counter
Архів Повернутись назад 12 Лютого 2017
12 Лютого
Події ДТП в Києві: померла одна з постраждалих дівчаток У результаті страшного ДТП, що сталося на вулиці Гетьмана в Києві, померла одна з постраждалих дівчаток, яка була госпіталізована в реанімацію. За життя другої дівчинки і її батька борються медики. Про це повідомляє dtp.kiev.ua. З місця ДТП було госпіталізовано дев'ять осіб. Серед них батько і дві дочки трьох і семи років. Їх мама загинула на місці події. Також в ДТП постраждали і були госпіталізовані дві вагітні жінки. Всі загиблі і потерпілі не були пристебнуті ременями безпеки. За попередніми даними, мікроавтобус Mercedes виїхав на великій швидкості на зустрічну смугу, де врізався в автомобіль Fiat з сім'єю і зачепив автомобіль Audi. На місці загинула мати, батька і двох дочок 3 і 7 років госпіталізували в реанімацію. У 7-річної дівчинки два рази поспіль зупинялося серце. Лікарі діагностували у потерпілої відкриту черепно-мозкову травму, перелом кісток черепа та забій мозку.
Економіка У Панамі заарештовані засновники офшорній фірми Mossack Fonseca У Панамі за звинуваченням у відмиванні грошей заарештовано засновники юридичної фірми Mossack Fonseca Рамон Фонсека і Юрген Моссак. Про це з посиланням на офіс генпрокурора Панами Кеніа Порселло повідомляє агентство Reuters. «Затримані 10 лютого громадянин Німеччини Юрген Моссак і громадянин Панами Рамон Фонсекі були взяті під варту, так як влада побоювалася, що вони можуть втекти з країни. Отримана слідчими інформація свідчить про те, що панамська фірма Mossack Fonseca була злочинною організацією, яка займалася приховуванням активів і грошей підозрілого походження. Розслідування по Mossack Fonseca тривало близько року. Юргену Моссаку і Рамону Фонсекі пред'явили звинувачення у відмиванні грошей, шахрайстві і дачі багатомільярдних хабарів», - сказано в повідомленні.
Події оформление ленты  П'яний дебош черкаського депутата. Опубліковано відео Депутат Черкаської облради від Партії ветеранів Афганістану Олександр Рибченко збив людину, перебуваючи за кермом у стані алкогольного сп'яніння. Інформацію про ДТП підтвердили в патрульній поліції Черкас. «Інцидент стався 11 лютого близько 20:30 біля ресторану «Чайка» в центрі Черкас. Водій автомобіля «Мерседес» скоїв наїзд на пішохода 1962 року народження, в результаті чого потерпілий з травмами був госпіталізований до лікарні із закритою черепно-мозковою травмою. Водій автомобіля «Мерседес» перебував за кермом в стані алкогольного сп'яніння. У його крові виявлено 1,4 проміле алкоголю», - сказала прес-офіцер поліції Зоя Вовк. У ДТП отримав травми місцевий житель Олег Остапенко. Відомо, що в квітні 2016 року у Олександра Рибченка був конфлікт з Олегом Остапенко, тоді депутат назвав Остапенка «горе-афганцем». У мережі опубліковано відео з місця цієї події:  
Політика У Білорусі з 12 лютого почав діяти безвіз для США і країн ЄС У неділю, 12 лютого набрав чинності указ президента Республіки Білорусь Олександра Лукашенка про встановлення безвізового порядку в'їзду і виїзду на термін не більше 5 діб для громадян 80 держав, серед яких США, 39 країн Європи, включаючи весь Євросоюз, Індонезія, Японія і Бразилія, повідомляє МЗС Білорусі в Twitter. Скористатися цією можливістю можуть тільки ті, хто прилетить до аеропорту Мінськ на міжнародному рейсі. Разом з тим не можна прилетіти або полетіти на внутрішньому рейсі, яким вважається рейс в РФ. На поїзді або авто безвізовим туристам також заборонено перетинати білорусько-російський кордон. Для в'їзду в Білорусь в безвізовому режимі при собі необхідно мати паспорт або інший, що підтверджує особу, документ, а також грошові кошти з розрахунку 25 євро на людину і діючий в Білорусі медичний страховий поліс на суму не менше 10 тисяч євро.
Політика Новий президент Німеччини Штайнмаєр «об'єднає суспільство і знає, як протистояти деспотам» Обраному сьогодні, 12 лютого, на пост президента Німеччини Франку-Вальтеру Штайнмайеру як сильному главі держави в нестабільному світі належить знайти способи утримати стабільність і єдність в суспільстві, пише німецька гезета Zait. "Бути мужнім" - кращий лозунг, який би охарактеризував майбутнє президентство Штайнмайера. Йому доведеться протистояти ворогам демократії і свободи, бути зібраним і надихати співгромадян, пишуть німецькі оглядачі. Найбільший виклик - переважання в суспільстві націоналістичних ідей, загрози розвалу світового порядку, яка посилилася не в останню чергу через Дональда Трампа, а також європейська єдність,що знаходиться на межі краху. Штайнмаєр - третій соціал-демократ з 1949 року на посаді президента Німеччини. Він - людина балансу, уникає полярності, вміє вести діалог, пишуть німецькі аналітики. Головним чином він показав ці свої якості на посаді міністра закордонних справ Німеччини, беручи участь в переговорах по Україні. А також, він чітко пояснює свою позицію, наприклад, проти президента Туреччини Ердогана. Штайнмаєр цінний тим, що знає, як боротися з деспотами і диктаторами. Колишнього главу міністерства закордонних справ Німеччини Франка-Вальтера Штайнмаєра 12 лютого обрано новим президентом Німеччини. За кандидатуру Франка-Вальтера Штайнмайера проголосував 931 чоловік з 1260 членів Федеральних зборів Німеччини. Про це повідомляє DW. Кандидатуру Франка-Вальтера Штайнмайера підтримали Християнсько-демократичний союз, Християнсько-соціальний союз і Соціал-демократична партія Німеччини. На 19 березня запланована церемонія інавгурації. Конкурентами політика були четверо кандидатів від інших політичних сил: кельнський вчений Крістоф Буттервеге, що вивчає проблеми бідності. Відомий юрист і популярний актор Олександр Гольд. Батько сатирика Мартіна Зоннеборна - Енгельберт Зоннеборн і віце-голова правопопулістської партії «Альтернатива для Німеччини» Альбрехт Глазер.

Гороскопи на 19 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл.
Гороскопи на 19 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл.
19 квітня обіцяє бути днем, наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку Можливо, ви відчуватим....
10 незвичайних фактів про Знак Зодіаку Риби
10 незвичайних фактів про Знак Зодіаку Риби
Риби самі по собі є вельми незвичайними людьми, тому з цим Знаком Зодіаку пов'язано безліч цікавих фактів, про....
Як швидко відкрити заблоковані чакри: вправи, практики, медитації
Як швидко відкрити заблоковані чакри: вправи, практики, медитації
Чакри регулюють все, що відбувається з нашою душею та тілом Щоб відкрити їх максимально швидким способом, важл....
Змови для затятих гравців, щоб угамувати азарт і не програвати гроші
Змови для затятих гравців, щоб угамувати азарт і не програвати гроші
Затяті ігромани здатні спустити цілий стан і в запалі азарту не зупинитися вчасно Уникнути недоречних витрат і....
5 типів відносин, які здатні зруйнувати ваше життя
5 типів відносин, які здатні зруйнувати ваше життя
Токсичні стосунки приносять більше проблем і розчарувань, ніж щастя та радості Найчастіше їх порівнюють зі сти....
більше матеріалів




/-0,57387495040894-/ /-pc-/
Top