counter
Архів Повернутись назад 10 Грудня 2016
10 Грудня
За кордоном Секс-скандал у британському футболі: поліція заявила про 83 підозрюваних У розслідуванні у справі про сексуальні домагання до дітей у футбольних клубах Великобританії вже 83 підозрюваних і 93 клуби, повідомили BBC у Національній раді начальників поліції Британії. У поліції заявили, що розслідування охоплює футбольні клуби всіх категорій «від провідних клубів до аматорських». Відзначається, що 98% жертв сексуального насильства - чоловіки, яким на момент злочину було від семи до 20 років. В цілому було отримано 639 звернень на спеціальну «гарячу лінію», яка була відкрита для повідомлень про сексуальне насильство у футбольних школах. Поліцейські сили по всій країні продовжують приймати повідомлення про факти насильства, додали в органі. Нагадаємо, що в кінці листопада щонайменше семеро футболістів повідомили, що в дитячому віці піддавалися сексуальним домаганням з боку тренерів. Кількість передбачуваних випадків насильства зросла до 350. Розслідувані випадки стосуються подій, що відбулися протягом минулих десятиліть.
Події У Києві затримали банду грабіжників банкоматів У Києві поліція затримала злочинну групу «банкоматних хакерів» при спробі пограбування одного зі столичних банкоматів на вулиці Порика, повідомили в прес-службі Національної поліції України. За даними поліції, злочинне угруповання спеціалізувалося на пограбуванні банкоматів шляхом таємного проникнення в сервісні частини банківських пристроїв і зараження шкідливим кодом їх операційної системи. «Це дозволяло несанкціоновано отримати гроші, які зберігалися в банкоматах», - заявили в поліції. У зловмисників на місці вилучили металеві ножиці, викрутку і металевий дріт з флеш-накопичувачем з шкідливим програмним забезпеченням на ньому, а в місцях їх проживання -близько 15 банківських карток, комп'ютерну техніку, носії інформації, копії паспортів на ім'я різних людей, грошові кошти, чорнові записи зловмисників і пістолет калібру 6,35 мм і 40 патронів до нього.
Політика ЦРУ: Росія допомогла Трампу перемогти на виборах Російська Федерація втручалася у вибори президента в США з метою допомогти кандидату від Республіканської партії Дональда Трампа здобути перемогу, повідомляє Washington Post з посиланням на джерело в ЦРУ. «Центральне розвідувальне управління встановило осіб, пов'язаних з владою РФ, які передали сайту WikiLeaks листи зі зламаного сервера Демократичної партії. Йдеться про листи глави штабу кандидата від демократів Гілларі Клінтон Джона Подести. Ці особи мали на меті завдати шкоди передвиборної кампанії Гілларі Клінтон і надати допомогу Дональда Трампа», - сказано в повідомленні. Нагадаємо, за місяць до президентських виборів в США сайт WikiLeaks почав публікувати листи глави штабу Клінтон Джона Подести. Також було опубліковано електронне листування Обами і Подести восени 2008 року.
Події Штаб: За минулу добу бойовики 31 раз обстріляли сили АТО За минулу добу в зоні АТО на сході України бойовики 31 раз обстріляли позиції українських військових, повідомляє прес-центр штабу АТО в Facebook. На Донецькому напрямку ворог із гранатометів, кулеметів і різної стрілецької зброї обстрілював Авдіївку. На Маріупольському напрямку з мінометів, гранатометів, озброєння БМП, кулеметів і 122-мм ствольної артилерії бойовики більше 10 разів відкривали вогонь по Широкиному. Крім того, бойовики обстрілювали Зайцеве, Талаківку, Красногорівку, Новотроїцьке і Майорськ. На Луганському напрямку з мінометів двох калібрів бойовики обстрілювали Троїцьке і Новозванівку. З гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї вели вогонь по Станиці Луганській, Кримському, Новозванівці, Лобачевому, Троїцькому, Новотошківському і території Шарів Кут.
Політика Екс-ватажок бойовиків розкрив злочини Плотницького Екс-ватажок терористичного угруповання «ЛНР» Валерій Болотов в інтерв'ю російському виданню «Росбалт» зізнався, що влітку 2014 року луганські бойовики самі обстрілювали окупований ними ж Луганськ. «Обстріли Луганська влітку 2014 року здыйснювали бойовики з формування «Зоря», яким тоді керував Ігор Плотницький. Луганськ також обстрілювали й інші формування. До Луганська було заслано дуже багато людей, які повинні були розкладати дисципліну і здійснювати диверсії, в «Зорі» опинився найбільший відсоток таких людей», - розповів Валерій Болотов. Колишній ватажок «ЛНР» додав, що свого часу наказав Ігорю Плотницькому зібрати батальйон «Зоря» для захисту порядку в Луганську і захисту кордонів «ЛНР». «У мене не було часу і можливості, щоб весь час перебувати поряд і контролювати набір людей в батальйон «Зоря». Я повністю довірився Ігорю Плотницькому, а він сформував цей батальйон виключно під себе. Ці люди виконували накази тільки Плотницького», - поскаржився Болотов.
Політика У Трампа відреагували на доповідь ЦРУ про допомогу Росії Представники команди обраного президента США Дональда Трампа заявляють, що доповідь Центрального розвідувального управління (ЦРУ) про значущу роль Російської Федерації у перемозі Трампа на виборах президента в США, що пройшли 8 листопада, не відповідає дійсності. Про це повідомляє The Washington Post. «Ця доповідь була написана тими ж людьми, які раніше стверджували, що у Саддама Хусейна є зброя масового ураження. Процес волевиявлення громадян США вже давно підійшов до кінця, і зараз настав час рухатися вперед, щоб знову зробити Америку великою», - сказано в заяві штабу Дональда Трампа. Нагадаємо, раніше ЦРУ опублікувало доповідь, в якій стверджується, що в ході виборчої кампанії штабу республіканця Дональда Трампа надавали допомогу люди, пов'язані з владою РФ. Ці люди передали в розпорядження сайту Wikileaks електронні листи зі штабу демократів.
Політика Основним кандидатом на пост держсекретаря США став путінський орденоносець Дональд Трамп може призначити на пост держсекретаря адміністрації президента США директора нафтової корпорації Exxon Mobil Рекса Тіллерсона, відомого своїми тісними зв'язками з російським президентом Володимиром Путіним. Про це повідомляє The Wall Street Journal з посиланням на посадових осіб у команді Трампа. За інформацією видання, Дональд Трамп і Рекс Тіллересон 6 грудня провели зустріч, яка була присвячена цьому питанню. Тіллерсон випереджає інших кандидатів на цю посаду, зокрема кандидата в президенти 2012 року Мітта Ромні. Деякі радники Дональда Трампа вважають, що управлінський досвід Рекса Тіллерсона допоможе йому на посаді державного секретаря. Відзначимо, що 2014 році гендиректор Exxon Mobil Corp Рекс Тіллерсон виступав проти санкцій щодо Російської Федерації. А в 2013 році Володимир Путін нагородив Тіллерсона орденом.

Магічні властивості трав: як залучити удачу, гроші, здоров'я та кохання
Магічні властивості трав: як залучити удачу, гроші, здоров'я та кохання
Польові трави мають унікальні цілющі та магічні властивості Як правило, трави сьогодні часто використовують із....
Найкращі мантри для релаксації
Найкращі мантри для релаксації
Робота і справи займають багато часу і забирають масу сил і енергії Спеціальні мантри для релаксації допоможут....
Маніпулятори та брехуни: найхитріші знаки Зодіаку
Маніпулятори та брехуни: найхитріші знаки Зодіаку
Кожна людина може проявляти хитрість час від часу Іноді без цього не домогтися успіху в справах або на роботі
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Існують певні ознаки, якими можна визначити, бреше людина чи говорить правду Жести, міміка, тон голосу та інші....
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Будинок — наша фортеця, адже саме у стінах рідного житла ми почуваємось у повній безпеці Якщо правильно заряди....
більше матеріалів




/-0,57275199890137-/ /-pc-/
Top