counter
Архів Повернутись назад 08 Липня 2017
8 Липня
Події оформление ленты  Підрив авто в центрі Луганська. З'явилися фото і відео У мережі опублікованj фотографії і відео з місця другого вибуху в центрі Луганська, де 7 липня детонував вибуховий пристрій, закладений в автомобіль. За даними сепаратистських ЗМІ, в результаті другого вибуху поранення отримали двоє представників терористичного угрупування «ЛНР», які прибули на місце події для розслідування першого вибуху, який забрав життя співробітниці так званої «народної міліції» луганських терористів. Ватажки «ЛНР» закликали жителів окупованого Луганська не виходити на вулиці через терористичну загрозу. Один sз колишніх ватажків терористів «ДНР» Ігор Гіркін (Стрєлков) на своїй сторінці в соцмережі написав, що в результаті другого вибуху в Луганську загинули кілька силовиків «ЛНР», однак бойовики засекретили цю інформацію. Гиркин написав, що перший вибуховий пристрій було закладено в сміттєвий бак біля магазину «Музичний пік», де зараз розташована «військова частина» луганських бойовиків і «будинок уряду». «Детонація першого вибухового пристрою привела до загибелі співробітниці медслужби «народної міліції» і поранення ще п'ятьох осіб. Коли на місце події прибули слідчі служби «ЛНР», було проведено дистанційний підрив однієї з машин у 20 метрах від першого місця вибуху. В результаті другого вибуху є загиблі, але цю інформацію швидко засекретили, тому точними даними не володію. Зараз уже можна говорити про цілеспрямовану терористичну атаку з боку укрів, причому, на жаль, досить успішну. Це показує, що в разі чого, укри тут влаштують і не таке», - написав Ігор Гіркін, коментуючи вибухи в Луганську.
Політика «ЛНР» хоче обміняти полоненого бійцями ЗСУ російського військового Агеєва Терористичне угрупування «ЛНР» включило до списків на обмін полоненими чотирьох представників так званої «народної міліції», в тому числі російського військового Віктора Агеєва, які були взяті в полон українськими військовими 24 червня. Про це повідомила представник «ЛНР» в гуманітарній підгрупі Контактної групи в Мінську Ольга Кобцева, повідомляє один з підконтрольних терористам сайтів. «У нас список на обмін, який ми склали, там понад 200 чоловік .Вони в списках на обмін є. Ігор Плотницький заявив, що необхідно зробити все можливе, щоб у найближчий обмін їх повернути сюди», - сказала Ольга Кобцева. Нагадаємо, що 24 червня військові ЗСУ взяли в полон чотирьох бойовиків «ЛНР», в тому числі громадянина РФ Віктора Агеєва, який проходив службу в ЗС Росії. Російське Міноборони офіційно заявило, що Віктора Агеєва у травні 2016 року було звільнено в запас і на контрактну службу він не вступав.
Суспільство оформление ленты  Єгор Кончаловський розповів про стан своєї сестри Марії Син режисера Андрія Кончаловського Єгор Кончаловський на передачі «Пусть говорят» у Андрія Малахова спростував поширювані чутки про відключення його сестри Маші від апарату життєзабезпечення. За його словами, ні в кого з родини немає навіть думки відключати Машу від апарату штучного життєзабезпечення. Кончаловський-молодший розповів, що Маша потроху почала реагувати на гучні звуки. Нагадаємо, трагедія сталася в жовтні 2013 року на трасі у Франції. Автомобіль, за кермом якого був відомий російський режисер Андрій Кончаловський, потрапив у страшну лобову ДТП. В автомобілі також їхали дружина Кончаловського Юлія Висоцька та їх 14-річна дочка Маша. В результаті ДТП дівчинка постраждала найбільше. Через важку травму голови вона не приходить до тями вже чотири роки.
Політика У Криму заявили, що повернення до складу України неможливе Голова так званого «держкомітету» Кримського півострова у справах міжнаціональних відносин Заур Смирнов заявив, що повернення Криму до складу України виключено. Так Смирнов відреагував на схвалений у комітеті Парламентської асамблеї ОБСЄ проект із закликом скасувати рішення про приєднання Криму до Російської Федерації. Про це повідомляє РІА Новини. «Возз'єднання Криму з Російською Федерацією - це на століття. Всі, хто тішить себе іншою думкою, дуже сильно обманюються. Ніякі ультиматуми не змусять жителів Криму змінити вибір на користь своєї історичної батьківщини. Рішення міжнародних організацій не можуть вплинути на результати референдуму в 2014 році, коли кримчани проголосували за возз'єднання з РФ», - заявив Заур Смирнов. Нагадаємо, раніше Парламентська асамблея ОБСЄ прийняла проект резолюції, яка закликає владу Росії скасувати рішення про приєднання Криму.
Політика оформление ленты  Макрон, Меркель і Путін за сніданком на G20 обговорюють ситуацію на Донбасі Президент Франції Еммануель Макрон, канцлер Німеччини Ангела Меркель і президент РФ Володимир Путін проводять на саміті в Гамбурзі робочий сніданок, під час якого лідери держав «нормандського формату» обговорять, серед іншого, і ситуацію в Україні. Перш за все йдеться про виконання Мінських домовленостей. Нагадаємо, напередодні, 8 липня, на полях G20 вперше зустрілися президенти РФ Володимир Путін і США Дональд Трамп. Як пізніше розповів міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров, президенти США і Росії домовилися прискорити виконання Мінських домовленостей. Володимир Путін, Ангела Меркель і Еммануель Макрон підтвердили важливість дотримання режиму припинення вогню на сході України, повідомляє RT з посиланням на Reuters.. Водночас, нагадаємо, перемир'я на Донбасі не дотримувалося жодного дня. Так у червні на Донбасі загинуло 27 український військових.
Культура оформление ленты  Помер український кумир техно 90-х, який підкорив "Територію А" Сьогодні вранці помер кумир дев'яностих, тернополянин Роман Матіяш. 8 липня зранку пішов з життя учасник відомого українського гурту 90-х "Фантом-2" Роман Матіяш. Про це повідомляє на своїй сторінці в соцмережі Василь Вірастюк."З глибоким сумом приносимо свої співчуття родині Романа! Прощання і похорон відбудуться в рідному місті Романа, Івано-Франківську", - написав силач на своїй сторінці. Про причини смерті Романа Матіяша поки нічого не повідомляється.         "Фантом-2" - український музичний гурт з Івано-Франківська, який утворилася в 1996 році і проіснував 2 роки. Грали і співали в стилі євроденс. Дует Романа Матіяша і Ольги Гречко стрімко завоював серця шанувальників завдяки пісням "Двоє" і "Територія А". У жовтні 1996 року "Фантом-2" випустив свій перший альбом "Зоряні війни", який продався тиражем понад 1 млн аудіокасет. У 1997 році вийшов другий альбом - "Без контролю". Роман до "Фантом2" був учасником групи "Турбо-Техно-Саунд".
Політика У Сенаті США пропонують ввести нові санкції проти РФ Голова комітету у закордонних справах палати представників сенату США Ед Ройс пропонує ввести нові санкції проти Російської Федерації за порушення Договору про ліквідацію ракет середньої і малої дальності (РСМД), повідомляє агентство Reuters. «Російський президент Володимир Путін багато років ігнорує зобов'язання РФ по Договору про РСМД. Недавнє розгортання Росією заборонених ракет з ядерними боєголовками є серйозною загрозою інтересам нацбезпеки США. Це ще один приклад агресії Росії, яка підриває глобальну стабільність», - заявив Ед Ройс. Американський сенатор запропонував ввести санкції щодо осіб, які допомагають РФ розробляти основні системи озброєнь, і щодо країн, які купують таке озброєння. Нагадаємо, в лютому цього року військові США заявили, що РФ в порушення договору РСМД таємно розгорнула наземну крилату ракету SSC-8.
Здоров`я оформление ленты  Австралійка скинула третину ваги завдяки підтримці соцмереж. Чому це працює Зайва вага сам по собі, безумовно, не є причиною для занепокоєння, на відміну від проблем зі здоров'ям, які вона може викликати. Наприклад, існує цілком конкретна стурбованість щодо її впливу на репродуктивну здатність жінки, повідомляє The Independent. 30-річна Ребекка Лі з Сіднея, Австралія, була 48 розміру в одязі і важила 115 кг, коли лікарі сказали, що їй буде складно завести потомство через те, що її вага тисне на внутрішні органи. Ця заява допомогла Ребеці нарешті обзавестися потрібною для схуднення мотивацією, і вона скинула майже 35 кг. Головна зміна в її раціоні - зниження споживання шкідливої ​​їжі: «Я була повною і непривабливою. Я постійно сиділа вдома і поїдала нездорові закуски 24 години на добу», - розповіла Лі. Вона каже, що їй не подобалося постійно сидіти вдома, але не вистачало впевненості в собі, щоб проводити час на свіжому повітрі: "Найбільше я любила піцу, з'їдаючи по великій піці щодня на самоті. Але після того, як я дізналася, що моя статура шкодить моєму здоров'ю, вирішила, що настав час зупинитись. Я не могла зносити думку про те, що буду огрядною до кінця своїх днів. Я відмовилася від доставок їжі і тепер ношу 38 розмір одягу". До цього її дієта складалася з двох ролів з яйцем і беконом і шоколадного коктейлю з McDonald's на сніданок, Біг Мак Меню з кока-колою на обід, і великої піци з Domino's на вечерю. Тепер же на сніданок у неї пластівці з низькокалорійним молоком, на обід салат або курячий рол, і на вечерю - курка з овочами, приготовані на грилі. Крім зміни в раціоні, Ребекка повністю змінила свої погляди на життя. Вона стала відвідувати спортзал тричі на тиждень, кожен день збільшуючи навантаження. У тренуваннях вона віддала перевагу кардіо і силовим вправам, використовуючи бігову доріжку і силові тренажери. Тренування допомогли їй підтягнути тіло, наростити м'язову масу і прискорити основний обмін речовин, який допомагає спалювати калорії протягом дня. Так як до цього її часто публічно висміювали через зайву вагу, вона ухвалила хоробре рішення задокументувати процес свого схуднення за допомогою соціальних мереж. Вчені говорять, що це сучасний спосіб для тих, хто худне, не втратити мотивації. Тепер вона почувається по-новому, особливо коли вона завершила свій образ пластичною операцією грудей. «Кожні вихідні я ходила на вечірки, намагаючись знайти себе і зрозуміти, хто ж я така. Я не знала, що мені подобається, чим я хочу займатися, мені потрібно було знайти хобі. Якщо вам не подобається людина, якою ви є зараз, вам не обов'язково залишатися нею завтра. Я дуже пишаюся собою і бачу, що тепер я абсолютно нова людина. Не можу дочекатися, коли зустріну ту особливу людину, з якою зможу розділити своє життя».    
Політика Рекламу в «Борисполі» поза конкурсом віддали пов'язаній з БПП фірмі Право на розміщення реклами в терміналі D міжнародного аеропорту «Бориспіль» без конкурсу надали компанії «Ін Лайн», яка пов'язана з заступником голови парламентської фракції БПП Сергієм Березенком і з оточенням першого заступника голови фракції БПП Ігоря Кононенка. Про це повідомляють журналісти в програмі «Схеми». Під час розслідування власників створеної в 2014 році компанії «Ін Лайн» журналісти вийшли на слід заступника парламентської фракції БПП Сергія Березенка і оточення першого заступника цієї партії Ігоря Кононенка. За даними реєстру юросіб, «Ін Лайн» до 4 липня цього року мало спільний номер телефону (0445026502) з благодійним фондом Сергія Березенка «Спільна Справа» та з компанією зі співзвучною назвою ТОВ «Ін-Лайн», в якій до квітня 2017 року частку в 25% мала сестра першого заступника голови БПП Ігоря Кононенка - Оксана Авдєєва.  Народний депутат України Сергій Березенко, давній партнер і друг президента України Петра Порошенка, в коментарі спростував причетність його фонду до компанії «Ін Лайн», але вже наступного дня «Ін Лайн», фонд «Спільна справа» та ТОВ «Ін-Лайн» змінили номери телефонів.
Суспільство На залізничному вокзалі Києва з'явився безкоштовний Wi-Fi З кінця червня «Укрзалізниця» ввела в залах очікування підвищеного комфорту центрального залізничного вокзалу в Києві доступ до безкоштовного бездротового інтернету. Про це повідомляє прес-служба ПАТ «Укрзалізниці». «Швидкість нового Wi-Fi становить близько 100 мегабіт на секунду, послугу надає філія «Центральна станція зв'язку» ВАТ «Укрзалізниця». Зараз тривають роботи з облаштування доступу до інтернету через Wi-Fi в сервісному центрі вокзалу і в кімнатах відпочинку, а також у кімнатах матері та дитини і залі підвищеного комфорту Південного вокзалу «Київ-Пасажирський». Після закінчення всіх робіт до безкоштовного Wi-Fi на центральному залізничному вокзалі Києва зможуть підключитися одночасно більше 700 пасажирів», - сказано в повідомленні.
Політика Пєсков про «гак» літака Путіна на шляху в Гамбург: "Це питання безпеки" Літак російського президента Володимира Путіна дорогою на саміт G20 у німецькому Гамбурзі зробив «гак» у 500 кілометрів, обігнувши країни - члени НАТО. Такі дії були пов'язані з питаннями безпеки, заявив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, передають РИА Новости. Дмитро Пєсков відмовився пояснювати, чому літак Володимира Путіна дорогою на саміт G20 у Гамбург обігнув країни - члени НАТО - Польщу, Латвію і Литву. "Без коментарів. Це питання безпеки і вона забезпечується на належному рівні », - сказав Пєсков. Нагадаємо, літак Володимира Путіна на саміт G20, який проходить 7-8 липня в Гамбурзі, полетів над нейтральними до Північноатлантичного альянсу Фінляндією і Швецією, замість прямого шляху над членами НАТО - Польщею, Латвією і Литвою. Таким чином, літак президента Росії зробив «гак» у 500 кілометрів.
Події Смертельний вибух будинку в Києві: відкрито кримінальне провадження За фактом вибуху в житловому будинку в Голосіївському районі столиці правоохоронці відкрили кримінальне провадження, кваліфіковане як порушення вимог пожежної безпеки. Про це повідомили в прес-службі Національної поліції Києва. «За попередніми даними, в Голосіївському районі в житловому будинку стався вибух побутового газу, що спричинив обвалення перекриттів між поверхами. Від отриманих важких травм померла жінка, ще шість осіб отримали травми. На місці працюють всі рятувальні служби, слідчо-оперативна група та криміналістична лабораторія. Слідчі почали кримінальне провадження за частиною 2 статті 270 КК України - порушення вимог пожежної безпеки», - сказано в повідомленні. Раніше повідомлялося, що вранці в суботу, 8 липня, в житловому будинку в Голосіївському районі Києва стався потужний вибух. За попередніми даними, в будинку вибухнув побутовий газ.
Події Польща побудує паркан на кордоні з Україною і Білоруссю Польща хоче побудувати на кордоні з Україною і Білоруссю паркан довжиною 729 кілометрів у рамках боротьби з африканською чумою свиней. Орієнтовна вартість такого будівництва оцінюється в 27 мільйонів доларів. Про це повідомила заступник глави міністерства сільського господарства Польщі Ева Лех, пише Інтерфакс-Україна. «Рекомендації з будівництва огорожі дав економічний комітет при Раді міністрів Польщі. Наскільки відомо про африканську чуму свиней (АЧС), у зараженого дикого кабана ця хвороба розвивається настільки швидко, що він за короткий час вже не здатний швидко пересуватися на великі відстані, а тим більше перестрибувати через паркан», - зазначила Ева Лех. Вірус африканської чуми свиней у Польщі вперше був зафіксований в лютому 2014 року. З тим пір вже сталося 49 спалахів цієї хвороби, найбільше в районах на кордоні з Білоруссю.
Суспільство Відомий публіцист пояснив, кому належить право на Київську Русь Відомий український публіцист, професор Острозької академії Петро Кралюк у суперечці України і Російської Федерації за Київську Русь пропонує спиратися на приклад Італії та Румунії. «Київська Русь до Росії і Україні має таке ж відношення, як Римська імперія до Румунії і, відповідно, Італії. Румуни просто взяли назву від римлян і зараз вважають себе їхніми нащадками, хоча території Румунії в стародавні часи були віддаленою і варварською провінцією Римської імперії. Жителі Апеннінського півострова, який був серцем Римської імперії, називають себе зараз не римлянами, а італійцями. Відповідно, як італійці мають більше прав претендувати на спадщину Римської імперії, чим румуни, так і українці мають більше прав претендувати на спадщину Київської Русі», - написав Петро Кралюк у Facebook.
Кримінал Колишні топ-менеджери ПриватБанку втекли за кордон Колишні топ-менеджери «ПриватБанку» і члени його кредитного комітету покинули територію України, 11 фігурантів кримінального провадження щодо виведення грошей з банку оголошені в міжнародний розшук. Про це повідомляє «Дзеркало тижня». Генеральна прокуратура України, НАБУ і Спеціалізована антикорупційна прокуратура розслідують кілька справ, пов'язаних з «ПриватБанком». Однак справа про доведення банку до неплатоспроможності може зайти в глухий кут. Раніше глава правління «ПриватБанку» Олександр Шлапак повідомив, що Генпрокуратура України відкрила кримінальні провадження за ст. 218 і 220 КК України в зв'язку з доведенням фінустанови до неплатоспроможності. Йдеться про кредити на 133 млрд грн 36 компаніям, які були видані в жовтні-листопаді минулого року. За рахунок цих кредитів були погашені кредити 193 інших позичальників «ПриватБанку», більше половини яких мали ставку 12% річних з прив'язкою до курсу долара. За твердженням Олександра Шлапака, ставка за новими кредитами становила всього 10,5% річних, тоді як кредитний комітет банку затвердив ставку 34% річних.

Пороки та слабкості у Знаків Зодіаку
Пороки та слабкості у Знаків Зодіаку
Всі ми люди, і кожен із нас має свої недоліки, вади та темні сторони Багатьом знакам зодіаку вони не видно, ал....
Як вдало вийти заміж за Знаком Зодіаку
Як вдало вийти заміж за Знаком Зодіаку
Астрологія — це наука характер людини за Знаком Зодіаку Тому поради астрологів допоможуть і вдало вийти заміж,....
Гороскоп на 28 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 28 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні у вас може виникнути почуття занепокоєння чи невизначеності щодо ва....
Любовний гороскоп на 28 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 28 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви відчуватимете особливе почуття натхнення та романтики Ваша прист....
Білий приворот від зрад
Білий приворот від зрад
Набути гармонію в особистому житті може кожен Захистити свою сім'ю від зрад допоможе білий приворот
Як прив'язати до себе чоловіка
Як прив'язати до себе чоловіка
У наші дні допомогою сильного привороту на кохання може скористатися будь-яка жінка Зробити приворот у домашні....
10 законів світобудови, за якими працює Всесвіт
10 законів світобудови, за якими працює Всесвіт
Всесвіт — це мертвий космос Це живий і самостійний організм, якась подоба особистості, яка диктує нам свої умо....
більше матеріалів




/-0,72651195526123-/ /-pc-/
Top