counter
Архів Повернутись назад 11 Вересня 2016
11 Вересня
За кордоном "Золотого лева" Венеціанського кінофестивалю отримав фільм філіппінця Лава Діаса Фільм "Жінка, яка поїхала" отримав головну нагороду престижного Венеціанського кінофестивалю. Кращим актором визнаний аргентинець Оскар Мартінез, а кращою актрисою - американка Емма Стоун. Про це повідомляє DW. "Я хочу присвятити цю нагороду народу Філіппін і його боротьбі", - сказав Лав Діас під час вручення йому нагороди, яке відбулося в суботу, 10 вересня. Лауреатом у номінації за кращу чоловічу роль став аргентинець Оскар Мартінез - за головну роль у фільмі "Видатний громадянин", в якому він зіграв письменника - нобелівського лауреата, який повертається в своє рідне село вперше за 40 років. Кращою актрисою 73-го Венеціанського кінофестивалю була визнана американка Емма Стоун. Вона зіграла роль молодої актриси, яка закохалася в джазового музиканта, в мюзиклі La La Land. Російський режисер Андрій Кончаловський отримав "Срібного лева" кінофестивалю за кращу режисуру за фільм "Рай".
Суспільство Після втечі Онищенка українські спортсмени залишилися без коней і знялися з Кубка націй Українська збірна не братиме участі в фіналі Кубка націй з конкуру, який відбудеться 24-25 вересня в Барселоні, тому що залишилася без коней, повідомляє DW. Незабаром після того, як в Україні спалахнув корупційний скандал навколо депутата Олександра Онищенка, він вирішив продати 40 своїх елітних коней відомому німецькому коняру і колишньому тренеру української збірної з кінного спорту Паулю Шокемеле. Таким чином Онищенко вдалося уникнути можливого арешту тварин, а збірна України з конкуру змогла взяти участь в олімпіаді в Ріо-де-Жанейро. Втім, після закінчення Олімпіади Пауль Шокемеле забрав усіх куплених ним коней. Таким чином, замість збірної України, яка не може брати участь в змаганнях, на фінал Кубка націй з конкуру поїде збірна Австрії. Нагадаємо, український мільйонер Олександр Онищенко, оголошений в Україні в розшук, попросив політичного притулку у Великій Британії, протягом останніх десяти років витратив мільйони євро, скуповуючи по всій Європі дорогих коней. Створена ним команда, яка базувалася в Німеччині, виступала під прапором України.
За кордоном Франція допоможе Грузії створити систему протиповітряної оборони Міністр оборони Франції Жан-Ів Ле Дріан заявив, що підписана минулого року між Грузією і Францією угоду зі створення системи протиповітряної оборони сприяє зміцненню суверенітету грузинського повітряного простору, повідомляє DW. "Франція активно допомагатиме Грузії у зміцненні повітряного суверенітету. Між Грузією і НАТО є план дій, який спрямований і на адаптацію для Грузії повітряних систем безпеки. У цьому питанні роль Франції полягає у співпраці з Грузією в створенні протиповітряної оборони", - заявив 10 вересня , голова міноборони Франції, який перебуває з візитом у Грузії. Міністр повідомив, що найближчим часом до Грузії прибуде французький офіцер, який спостерігатиме за виконанням грузино-французького плану з впровадження системи протиповітряної оборони. Ле Дріан також нагадав, що найближчим часом у грузинський порт Батумі увійде французький військовий корабель.
Події АТО: бойовики 30 разів відкривали вогонь. Обстріляли Авдіївку, Новозванівку і Широкине За минулу добу російсько-окупаційні війська 30 разів відкривали вогонь по позиціях українських захисників: 14 випадків зафіксовано на Маріупольському напрямі, 10 - на Донецькому і 6 - Луганському. Водночас у штабі АТО відзначають, що ситуація в зоні АТО зберігає ознаки деескалації та залишається контрольованою і попри провокаційні дії бойовиків Збройні Сили України неухильно дотримуються Мінських угод. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО. Зокрема, на Луганському напрямі противник вів вогонь із гранатометів і кулеметів по Новозванівці і Попасній. Крім того, позиції українських військ біля Новозванівки бойовики обстріляли з 120-мм міномета. На Маріупольському напрямі окупанти обстріляли Гранітне, Широкине і Талаківку з кулеметів і стрілецької зброї. По Водяному і Павлополю вели вогонь із гранатометів. Крім того, о 23:05 російсько-окупаційні війська обстріляли Широкине з 82-мм міномета. На Донецькому напрямі провокаційні обстріли з боку противника велися по позиціях українських захисників в Авдіївці, Верхньоторецькому і Новгородському з гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї. Також по Авдіївці бойовики стріляли з 82-мм міномета.
За кордоном Справа російського полковника-мільярдера: гроші зберігалися в елітній квартирі. Суд не відпустив його під заставу Заступник начальника Управління економічної безпеки МВС Росії Дмитро Захарченко, у якого, за офіційними даними, вилучено "близько 9 мільярдів рублів", поміщений під арешт за звинуваченням в отриманні хабара і перевищенні повноважень і перешкоджанні слідству, повідомляє Радіо Свобода. Суд у Москві відмовився в суботу відпустити Захарченка під заставу в 70 мільйонів рублів і заарештував його до 8 листопада. Обвинувачений заявив, що не має відношення до виявлених у нього грошей. Його адвокат має намір оскаржити арешт. Велика сума грошей, що вилучена під час розслідування справи Дмитра Захарченка і вимірюється, як повідомлялося, "мільярдами" рублів, зберігалася в нежитловий квартирі елітного комплексу "Шуваловський" на заході Москви. Про це інформує агентство ТАСС з посиланням на джерело в правоохоронних органах. Дмитро Захарченко, високопосадовець Антикорупційного управління МВС Росії, був арештований в суботу, 10 вересня, рішенням Пресненського суду Москви на термін до 8 листопада. Джерело агентства ТАСС повідомило, що Захарченко не є офіційним власником квартири, в якій були знайдені гроші. Захарченко був затриманий у Москві в п'ятницю. Йому інкримінували отримання хабара, зловживання посадовими повноваженнями і перешкоджання слідству.
За кордоном «Ми знищимо Аль-Каїду і ІДІЛ. Американці не будуть жити в страху» - президент Обама в річницю трагедії 9/11 Під час свого щотижневого звернення до народу президент США згадав 15-ту річницю терористичних атак на хмарочоси Всесвітнього торгового центру в Нью-Йорку. «Американці ніколи не піддадуться страху, незважаючи на теракти», - сказав Барак Обама, повідомляє Голос Америки. Президент Сполучених Штатів вшанував пам'ять «майже 3000 невинних життів», які були втрачені 11 вересня 2001 року. «Сини і дочки, чоловіки та дружини, сусіди, колеги і друзі, - говорив Обама у своєму зверненні, - вони перебували на різних дорогах свого життя, люди всіх рас і релігій, всіх кольорів і переконань, з усієї Америки і з усього світу» . Президент відзначив успіхи США в боротьбі з тероризмом і пообіцяв подолати нові загрози, що постали перед міжнародним співтовариством, такі як «Ісламська держава» в Сирії і в Іраку. «Водночас загроза тероризму змінюється, як ми трагічно це спостерігали в містах Бостон і Чаттануга, Сан-Бернардіно і Орландо, - зазначив президент США. - Тому і в Афганістані, і в Іраку, і в Сирії, і за її межами ми будемо залишатися непорушними в боротьбі проти терористів, таких як аль-Каїда і ІДІЛ. Ми їх знищимо. І ми будемо продовжувати робити все, що в наших силах, щоб захистити нашу батьківщину».
За кордоном оформление ленты  Третій день Паралімпіади: українці завоювали 11 медалей і вже другі у загальному заліку У третій день змагань на Паралімпійських іграх в Ріо-де-Жанейро збірна України завоювала 11 нагород, серед яких 5 золотих, 4 срібні та дві бронзові. Про це повідомили в НОК України. Золоті нагороди збірній України принесли Єлизавета Мерешко (плавання на 50 м вільним стилем), Лідія Соловйова (пауерліфтинг), Максим Кріпак (плавання на 100 м на спині), Дмитро Виноградець (плавання на 50 м на спині) і Єгор Дементьєв (велосипедний спорт - трек). Срібло завоювали Ярослав Денисенко (плавання на 200 м КМП), Вікторія Савцова (плавання на 50 м вільним стилем), Анастасія Мисник (штовхання ядра) і Олександр Назаренко (дзюдо). Бронзові медалі завоювали Денис Дубров (плавання на 100 м) і Данило Чуфаров (плавання 200 м КМП). Всі ці результати дозволили збірній України в загальному медальному заліку зберегти третє місце. Нас випереджають тільки Китай і Велика Британія. На четвертому місці розташувалася збірна США, відстаючи від України на 11 медалей.
Суспільство оформление ленты  Президент присвоїв звання Героя України Олександру Лавренку посмертно Глава Української держави Петро Порошенко присвоїв звання Героя України з врученням ордена «Золота зірка» капітану-танкісту Олександру Лавренку, загиблому 21 липня 2014 року в боях за селище Піски в Донецькій області. Про це повідомляє прес-служба Президента України. Капітан Олександр Лавренко удостоєний високої держнагороди за виняткову мужність і героїзм, виявлені у захисті територіальної цілісності України. У боях за селище Піски екіпаж танка, яким командував Лавренко, вів бій із захоплення блокпоста бойовиків, що дало б можливість закріпитися в Донецькому аеропорту на підступах до Донецька підрозділам ЗСУ. У Пісках екіпаж танка Лавренка знищив блокпост терористів і два мінометних розрахунки бойовиків, а потім прикривав вогнем механізований підрозділ ЗСУ. Отримавши дані про початок бойовиками контратаки, Лавренко першим вирушив на ймовірний кордон, відірвавшись уперед від інших танків своєї роти. Бойовики відкрили по танку вогонь з гранатометів і кулеметів. Ухиляючись від вогню, танк потрапив на фугас. Лавренко отримав важкі поранення, але не здався ворогові і не допустив захоплення бронемашини. Капітан підірвався в танку разом зі своїм екіпажем. Своїм вчинком Лавренко і його екіпаж врятували життя близько 40 осіб.  
Події оформление ленты  У Мукачевому прокурор влаштував ДТП і вдарив поліцейського У Мукачевому 26-річний співробітник прокуратури в ніч на 10 вересня влаштував ДТП, намагаючись сховатися від патрульної поліції. Про це повідомили на сторінці у Фейсбук патрульної поліції Закарпатської області. Автомобіль прокурора Ford Fiesta був припаркований з порушенням ПДР на пішохідному переході. При спробі співробітників поліції зробити водієві попередження, він натиснув на газ і вдався до втечі. Під час погоні прокурор не впорався з керуванням і на тротуарі зніс металеву огорожу магазину. Поліцейські наздогнали водія-прокурора і після того, як він ударив одного з правоохоронців, наділи на нього наручники. Потім чоловік почав імітувати поганий стан здоров'я, вимагаючи викликати лікарів. Медики відвезли порушника до Мукачівської ЦРЛ. За даними місцевих ЗМІ, водій-прокурор є сином одного з керівників Мукачівської центральної районної лікарні. У цій лікарні йому діагностували закриту черепно-мозкову травму і струс мозку, після чого поклали до реанімації. Як повідомили у прес-службі прокуратури Закарпатської області, за даними фактами розпочато досудове і службове розслідування. %MCEPASTEBIN%
Суспільство оформление ленты  На фонд Катерини Ющенко завели кримінальну справу Відносно фонду дружини третього Президента України Катерини Ющенко «Україна 3000» відкрито кримінальне провадження з приводу коштів, зібраних на будівництво «Лікарні майбутнього». Про це Катерина Ющенко сама повідомила на своїй сторінці у Facebook. «За минулі п'ять років ми вже пережили 14 перевірок. Це були Генпрокуратура, СБУ, КРУ, міліція і Податкова адміністрація. Але жодна з перевірок не виявила нічого протизаконного в діях нашого фонду. Жоден зі слідчих не знайшов навіть натяку на розкрадання або нецільового використання зібраних благодійних коштів. Нову справу завели за заявою якоїсь громадської організації з Херсона, яку очолюють сепаратисти, що раніше намагалися створити так звану «Херсонську народну республіку» за подобою «Л-ДНР»», - написала Катерина Ющенко.  

Магічні властивості трав: як залучити удачу, гроші, здоров'я та кохання
Магічні властивості трав: як залучити удачу, гроші, здоров'я та кохання
Польові трави мають унікальні цілющі та магічні властивості Як правило, трави сьогодні часто використовують із....
Найкращі мантри для релаксації
Найкращі мантри для релаксації
Робота і справи займають багато часу і забирають масу сил і енергії Спеціальні мантри для релаксації допоможут....
Маніпулятори та брехуни: найхитріші знаки Зодіаку
Маніпулятори та брехуни: найхитріші знаки Зодіаку
Кожна людина може проявляти хитрість час від часу Іноді без цього не домогтися успіху в справах або на роботі
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Існують певні ознаки, якими можна визначити, бреше людина чи говорить правду Жести, міміка, тон голосу та інші....
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Будинок — наша фортеця, адже саме у стінах рідного житла ми почуваємось у повній безпеці Якщо правильно заряди....
більше матеріалів




/-0,672119140625-/ /-pc-/
Top