counter
Архів Повернутись назад 11 Грудня 2018
11 Грудня
Кримінал оформление ленты  На Троєщині автомеханік застрелив колегу Чоловік загинув в результаті вогнепального поранення на столичній Троєщині на вулиці Маяковського, повідомляє прес-служба ГУ Нацполіціі в Києві. "У Деснянське управління поліції надійшло повідомлення, що на вулиці біля машини знаходиться людина в крові. Потерпілий з вогнепальним пораненням грудної клітини відразу був госпіталізований в медичний заклад", - йдеться в повідомленні. Встановлено, що біля припаркованих автомобілів між двома чоловіками стався словесний конфлікт, після чого пролунав постріл. Зловмисник втік з місця події. Правоохоронці встановили, що чоловіки перебували в трудових відносинах: обидва займалися ремонтом транспортних засобів. Між ними був тривалий конфлікт. Оперативники відпрацювали місце злочину, поспілкувалися з очевидцями і вивчили відео з камер спостереження, що дозволило за кілька годин затримати нападника. Потерпілий - 39-річний киянин від отриманого поранення помер в лікарні. Затриманому 44-річному стрілку загрожує до п'ятнадцяти років позбавлення волі. Раніше повідомлялося, що три людини постраждали в результаті конфлікту на перехресті вулиць Виборзька і Академіка Янгеля в Києві в ніч на 10 грудня.
Події оформление ленты  У Києві намагалися захопити ТЦ "Дарниця": стався масштабний конфлікт Конфлікт між представниками "Нацдружин", поліції і третьої сторони - людей в масках - стався навколо ТЦ "Дарниця" в Києві. Згідно з даними "Нацдружин", напередодні ввечері, 10 грудня, група "тітушок" захопили торговий центр на Харківському шосе. "До Національних Дружин звернулися українські підприємці, орендарі нежитлових приміщень в торговому центрі "Дарниця", з проханням протистояти рейдерському захопленню", - повідомляється в Facebook "Нацдружин". Самі "нацдружинники" додали, що вони заблокували "тітушок", які захопили частину торгового центру і очікували приїзду поліції. При цьому в "Нацдружинах" також заявили, що не є ні однієї зі сторін конфлікту. Разом з тим, як пише "Інформатор", будівля ТЦ "Дарниця" намагалися захопити самі "нацдружинники". За даними видання, в понеділок увечері понад сотню міцних молодих людей в масках зібралися біля ТЦ, а з іншого боку будівлі знаходилася поліція. При цьому обидві сторони заявили, що в будівлі торгового центру знаходяться "нацдружинники", які "зробили рейдерське захоплення приміщення". "Близько 23:00 співробітники поліції із застосуванням сили вивели з будівлі представників "Національніх дружин". При цьому трьох дружинників поліцейські затримали і конфіскували бронежилети. Намагаючись повернути своїх товаришів, "дружинники" знову спробували увійти всередину торгового центру, в цей час біля входу невідомі розпорошили перцевий газ. Через деякий час всіх трьох відпустили, а ще через 30 хвилин повернули і бронежилети", - уточнює "Інформатор". Журналісти відзначають, що поліція взяла приміщення ТЦ під контроль. Представник власників ТЦ "Дарниця" Богдан Остренко повідомив, що якась офшорна компанія отримала незаконним шляхом документи про володіння торговим центром, і його власники звернулися до "нацдружинників" за допомогою.
Події "Давала пиво, щоб не кричала". У Харкові горе-матір "лікувала" однорічну дочку алкоголем У Харкові однорічну дитину відібрали у горе-батьків, які поїли її алкоголем, повідомила екс-патрульна Ляна Теремкова. Дівчинку доставили в харківську міську лікарню №19. Як повідомила Теремкова, дитину відібрали у батьків, які зловживають спиртним. О першій годині ночі вони ходили вулицями Харкова з дитиною, поки перехожі не викликали поліцію. "Дитина плакав на руках у так званого тата, а мама з гордістю розповідала про методи лікування застуди та зниження температури у дочки пивом! Ось вона мама!!! "Я давала їй пиво, щоб вона не кричала... " - уточнила Теремкова в Facebook. Раніше повідомлялося, що мешканку Луганської області, яка в стані алкогольного сп'яніння погрожувала ножем відрізати дитині голову, засудили до трьох років позбавлення волі.
Кримінал Зґвалтування 12-річної дівчинки в Миколаєві: справу відправили до суду У Миколаєві завершено досудове розслідування кримінального провадження за фактом зґвалтування 12-річної дівчинки, повідомляє прес-служба прокуратури області. Нагадаємо, в червні цього року троє молодих людей, перебувай у стані алкогольного сп'яніння, зґвалтували 12-річну у дворі одного з багатоквартирних будинків по вул. Соборній, після чого пограбували її. Дії 18-річного зловмисника кваліфіковані за ч. 4 ст. 152, ч. 2 ст. 185 КК України (зґвалтування малолітньої і крадіжка, вчинена за попередньою змовою групи осіб), дії 19-річного зловмисника - за ч. 4 ст. 153, ч. 2 ст. 185 КК України (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом щодо малолітньої особи та крадіжка, вчинена за попередньою змовою групою осіб). Ще один фігурант злочину - 21-річний місцевий житель ховається від органу досудового розслідування, у зв'язку з чим його оголошено в розшук, а матеріали щодо нього виділені в окреме провадження. Обвинувальний акт затверджений і направлений до суду для розгляду по суті. Зловмисникам за скоєне загрожує до 15 років позбавлення волі.
Економіка Півтори тисячі гривень без ікри. Скільки коштує новорічний стіл в Україні Вартість новорічного столу-2019 в середньому по Україні для української сім'ї з 4 осіб підвищиться в порівнянні з вартістю новорічного столу-2018 майже на 20% і складе 1535 грн, повідомив заступник директора Національного наукового центру "Інститут аграрної економіки", член-кореспондент НААН Микола Пугачов. За даними прес-служби центру, для оцінки було взято новорічне меню зі страв, які є традиційними для столу середньостатистичної сім'ї: салати, м'ясні і рибні продукти, овочі, фрукти, хлібобулочні та кондитерські вироби, напої тощо. За розрахунками вчених Інституту аграрної економіки, 3 кг салату "Олів'є" традиційної рецептури обійдеться в 129,76 грн. Це на 25% більше, ніж при святкуванні Нового 2018 року. Найдорожчими інгредієнтами страви є ковбаса - 53,08 грн за 0,5 кг, 0,5 кг зеленого горошку - 27 грн, 6 яєць - 15,10 грн і 180 г майонезу - 9,50 грн. Ще в 25,08 грн обійдуться цибуля, морква, картопля і солоні огірки. Трохи дешевше - 118,32 грн - буде коштувати салат "Оселедець під шубою" (1,5 кг). Левову частку його вартості складе філе оселедця - 100 грн за 0,5 кг. Майонез обійдеться в 9,50 грн, морква - 2,38 грн (1 шт.), буряк - 2,35 грн (1 шт.), цибуля - 2,15 грн (1 шт.), картопля - 1,94 грн (2 шт.). Істотно зростуть витрати на м'ясні продукти, а вартість овочів на новорічному столі складе в середньому 159,48 грн. Фрукти на святковому столі обійдуться в 78 грн. За 2 кг мандаринів заплатимо 50 грн., 1 кг бананів обійдеться в середньому в 22 грн, лимон (200 г) - 6 грн. Пляшка шампанського (0,75 л) обійдеться в 98 грн. У півтора рази більше - 155 грн - доведеться заплатити за пляшку (0,5 л) коньяку. Безалкогольні напої обійдуться в 76,10 грн. За 2 л соку доведеться заплатити 38,30 грн, мінеральної води (1,5 л) - 11,30 грн, за солодку воду (2 л) - 26,50 грн. Сім'ям, які мають можливість купувати делікатеси, доведеться додатково заплатити близько 470 грн. Баночка червоної ікри (120 г) обійдеться в 250 грн, а 200 г червоної риби - в 220 грн. Тому вартість новорічного столу з делікатесами підвищиться до 2005,30 грн. Вартість бюджетного варіанту новорічного столу в Києві складе 1647,60 грн, що на 13,6% більше вартості новорічного столу 2018 року. Стіл з делікатесами обійдеться жителям столиці в 2157,60 грн.
Політика Вибори президента: Тимошенко і Зеленський лідирують у рейтингах Якби вибори президента України відбувалися на початку грудня цього року і українці мали можливість вибирати з 37 прізвищ кандидатів, то з усіх громадян України віком від 18 років 21,2% проголосували б за лідера "Батьківщини" Юлію Тимошенко, 14,6% - за коміка Володимира Зеленського, 11,6% - за чинного президента Петра Порошенка. Такі дані наводить Київський міжнародний інститут соціології. За екс-главу фракції "Опозиційний блок" Юрія Бойка проголосували б 11%, за головного "радикала" Олега Ляшка - 8,7%, 4,1% - за нардепа Євгена Мураєва, 3,9% - за нардепа Олександра Шевченка, 3 , 8% - за музиканта Святослава Вакарчука, 2,2% - за мера Львова Андрія Садового, за інших кандидатів - всього 10,7%. У другому турі Тимошенко виграє у більшості основних учасників, крім Анатолія Гриценка і Зеленського. При цьому за парламентськими очікуваннями 5%-й бар'єр на виборах до Ради проходять "Батьківщина", "Слуга народу", "Опозиційна платформа - За життя", "Блок Петра Порошенка "Солідарність", "Громадянська позиція" і "Радикальна партія".
Закон і Право Субсидії в Україні: переселенцям почали відмовляти в держдопомозі У деяких областях України органи соцзахисту почали відмовляти вимушеним переселенцям з Донбасу в наданні субсидій на оплату комунальних послуг. Про це йдеться в заяві юриста правозахисного об'єднання «Радник з питань ВПО» Ірини Лоюк, яке опублікували на офіційному сайті організації. Юрист відзначає, що найчастіше переселенцям відмовляють надати держдопомогу, аргументуючи відмову відсутністю у громадянина офіційних доходів. У таких випадках, на думку державних органів, визначити реальні доходи особи неможливо. Труднощі з отриманням субсидій виникають також у переселенців, які були розміщені в модульних містечках. Як зазначається, відповідно до закону такий тип житла не вважається житловими приміщеннями. Тому постанова про надання державної допомоги на таких громадян не поширюється і найближчим часом ця частина переселенців буде залишатися без субсидій. В організації додали, що переселенці стали заручниками ситуації, що склалася. Їм важче знайти роботу і житло, оскільки їм потрібен час для інтеграції в нових умовах. При цьому люди стикаються з додатковими обмеженнями.
Економіка Тарифи на тепло підвищили ще в шести містах України Ще в шести містах нашої країни значно зросли тарифи на опалення. Національна комісія, що здійснює регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг, підняла вартість опалення від 14 до 30 відсотків для того, щоб, за словами членів комісії, "підприємства могли розрахуватися за газ, значно подорожчав". Отже, нові тарифи виглядають наступним чином: "Черкаситеплокомуненерго" -14,6%, "Гортепловодоенергія" КДУ - 19,3%, "Гортепловодоенергія" ТЕЦ - 19,4%, "Вінницяміськтеплоенерго" КДУ - 17,8%, "Вінницяміськтеплоенерго" ТЕЦ - 20,1%, "Хмельницьктеплокомуненерго" - 18,2%, "Одеська теплоелектроцентраль №2" - 30,0%, "Рівнетеплоенерго" - 28,1% Нагадаємо, після засідання Кабміну 1 грудня, міністр соціальної політики Андрій Рева заявив, що тарифи на опалення і гарячу воду зростуть  із 1 грудня на 16%. Він сказав, що це пов'язано з подорожчанням газу, що дозволив уряд минулої п'ятниці. "Це може бути не раніше 1 грудня. За моїми попередніми розрахунками, підвищення складе 16%", - припустив міністр.
Політика У сім'ї першого заступника голови Служби зовнішньої розвідки виявилося громадянство РФ Дружина і дочка першого заступника голови Служби зовнішньої розвідки Сергія Семочка мають громадянство Росії. Така інформація міститься в рішенні Шевченківського райсуду Києва, в якому зазначено, що такі дані надані Департаментом контррозвідки СБУ. Як випливає з документа, СБУ розслідує можливу держзраду Семочка. "Підставами для внесення відомостей до ЄРДР стала заява голови правління громадської організації про те, що журналіст встановив факти, які можуть свідчити про зв'язок першого заступника голови Служби зовнішньої розвідки України через його сім'ю з іноземною державою агресором - Російською Федерацією, яка може фінансувати вказаного посадовця з метою отримання інформації від нього ", - йдеться в рішенні суду. Слідчі у цій справі клопотали про тимчасовий доступ до інформації за абонентськими номерами оператора ЗАТ "Київстар" Семочка і його цивільної дружини і оператора "Водафон" за номером його дочки. Слідчий суддя задовольнив відповідне клопотання. Раніше російський президент Володимир Путін заявив про плани спростити отримання громадянства Росії для українців.
Події А раптом міст розвалиться. Керченський паром вирішили не скасовувати Росіяни передумали ліквідовувати оператора Керченської поромної переправи ТОВ «Морська дирекція» для перевезень з Кубані на півострів і назад. А ще 15 жовтня працівників планували розпустити, повним ходом працювала ліквідаційна комісія. Указ про скасування ліквідації підписаний 6 грудня. Раніше окупанти розраховували, що «Морська дирекція» згорне свою діяльність відразу після старту вантажного сполучення по Кримському мосту. Хоча ще взимку цього року поромну переправу через Керченську протоку російські ЗМІ величали головною транспортною артерією, що з'єднує Крим із Краснодарським краєм РФ. Раніше російський економіст і екс-радник Путіна Андрій Ілларіонов заявив, що прольоти Керченського моста були навмисно занижені, щоб контролювати українські судна. Відкриття Кримського моста відбулося 16 травня 2018 року о 5:30 ранку за київським часом, що невдало з точки зору астрології, - заявив відомий астролог Влад Росс. За словами астролога, росіяни «лохонулися з датою і часом».
Події оформление ленты  В Росії випав чорний сніг В Іванівській області в селі Зарічний Заволзького району випав чорний сніг. Про це повідомляють росіяни в соцмережі. Як зазначає портал 168.ru, причиною такої "погодної аномалії" могла стати кіптява з труби котельні на трикотажній фабриці. Фото зробила місцевий шкільний учитель з села Зарічний, кандидат біологічних наук Анастасія Молодцева. "Вперше таке бачу. Єдине, що можна припустити, це те, що сніг забарвлений кіптявою з труби котельні при трикотажній фабриці", - говорить жінка. Нагадаємо, раніше АСН розповідала, що російська Анастасія Волочкова вирішила нагадати свій фірмовий трюк, незважаючи на сильні холоди. Вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram нові фото на шпагаті у дворі будинку, на снігу. «У спеку і холод пекучий! - написала балерина на своїй сторінці в Instagram. - Усім, хто сумував по фірмовому шпагату, присвячується».
Події оформление ленты  У Британії народилася дівчинка з очима кішки На південному сході Англії в графстві Хартфордшир народилася дівчинка з рідкісною патологією очей. Медики Великої Британії діагностували у дитини колобому, або як ще її називають «котячі очі». Протягом п'яти днів після народження Лілієн Молнар, не відкривала очі, що викликало тривогу у медиків. В результаті лікарі діагностували у Лілієн мікрофтальм, тобто недорозвинення очей, і колобому, тобто дефект райдужної оболонки, що характеризується зміною форми райдужної оболонки від круглої до вузької, схожою на котячі або зміїні очі. Підозри про проблеми із зором у лікарів виникли ще під час вагітності після обстежень, які було проведено на 34-му тижні. Однак весь масштаб проблеми став зрозумілим лише після народження. Батьки Лілієн розповідають, що дівчинка любить гратися з іграшками, які випромінюють світло. Вони зізналися, що малятко постійно посміхається, і це «зігріває їх серця».
Дозвілля Декому треба бути надзвичайно уважними: гороскоп на 12 грудня На думку Павла Глоби, 12 грудня, особливо з ранку, важливо бути уважними при прийнятті важливих рішень. Не варто відкладати цю непросту задачу – досить покладатися на свій досвід і внутрішній голос. В цьому випадку, відповідь на хвилююче питання буде правильною. У цей день важливо прислухатися до себе і не пропустити імпульс до активних дій. Овен Ви дуже велике значення надаєте будь-яким неприємностям, навіть незначним. Краще зосередитися на чому-небудь важливішому, наприклад, на можливостях, які відкриває перед вами цей непростий день. Небажано спілкуватися з людьми, які критикують вас і наполегливо нагадують про старі помилки. Краще провести час з тими, хто налаштований позитивно. Корисно буде внести в своє життя щось нове, змінити сформовані звички. Можна починати навчання: нові знання незабаром знадобляться. Корисними будуть експерименти з іміджем. ТелецьДля вас важливим фактором стане вміння управляти своєю невгамовною енергією і не зруйнувати все вами створене. Зачекайте з черговими ідеями, розберіться спочатку з тим, що вже почали здійснювати, інакше ви так ніколи нічого не доробите. Близнюки12 грудня зірки гороскопу віщують Близнюкам море спілкування! Навіть якщо вони не будуть до цього прагнути, доля, швидше за все, змусить Близнюків вилізти зі свого домашнього барлогу, відкрившись назустріч світу і людям. Втім, піддавшись цьому пориву, Близнюки не пошкодують: саме сьогодні їх чекають знайомства і зустрічі, які можуть виявитися вельми пізнавальними. Можливо, в процесі спілкування Близнюки натраплять на багатообіцяючу ідею, зав'яжуть корисні знайомства, а може, сьогоднішня романтична зустріч виллється в справжню любов. РакРаки, надмірна активність може нашкодити – так говорять зірки і радять зменшити оберти. Завтрашня доба підходить для спокійних справ – наведіть порядок в паперах, займіться творчістю або просто пройдіться по магазинах. Після обіду можливі "випадкові" зустрічі з минулим – не ображайтеся на Купідона, він хотів як краще. ЛевНепоганий день, хоч і менш плідний, ніж вам хотілося б. Можуть виникати розбіжності з недавніми союзниками і однодумцями, є ризик втратити підтримку людини, від якої багато що залежить. Але ви не впадайте у відчай і не відмовляйтеся від задуманого. Шанс досягти успіху все ж є, просто для цього доведеться докласти більше зусиль, ніж ви припускали. Не бійтеся експериментувати. Звичні способи дій сьогодні можуть виявитися неефективними, а ось нові дозволять швидко досягти потрібного результату. Діва У справах вас чекає успіх, зосередьтеся на головному і не відволікайтеся, поки все не виконаєте, у вас великий творчий потенціал. Завтра вам вдасться непогано заробити і значно поліпшити своє матеріальне становище. Терези12 грудня в гороскопі Терезів будуть переважати яскраві, сонячні емоції. Завдяки їм, де б Терези не знаходилися, вони здатні блищати! Єдиний "мінус": через свій емоційний підйом, їм буде нелегко займатися побутовими справами, а копітка робота може постраждати через нестачу у Терезів уважності. Зате вони будуть прекрасно почувати себе там, де життя кипить і вирує! Зірки гороскопу радять їм завтра обов'язково вибратися в кіно, на виставку, на танці – туди, де буде море спілкування, де Терези зможуть і повеселитися, і познайомитися, і себе показати. СкорпіонСкорпіони, цю добу підходять для роздумів. Але філософствуйте мовчки, щоб ненароком не видати подробиць свого особистого життя. Коли набридне витати в хмарах, зателефонуйте старовинним приятелям – організуйте зимові посиденьки на природі. На любовному небосхилі завтра краса – суперники вимерзли, і вас ніхто не потривожить. СтрілецьСпокійний день, не дуже плідний, але цілком приємний. Він обіцяє сюрпризи, дивні збіги, якісь яскраві враження. Буде можливість побувати в цікавих місцях або познайомитися з людьми, про яких ви чули багато хорошого. Представники знака, які в цей день почнуть навчання, дізнаються багато корисного. А тих, хто відправиться на романтичне побачення, чекають незабутні емоції. Інтуїція не підводить вас. І в діловій сфері, і в особистих відносинах ви можете керуватися її підказками. Вони набагато корисніше, ніж чиїсь поради! КозерігЗірки сприяють тим, хто не боїться роботи. Присвятіть завтрашній день виконання незавершених справ. Завтра ви зможете швидко і якісно розібратися з усіма старими завалами, більше уваги приділіть фінансових справ. Водолій12 грудня справи у Водолія обіцяють просуватися легко, ніби самі собою! Втім, це не означає, що на його шляху зовсім не опиниться перешкод – просто Водолій здатний жартома обходити перепони, що виникли, а якісь складнощі і зовсім подолає, навіть не помітивши. Багато в чому це заслуга інтуїції Водолія – завтра вона у нього буде на висоті – а також гарного настрою і сонячного відношення до життя. Адже не секрет, що перед позитивним настроєм пасують будь-які труднощі.  У Водолія ж завтра, як обіцяє його гороскоп, цього настрою вистачить на все і на всіх! РибиРиби 12 грудня навколишні люди назвуть вас мудрецями. Продовжуйте давати цінні поради, але не забувайте про власні бажання. Увечері вас чекають в гості – наряжайтесь, утеплювати і не забудьте захопити торбинку з ласощами. Любовний небосхил затягнуть хмарами - Купідон перетворився в сніговика і розігнав усіх шанувальників.
Дозвілля Любовний гороскоп на 2019 рік Наступаючий рік принесе важливі зміни в особисте життя Знаків Зодіаку. Досягти гармонії з партнером, знайти справжнє кохання, запобігти розриву відносин — все це і багато іншого можливо в 2019 році. Ми всі мріємо про взаємну любов. Однак знайти справжню любов і побудувати гармонійні відносини буває складно. На щастя, в 2019 році вийде розгорнути особисте життя в кращу сторону. Слідуючи підказкам астрологів ви зможете досягти щастя. За їхніми прогнозами, рік почнеться з сонячного затемнення, яке відбудеться 5 січня — це буде відповідний момент, щоб відмовитися від токсичних відносин, образ, страхів, сумнівів. Поставтеся до проводів віджилого не менш серйозно, ніж до будування вже існуючих або нових відносин. Овен У 2019 закохані Овни будуть відчувати себе як розвідники в тилу ворога. Спостерігається небезпека стати заручником обставин, виявитися в заплутаній і подвійній ситуації, спровокувати ревнощі партнера або розрив відносин. Овнам, які заплуталися буде складно зробити правильний вибір і підвести риску, особливо в періоди посиленого впливу Венери, планети, яка вважається антагоністом Овна. Неприємностей за прогнозами астрологів варто чекати 7 січня — 3 лютого, 26 березня — 19 квітня, 15 травня — 2 липня, 14 вересня — 7 жовтня, 2 листопада — 25 листопада. У ці дати у відносинах важливі довіра, сексуальна і духовна близькість. Тільки це допоможе уникнути ревнощів, сварок і розривів. ТелецьРік Жовтої Земляної Свині подарує Тельцям шанс розібратися в стосунках, знайти свою любов і вплинути на кохану людину в потрібному ключі. Для багатьох Тельців це буде щасливий рік, так як Венера-покровитель пробудить сильний зустрічний потік почуттів від потенційного або поточного партнера. 2019 рік — вдалий період часу для вибудовування гармонійних і довірчих відносин, зміцнення і реанімування почуттів. Астрологи попереджають, що багато Тельців ризикують занадто захопитися спробами вивідати таємниці коханого (коханої). Подібні дії можуть обернутися абсолютно непередбачуваним чином і ускладнити відносини. Найбільш сприятливі місяці для зближення з партнером: січень, лютий, березень, квітень, травень, червень, вересень, жовтень і листопад. Близнюки У новому 2019 році Близнюки можуть виявитися в залежності від партнера або загальної атмосфери, яка буде напружена впливом Венери. Закохані Близнюки, які тільки почали відносини, на початку року можуть бути загнані в кут більш досвідченим партнером, їм можуть нав'язати не найбільшу виграшну роль. Лише представники цього Знака з сильним характером зможуть стримати удар, не піддавшись астрологічним тенденціям і не прогнувшись під чужі погляди. Якщо Близнюкам захочеться зізнатися в почуттях коханій людині, зробити пропозицію або з'їхатися, то краще за все зробити це або в січні або лютому, або почекати до літа, поки Венера не ввійде в Знак Близнюки і не подарує перспективні можливості. У червні і липні відносини можуть постати зовсім в іншому світлі. РакРаки проведуть наступний рік в чудовому настрої — Жовта Земляна Свиня протегує земним бажанням і сімейним людям, які вміють прислухатися до партнера. Весь рік планета-покровитель даруватиме позитивну енергетику, а в липні Венера і зовсім відвідає сузір'я Рака. Літо стане для представників цього Знака часом відкриттів і нових можливостей. Астрологи повідомляють, що Раки дізнаються багато нового, в тому числі про себе і свого партнера. Має бути прийнято нову інформацію без зайвих фільтрів — лише в цьому випадку вона принесе оновлення почуттів і поліпшення відносин з другою половинкою. В іншому у Раків буде не одна можливість переконатися, як їм пощастило в любові. Вигідна зміна стратегії на початку року приверне позитивні зміни. ЛевНовий 2019 рік для Львів складеться досить вдало, правда, для успіху в любові доведеться приборкати свій егоїзм і марнославство. Зима і весна стануть періодом нових звершень і перемог. Саме в ці місяці рекомендується планувати свої успіхи. В любовній сфері життя Леви зможуть домогтися багато чого, якщо постараються заради свого майбутнього щастя. Літо подарує представникам цього Знака масу можливостей для того, щоб поліпшити відносини з коханою людиною, позбутися від проблем і оновити почуття. Липень і серпень принесуть з собою окрилюючий вплив Венери. Важливо присвятити особистому життю весь вільний час. Знаки уваги, спільна відпустка, побачення, романтичні знайомства (для самотніх Львів) і тепле спілкування допоможе залатати тріщини в човні любові, наповнити роман любов'ю і щастям. Діва Наступаючий рік Жовтої Свині стане для представників Знака Діва роком великих можливостей і змін, так що прогнози найоптимістичніші. Початок року може пройти в турботах про щось нове і незвичне. Можливо, це буде криза у відносинах, новий партнер, нові почуття. У будь-якому випадку, астрологи радять не надто поспішати в рішеннях і висновках, а дозволити подіям розвиватися своєю чергою. Весняні місяці допоможуть трохи відпочити і адаптуватися, але не занадто розслабитися — вплив Венери в літні місяці швидко поверне Дів в прискорений ритм життя. З цього періоду і практично до кінця року представники цього Знака будуть посилено працювати над відносинами, затверджувати власні погляди і відстоювати особисті кордони. Небезпекою 2019 року стануть ревнощі з боку партнера. Наслідки ще короткого флірту можуть стати вагомою причиною для розриву. ТерезиНовий 2019 рік для Терезів буде трампліном в незвідане. Які зміни чекають в майбутньому, позитивні чи не дуже, залежить від конкретних ситуацій, відомо лише одне — шанси зустріти щось особливе великі. Зимові місяці стануть для представників цього Знака періодом нових надій і звершень. Багато що з того, що хотілося втілити в життя, стане можливим, варто тільки почати діяти. Одиноким Терезам важливо шукати тих, хто зуміє вдихнути в них надію і підвищити спрагу до життя — енергійних і романтичних людей, здатних змінити не тільки своє життя, а й чуже. Осінні місяці принесуть Терезам яскраві події і позитивні зрушення в почуттях. СкорпіонДля Скорпіонів 2019 рік стане справжнім випробуванням на емоційну і духовну витривалість. На щастя, народжені під егідою Скорпіона відрізняються умінням протистояти будь-яким труднощам і хитросплетіннях, в тому числі і емоційного плану. Однак в новому році вплив Венери може принести з собою відчуття, що відносини з другою половинкою зайшли в глухий кут. Поспішати з висновками і приймати важливі рішення не варто. Виправити ситуацію можна шляхом просіювання надходить через фільтр здорового глузду. Готовність до конструктивного вирішення проблем позбавить від багатьох можливих ускладнень і запобіжить розрив. Астрологи повідомляють, що ближче до кінця року Скорпіонам може крупно повезти. Листопад і грудень стануть місяцями появи паростків нової і чистої любові. СтрілецьПредставникам Стрільця в наступаючому році вдасться зрозуміти, що їх найбільше приваблює в партнері, з ким вони збираються зав'язати стосунки і з якими образами або проблемами готові розпрощатися. Жовта Свиня — істота скромна і добра. Добротою Стрільці відрізняються, а от скромності їм доведеться навчитися. За гороскопом на 2019 рік саме скромність і терпимість дуже знадобляться в стосунках. Зимові місяці — період проб і помилок в любові. Не виключено, що і партнер в ці місяці проявить непослідовність в діях і нестриманість у почуттях. На щастя, Венера обіцяє Стрільцям заряд енергії та віри в краще, так що вони без зусиль зможуть подолати будь-які перешкоди. Весна, літо і осінь пов'язані з істотними перешкодами на шляху до гармонії в партнерстві. У цей час у відносини можуть втрутитися треті особи. Астрологи рекомендують захистити свої відносини від чужого впливу, тоді зима 2019 року подарує виключно щасливі зміни. КозерігКозероги по гороскопу на 2019 рік будуть здатні на багато що в сфері любові: їх чарівність зросте. Однак астрологи попереджають, що зимові місяці наступаючого року можуть стати справжнім випробуванням для тих Козерогів, які поки що не знайшли свою любов. Доля надасть вибір, який належить зробити швидко і безкомпромісно. На щастя, одиноким Козерогам нема чого боятися: рішення буде очевидним, а вибір — вірним. Сімейним представникам не варто боятися йти в новому напрямку — кожен крок на зустріч незвіданого стане початком незабутньої пригоди. Уже навесні багато Козерогів наблизяться до своєї мрії і стабільності у відносинах з партнером. Починати нові відносини або розплутувати проблеми в уже наявних бажано влітку або ближче до зими (26 листопада — 2 грудня). У ці періоди Козероги точно зможуть переконатися в чужих намірах і запобігти багатьом незворотним наслідкам. ВодолійНародженим під егідою Водолія Новий рік подарує масу нових незабутніх вражень. Не виключено, що і самі Водолії відчують, що стали більш вільні у своїх думках, словах і бажаннях. Венера, покровителька любові, відвідає сузір'я цього Знака два рази за рік — 1 березня — 25 березень і 10 грудня — 1 січня. Позитивний вплив планети підвищить успішність в амурних справах. Закохані Водолії відчують в цей період небувалий приплив сил і емоцій, випробують ніжні почуття і бурхливі пристрасті. За гороскопом весняні та зимові місяці 2019 року — найбільш вдалий час для пошуку кохання, зміцнення і відновлення відносин. В інші місяці слід бути обачнішими, особливо якщо Водолії ще не оговталися після важкого розриву і невдалого роману — спостерігаються ризики вплутатися в неприємні і навіть токсичні відносини. Не варто боятися змін — особливо якщо вони відбуваються в області романтичних відносин. В іншому випадку рутина може задавити нудьгою і зіпсувати навіть найперспективніші романи. РибиНаступаючий рік може стати для Риб часом проб і помилок в любові. Астрологи рекомендують Рибам тренувати власну прагматичність, керувати емоціями і перестати гнатися за ідеалом. Початок року підкаже Рибам, в якому напрямку варто рухатися, щоб раз і назавжди змінити своє життя. Взимку і навесні важливо помічати все знаки і зміни, що відбуваються навколо. Також необхідно виробити в собі чуйність до порад сім'ї та коханої людини.
Дозвілля Прикмети-застереження на Новий 2019 рік: що може відлякати удачу Новий рік відкриває дорогу до щастя, благополуччя і нових можливостей. Щоб все хороше залишилося з вами, а неприємності обійшли вас стороною, необхідно знати про важливі новорічні прикмети. Кожна людина сподівається, що наступний рік буде вдалим і подарує нові шанси на успіх. Але деякі труднощі і невдачі здатні віддалити нас від мети. Щоб цього не сталося, важливо завчасно підготуватися до Нового року і правильно його зустріти. Прикмети-застереження допоможуть дізнатися, яким речам в новорічну ніч необхідно приділити підвищену увагу, щоб не накликати на себе неприємності. Наряджати ялинку — одне з найбільш цікавих і веселих занять перед Новим роком. Але іграшки можуть розбитися, що, згідно з прикметами, спричинить за собою чимало неприємностей в 2019 році. Щоб цього не сталося, необхідно бути гранично акуратними і по можливості повісити тендітні прикраси в найбезпечніше місце. Якщо все-таки іграшка розбилася, викинете її якомога швидше, щоб удача не покинула вас. На святковому столі в 2019 році має бути багато страв. Навіть якщо ви збираєтеся зустріти свято не вдома, постарайтеся взяти з собою в гості якомога більше їжі. В іншому випадку на вас може позначитися прикмета, яка обіцяє бідність скупим людям. У 2019 ми проводжаємо Жовту Собаку і зустрічаємо Земляну Свиню. Багато забобон тісно пов'язані з символом року. Напередодні Нового року постарайтеся утриматися від прийому в їжу свинини, так як це може спричинити за собою погані новини найближчим часом. Перед святами всі ходять по магазинах. Постарайтеся бути акуратніше: якщо в процесі ви побачите на прилавку свиняче рило, проблем в Новому році не уникнути. Можливо, це буде пов'язано з появою нових ворогів, хвороб або грошових збитків. У Новий рік необхідно одягнутися ошатно. Постарайтеся не забруднитися і не зіпсувати своє вбрання, інакше весь рік будете відчувати труднощі з грошима. У рік Земляної Свині неохайність є неприпустимою. Не слід затримуватися на роботі напередодні свята. Це обіцяє розбіжності з близькими людьми і сімейні конфлікти протягом всього року. У новорічну ніч постарайтеся утриматися від пліток і обговорення інших людей, так як це може спричинити за собою неприємності в 2019 році. Свиня любить яскравість, креатив і святкову атмосферу, тому не варто відзначати свято в повсякденному одязі і не прикрашеній квартирі. Яскраві неординарні образи, гірлянди, прикраси — все це необхідно, щоб правильно зустріти Новий 2019 рік. Джерело.

Кішки в будинку: успіх чи прокляття
Кішки в будинку: успіх чи прокляття
До кішок у всі часи завжди ставилися по-різному Для когось вони були божеством, а хтось вважав їх помічниками ....
Тамара Глоба пообіцяла трьом знакам шалене везіння у травні
Тамара Глоба пообіцяла трьом знакам шалене везіння у травні
Гороскоп Тамари Глоби на травень обіцяє чимало можливостей для всіх без винятку знаків зодіаку Але є серед ни....
Гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ваше прагнення до самовираження та дії буде ос....
Сон у ніч з 30 квітня на 1 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 30 квітня на 1 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
1 травня о 3:08 розпочнеться 23-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Любовний гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчувати особливу енергію у вашій романтиці Це чудовий ч....
більше матеріалів




/-0,97937989234924-/ /-pc-/
Top