counter
Архів Повернутись назад 12 Березня 2017
12 Березня
Події Фігуранта справи «2 травня» заарештували в Одесі. Переховувався три роки В Одесі співробітники правоохоронних органів заарештували одного з фігурантів справи «2 травня», якому вдавалося переховуватися від слідства три роки. Про це повідомили в прес-службі прокуратури Одеської області України. «У четвер, 9 березня, співробітники поліції затримали підозрюваного, який брав активну участь у трагічних подіях 2 травня 2014 року в Одесі. Підозрюваному вдавалося переховуватися від органів слідства три роки. У п'ятницю, 10 березня, Приморський районний суд Одеси обрав затриманому запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Суд також погодився з аргументами прокурора про неможливість визначення застави у зв'язку з тяжкістю злочину», - сказано в повідомленні. За даними одеських ЗМІ, правоохоронцями був затриманий Євген Гур'єв, який виступав на боці проросійських активістів під час зіткнень у травні 2014 року.
Події Луценко: Справу про закупівлю «золотих» бронежилетів для ЗСУ передано до суду Справа підозрюваного в махінаціях екс-глави Департаменту державних закупівель Міністерства оборони України Олександра Зражевського направлена до суду, повідомив на своїй сторінці у Facebook Генпрокурор України Юрій Луценко. «До Солом'янського районного суду Києва направлено справу стосовно колишнього голови Департаменту державних закупівель Міноборони України Олександра Зражевського, який у 2014 році підписав платіжки за бронежилети і шоломи для Збройних Сил України за значно завищеною вартістю», - написав Юрій Луценко. Нагадаємо, 21 листопада 2016 року Олександра Зражевський був заарештований з одночасним визначенням застави в розмірі близько 16 мільйонів гривень. Колишньому високопоставленому чиновнику було повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого статтями КК України «Замах на злочин» та «Зловживання службовим становищем». Пізніше Зражевського відпустили під домашній арешт.
Події Затриманий у «ЛНР» боєць ЗСУ назвав ім'я вбивці Мотороли Бойовики терористичного угрупування «ЛНР» заявили, що до ліквідації в Донецьку проросійського бойовика Арсенія Павлова, більше відомого за прізвиськом «Моторола», причетний глава відділу розвідки ЗСУ. Один із затриманих бойовиками «ЛНР» українських «диверсантів» назвав ім'я вбивці «Мотороли», повідомляє «Нардеп». За словами затриманого Івана Дєєва, головний організатор замаху на Павлова - начальник відділу розвідки восьмого полку спецпризначення Сил спеціальних операцій Збройних Сил України Павло Балов. «Коли я перебував у Хмельницькому в 8-му полку спецназу України, то чув, як начальник розвідки майор Павло Балов говорив, що ліквідація в Донецьку Мотороли - це його рук справа. Також він розповів, що попередньо пройшов спеціальну підготовку з підриву ліфтів», - розповів на допиті Іван Дєєв.
Політика Спецназ розігнав стихійний мітинг біля будівлі МВС у Батумі У ніч на 12 березня сили спецпризначення Грузії звільнили територію біля будівлі Міністерства внутрішніх справ у Батумі від протестуючих, які протягом кількох годин влаштовували погроми. Під час спецоперації поліція затримала близько 40 осіб. Про це повідомляє видання «Новини-Грузія». Глава МВС Грузії Георгій Мгебрішвілі заявив, що всі учасники протесту затримані в адміністративному порядку, однак частина людей потрапить під кримінальну відповідальність, винні будуть покарані за всією суворістю закону. Нагадаємо, в Батумі 11 березня пройшла стихійна акція протесту проти дій співробітників місцевої поліції. У ході акції відбулися зіткнення демонстрантів із поліцейськими спецпризначенцями. Протести почалися після того, як за бійку з поліцією були затримані шестеро громадян, обурених занадто великим штрафом за парковку в недозволеному місці. Учасники мітингу вимагали звільнити затриманих, а також звільнити шефа поліції Батумі.
Події Бойовики 75 разів відкривали вогонь. Двоє бійців ЗСУ загинули На Маріупольському напрямку в результаті зіткнення з ворожою диверсійно-розвідувальною групою (ДРГ) загинули двоє українських військових. Всього за минулу добу в зоні АТО бойовики 75 разів обстріляли позиції українських військовослужбовців. Про це у Facebook 12 березня повідомляє прес-центр штабу АТО. «На Маріупольському напрямку в результаті бою з ворожою ДРГ загинули двоє українських захисників», - сказано в повідомленні. Крім того, на Маріупольському напрямку під вогнем артсистем великого калібру виявилися позиції ЗСУ поблизу Миколаївки, а з мінометів бойовики обстрілювали Гнутове, Славне, Березове і Павлопіль. З кулеметів і гранатометів бойовики обстрілювали Широкино, Водяне, Талаківку і Красногорівку. По Мар'їнці терористи стріляли з танка і озброєння БМП.
Політика Анкара обіцяє жорстко відповісти на дії Нідерландів Офіційна Анкара обіцяє жорстко відреагувати на дії влади Нідерландів, яка видворила з країни міністра у справах сім'ї та соціальної політики Туреччини, який володіє дипломатичною недоторканністю. Про це заявив прем'єр-міністр Туреччини Біналі Йилдирим. «Тиск голландської влади на Туреччину і міністра, який володіє дипломатичною недоторканністю, неприпустимі. Я закликаю до спокою турецьких громадян, які проживають у Нідерландах. Кращою відповіддю для подібного роду фашистських методів голландської влади стане референдум 16 квітня», - заявив Біналі Йилдирим. Нагадаємо, в ніч на 12 березня в Роттердамі співробітники поліції розігнали мітинг на підтримку турецького міністра у справах сім'ї та соціальної політики Фатми Бетюль Сайян Кайя. До цього колона автомобілів із турецьким міністром, яка прибула з Німеччини, була зупинена голландською поліцією, міністра затримали, а потім провели назад до кордону з Німеччиною, оголосивши її «небажаним іноземцем».
Політика ЗМІ дізналися ghj наступну країну-мішень Путіна Наступною мішенню для Російської Федерації з дестабілізації світу буде Канада. Для досягнення своїх цілей Кремль буде шантажувати, дезінформувати і спонсорувати радикальних популістів у Канаді. Про це в статті для Maclean's пише колишній дипломат Канади Скотт Гілмор. «Наразі Канада є логічною мішенню для Росії. Канада - член G7 і сильний учасник Північноатлантичного альянсу, а також гучний критик Російської Федерації і її втручань у інші країни. Нам треба бути готовими до того, що Москва буде докладати всі свої таємні зусилля до Канади, особливо з урахуванням наближення наступного виборчого циклу. Чи міг хтось передбачити такий сильний політичний хаос у США? Не факт, що Москва буде мати такий же успіх у Канаді, проте ми добре знаємо, що росіяни вже намагаються, і якщо їм вдасться знайти правильний важіль або неправильний секрет - вони ним обов'язково скористаються», - пише Гілмор. Також Скотт Гілмор турбується про північні кордони Канади, які, на його думку, зараз фактично залишені напризволяще. «У Канаді провокаційна військова тактика Росії матиме додаткове значення, оскільки ми фактично залишили напризволяще наші північні рубежі. Росіянам набагато легше досягти деяких частин північних територій Канади, ніж нам», - написав дипломат.
Суспільство «Динамо» ганебно програло «Зірці» 2:0 У Кропивницькому місцева «Зірка» в рамках 21-го туру української Прем'єр-ліги сенсаційно обіграла київське «Динамо». Матч завершився з рахунком 2:0, повідомляє football.ua. Матч почався в спокійному темпі під контролем киян, проте до небезпечних моментів справа не доходила. Господарі не відсиджувалися в обороні і намагалися ловити «Динамо» на контратаках. Одна з таких контратак завершилася фолом біля воріт «Динамо». Штрафний з 20 метрів майстерно реалізував Бацула, закрутивши м'яч у дальню від Рудька «дев'ятку». Другий тайм проходив у тому ж режимі, загроз біля воріт Паста гравці «Динамо» не створювали. А «Зірка» знову використала свій шанс. Цього разу гол «Динамо» зі штрафного точним ударом забив Полегенько.Зірка - Динамо 2:0 Голи: Бацула (33 хв), Полегенько (71 хв). Зірка: Паст - Фатєєв, Перейра, Полегенько - Жуков, Лупашко, Борха, Чичиков, Бацула - Сітало (Акименко, 69), Есеола (Білоног, 81). Динамо: Рудько - Морозюк, Пантич, Віда, Кадар - Риболовля (Сидорчук, 72), Гармаш, Буяльський - Ярмоленко, Гонсалес (Яремчук, 46) - Бесєдін.

Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли вам варто виявити більше терпіння та витримки ....
Любовний гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та енергія будуть на високому рівні, що зробить вас....
Гороскоп від Павла Глоби на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба 25 квітня 2024 року радить виявляти обережність, контролювати свої емоції та дії, оскільки необдум....
Гороскоп від Анжели Перл на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Четвер, 25 квітня 2024 року, був оголошений відомим астрологом Анжелою Перл днем чудес та вигідних пропозицій ....
Гороскоп на 25 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 25 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Тамари Глоби на 25 квітня 2024 року попереджає про можливі значні зміни у житті цього дня Рекомен....
більше матеріалів




/-0,61638593673706-/ /-pc-/
Top