counter
Архів Повернутись назад 08 Жовтня 2017
8 Жовтня
Політика Іспанія звинуватила Росію в підтримці сепаратизму в Європі На сесії Парламентської асамблеї НАТО в Бухаресті Іспанія звинуватила Російську Федерацію у втручанні в ситуацію з референдумом щодо незалежності Каталонії. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила голова постійної делегації України в ПА НАТО, народний депутат Ірина Фриз. «Представник делегації Іспанії Рікардо Тарно на сесії Парламентської асамблеї НАТО в Бухаресті заявив про наявність російської руки в Каталонському питанні. За його словами, таким чином Російська Федерація намагається підірвати єдність однієї з країн Північноатлантичного альянсу», - написала Ірина Фриз. Нагадаємо, в Каталонії пройшов референдум про незалежність, згідно з яким 90,18% виборців підтримали незалежність Каталонії від Іспанії. Проти виходу зі складу Іспанії проголосували тільки 7,83% виборців.
Політика Помічник Путіна розповів, про що говорив з Волкером У суботу, 7 жовтня, на переговорах у Белграді між помічником російського президента Владиславом Сурковим і спецпредставником державного департаменту США по Україні Куртом Волкером було знайдено взаєморозуміння. Про це повідомляють російські ЗМІ, цитуючи Владислава Суркова. «На зустрічі обговорювався запропонований РФ проект резолюції ООН по Донбасу. Було досягнуто порозуміння щодо низки позицій, а більшість виявлених розбіжностей - переборні. Також домовилися з Куртом Волкером, що наші переговори з українського врегулювання будуть продовжені в обсязі, необхідному для досягнення результату. У тому, що результат буде, ми не сумніваємося», - повідомив журналістам Владислав Сурков. Водночас Курт Волкер поки не прокоментував цю зустріч. Зустріч у Белграді була другою для Курта Волкера і Владислава Суркова. Вперше переговори між ними пройшли 21 серпня в Мінську, також за закритими дверима.
Політика оформление ленты  Збитий Іл-76. СБУ оприлюднила розмови ватажків бойовиків Служба безпеки України опублікувала запис телефонних переговорів ватажка терористичного угруповання «ЛНР» Ігоря Плотницького і керівника російської приватної військової компанії «Вагнер» Дмитра Уткіна, які доводять причетність російських найманців до обстрілу українського військового літака Іл-76 в 2014 році в аеропорту Луганська і участь у бойових діях на Донбасі. СБУ опублікувала телефонну розмову Ігоря Плотницького з одним з «командирів» батальйону бойовиків «ЛНР» Андрієм Патрушевим, в якому терорист доповідає про збитий Іл-76. Також оприлюднено розмову Уткіна з його заступником Андрієм Трошевим. Крім того, опубліковано розмову Дмитра Уткіна з російським генерал-майором Євгеном Никифоровим з позивним «Тамбов», у якій бойовик повідомляє військовому про великі втрати, і той дозволяє йому відступити.
Політика Трамп: Щодо КНДР тільки одна річ спрацює У суботу, 7 жовтня, Дональд Трамп натякнув на силовий варіант розв'язання північнокорейської кризи і розкритикував своїх попередників. Про це президент США написав у Twitter. «Адміністрації президентів США раніше займалися переговорами з Північною Кореєю. Це тривало 25 років, на що з бюджету виділялися величезні гроші. Однак жодних позитивних результатів це не принесло. Всі угоди порушувалися Північною Кореєю ще до того, як висохло чорнило на папері, а американські парламентери виставлялися дурнями. Вибачте, але щодо КНДР тільки одна річ спрацює», - написав Дональд Трамп. Нагадаємо, 19 вересня після низки провокаційних висловлювань чиновників КНДР на адресу США Дональд Трамп заявив, що американська армія може повністю знищити Північну Корею. У КНДР сприйняли слова лідера США як оголошення війни і пообіцяли збивати літаки ВПС США.
Спорт Чачіч прокоментував свою відставку з поста тренера збірної Хорватії Керівництво футбольного союзу Хорватії відправило у відставку головного тренера хорватської збірної Анте Чачіча, після невдалої гри Хорватії проти Фінляндії (1:1) в передостанньому матчі відбору ЧС-2018. На посту головного тренера збірної Анте Чачіча замінив Златко Даліч. «Зараз всы дуже незадоволені результатами збірної Хорватії, за останні чотири місяці ми поставили під загрозу наші шанси потрапити на ЧС-2018. Я несу відповідальність за це, інтереси однієї людини не можуть стояти вище спільної мети. Я вдячний футбольному союзу Хорватії - для мене було честю тренувати збірну», - заявив Анте Чачіч. Нагадаємо, 9 жовтня в останньому турі відбіркового етапу Чемпіонату світу-2018 збірна Хорватії на виїзді зіграє проти збірної України. Для виходу з групи хорватам буде достатньо нічиєї, українцям необхідно вигравати цей матч. У Хорватії і України по 17 очок, однак хорвати випереджають українців за додатковими показниками. Лідирує в нашій групі I з 19 очками збірна Ісландії.
Події оформление ленты  У номері стрілка з Лас-Вегаса знайдені шокуючі записи На тумбочці в номері готелю стрілка Стівена Педдока, який розстріляв 58 осіб на музичному фестивалі в Лас-Вегасі, поліція знайшла написану від руки записку. Про це повідомляє телеканал CNN з посиланням на джерело в правоохоронних органах. За словами цього джерела, в записці Стівена Педдока були розписані цифрові розрахунки по дистанції і траєкторії між вікном його номера на 32-му поверсі готелю Mandalay Bay і натовпом людей на музичному фестивалі. Крім записки, в номері готелю містилося 23 одиниці вогнепальної зброї і боєприпаси. Також повідомляється, що слідство не розглядає цю записку як передсмертну. Нагадаємо, в ніч на 2 жовтня на фестивалі кантрі-музики в Лас-Вегасі стрілок з готелю застрелив 58 людей, ще понад 500 людей отримали поранення. Нападником виявився 64-річний Стівен Педдок, він застрелився у своєму номері до приходу поліції.
Події Під час марафону Wizz Air Kyiv City Marathon помер чоловік У Києві 8 жовтня під час міжнародного марафону Wizz Air Kyiv City Marathon 2017 помер один з учасників спортивного заходу. повідомляє Espreso. Як повідомляється, під час пробігу по вулиці Лаврській чоловікові, 1963 року народження, стало зле. До нього негайно викликали швидку, однак лікарі не змогли врятувати чоловіка. Учасниками сьогоднішнього міжнародного марафону Wizz Air Kyiv City Marathon 2017 Києві стали представники 55 країн. Всього в марафоні беруть участь 10 тисяч осіб, а на марафонській дистанції - 1150. У цьому марафоні, крім основної дистанції 42,195 кілометрів і забігів на дистанції 21 кілометр, 10 кілометрів і 5 кілометрів, також вперше відбудеться жіночий забіг AvonPinkRUN на дистанцію 3 кілометри. Мета цього жіночого забігу зібрати кошти на придбання мобільного мамографа для діагностики раку молочної залози.
Політика оформление ленты  СБУ назвала всіх «вагнерівців» на фото з Путіним у Кремлі Служба безпеки України встановила особи всіх чоловіків на груповий фотографії з прийому в Кремлі, де російський президент Володимир Путін стоїть разом з керівником російської приватної військової компанії «Вагнер» Дмитром Уткіним. Фотографія нагородження Путіним командування ПВК «Вагнер» міститься в презентації, продемонстрованій главою СБУ Василем Грицаком під час брифінгу 7 жовтня. За даними спецслужби України, це фото було зроблено 9 грудня 2016 року в Георгіївському залі Кремля на прийомі на честь «Героїв Вітчизни». Крім керівника ПВК Дмитра Уткіна і полковника поліції у відставці з Петербурга Андрія Трошева на фото поруч з президентом РФ Володимиром Путіним стоять інші командири приватної військової компанії «Вагнер» - Олександр Кузнєцов і Андрій Богатов.
Культура Співак Сергій Бабкін заявив, що він патріот України Відомий український співак Сергій Бабкін відповів на звинувачення активістів Львова, які 7 жовтня зірвали його концерт, про своїх виступи в Криму в 2014 році і в країні-агресорі Росії. Про це Сергій Бабкін написав на своїй сторінці в Facebook. «Я не припинив свої гастролі в Росії в 2014 році. Зараз це дуже непопулярна, однак зважена позиція. Я вважаю, що 10 тисяч осіб, які хором співають пісні українською мовою в центрі Москви, - це справжня перемога України. У Росії ми не граємо для політиків і еліти, ми граємо для звичайних людей, більшість з яких підходять до нас і просять пробачення за дії своєї влади. Ми вважаємо дуже важливим під час засилля пропаганди підтримувати цих людей і показувати їм справжню Україну, а не ту, яку їм показують у телевізорах», - заявив Сергій Бабкін. За словами співака, він не їздить на гастролі в РФ заради грошей, а частину заробленого завжди анонімно передає на благодійність у дитячі будинки та в зону АТО. Також зароблені гроші він інвестує в розвиток мистецтва в Україні. «Щодо виступу в Криму. Так, ми виступали в Криму в 2014 році, проте ми виступали в українському Криму, заїхавши в нього з материкової частини, ми продовжуємо вважати, що Крим - це Україна. На наших концертах у Криму люди піднімали прапори України, а як автографи ми пишемо людям - Слава Україні», - додав Бабкін.
Політика оформление ленты  У Барселоні тисячі людей мітингують проти відділення Каталонії У Барселоні 8 жовтня десятки тисяч людей вийшли на марш під назвою «Досить! Повернімося до здорового глузду» проти відділення Каталонії від Іспанії. Який був організований «Каталонським громадянським співтовариством», передає DW. Як повідомляється, учасники мітингу назвали себе «мовчазною меншістю» і заявили, що «мовчали занадто довго». В руках демонстранти тримають плакати «Каталонія - це Іспанія», «Єдина країна» та «Пучдемона - в тюрму». Перед початком маршу декілька сотень демонстрантів прийшли в штаб Нацгвардії, де висловили підтримку правоохоронцям, яких звинувачують у перевищенні необхідних меж застосування сили під час масових заворушень на акції за незалежність Каталонії. Також наголошується, що багато демонстрантів для участі в акції прибули в Барселону з Мадрида.

Пороки та слабкості у Знаків Зодіаку
Пороки та слабкості у Знаків Зодіаку
Всі ми люди, і кожен із нас має свої недоліки, вади та темні сторони Багатьом знакам зодіаку вони не видно, ал....
Як вдало вийти заміж за Знаком Зодіаку
Як вдало вийти заміж за Знаком Зодіаку
Астрологія — це наука характер людини за Знаком Зодіаку Тому поради астрологів допоможуть і вдало вийти заміж,....
Гороскоп на 28 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 28 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні у вас може виникнути почуття занепокоєння чи невизначеності щодо ва....
Любовний гороскоп на 28 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 28 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви відчуватимете особливе почуття натхнення та романтики Ваша прист....
Білий приворот від зрад
Білий приворот від зрад
Набути гармонію в особистому житті може кожен Захистити свою сім'ю від зрад допоможе білий приворот
більше матеріалів




/-0,52660799026489-/ /-pc-/
Top