counter
Архів Повернутись назад 07 Листопада 2018
7 Листопада
Дозвілля Що можна робити, а що не можна в Новолуння 7 листопада Новолуння 7 листопада пройде в сузір'ї Скорпіона, і цей день потрібно провести з максимальною обережністю. Експерти сайту dailyhoro.ru рекомендують виключити негативні думки і налаштовуватися на позитив, щоб неприємності і невдачі обійшли вас стороною. Що можна робити в НоволунняВплив Нового Місяця допоможе позбутися від шкідливих звичок, які блокують енергетику і заважають розвиватися. У цю добу розлучитися зі згубними пристрастями простіше. Тим, хто вирішив змінити своє життя, варто звернути увагу на фізичні навантаження. Водні процедури, наприклад, плавання, допоможуть зміцнити імунітет, розслабитися і зарядитися гарним настроєм на весь день. У середу важливо залишатися в тонусі, не боятися братися за вирішення складних завдань. У цю добу можна виконати набагато більше, ніж зазвичай, якщо не відволікатися на другорядні справи. В Новолуння важливо стежити за станом здоров'я, адже в цей день збільшується ймовірність загострення захворювань. Фізична активність, прогулянки на свіжому повітрі і профілактика допоможуть уникнути нездужання. Середа — відмінний час для зближення і розвитку відносин. Сімейним парам і закоханим в цю добу найкраще зайнятися якоюсь спільною справою, яка зблизить і допоможе впоратися з перепадами настрою. Увага і турбота один про одного допоможуть повністю розкрити почуття. Що не можна робити 7 листопадаНа думку астрологів, Новолуння — не найвдаліший день для покупок. Великі витрати можуть привести до проблем з грошима, а також є велика ймовірність придбати неякісний товар. Фінансові операції краще відкласти, щоб виключити обман і втрату накопичень. У середу краще не давати гроші в борг, щоб не позбутися фінансової удачі. Сьогодні необхідно вирішувати конфліктні ситуації якомога швидше, щоб словесна перепалка не перетворилися на обопільну образу і невдоволення. Виключити в цей день варто заздрість і марнославство, які завадять вибудувати ділові та особисті стосунки.7 числа варто остерігатися маніпуляторів і заздрісників, чия негативна енергія може сильно нашкодити в емоційному плані і навіть завдати шкоди здоров'ю. В Новолуння активні так звані енергетичні вампіри, які буквально забирають життєву енергію людей, з якими спілкуються. Погані вчинки можуть призвести до проблем і невдачі в подальшому. У день Новолуння важливо не давати обіцянок, які не під силу виконати. Необхідно також стежити за своїми словами, щоб не накликати на себе неприємності.
Здоров`я Вперше за 15 років в Ізраїлі від кору померла дитина. Правила для дітей в країні посилили У зв'язку з раптовим спалахом кору в Ізраїлі місцевий МОЗ хоче заборонити пускати в школу дітей, якщо батьки відмовляються їх вакцинувати. Минулого тижня в Єрусалимі від кору померло 18-місячне немовля, і це перша зареєстрована смерть від цієї хвороби в Ізраїлі за 15 років, пише The Times of Israel. Немовля не була вакцинована проти цієї інфекційної хвороби. Дівчинка, можливо, заразилася від своїх батьків, у обох з яких діагностовано кір, і жоден з них не вакцинований. Немовля належало до ультра-ортодосальной сім'ї з радикальної секти Нетурей Карта з Єрусалиму. У цьому році відзначається зростання захворювання на кір серед ізраїльтян, і найбільший показник – в ультра-ортодосальній громаді Єрусалиму: 753 відомих випадки інфекції. Нагадаємо, чимало з них побували в Україні, де вже кілька років не вдається подолати кір.
Кримінал Закарпатець вбив тещу в день її діамантового весілля Виноградівський районний суд посадив на п'ять років чоловіка, який вбив свою тещу. 1 березня 2017 жінка влаштувала застілля з дочкою і її чоловіком, щоб відсвяткувати 60-річний ювілей з дня свого весілля. До 4:00 втрьох випили півтора літра горілки. Під кінець хмільного застілля чоловік з дружиною затіяли сварку, яка переросла в бійку. Мати заступилася за доньку. Зятю це не сподобалося і він кинувся на тещу з кулаками. Сім разів з усієї сили вдарив її по голові. Літня жінка не втрималася і впала, вдарившись об металеві частини опалювальної печі. До потерпілої викликали "швидку". Жінку госпіталізували в реанімаційне відділення з забійними ранами м'яких тканин обличчя, закритою черепно-мозковою травмою, переломами кісток носа і суглобового відростка нижньої щелепи. Від отриманих тілесних ушкоджень вона померла 25 березня в районній лікарні.
Кримінал Скупилася на 16 млн. Дружина азербайджанського банкіра арештована в Лондоні Дружина колишнього глави Міжнародного банку Азербайджану Джахангира Гаджієва – Заміра Гаджієва арештована в Лондоні за звинуваченням у відмиванні грошей, на даний момент обговорюється питання її екстрадиції до Азербайджану, повідомило РІА Новини в Баку джерело, знайоме з ситуацією, повідомляють РІА Новини. Гаджиєва стала першою іноземкою, щодо якої було застосовано новий закон про боротьбу з відмиванням грошей у Великій Британії. Дана міра була прийнята в рамках з'ясування джерел доходів жінки, яка, імовірно, витратила 16 мільйонів фунтів (20,7 мільйона доларів) в лондонському універмазі Harrods. Влада Великої Британії вимагає, щоб Гаджієва пояснила, де взяла гроші на придбання в Лондоні нерухомості загальною вартістю в 22 мільйони фунтів (28,5 мільйона доларів). Джахангир Гаджієв – екс-глава міжбанку Азербайджану був засуджений на 15 років рішення волі Бакинським судом з тяжких злочинів в жовтні 2016 року, він був визнаний винним у фінансових махінаціях.
Кримінал Українського політв'язня Сущенка етапували в колонію суворого режиму Через місяць після того, як незаконно засудженого в Росії українця Романа Сущенка відвезли із СІЗО "Лефортово", його етапували до виправної колонії в Кіровській області Росії, розташованій за більш ніж 1000 кілометрів від столиці країни-агресора Москви. Як написав у соцмережі адвокат Сущенка Марк Фейгін, росіяни заявили, що етапували українського журналіста «для відбування покарання». Факт переміщення незаконно утримуваного на території Росії українського громадянина підтвердила і його дочка Юлія Сущенко. За її словами, таку інформацію Посольству України в Москві повідомили у ФСВП. За словами дівчини, більш детальну інформацію про стан батька вона поки не знає. Нагадаємо, ФСБ 30 вересня 2016 року незаконно заарештувала в Москві кореспондента Укрінформу і висунула йому звинувачення в шпигунстві.
Події Boeing: нові літаки компанії можуть несподівано йти в піке Після появи попередніх результатів розслідування авіакатастрофи літака Boeing біля узбережжя Індонезії компанія Вoeing розішле своїм клієнтам попередження про те, що літаки Boeing-737 MAX через збій системи контролю польоту можуть обвалюватися в несподіване піке. Після вивчення причин аварії, експерти компанії прийшли до висновку, що через неконтрольоване порушення обтікання крила потоком повітря Boeing-737 MAX можуть різко опускати ніс вниз. І керує цим процесом електроніка. Вони встановили, що при ручному пілотуванні літак "737 Max може автоматично спробувати піти в піке, якщо датчики показують імовірність "аеродинамічного підхоплення" - розбалансування літального апарату, не пов'язаного з діями екіпажу. Нагадаємо, Boeing 737 розбився в минулому місяці через кілька хвилин після вильоту з Джакарти. На борту літака були 189 осіб, зокрема - 20 чиновників Мінфіну Індонезії.
Здоров`я оформление ленты  Модель перед смертю хоче стати найтовстішою в світі Вага 29-річної моделі з Португалії становить 190 кг. А її мрією є титул найтовщій жінки в світі. У 2015 році цю дівчину, яка сама називає себе Ліліт Сенобіт (сенобіти - люди-демони з франшизи «Повсталі з пекла») поставили смертельний діагноз - печінкова енцефалопатія. Це ускладнення цирозу печінки, викликане скупченням заліза через переливання крові. В той момент переливання крові потрібні були Ліліт для лікування таласемії - спадкової хвороби, з якою вона з'явилася на світ. Дізнавшись про страшний діагноз, Ліліт змінила спосіб життя і мислення, почала ставитися до прийому їжі по-іншому. Вона вирішила ні в чому собі не відмовляти і навіть виявила в інтернеті ціле співтовариство людей, які своїм найголовнішим фетишем вважають повноту. З того моменту пройшло три роки, і Ліліт вже набрала 190 кг. Маючи смертельний діагноз, жінка прагне втілити свою мрію і увійти в історію як сама товста жінка в світі, що необхідно зафіксувати в Книзі рекордів Гіннеса. Відзначимо, що для побиття рекорду найтовщої жінки їй доведеться набрати більше 535 кг.  
Політика Андріївську церкву передали Вселенському патріархату Президент України підписав прийнятий парламентом законопроект №9208 "Про особливості користування Андріївською церквою Національного заповідника" Софія Київська ". Нагадаємо, документ передає безоплатно Андріївську церкву в користування Вселенського патріархату, де той може розмістити своє представництво. Також Вселенському патріархату дозволено використовувати церкву для звершення богослужінь, релігійних обрядів, церемоній та процесій. Використання церкви повинно здійснюватися виключно з дотриманням законодавства про охорону культурної спадщини. У той же час уряд вже тривалий час не здатен завершити реконструкцію Андріївської церкви. Її спочатку планувалося закінчити до 2020 року. Раніше в уряді визнали, що реконструкцію історичної будівлі доведеться прискорити в рази через передачу Константинополю.
Події Дитина блює і трясеться від страху. У столичному дитсадку для особливих дітей - скандал У Дніпровському районі Києва розгорівся скандал у дитсадку №591 для дітей з особливостями розвитку. Про це написала одна з матерів Тетяна Гелашвілі. За словами Тетяни, в шостій групі, де вчиться її дитина, викладає логопед-вихователь Осадча Віра Іванівна, яка всіляко принижує дітей. Вона постійно ображає вихованців і залякує їх. Може собі дозволити назвати дитину "дебілом", сказати "пішов геть" або "закрий рот". Одного разу вона навіть прив'язала скотчем олівець до пальців дитини Тетяни, тому що та не хотіла малювати. - Її "виховання" призвело до того, що на тлі стресу моя дитина щоранку рве, плаче і трясеться від страху. Вся біда в тому, що наш садок спеціалізований, і всі діти з особливостями розвитку, тому не всі можуть розповісти, що відбувається в садочку і бояться, бо Осадча їх залякує і забороняє розповідати батькам про події в садку, - пише Тетяна. За словами Тетяни, вона разом з іншими батьками написала скаргу в РВО. - Там мені сказали, що не приймали її на роботу і звільнити не можуть. Фальковська Н. В. сказала, що у Віри Іванівни є очевидні проблеми з головою, але в медичній книжці написано, що вона здорова, а примусової психіатричної експертизи у нас немає, - зазначила мати. Скандальна вихователька взяла лікарняний з 30 жовтня і до цього часу на роботі не з'являлася.
Дозвілля оформление ленты  "Яка втрата". Волочкова заявила, що поміняла національність Не так давно Анастасія Волочкова поділилася з шанувальниками радістю, що її батько, який після інсульту протягом 10 років був прикутий до крісла, зробив перші кроки. «У цей день Ікони Казанської Божої Матері я знову молюся про всіх вас! Бережи вас Бог!» - написала танцівниця. Користувачі щиро пораділи за Анастасію, однак слова зірки у них все-таки викликали нарікання. Одна з підписниць дорікнула Волочковій, що та кидається з крайності в крайність: то вона знімається повністю оголеною, то молиться. На рекомендацію користувачок Волочкова відреагувала досить своєрідним чином. «Я тепер чеченка...» - заявила вона. Єхидні злостивці поцікавилися, наскільки залежить її рішення поміняти національність від чоловіка, який перебуває з нею. Крім цього, користувачі щиро засумнівалися, що чеченські жінки стали б робити знімки голяка, як любить Настя, пишуть Дни.ру. Правда, пізніше танцівниця заявила, що пожартувала, додавши, що вона - мальдівська чеченка і може одягатися ось так.
Суспільство Учасники АТО/ООС під Кабміном вимагають створити Міністерство ветеранів Під будівлею Кабінету міністрів учасники війни на Донбасі вимагають від уряду нарешті створити Міністерства ветеранів - профільний орган, покликаний захищати і воїнів і членів їхніх сімей. Майже через п'ять років від початку війни Кабмін так і не спромігся створити окремий орган, який опікується бійцями, що також стало чинником, що підриває віру в українську армію, заявляють бійці. Під Кабміном зараз мітингують представники «Ветеранського братства», «Національного корпусу», Єдиного союзу патріотів України та інші. За підрахунками активістів і ветеранів, на даний момент питанням підтримки ветеранів займаються 22 різних державних органи, що робить оформлення документів справжнім випробуванням для атовця. Нагадаємо, за офіційними даними, в Україні вже більше 3% населення - це ветерани війни, члени сімей загиблих та ветерани військової служби - це 1,4 мільйона осіб. Серед них - 350 тисяч атовців, 91 тисяча афганців, 42 тисячі миротворців.
Закон і Право У Раді визначилися з термінами пільгового розмитнення «євроблях» Українські законодавці визначилися з правками до законопроектів про «євробляхи», визначивши терміни розмитнення автомобілів з єврономерами на пільгових умовах. Відповідні рішення були прийняті під час засідання Комітету ВР з питань податкової і митної політики. Про це заявила глава комітету Ніна Южаніна, повідомляє  ТСН. Як повідомляється, поправки до проектів законів передбачають введення пільгового періоду для розмитнення автомобілів з єврореєстрацією. Цей період буде становити три місяці після набрання законом чинності. Як розповіла голова комітету ВРУ, перші два місяці пільгового періоду власники автомобілів зможуть розмитнити свої транспортні засоби зі знижкою в 50%, в останній, третій місяць, знижка становитиме 25%. Також протягом ще трьох місяців «євробляхери» зможуть розмитнити свої автомобілі, сплативши повну ставку, але без застосування штрафних санкцій. Ніна Южаніна висловила надію, що власники автомобілів на єврономерах, які не бажають більше порушувати законодавство України, зможуть розмитнити транспортні засоби протягом встановленого періоду. Вона уточнила, що формула розмитнення залишиться тією ж, що і в першій версії проекту закону. Високі штрафи за користування нерозмитненим транспортним засобом також залишаться. Глава парламентського комітету повідомила, що законопроекти №8487 і 8488 про розмитнення автомобілів з єврореєстрацією Верховна Рада розгляне вже у четвер, 8 листопада.
Закон і Право Пенсії в Україні: хто отримає підвищені виплати Законопроект Міністерства соціальної політики України щодо накопичувальних пенсій українцям небезпечних професій на найближчому засіданні буде розглянуто Кабінетом міністрів. Про це повідомила експерт в сфері пенсійного забезпечення Галина Третьякова, пише «Обозреватель». «У тих професіях, де люди мають можливість вийти на пенсії раніше загальноприйнятого пенсійного віку, уряд намагається йти до накопичення», - зазначила вона. Третьякова також сказала, що, відповідно до законодавства нашої країни, якщо пенсійний вік настає в 60, людина, яка пропрацювала в небезпечній професії, може піти на заслужений відпочинок на 10 років раніше. «Якщо ви йдете раніше, то в період з 50 до 60 років хтось повинен вам перекривати цю пенсію, поки не набере чинності закон про загальне обов'язкове пенсійне забезпечення», - додала Третьякова. Експерт зазначила, що тим, хто покриє різницю, повинен бути роботодавець. Наприклад, в Європі, роботодавців, які не створили безпечні робочі місця, змушують збирати на користь своїх працівників. Коли така людина виходить на пенсію раніше, вона може за допомогою цих накопичених коштів покрити додаткові роки.
Політика За порушення кордону України росіян чекає в'язниця У середу, 7 листопада, президент України Петро Порошенко підписав раніше підтриманий у Верховній Раді закон про кримінальну відповідальність за незаконний в'їзд в Україну громадянам країни-агресора. Підписаний закон доповнить статтю 331 Кримінального кодексу про незаконний в'їзд в Україну. Він дозволить ввести кримінальну відповідальність для росіян за в'їзд в Україну будь-яким способом поза пунктами пропуску або в пунктах пропуску без відповідних документів або з документами, що містять недостовірні відомості. Відтепер, за незаконний перетин кордону України громадянину країни-агресора буде загрожувати в'язниця строком до 3 років. При повторному злочині або вчиненні його групою осіб, тюремний термін буде збільшуватися до 5 років, а якщо незаконний в'їзд в Україну буде відбуватися із застосуванням зброї — то до 8 років. Раніше за введення кримінальної відповідальності для росіян за незаконний в'їзд в Україну проголосували 243 депутати.
Економіка Альтмаєр вважає "Північний потік-2" не заміною, а доповненням до українського транзиту газу Міністр економіки і енергетики ФРН Петер Альтмаєр вважає за необхідне забезпечити збереження транзитної ролі України після реалізації проекту «Північний потік-2». На 11-й російсько-німецькій сировинній конференції, що проходить сьогодні в німецькому Потсдамі міністр назвав будівництво газопроводу правильним, але лише при дотриманні інтересів всіх сторін. «Ми вважаємо правильним і необхідним реалізувати "Північний потік-2", але ми також вважаємо, що життєво важливі інтереси України полягають у тому, щоб в майбутньому залишатися транзитною країною, і вони повинні стати інтересами ФРН і Європи», - сказав Альтмайер, цитує "РИА Новости". У той же час, Альтмаєр, виступаючи на форумі, висловився за необхідність поліпшення відносин з Росією. Нагадаємо, що проти запланованого будівництва газопроводу "Північний потік-2" довжиною 1200 кілометрів активно виступає Україна, яка турбується за можливу втрату ролі транзитера газу. Активно критикують проект також Польща і балтійські країни. Проти німецько-російського газового проекту виступає і адміністрація президента США Дональда Трампа. Німеччина, в свою чергу, неодноразово запевняла, що проект має суто економічний характер. Оператором проекту газопроводу є підприємство Nord Stream AG, "дочка" російського концерну "Газпром". Крім російського енергетичного гіганта, в проекті беруть участь німецькі концерни Wintershall і Eon Ruhrgas - їх частки становлять 15,5 відсотка кожна, в Gasuine з Нідерландів і Engie з Франції - 9 відсотків. Консорціум планує додатково до вже існуючої першої нитки газопроводу побудувати ще одну - Балтійським морем з Росії до Німеччини.
Політика оформление ленты  Два американці українського походження стали губернаторами в США На минулих проміжних виборах в США відразу в двох американських штатах крісло губернаторів отримали американці українського походження, пише "Голос Америки". Так в Колорадо перемогу здобув 43-річний демократ Джаред Поліс. Його кар'єра дуже цікава тим, що він є першим відкритим геєм, який отримав губернаторство в США. Прабабуся і прадідусь Поліса переїхали в США з України і Польщі. "Будучи настільки близьким до іммігрантського досвіду, я рішуче стаю на захист прав іммігрантів та біженців", - заявив новоявлений губернатор журналістам. Новим же губернатором штату Іллінойс став представник демократ і мільярдер Джей Роберт Пріцкер. Його предки також приїхали з України. "Я - з українських євреїв і гордий допомагати місцевій громаді, яка пережила Голокост", - написав Пріцкер в соцмережі після перемоги. Нагадаємо, переможець - член сім'ї, яка входить в 15 найбагатших сімей світу. Її статок на даний момент складає 33,5 мільярда доларів, пише Celebrity Net Worth.
Здоров`я Небезпечна "побочка": Діючу речовину Валсартан заборонили і вилучають з аптек в Росії Небезпечна діюча речовина валсартан китайського виробництва вилучається з обігу в Російській Федерації. Це понад 560 серій готових препаратів, в основі яких небезпечна субстанція валсартан китайського виробництва. Все тому, що Європейське агентство з лікарських засобів прийняло рішення про відкликання ліків, що містять валсартан, вироблений в Китаї. У цих ліках виявили небезпечну домішку N-нітрозодіметіламін, яку відносять до можливим канцерогенним. Валсартан є комбінованим антигіпертензивним препаратом, що поєднує антагоністів рецепторів ангіотензину II і діуретиків. Препарат призначений для лікування артеріальної гіпертонії у пацієнтів, кому показана комбінована терапія. Це популярний засіб у гіпертоніків. Воно в великих кількостях продається і в Україні. Однак український МОЗ поки ніяк не відреагував на рішення європейців.
Кримінал оформление ленты  Її вбивали 69 днів. У Херсоні поховали Катерину Гандзюк Прощання з в.о. керуючого справами виконкому Херсонської міськради Катериною Гандзюк пройшло сьогодні в Обласному палаці молоді та студентів. Активістка померла в лікарні 4 листопада 2018 року в наслідок тромбу, що відірвався. На похорон дівчини прийшли близько тисячі людей - численні представники місцевої влади, депутати, українська та зарубіжна преса. «31 липня її катували, а потім вбивали 96 днів - 96 днів суцільного болю і страждань. Я не знаю, ким треба бути, щоб приректи молоду дівчину на таку смерть і за що?!», - вигукував в своєму виступі мер Херсона Володимир Ніколаєнко. У Херсоні підозрюють, що за замахом і вбивством Катерини стоять люди дуже високого чину, про що її соратники згадали на прощальній церемонії. Друзі та рідні пообіцяли перед труною покійної домогтися покарання винних в її загибелі.
Дозвілля Бійтеся зачепити начальство: найточніший гороскоп на 8 листопада 8 листопада зірки гороскопу схиляють до активної самостійності. Бути дипломатичним, особливо з вищестоящими, буде важко як ніколи, а йти на поводу або діяти за чужою вказівкою – практично неможливо.Тому порада дня – рідше потрапляти на очі начальству або тим членам вашої родини, хто не проти запрягти вас в роботу. Інакше неминучі конфлікти: рубати з плеча або образити різким словом завтра легше звичайного. Зате все, до чого у вас лежить завтра душа і руки, вдаватиметься на подив швидко і чітко, та ще й з фінансовою вигодою. Овен Завтра Овен розженеться так, що зупинитися стане для нього цілою проблемою! Його мозок, та й весь організм, буде працювати у форсованому режимі, викладаючись по максимуму. Через це навколишні можуть здаватися прискореному Овну сонними мухами, які рухаються і розуміють як при сповільненій зйомці. Не дивно, що Овен буде намагатися їх підганяти, користуючись при цьому не найделікатними методами. ТелецьЗавтра обставини будуть квапити Тельця, буквально підштовхуючи в спину. Навіть якщо швидко діяти і приймати рішення не його стиль, Телець зуміє пристосуватися до нового ритму. Ключем до такого перетворення стане чарівне слово «треба» – завтра Телець схильний дуже серйозно ставитися до своїх обов'язків. Втім, незважаючи на метушню, сам він не залишиться в накладі: Телець буде почувати себе як ніколи корисним і потрібним. Тобто практично щасливим. БлизнюкиЗавтра Близнюки будуть готові подумати про своє майбутнє. Не помріяти, літаючи в хмарах, а конкретно вирішити, куди рухатися далі. Плани Близнюків будуть відрізнятися чіткістю і увагою до дрібниць, а тому їх втілення в життя – всього лише питання часу. Єдине «але»: приділяючи увагу майбутньому, Близнюкам завтра не слід забувати і про сьогодення, точніше – про людей, які знаходяться навколо. Не варто дошкуляти їх причіпками і бурчанням, навіть якщо здається, що вони все роблять не так. РакЗавтра менше всього на світі Рака буде хвилювати чужа думка – принаймні, саме так він себе буде вести. Зірки гороскопу наділяють його впевненістю в тому, що він робить все як треба, а навколишні з їхніми порадами лише заважають. Так що завтра не варто попадатися Раку під гарячу руку – якщо він зайнятий якоюсь справою, то в запалі здатний висловити все, що вважає за потрібне. А ось запитати його думки в якомусь питанні можна і навіть вітається: Рак буде задоволений. ЛевЗавтра – відмінний день для того, щоб Лев подумав про майбутнє! Втім, для початку йому треба доробити справи в сьогоденні, які висять над ним, як дамоклів меч, заважаючи рухатися далі. Зірки гороскопу кажуть, що найбільш ефективною для Льва виявиться робота по дому. Ну а, привівши в порядок простір навколо, можна почати приводити в порядок свої ідеї та плани. Завтра не бійтеся ризикувати! Поставивши перед собою нову мету, Лев зрозуміє, як її можна досягти. Діва Завтра Діва здатна для будь-якої проблеми знайти десяток можливих рішень, а потім вибрати з них те, яке виявиться найефективнішим і простим. Мозок Діви буде працювати точно, як швейцарський годинник, а руки – акуратно, як у касира в швейцарському банку. Цей день можна назвати для Діви ідеальним в рішенні будь-яких питань, крім тих, де потрібно проявити тактовний підхід. Чим-чим, а швейцарською дипломатичністю вона завтра відрізнятися не буде! ТерезиЗавтра в Терезах прокинеться справжній бухгалтер! Вони зуміють до будь-якої проблеми підійти з ясною головою, прогнавши емоції геть. Це відмінний день для того, щоб провести ревізію сімейного бюджету, спланувати витрати на майбутнє і подумати, як отримати ще більший дохід. Втім, і в будь-яких інших сферах, навіть у любові, Терези завтра будуть налаштовані настільки ж практично, замінивши мову почуттів на мову суворих фактів і цифр. Скорпіон Завтра межу між впевненістю і самовпевненістю Скорпіона буде практично не видно. У всякому разі, оточуючим. Сам Скорпіон може вважати, що він просто робить справу, націлений на результат і вимагає того ж від усіх, хто знаходиться поруч. Однак з боку цінні вказівки Скорпіона можуть походити на батіг наглядача, а його прямота з приводу і без – на критику без пощади. Зірки гороскопу радять Скорпіону завтра стримати свій запал, інакше так і до бунту недалеко. СтрілецьЗавтра Стрілець може демонструвати занепад сил і небажання концентруватися на будь-яких ділових питаннях. Навіть якщо він захоче, то навряд чи зуміє проявити ініціативу, тому зірки гороскопу радять йому не напружуватися. Якщо ситуація вимагатиме від Стрільця активних дій, йому варто придивитися до людей навколо: хтось із них точно знає, що робити, і не проти покерувати. Стрільцеві ж завтра корисно дозволити трохи собою покомандувати. КозерігЗавтра зірки гороскопу радять Козерогові вибирати нестандартні шляхи: традиційний підхід до справ не дасть потрібних результатів. Творчість – це вміння мислити не так як всі, і вона завтра стане в нагоді Козерогу навіть в самих практичних питаннях. Придумати хитрий робочий план, перетворити розмову з начальником в театральну постановку – завтра Козеріг буде здатний на найнеймовірніші, непередбачувані ходи. Його винахідливість і креатив не знатимуть меж! Водолій Завтра думки Водолія будуть постійно крутитися навколо нагальних справ. Аж до того, що навіть на відпочинку, в колі близьких, думка про те, як вирішити ту чи іншу проблему, не даватиме йому спокою! Через це бідний Водолій здатний буквально розриватися між справами і будинком; з роботи він може крадькома дзвонити додому, з дому – на роботу. Його зусилля не пропадуть дарма: завтрашня бурхлива діяльність Водолія виявиться на рідкість успішною і продуктивною. Риби Завтра у Риб величезний потенціал! День наділяє їх активністю, творчою жилкою і практичною кмітливістю. Такий чудовий коктейль, якщо змішати його в правильних пропорціях, допоможе Рибам за дві секунди розправитися з будь-яким завданням – навіть нестандартним. Завтра Риби здатні придумати елегантні і дотепні рішення проблем, до яких оточуючі (або навіть вони самі) довгий час не могли підступитися!
Кримінал оформление ленты  "Сила золота". У матері загиблої депутатки знайшли злиток дорогоцінного металу і лист Лаврову Служба безпеки України під час обшуків у матері загиблого нардепа-регіоналки Ірини Бережної знайшли підтвердження її антиукраїнської діяльності, повідомляє прес-служба СБУ в соцмережі. "Наші співробітники виявили також лист міністру закордонних справ держави-агресора С. Лаврову про необхідність активізації діяльності російських організацій в Україні. Також виявилося, що вона так мужньо захищала зовсім не документи, а кілограмовий злиток золота", - йдеться в пості СБУ. Також напередодні обшуки пройшли у лідера ПП «Союзу лівих сил» Василя Волги. У нього було знайдено обладнання для таємних переговорів і магнітні носії інформації, що вказують на його співпрацю з країною-агресором. Бережна, як і її покійна дочка давно і ревно відстоює в Україні принципи "русского мира" і не приховує цього. Вона неодноразово була фігуранткою скандалів з георгіївськими стрічками і заявами про "фашистів" в Україні. Сам процес вчорашнього злому дверей у себе в квартирі Бережна перетворила в шоу, включившись у прямий ефір одного з російських пропагандистських телеканалів.

Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли ви відчуєте себе особливо енергійно та активно....
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
20 квітня о 15:42 розпочнеться 13-й місячний день Фаза Місяця - зростаюча
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваше почуття авантюризму та прагнення нових вражень можуть призвест....
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року передбачає можливість вирішити безліч проблем і упорядкувати с....
Гороскоп на 20 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 20 квітня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
На думку астролога Тамари Глоби, важливо уникати прийняття ключових рішень у першій половині 20 квітня 2024 ро....
більше матеріалів




/-0,66318202018738-/ /-pc-/
Top