counter
Архів Повернутись назад 09 Жовтня 2023
9 Жовтня
Гороскоп Гороскоп на 9 жовтня 2023 року для всіх знаків Зодіаку від Тамари Глоба Тамара Глоба розповіла, яким буде 9 жовтня для кожного знаку Зодіаку. Цей день є найенергетичнішим. Ви зможете зробити будь-яку справу. Навколишні будуть відкритими для спілкування. Проведіть цей день максимально активно. Можна займатися і новими, і старими справами. Не бійтеся братися за великі проекти. Можете відкрити свою справу. Успіх буде прихильний до тих, хто не звик сидіти на місці. Цей день підходить для будь-якої роботи. Довіряйте порадам колег, адже вони можуть бути дуже корисними. Можна займатися інвестиціями, встановлювати нові ділові контакти. Цей час підходить для будь-яких справ по дому. Позбавтеся зайвого. Можна проводити фінансові операції. Великі вкладення принесуть великий прибуток. Можна позичати гроші, адже ви швидко їх повернете. Відносини з рідними та близькими складатимуться чудово. Це чудовий день для подорожей та виїзду на природу. Можна відвідувати салон краси, записуватись до косметолога, проводити оздоровчі процедури. Овен Займіться вирішенням робочих питань. Позбудьтеся хаосу у справах. Не робіть необдуманих кроків. Телець Цей час буде вдалим для вирішення проблем. Можна підписувати документи, проводити переговори. Це допоможе вам надалі приймати правильні рішення. Не тягніть час. Близнюки Для вас відкриваються нові можливості. Вдалими будуть усі покупки. Можливі невеликі труднощі, але ви з ними швидко впораєтеся. Рак Відносини з оточуючими складаються неоднозначно. Можливі конфлікти та навіть скандали. Тримайте емоції під контролем. Лев Ви повинні переглянути свої погляди на життя. Покладайтеся лише на себе. Можливо, вам варто дізнатися про щось нове. Займіться вирішенням побутових проблем. Діва У вас не буде труднощів у роботі та справах. Вдалими будуть ділові переговори. Можна підписувати документи. Можливі романтичні зустрічі. Терези Будьте дипломатичними, постарайтеся домовлятися з усіма. Вам можуть надійти цікаві ділові пропозиції, але вам не варто вплутуватися в авантюри. Скорпіон Ви будете абсолютно впевнені у своїй правоті. Можливо, вам здасться, що оточуючі не розуміють, що роблять. Не відволікайтеся на це, не чекайте допомоги з боку. Стрілець Не беріться за проекти, які забирають у вас багато часу. Зверніться по допомогу та поради до досвідчених людей. Козеріг Ви можете відпочити та розслабитися. Будуйте плани на майбутнє. У вільний час приділіть увагу здоров'ю та спорту. Водолій Можливі найнесподіваніші перешкоди на вашому шляху. Це зб'є вас з пантелику. Чи не плануйте багато справ. Нерозуміння з оточуючими може призвести до конфліктів. Риби Ви зможете вирішити свої проблеми швидше, ніж очікували. Візьміть ще кілька завдань. У вільний час займіться хобі.
Гороскоп Любовний гороскоп на 9 жовтня 2023 року: що обіцяють астрологи ♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні вам варто виявити ініціативу у відносинах. Покажіть своїм близьким, наскільки вони цінні, і не соромтеся ділитися своїми почуттями. Ваша відкритість та щирість наблизять вас один до одного. ♉️ Телець (20 квітня - 20 травня) Сьогодні ви можете відчути особливу близькість із вашим партнером. Проведіть вечір у затишній обстановці, подаруйте один одному ніжність та увагу. Це зміцнить ваші стосунки. ♊️ Близнюки (21 травня - 20 червня) Сьогодні підходить для спілкування та обміну ідеями. Поговоріть із партнером про те, що важливо для вас. Ваша відкритість допоможе зрозуміти одне одного на глибшому рівні. ♋️ Рак (21 червня - 22 липня) Сьогодні ви можете відчувати особливу емоційну підтримку від вашого партнера. Не бійтеся висловити свою подяку та вдячність. Спілкування сьогодні буде особливо теплим та взаєморозумінням. ♌️ Лев (23 липня - 22 серпня) Сьогодні вам варто проявити ініціативу щодо організації часу вдвох. Запропонуйте щось незвичайне та цікаве. Ваше прагнення зробити сюрприз партнеру оцінять. ♍️ Діва (23 серпня - 22 вересня) Сьогодні зверніть увагу на деталі у відносинах. Показуйте турботу та увагу до дрібниць, які важливі для вашого партнера. Це зміцнить ваші зв'язки. ♎️ Терези (23 вересня - 22 жовтня) Сьогодні ви можете відчути особливу енергію та гармонію у відносинах. Проведіть час разом, насолоджуючись компанією один одного. Поділіться своїми почуттями та думками. ♏️ Скорпіон (23 жовтня - 21 листопада) Сьогодні зверніть увагу на внутрішні почуття та інтуїцію. Дозвольте їм вести вас у стосунках. Ваша щирість та відкритість зараз особливо цінуються. ♐️ Стрілець (22 листопада - 21 грудня) Сьогодні підходить для спілкування та обміну ідеями. Поговоріть про свої мрії та плани з партнером. Разом ви зможете знайти нові ідеї та шляхи для розвитку відносин. ♑️ Козеріг (22 грудня - 19 січня) Сьогодні приділіть увагу стабільності та надійності у відносинах. Покажіть свою відданість та готовність підтримувати партнера у скрутні моменти. Це зробить ваші стосунки міцнішими. ♒️ Водолій (20 січня - 18 лютого) Сьогодні зверніть увагу на свої мрії та амбіції. Підтримайте партнера у їх досягненні та поділіться своїми планами. Разом ви зможете збудувати яскраве майбутнє. ♓️ Риби (19 лютого - 20 березня) Сьогодні відчуйте свою внутрішню силу та інтуїцію. Дозвольте їм вести вас у стосунках. Ваша щирість та відкритість допоможуть створити гармонійні стосунки.
Гороскоп Гороскоп на 9 жовтня 2023 року: що обіцяють астрологи ♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні намагайтеся бути терпимішими до точки зору інших. Можливо вам доведеться знайти компромісне рішення. Ваші творчі здібності можуть вийти на перший план. ♉️ Телець (20 квітня - 20 травня) Сьогодні можливі несподівані зміни у планах. Будьте готові до адаптації. Важливо зберігати спокій та гнучкість. ♊️ Близнюки (21 травня - 20 червня) Сьогодні приділіть увагу комунікаціям. Важливо слухати та розуміти співрозмовників. Можливо, у цьому буде приховано вирішення ваших поточних завдань. ♋️ Рак (21 червня - 22 липня) Сьогодні важливо приділити увагу власному благополуччю. Подбайте про здоров'я та емоційний комфорт. Відпочинок та релаксація стануть у нагоді. ♌️ Лев (23 липня - 22 серпня) Сьогодні намагайтеся не впадати у зайві емоції. Вирішуйте проблеми з холоднокровністю та розумом. Ваша рішучість дасть результат. ♍️ Діва (23 серпня - 22 вересня) Сьогодні можете розглянути нові ідеї та перспективи. Ваш аналітичний розум допоможе знайти вихід із складної ситуації. Будьте відкриті до нового. ♎️ Терези (23 вересня - 22 жовтня) Сьогодні можливі несподівані зустрічі та події. Будьте готові до змін. Важливо зберігати баланс та гармонію у відносинах. ♏️ Скорпіон (23 жовтня - 21 листопада) Сьогодні приділіть увагу своїм цілям та амбіціям. Виявіть рішучість у справі, яка вам дійсно важлива. Постарайтеся бути послідовним. ♐️ Стрілець (22 листопада - 21 грудня) Сьогодні можете відчути внутрішню впевненість та енергію. Використовуйте їх для досягнення своїх цілей. Ваші таланти знайдуть своє застосування. ♑️ Козеріг (22 грудня - 19 січня) Сьогодні приділіть увагу своїм обов'язкам та відповідальність. Важливо бути організованим та дисциплінованим. Робота над собою дасть результат. ♒️ Водолій (20 січня - 18 лютого) Сьогодні можливі несподівані відкриття та натхнення. Розвивайте свої творчі здібності та експериментуйте. Будьте відкриті до нових ідей. ♓️ Риби (19 лютого - 20 березня) Сьогодні приділіть увагу своїм почуттям та інтуїції. Можливо, важливі відповіді вже є у вас. Довіртеся своїй внутрішній мудрості.
Сводка с фронта от Генштаба ВСУ на утро 593-го дня войны 9 октября 2023 года Оперативна інформація станом на 06.00 09 жовтня 2023 року щодо російського вторгнення Слава Україні! Розпочалася п’ятсот дев’яносто третя доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Російські окупанти не перестають ігнорувати міжнародне гуманітарне право, здійснюють обстріли не лише по позиціях українських військ, а й по цивільній інфраструктурі населених пунктів, тероризуючи мирних жителів. Сили оборони України продовжують ведення оборони на сході та півдні України, наступальної операції на Мелітопольському напрямку та наступальних дій на Бахмутському напрямку, знищують ворога, крок за кроком звільняють тимчасово окуповані території, закріплюються на досягнутих рубежах. Протягом минулої доби відбулося 37 бойових зіткнень. Загалом, ворог завдав 6 авіаційних ударів, здійснив 29 обстрілів з реактивних систем залпового вогню позицій наших військ та цивільних об’єктів нашої держави. Авіаційних ударів зазнали: Грабовське Сумської області; Костянтинівка Донецької області; Новоданилівка, Роботине, Оріхів Запорізької області; Берислав Херсонської області. Під артилерійським вогнем опинилися понад 90 населених пунктів Сумської, Харківської, Луганської, Донецької, Запорізької та Херсонської областей. В зоні відповідальності ОСУВ “Північ” Волинський и Поліський напрямки оперативна обстановка залишається без суттєвих змін. Сіверський та Слобожанськийу напрямки противник зберігає військову присутність у прикордонних районах, проводить активну диверсійну діяльність з метою недопущення перекидання наших військ на загрозливі напрямки, нарощує щільність мінно-вибухових загороджень вздовж державного кордону в бєлгородській області. В зоні відповідальності ОСУВ “Хортиця” Куп’янський напрямок наші захисники відбили 3 атаки ворога в районах населених пунктів Синьківка та Іванівка Харківської області. Лиманський напрямок Сили оборони відбили 4 атаки ворога в районі Макіївки Луганської області. Бахмутський напрямок наші захисники відбили атаки ворога північніше Богданівки, Кліщіївки та Андріївки. В зоні відповідальності ОСУВ “Таврія” Авдіївський и Мар’їнський напрямки ворог здійснив близько 15 невдалих атак в районах Авдіїївки, Мар’їнки, та Новомихайлівки Донецької області. Шахтарський напрямок противник наступальних (штурмових) дій не вів. Запорізький напрямок наші захисники відбили атаку ворога в районі північніше Новопрокопівки Запорізької області. Сили оборони України продовжують наступальну операцію на Мелітопольському напрямку, мають частковий успіх в районах західніше Вербового Запорізької області. Також українські воїни ведуть наступальні (штурмові) дії на Бахмутському напрямку, мають частковий успіх в районах Кліщіївки та Андріївки. Наші захисники завдають окупаційним військам втрат в живій силі та техніці, закріплюються на зайнятих рубежах та виснажують ворога. В зоні відповідальності ОСУВ “Одеса” Херсонський напрямок Сили оборони ведуть контрбатарейну боротьбу, знищують склади та успішно уражають тили противника. Протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала 3 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки. Підрозділи ракетних військ уразили 3 артилерійських засоби, 2 радіолокаційні станції, 2 райони зосередження особового складу та 2 склади боєприпасів противника. Підтримуйте Збройні Сили! Переможемо разом! Слава Україні!
Гороскоп Ежедневный гороскоп на 9 октября 2023 года от Павла Глобы для всех знаков зодиака За прогнозом астролога Павла Глоби, день 9 жовтня 2023 року сприятиме сприятливому вирішенню сімейних та побутових питань. Не варто конфліктувати сьогодні з близькими, помиріться з тим, з ким у сварці. Краще провести час у компанії друзів і не сумувати. Овен Місяць входить у знак Скорпіона, це гарний час, щоб навести лад у будинку, а також подбати про свої зручності. Сьогодні Овен позбавиться негативних емоцій і зможе з успіхом подолати труднощі. Вплив Сатурна допоможе завоювати думку впливових і надійних людей, всі ваші старання гідно оцінюватимуться. День буде добрим для контактів із начальством, він обіцяє легший підхід до складних завдань. Телець Будьте обережні, тому що сьогодні ви можете випустити з уваги важливе для вас питання. Ви також можете зіткнутися з недружнім оточенням або ситуацією на роботі, яка змусить вас обстоювати власні аргументи. Дійте розумно і не панікуйте, удача на вашому боці. Близнюки Сьогодні, 9 жовтня, за гороскопом Павла Глоби Близнюків чекають професійні успіхи. Ви досягнете своїх цілей, виявивши наполегливість і цілеспрямованість. У другій половині дня ви можете мати справу з фінансовими труднощами. Можливо, вам доведеться зробити вибір між двома варіантами. Будьте гнучкими, щоб прийняти правильне рішення. Рак Сьогодні варто зайнятися важливими справами і навіть зробити більше, ніж планувалося. Ви добре виявите себе в організації важливих справ. Гороскоп від Павла Глоби на 9 жовтня радить раціонально розпоряджатися фінансовими ресурсами цього дня та бути обережним із всілякими вкладеннями. Сьогодні у вас багато енергії, щастя буде на вашому боці. Увечері очікуються приємні моменти у коханні. Лев Сьогодні Леви можуть стати свідком несподіваних подій або дізнатися про чиюсь таємницю. Що стосується емоційних питань, у цей день у вас може бути важлива розмова. Але не бійтеся, адже ви можете багато чого від цього виграти. Використовуйте інтерес свого оточення та продемонструйте свої численні таланти. Терези Сьогодні в житті Терезів відбудуться значні зміни, особливо у питаннях зміни місця проживання. Вам доведеться прийняти безліч мудрих рішень. Не панікуйте і спокійно зважте всі за і проти кожної ситуації. Завдяки розумній тактиці ви здивуєте всіх своєю впевненістю та холоднокровністю. Скорпіон Місяць перейшов на знак Скорпіонів, що ще більше вплине на їхню активність. Але будьте обережні, зараз непрості часи. Люди, народжені під цим знаком, будуть постійно засмучені та схильні до сварок, але незабаром вони зрозуміють важливість самодисципліни. Самотні Скорпіони можуть розраховувати на цікаві знайомства. Увечері, незважаючи на суботу, складіть план завдань на наступний тиждень. Стрілець Сьогодні Стрілець зможе насолодитися міцним здоров'ям та душевним спокоєм. Варто скористатися цим позитивним моментом і позбавитися минулого, яке доставляло вам негативні емоції. Гороскоп від Павла Глоби на 9 жовтня радить використати всі можливості, які з'являються на шляху, аби досягти своєї мети. Увечері чекайте на хороші новини від коханої людини. Козеріг У цей день удача сприяє Козерогам найбільше. Вони будуть цікавими та балакучими сьогодні. Деякі чутки привернуть їхню увагу, проте краще не довіряти кожній почутій думці і не приймати все близько до серця. Завдяки інтуїції, посиленій позитивним впливом Місяця, Козероги знатимуть, як поводитися, і витримають випробування, яке приготували їм зірки. Увечері виявиться, що день видався дуже вдалим. Водолій Сьогодні ви легко адаптуєтеся до свого оточення, вам допоможе інтуїція, яка підтримає вашу вроджену логіку та кмітливість. У вас виникне цікава ідея, яка стосуватиметься професійного питання. Вашу творчість сьогодні гідно оцінять, а шанси на просування по службі збільшаться. Риби У Риб сьогоднішній день обіцяє бути вдалим. Хороший гумор та оптимізм не залишатимуть вас увесь час. Аура сприяє вирішенню важливих та складних питань. Вам також пощастить у коханні. Сьогодні варто пробачити старі образи і сказати щось приємне своїм близьким.

Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Аура людини — це ледь відчутне середовище, яке розташоване навколо тіла на відстані витягнутої руки Характерно....
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер — Найбільша планета Сонячної системи Його вплив на наше життя дуже великий
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 марта - 19 апреля) Сегодня Овны могут почувствовать приток энергии и энтузиазма Используйте это в....
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо сміливими та рішучими в любовних сп....
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
У прогнозі на 20 травня 2024 року астролог Павло Глоба попереджає певних індивідів про можливі конфлікти у їхн....
більше матеріалів




/-0,2182719707489-/ /-pc-/
Top