counter
Архів Повернутись назад 11 Листопада 2022
11 Листопада
Сонник Сон у ніч з 10 на 11 листопада 2022 року: тлумачення за місячним календарем 17-а місячна доба. Почнуться вони 10 листопада о 17:31, а завершаться 11 листопада о 18:03. Сни цієї ночі будуть цікаві насамперед представницям прекрасної статі. 17-та місячна доба пов'язана з жіночою енергією, тому у сновидіннях цієї ночі можна побачити, чи є у відносинах перекоси. Так, якщо в ніч з 10 на 11 листопада жінка побачить кошмар (сам сюжет при цьому не такий важливий), значить, в даний час вона поводиться неправильно по відношенню до обранця. Можливо, надто тисне на нього. Або ж, навпаки, не звертає на нього уваги. Словом, потрібно критично оцінити свою поведінку та зробити висновки. Якщо в ніч із четверга на п'ятницю жінці насниться її будинок, повний гостей, квітів, їжі (словом, створиться враження щастя та достатку), то це сигнал: незабаром у її житті може бути приємне поповнення. Не обов'язково йдеться про дітей. Можливо, це буде домашній вихованець, який стане загальним улюбленцем. Чоловікам цієї ночі, як правило, сняться порожні сни. Або ж їх зовсім не буває. Тому не варто хвилюватися, якщо сновидіння цієї ночі виявиться неприємним або тривожним. Швидше за все це просто відображення якихось денних переживань.
Гороскоп Гороскоп на 11 листопада 2022 року: що обіцяють астрологи ♈️ Овен Якщо 11 листопада Овнам доведеться діяти оперативно, їм вкрай важливо звернути увагу на деталі. Зірки кажуть, без цього успіху не вдасться. ♉️ Телець Тільцям знадобиться цього дня чиясь тепла участь. Щоправда, доведеться про нього попросити, кажуть зірки. На ваш зовнішній вигляд оточуючі можуть не зрозуміти, що вам потрібна допомога. ♊️ Близнюки Близнюкам знадобиться їхній досвід у цей день. Зірки кажуть, можливо вам доведеться робити те, з чим ви давно не стикалися, але що вмієте робити. Так що засукаєте рукави з самого ранку 11 листопада. ♋️ Рак 11 листопада Раки повинні будуть зайнятися чимось абстрактним. Зірки кажуть, вам потрібно перекинути думи і розвіятися, щоб нагромадити сил для чогось дійсно важливого. ♌️ Лев Леви цього дня можуть зіткнутися з несправедливістю. Зірки закликають вас не рубати з плеча. У цей день вам необхідно буде добре подумати, перш ніж приймати рішення. ♍️ Діва 11 листопада у Дів може виникнути невиразний сумнів щодо того, що відбувається. Зірки кажуть, цього дня ви повинні слухати інтуїцію уважно і в жодному разі не відмахуватися від її порад. ♎️ Терези 11 листопада у Терезів може не опинитися під рукою потрібних реквізитів. Зірки кажуть, цієї п'ятниці краще запастися зайвим, ніж потім бігати в пошуках необхідного. ♏️ Скорпіон Скорпіони можуть розслабитися цієї п'ятниці. Що б вони не зробили, ситуація не зрушить з місця, якщо самі обставини не сприятимуть цьому. Тож просто спостерігайте. ♐️ Стрілець 11 листопада у Стрільців буде загалом позитивний день. Точніше, обставини будуть дуже позитивними, а от як ви на них реагуватимете - справа ваша. ♑️ Козеріг Козероги можуть цього дня опинитися у сумнівній компанії, попереджають зірки. І радять вам особливо не відвертись 11 листопада. Навіть якщо здаватиметься, що оточення з вами на одній хвилі. ♒️ Водолій Від Водоліїв цієї п'ятниці буде потрібно рішучість і здатність йти до кінця, незалежно від обставин, що знову з'являються. Не підведіть. ♓️ Риби Рибам цієї п'ятниці доведеться займатися не своєю справою. Зірки закликають вас діяти максимально уважно. Якщо 11 листопада працюватимете абияк, сильно підмочіть репутацію.
Суспільство Погода на 11 листопада 2022 року: народні прикмети та прогноз синоптиків Наши предки говорили: если на Анастасию Овечницу (11 ноября) пошел дождь или снег - через 10 дней в Михайлов день (21 ноября) можно ждать потепления. Также предки замечали: если 11 ноября облака низко плывут - надвигаются заморозки. Существовала в народе и такая примета: если 11 ноября заметить на полях волков, значит, следующий год будет неурожайным. Лучи солнца через облака пробились - дни будут теплые. Дождь весь день идет - к несчастьям. Снег или дождь пошел- оттепель будет 21 ноября. Яркие звезды на небе появились - к хорошей погоде. Наши предки наблюдали в этот день за поведением птиц и говорили: вороны раскричались - к похолоданию, голуби начали ворковать - к теплу. Если в этот день с утра виднелся иней на деревьях, то снега предки  пока не ждали. Синоптики прогнозируют Украине долгий период без дождя. Термин 'сухая погода' не будет подходить, потому что туманы и дымки все же будут подбрасывать влаги в воздух. Особенно ночное и утреннее. Ну, и серого цвета ноябрю тоже прибавят. Но вот чтоб лило или капало – нет. Поэтому можете планировать заключительные работы на дачах, утеплять перед зимой стены, крыши, то красить и подкрашивать. Да и ездить, перевозить грузы без дождя, по более твердому – лучше. Но все это – завтра! Ибо в пятницу, дожди вероятны. Небольшие осадки ожидаются ночью в западных областях, днем ​​на севере Украины, местами в центральной части, а также в Одесской области. На востоке, большинстве юга и днем ​​в западной части завтра будет без осадков. Температура воздуха пока не меняется: в течение дня ожидается +8+12, в Крыму до +14 градусов. В Киеве 11 ноября дождь ожидается, местами, небольшой. Кто любит – идите, гуляйте, потому что потом долго не будет. Температура воздуха около +10 градусов. Достаточно комфортно, учитывая оконное отопление, в домах вообще пока тепло. Похолодание ожидается на следующей неделе. А ближе к следующим выходным, 18-19 ноября, возможен снег. Где и когда именно – еще поговорим. А пока завтра, в пятницу, хрупкие дожди, потом долго без дождя.      
Культура 11 ноября: какой праздник, что запрещено, что надо одеть на удачу и при чем тут овцы? У народному календарі цей день відзначений як Аврам Овчар та Анастасія Овечниця. Святу Анастасію вважали заступницею овець, а святого Аврамія – покровителем пастухів. З цього дня селяни у північних районах починали стригти овець, у південних стрижках, навпаки, закінчувалися. Дітям цього дня загадували загадки про овець. Прикмети на 11 листопада Хмари низько рухаються небом - чекайте на похолодання. Вовки нишпорять полями - буде біда (у давнину говорили - наступний рік буде неврожайним). А якщо на Анастасію Овечницю (11 листопада) пішов дощ чи сніг – у Михайлів день (21 листопада) можна чекати на потепління. Якщо провести цей день зі своєю родиною, то вона, згідно з прикметами, буде дружною та міцною. 11 листопада в жодному разі не можна допускати сварки між подружжям. У народі казали: хто на Анастасію посвариться, той на Анфісу (21 грудня) лікті кусатиме. Іншими словами, помиритися не вдасться протягом 40 днів. Якщо провести день у компанії незнайомців, то це спричинить сварку. І взагалі, 11 листопада не слід вітати в будинку чужих людей – це не на добро. Якщо плануються гості, серед яких є незнайомці, потрібно заздалегідь з ними "поручатися", говорили наші предки. Не можна залишати дитину однієї 11 листопада – це до неприємностей. Цієї п'ятниці не можна залишати малюків, яким не виповнився рік, одних у кімнаті, дошкільнят – з близькими родичами, а школярів – з чужими. Прапрапрабабуся говорили, що діти у цей день особливо вразливі. Якщо не у фізичному, то у моральному плані. Представницям прекрасної статі у цей день не рекомендується ходити з голою шиєю – її обов'язково треба прикрасити як мінімум хусткою, як максимум – намистом. Тоді в сімейному житті буде кохання та достаток. Якщо жінка в цей день одягне корали, то буде щасливою. А ось чоловікам 11 листопада, навпаки, не варто вперше одягати те, що не має кінця (браслети, ланцюжки та ін.). В іншому випадку скоро доведеться комусь підкорятися, попереджали батьки.
Гороскоп День, коли слова не потрібні: любовний гороскоп на 11 листопада 11 листопада схиляє не стільки до любовних пошуків і переживань, скільки до затишного проведення часу з коханою людиною.Завтра саме той день, коли слова не потрібні: мовчання може сказати набагато більше. Овен В цей день для вас велика ймовірність початку романтичних відносин із людиною, що значно відрізняється від вас за віком. Навіть якщо ви завжди думали, що не здатні на серйозні відносини з кимось настільки молодше або старше вас, завтра цей погляд на життя варто переглянути. ТелецьЗавтра вашій коханій людині буде непросто зрозуміти, що ви хочете сказати своїми натяками або поведінкою. Тому постарайтеся максимально чітко, просто і ясно висловлювати ваші думки і бажання, щоб йому не довелося розгадувати ребуси і причинно-наслідкові зв'язки. БлизнюкиЧастіше посміхайтеся! Ваша посмішка - ваша головна зброя в цей день. Тепла, вона зігріє оточуючих, холодна - змусить їх остовпіти. Тільки не будьте байдужими до оточуючих і улюбленим. Байдужості вам точно не пробачать. Більш того, за нього можуть образитися так, що наслідки доведеться розсьорбувати дуже довго. РакУ цей день ви і самі не будете розуміти, куди котиться ваше особисте життя і що з ним з таким робити. Тому краще надайте йому унікальний шанс котитися в довільному напрямку. Може, і прийде в Прекрасне Далеко самостійно, без вашої допомоги. ЛевНесподівану радість принесе будь-яка спільна діяльність, від вибору нового дивана до лагодження старого запорожця. Ви завтра будете працювати в одному ритмі і читати думки один одного, та так, що вам екстрасенси позаздрять. І власники іномарок, коли ви все ж відремонтуєте свій запорожець. Діва Завтра вашій коханій людині буде непросто змиритися з вашою манерою поведінки. Не можна сказати, що вона буде значною мірою відрізнятися від того, як ви поводитеся зазвичай, проте саме в цей день невдоволення вашої половинки досягне свого апогею. ТерериВи настільки самовіддано віддані вашій половинці, що перестали бути самостійною людиною. Це, звичайно, непогано: конфліктів менше, взаєморозуміння більше. Але завтра все ж варто подумати про себе, своє задоволення і своє благополуччя. Будьте трохи егоїстичні! Скорпіон Чи не занадто ви прив'язані до вашій половинці? Це, звичайно, здорово, що ви без неї дихати не можете і самотнього життя собі не уявляєте. Однак вона теж жива людина, і цілком можливо, одного разу їй захочеться побути якийсь час без вас, наодинці. Починайте морально готуватися до цього завтра, тому що вже завтра плоди підготовки можуть бути вам життєво необхідні. СтрілецьЗавтра ви дізнаєтеся від вашої коханої людини щось дуже важливе для вас, що значно змінить ваше життя хоча б на найближчий тиждень. Швидше за все, ваша половинка не усвідомлює всю важливість переданої нею інформації, тому ваша реакція для неї буде більш ніж несподіваною. КозерігЗавтра вашій коханій людині буде непросто зрозуміти, що саме ви хочете почути від неї у відповідь на те чи інше своє запитання. Постарайтеся пояснити все максимально зрозуміло і доступно - тільки в цьому випадку зірки можуть вам гарантувати нормальну і адекватну реакцію. Водолій Завтра ваша кохана людина захоче стати вам ще ближче. Тому можете очікувати від цього дня першого запрошення додому, знайомства з його батьками або друзями або посвячення вас в якусь таємницю, про існування якої ви навіть не здогадувалися. Оцініть це і поступите правильно. Риби Завтра вам варто бути особливо уважним до друзів вашої коханої людини. Спробуйте стати для них якщо не другом, то хоча б більш-менш близькою, що не чужою людиною. Вашій половинці це буде, поза сумнівом, приємно, та й ви відчуєте себе до неї ближче.
Зведення з фронту від Генштабу ЗСУ на ранок 261-го дня війни 11 листопада 2022 року Оперативна інформація станом на 06.00 11.11.2022 щодо російського вторгнення Слава Україні! Розпочалася двісті шістдесят перша доба героїчного протистояння Української нації російському широкомасштабному вторгненню. Сили оборони продовжують звільнення українських земель. В ході успішних наступальних дій наших військ на Херсонському напрямоку, 9 листопада цього року, було звільнено 12 населених пунктів: Дудчани, П’ятихатки, Борозенське, Садок, Безводне, Іщенка, Костромка, Краснолюбецьк, Калинівське, Бобровий Кут, Безіменне і Благодатне. Наступальні дії на зазначеному напрямку тривають. Тому, з міркувань безпеки операції, офіційне оприлюднення результатів буде згодом. За минулу добу підрозділи Сил оборони відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Новоселівське, М’ясожарівка, Макіївка і Білогорівка Луганської області та Веселе, Соледар, Бахмут, Андріївка, Красногорівка, Опитне, Первомайське, Невельське, Мар’їнка і Павлівка Донецької області. Ворог не припиняє обстрілів підрозділів Сил оборони вздовж усієї лінії зіткнення, веде повітряну розвідку. Продовжує завдавати ударів по критичній інфраструктурі та помешканнях цивільного населення, порушуючи норми Міжнародного гуманітарного права, закони та звичаї ведення війни. Протягом минулої доби російські окупанти завдали один ракетний та 17 авіаційних ударів, здійснили майже 100 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Від цих злочинних дій постраждали райони близько 20 населених пунктів Харківської, Луганської, Донецької, Дніпропетровської, Запорізької та Миколаївської областей. Волинський та Поліський напрямки обстановка без суттєвих змін. Триває формування російсько-білоруського угруповання військ на території республіки білорусь. Зберігається загроза завдання противником ракетних та авіаційних ударів, в тому числі із застосуванням ударних БпЛА з території та повітряного простору республіки білорусь. На інших напрямках ворог здійснював обстріли: Сіверський напрямок з мінометів, в районах населених пунктів Грем’яч Чернігівської області та Кіндратівка на Сумщині; Слобожанський напрямок з мінометів, реактивної та ствольної артилерії, в районах населених пунктів Стрілеча, Стариця, Огірцеве, Анискине, Вільхуватка; Куп’янський та Лиманський напрямки з танків та різнокаліберної артилерії, в районах населених пунктів Іванівка, Кислівка, Табаївка, Берестове, Стельмахівка, М’ясожарівка, Новоселівське, Макіївка та Невське; Бахмутський напрямок з танків та усього спектру артилерії, в районах населених пунктів Білогорівка, Роздолівка, Яковлівка, Соледар, Бахмутське, Бахмут, Опитне, Андріївка, Курдюмівка, Торецьк, Нью-Йорк та Майорськ; Авдіївський напрямок з танків та артилерії різних типів, у районах населених пунктів Веселе, Авдіївка, Водяне, Первомайське, Невельське, Красногорівка, Мар’їнка, Парасковіївка та Новомихайлівка; Новопавлівський та Запорізький напрямки з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії, в районах населених пунктів Вугледар, Богоявленка, Павлівка, Пречистівка, Велика Новосілка, Нескучне, Білогір’я, Степове та Шевченко. Південнобузький напрямок артилерійських обстрілів зазнали Новокиївка, Добра Надія, Іллінка, Марганець, Нікополь та Мусіївка Дніпропетровської області. Російські загарбники продовжують грабувати населені пункти, з яких відступають. Ворог також намагається максимально пошкодити лінії електропередач, інші елементи транспортної та критичної інфраструктури Херсонської області. Триває примусове виселення місцевих жителів з окремих населених пунктів на тимчасово зайнятих противником територіях Херсонщини. У селищі Зеленівка противник заборонив жителям будь-які переміщення по населеному пункту та здійснює дообладнання системи оборонних рубежів. У Тягинці та Козацькому окупанти замінували дороги та елементи інфраструктури, є факти підривів цивільного населення. Авіація Сил оборони протягом минулої доби завдала по ворогу 10 ударів. Під ураження потрапили 7 районів зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, а також 3 позиції зенітних ракетних комплексів противника. За минулу добу Сили оборони збили ворожий гелікоптер Ка-52. Воїни ракетних військ і артилерії уразили 2 пункти управління, 10 районів зосередження живої сили, озброєння і військової техніки, 3 склади боєприпасів, 5 засобів протиповітряної оборони та 2 інші важливі військові об’єкти російських окупантів. Віримо у Збройні Сили! Разом переможемо! Слава Україні!
ЗСУ можуть продовжити контрнаступ узимку - ISW Американський Інститут вивчення війни (ISW) у своєму зведенні про стан справ на фронті спростовує думку деяких західних чиновників про те, що зимова погода може призвести до деякого затишшя на війні і таким чином створить можливість для початку переговорів. Про можливість такого затишшя, зокрема, йшлося у нещодавній публікації телекомпанії NBC News (ми розповідали про неї минулої ночі), у якій цитувалися неназвані співробітники оборонних відомств США та інших країн Заходу. "Уповільнити військовий наступ може осінній і весняний бруд – так само, як несправність або нестача зимової техніки, - заперечують експерти ISW. через логічні труднощі – але не зимова погода". При цьому, на думку авторів зведення, "зима може набагато більше пошкодити погано екіпірованим російським військам в Україні, але українські військові, що добре постачаються, навряд чи зупинять контрнаступи через прихід зими". Навпаки, замерзлий ґрунт може спростити пересування української техніки – і робити це буде простіше, ніж в умовах осінньо-весняного бездоріжжя, вважає ISW. На його думку, якщо бойові дії й затихнуть, то лише через логістичні труднощі чи досягнення точки кульмінації у кількох кампаніях обох сторін. Експерти ISW додають, що російські війська на більшій частині фронту перейшли до оборони і вже кілька місяців не можуть проводити масштабні наступальні дії в Донецькій, Луганській, Херсонській та Запорізькій областях. Про настання ЗСУ, що розвивається, в Херсонській області у зведенні сказано, що українські війська поки що звільняють регіон без розгрому армії РФ, подібного до того, що був під Харковом, а російські військові відступають з правого берега Дніпра зі "збереженням щодо високої боєздатності". Втім, автори зведення готували її ще до появи повідомлень про удари по російських військах, що переправляються на лівий берег. Про них експерти ISW не згадують, але відомостей про те, що відбувається в ніч на п'ятницю, немає і в інших авторитетних джерелах. ISW пише, що "російський відступ займе ще деякий час, і по всій Херсонській області триватимуть бої". Автори зведення укладають, що "Україна володіє ініціативою та забезпечує собі у Херсоні значну перемогу". Тому будь-яке припинення вогню, на думку експертів, "надасть Кремлю такий необхідний йому час для відновлення російських сил".
Суспільство Війна все ближче підбирається до середнього росіянина На росії почали відновлювати радянські бомбосховища, пише видання Bloomberg з посиланням на власні джерела, які побажали залишитися анонімними. Російські держслужбовці проводять таємні перевірки підвалів та інших захищених об'єктів. Крім того, проводиться ремонт та очищення споруд, які не використовувалися з радянських часів. Перевірки та ремонт бомбосховищ проводять навіть у тих регіонах, які не межують із Україною. Bloomberg зазначає, що ця кампанія не оголошена офіційно та не пов'язана з конкретними погрозами чи планами використання інфраструктури цивільного захисту. Однак після проведення так званої "часткової" мобілізації в Росії, яка пройшла з бюрократичними помилками, влада РФ нібито не хоче ризикувати щодо інших підготовчих заходів. В українських пабликах до таких дій на росії вже є усталена реакція, в якій ховається натяк росіянам на те, що їм нікуди не уникнути колективної відповідальності за розв'язування кривавим кремлівським психопатом путіним повномасштабної війни в Україні% "Цпс, а що трапилося?!"
Економіка Чи варто українцям зараз купувати долари: відповідь експертів Видання OBOZREVATEL взяло коментарі експертів щодо питання - чи варто зараз українцям переводити заощадження в долари. На думку фахівця, причин для того, щоб скуповувати американську валюту поки що немає. Українська гривня знецінюється через високу інфляцію, але вигіднішим варіантом є вкладення заощаджень у гривневі ОВДП (облігації внутрішньої державної позики України). "Поки що я не бачу причин для того, щоб купувати долари. Ми бачимо, що гривня знецінюється через високу інфляцію, тобто її купівельна спроможність зменшується. Але те саме відбувається і з доларом. У Сполучених Штатах теж досить немаленька інфляція. Тому "Напевно, на сьогоднішній день найкраще все-таки вкладати гроші, щоб зберегти свої заощадження, в ОВДП гривневі. Ну а щодо доларів, чесно кажучи, важко сказати, що це дуже хороша інвестиція", - пояснив керівник аналітичного відділу інвесткомпанії Concorde Capital Олександр. Парний. Фінансовий експерт, доктор економічних наук Василь Фурман підкреслив, що наразі є прийнятною дохідність по державним цінним паперам, військовим облігаціям. "Якщо українець сьогодні має грошові кошти в гривні, сьогодні дохідність по державним цінним паперам, військовим облігаціям в гривні є достатньо прийнятною. Таким чином, кожний українець може внести вклад у перемогу над ворогом, купивши військові облігації", – сказав Фурман. Раніше Паращій заявив, що офіційний курс долара в Україні до кінця 2022 року, ймовірно, залишиться приблизно на тому ж рівні, на якому перебуває зараз (на 10 листопада – 36,56 грн/$). Проте якщо говорити про готівковий курс, то американська валюта може незначно впасти. "Якщо говорити про прогноз на кінець року, то офіційний курс із дуже великою ймовірністю залишиться таким, яким є. Якщо йдеться про готівковий курс, то, можливо, долар ще трішки впаде", – сказав фахівець. Як повідомляв раніше OBOZREVATEL, за підсумками жовтня готівковий курс гривні зміцнився. Це сталося вперше від початку війни. Що свідчить як про стабільність на фінансовому ринку України, так і відсутність дефіциту валюти. Серед іншого цьому сприяло зростання золотовалютних резервів України – у жовтні вони збільшилися на 1,312 млрд доларів (+5,5%).

Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Для того, щоб передбачити долю по лініях руки не обов'язково досконально вивчати хіромантію Досить просто погл....
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Багато хто мріє про успішну кар'єру і хорошу заробітну плату Щоб ваші мрії стали реальністю, використовуйте пе....
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Дуже часто різні речі переходять нам від інших людей: щось ми купуємо, щось знаходимо, щось отримуємо у спадок....
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Короткі змови, звані шепітками, здавна використовувалися знахарями та цілителями для досягнення певних цілей Е....
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
Всі хочуть бути щасливими, але часом ми зустрічаємо на шляху перешкоди, що заважають нам це зробити Експерти р....
більше матеріалів




/-0,30477786064148-/ /-pc-/
Top