counter
Архів Повернутись назад 10 Лютого 2018
10 Лютого
Події Підліток у Москві випав з 12 поверху і вижив завдяки снігу На північному заході Москви підліток випав з 12-го поверху і залишився живий. Про це передає РІА «Новости» з посиланням на представника Московського авіаційного центру. «Санітарний вертоліт екстрено вилетів на вулицю Твардовського, де, за словами очевидців, підліток упав у замет з 12-го поверху», - сказав він. Хлопця відправили в московську лікарню, проте поки неясно, в якому він знаходиться стані. Нагадаємо, 3 і 4 лютого в Москві і Підмосков'ї пройшов один з найпотужніших снігопадів за всю історію метеоспостережень. Сніг ішов безперервно майже дві доби, і висота заметів склала майже півметра. Як відомо, в грудні 2017 року місті Шахтарськ на Сахаліні в Росії сильний ураганний вітер зніс з балкона на четвертому поверсі будинку жінку. Вона впала в замет і не розбилася.
Здоров`я Названі фактори, що підвищують ризик інсульту у жінок У США лікарі визначили, які саме чинники підвищують ризик інсульту серед жінок. Результати дослідження опубліковані в журналі Stroke. Як з'ясувалося, жінки більше за чоловіків схильні до інсульту. У Сполучених Штатах від нього щорічно страждає на 55 тис. жінок більше, ніж чоловіків. Після систематичного аналізу десятків наукових робіт, які були присвячені інсультам, дослідники виділили фактори, які підвищують ризик розвитку інсульту серед жінок. Такими виявилися ранній початок менструації (до 10 років), рання менопазуа (раніше 45 років), а також прийом оральних контрацептивів і низький рівень гормону дегідроепіандростерону. До групи ризику також потрапили жінки, які мали проблеми зі здоров'ям під час і після вагітності - прееклампсію, гестаційний діабет або гіпертензію. За словами лікарів, таким жінкам варто ретельніше стежити за своїм здоров'ям, а також дотримуватися здорового способу життя.
Наука і технології оформление ленты  Найчорнішу будівлю в світі побудували в Пхьончхані Павільйон оптичних ілюзій, який став найчорнішою у світі будовою, відкриється в Пхьончхані. Нагадаємо, там зараз проводяться зимові Олімпійські ігри. Про це інформує tjournal.ru. Відзначається, що павільйон був побудований з матеріалу Vantablack, який сприймається як порожнеча. Він поглинає 99% світла, через відсутність відбитого кольору око людини сприймає його як чорну діру - ніби на місці речовини немає нічого. Через це об'ємний предмет сприймається як плоский. Автором такого незвичайного будови став архітектор з Великобританії Асіф Кхана. Сказано, що Vantablack є самим чорним з відомих речовин. Його вперше представили вчені британської Національної фізичної лабораторії в 2015 році. Він виконаний з нанотрубок, які розташовані на алюмінієвій фользі. Коли фотони потрапляють на цей матеріал, вони не відображаються, перетворюючись в тепло.
Політика Трамп заблокував публікацію записки демократів у «справі Росії» Президент США Дональд Трамп не дав дозвіл на публікацію меморандуму демократів, який стосується розслідування можливого втручання Російської Федерації у вибори президента США в 2016 році. Про це повідомляє агентство Reuters. «Президент США Дональд Трамп зараз не може дозволити публікацію цього меморандуму, адже цей документ містить багато секретних і особливо чутливих фрагментів», - сказано в листі головного юриста Білого дому Дона Макгалі до куратора комісії у справі про втручання Росії у вибори американського президента в Конгресі США Девіна Нуньєса. Як повідомляється, цю доповідь було підготовлено ​​представниками Демократичної партії, щоб спростувати опублікований раніше документ республіканців, у якому вищі посадові особи ФБР і Мін'юсту США звинувачуються в упередженості при розслідуванні зв'язків команди Дональда Трампа з РФ.
Політика оформление ленты  «Куди вас-то тягне»: Лісін розповів Путіну анекдот про тракториста Власник Новолипецького металургійного комбінату Володимир Лісін під час свого виступу на з'їзді Російського союзу промисловців розповів російському президентові Володимиру Путіну «старий радянський анекдот про зґвалтування тракториста, який кожен знає». «Йдуть збори в колгоспі, встає голова і каже: у нас проблема - посівна на носі, а коваль запив, необхідно щось робити. Із залу тягнеться рука: «А давайте його зґвалтуємо!». Голова відповідає: «Ви чого, з глузду з'їхали? Він у нас один». Знову із залу тягнеться рука: «А давайте зґвалтуємо тракториста!» - «Чому тракториста?» - «А їх у нас двоє», - закінчив свою розповідь бізнесмен. За словами Володимира Лісіна, в Росії часто рішення приймаються саме таким чином. «Володя, ну сказав би про доярку хоча б. Куди вас-то тягне», - відповів російський президент. Відео цього епізоду опублікувало російське видання «Комерсант».
Політика Тимошенко зустрілася з помічником Держсекретаря США У ході свого робочого візиту до США лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко 9 лютого провела зустріч з помічником Держсекретаря США у справах Європи і Євразії Вессом Мітчеллом. На цій зустрічі обговорювалися питання досягнення миру на Донбасі і боротьба з корупцією в Україні, повідомляє прес-служба партії "Батьківщина". «Сторони обговорили питання, що стосуються шляхів досягнення стійкого миру на Донбасі і щодо Криму, який було незаконно анексовано Росією. Також на цій зустрічі особливу увагу було приділено внутрішньої ситуації в Україні, йшлося про боротьбу з корупцією у верхах і ефективність уже існуючих антикорупційних інституцій в Україні, а також перспективи створення антикорупційного суду», - сказано в повідомленні. Також у рамках візиту до США Юлія Тимошенко разом з делегацією від «Батьківщини» провела ряд зустрічей із впливовими чиновниками США і взяла участь у Національному молитовному сніданку в присутності президента Дональда Трампа.
Суспільство Недозволена розкіш. Саакашвілі з'їхав з квартири на Костьольній Колишній глава Одеської ОДА та лідер політичної партії «Рух нових сил» Михайло Саакашвілі розповів, що більше не живе в елітній квартирі на вулиці Костьольній та переїхав подалі від центру Києва. Про це Саакашвілі повідомив журналістам, стоячи біля п'ятизіркового готелю Fairmont. «Якщо вам дуже цікаво, як я розкішно живу, то зараз я проживаю в 2-кімнатній квартирі десь на Печерському на 22-му поверсі, подалі від центру і недалеко від Московської площі. Я більше не можу дозволити собі елітне житло, після свого президентства я нажив гроші тільки на те, щоб зняти 2-кімнатну квартиру. З Костьольної я вже з'їхав, оскільки це був офіс, там ми не могли дозволити собі жити далі. А в цей готель мене запросила група іноземних "серйозних гостей", щоб чаю попити», - заявив Михайло Саакашвілі. Нагадаємо, раніше Михайло Саакашвілі жив у квартирі будинку №7 на вулиці Костьольній. Саме там Апеляційний суд Києва вирішив тримати його під нічним домашнім арештом. За оцінками журналістів, вартість оренди цього житла становить близько шести тисяч доларів на місяць.
Політика Роскомнадзор вніс сайт Навального до реєстру забороненої інформації Розслідування «Фонду боротьби з корупцією» опозиційного політика Олексія Навального про корупційні зв'язки російського віце-прем'єра Сергія Приходька з олігархом Олегом Дерипаскою в Росії внесено до «Єдиного реєстру забороненої інформації». Про це повідомив сам Олексій Навальний. «Не тільки фото, але і мій текст і навіть відео на Youtube заборонив Усть-Лабінський районний суд Краснодарського краю. Судячи з усього, і весь мій блог navalny.com оголошений інформацією, поширення якої в Росії заборонено. Поки обмеження в доступі немає, проте воно так і працює: спочатку тобі пропонують добровільно все видалити, а потім усе блокують», - написав Олексій Навальний. Нагадаємо, 8 лютого Олексій Навальний опублікував розслідування про те, що олігарх Олег Дерипаска відпочивав на яхті в Норвегії з віце-прем'єром РФ Сергієм Приходьком і так званою «співробітницею індустрії ескортних послуг» Анастасією Рибкою.
Спорт Розіграно перший комплект медалей Олімпіади в Пхенчхані На Олімпіаді-2018 в Пхенчхані в суботу, 10 лютого, в жіночому скіатлоні (7,5 км класичним ходом і 7,5 км гребеневим ходом) було розіграно перший комплект нагород. Про це повідомляється в Twitter змагань. Перше «золото» зимової Олімпіади отримала представниця Швеції Шарлотта Калла, що пройшла всю дистанцію за 40 хвилин 44,9 секунди. «Срібло» виграла Маріт Бьорген з Норвегії, вона відстала від переможниці на 7,8 секунди. «Бронзу» виграла Кріста Пярмякоскі з Фінляндії, яка поступилася переможниці 10,1 секунди. Таким чином, представниця Швеції Шарлотті Калла стала триразовою олімпійською чемпіонкою. Українки Тетяна Антипенко і Марина Анцибор зайняли 45 і 53 місця відповідно. Україну на Олімпіаді-2018 представляють 33 спортсмени в 9 з 15 видів спорту. Зимові Олімпійські ігри проходять у Пхенчхані з 9 по 25 лютого.
Політика Лідер КНДР запросив президента Південної Кореї відвідати Пхеньян Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин запросив президента Південної Кореї Мун Чже Іна найближчим часом відвідати Пхеньян. Про це в суботу, 10 лютого, повідомив прес-секретар президента Південної Кореї, передає агентство Reuters. Як повідомляється, запрошення для президента Мун Чже Іна було передане під час переговорів з сестрою лідера КНДР Кім Йо Ін. Президент Південної Кореї Мун Чже Ін дав зрозуміти, що прийняв це запрошення. Якщо ця зустріч відбудеться, то вона стане першою за більш ніж 10 років зустріччю лідерів Північної і Південної Кореї. Як повідомлялося раніше, президент Південної Кореї прийняв у президентському палаці офіційну делегацію КНДР, до складу якої увійшла і сестра лідера Північної Кореї Кім Е Ин. До складу делегації увійшли голова комітету з мирного об'єднання батьківщини Сон Гвон і голова держкомітету у справах фізичної культури і спорту Чве Хві. Рівень делегації став найвищим з часу закінчення Корейської війни.
Економіка Данилюк: ПриватБанк продадуть у приватні руки через 5 років Найближчим часом Кабінет міністрів України затвердить стратегію, що передбачає повний вихід держави з капіталу ПриватБанку. Цей банк планують повністю передати в приватному секторі протягом п'яти років. Про це під час брифінгу заявив міністр фінансів України Олександр Данилюк. «Зараз держава володіє 55% банківського сектора. Це була вимушена ситуація, в якій ми опинилися, щоб врятувати ПриватБанк. Зараз перед урядом стоїть завдання знизити частку держави в банківському секторі. Протягом найближчих двох тижнів на Кабміні ми затвердимо стратегію, що передбачає повний вихід держави з капіталу ПриватБанку. Повністю передати цей банк у приватному секторі ми плануємо протягом 5 років», - розповів Олександр Данилюк. Також міністр фінансів додав, що наразі сказати, якою буде ціна ПриватБанку на момент виходу з нього держави, важко. Ця ціна буде залежати від ефективності менеджерської команди банку, а також від якості регулювання всього банківського сектора в Україні і від ринкових умов.
Здоров`я «Цілитель» залікував хвору на рак українку до смерті Хвора на рак грудей українка померла через шахрайські дії «цілителя». Історію жінки у Facebook розповіла її найкраща подруга Ірина Григор'єва, яка також пережила цю смертельну хворобу. «У Марини, яка працювала в міжнародній авіакомпанії ОАЕ, була можливість пройти курс лікування за кордоном, але вона потрапила в руки так званого «цілителя». На життєвому шляху Марини зустрілася людина на ім'я Фудим Григорій Львович, так званий спадковий «цілитель», екстрасенс, психотерапевт і доктор філософських наук. Скажу відразу, що психотерапевт він дуже хороший. Він дуже швидко переконав Марину в тому, що традиційна медицина їй уже не допоможе. На його вимогу Марина відмовилася від проведення операції і подальшого повноцінного лікування. «Екстрасенс» запропонував їй голодування, спецдієту та інші нетрадиційні методи. Марина його у всьому слухалася, і в результаті 29 січня померла від раку. Для чого я це все написала? Якщо ви зіткнетеся з такою страшною хворобою, як онкологія, довіртеся справжнім фахівцям, а не так званим «цілителям»», - написала Ірина Григор'єва.
Події Поліція затримала педофіла, який два роки ґвалтував синів У Житомирській області правоохоронці затримали 30-річного чоловіка, який підозрюється в тому, що два роки ґвалтував свого сина і сина співмешканки. Про це у Facebook написав голова Національної поліції в Житомирській області В'ячеслав Печененко. Під час з'ясування обставин було встановлено, що чоловік два роки ґвалтував власного сина 2007 року народження і сина співмешканки 2004 року народження. Поліція висуває клопотання про утримання затриманого під вартою. «Розкрили цього покидька тільки через уважність і небайдужість людини, яка запідозрила недобре і звернулася в поліцію. Зараз діти перебувають у лікарні, їм надається вся необхідна допомога», - написав В'ячеслав Печененко. Затриманому оголошено про підозру у вчиненні злочинів, передбачених статтями КК України «Розбещення неповнолітніх» та «Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом». За цими статтями передбачено покарання у вигляді ув'язнення на термін від 10 до 15 років.
Суспільство оформление ленты  У Краматорську відкрився Меморіал жертвам російської агресії Сьогодні в Краматорську відбулося відкриття пам'ятного знака загиблим у результаті обстрілу, який російські окупанти влаштували рівно три роки тому - 10 лютого 2015 року. Меморіал, встановлений біля будинку №34 на вулиці Дворцовій, зроблений з прилетілого в той день снаряда, а також скляного куба з написом «Скільки людей ще повинно загинути?» та іменами жертв обстрілу. За словами організаторів, скляний куб символічно означає крихкість світу і нагадує про те, як легко цей світ може змінитися жахами війни. Нагадаємо, 10 лютого 2015 року в результаті обстрілу Краматорська з РСЗВ загинуло 17 осіб. Ще 64 людини було поранено, в тому числі п'ятеро дітей. На територію Краматорська впало 30 реактивних снарядів. За даними МВС України, Краматорськ був обстріляний з російських систем реактивного залпового вогню «Торнадо» та «Смерч».
Економіка МВФ оцінив величезні масштаби тіньової економіки в Україні Міжнародний валютний фонд оцінив середній рівень тіньової економіки України з 1991 по 2015 рік у 44,8% ВВП, а в 2015 році цей показник становив 42,9%. Показники тіньової економіки України перевищили майже всі країни пострадянського простору, окрім Грузії (в 2015 році 53,7%) і Азербайджану (43,66%). У Росії показники тіньової економіки в середньому склали 38,4%. Ці результати були отримані економістами Леандро Мединою з африканського департаменту МВФ і Фрідріхом Шнейдером з Університету Кеплера. Згідно з розрахунками, в 1991 році тіньова економіка України оцінювалася у 38,96% ВВП. Цей показник постійно зростав до 1998 року, досягнувши позначки в 57% ВВП. А потім спостерігалася низхідна тенденція до 2008 року, коли показник знизився до 36,65%. Але фінансова криза в 2008 році стала причиною серйозного «відскоку»: протягом 2009-2014 років рівень тіньової економіки в Україні коливався в межах від 39,2% до 43,5% ВВП. Відзначимо, що в розвинених країнах, таких як США, Японія, Швейцарія, Нідерланди та Сингапур, показник тіньової економіки знаходиться в межах від 7% до 15% ВВП.
Спорт оформление ленты  Шоу дронів-світлячків на відкритті Олімпіади побило світовий рекорд Компанія Intel під час церемонії відкриття Олімпійських ігор у Південній Кореї встановила рекорд, запустивши одночасно в повітря 1218 квадрокоптера. Це було перше в світі шоу, в якому було задіяно таку велику кількість керованих літальних апаратів, повідомляє Wired. Для шоу компанія Intel використовувала розроблені нею дрони Shooting Star, які обладнані кольоровими світлодіодами і можуть літати на одному заряді до 20 хвилин. Під час церемонії відкриття Олімпійських ігор квадрокоптери за допомогою світлодіодів створювали в небі обриси спортсменів і олімпійську емблему з п'яти кілець. Також повідомляється, що через вимоги техніки безпеки, а в Пхенчхані в ці дні дуже холодно і вітряно, від живої версії шоу довелося відмовитися, і запуск дронів транслювався в запису.
Події ВПС Ізраїлю після збитого F-16 завдали нових авіаударів по Сирії Військово-повітряні сили Ізраїлю завдали нових авіаударів по території Сирії після того, як сирійська ППО підбила ізраїльський винищувач F-16. Були атаковані 12 цілей, в тому числі три батареї ППО і чотири інших військові об'єкти, повідомляє агентство Reuters, з посиланням на ізраїльських військових. Як повідомляється, у відповідь на ці авіаудари ВПС Ізраїлю з території Сирії були випущені кілька зенітних ракет, через що спрацювали сирени повітряної тривоги в північній частині Ізраїлю. Нагадаємо, в суботу, 10 лютого, армія Ізраїлю повідомила про перехоплення іранського БПЛА, запущеного з території Сирії. У відповідь авіація Ізраїлю атакувала в Сирії іранські системи управління безпілотника. В ході цієї військової операції один з винищувачів F-16 був підбитий сирійською ППО і впав на території Ізраїлю. Обидва пілоти винищувача встигли катапультуватися і були госпіталізовані.
Політика оформление ленты  Російський слід. Провокація Femen проти Порошенка на балу у Відні Активістка Femen Аліса Виноградова, роздягнувшись на червоній доріжці Віденського балу на знак протесту проти присутності на цій події президента України Петра Порошенка, прибула туди з делегацією Росії. Про це у Facebook повідомив Роман Пелех. «Подивимося разом на ці фото, на них «подія»: активістка Femen Аліса Виноградова на балу у Відні протестує проти режиму Порошенка. Здорово у неї все вийшло, європейські ЗМІ розтягують фото і плутають Дорошенка з Порошенком, але суть у тому, що відбувалося до цього роздягання. Зверніть увагу на людей, які стояли поруч з Виноградовою до початку її акції. Ці милі люди, в компанії яких стоїть ще одягнена Femen - це посол Росії в Австрії Дмитро Любинський і лідер ультраправої фракції FPO в парламенті Австрії, який приїжджав до окупованого Криму, людина на прізвище Гуденус і на ім'я Йоганн або Йохан», - написав Роман Пелех.

Найзагадковіші та найпотаємніші Знаки Зодіаку
Найзагадковіші та найпотаємніші Знаки Зодіаку
Загадкові та потайливі люди завжди викликають інтерес у оточуючих Астрологи виділяють п'ять Знаків Зодіаку, як....
Ворожіння на майбутнє: три незвичайні способи дізнатися про долю
Ворожіння на майбутнє: три незвичайні способи дізнатися про долю
Існує безліч способів ворожіння, завдяки яким ви можете дізнатися про своє майбутнє Однак багато хто з них зас....
Що таке свідомий сон і як у нього потрапити
Що таке свідомий сон і як у нього потрапити
Свідоме сновидіння — це стан між фазами сну та неспання Вхід у цей стан є ключем до реалізації бажаного та упр....
Найефективніший ранковий ритуал для підвищення настрою та працездатності
Найефективніший ранковий ритуал для підвищення настрою та працездатності
Ранок — найважливіший час дня, адже день найчастіше минає так, як ми його починаємо Саме тому намагайтеся щодн....
Як отримати відповідь на запитання уві сні з підсвідомості
Як отримати відповідь на запитання уві сні з підсвідомості
Сни — це відображення реальності і відмінний спосіб отримання відповідей на питання, що цікавлять і хвилюють З....
більше матеріалів




/-0,79318881034851-/ /-pc-/
Top