counter
Архів Повернутись назад 11 Лютого 2021
11 Лютого
Суспільство У Києві через прогноз погоди закрили дитячі та шкільні установи Столична влада прийняла рішення про закриття дитячих садків і шкіл 11 і 12 лютого, оскільки в найближчі два дні погодні умови в Києві погіршаться, а кількість опадів збільшиться, повідомляється на сайті Київської міської державної адміністрації з посиланням на слова в.о. першого заступника голови КМДА Валентина Мондрієвського. Керівництво столиці також звернулося до керівників приватних компаній і державних установ поставитися з розумінням до цієї ситуації і зарахувати батькам учнів вимушена відсутність на робочому місці як віддалену роботу. "В останні дні техніка і комунальники працюють на межі можливостей, але негода не відступає і, на жаль, прогноз на найближчі дні невтішний. Ми прийняли оперативне рішення, що дозволить максимально розвантажити транспортні шляхи і мінімізувати парковки уздовж доріг, щоб дорожники могли безперешкодно прибирати сніг . Тільки в столиці на сьогодні загальна кількість педагогічного персоналу разом з дітьми - майже 500 тис. чол. А це і логістика до місць навчання і роботи, і велике навантаження на транспортну систему міста. Тому припинення очного навчання на два дні стане реальним розвантаженням столичних автошляхів ", - сказав Мондрієвський. У департаменті освіти і науки КМДА зазначили, що всі педагогічні колективи готові на найближчі два дні організувати навчання в дистанційному режимі.
Суспільство оформление ленты  Снігопад в Києві: згадуємо 22 березня 2013 року Минулий тиждень у Києві вже порівнюють зі сніговим катаклізмом навесні 2013 року. Тоді, вважайте вже 8 років тому, Київ виявився в епіцентрі снігової апокаліпсису. Той день жителі і гості столиці, напевно, запам'ятають назавжди. Будемо чесними, тієї весни снігопад вже справді не чекали і снігопад в Києві 22 березня 2013 дійсно виявився раптової несподіванкою. Причому настільки раптової, що столиця виявилася повністю паралізованою на довгі години.Самі щасливим тоді вдавалося за 6 і навіть 8 годин доїхати додому. Деякі кидали машини по дорозі і йшли додому пішки, хтось залишився ночувати в машині, інші - зігрівати в своєму авто колег по дорозі, у яких закінчився бензин. Літаки - не літають, по дорогах їздять БТР, намагаючись витягнути автобуси і тролейбуси. Водії заздрять пішоходам, а пішоходи мріють про лижі. Наслідки снігопаду в Києві вдалося усунути лише 24 березня (і то частково). А чим вам запам'ятався аномальний снігопад в Києві?
Суспільство Посли країн G7 з Президентом України поїхали на лінію зіткнення Президент України Володимир Зеленський прибув з робочою поїздкою до Донецької області. З ним на Донбас вирушили посли країн "Великої сімки" Про це повідомляє прес-служба Офісу президента. "Глава держави ознайомиться із ситуацією на передовій і поспілкується з військовослужбовцями, які несуть службу в зоні проведення Операції об’єднаних сил", - вказано у повідомленні. Нагадаємо, за минулу добу, 10 лютого, у районі проведення ООС було зафіксовано сім порушень режиму припинення вогню. Поранення отримав український військовослужбовець. Підкреслимо, 11 лютого близько 9:30 ранку під Горлівкою снайпер ВС РФ важко поранив бійця ВСУ, в результаті чого він помер. Військовий помер у ході евакуації, попри надану медичну допомогу. СММ ОБСЄ зафіксувала 50 порушень режиму припинення вогню на Донбасі 9 лютого. У Луганській області бойовики проводили навчання з бойовою стрільбою. За домовленістю Тристоронньої контактної групи щодо Донбасу, з 00:01 27 липня 2020 року на лінії зіткнення повинен дотримуватися режим повного і всеосяжного припинення вогню. Однак проросійські бойовики регулярно порушують домовленості.
Суспільство Знову Московський. Суд в Києві скасував перейменування проспекту Бандери Окружний адміністративний суд міста Києва анулював рішення міської влади про перейменування Московського проспекту на честь Бандери. Позов до суду подавала спілка "Громадський контроль та порядок". Про це йдеться в рішенні суду, опублікованому в Єдиному державному реєстрі судових рішень. Суд встановив, що відповідне рішення КМДА було незаконним. "Визнати незаконним та скасувати рішення Київської міської ради від 07.07.2016 року №559/559 "Про перейменування вулиць, проспектів та провулків у місті Києві", - йдеться у повідомленні. Також суд постановив скасувати перейменування вулиці Суворова на вулицю Михайла Омеляновича-Павленка. Раніше Київрада перейменувала вулицю Виборзьку у Солом’янському районі на вулицю Олекси Тихого, а також проспект Космонавта Комарова - на проспект Любомира Гузара.
Культура оформление ленты  Зірки без макіяжу: як виглядає Ротару, Пугачова і Повалій поблизу Знаменитості готові на все щоб якомога довше зберегти свою молодість і красу. Оді роблять пластичні операції, регулярно ходять на косметологічні процедури. Давайте подивимося, чи вдалося зберегти колишню красу легендам сцени - Аллі Пугачовій, Софії Ротару та Таїсія Повалій. Софія Ротару Легендарній співачці Софії Ротару вже 72 роки, а вона до цих пір виглядає молодо. Артиста регулярно робить косметологічні процедури і звертається до пластичної хірургії. На відміну від багатьох зірок вона не перебільшує з ін'єкціями і операціями, що допомагає виглядати природно. Алла Пугачова Примадонна російської естради Алла Пугачова ніколи не приховувала, що не раз робила пластичну операцію. Артистка регулярно робить уколи краси і підтяжку обличчя - все, щоб зовні відповідати молодому чоловікові. При цьому Пугачова не соромиться показувати себе без макіяжу. Таїсія Повалій Таїсія Повалій - любителька пластичних операцій. Вона збільшувала губи, робила вилиці, підборіддя і не один раз підтягувала шкіру обличчя. Зараз відому блондинку багато хто навіть не дізнаються, адже пластика дуже її змінила. Сама ж артиста не коментує свою зовнішність і не говорить і виконані операції.

Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Для того, щоб передбачити долю по лініях руки не обов'язково досконально вивчати хіромантію Досить просто погл....
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Багато хто мріє про успішну кар'єру і хорошу заробітну плату Щоб ваші мрії стали реальністю, використовуйте пе....
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Дуже часто різні речі переходять нам від інших людей: щось ми купуємо, щось знаходимо, щось отримуємо у спадок....
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Короткі змови, звані шепітками, здавна використовувалися знахарями та цілителями для досягнення певних цілей Е....
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
Всі хочуть бути щасливими, але часом ми зустрічаємо на шляху перешкоди, що заважають нам це зробити Експерти р....
більше матеріалів




/-0,25365996360779-/ /-pc-/
Top