counter
Архів Повернутись назад 11 Лютого 2018
11 Лютого
Наука і технології Створено першу в світі клавіатуру для жінок Компанія з Фінляндії Plan International створила віртуальну клавіатуру Sheboard, призначену виключно для жінок. Особливість цієї клавіатури в тому, що вона володіє інтелектуальним введенням, який прибирає існуючі в суспільстві стереотипи. Як заявили розробники цієї віртуальної клавіатури, за даними досліджень, такі епітети як «хоробрий» або «сильний» тощо частіше вживають щодо хлопчиків або чоловікыв. До дівчаток або жінок частіше вживають прикметники, які стосуються зовнішності, а не особистих якостей. Згодом це розвиває у жінок різні комплекси. Клавіатура Sheboard допомагає кожному задуматися і змінити те, як ми говоримо про і з дівчатами. Також ця клавіатура нагадує дівчатам про здібності, які у них є - що вона теж може бути хороброю. Так, при введенні тексту: «Я гарна ...», - клавіатура запропонує продовження в «спорті», «математицы», тощо.
Наука і технології оформление ленты  На дні Мексиканської затоки виявлено смертоносне озеро Вчені-океанологи виявили на дні в Мексиканській затоці озеро, в якому гине все живе. Про результати цього дослідження розповідається в журналі Oceanography. Концентрація солі у воді цього смертоносного озера в п'ять разів вище, ніж в інших затоках, а також насичена метаном і сірководнем. Тому більшість живих організмів, які потрапляють туди випадково, гинуть від інтоксикації. Токсичне середовище витримують тільки деякі бактерії, черви і молюски. Отруйне озеро утворилося на дні океану через велику щільнысть - концентрація солі не дозволяє змішуватися воді озера з менш солоною водою океану. Температура в цій частині океану в рази вища, ніж в інших - 19 градусів. А метан і сірководень надходять з покладів, які розташовані під шаром осадових порід.
Події По-звірячому вбили, не отримавши викуп. У Кривому Розі затримано вбивць хлопця У п'ятницю, 9 лютого, в Кривому Розі співробітники поліції затримали трьох співучасників викрадення і вбивства 20-річного хлопця. Про це повідомив начальник Національної поліції в Дніпропетровській області Віталій Глуховеря. Як повідомляється, хлопець був викрадений в Кривому Розі місяць тому. Через три тижні викрадачі, не отримавши від рідних викуп в сумі 100 тисяч гривень, по-звірячому вбили викраденого. Організував цю злочинну групу раніше судимий чоловік, який вже відбував термін за шахрайство. «Складно повірити, що життя людини коштує 100 тисяч гривень. Стільки злочинці вимагали у зневіреної від горя матері. Організував злочинну групу раніше судимий чоловік. У подільники він вибрав собі ще двох таких же відморозків. Для розкриття цього страшного злочину ми провели більше 80 оперативно-слідчих дій», - повідомив Віталій Глуховеря.
Події оформление ленты  Вбивство на зупинці в Києві: підозрюваний затриманий Співробітники патрульної поліції по «гарячих слідах» затримали чоловіка, причетного до вбивства біля станції метро «Чернігівська» в Києві. Про це повідомляє патрульна поліція України. «Екіпаж патрульної поліції на вулиці Мурманській помітив чоловіка, схожого за прикметами на вбивцю. Під час спілкування з патрульними і проведення поверхневої перевірки, чоловік розповів, що має при собі ніж і зізнався в нападі на чоловіка біля станції метро «Чернігівська»», - сказано в повідомленні. За попередніми даними, на зупинці громадського транспорту між двома чоловіками виникла суперечка. Після чого один з них в магазині поблизу купив кухонного ножа, повернувся на місце інциденту і завдав кілька ударів ножем своєму опонентові, потерпілий помер на місці, а вбивця втік.
Політика Міноборони призупинило виробництво санітарних «Богданів» Виробництво для військових потреб санітарних автомобілів «Богдан» призупинено і буде відновлено тільки після усунення всіх виявлених недоліків технічної та медичної частин, повідомляє прес-служба Міноборони України. «За результатами засідання під головуванням заступника міністра оборони України Олега Шевчука було вирішено сформувати три робочі групи з метою опрацювання пропозицій щодо усунення виявлених недоліків та удосконалення технічної, медичної та експлуатаційної складових автомобілів «Богдан». Діяльність цих робочих груп буде зосереджена над вирішенням таких основних проблемних питань, як вихід з ладу паливної системи, недосконалість ходової частини та медичного кунга. Кінцевим результатом цієї роботи представників волонтерських організацій та посадових осіб Міністерства оборони буде забезпечення медслужби ЗСУ надійним санітарним автомобілем високого класу», - сказано в повідомленні. Як повідомлялося раніше, військові медики із зони АТО висловили серйозні претензії до якості збірки, технічної та медичної частини закуплених у 2016-2017 роках ста санітарних автомобілів «Богдан».
Події У Києві чоловік розстріляв натовп біля бару, постраждали троє У ніч на 11 лютого в Солом'янському районі Києва чоловік відкрив стрілянину по перехожих, після чого зник з місця події. Інцидент стався на вулиці Західній, повідомляє «Информатор». Як повідомляється, компанія людей вийшла з кафе-бару на вулицю, щоб покурити. У той час до закладу під'їхав автомобіль, в якому був чоловік з дівчиною, вони сварилися. Раптово чоловік дістав травматичний пістолет і став стріляти по натовпу біля бару. Всього пролунало сім пострілів, після чого очевидцям вдалося вибити пістолет з рук зловмисника. Після цього стрілець і дівчина зникли місця події. В результаті стрілянини поранення отримали три людини. Пізніше в поліцію надійшов дзвінок від чоловіка, який повідомив правоохоронцям, що у нього відібрали пістолет. Заявником виявився чоловік, який стріляв біля бару. Зараз він уже доставлений у відділення поліції.
Події Місія ОБСЄ потрапила під обстріл бойовиків ДНР Бойовики терористичного угрупування «ДНР» намагалися збити міні-безпілотник спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в населеному пункті Первомайське, який знаходиться в 68 кілометрах від окупованого Донецька. Про це  повідомляє прес-служба СММ ОБСЄ. «Здійснюючи патрулювання в 300 метрах від західної окраїни населеного пункту Первомайське спостерігачі СММ ОБСЄ чули 11 пострілів зі стрілецької зброї в 1,5 кілометрах на схід-південний схід. За оцінкою спостерігачів, вогонь вівся з міні-БПЛА, який в цей час пролітав в 1,7 км на південний схід від позиції спостерігачів. Співробітники місії сховалися за броньованими автомобілями і забрали БПЛА, який не отримав пошкоджень», - сказано в повідомленні. У звіті ОБСЄ також сказано, що спостерігачі місії зафіксували за добу на Донбасі 97 вибухів. 95 вибухів було зафіксовано в Донецькій області та два в Луганській області.
Економіка оформление ленты  Укроборонпром запустив серійну модернізацію ракет ЗРК «Печора» Державний концерн «Укроборонпром» готується до модернізації зенітно-ракетного комплексу С-125М «Печора». Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив президент України Петро Порошенко. «Державний концерн «Укроборонпром» продовжує розробку засобів протиповітряної оборони Збройних Сил України. Так нещодавно пройшов успішні випробування модернізований зенітно-ракетний комплекс С-125М «Печора». Наші фахівці зуміли значно збільшити точність наведення і поразки з цього ЗРК високоманеврових цілей. Зараз підприємство готується до серійної модернізації таких ракет», - написав президент України. Також Петро Порошенко зазначив, що дальня межа зони ураження оновленого зенітно-ракетного комплексу С-125М «Печора» зараз становить понад 40 кілометрів, а максимальна висота зони поразки – 25 кілометрів.
Події оформление ленты  Під Києвом п'яна леді на Peugeot влаштувала смертельне ДТП Вранці, 11 лютого, в місті Біла Церква Київської області дівчина на автомобілі Peugeot збила двох пішоходів. В результаті дорожньо-транспортної пригоди постраждала жінка від отриманих травм загинула на місці, інший потерпілий у важкому стані госпіталізований, сказано в повідомленні «Гарячих новин». «Автомобіль Peugeot на великій швидкості їхав по бульвару Олександрійському в напрямку ДНС, а потім біля привокзального ринку вилетів на алею, де збив двох пішоходів і врізався в ліхтарний стовп. Літня жінка від отриманих травм померла на місці події. Другий пішохід - учасник АТО - госпіталізований в реанімацію у важкому стані», - йдеться в повідомленні. За словами співробітників дорожньої поліції, дівчина-водій Peugeot перебувала за кермом у стані алкогольного сп'яніння.
Події Поруч з Ан-148, що розбився в Підмосков'ї знайшли уламки вертольота Пасажирський літак Ан-148 «Саратовских авіаліній» зазнав аварії після вильоту з аеропорту «Домодєдово» в Орськ. Також на місці катастрофи виявлені фрагменти вертольота «Пошти Росії». Зіткнення двох повітряних суден і стало причиною трагедії Про це повідомляє російське видання anews. На місці катастрофи літака знайдені фрагменти як мінімум 50 тіл. Уламки літака розкидані на дуже великій території, шматки фюзеляжу і тіла лежать по траєкторії польоту авіалайнера. Нагадаємо, сьогодні вдень в Підмосков'ї відразу після вильоту з аеропорту Домодєдово зазнав аварії літак АН-148 «Саратовских авіаліній», що летів в Орськ. На борту літака знаходилися 65 пасажирів і 6 членів екіпажу, не вижив ніхто. Близько 60 осіб, що летіли на борту, були жителями Оренбурзької області.
Політика Вкрай багато. Названо справжні втрати ПВК «Вагнер» в Сирії Втрати російських найманців ПВК «Вагнер» в Сирії в результаті потужного удару авіації США можуть перевищувати 600 осіб. Про це заявив один з колишніх ватажків терористів «ДНР» Ігор Гіркін (Стрєлков). «Зараз вже точно зрозуміло, що в результаті авіаудару США в Сирії убитих і поранених сотні, кілька сотень. Однак остання цифра, не остаточна, взагалі позамежна. Нібито за 600, а саме 644 людини. Можливо це і дезінформація, але надійшла точно з Сирії. Раніше звучали цифри, що «двохсот» 215-217... А ще повідомляють, що це не остаточно, так як багато хто досі вважається зниклими безвісти», - повідомив Гіркін. Також він підкреслив, що колона найманців ПВК «Вагнер» всього налічувала понад 500 осіб. І допускає, що «під роздачу» міг потрапити один з підрозділів ССО Міністерства оборони Росії.
Суспільство Наслідки війни. Матіос розповів про вбивство офіцером цивільного Вбивство українським офіцером чоловіка біля станції метро «Чернігівська» в Києві є наслідком війни, так як реабілітацією військових, що повернулися із зони АТО, ніхто не займається. Про це на своїй сторінці в Facebook написав головний військовий прокурор Анатолій Матіос. «Суха доповідь військового прокурора Київського гарнізону, - 10 лютого в Києві близько години дня біля станції метро «Чернігівська» на зупинці молодший лейтенант Б. 1990 р.н. (Контрактник, місце постійної дислокації - Біла Церква) ударом ножа в серце вбив громадянина Ю., 1983 р.н. Офіцер затриманий правоохоронцями, йому оголошено підозру про вбивство. Зовсім недавно цей офіцер повернувся із зони бойових дій на Донбасі. Конфлікт стався під час очікування в черзі на автобус. Офіцер пішов в магазин, купив ніж, повернувся на зупинку і вбив чоловіка, який раніше зробив йому зауваження. Це все наслідки війни, до яких держава сліпа», - написав головний військовий прокурор України.
Суспільство У Донецьку зростають протестні настрої через проблеми з Vodafone Жителі тимчасово окупованого бойовиками «ДНР» Донецька вже місяць живуть без мобільного зв'язку українського оператора Vodafone, через це серед мирного населення зростають протестні настрої, повідомляє LIGA.net. «Звичайно, дуже погано, ми незадоволені. У більшості в місті зростають протестні настрої, але це вони обговорюють лише у вузькому колі. Виїжджають на околицю Донецька, де ловлять сигнал Vodafone, щоб хоч СМС-ки відправити в районі мікрорайону Текстильник», - розповів один з місцевих жителів. «Однак, незважаючи на протестні настрої, донеччани ще не готові відкрито виступити проти окупантів. Хто піде проти тих, у кого автомати в руках? Як ви собі це уявляєте? Люди бояться і пристосовуються», - розповів інший донеччанин. Нагадаємо, 11 січня біля окупованого населеного пункту Оленівка стався обрив оптоволоконного кабелю оператора Vodafone, через що окупований Донбас залишився без мобільного зв'язку цього українського оператора.
Суспільство 81% рідних загиблих в АТО військових виступають за повернення ОРДЛО 81% родичів загиблих в зоні АТО українських військових вважають, що непідконтрольні території на Донбасі повинні бути повернуті Україні. Про це свідчать результати опитування більше однієї тисячі членів сімей загиблих бійців АТО, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології на замовлення «Зеркала недели» та проекту «Небесна гвардія». При цьому 65% родичів загиблих військових вважають, що окупований Донбас повинен бути повернутий під контроль України шляхом мирного врегулювання, а 18% респондентів заявили, що ОРДЛО необхідно повернути в ході військової операції. І тільки 9% опитаних вважають, що ОРДЛО повинні бути відрізані назавжди. Також 75% опитаних вважають, що після повного звільнення Донбас повинен мати такі ж права і повноваження, як і всі інші регіони України, а 8% вважають, що йому слід надати особливий статус. На питання, кого вони в першу чергу звинувачують у смерті близької людини, 34% опитаних відповіли, - «владу Росії». По 13% - командирів і українську владу, ще 5% - бойовиків. 17% не звинувачують нікого.
Політика Лавров: закон про реінтеграцію Донбасу - це колосальна помилка Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров в інтерв'ю на телеканалі «Росія-1» заявив, що Україна зробить «колосальну помилку» по зламу мінських домовленостей, якщо закон про реінтеграцію Донбасу остаточно буде прийнятий. «Той, хто зробить перший крок по зламу мінських угод, зробить колосальну помилку. Зараз київська влада знаходиться в одному кроці від цієї величезної помилки, якщо вона остаточно ухвалить закон про реінтеграцію Донбасу, який вже пройшов друге читання. Подивимося», - заявив глава МЗС РФ. Також Лавров зазначив, що зараз на Заході зміцнюється думка про необхідність напоумити президента Порошенка. «За нашими даними європейські емісари, що відвідують Київ такі послання передають. І рекомендують все-таки зрозуміти контрпродуктивність таких підходів і внести необхідні виправлення в своїх діях. Європа дуже насторожено дивиться на процеси, які відбуваються на Україні, особливо в тому, що стосується різкого підвищення впливу радикалів і неонацистів», - розповів Сергій Лавров.
Події оформление ленты  З'явилося фото відомого шеф-кухаря, убитого в Києві бійцем АТО Чоловік, якого 10 лютого в Києві в черзі до маршрутки біля станції метро «Чернігівська» зарізав офіцер-контрактник, виявився відомим шеф-кухарем з Одеси 35-річним Русланом Юрченко. Про це в Facebook повідомив колега загиблого Alex Cooper. «Вчора в Києві вбили Руса, першого шеф кухаря «Купера», ми пропрацювали разом більше трьох років. Ножем у спину, солдат 72-ї бригади ЗСУ в звільненні, на очах у дружини. І знаєте за що? За зауваження і прохання дотримуватися черги. У загиблого залишилася дружина і двоє маленьких дітей», - написав Alex Cooper. Нагадаємо, за словами головного військового прокурора України Анатолія Матіоса, злочин скоїв військовий-контрактник ВСУ 1990 року народження, який нещодавно повернувся із зони АТО. Офіцеру оголошено підозру про умисне вбивство.
Події Розвідка: На Донбасі бойовики відпрацьовують наступальну тактику Бойовики на окупованій території Донбасу, продовжуючи порушувати Мінські домовленості, посилено готуються до відновлення активних бойових дій, повідомляє Головне управління розвідки Міноборони України. Так в районі тимчасово окупованого населеного пункту Алмазна підрозділу окремого механізованого полку зі складу так званого «другого армійського корпусу» російсько-окупаційних військ провели навчання з бойовими стрільбами зі стрілецької зброї. Крім того, в районі населених пунктів Мирне, Успенка, Круглик Лутугинського району Луганської області підрозділами мотострілецької і артилерійської бригади цього ж «другого АК» проводили бойові стрільби артилерійських і танкових підрозділів, з відпрацюванням елементів ведення наступального бою.
Події У Парижі затонула знаменита житлова баржа «Луїза Катерина» Поблизу моста Аустерліц в Парижі затонула 70-метрова житлова баржа «Луїза Катерина», яку обладнав відомий дизайнер і архітектор Ле Корбюзьє. Про це повідомляє видання Ouest France. Як повідомляється, в річці Сені через сильні дощі значно піднявся рівень води. В результаті цього житлова баржа «Луїза Катерина» виявилася на затопленій набережній. Коли судно відбуксирували на початкове місце стоянки, баржа через 15 хвилин затонула. Передбачається, що під час буксирування баржа отримала критичні пошкодження. Однак поки через повінь оцінити збиток не можна. Баржа повинна була стати музеєм або культурним центром, її збираються підняти на поверхню і продовжити реставрацію. Баржа «Луїза Катерина» була побудована в 1915 році. Під час Першої світової війни вона перевозила вугілля з Руана в Париж. А в 1929 році цю баржу купила Армія порятунку. Тоді ж Ле Корбюзьє доручили переобладнати баржу в плавучий притулок для бездомних.

Як правильно спілкуватися з енергетичними вампірами
Як правильно спілкуватися з енергетичними вампірами
Проти енергетичного вампіризму існує багато способів захисту: це і амулети, і обереги, і візуалізації та змови....
Найзагадковіші та найпотаємніші Знаки Зодіаку
Найзагадковіші та найпотаємніші Знаки Зодіаку
Загадкові та потайливі люди завжди викликають інтерес у оточуючих Астрологи виділяють п'ять Знаків Зодіаку, як....
Ворожіння на майбутнє: три незвичайні способи дізнатися про долю
Ворожіння на майбутнє: три незвичайні способи дізнатися про долю
Існує безліч способів ворожіння, завдяки яким ви можете дізнатися про своє майбутнє Однак багато хто з них зас....
Що таке свідомий сон і як у нього потрапити
Що таке свідомий сон і як у нього потрапити
Свідоме сновидіння — це стан між фазами сну та неспання Вхід у цей стан є ключем до реалізації бажаного та упр....
Найефективніший ранковий ритуал для підвищення настрою та працездатності
Найефективніший ранковий ритуал для підвищення настрою та працездатності
Ранок — найважливіший час дня, адже день найчастіше минає так, як ми його починаємо Саме тому намагайтеся щодн....
більше матеріалів




/-0,81427693367004-/ /-pc-/
Top