counter
Архів Повернутись назад 11 Липня 2021
11 Липня
Здоров`я У ВООЗ розповіли, чому потрібно носити маски після вакцинації Представник Всесвітньої організації охорони здоров'я Меліта Вуйнович розповіла про необхідність носіння масок людьми, які вакцинували проти коронавируса. «Навіть якщо ви вакциновані або перехворіли, треба носити маску. Тому що навіть якщо людина, яка вакцинувалася, не захворіє, вірус все одно пройде через його організм, «стане розумніший» (мутує, -ред.), І в якийсь момент цей вірус передається іншій людині - навіть безсимптомно », - пояснила вона. У ВООЗ рекомендували при носінні маски в спеку пити достатньо рідини. Також фахівці радять не пересуватися дуже швидко. Варто робити перепочинку при виникненні почуття дискомфорту. Раніше ми повідомляли, що в перебіг хвороби викликаної Дельта-варіантом коронавируса, який був, вперше виявлений в Індії є, більш важким, проте вакциновані громадяни захищені від даної мутації. Ще ми повідомляли, що Всесвітня організація охорони здоров'я заявила, що Delta-варіант COVID-19, вперше виявлений в Індії, стає глобально домінуючим варіантом у всьому світі.
Коронавірус «Більш заразний»: вчені назвали симптоми дельта-коронавируса Головний біль, сухість в горлі і нежить зараз є найбільш поширеними симптомами дельта-варіанту коронавируса. Про це повідомляє BBC. За словами дослідника захворювання професора Тіма Спектора, цей вид COVID-19 виглядає, особливо для молодих людей, схожим на звичайну застуду. Однак дельта-коронавірус, незважаючи на свої не найжорсткіші симптоми, може бути вкрай заразним. Зараз основними «класичними» симптомами коронавируса вважаються сухий кашель, висока температура і втрата смаку і запаху. ДовідкаПричиною 90% нових випадків інфікування коронавируса в Великобританії стає штам «Дельта», свого часу вперше був виявлений в Індії. Мутація «Дельта» в даний час ефективно виявляється новими експрес-тестами, які показують результат протягом 48 годин.
Політика «Потрібно більше»: що вимагає НАТО від України для вступу в Альянс Ще в 2008 році країни-учасники НАТО пообіцяли, що Україна стане членом Альянсу. Цікаво те, що через 13 років українській владі навіть не був переданий План дій щодо членства - документ, який є головним етапом для цього. На останньому саміті, який пройшов в червні, країни-союзники зробили заяву, що саме отримання ПДЧ є єдиним шляхом для України стати членом НАТО: «Ми підтверджуємо рішення, прийняте в 2008 році на Бухарестському саміті НАТО, про те, що Україна стане членом Альянсу, і при цьому План дій щодо членства (ПДЧ) буде невід'ємною частиною цього процесу», - йдеться в документі, опублікованому за підсумками саміту. У НАТО наголошують, що Україна не виконала всі реформи, які необхідні для членства. Генеральний секретар НАТО Йенс Столтенберг зазначив, що Альянсу «потрібно більше», щоб переконатися, що реформи в Україні повністю реалізовані. Україна в даний момент є для НАТО союзником, якому Альянс надає допомогу в різних реформах. «Ми надаємо їм (Україні. - Ред.) Підтримку, особливо для продовження модернізації та вдосконалення своїх установ оборони та безпеки, цивільно-політичного контролю над їх службами безпеки, і, не в останню чергу, боротьби з корупцією», - заявив Столтенберг на недавньому саміті НАТО. Варто зауважити, що для отримання ПДЧ необхідний консенсус країн-учасників: 30 «союзників», тобто, всі країни, які складаються в Альянсі, повинні проголосувати за це рішення. Головна проблема полягає в тому, що Україна не виконала необхідних реформ для надання ПДЧ. Але і після отримання ПДЧ і до членства в НАТО може пройти досить тривалий час. Наприклад, Хорватія після отримання Плану дій щодо членства вступила в НАТО тільки через шість років, а Північна Македонія - через 12. Більшість українських чиновників передбачали, що Україна отримає ПДЧ на червневому саміті, але влада навіть не отримали запрошення на переговори лідерів країн-учасників. Столтенберг пояснив це тим, що саміт був призначений тільки для союзників, так як він був дуже коротким. Але міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба заявив: «Якщо врахувати контекст, це дуже хороша для нас декларація. Але я завжди чесно кажу партнерам, що за хорошими деклараціями повинні йти хороші дії. І краще така дія - надання Україні ПДЧ у 2022 році ». З огляду на, що це прогноз зацікавленої сторони, він може виявитися дуже оптимістичним. При цьому, в НАТО не називають навіть приблизних дат для цієї події. Тому, як скоро це станеться, - нікому достеменно невідомо. Перспективи отримання ПДЧ і виконання ряду реформ здаються дуже довгостроковими, особливо в умовах війни і важкої економічної ситуації в країні.
Дозвілля Особливий знак. Скільки пляжів в світі і в Україні отримали «Блакитні прапори» «Блакитний прапор» - це міжнародна нагорода, своєрідний сертифікат якості пляжів, який діє всього один сезон. Вона заснована в 1987 році європейської комісією з охорони навколишнього середовища. Координатор проекту - організація FEE (Фонд екологічної освіти) зі штаб-квартирою у Франції. Щорічно присуджується цей особливий знак відмінності пляжам на підставі відповідності їх 32 вимог до чистоти води і піску. «Блакитним прапором» щорічно відзначають близько 4 тис. Пляжів з країн Європи, Південної Африки, Нової Зеландії, Канади та Карибського басейну. Згідно з даними Фонду екологічної освіти (FEE) за 2021 рік, в Україні відмінно можна відпочити на пляжах, позначених «Голубими прапорами», які знаходяться на двох морях, головної водної артерії країни - річки Дніпро, на її притоці і навіть - на мальовничому озері. Всі вони однаково чисті, доглянуті, комфортні і безпечні. При цьому у кожного є своя родзинка. На Чорному морі екологічну нагороду отримали пляжі в Одесі і Одеській обл .: - Яхтовий пляж розташований в передмісті Одеси - в селі Фонтанка; - Пляжний клуб Caleton знаходиться теж в Одесі, на пров. шампанському; - Центральний пляж Чорноморська чекає відпочиваючих у м Чорноморську Одеської обл., На вул. пляжної; - Пляж готелю Ruta Resort & Event Hotel - це перший і поки єдиний пляж в Затоці Одеської обл., Який отримав «Блакитний прапор». Він знаходиться на вул. Приморської. На Азовському морі пляжі, відмічені «Голубими прапорами» потрібно шукати за такими адресами: - Центральний пляж знаходиться в селі Щасливцеве Херсонської обл., Генічеського р-ну; - Пляж бази відпочинку «Чайка-1» розташований в Херсонській обл., Генічеському р-ні, с. Генічеська Гірка, на вул. Набережній, 58; - Пляж «Арабатка.club» знаходиться в Херсонській обл., Генічеському р-ні, с. Генічеська Гірка, вул. Набережна, 29. Пляжі на Дніпрі, Десенці і озері Горащиха: - GOOD ZONE - пляж ТОВ Інтер Готель, розташований недалеко від м Дніпро, в Новомосковському р-ні, с. Піщанка, на вул. Чкалова, 70. - Пляж «Золотий» - відмінне місце відпочинку в столиці, практично під мостом Патона, в Гідропарку, на Броварському просп. - Пляж «Дитячий» теж знаходиться в Гідропарку, орієнтований на відпочинок з дітьми. Київ, Броварський просп., Гідропарк. - Пляжі «Молодіжний» і «Венеція» знаходяться в столиці, на острові Долобецькому. - Пляж «Веселка» потрібно шукати в Києві, на вул. Микільсько-Слобідська, 7. - Пляж «Галерний» розташований в Голосіївському р-ні, поруч з вул. Набережно-Корчуватській, на березі Галерного затоки - на вул. Набережно-Корчуватська, 35. - Пляжі «Чорторий» та «Троєщина» розташовані на березі притоки Дніпра - річки Десенки, яку ще називають Чорторий. Перший знаходиться в парку «Муромець», другий - на вул. Гійома де Боплана. - Пляж «Пуща-Водиця» - єдиний, який розташований на озері з незвичною назвою - Горащиха. Його адреса: Київ, Пуща-Водиця, вул. Федора Максименко, 40
Гороскоп Гороскоп на 12 липня. Раки постарайтеся не сваритися. Стрільці можливий новий роман 12 липня 2021 понеділок. 2, 3 місячний день. Зростаючий місяць. Місяць у знаку Лев ♌ Несприятливий день за місячним календарем. День боротьби, агресивності і напору. Загострення конфліктів навіть між близькими людьми. Щоб не нагнітати атмосферу і не псувати настрій ні собі, ні оточенню, бажано докласти максимум старань для придушення негативних емоцій, перенаправивши свою енергійність на фізичні вправи. Читайте наші гороскопи в Telegram @yourrealhoroscopeua ♈️ Овен Астропрогноз для Овнів на 12 липня пише, що в цей день вдалими і цікавими виявляться поїздки, зустрічі з друзями, родичами. Не відмовляйте собі в задоволенні засидітися в гостях, емоції будуть того стояти. Почнете хоч трохи довіряти людям. ♉️ Телець Гороскоп для Тельців на 12 липня стверджує, що ви сьогодні варто утриматися від великих придбань, так як може виявитися, що вам не підходить те, що купили. З самого ранку можлива деяка натягнутість у відносинах з близькими. Якщо не хочете остаточно зіпсувати відносини з тими, з ким вони і без того на межі - навчитеся мовчати. ♊️ Близнюки Зодіак для Близнюків на 12 липня говорить, що варто приділити час собі і особистим інтересам. Не змушуйте себе спілкуватися з людьми, які вам неприємні. Не потрібно злитися на когось за те, що він мислить не так, як ви: скільки людей - стільки й думок. ♋️ Рак місяць для Раків на 12 липня каже, що сьогодні ви можете бути надмірно вразливими і чутливими, тому будь-яке обговорення проблеми з близькими може перерости в затяжну сварку. Постарайтеся уникати гучних вечірок з малознайомими людьми. Увечері не пошкодуєте, якщо займетеся йогою. ♌️ Лев Загальний гороскоп для Львів на 12 липня говорить, що Прислухайтеся до свого внутрішнього голосу, сьогодні перед вами буде стояти не один важливий вибір і щоб зробити його правильно, потрібно вірити в себе і своє везіння, а ось сухі розрахунки і меркантильність будуть тільки збивати з пантелику. Думаєте інтуїтивно. ♍️ Діва зірки для Дев на 12 липня пророкують, що представникам знака, що займають керівні посади, варто покладатися на свої сили. Інформацію, що надходить перевіряйте самостійно і нікому не вірте на слово. Увечері зберіться в теплому сімейному колі, згадавши минулі часи, буде над чим посміятися. ♎️ Терези місяць для Терезів на 12 липня говорить, що тимчасово краще відмовитися від солодкого. Постарайтеся не брати на себе роль вчителя і не нав'язувати свою думку оточуючим. Остерігайтеся людей-енергетичних вампірів, відразу давайте відсіч. ♏️ Скорпіон Загальний гороскоп для Скорпіонів на 12 липня каже, що сьогодні відмінний день для спілкування і знайомства з новими людьми. Якщо виникне бажання поспілкуватися з друзями, то обов'язково знайдіть для цього час. Людина, якій ви довіряєте, може виявитися не таким білим і пухнастим. ♐️ Стрілець Астропрогноз для Стрільців на 12 липня каже, що сьогодні особисте життя вільних представників знак заграє новими фарбами. Не виключено виникнення нового роману або відновлення старих відносин. Побережіть сили для справ, які скоро знадобиться вирішувати. ♑️ Козеріг Астрологи для Козерогів на 12 липня радять пропозиції, що надійшли можуть розширити ваші горизонти і розкрити таланти, про які Ви навіть не здогадувалися. Будьте уважними і ні про що не забувайте. Доводьте справи до кінця, не беріться за нові проекти, не завершивши старі. ♒️ Водолій Астропрогноз для Водоліїв на 12 липня пише, що в цей день вільні представники знака можуть познайомитися з людиною, яка стане для вас духовним вчителем. Будьте уважні до проблем оточуючих. Не зловживайте солодким, можуть бути проблеми з травленням. ♓️ Риби Астропрогноз для Риб на 12 липня прогнозує, що сьогодні потрібно поглянути з боку на своє життя і пріоритети. Постарайтеся уникати конфліктних ситуацій, так як в суперечках навряд чи вдасться прийти до істини. Менше думайте, а більше дійте, якщо хочете досягти успіху.

Любовний гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та енергія будуть на піку, що зробить вас неперевер....
Мантра звільнення від стресу, страху та безсилля
Мантра звільнення від стресу, страху та безсилля
Не можна недооцінювати силу звуків — у них є сила, що дозволяє подолати будь-які проблеми За допомогою мантр к....
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Ніч повного місяця вважається найзагадковішою У цей час Сонце, Земля і Місяць знаходяться практично на одній п....
Як відкрити грошовий канал
Як відкрити грошовий канал
Часто в житті трапляється так, що людина, незважаючи на прикладені зусилля і працю, не може не те щоб розбагат....
Змови на кохання на Місяць, що росте
Змови на кохання на Місяць, що росте
Змови під час зростання Місяця допомагають залучити бажане, у тому числі щире кохання Щоб особисте щастя вже н....
більше матеріалів




/-0,2120988368988-/ /-pc-/
Top