counter
Архів Повернутись назад 11 Березня 2018
11 Березня
Політика Британія закликала до бойкоту ЧС-2018 в Росії Британія закликала своїх союзників бойкотувати чемпіонат світу з футболу 2018 в Росії, якщо підтвердиться зв'язок Кремля з отруєнням колишнього полковника ГРУ Сергія Скрипаля. Про це повідомляє The Times з посиланням на свої джерела. Як повідомляється, британські чиновники обговорюють з американськими і європейськими колегами план щодо скоординованого відповіді Російської Федерації на отруєння екс-полковника ГРУ Сергія Скрипаля, в тому числі дипломатичними, економічними та військовими заходами. Бойкот чемпіонату світу з футболу в Росії безумовно є одним з таких варіантів. Нагадаємо, російський розвідник Сергій Скрипаль був засуджений в Росії в 2006 році за шпигунство на користь британських спецслужб, а потім в рамках обміну в 2010 році переданий Лондону. 4 березня цього року в місті Солсбері 66-річного Сергія Скрипаля отруїли. Разом з ним була отруєна і його 30-річна дочка. Обох постраждалих доставили в реанімацію в критичному стані.
Політика Волкер: Молоде покоління українців для РФ втрачено назавжди Спецпредставник держдепартаменту США Курт Волкер 10 березня на Брюссельському форумі заявив, що Російська Федерація в своєму прагненні зміцнити вплив на Україну домоглася протилежного ефекту, молоде покоління українців втрачено для Росії назавжди, повідомляє «Радіо Свобода». «Анексія Криму та військова агресія на Донбасі призвели до посилення в українському суспільстві націоналізму і орієнтації на Захід. Ця тенденція посилюється з кожним днем, молоде покоління українців для Російської Федерації втрачено остаточно, бо вони сприймають її як агресора і окупанта. Тому, якщо РФ хоче досягти цілей у своїх спробах вплинути на Україну і наблизити її до себе, то їй слід починати з виведення своїх військ із території України», - заявив Курт Волкер.
Події оформление ленты  Бійці ЗСУ затримали бойовика «ЛНР», який намагався проникнути в тил Бійці ЗСУ затримали бойовика терористичного угрупування «ЛНР» при спробі пройти на підконтрольну України територію, повідомляє прес-центр штабу АТО. «Бійці окремої механізованої бригади ЗСУ, які виконують бойові завдання на Луганському напрямку, запобігли спробі проникнення бойовика «ЛНР» на підконтрольну Україні територію. Після обстрілу ворогом позицій ЗСУ бойовик спробував пройти углиб між наглядовими постами, але був узятий в полон. При ньому виявлено автомат АК-74 і військовий квиток на ім'я Солоїда Ігоря, виданий окупаційною адміністрацією», - сказано в повідомленні. На опублікованому відео затриманий бойовик виправдовується, що пішов воювати, бо на окупованих територіях немає роботи. Також бойовик підтвердив, що терористичними угрупованнями на Донбасі керують російські військові.
Економіка Українські чорноземи можуть скоро зникнути У найближчі 75 років українські чорноземи можуть бути повністю вимиті. Такий невтішний прогноз озвучив експерт Київської школи економіки Олег Нів'євський. «За даними продовольчої організації ООН (ФАО), Україна через вимивання ґрунтів щороку втрачає близько 500 мільйонів тонн ґрунту. Такими темпами українських чорноземів вистачить на 75 років, а втрати фермерів складуть 5 мільярдів доларів», - розповів Олег Нів'євський. У той же час, на думку географа Юрія Мельника, однією з головних причин деградації ґрунтів є те, що в сільському господарстві перестали застосовувати техніку сівозміни. Ця технологія дозволяла відновити родючість ґрунтів після «важких» культур. Також вивітрювання родючого ґрунту відбувається через низьку лісистість у степовій зоні України.
Політика Статусу «аспірант НАТО» офіційно не існує У документах Північноатлантичного альянсу статус країни-аспіранта НАТО не закріплений, але включення України до числа країн, які задекларували своє прагнення до членства, означає, що Україна може увійти до складу НАТО. Про це в Брюсселі заявив глава місії України при НАТО Вадим Пристайко. «Формально такий статус ніде в офіційних документах Північноатлантичного альянсу не закріплений. Однак, що сталося - Україна визнана Альянсом однією з тих країн, яка хоче приєднатися до НАТО. Зараз є лише чотири країни, які Альянс визнає як своїх майбутніх членів. Рішення щодо України - це консолідоване рішення Альянсу, зафіксоване Генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом», - пояснив Вадим Пристайко. Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що Україна отримала статус країни-аспіранта НАТО. За словами віце-прем'єр-міністра України з питань євроінтеграції Іванни Климпуш-Цинцадзе, означає, що в НАТО усвідомили, що Україна змінила своє законодавство і визначила чітку мету членства в Альянсі.
Політика Політична шизофренія. Собчак відповіла на слова глави МЗС України Кандидат у президенти Росії Ксенія Собчак заявила, що влада України перешкодили єдиному російському політикові, що підтримав національний суверенітет України. Про це Ксенія Собчак написала в своєму Instagram у відповідь на слова глави МЗС України Павла Клімкіна про «політичну шизофренію». «Я звернулася з листом з проханням дозволити мені поїздку до Криму в Державну міграційну службу України. У листі я вказала, що ця поїздка не буде носити характеру передвиборної агітації. У Криму не розміщуються мої агітаційні матеріали. Проте влада України перешкодила єдиному російському політикові, що підтримав їх національний суверенітет, відвідати Україну відповідно до її законів. Так кому насправді вигідна війна на Донбасі і окупація Криму. Хто діє в інтересах Путіна і «ЛДНР»? У кого з нас насправді шизофренія?»- написала Ксенія Собчак. Нагадаємо, раніше міністр закордонних справ України Павло Клімкін заявив, що прохання Ксенії Собчак про законний в'їзд на територію окупованого Росією Криму для ведення нелегітимною агітації в нелегітимних виборах - це «політична шизофренія».
Події оформление ленты  У ресторані, де обідав екс-шпигун Скрипаль, знайдено токсин У ресторані Zizzi британського міста Солсбері експерти виявили сліди нервово-паралітичної речовини, якою були отруєні колишній російський розвідник Сергій Скрипаль і його дочка. Саме в цьому ресторані вони обідали перед отруєнням, повідомляє BBC. Як повідомляється, ресторан Zizzi одне з п'яти місць у Солсбері, які вивчають криміналісти в зв'язку зі справою Скрипаля. Також вивчається лава в парку, на якій знайшли потерпілих, будинок Скрипаля, паб The bishop's Mill, в якому він часто бував, і цвинтар, де поховані його дружина і син.  Нагадаємо, 4 березня колишнього полковника Головного розвідувального управління РФ Сергія Скрипаля та його дочку виявили в стані непритомності на лаві в парку міста Солсбері, де вони проживали. Зараз постраждалі в критичному стані перебувають у реанімації.
Дозвілля оформление ленты  Гросу загубила спідницю і засумувала через завантаження на роботі Українська співачка Аліна Гросу, яка кочує по Росії, розповіла на своїй сторінці в соцмережі, що зажурилася через велике завантаження на роботі - пише новий альбом. Співачка поскаржилася, що в ці святкові дні не відпочиває, запитала у читачів, який курорт порадили б їй вони. Фото в сорочці і в ботфортах Аліна кокетливо підписала, що в її гардеробі просто не знайшлося відповідної спідниці. "Малята, коли ви в останній раз відпочивали (на морі)? Де? Чи сподобалося? У якому готелі? За якими критерієм його вибирали? І наскільки відповідала ціна якості?P.s. Планую на травневі кудись вибратися... але не знаю куди", - запитала співачка. Також один з чорно-білих фотопортретів Гросу підписала, що в ньому "сьогоднішній, денний, всесвітній смуток". "Не люблю дні не насичені постійним рухом. Слава Богу, вечір обіцяє бути яскравим. Іду сьогодні на премію @melon_rich удачі мені", - без зайвої скромності написала Гросу.
Політика У Петербурзі на активіста з прапором України напали з ножем На Аничковом мосту в Санкт-Петербурзі на активіста Всеволода Нелаєва, який 10 березня проводив одиночний пікет на підтримку обвинуваченого в екстремізмі Дениса Бахолдіна, напали з ножем, нападника затримала поліція. Про це повідомляється в Facebook російського суспільно-політичного руху «Солідарність». «Інцидент стався в міжнародний день солідарності з політв'язнем Денисом Бахолдіним. Після нападу на одного з учасників пікету, який стався, ймовірно, через прапор України у його руках, співробітники поліції затримали нападника», - сказано в повідомленні. Як розповів сам Всеволод Нелаєв, нападник вийшов із «Мерседеса» і почав його ображати. Також нападник спробував вдарити активіста, а потім пригрозив розправою і пішов. Однак через 20 хвилин чоловік повернувся і облив Всеволода Нелаєва невідомою рідиною. Також він спробував вирвати плакат з рук активіста, після чого почалася бійка, в ході якої нападник дістав ніж, з яким його і затримала поліція. Чоловік поводився агресивно навіть у наручниках і заявляв поліцейським, що у нього є якесь посвідчення.
Суспільство «Сил зовсім немає». Донеччани розповіли, як живуть без зв'язку Vodafone Сьогодні виповнилося рівно два місяці з того дня, як жителі тимчасово окупованого Донецька живуть без зв'язку українського мобільного оператора Vodafone. Багато жителів Донецька ще не втрачають надію на те, що зв'язок Vodafone все-таки відновлять, повідомляє «Ліга». «З мобільним зв'язком у місті зовсім погано, місцевий Фенікс працює з великими перебоями, тільки Інтертелеком поки виручає. Багато хто ще не втрачає надію на те, що зв'язок Vodafone все-таки відновлять», - розповів донеччанин.  Інший житель міста розповів, що дехто кожен день їздить на залізничні вокзали Рутченкове і Трудовська, щоб зателефонувати або написати своїм близьким на підконтрольну Україні територію. «Сил зовсім немає, такий розпач бере, не можу з дитиною зв'язатися, дуже важко на душі», - сказала донеччанка Ірина, син якої вчиться в Києві.
Суспільство Хочеш бути богинею для нього? Роби ці п'ять простих речей Сила жінки - безмежна. Саме вона здатна надихнути чоловіка і зробити його непереможним, впевненим в собі і найголовніше - щасливим. Але є кілька простих порад і дій, які роблять відносини більш міцними, глибокими, і бажаними чоловіком. 1. Чоловіка треба хвалити і робити компліменти Хто сказав, що не прийнято говорити чоловікові компліменти? Адже це не тільки робить тебе вище в його очах, а й відразу ж прихилити до себе. Говорити: «Який ти молодець, помив посуд, а я в цей час відпочила і набралася сил». То якщо ти так будеш говорити регулярно, він зробить заради тебе ще більше. Не скупися на солодкі слівця, головне - щоб вони були обгрунтовані, пише Клатч. 2. Коли ти просиш у нього допомоги/поради Чоловіки дуже люблять бути потрібними, вони від цього в буквальному сенсі розправляють плечі. Чому б не запитати, що думає твій чоловік про покупку нового сукні, чи потрібно це вам зараз. Зроби так, щоб він відчував себе значущим і важливим. Не бійся показувати те, що ти від нього залежиш, що тобі складно без нього. Адже насправді це не так, але йому все ж приємно. 3. Чоловікові дуже подобається, коли ти перша проявляєш ініціативу в сексі Так, він тобі цього ніколи не скаже прямо, але буде сподіватися. Коли ви сидите в ресторані і в тебе прокидається шаленне бажання зайнятися з ним любов'ю - не стримуй себе, говори про це і він буде з нетерпінням чекати вашого повернення додому. Чоловікові важливо знати, що він тебе збуджує і що ти його хочеш не тільки по суботах. 4. Підтримка Навіть у самих сильних чоловіків є важкі часи, коли йому хочеться розслабитися і знати, що кохана жінка його втішить, зробить масаж і просто обійме і навіть пожаліє. Саме у важкі моменти, завдяки підтримці, він зрозуміє, що ти його любиш. 5. Чоловік любить, коли ти його хвалиш при батьках, друзях і знайомих Просто повір, він від цього кайфує! І якщо ти так зробиш, то неодмінно купить ще більший букет троянд, щоб порадувати свою кохану і не втратити статус «хорошого чоловіка». Всі ці прості секрети здатні змінити не тільки твого хлопця/чоловіка, але і тебе саму.
Політика П'ять країн Європи підписали лист про небезпеку «Північного потоку» Глави парламентів Польщі, Латвії і Литви під час зустрічі у Вільнюсі підписали відкритого листа про те, що газопровід «Північний потік-2» загрожує енергетичній незалежності країн Євросоюзу. Раніше під цим листом поставили свої підписи представники України та Молдови, повідомляє «Польское радио». У листі сказано, що енергетична безпека - головна умова існування об'єднаної і процвітаючої Європи. Російський газопровід «Північний потік-2», хоч і позиціонується як комерційний проект, проте є інструментом для створення енергетичної залежності країн ЄС від Росії і подальшого політичного шантажу. Спікер польського сейму Марек Кухцінській підкреслив, що завдяки об'єднанню групи європейських країн їх думка в цьому питанні буде мати більшу вагу. «Один принцип - спільна турбота про безпеку країн ЄС, і країн, що знаходяться в східній частині Європи. Ми з усіма хочемо співпрацювати, проте також ми хочемо, щоб поважали і турботу про безпеку громадян країн Балтії і Польщі. Ми всі підтримуємо Україну, яка зараз веде важку боротьбу за свою незалежність», - заявив Марек Кухцінській.
Події оформление ленты  В авіакатастрофі загинула дочка турецького інвестора і сім її подруг. Передсмертне селфі Приватний турецький літак, який впав в Ірані по шляху з Шарджі (ОАЕ) в Стамбул, належав інвестиційній компанії Başaran Holding, і віз на борту дочку керуючого директора цього холдингу Хюсейна Башарана. Його 28-річна дочка Міна Башаран, відпочивала в Шарджі з подругами, і за кілька годин до катастрофи зробила фото на пам'ять. Завдяки йому вдалося встановити імена всіх восьми жертв аваіакатастрофи. Арабські ЗМІ передають, що в аварії загинуло 11 осіб - 8 пасажирів і 3 членів екіпажу. Аварія сталася в провінції Чегармехаль і Бахтиарія, літак вдарився об землю, розпався на частини і загорівся. За деякими даними, літак врізався в гору. Причиною аварії турецького літака в Ірані могло стати загоряння двигуна, повідомляє агентство ISNA.

Прості та дієві обряди від скандалів, сварок та зрад у сім'ї
Прості та дієві обряди від скандалів, сварок та зрад у сім'ї
Сімейні стосунки не завжди благополучні, і скандали між близькими людьми не рідкість Впоратися зі сварками та ....
Корисні звички на удачу у справах та роботі: 7 порад, які допоможуть їх розвинути
Корисні звички на удачу у справах та роботі: 7 порад, які допоможуть їх розвинути
Корисні звички потрібні всім людям Проблема в тому, що розвинути їх у собі часом дуже нелегко
Страсна п'ятниця. Що робити в цей день. Прикмети і заборони
Страсна п'ятниця. Що робити в цей день. Прикмети і заборони
Перед Великоднем триває Страсний тиждень А ось п'ятниця, суворий день цього тижня, який має безліч обмежень, з....
Гороскоп на 3 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 3 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ваше почуття ініціативи та рішучості допоможе ....
Сон у ніч з 2 на 3 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 2 на 3 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
3 травня о 3:33 розпочнеться 25-й місячний день Фаза Місяця - спадна
більше матеріалів




/-0,63777899742126-/ /-pc-/
Top