counter
Архів Повернутись назад 08 Січня 2017
8 Січня
Суспільство У Литві закрили шоу через нацистське привітання в ефірі Державний телеканал Литви LRT прийняв рішення закрити програму «Вгадай пісню» після того, як одна з учасниць програми в прямому ефірі продемонструвала нацистське вітання, пише Delfi. Актриса Асета Баукуте вгадала пісню Сімонаса Донсковаса, підняла руку в нацистському вітанні, показавши вуса Гітлера, і прокричала «Єврей». Директор телеканалу LRT назвав поведінку Асети Баукуте неприйнятною і заявив про закриття шоу. У свою чергу заступник директора телеканалу додав, що шокований тим, що сталося, і вибачився перед глядачами. У той же час Асета Баукуте висловила велике здивування в зв'язку з закриттям програми «Вгадай пісню» і запевнила, що в її діях не було політики. За її словами, вона знайома з виконавцем Сімонасом Донсковасом і у них хороші відносини.
Події За добу окупанти 72 рази обстріляли ЗСУ, є втрати За минулу добу в зоні АТО на сході України різко зросла кількість обстрілів з боку бойовиків по позиціях ЗСУ до 72 разів, повідомляє «Інтерфакс-Україна» з посиланням на штаб АТО. На Маріупольському напрямку з 122-мм ствольної артилерії бойовики вели вогонь по Водяному. З мінометів двох калібрів стріляли по Широкиному, Мар'їнці, Талаківці і Павлополю. З гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї обстрілювали Мар'їнку, Широкине, Павлопіль, Красногорівку, Талаківку, Гнутове, Старогнатівку і Водяне. На Донецькому напрямку окупанти з 82-мм мінометів і озброєння БМП вели вогонь по Троїцькому. З гранатометів і стрілецької зброї обстрілювали Авдіївку, Піски, Майорське, Луганське та Новолуганське. На Луганському напрямку під обстріл терористів з мінометів двох калібрів потрапили Новоолександрівка і Троїцьке. З гранатометів і стрілецької зброї бойовики стріляли по Кримському, Станиці Луганській, Новоолександрівці і Новозванівці. При обстрілі бойовиків поранення отримали шестеро військовослужбовців ЗСУ.
Суспільство Британія вимагає відсторонити Росію від Олімпіади-2018 через допінг Збірна Росії після допінгового скандалу повинна бути відсторонена від участі в зимовій Олімпіаді 2018 року в Південній Кореї. Про це заявив глава Британського антидопінгового агентства Девід Кенуорті, пише BBC. «Спортсмени збірної Російської Федерації повинні бути відсторонені від зимової Олімпіади у Південній Кореї. Росіян повинні були усунути від Олімпіади ще влітку минулого року. Я вважаю, що Паралімпійський комітет поступив абсолютно правильно, відсторонивши РФ, а МОК усе зіпсував. Росія припустилася кричущих порушень із допінгом, а це негативно позначається на іміджі всього спорту. Те, що зробили росіяни, просто неймовірно, це принижує весь спорт. Головне, що необхідно наразі зробити, - це змусити Росію повернутися у межі правил, однак це вимагатиме дуже багато часу», - сказав Девід Кенуорті.

Симоронський обряд: малюнки на руках, що залучають успіх
Симоронський обряд: малюнки на руках, що залучають успіх
Симоронські обряди — це простий і позитивний спосіб залучити до життя позитивні зміни За допомогою невигадливи....
Як здійснити бажання. Пишемо листа до небесної канцелярії
Як здійснити бажання. Пишемо листа до небесної канцелярії
Техніка виконання бажань - це не чаклунство і не магія На жаль, ні в кого з нас немає чарівної палички, ні джи....
Грошові дні: коли фінансовий успіх сам піде до вас в руки
Грошові дні: коли фінансовий успіх сам піде до вас в руки
У кожному місяці є дні, сприятливі для будь-яких фінансових операцій Астрологи називають їх грошовими
7 защитных оберегов, которые доступны каждому
7 защитных оберегов, которые доступны каждому
У повсякденному житті нас часто чатують на клопоти та неприємності Використання оберегів та захисних талісмані....
Знаки Зодіаку: як зняти стрес, заспокоїти нерви та відновити сили
Знаки Зодіаку: як зняти стрес, заспокоїти нерви та відновити сили
Стрес і занепокоєння нині не рідкість Практично щодня ми потрапляємо у стресові ситуації, але, на жаль, не зна....
більше матеріалів




/-0,51711797714233-/ /-pc-/
Top