counter
Архів Повернутись назад 10 Лютого 2019
10 Лютого
Культура Чорні археологи знайшли стародавнє поховання біля піраміди Хеопса Чорні археологи в районі єгипетського комплексу пірамід Гізи знайшли невідому стародавню гробницю, яка може мати відношення до що знаходиться неподалік піраміді Хеопса. Незаконні розкопки чорні археологи проводили ночами всередині приватного житлового будинку, який розташовувався всього в 30 метрах від піраміди Хеопса. З будівлі зловмисники зробили лаз, що веде до довгого коридору і вирубаних у камені залах. В одному з цих залів знаходилися кам'яні статуї з пошкодженими головами і керамічний посуд. Вчені встановили, що гробниця була побудована приблизно в 2504-2347 роках до н.е. Експерти вважають, що знахідка може бути пов'язана з іншими гробницями і катакомбами. Колишній міністр у справах старожитностей Єгипту і археолог Захі Хавасс розповів, що під житловим кварталом в районі знахідки можуть перебувати й інші стародавні гробниці, однак через щільну забудову житловими будинками вчені не можуть вести там розкопки.
Події Нову Землю атакували ведмеді. Введено режим НС Архіпелаг Нова Земля в Архангельській області РФ з грудня минулого року атакують білі ведмеді. Влада регіону 9 лютого було змушені через це ввести режим надзвичайної події, який введений безстроково доти, поки не буде забезпечена безпека жителів. Про це повідомили в прес-службі уряду Архангельської області. Як повідомляється, з грудня 2018 року на території населених пунктів спостерігається масове нашестя білих ведмедів, які не бояться світлошумових сигналів і собак. Тільки в районі селища Белуші Губа помічено 52 ведмедя, які заходять в селище і вламуються в будинку і господарські будівлі. Люди не виходять зі своїх будинків і просять владу про допомогу. У той же час Федеральна служба по нагляду у сфері природокористування заборонила відстрілювати найагресивніших ведмедів, висловивши надію, що тварини незабаром самі підуть. Але якщо цього не станеться, то відстріл білих ведмедів, які занесені в червону книгу, стане єдиною мірою.
Культура Єпископа УПЦ не пустили в «російський» монастир на Афоні Єпископа Української православної церкви (УПЦ) Павла юрист з делегацією 9 лютого не пустили в «російський» Свято-Пантелеїмоновий монастирр на Афоні його настоятель, представник російської православної церкви архімандрит Євлогій. Про це повідомили російські ЗМІ. Архімандрит Євлогій закрив перед українською делегацією ворота, не дозволивши представникам Української православної церкви прикластися до мощів в Свято-Пантелеймонівському монастирі. Підставою для даного вчинку російського попа стало - невизнання РПЦ помісної церкви України. Відзначимо, що днем ​​раніше, 8 лютого, Єпископа УПЦ Павла юристів взяти в монастирі Пантократор на горі Афон, де він взяв участь в літургії і всеношної. Афонські ченці вперше брали участь в богослужіннях разом з представниками Української православної церкви.
Політика Тимошенко звинувачує Порошенка в провокаціях Кандидат в президенти України і лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко прокоментувала затримання поліцією активістів на Контрактовій площі в Києві, де проходила її зустріч з виборцями, і звинуватила в цій провокації СБУ, яка нібито діяла за прямим наказом президента Петра Порошенка. «Наш мітинг на Подолі пройшов мирно і конструктивно. По завершенні цієї зустрічі я дізналася, що перед мітингом співробітники поліції затримали групу активістів. Потім провокатори зі зброєю використовували це як привід радикалізувати ситуацію в відділенні поліції і прив'язати це до нашого мітингу», - заявила Юлія Тимошенко. Кандидат в президенти висловила впевненість, що ці скандали і провокації влада робить навмисно: «Це чергова спецоперація СБУ, яка була організована за прямим наказом Петра Порошенка. Для збереження своєї влади він готовий до будь-яких злочинних дій».
Економіка Эксперт сказал, что будет с гривной после выборов До виборів президента України 31 березня 2019 року гривня буде демонструвати зміцнення, що в інтересах діючої влади, а після виборів ситуація може змінитися. Про це розповів економіст Андрій Новак. За його словами, напередодні президентських виборів влада буде робити все, щоб забезпечувати стабільність курсу гривні, і навіть демонструвати економічне покращення. А від того, кого українці оберуть президентом, буде залежати подальший економічний курс країни. «Після виборів президента ситуація в Україні може змінитися не в кращу сторону, так як в держбюджеті на цей рік закладено курс 29,4 грн / дол. А у нас майже вся економіка зав'язана на зовнішньоекономічних відносинах, то якщо не буде такого курсу - будуть значні недонадходження до держбюджету. Тому не виключено, що після виборів гривня девальвує », - розповів Олександр Новак.
Здоров`я В Україні заявили про нову загрозу через Кримського моста Керченський міст загрожує екології акваторії Азовського моря, оскільки в будь-який момент може обвалитися. Про це заявив заступник міністра України у справах тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених громадян Георгій Тука. «Які можуть бути екологічні та економічні наслідки від обвалення Керченського моста, зараз навіть складно спрогнозувати. Так як поки ще точно невідомо, де саме цей міст завалиться, чи залишиться після цього судноплавство. В якому стані в той момент буде льодохід тощо. Тільки хороше розуміння результатів цієї події зупиняє мене від того, щоб зі щенячим захопленням спостерігати, як цей міст завалиться », - заявив Георгій Тука. Також він розповів, що в Києві пильно стежать за станом мостового переходу через Керченську протоку.
Суспільство На парковці біля Палацу «Україна» хочуть побудувати 100-метрову висотку На парковці для автомобілів біля Палацу «Україна» хочуть побудувати багатоповерховий готельно-офісний комплекс. Будівництво заплановано на двох ділянках, розташованих впритул до виходів на станцію метро «Палац Україна». За даними цього проекту, висота будівлі буде понад 100 метрів, будувати його будуть за адресою: вул. Велика Васильківська, 107-109. Перша ділянка є власністю «Укржитлобуд», другу ділянку ця компанія орендувала у міста. Біля Палацу «Україна» хочуть побудувати черговий готельно-офісний комплекс, якими вже заповнений весь центр Києва. Відзначимо, що місце, на якому хочуть будувати 100-метрову багатоповерхівку, входить в історичну частину столиці України. А згідно із законом в цій частині міста заборонено будівництво будинків висотою понад 27 метрів.
Економіка Сотні тисяч людей вийшли на антиурядові протести в Римі Сотні тисяч людей вийшли на вулиці Рима в суботу, 9 лютого, в знак протесту проти курсу популістського уряду Італії. Кілька профспілок закликали до протесту, щоб привернути увагу до нерівності, безробіття і расизму уряду, який прийшов до влади в Італії в 2018 році. «Уряд повинен вийти зі своєї віртуальної реальності і увійти в реальний світ», - сказала глава італійської конфедерації профспілок Аннамарія Фурлан. Офіційних даних про кількість учасників мітингу не було, але місцеві ЗМІ повідомили, що на вулиці вийшли близько 200 тисяч осіб. Це наймасовіша акція протесту в Італії за останні чотири роки. Профспілки звинувачують італійський уряд в занадто малих інвестиціях для підтримки економіки. Крім того, вони вважають недостатніми заходи запланованої пенсійної реформи. Також профспілки переконані, що введення базового доходу не допоможе боротися з бідністю і безробіттям в Італії.
Політика Двоє військовополонених моряків отримали звання лейтенанта Захопленим в полон російськими військовими в акваторії Керченської протоки в листопаді минулого року українським морякам Богдану Головашу і Владиславу Костишину присвоєно звання «лейтенантів». Про це в Facebook повідомив президент України Петро Порошенко. «Мої теплі вітання 26 курсантам випускного курсу Інституту ВМС Національного університету« Одеська морська академія »з отриманням звань« лейтенантів »і військово-морських кортиків. Серед цих випускників - захоплені в полон Росією курсанти Богдан Головаш і Владислав Костишин », - написав Петро Порошенко. Лейтенантські погони та кортики батькам полонених моряків вручив 9 лютого командувач ВМС України адмірал Ігор Воронченко, який висловив подяку за виховання мужніх синів і справжніх патріотів своєї країни. За його словами, зараз керівництво України робить все, щоб полонені моряки якомога швидше повернулися додому.
Політика Наслідки Brexit. Нідерланди переманюють з Британії 250 компаній Влада Нідерландів 9 лютого заявили, що ведуть активні переговори з 250 компаніями про перенесення їх операцій з Великобританії в Нідерланди через скоро виходу Британії зі складу ЄС. Про це повідомило агентство Reuters. Як повідомляється, в минулому році з-за Brexit з Британії в Нідерланди вже було переведено 42 компанії на 1923 робочих місця. Це японський інвестиційний банк Norinchukin, постачальники фінпослуг MarketAxess і Azimo, медалі-компанія TVT Media і морської страховик UK P & I Club. В цьому році ще кілька компаній, в тому числі Bloomberg і Discovery, оголосили про наміри інвестувати в Нідерланди через вихід Британії зі складу Євросоюзу. Крім того повідомляється, що нідерландське агентство з іноземних інвестицій веде активні переговори з більш ніж 250 іноземними компаніями, які розглядають можливість перенесення своєї діяльності з Великобританії в Нідерланди після Brexit.
Політика Столтенберг закликав країни НАТО не відмовлятися від ядерної зброї Генеральний секретар НАТО Йенс Столтенберг заявив, що європейські країни і повинні брати участь в спільних ядерних місіях в рамках Північноатлантичного альянсу. Про це повідомляє Funke. «Одна з головних цілей НАТО - світ без ядерної зброї, але не можна відмовлятися від цієї зброї в односторонньому порядку. Для НАТО важливо поділ ядерної відповідальності і я закликаю до того, щоб якомога більше партнерів по Північноатлантичному альянсу, включаючи Німеччину, були частиною цієї важливої ​​відповідальності. Світ не стане безпечніше, якщо НАТО позбудеться всього свого ядерного зброї, в той час як Російська Федерація і Китай будуть нарощувати свої ядерні арсенали», - сказав Йенс Столтенберг. Відзначимо, що за неофіційними даними, на території Німеччини зберігається близько 20 одиниць американської ядерної зброї - атомних бомб типу В-61, кожна з яких в кілька рази потужніша тих, що були скинуті на Хіросіму.
Дозвілля Можуть виникнути небезпечні образи. Любовний гороскоп на 11 лютого 11 лютого - не найкращий для побачення, а особливо для першого знайомства день. Найкраще провести його вдома. Якщо ж це неможливо, пам'ятайте: посіяні конфлікти і образи можуть мати довгі наслідки, так що будьте максимально дипломатичні. Овен Навіть самі різні люди можуть ужитися разом, якщо обидва цього хочуть. В цей день вам необхідно цілий день повторювати цю мантру - до вечора подіє. Вам дороги ваші стосунки? Так докладіть максимум зусиль для того, щоб їх зберегти. Телець11 лютого зірки рекомендують вам присвятити вечір спільному перегляду дитячих фільмів, щоб ненадовго повернутися в той вік, коли все було яскраво, барвисто, об'ємно, легко і зрозуміло. Може бути, з цієї точки зору і ваші відносини будуть виглядати якось інакше? Близнюки Для Близнюків нині корисні яскраві фарби. Влазити в костюм клоуна необов'язково - можна просто на щось радісно розфарбоване подивитися. Чоловікам буде простіше - в їхньому випадку це цілком може бути старанно заштукатурені обличчя коханої. Хоча... Жінки можуть подивитися дзеркало. РакУ понеділок вашій коханій людині не доведеться вам довго пояснювати очевидні речі, тому що ви будете схоплювати все на льоту. Однак можете ненароком схопити не те і не так, а значить, зробити хибні висновки і зрозуміти не ті ідеї. Будьте уважні і обережні! Лев11 лютого вам з вашим коханою людиною доведеться зайнятися разом якимось інтелектуальним або не дуже важко. Головне, робити все разом, радячись один з одним, допомагаючи і попереджаючи про можливі неприємності або небезпеки. Зрештою, якщо ви не підстрахуєте вашу половинку, хто це зробить за вас? Діва Дівам сьогодні потрібно бути обережними з їх другими половинами. Дуже ймовірно, що він влаштує маленький міжсобойчик зі своїми друзями, розраховуючи на час вашої відсутності протягом дня. Проте, зірки не радять хвилюватися з цього приводу. Друзі не в курсі ваших головних сімейних справ, тому ймовірність непотрібних пліток виключається. ТерезиУ понеділок ваша кохана людина зустріне старих знайомих або тих, з ким давно хотів поспілкуватися. На хвилі емоцій йому може не вистачити часу і сил для того, щоб повноцінно поспілкуватися з вами. Спробуйте встати на його місце і зрозуміти, що він відчуває. І пробачити. Скорпіон11 лютого вашій коханій людині буде непросто переконати вас в тому, що вона діє правильно і стратегія поведінки є оптимальною для цієї ситуації. Ви будете дивитися на ситуацію зовсім по-іншому, і, відповідно, бачити її інакше. Поділіться вашою точкою зору з вашою половинкою! СтрілецьУ понеділок вашій коханій людині буде важливо просто поговорити з вами про щось. Нехай навіть про не принципове і не дуже глибокеу. Головне. Щоб ви слухали її, ділилися своїми думками або хоча б просто вимовляли якісь слова, фрази, буквосполучення найдорожчим для неї голосом. КозерігКозероги-жінки, якщо ваша друга половинка старше вас років на сім-десять, сьогодні ця різниця у віці може дати про себе знати з самих різних сторін. Очевидно, він не відповість згодою на вашу пропозицію сходити в новий нічний клуб з вашими друзями. Чи не корите себе - просто сходіть туди без нього і розважтеся на всі сто (тільки в рамках пристойності). Водолій11 лютого ви будете здатні на справжнісінький подвиг, якого ви від себе навіть не очікували. Втім, вашої коханої людини подібне ваша поведінка зовсім не здивує: він щось знав, який у вас закладений потенціал, і ніколи в вас не сумнівався. Повірте йому наступного разу. РибиСімейним Рибам сьогодні протипоказано займатися рутинними домашніми справами. Найгірше в цій ситуації доведеться сім'ям, які складаються виключно з Риб. Хоча - це як подивитися - разом плюнути на роботу і відправитися розважатися - це ж чудово. А брудний посуд - почекає.

Любовний гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчувати особливе хвилювання та енергію у стосунках Це п....
Попереду діамантова смуга: Тамара Глоба назвала знаки, які збільшать доходи з 26 квітня.
Попереду діамантова смуга: Тамара Глоба назвала знаки, які збільшать доходи з 26 квітня.
Для Стрільців 2024 обіцяє бути періодом значних змін, включаючи можливість досягнення великого успіху та багат....
Шепотки на чоловіка: 3 способи залучити кохання
Шепотки на чоловіка: 3 способи залучити кохання
Щоб залучити чоловіка, достатньо лише шепнути кілька фраз, проходячи повз нього Він відразу зверне на вас уваг....
Три причини, чому бажання не виконуються
Три причини, чому бажання не виконуються
Чи ви коли-небудь думали про те, чому бажання не виконуються? Деколи навіть сили бажання та візуалізації недос....
Домашня магія: позбавляємося проблем, залучаємо удачу
Домашня магія: позбавляємося проблем, залучаємо удачу
Виявляється, всі домашні обов'язки по дому можна перетворити на справжній магічний ритуал для залучення благоп....
більше матеріалів




/-0,5199670791626-/ /-pc-/
Top