counter
Архів Повернутись назад 11 Лютого 2017
11 Лютого
За кордоном ЄС і США ухвалили важливе рішення щодо санкцій проти Росії Європейський Союз і США дійшли згоди з приводу збереження санкцій відносно Російської Федерації до виконання всіх Мінських угод. Про це заявила представник Еросоюза із закордонних справ і політики безпеки Федеріка Могеріні за підсумками переговорів з державним секретарем США Рексом Тіллерсоном, повідомляє «Голос Америки». «Євросоюз і США єдині у своїй політиці, спрямованій на те, щоб покласти край насильству в Україні. Йдеться про те, що Росія зобов'язана виконувати Мінські домовленості від 2015 року, які були вироблені лідерами «нормандської четвірки». Ми досягли угоди, що Мінські домовленості повинні бути виконані в повному обсязі, і про те, що санкції проти Росії пов'язані з повною реалізацією цих домовленостей», - заявила Федеріка Могеріні.
Події Штаб АТО: Бойовики обстріляли Широкино з «Градів» У зоні проведення АТО на сході України проросійські бойовики продовжують ескалацію конфлікту. Упродовж минулої доби окупанти вчинили 63 обстріли українських позицій, в рядах ВСУ втрат немає. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО. На Маріупольському напрямку бойовики з мінометів, гранатометів, кулеметів і різної стрілецької зброї обстрілювали Широкино, Гнутове, Павлопіль, Красногорівку і Водяне. Також окупанти для обстрілу населених пунктів застосовували РСЗВ «Град» і танки. На Донецькому напрямку окупанти з 120-мм мінометів обстрілювали Авдіївку, Дослідне і Невельське. З гранатометів стріляли по Новгородському, Невельському, Луганському та Зайцевому. На Луганському напрямку з 120-мм мінометів бойовики обстрілювали Кримське. По Новозванівці вели вогонь із стрілецької зброї і гранатометів.
Економіка Борги українців за послуги ЖКГ зросли до 23 млрд грн За 2016 рік сума заборгованості населення України за оплату послуг житлово-комунального господарства збільшилася більш ніж в два рази, перевищивши 23 мільярди гривень. Про це повідомляє «Дзеркало тижня». «Наприкінці грудня 2016 заборгованість населення в Україні за централізоване опалення та гаряче водопостачання становила 9,4 мільярда гривень. За газопостачання - 6,4 мільярда гривень, за електроенергію - 3,3 млрд, за утримання будинків і прибудинкових територій - 2,4 млрд грн, за водопостачання - 1,5 млрд грн і за вивезення відходів - 0,4 мільярдів гривень. Загальна сума заборгованості за оплату послуг ЖКГ склала 23,4 мільярда гривень», - йдеться в повідомленні. До 2016 року рівень оплати послуг ЖКГ населенням перевищував 90%, а вже в грудні минулого року цей рівень склав лише 63,8%.
Суспільство оформление ленты  Рибу в річках пора рятувати. Товстий лід і сніг залишив її без кисню Рятувати рибу від задухи під товщею льоду на Київському морі взялася Асоціація рибалок України. З самого ранку 11 лютого вони почали свердлити в льоду тисячі лунок. «У ці лунки вставлятиметься осока, щоб риба під льодом могла дихати, - розповідає Олександр Чистяков з Асоціації рибалок України. - Через нестійких погодних умов лід не тільки наростає, а й укритий снігом, що не дозволяє пробитися через нього сонячним променям, а значить - кисень у воді не виробляється. Протягом останніх двох тижнів створений при Агентстві рибного господарства штаб бере виміри на кількість кисню, розчиненого у воді. До сьогоднішнього дня вони не викликали ніяких побоювань, але 7 лютого виявилося, що на зимувальних ямах він у нормі, а на мілководді - нижче норми. Тому і було вирішено давати рибі ковток свіжого повітря». Подібні акції провели в двох місцях Київського водосховища - в Сухолуччі, де в нього впадає Тетерів і на рибстані Либідівка. Чистяков нагадує події 2010 року, коли сталася масштабна екотрагедія: «Тоді була сувора зима, товстий лід не давав рибі дихати, і вона масово скотилася на мілководдя в надії в тріщинах знайти рятівні крапельки кисню. Пізніше була спущена вода, і лід впав, роздавав своєю масою понад тисячу тон риби». Експерт розуміє, що лунками всю рибу буде важко врятувати. «Але ми не можемо цього не робити, - каже Олександр. - Справа в тому, що найбільша річка Дніпро залишилася тільки в спогадах класиків - сьогодні вона перегороджена греблями, водосховище без своєї течії. Раніше плином річка збагачувалася киснем. Зараз цього немає. Тому таке важливе втручання людини».
За кордоном МЗС розбереться з Білорусією за затримання поета Жадана Зовнішньополітичне відомство України направить Білорусі ноту протесту в зв'язку з затриманням в Мінську відомого українського письменника і поета Сергія Жадана. Про це в Facebook повідомила віце-спікер Верховної Ради України Ірина Геращенко. «Українського письменника і поета Сергія Жадана без пояснення причин затримали в Мінську і він провів ніч у Ленінському райвідділі. Посольство України дізналося про це тільки що, так як сім'я Сергія Жадана до них раніше не зверталася, а білоруси не дали інформації про затримання громадянина України, що є порушенням. Зараз МЗС і посольство України в Білорусі перевіряє інформацію про видворення Сергія Жадана, в тому числі перевіряється і той факт, чому Білорусь не повідомила про це неподобство українське посольство», - написала Ірина Геращенко.
Суспільство Вчені пояснили, чому первістки розумніші молодших дітей Вчені університетів Единбурга і Сіднея провели експеримент, в ході якого встановили, що первістки в сім'ї набагато розумніші, ніж інші діти. У масштабному експерименті брали участь більше 5 тисяч дітей віком до 14 років. Один раз на два роки вчені проводили оцінку знань дітей. Також вченими були враховані й інші фактори розвитку дітей, в тому числі відвідування різних секцій, і навіть шкідливі звички їх батьків. За результатами експерименту було встановлено, що у дітей, які народилися в родині першими, розумові здібності розвинені сильніше. Такий несподіваний результат вчені насамперед пов'язують з тим, що батьки більше піклувалися про перших дітей, приділяючи увагу їх розвитку. Крім того, під час першої вагітності жінки більш обережні, а коли виношують вже другу дитину, їх поведінка стає більш ризикованою.
Події У Києві поліція влаштувала погоню за дівчиною на Porsche Cayenne У суботу, 11 лютого на проспекті Перемоги в Києві жінка-водій автомобіля Porsche Cayenne порушила правила дорожнього руху прямо на очах у співробітників патрульної поліції. Про це повідомив журналіст Влад Антонов. «На вимогу поліції зупиниться водій Porsche Cayenne (номерний знак АА0001РМ) різко прискорилася в напрямку центру міста. Однак на шляхопроводі в лоб порушнику виїхали два патрульних автомобілі, грамотно заблокувавши проїзд. Довелося зупинитися. Дівчина-водій закрилася в машині і на контакт з поліцією не йшлося. А вже через кілька хвилин на місце «прилетіли» рішали на Range Rover (номерний знак АА0008CI). З авто вибігли двоє чоловіків і почали махати перед поліцейськими корочками, через 10 хвилин всі роз'їхалися. Патрульні молодці, проте повноважень у них мало, особливо для роботи з українською елітою », - написав журналіст.
Події Генерал, який командував на передовій в АТО, помер на робочому місці Сьогодні в своєму кабінеті раптово помер керівник Національного університету оборони України, колишній перший заступник начальника Генерального штабу ЗС України генерал-полковник Геннадій Воробйов. Про це в Facebook повідомив президент України Петро Порошенко. «Геннадій Воробйов свого часу відмовився виконувати злочинний наказ і посилати військових проти Майдану. Він брав участь в розробці багатьох військових операцій, в тому числі і під Дебальцево. Будучи першим заступником начальника Генерального штабу ЗС України понад два роки війни прослужив на передовій. Спасибі, Геннадіє Петровичу, за гідну службу. За чесність, витримку і за мужність спасибі. Світла пам'ять про Вас залишиться в наших серцях», - написав Петро Порошенко. У свою чергу, радник глави України Юрій Бірюков в Facebook повідомив, що причиною смерті Геннадія Воробйова стали проблеми з серцем. «Сьогодні він провів нараду, після якого повернувся в свій кабінет ректора Університету оборони України, і помер, серце. Талановитий. Розумний. Мудрий. Не завжди зручний. Геннадій Воробйов, позивний «Вільний»», - написав Юрій Бірюков.
Події оформление ленты  СБУ затримала жінку-снайпера «ДНР». Опубліковано відео Співробітники СБУ на лінії розмежування в зоні проведення АТО на Донбасі затримали жінку-снайпера терористичного угрупування «ДНР». Про це повідомили в прес-центрі Служби безпеки України. «Співробітники СБУ на лінії розмежування в зоні АТО затримали жінку, яка намагалася потрапити на підконтрольну Україні територію для переоформлення документів. Правоохоронці встановили, що затримана жінка була снайпером взводу швидкого реагування «ДНР». За словами затриманої, вона чотири місяці проходила спецпідготовку в таборі поблизу Таганрога Ростовської області РФ. Інструктори, які готували її, раніше проходили службу у військах спецпризначення Російської Федерації», - сказано в повідомленні. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 258-3 КК України (створення терористичної групи).

Симоронський ритуал на гроші, любов та удачу
Симоронський ритуал на гроші, любов та удачу
Якщо ви хочете змінити своє життя до кращого, так швидше, час братися за техніку симорон Симоронський ритуал д....
Картини з фен-шуй: які з них приваблюють удачу, кохання та гроші
Картини з фен-шуй: які з них приваблюють удачу, кохання та гроші
Не секрет, що всі речі в будинку мають енергетику — негативною чи позитивною Вчення фен-шуй підкаже, які....
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Одним із найсильніших талісманів фен-шуй є дзвіночок Цей домашній оберіг не лише привабить успіх у справах, а ....
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли ви відчуєте себе особливо енергійно та активно....
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
20 квітня о 15:42 розпочнеться 13-й місячний день Фаза Місяця - зростаюча
більше матеріалів




/-0,68262195587158-/ /-pc-/
Top