counter
Архів Повернутись назад 08 Квітня 2017
8 Квітня
Суспільство Домашні тварини допомагають дітям впоратися з ожирінням і алергією - дослідження Вчені з'ясували, що домашні тварини допомагають дітям впоратися з ожирінням і алергією. Результати дослідження були опубліковані в журналі Microbiome. Відзначається, що були проаналізовані зразки калу 746 немовлят, які народилися з 2009 по 2012 рік. У 70% сімей в будинку були собаки. Вдалося з'ясувати, що у дітей, які ростуть у сім'ях, де є домашня тварина, в організмі є велика кількість мікробів Oscillospira і Ruminococcus, асоційованих з низькими ризиками виникнення алергій і ожиріння. Крім того, якщо тварина була в будинку під час вагітності мами, то це також впливало на формування кишкового мікробіома немовляти. Вчені сподіваються в майбутньому знайти спосіб передавати дітям корисні бактерії без необхідності тримати поруч тварину - швидше за все, це буде реалізовано за тим же принципом, що і в препаратах з пребіотиками.
Політика Медведєв різко розкритикував дії Трампа в Сирії Після ракетного удару США по військовій авіабазі в Сирії Америка опинилася на межі відкритої війни з Росією. Про це на своїй сторінці в Facebook написав прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв. «Президент США Трамп не виконує своїх передвиборних обіцянок вести спільну боротьбу з терористами. Ракетними ударами адміністрація Дональда Трампа довела, що буде вести боротьбу з урядом Сирії, що зовсім сумно для наших вкрай зіпсованих відносин. У протиріччі з нормами міжнародного права і без схвалення ООН. На межі бойових зіткнень з Росією. Ніхто не перебільшує цінності передвиборних обіцянок, проте все ж є рамки пристойності, а за ними - абсолютна недовіра», - написав Дмитро Медведєв. Також прем'єр-міністр зазначив, що військовою акцією адміністрація американського лідера довела свою несамостійність і залежність від думки вашингтонського істеблішменту.
Політика Кремль істерично відреагував на скасування візиту Джонсона Голова МЗС Великої Британії Борис Джонсон скасував свій візит до Росії, запланований на 10 квітня. Про це сказано в повідомленні на сайті міністерства закордонних справ Великої Британії. «Ситуацію докорінно змінили події в Сирії. Зараз моїм пріоритетом є продовження контактів із США та іншими країнами напередодні зустрічі «Великої сімки» 10 і 11 квітня для створення скоординованої підтримки припинення вогню на місцях і активізації політичного процесу з цього питання», - сказано в заяві голови МЗС Великої Британії. Борис Джонсон висловив співчуття у зв'язку з тим, що Російська Федерація продовжує підтримувати злочинний режим Башара Асада, незважаючи на застосування сирійським урядом хімічної зброї проти мирних людей. У свою чергу в Кремлі вважають абсурдним привід для скасування візиту в Росію голови МЗС Британії Бориса Джонсона. Про це заявила офіційний представник міністерства закордонних справ РФ Марія Захарова. «Британською стороною називалися різні причини. Складається враження, що наші західні колеги живуть у власній реальності, де вони спочатку одноосібно будують колективні плани, а потім також одноосібно змінюють їх, придумуючи при цьому абсолютно абсурдні приводи», - обурилася Захарова.

Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли ви відчуєте себе особливо енергійно та активно....
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
20 квітня о 15:42 розпочнеться 13-й місячний день Фаза Місяця - зростаюча
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваше почуття авантюризму та прагнення нових вражень можуть призвест....
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року передбачає можливість вирішити безліч проблем і упорядкувати с....
Гороскоп на 20 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 20 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
На думку астролога Тамари Глоби, важливо уникати прийняття ключових рішень у першій половині 20 квітня 2024 ро....
більше матеріалів




/-0,55275416374207-/ /-pc-/
Top