counter
Архів Повернутись назад 08 Липня 2021
8 Липня
Суспільство Спека! старт дан Как сообщила на своей странице в социальных сетях народный синоптик Наталка Дмитренко, борьба циклона с антициклоном над Украиной уже завершена, поэтому дожди заканчиваются на ближайшее время. Глядя на карту погоды видно, что - над Северным морем родился циклон, а его атмосферный холодный фронт освежает дождями воздух в Западной Европе - на юге Украины еще крутится живой циклон, который сегодня еще освежит дождями и погремит грозами у наших восточных, центральных областях и в южной части - а восточнее Украины чистое безоблачное поле антициклона светит солнце и подсвечивает ночью звездами. Сегодня, в четверг 8 июля антициклон окончательно вытеснит южный циклон с его дождями с нашей территории и поэтому практически повсеместно в Украине ожидается сухая погода. С малой вероятностью возможен небольшой дождь днем ​​в Винницкой области. Температура воздуха постепенно раскручивается. Сегодня в течение дня в большинстве областей предполагается + 27 + 33 градуса. В дальнейшем жара в Украине будет усиливаться. В Киеве 8 июля будет царить сухая солнечная погода. Ближайшей ночью до +20 градусов, завтра днем ​​+28 + 30 градусов. В ближайшие дни и на следующей неделе рассчитывайте на дальнейшее повышение температуры воздуха, будет жара!  
Спорт оформление ленты  Євро 2020. Став відомий другий фіналіст чемпіонату Збірна Англії перемогла Данію і вийшла в фінал Євро-2020. Вирішальний переможний гол був забитий в екстра-таймі. Англія жваво почала матч і бігла атакувати датські ворота, але захист Данії справлялася з англійським ентузіазмом. Ближче до середини тайму Данія зовсім змогла знизити темп матчу і, по суті, взяти ситуацію під контроль. В одному з моментів в атаці данці заробили штрафний. І його майстерно виконав 20-річний Міккель Дамсгаарда. Після цього Данія пішла захищати свій результат і не поспішала вперед. Англія ж шукала шанси зрівняти і все наближалася до цього. І вийшло. На 39-й хвилині Рахім Стерлінг після прострілу з правого флангу влетів у ворота разом з м'ячем від ніг капітана Данії Симона Кьяер. Черговий автогол на Євро. У другому таймі Англія посилила тиск і мала моменти для другого голу, але Каспер Шмайхель в ряді моментів виручив свою команду. І завдяки цьому матч перейшов в два екстра-тайму. В екстра-таймі ситуація на полі не змінилася. І все прийшло до пенальті, правда сумнівному після падіння Рахіма Стерлінга від контакту з Янніком Вестергора в штрафний. Харрі Кейн не забив пенальті, Шмайхель потягнув удар, але вже не впорався з добиванням форварда "Тоттенхема". У час, що залишився Данія не змогла влаштувати штурм заради другого голу. І Англія вперше в історії потрапила у фінал Євро. 11 липня на Уемблі вони зіграють з Італією.      
Суспільство Затримка рейсу Анталія-Одеса. що відомо Рейс з Анталії до Одеси затримується більш ніж на 10 годин. Консульство України в Туреччині з'ясує причини. Про це повідомив в коментарі РБК-Україна речник Міністерства закордонних справ України Олег Ніколенко. Один з пасажирів рейсу Анталія-Одеса звернувся на "гарячу лінію" МЗС України, повідомив Ніколенко. "Ми негайно доручили українському консульству в Анталії з'ясувати причину затримки рейсу і зайнятися питанням забезпечення пасажирів харчуванням. Консули докладають максимальних зусиль, щоб права громадян були повністю дотримані", - заявив він. Нагадаємо, 1 липня були проблеми з рейсами з Туреччини в Україну і навпаки. Тоді затримався ряд рейсів між Україною і нарешті здобув перемогу. Авіакомпанія МАУ пояснила причину затримки безлічі рейсів виключно через те, що авіаційний регулятор Туреччині не зміг забезпечити обробку запитів на виконання польотів завчасно. Проблему із затримками вильотів вирішили в той самий день.
Політика Лукашенко заявив про нібито початку "терористичної атаки" на Білорусь Виступаючи на урочистому заході присвяченому випуску курсантів вищих військових навчальних закладів та вищого офіцерського складу, Олександр Лукашенко заявив про початок "терористичної атаки" на Білорусь. Захід нібито хоче позбавити республіку суверенітету. Про це повідомляє "БелТА". За словами Лукашенка, Північноатлантичний альянс (НАТО) веде постійне збільшення "наступального потенціалу" Альяно біля кордонів Республіки Білорусь. "Розширюється складу сил швидкого реагування, активно ведеться розвідувальна діяльність. Почалася терористична атака на Білорусь", - сказав Лукашенко на церемонії вшанування випускників вищих військових навчальних закладів та вищого офіцерського складу. Він заявив, що Білорусь не хоче воювати, але білоруська армія "може завдати противнику неприйнятного збитку".
Події оформление ленты  На одному з українських пляжів вбило струмом молодої людини На популярному курорті Кирилівка на центральному пляжі вбило струмом 23-річного хлопця, який обслуговував надувний атракціон "Гірка". Молода людина надував банан, взявся мокрими руками за провід, щоб включити компресор, і загинув від удару електричним струмом. Після трагічного ПП в селищі закривають пляжні атракціони для перевірки техніки безпеки. Про це передає видання ria-m.tv. Поліція з'ясувала, що юнак приїхав на курорт з Кривого Рогу, щоб заробити на атракціонах. Саме пригода сталася 6 липня. За даним фактом було порушено кримінальне провадження за ознаками ч. 2 статті 271 (Порушення вимог законодавства про охорону праці) КК. У Мелітопольському РУП поінформували, що ведеться досудове розслідування. Правоохоронці з'ясовують, кому належить даний розважальний комплекс на узбережжі Азовського моря, де загинув молодий чоловік. Як з'ясувалося, атракціон, на якому працював хлопець, був нелегально підключений до електромережі, і працював без дозвільних документів. Очевидці кажуть, що причиною трагедії стала відсутність заземлення. За словами відпочиваючих, юнака-механіка попросили надути банан, і потім люди побачили, як він раптово впав, і з рота у хлопця пішла піна. Спочатку відвідувачі пляжу подумали, що у нього напад епілепсії і намагалися надати потерпілому допомогу. На місце прибула реанімаційна бригада "швидкої допомоги", однак молодої людини врятувати не вдалося. Тепер в Кирилівці вирішили закрити всі пляжні атракціони для проведення перевірки техніки безпеки.
Суспільство У Білорусі заблокований опозиційний сайт "Наша Нива" Міністерство інформації Білорусі повідомило про обмеження доступу до сайту "Наша нива". Як стверджується, підставою для цього стало поширення інформації, забороненої законом про засоби масової інформації. Деякі співробітники редакції «Нашої Ниви», в тому числі головний редактор Єгор Мартинович, не виходять на зв'язок. Раніше в Білорусії заблокували інший крупний опозиційний портал - Tut.by Згідно опозиційним ЗМІ, журналісти видання не виходять на зв'язок, у деяких з них проводяться обшуки. За деякими відомостями, затриманий головний редактор Єгор Мартинович, серед тих, у кого вдома обшук - редактор Андрій Скурко.   «Ми не можемо зв'язатися з деякими співробітниками редакції, включаючи головного редактора Єгора Мартиновича. Ми допускаємо, що в даний момент він може бути затриманий, оскільки читачі повідомляють, що в будівлі, де він перебував, бачили співробітників ГУБОПіКа (Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю і корупцією МВС Білорусії. - ред.) », - йдеться в повідомленні . «У нас немає інформації, що точно відбувається. Так, йдуть обшуки, схоже, затримання. В рамках якої кримінальної справи це відбувається, нам невідомо, хто точно затриманий і чому, теж невідомо. Ми пробуємо розібратися, з ким немає зв'язку. Точно її немає з головним редактором Єгором Мартинович », - заступник головного редактора« Нашої Ниви »Артем Гарбацевіч.  
Суспільство Кабмін дозволив йти в декрет батькові і іншим родичам дитини. Кабінет Міністрів України затвердив порядок надання відпустки при народженні дитини, тепер в таку відпустку йти може не тільки мати, а й інші члени сім'ї. Згідно з документом, піти в декретну відпустку мають право: - чоловік, жінка якого народила дитину; - батько дитини, який не перебуває в шлюбі з матір'ю, але вони ведуть спільне господарство; - бабуся, дідусь, а також іншої повнолітній родич дитини (брат або сестра), які доглядають за дитиною одиноких матері або батька. Варто відзначити, що слід розрізняти поняття "декретну відпустку" і "відпустка по догляду за дитиною". Декретна відпустка (декрет) - це відпустка по вагітності та пологах. А значить, застосовується тільки по відношенню до жінки, яка збирається народжувати чи вже народила дитину. Як правило, через 70 днів після пологів декретну відпустку закінчується і починається відпустка по догляду за дитиною. Ця відпустка може оформити не тільки мама дитини, а й інші родичі.
Гороскоп Гороскоп на 9 липня 2021 року. Овни стежте за тим, що говорите. Риби краще будьте чесними. 9 липня 2021 п'ятниця. 28, 29 місячний день. Спадаючий місяць. Місяць у знаку Рак ♋ Несприятливий день за місячним календарем. Досить несприятливий день. Пов'язаний зі зниженням загального життєвого тонусу організму, проявом хронічних захворювань. Велика ймовірність депресивного стану, травм і обманів. День краще провести в рішенні тільки найнеобхідніших життєвих питань, гнати від себе погані думки. Читайте наші гороскопи в Telegram @yourrealhoroscopeua ♈️ Овен Астрологи для Овнів на 9 липня попереджають, що хтось може вас неправильно зрозуміти, прийнявши безневинний жарт за знущання. В іншому ніяких емоційних сплесків бути не повинно, якщо ви самі не вирішите їх собі організувати. Чи не перекладайте проблеми на чужі плечі, навіть якщо сумніваєтеся в своїх силах. ♉️ Телець Зодіакальний прогноз для Тельців на 9 липня вважає, що сьогодні вам слід зайнятися наведенням порядку в своїх справах і подумати, як розширити сферу діяльності. Намагайтеся бути більш наполегливими в роботі, не бійтеся показати свої амбіції. Незабаром надійде дуже вигідну пропозицію по роботі. ♊️ Близнюки Зодіак для Близнюків на 9 липня говорить, що сьогодні краще не приймати спонтанні рішення. Вони будуть продиктовані не голосом розуму, а швидкоплинними емоціями. Контролюйте слова і дії, які не гарячіться через дрібниці. ♋️ Рак місяць для Раків на 9 липня радить сміливо звертатися за порадою до друзів або близьким людям. Не відмовляйте в допомозі тим, кому дійсно можете бути корисні. Пора наводити житло в порядок, не завадить перестановка або косметичний ремонт. ♌️ Лев Астропрогноз для Львів на 9 липня прогнозує, що сьогоднішній день більше підходить для підготовки до майбутніх звершень. Не будьте надмірно замкнутими, інакше викличете на себе неприємності. Вас можуть запідозрити у вигоді, якщо не навчитеся приймати швидкі рішення. ♍️ Діва зірки для Дев на 9 липня рекомендують не проводити час даремно. Не відкладайте важку роботу на інший період, зараз ви з нею відмінно впораєтеся. Потрібно звертати увагу на інформацію, що надходить і перевіряти її, щоб не опинитися в дурному становищі. ♎️ Терези Астропрогноз для Терезів на 9 липня каже, що сьогодні вам не варто поспішати і намагатися стрибнути вище своєї голови. Якщо в справах ви ще не вийшли на фінішну пряму, то не варто звертатися до керівництва за схваленням ваших ідей. Досягти мети зможете набагато швидше і простіше, коли знайдете надійних інвесторів. ♏️ Скорпіон Загальний гороскоп для Скорпіонів на 9 липня говорить, що не варто спілкуватися з тими, до кого не лежить душа. Відтинайте все непотрібне контакти з людьми. Якщо вам щось пропонують, то спочатку зважте "за" і "проти", порадьтеся з близькими, і лише потім погоджуйтеся. ♐️ Стрілець Астропрогноз для Стрільців на 9 липня каже, що сьогодні ви будете суворі і незговірливі. Не перестарайтеся з вимогами і контролем щодо партнерів і підлеглих. На складне питання знайдете швидке рішення. ♑️ Козеріг Зодіак для Козерогів на 9 липня каже, що в цей день багатьом представникам знака доведеться займатися вирішенням чужих проблем, а не власних. Якщо хтось розраховує на вас як на останній шанс, то простягніть руку допомоги. У самотніх Риб можливий легкий флірт, який закінчиться серйозними стосунками. ♒️ Водолій зірки для Водоліїв на 9 липня кажуть що можете нарешті-то почути те, про що давно мріяли. Будьте гранично чесними з людьми, які вам не байдужі. На роботі вдасться закінчити розпочаті раніше справи і нарешті отримати бажаний прибуток. ♓️ Риби Астропрогноз для Риб на 9 липня пише, що в цей день в цей день навіть маленька брехня буде мати неприємні наслідки, тому краще будьте чесними. Більше уваги приділяйте побутових питань, наведіть порядок в домі, викинете старі і непотрібні речі. Чи не губіться в розмовах, ведіть себе впевнено.

Як зберегти життєву енергію та сили
Як зберегти життєву енергію та сили
Апатія, депресія та роздратування — все це є першою ознакою витоку життєвої сили Захистити себе від цього, а т....
4 прикмети щасливого дня: як зробити щоранку добрим
4 прикмети щасливого дня: як зробити щоранку добрим
Прикмети допомагають нам робити наше життя кращим і яскравішим Найважливіше у кожному новому дні — його почато....
Гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні варто звернути увагу на свої внутрішні відчуття та інтуїцію Можливо....
Сон у ніч з 25 на 26 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 25 на 26 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
25 квітня о 23:45 розпочнеться 19-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Любовний гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 26 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчувати особливе хвилювання та енергію у стосунках Це п....
більше матеріалів




/-0,2885627746582-/ /-pc-/
Top