counter
Архів Повернутись назад 08 Жовтня 2016
8 Жовтня
Суспільство В Україні запустили єдину платформу для пошуку волонтерської допомоги Українські волонтери показали платформу для пошуку волонтерської допомоги volonter.org. Про це пише Цензор. За словами засновника проекту Анатолія Мазарчука, платформа є першим в Україні інструментом, який може допомогти громадським ініціативам знаходити для своїх проектів волонтерів, а волонтерам - допомагати в реалізації проектів. «Понад два роки тому я з командою запустив сайт "Герої АТО", на якому систематизували дані про поранених бійців. Спілкувалися з величезною кількістю волонтерів і зрозуміли, що для побудови зв'язків у волонтерському середовищі і ефективного пошуку допомоги дуже часто не вистачало існуючих інструментів. Саме тоді і виникла ідея створити volonter.org, де активісти зможу публікувати свої проекти і залучати волонтерську допомогу, а волонтери - знаходити собі проекти», - заявив він.
Суспільство Гройсман пообіцяв продовжити закупівлю медпрепаратів Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що уряд продовжить закупівлі ліків для дорослих і дітей в плановому режимі для того, щоб забезпеченість медикаментами склала 100%. Як повідомили в прес-службі Кабміну, уряду вдалося вирішити питання закупівлі і доставки низки медикаментів. Зокрема, близько 90% ліків, які були закуплені, вже поставлені в Україну. А саме: тести на туберкульоз - 74%, дитяча онкологія - близько 78%, доросла онкологія - 90%, тести на ВІЛ - 99%, дитячі гепатити - 99%, дорослі гепатити - 67%, дитяча гемофілія - ​​100%. «Це свідчить про те, що ми досить предметно цим питанням займаємося. Ми доведемо цю цифру до 100%, максимально доведемо її на місця і в плановому режимі через авторитетні міжнародні організації будемо продовжувати закупівлю. Але ми тут вже зараз наздогнали той час, який, на превеликий жаль, було втрачено», - підкреслив Гройсман.
Політика У Росії на грошових купюрах зобразять окупований Севастополь На нових купюрах у 200 і 2000 рублів, які з'являться в обігу в 2017 році, будуть зображення, пов'язані з окупованим Севастополем і Далеким Сходом, повідомляє російський телеканал «Росія-1». Далекий Схід буде представлений мостом на острів Російський і космодромом «Східний», а окупований Севастополь - пам'ятником затопленим кораблям і Херсонесом. Символи якого міста будуть на купюрі 200 рублів, а якого - на купюрі 2 тисячі рублів, визначить Рада директорів Банку Росії. Нагадаємо, в грудні 2015 року в Росії запустили в обіг купюри номіналом 100 рублів, присвячені анексії Криму. На купюрах зображено ханський палац у Бахчисараї, пам'ятник у Севастопольській бухті, замок «Ластівчине гніздо» і фрагмент картини Айвазовського «Російська ескадра на Севастопольському рейді».
Політика Росія відправила в Калінінград ракети з ядерним зарядом Росія направила ракети «Іскандер-М» з ядерними боєголовками в місто Калінінград, розташований між Польщею і Литвою, повідомляє агентство Reuters з посиланням на дані розвідки США. «Для перевезення ракет використовується автомобільно-залізничний пором «Амбал», який повинен незабаром прибути в Калінінград. Переміщення ракет «Іскандер-М» може носити нешкідливий характер, як це було в 2014 році, коли Росія відправляла ракетні системи в Калінінград під час військових навчань. Однак не виключено, що це політичний жест Росії з метою продемонструвати силу Північноатлантичному альянсу», - йдеться в повідомленні. При цьому не виключається, що з перевезенням ракетних комплексів «Іскандер-М» пов'язані й недавні порушення російськими винищувачами повітряного простору Фінляндії та Естонії.
Політика США звинуватили Росію в хакерських атаках з метою впливу на вибори президента Влада США в п'ятницю, 7 жовтня, офіційно звинуватила Росію в організації ряду хакерських атак на Демократичну партію, що висунула Хілларі Клінтон в президенти США на виборах 8 листопада. Про це сказано в спільній заяві Міністерства внутрішньої безпеки США і директора Національної розвідки, повідомляє агенство Reuters. «Виходячи з масштабу зусиль хакерських атак, ми переконані, що така діяльність могла бути санкціонована тільки високопоставленими російськими офіційними особами, - сказано в заяві. - Атаки здійснювалися з метою вплинути на вибори президента США, які повинні відбутися 8 листопада. Ці крадіжки інформації призначені для втручання у виборчий процес», - сказано в повідомленні.У свою чергу, Кремль категорично заперечує, що стоїть за кібератаками на Демократичну партію. «На сайт президента Володимира Путіна щодня нападають десятки тисяч хакерів. Багато атак йде із США. Однак ми  не звинувачуємо щоразу Білий дім у цих атаках», - заявив прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков.
Суспільство Кличко хоче створити в Києві поліцію, що не підкоряється МВС На думку мера столиці України Віталія Кличка, створення муніципальної поліції в Києві - це впровадження світового досвіду. Створення муніципальної поліції дозволить суспільству ефективно впливати на роботу співробітників поліції. Про це повідомили в прес-службі Київської міськдержадміністрації, передає «УНН». «Києву необхідна муніципальна поліція, яка підпорядковуватиметься громадськості, на відміну від кримінальної, що знаходиться у вертикалі Міністерства внутрішніх справ України. Це дозволить киянам контролювати роботу співробітників поліції, а самим правоохоронцям ефективно працювати, щоб у Києві був порядок. Створення муніципальної поліції - це впровадження світового досвіду. Співробітники муніципальної поліції наводять лад на вулицях міста, займаються питаннями неналежних парковок, евакуацією автомобілів і штрафами», - заявив Віталій Кличко.
Політика WikiLeaks опублікував листування глави передвиборного штабу Хілларі Клінтон Сайт WikiLeaks у п'ятницю, 7 жовтня, оприлюднив частину електронних листів глави виборчої кампанії кандидата в президенти США від Демократичної партії Хілларі Клінтон Джона Подести. Всього було опубліковано 2 тисячі 60 листів. У вкрадених листах йдеться про роль Туреччини в конфлікті в Сирії, боротьбу з терористичним угрупуванням «Ісламська держава», про ядерну енергетику і пожертвування до Фонду Хілларі Клінтон від видобутку корисних копалин. Також у листах згадуються Іран, Росія і президент Сирії Башар Асад як загрози національній безпеці для Туреччини і США. У штабі Хілларі Клінтон не підтвердили справжність цих листів. «Ми не будемо підтверджувати справжність викрадених листів, опублікованих WikiLeaks і його засновником Джуліаном Ассанжем, які не приховують свого  бажання нашкодити кандидату в президенти США Хілларі Клінтон. Зараз немає часу встановлювати, які з цих листів є реальними, а які - підробками. Однак я не в захваті від злому росіян і їх прагнення перевести вибори на сторону Трампа», - прокоментував витік інформації прес-секретар Клінтон Глен Кеплін.
Політика Росія запропонувала свій варіант резолюції щодо Сирії Росія внесла в РБ ООН свій проект резолюції щодо Сирії, який буде розглянуто після французького проекту стосовно ситуації в Алеппо. Про це повідомляють «РИА Новости». Голосування за французьким проектом резолюції про введення режиму припинення вогню в Алеппо, згідно з програмою роботи, призначено в РБ ООН на 8 жовтня о 14:30 (21:30 за київським часом). Франція пропонує забезпечити контроль над перемир'ям в Сирії з боку ООН. Крім того, Париж закликає США і РФ гарантувати припинення військових дій, починаючи з сирійського міста Алеппо, а для цього зупинити всі польоти над цим містом. Постійний представник Росії при ООН Віталій Чуркін заявив, що пропозиція Франції стосовно Сирії покликана спровокувати РФ на вето. Москва в своєму проекті підтримує пропозицію спецпосланця ООН щодо Сирії Стаффана де Містури про виведення зі східної частини Алеппо загонів екстремістського угрупування «Джебхат ан-Нусра». Також у тексті документа є заклик до всіх сторін виконувати домовленості Москви і Вашингтона щодо Сирії, які були досягнуті 9 вересня.
Політика У Насірова вважають, що Марушевська шукає митників на вже зайняті посади Оголошення конкурсу на посади начальників митних постів керівником Одеської митниці ДФС - неправомірно. Про це заявили в Державній фіскальної службі у відповідь на оголошення керівником Одеської митниці Юлією Марушевською конкурсу на деякі посади. У ДФС нагадали, що деякі посади вже давно не є вакантними. «Державною фіскальною службою України було проведено конкурс на зайняття посад начальників митних постів «Ізмаїл», «Одеса-порт», «Відкритий митний простір», «Білгород-Дністровський», «Чорноморськ», «Григорівка» і «Котовськ» Одеської митниці. За результатами на посади начальників митних постів «Григорівка» і «Котовськ» були призначені Телеліма О.В. і Долобанько А.В.», - заявили в ГФС. Також у ДФС нагадали, що, відповідно до Закону України «Про державну службу», конкурс на зайняття вакантної посади начальника митного поста проводить конкурсна комісія, утворена керівником Державної фіскальної служби. «Таким чином, проведення конкурсу на зайняття посад начальників митних постів «Ізмаїл», «Одеса-порт», «Відкритий митний простір», «Білгород-Дністровський», «Чорноморськ», «Григорівка» і «Котовськ» належить до повноважень Голови ДФС», - заявили в ГФС. Керівник ДФС Роман Насіров і керівник Одеської митниці Юлія Марушевська регулярно обмінюються критикою на адресу один одного. Конфлікт керівників митниці навіть намагався загладити прем'єр-міністр Володимир Гройсман, знявши з Марушевської три догани, оголошені їй Насіровим.

Магічні властивості трав: як залучити удачу, гроші, здоров'я та кохання
Магічні властивості трав: як залучити удачу, гроші, здоров'я та кохання
Польові трави мають унікальні цілющі та магічні властивості Як правило, трави сьогодні часто використовують із....
Найкращі мантри для релаксації
Найкращі мантри для релаксації
Робота і справи займають багато часу і забирають масу сил і енергії Спеціальні мантри для релаксації допоможут....
Маніпулятори та брехуни: найхитріші знаки Зодіаку
Маніпулятори та брехуни: найхитріші знаки Зодіаку
Кожна людина може проявляти хитрість час від часу Іноді без цього не домогтися успіху в справах або на роботі
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Как распознать ложь по Знаку Зодиака
Існують певні ознаки, якими можна визначити, бреше людина чи говорить правду Жести, міміка, тон голосу та інші....
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Як зробити свій будинок місцем сили, щоб відновити свою енергетику
Будинок — наша фортеця, адже саме у стінах рідного житла ми почуваємось у повній безпеці Якщо правильно заряди....
більше матеріалів




/-0,66904902458191-/ /-pc-/
Top