counter
Архів Повернутись назад 09 Вересня 2018
9 Вересня
Політика Греція відмовила у візі чиновнику Московської патріархії РПЦ Керуючому справами РПЦ Московської патріархії, митрополиту Санкт-Петербурзькому і Ладозькому Варсонофію відмовили в грецькій візі, повідомляє управління справами патріархії. «Митрополит Варсонофій багато років восени здійснює паломництво на Афон. Однак в цьому році консульським відділом Греції йому було відмовлено в шенгенській візі», - сказано в повідомленні. При цьому уточнюється, що йдеться про громадянську візу, а не про відмову у відвідуванні Афона, дозвіл на який дає церковна влада. Раніше стало відомо, що служителі РПЦ мають великі проблеми з отриманням шенгенських віз через консульський відділ Греції в зв'язку з конфліктом між Російської православної церкви і Константинопольським патріархатом через питання надання томаса Україні.
Політика Лавров заявив про можливу війну з США Зараз CША займаються русофобською риторикою і діями, які можуть привести до військового зіткнення двох ядерних держав. Про це в ефірі одного з російських телеканалів заявив міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров. «Влада США ініціювала просування НАТО до кордонів Росії, і не просто у вигляді прийому до Північноатлантичного альянсу межують з РФ країн, а у вигляді розміщення військової інфраструктури на російських кордонах. Британія, Канада, США, Франція і Німеччина розміщують батальйони в Прибалтиці й на території країн, які межують з колишнім СРСР. А в Україні постійно направляються різні озброєння та боєприпаси, а також військові інструктори США. Такі дії збільшують ризик військової конфронтації. Це неприйнятно для Росії і про це наші американські партнери багато разів були попереджені», - заявив Лавров.
Політика У РПЦ шантажують Константинополь через автокефалію для України Відносини Московського патріархату та Вселенського патріархату в Константинополі будуть розірвані, якщо Української православної церкви буде ці автокефалія. Про це заявив глава синодального відділу зовнішніх церковних зв'язків Московського патріархату митрополит Волоколамський Іларіон. «Константинополь надходить поза рамками канонічного поля. Ми в Російській церкві автокефалію для Української православної церкви не визнаємо і Канонічна церква цю автокефалію не прийме. У нас не буде іншого виходу, крім як повністю розірвати спілкування з Константинополем», - сказав митрополит Іларіон. За його словами, кошти церковної дипломатії практично вичерпані, а Константинополь вступив з РПЦ підло і підступно, проте РПЦ залишає Константинополю можливість одуматися.
Події Бойовики звинуватили підлітків у роботі на спецслужби України Під тимчасово окупованій Макіївці проросійські бойовики схопили і утримують підлітків 14-16 років, яких звинувачують у підпалі пам'ятника гірникам шахти 13-біс і роботі на українські спецслужби. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив представник уповноваженого українського парламенту з прав людини в Донецькій і Луганській областях Павло Лисянський. «Під час моніторингу інформресурсів і соцмереж 8 вересня була отримана інформація про затримання в окупованій Макіївці групи підлітків 14-16 років. Їх звинувачують у підпалі пам'ятника гірникам шахти 13-біс і роботі на українські спецслужби. Пізніше факт затримання бойовиками підлітків в Макіївці підтвердили та наші джерела. Це вже не перший випадок незаконного затримання дітей на окупованих територіях ОРДЛО», - написав Павло Лисянський.
Події На Донбасі у ДТП загинули двоє бійців ЗСУ, ще один поранений під час обстрілу На Донбасі в зоні проведення операції Об'єднаних сил 8 вересня в результаті дорожньо-транспортної пригоди загинули двоє українських військовослужбовців, ще один боєць ЗСУ отримав поранення в результаті обстрілу бойовиків, повідомляє 9 вересня прес-центр штабу ООС. Як повідомляється, за минулу добу ситуація в зоні проведення ООС на Донбасі залишалася напруженою, проросійські бойовики 25 разів відкривали вогонь по позиціях ВСУ в районах населених пунктів Злолтое, Кримське, Майорське, Луганське, Світлодарськ, Мар'їнка, Південно, Красногорівка, Водяне, Павлопіль і Гнутове. В результаті цих обстрілів бойовиків отримав поранення один український військовий. Крім того, близько шостої години вечора внаслідок ДТП загинули двоє бійців ЗСУ.
Політика Україна назвала умови для відновлення подачі води в Крим Відновлення подачі дніпровської води на тимчасово анексувала Кримський півострів можливо після визнання Росією факту окупації Криму. Про це розповів заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України Юрій Гримчак, передає «Еспрессо.TV». «Російська Федерація ще жодного разу офіційно не зверталася до України з питань подачі в анексований Крим дніпровської води. І друге, якщо у них є таке бажання, то спочатку необхідно звернутися до України і визнати факт окупації Кримського півострова. Після виконання цих пунктів можна буде міркувати про те, скільки буде коштувати вода для Криму. Без цього з Росією нам взагалі нема про що говорити», - заявив Юрій Гримчак. Також заступник міністра наголосив, що всю відповідальність за екологічну катастрофу в Армянську повністю несе російська сторона.
Події У Криму зупинили роботу скандального заводу «Титан» Скандальний завод «Кримський титан», через викиди якого в включеному Криму сталася масштабна екологічна катастрофа, зупинив виробництво. Про це російським журналістам сьогодні розповів так званий «депутат» Держдуми РФ від окупованого Криму Михайло Шеремет. «Остання піч заводу «Кримський титан» була зупинена днем ​​у неділю, 9 вересня. Після зупинки на заводі буде проведена інвентаризація всього технологічного процесу виробництва, а також його модернізація. Потім завод «Кримський титан» буде знову запущений», - розповів Шеремет. Нагадаємо, отруйні викиди на заводі «Кримський титан» в Армянську відбулися в ніч на 24 серпня. До 4 вересня «влада» не визнала небезпеку, проте незабаром концентрація шкідливих речовин в повітрі значно перевищила допустиму норму і в місті почалася евакуація дітей в санаторії на узбережжі Криму.
Політика Адвокат: У колонії намагаються «зламати» Сенцова Незаконно засудженого в Росії до 20 років ув'язнення українського політв'язня Олега Сенцова в колонії «Білий ведмідь» хочуть зламати, щоб змусити припинити голодування, яке українець почав 14 травня. Про це повідомив адвокат Сенцова Дмитро Дінзе, який відвідає свого підзахисного 7 вересня. «Зараз найбільше здоров'ям Олега Сенцова стурбована колонія «Білий ведмідь», оскільки там впевнені, що в'язень наближається до такої ситуації, коли вже будуть незворотні зміни. Олега в колонії намагаються переламати, щоб він припинив голодування. Кажуть, що нібито всі політичні аргументи вичерпані, і нікому абсолютно не цікаво, що він голодує, тому його голодування вже безглузде», - розповів Дмитро Дінзе. За словами захисника політв'язня, незважаючи на все це, Олег Сенцов не збирається припиняти голодування. У колонії Сенцов продовжує отримувати крапельниці і поживну суміш.
Наука і технології Багата пара з Британії створила собі онука зі сперми загиблого сина Багата британська пара незаконно обзавелася онуком за допомогою донорської яйцеклітини і замороженої сперми свого загиблого чотири роки тому 26-річного сина, повідомляє видання The Sun. Британська пара (обом по 50 з гаком років), чиї імена не повідомляють, зібрали сперму загиблого в ДТП і неодруженого 26-річного сина і в замороженому вигляді переправили її в США, де за допомогою ЕКЗ в клініці La Jolla IVF були створені ембріони, з яких відібрали один. Пара наполягла на тому, щоб був тільки хлопчик. Потім дитину, якій зараз вже три роки, виносила сурогатна мати. Передбачається, що вся процедура обійшлася британської парі від 60 до 100 тисяч фунтів стерлінгів. Зазначимо, що такі процедури заборонені у Великобританії законом. Експерти заявили, що так як син пари загинув в ДТП, а його тіло знайшли тільки через два дні, то він не міг дати згоду на збір і використання своєї сперми. Пара зробила серйозний злочин і може постати перед законом.
Політика Після Brexit Британія залишить в Європі військових для стримування Росії Британія після виходу зі складу Європейського Союзу залишить в Німеччині для стримування Росії 200 своїх військовослужбовців. Таке рішення було прийнято главою Міноборони Великобританії Гевіном Вільямсоном, повідомляє видання The Sunday Time. За словами Вільямсона, цей крок покаже Кремлю, що Британія готова захищати Європу і після Brexit. «До числа британських військовослужбовців, які залишаться в Німеччині, належить інженерний полк, який є провідним підрозділом НАТО по переправі через водні перешкоди, що дозволяє бронетехніці швидко вступати в бій там, де були пошкоджені або зруйновані мости», - пише видання. Також армія Британії зберігає за собою полігон в районі Падерборна, який використовується для відпрацювання масштабних маневрів за участю піхоти та танків, склад для бронетехніки в Менхенгладбаха, розрахований на дві тисячі танків і бронетранспортерів.

Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Для того, щоб передбачити долю по лініях руки не обов'язково досконально вивчати хіромантію Досить просто погл....
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Багато хто мріє про успішну кар'єру і хорошу заробітну плату Щоб ваші мрії стали реальністю, використовуйте пе....
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Дуже часто різні речі переходять нам від інших людей: щось ми купуємо, щось знаходимо, щось отримуємо у спадок....
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Короткі змови, звані шепітками, здавна використовувалися знахарями та цілителями для досягнення певних цілей Е....
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
Всі хочуть бути щасливими, але часом ми зустрічаємо на шляху перешкоди, що заважають нам це зробити Експерти р....
більше матеріалів




/-0,5999128818512-/ /-pc-/
Top