дороги України врятують від перевантажених фур До кінця наступного місяця на дорогах України буде встановлено ​​26 габаритно-вагових комплексів, а до кінця 2017 року кількість таких комплексів на українських дорогах зросте до 78. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман. «Завдання закупити габаритно-вагові комплекси було поставлено ​​Міністерству інфраструктури України ще в 2016 році, але проведений тендер довелося скасувати і оголосити знову. Тепер переможець вже визначений і 26 таких комплексів повинні з'явитися на українських дорогах до кінця вересня поточного року, а до кінця 2017 року цих комплексів на дорогах України має бути 78. Належний ваговий контроль на дорогах буде сприяти тому, що нова культура ставлення до трасах буде формуватися не тільки у тих, хто їх будує і ремонтує, а й у тих, хто ними користується», - написав Володимир Гройсман.
Події Сподівалися, що живий. В АТО знайшли тіло загиблого офіцера Нацгвардії У зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі військові знайшли тіло вбитого під Попасною офіцера Нацгвардії України Олександра Бойка, який до недавнього часу вважався зниклим безвісті. Про це в Twitter повідомив речник МЗС України Артем Шевченко. «Після довгих пошуків тіло загиблого в бою 3 червня в зоні АТО під Попасною полковника спецназу Національної гвардії України Олександра Бойка доставлено в Сєверодонецьк», - повідомив Артем Шевченко. Нагадаємо, 3 червня під час виконання бойового завдання поблизу позицій бойовиків, після бойового зіткнення група загону спецназу «Вега» Нацгвардії України відступила і залишила тіло свого командира - Олександра Бойка. Бійці, які повернулися в розташування частини, доповіли про загибель офіцера, проте його тіло не виявлено, тому потім Бойко вважався зниклим безвісті.
Економіка За три роки армія України отримала 16 тис. озброєнь За три роки державний концерн «Укроборонпром» передав армії України майже 16 тисяч одиниць озброєння і бойової техніки. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив президент України Петро Порошенко. «За три роки армія України стала значно сильніше. Підприємства-учасники державного концерну «Укроборонпрому» передали армії 15 тисяч 903 одиниці озброєння і бойової техніки. З липня 2014 року по липень 2017 року в армію України надійшло 5 тисяч 281 одиниця нової та модернізованої техніки, 7 тисяч 164 одиниці відремонтованої і відновленої техніки, також українській армії передано 3 тисячі 458 одиниць ЗІП, вузлів і агрегатів. Також військові отримали 1 277 нових і модернізованих систем радіолокації, радіоелектронної боротьби і засобів зв'язку. 295 одиниць бронетехніки, артилерії, спецтехніки і 35 одиниць авіаційної техніки», - повідомив Президент України.
Суспільство Сьогодні українці побачать потужний «метеоритний дощ» Щороку в кінці липня і на початку серпня наша планета проходить через шлейф пилових частинок, випущених кометою Свіфта - Таттла. В атмосферу Землі потрапляють дрібні частинки і згоряють, утворюючи «зоряний дощ». Цей метеорний потік з'являється з боку сузір'я Персея, повідомляє Science Ukraine. Цього року пік метеоритного дощу Персеїд розпочнеться 12 серпня близько восьмої години вечора (за Києвом). Починаючи з 20:00 кількість метеорів, які можна буде легко побачити, буде максимальною. Прогноз погоди на сьогоднішній вечір обіцяє сприятливі умови для спостереження за зоряним небом. Комета Свіфта - Таттла наближається до Землі один раз в 135 років. Останній раз ця комета пролітала біля орбіти нашої планети в грудні 1992 року. З тих пір інтенсивність потоку Персеїд знизилася до звичного значення - 60 метеорів на годину.
Економіка «Ненажерливі» українці: журналісти спростували слова Реви Скандальна заява міністра соцполітики України Андрія Реви про те, що українці багато їдять і витрачають на продукти харчування значно більше, ніж німці, є дуже некоректною. Це довели журналісти, які порівняли ціни і витрати на продукти в Україні і Німеччині. Про це розповідається в сюжеті «Німецької хвилі». За підрахунками журналістів, в середньому громадянин Німеччини витрачає на продукти 355 євро на місяць, а громадянин України близько 40 євро. У процентному співвідношенні до зарплати українці дійсно витрачають на продукт значно більше. І все це тільки тому, що середня зарплата німця набагато вища за зарплату українця, а продукти в Україні хоч і дешевше, ніж в Німеччині, але не настільки, щоб говорити про дешевизну. Крім того, ціни на продукти в Україні стрімко зростають, а в Німеччині інфляція майже непомітна. Тому порівняння Андрія Реви некоректно, так як не відображає всієї картини. Нагадаємо, раніше міністр соціальної політики України Андрій Рева заявив, українці витрачають на їжу більше половини заробітку не тому, що мало заробляють, а тому, що дуже багато їдять.
Політика У Раді жорстко відповіли на істерику РФ через будівництво США бази ВМС в Україні Будівництво в Очакові інженерними підрозділами ВМС США оперативного центру Військово-морських сил України повністю відповідає чинному законодавству України. Про це в Facebook написала нардеп, член комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони Ірина Фріз. Таким чином народний депутат від БПП відповіла на заяву заступника голови комітету Ради Федерації РФ з оборони і безпеки Франца Клінцевича про «провокації з боку ВМС США». «У цьому році Верховна Рада прийняла закон "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України". Цей закон дозволив встановити курс України на членство в НАТО. Хочу нагадати Клінцевичу, що позаблоковий статус було скасовано Україною після анексії Криму Росією», - написала Фріз. Також Ірина Фріз зазначила, що Україна розглядає будівництво центру Військово-морських сил України в Очакові як необхідність у рамках підвищення обороноздатності країни. «Така гостра необхідність викликана багаторічною політикою Росії, спрямованою на знищення незалежності і суверенітету України, а з 2014 року - веденням неоголошеної війни», - підкреслила народний депутат.

Камені-талісмани для залучення грошей та удачі
Камені-талісмани для залучення грошей та удачі
Поліпшити свій добробут і стати щасливою людиною можна за допомогою каменів-талісманів Давно доведено, що енер....
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
У сучасне століття підвищених енерговитрат відновлювати енергетичний баланс важливо кожній людині Нескладний к....
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні у вас може виникнути почуття втоми чи розчарування через несподіван....
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) На сьогоднішній день ваші пристрасність та романтичні настрої будуть на піку....
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Таролог Анжела Перл підготувала гороскоп на 29 березня 2024 року, закликаючи деяких представників знаків зодіа....
більше матеріалів




/-0,69771099090576-/ /-pc-/
Top