counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Квітня
19 Квітня
Всі новини...

Любовний гороскоп на 2019 рік


Переглядів: 363


Любовний гороскоп на 2019 рік

Наступаючий рік принесе важливі зміни в особисте життя Знаків Зодіаку. Досягти гармонії з партнером, знайти справжнє кохання, запобігти розриву відносин — все це і багато іншого можливо в 2019 році.

Ми всі мріємо про взаємну любов. Однак знайти справжню любов і побудувати гармонійні відносини буває складно. На щастя, в 2019 році вийде розгорнути особисте життя в кращу сторону. Слідуючи підказкам астрологів ви зможете досягти щастя. За їхніми прогнозами, рік почнеться з сонячного затемнення, яке відбудеться 5 січня — це буде відповідний момент, щоб відмовитися від токсичних відносин, образ, страхів, сумнівів. Поставтеся до проводів віджилого не менш серйозно, ніж до будування вже існуючих або нових відносин.

Овен

У 2019 закохані Овни будуть відчувати себе як розвідники в тилу ворога. Спостерігається небезпека стати заручником обставин, виявитися в заплутаній і подвійній ситуації, спровокувати ревнощі партнера або розрив відносин. Овнам, які заплуталися буде складно зробити правильний вибір і підвести риску, особливо в періоди посиленого впливу Венери, планети, яка вважається антагоністом Овна. Неприємностей за прогнозами астрологів варто чекати 7 січня — 3 лютого, 26 березня — 19 квітня, 15 травня — 2 липня, 14 вересня — 7 жовтня, 2 листопада — 25 листопада. У ці дати у відносинах важливі довіра, сексуальна і духовна близькість. Тільки це допоможе уникнути ревнощів, сварок і розривів.

Телець
Рік Жовтої Земляної Свині подарує Тельцям шанс розібратися в стосунках, знайти свою любов і вплинути на кохану людину в потрібному ключі. Для багатьох Тельців це буде щасливий рік, так як Венера-покровитель пробудить сильний зустрічний потік почуттів від потенційного або поточного партнера. 2019 рік — вдалий період часу для вибудовування гармонійних і довірчих відносин, зміцнення і реанімування почуттів. Астрологи попереджають, що багато Тельців ризикують занадто захопитися спробами вивідати таємниці коханого (коханої). Подібні дії можуть обернутися абсолютно непередбачуваним чином і ускладнити відносини. Найбільш сприятливі місяці для зближення з партнером: січень, лютий, березень, квітень, травень, червень, вересень, жовтень і листопад.

Близнюки

У новому 2019 році Близнюки можуть виявитися в залежності від партнера або загальної атмосфери, яка буде напружена впливом Венери. Закохані Близнюки, які тільки почали відносини, на початку року можуть бути загнані в кут більш досвідченим партнером, їм можуть нав'язати не найбільшу виграшну роль. Лише представники цього Знака з сильним характером зможуть стримати удар, не піддавшись астрологічним тенденціям і не прогнувшись під чужі погляди. Якщо Близнюкам захочеться зізнатися в почуттях коханій людині, зробити пропозицію або з'їхатися, то краще за все зробити це або в січні або лютому, або почекати до літа, поки Венера не ввійде в Знак Близнюки і не подарує перспективні можливості. У червні і липні відносини можуть постати зовсім в іншому світлі.

Рак
Раки проведуть наступний рік в чудовому настрої — Жовта Земляна Свиня протегує земним бажанням і сімейним людям, які вміють прислухатися до партнера. Весь рік планета-покровитель даруватиме позитивну енергетику, а в липні Венера і зовсім відвідає сузір'я Рака. Літо стане для представників цього Знака часом відкриттів і нових можливостей. Астрологи повідомляють, що Раки дізнаються багато нового, в тому числі про себе і свого партнера. Має бути прийнято нову інформацію без зайвих фільтрів — лише в цьому випадку вона принесе оновлення почуттів і поліпшення відносин з другою половинкою. В іншому у Раків буде не одна можливість переконатися, як їм пощастило в любові. Вигідна зміна стратегії на початку року приверне позитивні зміни.

Лев
Новий 2019 рік для Львів складеться досить вдало, правда, для успіху в любові доведеться приборкати свій егоїзм і марнославство. Зима і весна стануть періодом нових звершень і перемог. Саме в ці місяці рекомендується планувати свої успіхи. В любовній сфері життя Леви зможуть домогтися багато чого, якщо постараються заради свого майбутнього щастя. Літо подарує представникам цього Знака масу можливостей для того, щоб поліпшити відносини з коханою людиною, позбутися від проблем і оновити почуття. Липень і серпень принесуть з собою окрилюючий вплив Венери. Важливо присвятити особистому життю весь вільний час. Знаки уваги, спільна відпустка, побачення, романтичні знайомства (для самотніх Львів) і тепле спілкування допоможе залатати тріщини в човні любові, наповнити роман любов'ю і щастям.

Діва

Наступаючий рік Жовтої Свині стане для представників Знака Діва роком великих можливостей і змін, так що прогнози найоптимістичніші. Початок року може пройти в турботах про щось нове і незвичне. Можливо, це буде криза у відносинах, новий партнер, нові почуття. У будь-якому випадку, астрологи радять не надто поспішати в рішеннях і висновках, а дозволити подіям розвиватися своєю чергою. Весняні місяці допоможуть трохи відпочити і адаптуватися, але не занадто розслабитися — вплив Венери в літні місяці швидко поверне Дів в прискорений ритм життя. З цього періоду і практично до кінця року представники цього Знака будуть посилено працювати над відносинами, затверджувати власні погляди і відстоювати особисті кордони. Небезпекою 2019 року стануть ревнощі з боку партнера. Наслідки ще короткого флірту можуть стати вагомою причиною для розриву.

Терези
Новий 2019 рік для Терезів буде трампліном в незвідане. Які зміни чекають в майбутньому, позитивні чи не дуже, залежить від конкретних ситуацій, відомо лише одне — шанси зустріти щось особливе великі. Зимові місяці стануть для представників цього Знака періодом нових надій і звершень. Багато що з того, що хотілося втілити в життя, стане можливим, варто тільки почати діяти. Одиноким Терезам важливо шукати тих, хто зуміє вдихнути в них надію і підвищити спрагу до життя — енергійних і романтичних людей, здатних змінити не тільки своє життя, а й чуже. Осінні місяці принесуть Терезам яскраві події і позитивні зрушення в почуттях.

Скорпіон
Для Скорпіонів 2019 рік стане справжнім випробуванням на емоційну і духовну витривалість. На щастя, народжені під егідою Скорпіона відрізняються умінням протистояти будь-яким труднощам і хитросплетіннях, в тому числі і емоційного плану. Однак в новому році вплив Венери може принести з собою відчуття, що відносини з другою половинкою зайшли в глухий кут. Поспішати з висновками і приймати важливі рішення не варто. Виправити ситуацію можна шляхом просіювання надходить через фільтр здорового глузду. Готовність до конструктивного вирішення проблем позбавить від багатьох можливих ускладнень і запобіжить розрив. Астрологи повідомляють, що ближче до кінця року Скорпіонам може крупно повезти. Листопад і грудень стануть місяцями появи паростків нової і чистої любові.

Стрілець
Представникам Стрільця в наступаючому році вдасться зрозуміти, що їх найбільше приваблює в партнері, з ким вони збираються зав'язати стосунки і з якими образами або проблемами готові розпрощатися. Жовта Свиня — істота скромна і добра. Добротою Стрільці відрізняються, а от скромності їм доведеться навчитися. За гороскопом на 2019 рік саме скромність і терпимість дуже знадобляться в стосунках. Зимові місяці — період проб і помилок в любові. Не виключено, що і партнер в ці місяці проявить непослідовність в діях і нестриманість у почуттях. На щастя, Венера обіцяє Стрільцям заряд енергії та віри в краще, так що вони без зусиль зможуть подолати будь-які перешкоди. Весна, літо і осінь пов'язані з істотними перешкодами на шляху до гармонії в партнерстві. У цей час у відносини можуть втрутитися треті особи. Астрологи рекомендують захистити свої відносини від чужого впливу, тоді зима 2019 року подарує виключно щасливі зміни.

Козеріг
Козероги по гороскопу на 2019 рік будуть здатні на багато що в сфері любові: їх чарівність зросте. Однак астрологи попереджають, що зимові місяці наступаючого року можуть стати справжнім випробуванням для тих Козерогів, які поки що не знайшли свою любов. Доля надасть вибір, який належить зробити швидко і безкомпромісно. На щастя, одиноким Козерогам нема чого боятися: рішення буде очевидним, а вибір — вірним. Сімейним представникам не варто боятися йти в новому напрямку — кожен крок на зустріч незвіданого стане початком незабутньої пригоди. Уже навесні багато Козерогів наблизяться до своєї мрії і стабільності у відносинах з партнером. Починати нові відносини або розплутувати проблеми в уже наявних бажано влітку або ближче до зими (26 листопада — 2 грудня). У ці періоди Козероги точно зможуть переконатися в чужих намірах і запобігти багатьом незворотним наслідкам.

Водолій
Народженим під егідою Водолія Новий рік подарує масу нових незабутніх вражень. Не виключено, що і самі Водолії відчують, що стали більш вільні у своїх думках, словах і бажаннях. Венера, покровителька любові, відвідає сузір'я цього Знака два рази за рік — 1 березня — 25 березень і 10 грудня — 1 січня. Позитивний вплив планети підвищить успішність в амурних справах. Закохані Водолії відчують в цей період небувалий приплив сил і емоцій, випробують ніжні почуття і бурхливі пристрасті. За гороскопом весняні та зимові місяці 2019 року — найбільш вдалий час для пошуку кохання, зміцнення і відновлення відносин. В інші місяці слід бути обачнішими, особливо якщо Водолії ще не оговталися після важкого розриву і невдалого роману — спостерігаються ризики вплутатися в неприємні і навіть токсичні відносини. Не варто боятися змін — особливо якщо вони відбуваються в області романтичних відносин. В іншому випадку рутина може задавити нудьгою і зіпсувати навіть найперспективніші романи.

Риби
Наступаючий рік може стати для Риб часом проб і помилок в любові. Астрологи рекомендують Рибам тренувати власну прагматичність, керувати емоціями і перестати гнатися за ідеалом. Початок року підкаже Рибам, в якому напрямку варто рухатися, щоб раз і назавжди змінити своє життя. Взимку і навесні важливо помічати все знаки і зміни, що відбуваються навколо. Також необхідно виробити в собі чуйність до порад сім'ї та коханої людини.


Читайте АСН в Google News





Ще цікаве


Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Симоронський ритуал на гроші, любов та удачу
Симоронський ритуал на гроші, любов та удачу
Якщо ви хочете змінити своє життя до кращого, так швидше, час братися за техніку симорон Симоронський ритуал д....
Картини з фен-шуй: які з них приваблюють удачу, кохання та гроші
Картини з фен-шуй: які з них приваблюють удачу, кохання та гроші
Не секрет, що всі речі в будинку мають енергетику — негативною чи позитивною Вчення фен-шуй підкаже, які карти....
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Одним із найсильніших талісманів фен-шуй є дзвіночок Цей домашній оберіг не лише привабить успіх у справах, а ....
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли ви відчуєте себе особливо енергійно та активно....
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
20 квітня о 15:42 розпочнеться 13-й місячний день Фаза Місяця - зростаюча
більше матеріалів
Симоронський ритуал на гроші, любов та удачу
Симоронський ритуал на гроші, любов та удачу
Якщо ви хочете змінити своє життя до кращого, так швидше, час братися за техніку симорон Симоронський ритуал д....
Картини з фен-шуй: які з них приваблюють удачу, кохання та гроші
Картини з фен-шуй: які з них приваблюють удачу, кохання та гроші
Не секрет, що всі речі в будинку мають енергетику — негативною чи позитивною Вчення фен-шуй підкаже, які карти....
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Одним із найсильніших талісманів фен-шуй є дзвіночок Цей домашній оберіг не лише привабить успіх у справах, а ....
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли ви відчуєте себе особливо енергійно та активно....
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
20 квітня о 15:42 розпочнеться 13-й місячний день Фаза Місяця - зростаюча
більше матеріалів
/-0,95251202583313-/ /-pc-/
Top