counter
Архів Повернутись назад 12 Липня 2020
12 Липня
Коронавірус Українське "плато" пандемії триває Згідно даних, опублікованих по загальнодоступній системі моніторингу поширення епідемії коронавируса на сайті Ради національної безпеки і оборони, в Україні спостерігається традиційне зниження нових випадків зараження з діагнозом короновірусні інфекції. Зниження спостерігається за всіма показниками. Померлих з діагнозом COVID-19 за минулу добу більше ніж в два рази менше, ніж за позавчора - одинадцять випадків проти двадцяти семи. Інші показники практично не відрізняються від вчорашнього дня: виявлено нових хворих за минулу добу 678 (вчора - 800)видужала за минулу добу 457 (вчора - 505)хворих пацієнтів за минулу добу 210 (вчора - 110)пацієнтів з підозрою на коронавірус за минулу добу 785 (вчора - 1239), Число пацієнтів з підозрою на коронавірус так само знизилася, тому можна не очікувати різкого стрибка показників на початку тижня.
Дозвілля оформление ленты  Неймовірно красивий ранок в горах Користувачі в соціальних мережах, перебуваючи в стані карантину пов'язаного з коронавірусів до сих пір не мають стільки можливостей до подорожей, в порівнянні з періодом до пандемії. Але ті, хто не бажає проводити свою відпустку в чотирьох стінах квартир знаходять варіанти відпочинку всередині своїх країн проживання. Так відомий російський актор, телеведучий, шоумен Андрій Бочаров, який запам'ятався роллю "синульку" з популярної програми "33 квадратних метра", опублікував серію фотографій ранкових гір під Сочі. Спека добралася і до нашої високогірної села. В такому випадку вихід в гори, до струмків і водоспадів. Нашагалі більше 20 км по схилах Нагадаємо, що Андрій Бочаров відомий так само своїм проектом "Переклав та озвучив" в якому він дає оригінальний адаптований переклад американських популярних гумористичних шоу.
Гороскоп Гороскоп на 13 липня: Овни - чекайте нових проектів, Скорпіони будьте терпиміше 13 липня 2020 року, 21-22 місячний день, спадна Місяць в Овні. Нових справ сьогодні краще не починати. Вирішуйте побутові питання, спілкуйтеся з родичами. Не відмовляйте собі у відпочинку, якщо відчуваєте, що він необхідний. День надзвичайно гарний для отримання, осмислення і передачі інформації. Читайте наши гороскопы в Telegram @yourrealhoroscopeua ♈️ Овен Загальний гороскоп для Овнів на 13 липня каже, що сьогодні день подарує їм нові цікаві проекти і дасть нові можливості і в професійній області і в побуті. Ви легко зможете виправити незначні помилки і навіть зробити потрібні висновки. ♉️ Телець Астропрогноз для Тельців на 13 липня каже, що сьогодні їм варто більше уваги приділити рідним людям і не забути про близьких. Не ображайте коханих, тримайте свої слова і емоції під контролем. ♊️ Близнюки Зірки для Близнюків на 13 липня кажуть, що сьогодні нагадають про себе старі знайомі. Постарайтеся вгамувати свій запал, останнім часом людям важко з вами спілкуватися. ♋️ Рак Зодіак для Раків на 13 липня каже, що в цей день їм варто не втрачати душевного спокою і постаратися не з'ясовуйте відносин з тими, хто доріг. У вас буде достатньо сил і енергії, щоб зробити важливу роботу. ♌️ Лев Місяць для Львів на 13 липня каже, що в цей день багато з того, що буде намічено здійснити, вдасться реалізувати. Намагайтеся першими йти на компроміс з тими, кого образили. ♍️ Діва Загальний гороскоп для Дів на 13 липня каже, що потрібно стримати себе від виплеску негативних емоцій, особливо на публіці. Залишайтеся легкими і невимушеними в розмовах, в такому стані ви можете гори перевернути. ♎️ Терези Астропрогноз для Терезів на 13 липня каже, що сьогодні вам варто побути на самоті. Хороший день, щоб розслабитися і побути в собі. ♏️ Скорпіон Зірки для Скорпіонів на 13 липня кажуть, що сьогодні потрібно їм важливо постаратися бути більш терпимими і доброзичливими до людей, особливо до тих яких любите. Досягти значних результатів допоможуть зв'язки з громадськістю і впливовими чиновниками. ♐️ Стрілець Зодіакальний прогноз для Стрільців на 13 липня каже, що сьогодні їм варто утриматися від великих покупок, зірки впевнені, що це не те, що ви хотіли. З самого ранку можлива деяка натягнутість у відносинах з близькими. ♑️ Козеріг Місяць для Козерогів на 13 липня каже, що сміливо переробляти все, що вас не влаштовує, адже даний період підходить для змін. Зустріч, на яку ви робили велику ставку, нарешті відбудеться. ♒️ Водолій Загальний гороскоп для Водоліїв на 13 липня каже, що сьогодні варто відкласти справи до яких не буде лежати душа, краще залишити їх на кілька днів. Вечір проведіть вдома, не варто відвідувати людні місця. ♓️ Риби Астропрогноз для Риб на 13 липня каже, що сьогодні настав час взятися за себе і перестати тішити себе ілюзіями щодо себе. Ставте реальні завдань не піднімайте планку на недосяжну висоту.

Як розпочати нове життя: 10 дій, які приведуть вас до щастя
Як розпочати нове життя: 10 дій, які приведуть вас до щастя
Прийнято вважати, що для досягнення щастя необхідно докладати багато зусиль Насправді, достатньо робити кілька....
Як залучити щастя та удачу за допомогою вхідних дверей
Як залучити щастя та удачу за допомогою вхідних дверей
Вхід до будинку — сакральне місце, яке споконвіку оберігали Огородити своє житло від бід і проблем зможе кожен....
Кращі обереги для дому: від пристріту та сімейних негараздів
Кращі обереги для дому: від пристріту та сімейних негараздів
Оберіги дуже важливі для будь-якої родини Кожній квартирі чи будинку потрібний захист від недоброзичливців, як....
Як запрограмувати енергетику людини на успіх
Як запрограмувати енергетику людини на успіх
Успіх - не вроджена властивість, а мета, до досягнення якої потрібно докладати зусиль Але навіть найпродуманіш....
Камені-талісмани для залучення кохання
Камені-талісмани для залучення кохання
Знайти свою другу половинку, створити міцну сім'ю та надовго зберегти свіжість стосунків із коханою людиною — ....
більше матеріалів




/-0,22023010253906-/ /-pc-/
Top