counter
Архів Повернутись назад 08 Лютого 2019
8 Лютого
Здоров`я Чим небезпечні мокрі ноги. Лікарі назвали найнебезпечніші наслідки Мокрі ноги і тривале перебування на вулиці - це високий ризик розвитку вірусних і простудних захворювань. Багато українців через таку погоду повертаються додому з мокрими ногами. Медики попереджають - це може бути загрозою життю. На що можна захворіти, якщо промочили ноги і як уникнути неприємностей, йдеться в сюжеті ТСН, повідомляє unian.ua. На ступнях наших ніг розташовані рецептори, які безпосередньо пов'язані з рецепторами на слизовій носа, тому холодні мокрі ноги провокують нежить. Мокрі ноги і тривале перебування на вулиці - це високий ризик розвитку вірусних і простудних захворювань, попереджають медики. А переохолодження глобальне призводить до пневмонії. Якщо промочили ноги, лікарі радять після повернення додому їх негайно відігріти і прополоскати горло, якщо відчуваєте дискомфорт у ньому.
Культура Знайшли або загубили хрестик. Що робити Дуже часто, коли люди втрачають натільний хрест або рветься ланцюжок, вони дуже сильно засмучуються. Втрата наводить на думки, що настають важкі часи, що вони в чомусь завинили перед Богом і він не бажає їм допомагати, підтримувати на «шляхах земних». Вони помиляються: втрата хреста зовсім не поганий знак, а навпаки, символ того, що Бог дає людині свободу вибору, позбавляє його від «хреста» - тобто важких випробувань, страждань і важкої життєвої ноші. Якщо нитка або ланцюжок, на якій тримається натільний хрест, рветься, це не означає, що Бог відмовив вам у своєму заступництві і підтримки - просто вам дали можливість не «нести хрест» і наділили правом самому будувати свою долю і вибирати дорогу, але у важкий момент не відмовлять в пораді і підтримці. Те ж саме відноситься до втрати, зникнення образка або іконки - це означає, що вони зробили для вас все необхідне і ви більше не потребуєте їхньої допомоги. Якщо ж вас передають під заступництво іншого святого, ви обов'язково отримаєте знак, який вказує на нього, зустрінете чи знайдете зображення того, хто візьме на себе обов'язок вас опікати й оберігати. Трапляється, що люди знаходять на вулиці або в транспорті натільні і великі хрестики.Якщо ви знайшли чи втратили хрестик... Якщо знайдете хрест, не беріть його собі, інакше можете сильно ускладнити своє життя. Взяти чужий хрест - полегшити чиюсь ношу, зваливши її на свої плечі, і збільшивши страждання і труднощі свого життя. Знайдений хрестик краще віднести в будь-який храм і віддати служителям. Хрест померлої людини повинен бути похований з нею. Виняток становлять хрести, які передаються власником у спадок з благословенням. Знайдені образки та іконки слід або віддати в церкву, або з дозволу священика заново освятити, перш ніж залишити собі. Якщо хтось із знайомих або рідних вирішив вам подарувати хрестик або іконку, обов'язково дайте йому будь-яку монету, тобто заплатіть. Тоді ви зможете уникнути непотрібних проблем у подальшому.
Події Забилася в припадку: зірку фільму «Людина з бульвару Капуцинів» забрала реанімація Актриса Олександра Яковлева була екстрено госпіталізована в Санкт-Петербурзі, повідомляють російські ЗМІ. За даними телеканалу, артистку забрали на швидкій з її квартири, де у неї стався судомний припадок. Подробиці події встановлюються. Яковлевій зараз 61 рік. Актрису знають за ролями в таких фільмах, як «Екіпаж», «Чародії», «Людина з бульвару Капуцинів». Актриса хотіла відкривати будівельний бізнес, але погодилася на пропозицію очолити відділ громадських зв'язків аеропорту «Шереметьєво». Пізніше Яковлева працювала на аналогічній посаді в пітерському аеропорту «Пулково», потім на посаді заступника начальника Жовтневої залізниці і заступника генерального директора товариства «Російські залізниці». Навесні 2016 року Олександра Яковлева знову почала грати в театрі і кіно.
Дозвілля До зустрічі з коханим або сварки. Прикмети про те, коли сверблять губи Прикмети, пов'язані з губами, можуть попередити про майбутні події. Наші пращури уважно ставилися до сигналів організму, адже часто навіть звичайні почісування вказують на швидкі зміни в житті. Сигнали організму можуть бути різними, і не кожен з них є попередженням. Однак більшість прикмет говорить, що навіть зачесати брову може обіцяти швидкі зміни на краще або гірше. Експерти пропонують  познайомитися з забобонами, щоб зрозуміти, про що може попереджати губа, що чешеться. До чого свербить верхня і нижня губаОбидві губи відразу, за прикметою, сверблять до швидкої зустрічі з коханою людиною і обіцяють поцілунки. Сильний свербіж вказує на взаємні почуття і розвиток яскравого роману. Сверблять губи у самотніх людей - скоро почнуться проблеми в спілкуванні з близькими людьми. Не виключені сварки і конфлікти з начальством або колегами. Верхня губа свербить, коли мають бути довгі розмови. Вранці засвербіла губа - вдень ​​доведеться виправдовуватися перед начальником. Сверблячка відчувається в обід - виступ на публіці. Зачесалася губа ввечері - скоро надійде приємний телефонний дзвінок. Нижня губа засвербіла - варто чекати приємних змін у житті. Ранковий свербіж говорить про швидке багатство, в обід нижня губа свербить до швидкої похвали і винагороди, а ввечері - до романтичного побачення або нового приємного знайомства. Що означає свербіж в губах по днях тижняУ понеділок губи сверблять до солодкого подарунку від близьких людей. Не виключено запрошення в гості для спільного святкування знаменної дати. У вівторок свербіж в губах вказує на важливу розмову, яка може стати початком стрімкого кар'єрного зростання або довгоочікуваного працевлаштування на привабливу посаду. У середу свербіж в губах попереджає про плітки, які поширюють недоброзичливці. Серйозної сварки не минути, якщо не контролювати емоції. У цей день важливо не піддаватися на провокації. У четвер свербіж у губах - провісник романтичної зустрічі або знайомства, яке може перерости в бурхливий роман. Закоханим людям свербіж у губах обіцяє прекрасний романтичний вечір. У п'ятницю чухання губ попереджає про швидку сварку з коханою людиною. Для пар це означає з'ясування стосунків, а для одинаків - конфлікти в сім'ї через розбіжності і непорозуміння. У суботу губи сверблять до несподіваної зустрічі з близькими людьми. Часто такий свербіж попереджає про непроханих гостей і вказує на приїзд далеких родичів без попередження. У неділю зранку свербіж у губах обіцяє швидкий похід у гості до близьких людей. Після обіду губи сверблять до непростої розмови і навіть з'ясування стосунків.
Кримінал "Від страху ломився не туди". Терористи розповіли про ліквідацію російського генерала Ватажок угруповання "Новоросія" на прізвисько Ольхон розповів подробиці ліквідації на Донбасі високопоставленого російського військового. Про це терорист розписав у подробицях в соцмережі. Правда, він не назвав імені вбитого і місця події. "Приїхала одна "героїчна персона" на передову. Сиділа особа в штабі і сиділа. Але раптом" героїчному герою "захотілося пригод", - розповів ватажок "ДНРівців", уточнивши, що росіянин вирішив зробити собі пару крутих селфі на тлі окопів. Там високопоставленого військового і наздогнав мінометний удар ЗСУ. Терористи "Л \ ДНР" швидко розбіглися, а ось у російського військового трапилася паніка. "Це той тиловий гусак з переляку не знав, як діяти і куди ломитися. В результаті міна розірвалася з ним поруч, і він задвухсотився", - запевняє Ольхон.
Дозвілля Щоб чоловік нудьгував та сумував. Езотерики розповіли найбільш перевірені обряди Потужне замовляння  на тугу коханого запалить почуття і посилить потяг. Якщо вам стало не вистачати уваги коханого або ви мрієте про взаємні почуття, то за допомогою замовляння вам вдасться взяти ситуацію в свої руки. Насилаючи на улюбленого тугу, будьте гранично уважні. Стародавні замовляння надзвичайно сильні і часом схожі на чорні привороти. Якщо обряд буде проведено неправильно, туга, яку викличе замовляння, буде нагадувати безумство. Щоб цього не сталося, необхідно дотримуватися правил. Правила читання замовлянняБудь-яке замовляння впливає на енергетичне поле людини. При дотриманні суворих правил замовляння  не принесе негативних наслідків і не виснажить чоловіка, а лише загострить його любов і потяг до вас. Замовляння читається при гострій необхідності, коли інші методи були випробувані.Не читайте замовляння заради цікавості.Під час читання сконцентруйтеся на почуттях, які хочете пробудити в коханого.Не можна звертатися до замовляння, коли ви гніваєтеся на чоловіка або підозрюєте його в зраді.Щоб чоловік почав за вами нудьгувати і сумувати, вимовляєте слова впевнено, без запинки, зі ствердною інтонацією.Даний різновид замовляння  можна зачитувати в будь-який час, немає прив'язки до місячного календаря.Не рекомендується ворожити на незнайомого чоловіка, з яким ви жодного разу не зустрічалися і не зідзвонювалися. Замовляння спрацює, якщо: вам необхідно підштовхнути чоловіка до серйозного вчинку;ви мрієте, щоб коханий звернув на вас увагу;вам потрібно освіжити почуття, повернути потяг і близькість;чоловік, якого ви прагнете залучити, вільний і не любить іншу жінку.Замовляння, щоб чоловік нудьгувавМоментально спрацює замовляння на фото або річ коханого. Читати його рекомендується після заходу сонця, бажано опівночі. Вважається, що саме в темний час доби біополе людини стає більш вразливим до будь-якого енергетичного впливу. Текст замовляння : «Пам'ятай про мене, (ім'я чоловіка), без мене тобі спати - не наспатися, їсти - не наїстися, пити - не напитися, ні з ким, крім мене, тобі щастя не буде. Тугою за мною зводься, (ім'я чоловіка), в мене знову закохайся. Про іншу тобі більше не думати, в думках тепер тільки я одна. Сказано зроблено". Замовляння, щоб улюблений сумувавЦе замовляння можна вимовити по телефону або при особистій зустрічі. Все, що потрібно, - голос коханого. В той момент, поки він щось вам говорить, обережно прошепотіти: «Я тебе чую, а ти мною - дихаєш. Амінь».
Дозвілля Чим дратують, чим радують? Плюси і мінуси у стосунках зі знаками Зодіаку Чим більше у вас інформації, тим більше шансів згладити кути і обійти проблемні місця у відносинах. Читайте про плюси і мінуси відносин з кожним знаком зодіаку. ОвенПлюс. Овни дуже веселі і люблять пригоди. Їхня енергія заразлива, і хімія, яка може виникнути між вами, просто неймовірна.Мінус. Часом Овни бувають дуже самокритичні і можуть відштовхувати вас в такі періоди. Вони також відомі тим, що не відповідають на дзвінки і смс. ТелецьПлюс. Тельці дуже люблячі і дбайливі, з ними ви напевно відчуєте себе потрібною та захищеною. Найчастіше вони просто божественно готують, але навіть якщо шеф-кухар з вашого партнера нікудишній, він напевно поділиться з вами бутербродом.Мінус. Іноді вони упираються і відмовляються щось робити. Якщо ви погано ладите з упертюхами, то тримайтеся подалі від Тельців. Це їхня головна якість. БлизнюкиПлюс. Вам ніколи не буде нудно поруч із Близнюками. Вони дуже розумні і балакучі. Для них ваші почуття і потреби завжди будуть на першому місці.Мінус. Саме тому що вони такі розумні, близнюки можуть впадати в крайнощі і бути всезнайками. Несвідомо вони можуть змусити вас почувати себе інтелектуально неповноцінними. До того ж, вони схильні надто багато думати над всім і засмучуватися з надуманих причин. РакПлюс. Раки будуть до вас справедливі і завжди зрозуміють. Ви можете довірити їм всі свої секрети. Раки - одні з найвідданіших знаків зодіаку.Мінус. Як ви ставитеся до змін настрою? Тому що настрій Раків змінюється щосекунди. І не намагайтеся з'ясувати, в чому справа - вони закриються в собі і будуть дутися. У цьому всі Раки. ЛевПлюс. У Львів є дуже багато позитивних якостей: їхнє почуття гумору, вміння веселитися і веселити всіх навколо. А ще вони дуже сексуальні.Мінус. Леви не дуже чутливі до переживань інших людей і ненавмисно можуть бути ще тими негідниками. Якщо вони скривдять вас, то навряд чи навіть усвідомлять свою провину. ДіваПлюс. Діви можуть бути милими створіннями і завжди візьмуть до уваги ваші почуття. Те, якими дорослими і серйозними вони можуть здаватися, просто чудово. Вони надійні, ніколи не підведуть вас і не залишать у біді.Мінус. Вони можуть бути надчуттєвими і сумніватися у вашій щирості, якщо ви спробуєте зробити їм комплімент або підняти самооцінку. ТерезиПлюс. Ніхто не цілується краще за Терезів! Вони також відмінно фліртують і змусять вас відчути себе бажаними і привабливим.Мінус. Терези ненавидять конфлікти, тому швидше за все ігноруватимуть і уникатимуть вас до кінця життя, ніж розлучаться з вами в відкриту. СкорпіонПлюс. Відносини зі Скорпіонами зазвичай заходять на дуже глибокий рівень як в емоційному, так і в сексуальному плані. Все, що пов'язано зі Скорпіонами, повно пристрасті.Мінус. Ця глибина почуттів має свої мінуси. Іноді Скорпіони стають такими серйозними в своїх намірах, що вам може стати трохи не по собі. Не всі люблять такі всепоглинаючі мелодраматичні стосунки. СтрілецьПлюс. Стрільці неймовірно веселі, кумедні і енергійні. З ними можна відмінно провести час. Вони люблять нові враження і люблять сходитися з новими людьми в ментальному плані.Мінус. Їх заводить усе нове, тому вам може бути важко приручити їх і змусити розсудливим. Вони подають суперечливі сигнали. КозерігПлюс. Вам не варто турбуватися про те, чи буде Козеріг вірний вам. Ці люди абсолютно віддані і надійні. Вони не будуть чекати свята, щоб зробити вам приємно, і завжди будуть дарувати вам подарунки і квіти.Мінус. Вони можуть занадто сильно контролювати вас і маніпулювати вами, навіть якщо самі не підозрюють про це. ВодолійПлюс. Вони здивують вас потоком оригінальних ідей. Водолії завжди хочуть випробувати щось нове, будь-то ресторан або клуб. З цими людьми завжди спокійно і затишно. З ними ви завжди можете бути собою.Мінус. Найчастіше вони надто довіряють своїм думкам і не прислухаються до почуттів. Емоції приводять їх у замішання. Вони також можуть стати агресивними, якщо перестають контролювати ситуацію. РибиПлюс. Риби завжди зрозуміють вас і ваші почуття. Вони змусять вас вмирати зі сміху і будуть для вас не тільки коханцями, але і кращими друзями.Мінус. Вони можуть бути надчуттєвими і закриватися в собі без пояснення. Головні труднощі у відносинах з Рибами - знайти до них правильний підхід.
Дозвілля Колишня кохана Єфремова і Охлобистіна спилася і живе в злиднях Російська актриса Ксенія Качаліна перетворилася на алкоголічку і спивається в злиднях, пишуть російські ЗМІ. «Шок - перше, що відчуваєш, переступаючи поріг її квартири в елітному будинку в Брюсовому провулку. Всюди розкидані речі, обірвані шпалери і обшарпана підлога, на якій щільним шаром лежить сигаретний попіл. Курить Ксенія багато і просто в квартирі. На плиті на кухні - каструля із зіпсованою їжею, стіл захаращений немитим посудом і залишками продуктів», - повідомляється в сюжеті російського "5 каналу". У минулому Качаліна була одружена з Михайлом Єфремовим, жила з Іваном Охлобистіним і Олексієм Паперним. Раніше повідомлялося, що відомий російський співак Шура страждає алкоголізмом. При цьому російські таблоїди пишуть про те, що артист лікувався в тій же клініці, де проходив лікування і Євген Осін. Також повідомляється, що лікувалися вони в один час.
Події оформление ленты  П'яний чиновник влаштував шокуючу ДТП у Києві У Києві нетверезий заступник голови райдержадміністрації травмував патрульну, яка оформляла ДТП на Південному мосту, повідомляє прес-служба столичного ГУ Нацполіції. "О 20:36 на лінію 102 надійшло повідомлення, що на Південному мосту у бік лівого берега сталася ДТП без постраждалих за участю двох машин: "Шкода "наздогнала" Нісан". На місце прибув екіпаж патрульних поліцейських для оформлення ДТП, який припаркував службовий автомобіль попереду "Ніссана". При складанні матеріалів патрульна перебувала між службовим автомобілем і "Ніссаном". у цей момент водій автомобіля "БМВ", рухаючись в напрямку лівого берега, скоїв зіткнення з автомобілем "Шкода", який в свою чергу врізався в "Нісан" . В результаті патрульну затиснуло між двома машинами, вона отримала травму ноги. Крім того, на погане самопочуття поскаржилися двоє дорослих і неповнолітня дитина, які знаходилися в салоні "Шкоди". Усім їм надають необхідну медичну допомогу", - йдеться в повідомленні. Встановлено, що за кермом "БМВ" знаходився заступник голови районної в місті Києві державної адміністрації, який мав явні ознаки алкогольного сп'яніння. Мер Києва Віталій Кличко повідомив, що п'яне ДТП влаштував заступник голови Голосіївської РДА Юрій Ткаченко. Кличко розпорядився підготувати документи, необхідні для його звільнення. Раніше повідомлялося, що розгнівані кияни закидали сміттям машину відомого шоумена Андрія Джеджули, який порушив правила парковки.
Дозвілля Які дні будуть фінансово вдалими в лютому? Дні фінансової удачі - це моменти, коли варто максимально сфокусувати свою увагу на грошовій і діловій сфері життя. У лютому таких вдалих днів буде кілька. У найвдаліші дні лютого варто слідувати цим правилам, щоб зробити свою роботу продуктивнішою. 11 лютого - день навчання і творчої енергії Меркурій, покровитель фінансової удачі, в цей день буде в подвійному аспекті - з Сатурном і Юпітером. Півквадратура з Сатурном зробить людей трохи нервовими і конфліктними. Це означає, що з усіма проблемами доведеться справлятися самостійно, поодинці. З іншого боку, квінтіль з Юпітером зможе не тільки перебити більшість негативних наслідків аспекту з Сатурном, а й зробити цей день дуже вдалим для всіх, хто захоче досягти успіху в роботі, розвинути нові навички. Люди зможуть швидко засвоювати знання, отримувати більше досвіду, легше сприймати нову інформацію. Найбільше пощастить представникам інтелектуальних професій і всім, кому потрібно багато креативу в роботі. Цей день ідеальний для творчих завдань, пошуків нової роботи, а також дорогих покупок. Підвищиться допитливість, покращиться пам'ять. 20 лютого - день наполегливої ​​праці і нових знайомств У цей день Меркурій буде перебувати в аспекті з Сатурном, тому 20 число слід присвятити старанній роботі. Особливим успіхом відзначаться ті, чия робота пов'язана зі спілкуванням з людьми. Заводити нові ділові знайомства, шукати помічників і соратників буде простіше. У цей день може бути професійний і кар'єрний ріст. Велика ймовірність, що вийде переконати начальство в тому, що ви гідні підвищення, бонусу за хорошу роботу. Головне - не звертати уваги на плітки і чутки. Довіряти потрібно тільки тому, що бачите і відчуваєте, благо шосте відчуття стане більш загостреним. 28 лютого - день покупок і підведення підсумків Підвести підсумки можна на спадаючому Місяці в Козерозі. Творча енергія стихії Землі відмінно поєднується зі спокійним Місяцем. Є ймовірність придбати дорогі товари за вигідною ціною. У такі дні можна купувати нерухомість, техніку, оформляти кредити, робити вклади. Додасть позитиву тригон Місяця і Урана. Цей аспект допоможе згладити внутрішні конфлікти, а також реалізувати всі свої можливості. Тригон додасть впевненості всім, хто її потребує.
Події Військовий-контрактник у Дніпропетровській області загубив на посту автомат Військовий-контрактник, який ніс службу в одній із військових частин Дніпропетровської області, в 2018 році під час виконання обов'язків вартового польового парку бойових машин із довіреним йому для службового користування автоматом АКМ-ТК вживав спиртне. В результаті, залишивши автомат з магазином, спорядженим 30-ма набоями калібру 7,62 мм в польовому парку бойових машин військової частини, молодший сержант покинув місце чергування, а пізніше виявилося, що автомат загублений. Як повідомляє прес-служба прокуратури Південного регіону, за скоєний злочин Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області засудив військового до арешту на 5 місяців з відбуванням покарання на гауптвахті. Повідомляється, що чоловік раніше брав участь в ООС і розкаявся у скоєному. Нагадаємо, поліцейські встановили ката, який у складі розстрільної команди бойовиків страчував громадян у Слов'янську.
Політика Кандидат у президенти потрапив у гучний скандал через "забуті" гроші для армії Кандидат в президенти від політичної партії "Сила людей" Дмитро Гнап так і не передав армії 15 тисяч євро премії, яка була отримана проектом "Слідство.Інфо" ще чотири роки тому. Тоді, отримавши гроші, Гнап заявив, що гроші підуть на потреби армії. Як повідомила керівник проекту "Слідство.Інфо" Анна Бабинець, проблема з "забутими" грошима виявилася тільки зараз. "Весь цей час я була впевнена, що приз справді пішов на армію. Почали розбиратися. З'ясувалося, що премія була перерахована на банківський рахунок Дмитра. За словами Дмитра, 2000 євро дійсно були передані в допомогу армії 3900 євро пішли на оперативні витрати організації ( були діри у фінансуванні) і 9100 євро до сих пір знаходяться в банківському сейфі Дмитра", - повідомила Бабинець на своїй сторінці в Facebook. Підкреслюється, що Гнап пообіцяв перевести проекту гроші, а "Слідство.Інфо" свідомо відсторонюється від політичної діяльності Гнапа через скандал. Раніше кандидат у президенти Ігор Шевченко осоромився на Всесвітньому економічному форумі в Давосі через свою жадібність.
Культура оформление ленты  Помер легендарний радянський актор Сергій Юрський Легендарний радянський і російський актор Сергій Юрський помер в Москві у віці 83 років в п'ятницю, 8 лютого. Згідно з даними РосЗМІ, дочка артиста Дарина назвала зупинку серця після тривалої хвороби причиною смерті Юрського   Актор відомий глядачам за фільмами "Любов і голуби", "Місце зустрічі змінити не можна", "Золоте теля", "Шукайте жінку", "Береги в тумані", "Ау! Пограбування поїзда" і багатьма іншими. Юрський народився в 1935 в Ленінграді, закінчив середню школу із золотою медаллю. Вступив без іспитів і вчився на юридичному факультеті Ленінградського університету імені Жданова. У 1955 році, після 3-го курсу юрфаку, він вступив на акторський факультет Ленінградського театрального інституту імені  Островського.   Актор двічі був одружений. У 1961 році він одружився з актрисою БДТ Зінаїдою Шарко; шлюб розпався у 1968 році. Другою його дружиною стала актриса БДТ Наталя Тенякова. Дочка від цього шлюбу, Дарія Юрська, актриса МХТ ім. Чехова. Раніше повідомлялося, що голлівудський актор Стів Бін помер у віці 58 років після тривалої боротьби з раком носа.
Політика Війна на Донбасі: з'явився перелік окупованих міст Президент Петро Порошенко затвердив межі тимчасово окупованих територій в Донецькій і Луганській областях. Перелік окупованих населених пунктів представлений в указі №32 / 2019 від 7 лютого 2019 року, повідомляється на сайті глави держави. Так, в списку вказані Донецьк, Горлівка, Дебальцеве, Докучаєвськ, Єнакієве, Макіївка, Сніжне, Харцизьк, Шахтарськ, Луганськ, Алчевськ, Антрацит, Брянка, Довжанський, Первомайськ, Ровеньки, Сорокине, а також інші міста та села. У документі детально вказані географічні координати окупованих територій. Документ вступає в силу з дня його публікації. Нагадаємо, колишній заступник начальника Генштабу ЗСУ генерал-лейтенант запасу Ігор Романенко висловив думку, що Україна може вигідно використовувати для себе бажання Росії залишити собі Крим замість Донбасу.
Дозвілля Ахіллесова п'ята є у кожного знака Зодіаку: дізнайтеся свої слабкості У кожної людини є слабкості. Астрологи рекомендують дізнатися недоліки, властиві вашому Знаку Зодіаку, щоб викорінити їх або перетворити на сильні сторони. За допомогою астрології можна відповісти на безліч питань, в тому числі дізнатися багато цікавого про характер кожного представника зодіакального кола. Астрологи пропонують розібратися в слабких місцях Знаків Зодіаку, щоб виправити їх і змінитися на краще. Овен Овни по своїй натурі лідери, проте їхня дратівливість часто ускладнює відносини з оточуючими. Імпульсивність може зіграти з Овнами злий жарт, а втрата популярності - привести до ще більшої агресивності і навіть агресії. Овни не сприймають критику і болісно реагують на обговорення їх недоліків. Телець Тельці схильні до ліні і часто потурають своїй слабкості на шкоду щасливого життя. Їхня консервативність заважає приймати нове і розвиватися. Також Тельцям складно догодити через їхню упертість, що ускладнює життя їм самим і близьким людям. Близнюки Слабке місце Близнюків - непосидючість і мінливість, які заважають їм досягти успіху. Не кращим якістю Близнюків є і їх бажання постійно сперечатися. Близнюки не звикли собі ні в чому відмовляти, і через це в їх житті часто відбуваються неприємності. Рак Ракам заважає мінливий  настрій і сором'язливість, через яку ними легко маніпулювати. Також слабким місцем Раків астрологи вважають любов до минулого, яке вони не можуть відпустити, через що часто живуть в полоні ілюзій і спогадів, упускаючи сьогодення. Лев Леви страждають від підвищеного самолюбства і часто ображають навколишніх різкими словами, якщо вважають, що їх особистості образили. Левам властиво потурати слабкостям, через які страждає не тільки здоров'я, а й відносини з близькими людьми. Діва Дівам властиво критикувати оточуючих і думати, що їхня думка - істина в останній інстанції. Їхня любов до порад і моралей часто стає причиною суперечок і скандалів. Діви важко сприймають критику, вважаючи, що їм завдали смертельної образи, через що відносини з близькими погіршуються. Терези Слабкість Терезів - в їхніх постійних сумнівах, які заважають приймати рішення. Ваги звикли в усьому сподіватися на оточення, що часто шкодить в кар'єрі і в любові. Залежність від думки сторонніх робить Терезів уразливими і знижує їхню самооцінку. Скорпіон Скорпіонам заважає жити щасливо любов до самокопання. У їхніх душах постійно вирують неабиякі пристрасті, через що Скорпіонам складно тверезо оцінювати реальність. Крім того, Скорпіонам властива недовірливість, яка також ускладнює спілкування з людьми. Нерідко Скорпіонам здається, що кругом одні «вороги», які мріють їм нашкодити. Стрілець Слабкість Стрільців полягає в їхній імпульсивності. Вони нерідко спочатку роблять або говорять, і тільки потім «включають голову». Стрільцям властиво повторювати одні й ті ж помилки, не прислухаючись до дійсно цінних порад від близьких людей, і це ще більше ускладнює їхнє життя. Козеріг Козероги замкнуті і недовірливі, не довіряють оточенню і нерідко страждають від нестачі спілкування. Їм складно досягати поставлених цілей через прихильність до консерватизму і небажання шукати нестандартні рішення. Водолій Водоліям заважає максималізм. Їм складно зрозуміти, що в житті немає чіткого поділу на погане і хороше, чорне і біле, тому Водолії часто розчаровуються і замикаються в собі. Через це вони втрачають друзів, які втомлюються чекати завершення періоду апатії. Риби Рибам часто заважає їх сентиментальність і бажання допомогти всім навіть на шкоду собі. Рибам властива впертість і небажання слухати дійсно цінні поради, що нерідко обертається проблемами і неприємностями як на роботі, так і в особистому житті.
Дозвілля оформление ленты  Невгамовна Собчак відвезла коханця в Париж Телеведучу Ксенію Собчак знову "застукали" з коханцем - театральним режисером Костянтином Богомоловим, якого не так давно побив чоловік світської левиці Максим Віторган. На цей раз парочку побачили в Парижі, пише "СтарХит". Спочатку кілька днів тому Собчак опублікувала в Інстаграмі фото з перформансу "ДАУ" на тлі постера. Парочку розсекретила одна з відвідувачок заходу.   "Яке було моє здивування, коли виявила, що просто поруч зі мною сидить Собчак, а з нею - Богомолов. І по всьому було зрозуміло, що вони - пара. Іскра між ними, очі горять у обох, нікого не помічають. До речі, з носом у Костянтина все було вже в порядку. Мабуть, Віторган не так вже й приклався. Сфотографувала б голубків, але на вході всіх просили здати мобільники", - цитує видання одну з відвідувачок" ДАУ ". Раніше повідомлялося, що Віторган і Собчак возз'єдналися після скандалу з адюльтером телеведучої. "Яке було моє здивування, коли виявила, що прямо поруч зі мною сидить Собчак, а з нею - Богомолов. І по всьому було зрозуміло, що вони - пара. Іскра між ними, очі горять у обох, нікого не помічають. До речі, з носом у Костянтина все було вже в порядку. Мабуть, Віторган не так вже й приклався. Сфотографувала б голубків, але на вході всіх просили здати мобільники ", - цитує видання одну з відвідувачок" ДАУ ". Раніше повідомлялося, що Віторган і Собчак возз'єдналися після скандалу з адюльтером телеведучої.
Політика оформление ленты  У президенти йде рекордна кількість кандидатів: повний список Центральна виборча комісія завершила реєстрацію кандидатів у президенти, всього зареєструвалися 44 людини, всього подали документи 94 людини. Примітно, що для України це рекордна кількість кандидатів. Як передає ОПОРА, серед кандидатів лише чотири жінки і 40 чоловіків. Середній вік кандидатів - 50 років. Отже, на пост глави держави претендують: Ігор Шевченко, Сергій Каплін, Валентин Наливайченко, Віталій Скоцик, Андрій Садовий, Віталій Купрій, Євген Мураєв, Анатолій Гриценко, Геннадій Балашов, Ольга Богомолець, Олександр Шевченко, Роман Насіров, Юрій Бойко, Олег Ляшко, Аркадій Корнацький, Олександр Вілкул, Юлія Тимошенко, Петро Порошенко, Дмитро Добродомов, Олександр Мороз, Ілля Кива, Анатолій Гриценко, Володимир Зеленський, Руслан Кошулинський Олександр Данилюк, Сергій Тарута, Ігор Смешко, Інна Богословська, Юлія Литвиненко, Андрій Новак, Юрий Тимошенко, Микола Гебер, Юрій Дерев'янко, Роман Безсмертний, Виктор Бондар, Сергій Носенко, Віктор Кривенко, Сергій Кривонос, Руслан Ригованов, Василь Журавльов, Юрій Кармазін, Олександр Ващенко, Володимир Петров, Дмитро Гнап, Олександр Соловйов.
Дозвілля Чекайте позитивні зміни. Жіночий гороскоп на тиждень Середина лютого принесе чимало позитивних змін. Однак до деяких з 11 по 17 лютого дні енергетика зірок буде не найсприятливішою, тому жінкам потрібна додаткова допомога і поради астрологів, які можна знайти в щотижневому астропрогнозі. Середина лютого видасться досить непростою: тільки вівторок і субота порадують спокійною енергетикою, в інші дні очікуються деякі складності. Ключовим астрологічним подією буде перехід Меркурія в Знак Риб, в зв'язку з чим всіх представниць зодіакального кола чекають дві серйозні проблеми. Перша - ризик загрузнути в ілюзіях і не побачити головне. Друга - вплив ослабленого Меркурія не дуже благоволить успіхам фінансового плану. Особисте життя і відносини також виявляться в зоні підвищеної уваги і можуть стати причиною дискомфорту - це пов'язано з впливом Сонця в Знаку Водолія. Отже, дві головні рекомендації астрологів: не живіть ілюзії і будьте обережні в особистому житті. Жінка-Овен Овнам буде потрібна підтримка з боку близьких: настрій буде часто змінюватися, а в особистому житті будуть відбуватися логічно незрозумілі речі. Якщо піддатися емоціям, то можна потрапити в замкнуте коло, тому найкраще зосередитися на роботі. З понеділка по середу Марс забезпечить досить сильну енергетичну підтримку, що допоможе сфокусуватися на головному і домогтися свого. Жінка-Телець Астрологи радять жінкам, які представляють цей Знак, в усьому покладатися на своє шосте відчуття, яке в понеділок, вівторок і середу посилить Місяць своїм перебуванням в Тельці. Поки нічне світило перебувати там, енергетика жінок-Тельців буде на висоті. У справах, роботі і особистому житті допоможе впевненість в собі. Абсолютно у всіх сферах спостерігається сприятливий період, який може тривати аж до березня. А ось юридичні питання в ці сім днів вирішити непросто. Буде краще, якщо вдасться перенести їх на наступний тиждень. Жінка-Близнюки Різка зміна енергетики покровителя-Меркурія може вибити представниць цього Знака з колії. Близнюкам необхідно постаратися тримати себе в руках, щоб не зіпсувати відносини з дуже близькою і важливою людиною. Якщо вийде, варто присвятити тиждень нових вражень: чи вдасться і нейтралізувати небезпеку конфлікту, і оновити енергетику. Крім того, це відмінна тиждень для самоаналізу і усвідомлення себе в цьому світі. З'явиться можливість розібратися зі страхами і комплексами, надихнутися на нові перемоги. Жінка-Рак На цьому тижні жінкам-Ракам прихильні Юпітер і Місяць, а значить, вийде сконцентруватися на чомусь важливому. Не варто відкладати справи в довгий ящик, ними бажано зайнятися вже в понеділок. Астрологи відзначають підвищену ймовірність переоцінити свої сили в середу, п'ятницю та неділю. Зірки на цьому тижні прихильні до Ракам і захистять їх від критичних помилок, однак обережність все ж не завадить. Головне - не піддаватися ілюзіям, віддавати собі звіт в діях, спиратися на досвід і інтуїцію. В іншому випадку можна зіткнутися з неприємними наслідками. Жінка-Лев Тихою гаванню на цьому тижні для Львів стане сімейне життя - там буде не по-зимовому тепло і сонячно. Одиноким Левам астрологи радять шукати любов в незвичайних місцях: на виставці, в колективі, серед друзів. У той же час слід пам'ятати, що Сонце ослаблене знаходженням у Водолії, а значить, проблеми можуть з'явитися в соціальному житті. Левам бажано остерігатися лестощів і помилок. На цьому тижні легко перейти грань, піддатися почуттям, опинитися в полоні ілюзій, захопитися мріями і дозволити емоціям взяти верх над розумом. Жінка-Діва Дівам стане простіше втілювати ідеї в життя, якщо вони активізують свої приховані здібності. Якщо це проігнорувати, то успіх може змусити себе довго чекати, а рішення зустрічатимуть опір. Незважаючи на те, що покровитель Меркурій виявився в досить несприятливому становищі, життя Дів з цього тижня почне налагоджуватися. У найближчі дні напруга буде зберігатися хіба що в особистому житті, але вже ближче у вихідні вдасться знайти компроміс, згладити конфлікт і заспокоїтися. Жінка-Терези На цьому тижні фахівці сайту dailyhoro.ru не радять Терезам активно займатися точної і скрупульозної роботою. У разі, якщо вона необхідна, її бажано перенести на ранкові години. На цьому тижні буде нелегко зосередитися на головному. Меркурій в Рибах з кожним днем ​​буде посилювати неуважність і заважати концентрації. Займатися вирішенням складних питань буде простіше, якщо залучити до цього однодумців. Підтримка близьких забезпечить міцний тил і впевненість в собі. Жінка-Скорпіон Жінок-Скорпіонів чекає чудовий час для вирішення питань з нерухомістю, спілкування з родиною та дітьми, облаштування житла. Меркурій і його негативний вплив відійдуть в тінь, а підтримка Юпітера вийде на перший план. У зв'язку з цими новинами астрологи відзначають схильність Скорпіонів до підвищеної емоційності і щедрості. Юпітер забезпечить бурхливий прилив сил, творчого натхнення, чуттєвості. Захопленість хороша в особистому житті, але не варто допускати безконтрольного поведінки в діловій сфері, інакше результатом можуть стати великі збитки, марнотратство, зіпсовані відносини. Жінка-Стрілець Необережне слово або вчинок під впливом емоцій можуть неабияк зашкодити Стрільцям на цьому тижні. В першу чергу це стосується ділової сфери. Важливо усвідомлювати свої слова і дії, не дозволяти емоціям брати верх. Крім того, Стрільцям важливо критично сприймати все, що буде відбуватися з ними на цьому тижні: багато проблем можуть бути надумані, а можливості - перебільшені. Емоції будуть переповнювати жінок-Стрільців, так що не завадить вилити душу комусь із близьких. Жінка-Козеріг Під впливом ослабленого Меркурія представниці Козерога можуть спробувати налагодити стосунки з начальством, що астрологи назвали найбільш невдалим стратегією на цьому тижні. Цей жест може здатися необхідним, але якщо врахувати особливості характеру Козерога, то будь-яка дрібниця може перешкодити кар'єрному зростанню і заробленого авторитету. Буде набагато краще відкласти це до кращих пір і зайнятися виконанням обов'язків і зароблянням грошей - в цих областях відкриються чудові перспективи. Жінка-Водолій Представниці Водолія будуть у відмінній формі, і астрологи радять використовувати це там, де потрібно: на цьому тижні можна впоратися з будь-якими навантаженнями. Зрозуміло, це не означає, що потрібно працювати на знос і розпорошуватися на дрібниці. Краще визначитися з цілями і почати шлях, що веде до успіху. Слабким місцем може стати марнотратство. Спостерігається підвищений інтерес до дорогих і брендовим речам, шопінгу, розкоші. Важливо врахувати ризик ілюзій і помилкових надій, оскільки можна крупно вкластися в перспективний на перший погляд проект, попастися на вудку шарлатанів, вільно розпорядитися сімейним бюджетом. Жінка-Риби Перехід Меркурія в сузір'я Риб в більшій мірі відіб'ється на представниць цього Знака. Очікуються деякі проблеми з грошима і самооцінкою. Аж до неділі потрібно підтримувати гарний настрій і вірити в краще, особливо якщо звалиться великий обсяг роботи. Виправити ситуацію вийде за допомогою почуття гумору та самоіронії. Астрологи радять дивитися на світ простіше, оскільки занадто серйозне ставлення до життя в такі періоди може серйозно ускладнити ситуацію.
Події На Львівщині школярки по-звірячому познущалися з ровесниці Кілька школярок у віці 14-15 років з різних навчальних закладів Золочева у Львівській області по-звірячому побили свою однолітку, повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції в регіоні. За даними поліції, 6 лютого до правоохоронців звернулася 14-річна місцева школярка. Дівчинка повідомила, що близько 15.00 на міському стадіоні її побили візуально знайомі дівчата. За словами потерпілої, вони повалили її на землю і завдали кілька ударів по обличчю, а також тягнули за волосся. У цей час поруч стояли троє хлопців, які спостерігали за ними, але не втручалися. У школярки медики діагностували «струс головного мозку, закриту черепно-мозкову травму та забої». Поліцейські встановили особи усіх учасників події. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.125 (умисне легке тілесне ушкодження) УКУ. Злочин карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот годин, або виправними роботами на строк до одного року. Раніше повідомлялося, що співробітники поліції в населеному пункті Вишеньки в передмісті Києва притягнули до адміністративної відповідальності маму учениці дев'ятого класу, яка жорстоко побила в школі ровесницю.
Дозвілля Не день, а ціла феєрія! Гороскоп на 9 лютого 9 лютого зірки гороскопу обіцяють наповнити день такою й феєрією емоцій, що у багатьох голова може піти обертом! Любов, раптові захоплення, несподівані емоційні сплески можуть неодноразово змінювати ваші плани на протязі дня. Щоб день пройшов позитивно, намагайтеся в спілкуванні обходити гострі кути і уникати слизьких моментів. Овен Плани на сьогоднішній день будуть цілком ймовірно поламані метеоритним потоком випадковостей. Подбайте про власні тили, можливо, сьогодні доведеться відступати. Телець Нині ви вирушите в подорож, яка сама по собі буде значно важливіше для вас, ніж її кінцева мета. Будьте уважні до своїх попутників. Близнюки 9 лютого ви можете виявитися трохи занадто знервованим. Якщо вам належить бесіда на серйозну тему, в процесі якої вам не хотілося б виявляти свої почуття, краще відкладіть її. Рак У суботу на вас необхідність спілкуватися з великою кількістю людей. Можливо - це буде гучна вечірка, може бути - що-небудь інше. Якщо ви не хочете, чи не можете бути душею товариства в цей день, не відчувайте незручності - ви ж не актор. Лев У цей день терпіння буде не просто гідністю. Воно буде необхідно вам як повітря. Надто вже багато підводних каменів чекатиме вашу надто емоційну натуру. Діва 9 лютого ви можете зіткнутися з непередбаченими труднощами. Їх подолання забере чимало сил, але з шляху вас не зіб'є. Терези Ви чомусь вирішили, що нерозв'язних питань для вас не існує. Можливо, так воно і є. Скорпіон Те болото, по якому ви до сих пір тупотіли, стає симпатичною такою річечкою з твердими берегами. Вилазьте, обсушіться, а то раптом попереду знову болото? Стрілець 9 лютого ви прокинетеся з піснями, і в такому ж стані ляжете спати. Вам буде везти буквально у всьому. Козеріг В суботу ви ризикуєте перетрудиться, навіть не особливо надриваючись в прагненні переробити все, що тільки можна. Просто цей день зовсім не призначений для оранки. Водолій У цей день ви можете дозволити собі легке шахрайство, так би мовити, дворушництво. Але не захоплюйтеся, не варто давати себе хоч у чомусь запідозрити, навіть якщо ви дієте виключно з благими намірами. Риби Прийдешні зміни або не торкнуться вас, або змінять ваше становище на краще. Не чиніть опір їм.
Кримінал оформление ленты  У Києві затримали нову групу кмітливих злодіїв-"квартирників" Столичні копи затримали групу злодіїв, які грабували квартири, повідомляє прес-служба київського главку Нацполіції. Під час відпрацювання Деснянського району оперативники поліції Києва і місцеві правоохоронці затримали трьох чоловіків відразу після скоєння квартирної крадіжки на проспекті Маяковського. Для документування події викликали слідчо-оперативну групу. Поліцейські вилучили викрадені речі та інструменти, за допомогою яких злодії проникли в приміщення заявниці. Затримані - кияни, у віці від 31-го до 38-ми років. Двоє вже потрапляли в поле зору правоохоронців за скоєння аналогічних злочинів. Перевіряється причетність чоловіків до скоєння аналогічних злочинів на території столиці. Досудове розслідування триває за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує до шести років позбавлення волі. Раніше повідомлялося, що зухвале викрадення картини з Третьяковки серед білого дня "підірвало" мережу.
Дозвілля Все створено для романтики: любовний гороскоп на 9 лютого 9 лютого день буквально створений для романтичних знайомств і любовних захоплень! Можливо, відносини, розпочаті завтра, і не переростуть в любов на все життя, зате сильними, пристрасними і яскравими вони будуть точно. Овен В цей день вам варто дуже акуратно ставитися до вашого з вашою коханою людиною спільного майна. Причому бажано навіть акуратніше, ніж він. Будь-яка недбалість стане приводом для докорів з його боку, а значить, і для можливої ​​сварки, яка вам зараз абсолютно ні до чого. Телець Не хвилюйтеся за коханого. У нього все буде добре, чесне слово, а ваше хвилювання лише додає йому проблем і головного болю. Просто дайте зрозуміти йому, що ви з ним поруч, і завжди поруч будете, що б не трапилося. Йому це зараз набагато важливіше. Близнюки Як, виявляється, мало вам треба для щастя! Всього лише посмішка або прихильність дорогого вам людини, смайлик в СМС, листівка в конверті або на моніторі. Нехай ці прості чарівні речі гріють вас протягом усього дня і не дадуть згаснути вашому щасливому погляду! Рак 9 лютого ваша кохана людина всіма силами буде намагатися відвернути вас від якогось важливого справи, якому ви захочете себе присвятити цілком і повністю. Тому або вам доведеться терпіти його періодичні витівки, або відразу докладно і дохідливо пояснити, чому вам такий стан речей не подобається категорично. Лев У цей день варто звернути увагу на те, що саме ви говорите вашій коханій людині. Можливо, деякі слова, які давно вже стали для вас звичними і буденними, для нього досі не втратили свіжості, і він як і раніше мліє від вашого «люблю» або здригається від «відчепися». Діва 9 лютого вашій коханій людині буде непросто пробачити вам ту чи іншу ваше дію, яке вам зовсім не здасться негожим, неправильним або образливим. Однак вибачення попросити буде куди простіше, ніж намагатися виправдатися або зам'яти інцидент. Терези У цей день ваша кохана людина буде злегка нездужати, однак ви зможете її вилікувати без всяких ліків - однією лише вашою присутністю в її житті: у його ліжку, в телефонній трубці або на моніторі - за вибором. Але краще, звичайно, живий контакт. Скорпіон У суботу ваша кохана людина буде дуже серйозно до вас чіплятися. Настільки серйозно, що вам буде здаватися, що вона спеціально шукає привід для сварки. Що ж, спробуйте посваритися відразу. Несерйозно, але голосно, щоб не витрачав сили і час даремно. Стрілець 9 лютого ви закриєте очі на громадську думку і в стосунках з вашим коханою людиною поступите так, як самі вважаєте за потрібне, нікого не слухаючи і нічиїми порадами не керуючись. Напевно, це буде самим правильним виходом із ситуації. Козеріг У суботу ваша кохана людина порадує вас якимись новинами, які виявляться для вас приємною несподіванкою. Не забудьте подякувати гінця за благі вісті і заохотити його на подібні дії в подальшому. Тоді і новин хороших більше стане... І частіше. Водолій В цей день вам обов'язково потрібно давати вихід своїм емоціям! В іншому випадку вони будуть збиратися всередині вас і до вечора виллються на ні в чому не винну голову вашої коханої людини. Голову шкода, вашу половинку теж, але особливо - ваші відносини, які можуть після цього значно зіпсуватися. Риби 9 лютого вашій коханій людині дуже захочеться вас якось порадувати, і вона докладе всіх зусиль до того, щоб ваш день був дуже світлим, яскравим і сонячним. Обов'язково віддячите за це світлою посмішкою, вдячним поцілунком або будь-яким іншим відомим вам чином.
Кримінал У Кам'янському жорстоко побили відомого онколога Онкохірурга Юрія Гридасова побили до напівсмерті в Кам'янському, повідомив його друг, одногрупник і анестестезіолог Денис Сурков на своїй сторінці в Facebook. "Мого друга, з яким я навчався в інституті 6 років за однією партою, лікаря онкохірурга з Кам'янського Юрія Юрійовича Гридасова намагалися вбити. Виходив з машини, двічі били по голові трубою або битою. Руйнування черепа можна побачити на томограмах. Мозок постраждав жахливо. Тільки що його прооперували в лікарні Мечникова. Вилучили відламки кісток, осередки крововиливів і контузії, зробили пластику зводу черепа титановою пластиною. Знаходиться в реанімації. На зараз стоїть питання, чи буде він жити. Якщо виживе, чекає тривале лікування і реабіліація. Якщо. Вживе, - написав Сурков на своїй сторінці в соцмережі. За даними "КП в Україні", інцидент стався біля спортклубу 6 лютого, коли лікар вийшов з машини. Раніше повідомлялося, що в Києві біля одного з магазинів в Деснянському районі столиці вистрілили в п'ятирічну дитину.
Економіка оформление ленты  ЖК «Квартал Алей»: Ключ до вашого комфорту. Огляд кращої новобудови в м. Бровари Одним з основних показників якості будь-якого ЖК, за яким його оцінюють майбутні мешканці, - комфорт, який вони будуть відчувати кожен день. Саме комфорт сьогодні є тим комплексним поняттям, на яке орієнтуються не тільки інвестори, а й забудовники. Його створення - складний і кропіткий процес, в якому кожен нюанс має величезне значення. Не з чуток знають про це інвестори Броварів, де сьогодні будуються відразу кілька якісних сучасних житлових комплексів. І зовсім недавно з'явилася інформація про старт нового проекту, який поповнить «сім'ю» новобудов Броварів - ЖК «Квартал Алей» Офіційний сайт, «Кварталу Алей» заявив про роботу зі створення просунутого «Міста в Місті» - саме така концепція об'єкта була заявлена ​​компанією-забудовником. Для невеликого столичного сателіта за 15 хвилин їзди від Києва це перший подібний проект, тому знайомству з ним варто приділити особливу увагу. Чимала частка успіху будь-якого житлового комплексу в дуже вдалому розташуванні. Дизайн популярного ЖК Київської області «Квартал Алей» приємно дивує розвиненою інфраструктурою, прикрашеною шармом затишної приміської новобудови. Бровари вважаються одним з кращих київських сателітів за рівнем життя. Інфраструктура м.Бровари за важливими категоріями не поступається Києву, а близькість до столиці і екологічна паркова зона навколо комплексу - запорука чистого повітря і унікального мікроклімату Кварталу Алей. Особливе місце в серцях місцевих жителів займає чудовий сосновий ліс - популярне місце для прогулянок або занять спортом. Не відстає і саме місто - маса дерев уздовж вулиць і прекрасні парки доповнюють образ цього еко-куточка Київщини.  Розташування та Транспорт ЖК «Квартал Алей» Вдале розташування самих новобудов у Броварах - одна з переваг ЖК «Квартал Алей». У відгуках інвестори попередніх проектів відзначають, з одного боку, пішу доступність інфраструктури і згаданого вище лісу, з іншого - видалення від транспортних артерій міста. Таким чином, жителі цього району можуть насолоджуватися тишею і спокоєм, не втрачаючи в зручності міської логістики. Відносно недалеко знаходиться і столичний метрополітен, до якого можна доїхати на автобусі або авто всього за 15-20 хвилин. ЖК бізнес-класу «місто в місті» Сам майбутній ЖК бізнес-класу, за задумом проектувальників, стане вершиною архітектурної думки, поставленої на фундамент перевірених часом інженерних рішень. Концепція «місто в місті» передбачає всеосяжний підхід до забезпечення комфорту майбутніх мешканців. Від внутрішнього облаштування ЖК до формування громадських зон та створення своєї інфраструктури - проект дійсно вражає уяву. Так він передбачає будівництво нових школи, дитячого садка, медичного центру, спортивного стадіону, фітнес-центру і торгово-розважальних комерційних закладів. Забудовник визначив курс на якість Традиційним для забудовника є акцент на якість споруд, що створюються із застосуванням екологічно чистих матеріалів і прогресивних будівельних технологій. Так, основою будівель стане монолітний каркас конструкцій - запорука їхньої надійності, сейсмічної стійкості і довговічності. Також інвестори зможуть розраховувати на будівництво дитячих і спортивних майданчиків, власний паркінг і підключення новобудов Броварів «Квартал Алей» до автономної котельні, у відгуках мешканців інших ЖК зарекомендував себе як заставу тепла і затишку в їхніх будинках. ЖК «Квартал Алей» - місто європейського рівня Велика увага буде приділена і оригінальному зовнішньому вигляду ЖК: каскадна поверховість і відповідність світовим трендам в обробці будівель гарантують його сучасний стиль і привабливість. Порадує інвесторів і асортимент планувальних рішень і свобода їх вибору - від кількості кімнат і рівнів квартир до наявності своєї тераси. Все це буде гармонійно поєднуватися з прекрасно оформленої прибудинковою територією і грамотним ландшафтним дизайном. А облаштування пішохідних алей не тільки з'єднає різні громадські зони ЖК, але і надасть мешканцям додаткову можливість комфортного відпочинку на свіжому повітрі. Високий рівень комфорту новобудови в м.Бровари Резюмуючи сказане, можна впевнено стверджувати: ЖК «Квартал Алей» має всі шанси стати справжнім проривом на ринку нерухомості всього регіону. Сучасний і продуманий проект, підкріплений багаторічним досвідом команди забудовника, напевно приречений на успіх. А його майбутні інвестори - стати володарями прекрасного комфортного житла, де вони зможуть насолодитися кожною хвилиною свого життя.
Дозвілля Фреймут закликала українок не звикати до чоловіків Скандальна телеведуча Ольга Фреймут вирішила поділитися порадами з приводу сімейного життя. "Не звикайте до чоловіка. Є сім'ї дуже нещасні, живуть за звичкою. Їх все не влаштовує, але вони немов зрослися один з одним. Не дай бог так звикнути, перестати відчувати напруження емоцій. Для мене стосунки можливі, тільки поки є любов. Як тільки бачиш, що хтось сумує, комусь погано, треба йти. І для мене важливо піти першою. Я не хочу, щоб мене кинули. Тому чітко знаю, коли треба піти. Сумнів для мене значить «ні», якщо я сумніваюся - в більшості випадків це означає, що продовжувати відносини або якусь справу не варто", - заявила Фреймут, повідомляється на freimut.news в Інстаграмі. Раніше Фреймут поділилася з шанувальниками пікантним фото в бікіні. Знімок не новий, а Фреймут уточнила, що він був зроблений в Цюріху.

Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Таролог Анжела Перл підготувала гороскоп на 29 березня 2024 року, закликаючи деяких представників знаків зодіа....
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
29 березня астролог Павло Глоба радить приділити увагу особистим питанням Можливі розчарування та непорозумінн....
Гороскоп на 29 березня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 29 березня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
29 березня на багатьох чекає насичений, але неоднозначний день згідно з прогнозом астролога Тамари Глоби Ділов....
Любовний приворот: як закохати в себе чоловіка
Любовний приворот: як закохати в себе чоловіка
За допомогою любовного привороту можна довго прив'язати чоловіка до себе, закохати його в себе і навіть поверн....
Як розірвати енергетичний зв'язок із чоловіком
Як розірвати енергетичний зв'язок із чоловіком
Енергетичний зв'язок із чоловіком після розставання не зникає безвісти Жінка продовжує підживлювати свою енерг....
більше матеріалів




/-0,63594198226929-/ /-pc-/
Top