counter
Архів Повернутись назад 10 Вересня 2016
10 Вересня
Події оформление ленты  ДТП у Києві: прокуратура закрила справу «мажора» Толстошеєва 21-річний водій автомобіля «Мерседес» Станіслав Толстошеєв, який на смерть збив у Києві в січні цього року бабусю на тротуарі, не контролював себе в момент ДТП і не міг вплинути на свої дії. Прокуратура Києва закрила кримінальне провадження щодо нього. Про це повідомила прес-секретар прокуратури Києва Надія Максимець, пише ЛІГА.net «Результати експертизи підтвердили, що під час дорожньо-транспортної пригоди водій автомобіля «Мерседес» Станіслав Толстошеєв перебував у стані, коли він не міг себе контролювати. Тобто експерти підтвердили несвідомий стан підозрюваного, він не керував своїми діями. За результатами отриманих експертиз та інших слідчих дій прокурором столичної прокуратури було прийнято рішення про закриття кримінального провадження щодо Станіслава Толстошеєва», - розповіла Надія Максимець.
За кордоном У Німеччині 360 дітей молодше 14 років перебувають у шлюбі Всього в Німеччині зареєстровано понад 360 неповнолітніх іноземців молодше 14 років, які офіційно перебувають у шлюбі. Про це сьогодні повідомило видання медіагрупи Funke, посилаючись на дані статистики МВС, передає DW. Станом на 31 липня цього року МВС Німеччини відомо про 1475 неповнолітніх іноземців, які перебувають у шлюбі, з них 361 - молодше 14 років. Із звіту випливає, що переважно йдеться про дівчаток - 1152 особи. Їх видали заміж ще на батьківщині. Багато з підлітків - вихідці з Сирії (664 особи). Також у шлюбі перебувають неповнолітні вихідці з Іраку, Афганістану, Польщі, Болгарії, Греції та Румунії.У Німеччині одружуватися дозволяється лише повнолітнім. У деяких випадках це можна зробити в 16 років, але коли партнеру більше 18 років, а батьки неповнолітнього не проти цього союзу.
Суспільство оформление ленты  Фонсека: «Шахтар» був кращим, ми повинні були вигравати Головний тренер футбольного клубу «Шахтар» (Донецьк) Паулу Фонсека в післяматчевому інтерв'ю прокоментував нічию з київським «Динамо». Матч проходив у Харкові і завершився з рахунком 1:1, повідомляє Sportarena. «Перш за все, хочу висловити слова подяки нашим уболівальникам, атмосфера була просто фантастичною, ми відчували себе як вдома. Я намагаюся не коментувати суддівство. Арбітр, який судив сьогоднішній матч, - один із кращих в Україні. Однак сьогодні у нього був важкий вечір, він дуже багато помилявся на користь «Динамо». Сьогодні ми були сильнішими і повинні були вигравати. Ми створили велику кількість моментів, а «Динамо» нічого не створювало, особливо в другому таймі. Однак ми зустрічалися з дуже сильною командою, і моя критика суддівства ніяк не пов'язана з київським «Динамо». Я буду вболівати за киян у Лізі чемпіонів», - сказав Паулу Фонсека.
Політика Український посол направив ноту протесту в зв'язку з повідомленнями про відкриття «представництва ЛНР» в Австрії Посол України в Австрії Олександр Щерба звернувся до Міністерства закордонних справ Австрії в зв'язку з повідомленнями про наміри відкрити найближчим часом у Відні так зване «представництво ЛНР». «Був сьогодні в МЗС Австрії. Передав ноту. Обговорювали ситуацію. Перша реакція для мене обнадійлива. Більше сказати не можу. Будемо говорити більш детально, коли будемо мати офіційну реакцію Австрії», - написав Щерба на своїй сторінці в Facebook. Нагадаємо, 8 вересня бойовики «ЛНР» повідомили про відкриття так званого «представництва ЛНР» в Австрії. Головою організації повинен був стати австрійський громадянин Альфред Альмедер. Раніше Щерба заявляв, що відкриття так званого «представництва ЛНР» стало неприємним сюрпризом для Австрії, але насправді світ «не визнавав і ніколи не визнає цю комедію».
Події оформление ленты  Штаб АТО: Бойовики 30 разів обстріляли позиції ЗСУ За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції на сході України бойовики 30 разів обстріляли позиції ЗСУ, порушуючи режим припинення вогню. Про це повідомили в штабі АТО в Facebook. «За минулу добу бойовики 30 разів відкривали вогонь по позиціях сил АТО. На Луганському напрямі за минулу добу зафіксовано 15 випадків відкриття вогню. По Новоолександрівці, Новозванівці і Попасній бойовики вели вогонь із гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї. На Маріупольському напрямі зафіксовано 10 обстрілів. Широкино бойовики обстріляли з 82-мм і 120-мм мінометів. З гранатометів і стрілецької зброї були обстріляні Мар'їнка, Павлопіль і Широкине. На Донецькому напрямі зафіксовано п'ять обстрілів. З гранатометів і стрілецької зброї бойовики обстрілювали позиції сил АТО в Авдіївці. А в Майорську зафіксована активність ворожого снайпера», - сказано в повідомленні.
Події оформление ленты  «Азов» вийшов на акцію біля Печерського суду У суботу, 10 вересня, під стіни Печерського райсуду Києва, де сьогодні оберуть запобіжний захід голові київського осередку громадянського корпусу "Азов" Сергію Філімонову, прийшло близько 200 представників ГК "Азов". Активісти вишикувалися перед входом в будівлю суду і вимагають звільнення Сергія Філімонова, який був затриманий 9 вересня під час зіткнень під офісом компанії "Київміськбуд". Будівлю суду охороняють правоохоронці, повідомляє «Лівий берег». Нагадаємо, вранці 9 вересня активісти «Азова» заблокували вхід в офіс "Київміськбуду". Під час силового розблокування активісти застосували проти правоохоронців сльозогінний газ і димові шашки. В результаті протистояння травми отримали двоє працівників поліції. Правоохоронці затримали чотирьох осіб, зокрема і Сергія Філімонова. Потім трьох активістів відпустили.
Суспільство Каськів прикупив собі в Панамі нерухомість за майже 600 тис. доларів Втікач Владислав Каськів купив собі в Панамі нерухомість, вартість якої може скласти близько 600 тисяч доларів. Про це на своїй сторінці в соцмережі написала прес-секретар Генпрокурора України Лариса Сарган. «З життя панамських туристів..."Туристу" Каськіву так сподобалася Панама, що він вирішив придбати там "невелику" нерухомість вартістю майже вдвічі більше, ніж та елітна квартира у Києві, яка зараз у всіх на слуху... Варто подякувати адвокатам Каськіва, які допомагають слідству в розшуку активів, ймовірно, вкрадених в українського народу», - процитувала Сарган слова заступника генпрокурора Євгена Єніна. Під «елітною квартирою в Києві, яку зараз обговорюють», ймовірно, мається на увазі нове житло народного депутата Сергія Лещенка вартістю близько 300 тис. доларів.
Події Кілька військових поранені через необережне поводження з РПГ 9 вересня в результаті вибуху РПГ-18 на Рівненському полігоні постраждали кілька військових. Інцидент стався через порушення правил безпеки, повідомила прес-служба оперативного командування "Захід". Під час проведення занять з тактичної підготовки військовослужбовець, призваний на збори, порушив правила безпеки під час поводження з гранатометом, що призвело до вибуху. "Військовослужбовці, що перебували поруч із ним, отримали різного роду поранення. Під час проведення занять всі військовослужбовці перебували в засобах індивідуального захисту (бронежилет, каска), що звело ризик до мінімуму", - йдеться в повідомленні. Постраждалих, точну кількість яких не вказано, були доставлені до медчастини. Загрози життю військовослужбовців зараз немає. За наказом командування заняття були припинені, а з військовослужбовцями провели додаткові уроки з безпеки.
За кордоном Малайзія заборонила поїздки школярів до Сінгапуру через вірус Зіка Влада Малайзії заборонила поїздки школярів на Філіппіни і в Сінгапур, де відзначені спалахи лихоманки Зіка. Про це повідомив у суботу журналістам у Куала-Лумпурі міністр освіти країни Махдзір Халід, повідомляє ТАСС. За його словами, "циркуляр з вимогою тимчасової заборони на організацію поїздок до цих країн було відправлено у кожну школу Малайзії". Він також зазначив, що захід "спрямований для недопущення поширення вірусу Зіка з Сінгапуру та Філіппін". Очільник відомства також повідомив, що "заборона носить тимчасовий характер", однак, коли обмеження будуть зняті, він не уточнив. Перший випадок захворювання на лихоманку Зіка був відзначений у Сінгапурі 27 серпня, до теперішнього часу загальне число тих, що інфікувалися,  вже перевищило 300 осіб. У Малайзії на сьогодні було зафіксовано чотири випадки зараження.
Політика Позицію України щодо виборів до Держдуми Росії назвали дискримінацією Позиція України щодо виборів у Державну думу Росії, які відбудуться 18 вересня, є продовженням політики обмежень і дискримінації. Про це в суботу, 10 вересня, заявив член ЦВК РФ Василь Лихачов, повідомляє ТАСС. "Позиція України щодо виборів до Державної думи Російської Федерації є недружнім актом і продовженням політики обмежень і дискримінації. Такими діями відносин між нашими державами не відновити. Неможливість організувати голосування громадян Росії в Україні означає, що взяти участь у виборах зможуть лише працівники посольства і консульств Росії в Україні", - заявив Василь Лихачов. Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко доручив голові МЗС Павлу Климкіну поінформувати владу Росії про неможливість проводити вибори в Держдуму РФ в Україні.
оформление ленты  Танкісти 14-ї окремої механізованої бригади - кращі у Збройних Силах України На військовому полігоні в Чернігівській області завершилися змагання на кращий танковий взвод Збройних Сил України, в яких беруть участь кращі танкісти Сухопутних, Військово-морських і Високомобільних десантних військ ЗСУ. Танкісти змагалися в декількох номінаціях: річний військовий біатлон, снайперська і флангова стрільба з танків, стрільба на далекі відстані, танкова карусель. Переможцем змагань визначено танковий взвод 14-ї окремої механізованої бригади, що входить до складу військ оперативного командування «Захід» Сухопутних військ, повідомляється на сторінці Волинського з'єднання. Нагороджував переможців начальник Генерального штабу Збройних Сил України генерал армії України Віктор Муженко. Він вручив танкістам 14-ї окремої механізованої бригади сертифікат на 90 тис. гривень, державні нагороди, цінні подарунки. Командир підрозділу капітан Роман Багаєв був нагороджений орденом «Богдана Хмельницького» III ступеня. Також Головнокомандувач привітав усіх танкістів із Днем танкіста, який відзначатиметься завтра, 11 вересня.

Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Існують певні ознаки, якими можна визначити, бреше людина чи говорить правду Жести, міміка, тон голосу та інші....
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Будинок — наша фортеця, адже саме у стінах рідного житла ми почуваємось у повній безпеці Якщо правильно заряди....
Найсильніші обереги від пристріту, псування та привороту
Найсильніші обереги від пристріту, псування та привороту
Сильні обереги здатні подарувати захист від будь-якого негативного впливу Щоб у ваше життя не увірвався негати....
Як не переживати за дрібницями: поради та секрети для відмінного настрою
Як не переживати за дрібницями: поради та секрети для відмінного настрою
Купити або знайти спокій не можна Його можна лише самостійно створити всередині себе
Місячний день сьогодні 2 травня 2024 року
Місячний день сьогодні 2 травня 2024 року
Вплив місячної енергетики може допомогти з планами, так і зпутати всі карти, Не помилитися з напрямком діяльно....
Магічне призначення тварин
Магічне призначення тварин
З давніх-давен багатьом тваринам приписувалися різні магічні властивості А для жерців і чаклунів звір був одни....
Гороскоп на 2 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 2 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ваша енергія та амбіції будуть на піку Вам мож....
більше матеріалів




/-0,77708196640015-/ /-pc-/
Top