counter
Архів Повернутись назад 07 Вересня 2021
7 Вересня
Політика Російський суд відправив заступника голови Меджлісу кримськотатарського народу в СІЗО Після того як окупаційні російські влади, безчинства в українському Криму, силами свого репресивного органу затримали в Криму заступника голови Меджлісу кримськотатарського народу Нарімана Джелял і вже встигли провести так званий суд над ним.Рішенням "суду" в незаконно включеному Росією Криму було винесено постанову про арешт заступника голови Меджлісу кримськотатарського народу Нарімана Джелял до 4 листопада. При цьому "суд" відхилив клопотання захисту заступника голови Меджлісу про його переведення під домашній арешт.Про це йдеться в повідомленні платформи "Кримська солідарність" в Фейсбук. Варто було б звернути увагу на те, що заступнику глави Меджлісу кримськотатарського народу представлено звинувачення за статтею КК РФ 281 "Диверсія", яка є аналогом так званої "58-й статті" з КК РРФСР. Стаття про саботаж в різних формах існувала в Кримінальному кодексі РРФСР з 1926 по 1958 рік. Відповідальність за злочин становила не менше року позбавлення волі з конфіскацією всього або частини майна або навіть розстріл при обтяжуючих обставинах. В даний час по 281 статті КК РФ звинувачення вимагає для Нарімана Джелял позбавлення волі строком від 12 до 15 років.
Політика В ЄС засудили затримання російськими окупантами кримськотатарських активістів Представительство Европейского Союза в Украине осудило обыски и задержания крымскотатарских активистов российскими силовиками в Крыму в минувшие выходные. «Осуждаю обыски и задержания Россией пятерых крымских татар, вместе с заместителем председателя Меджлиса крымскотатарского народа Нариманом Джелялом. Они должны быть немедленно освобождены, ужасные нарушения прав человека, которые совершаются в Крыму со времен его незаконной аннексии, должны быть остановлены», – написал в Twitter представитель ЕС в Украине Матти Маасикас. Напомним, что 4 сентября в селе Первомайское Симферопольского района Крыма российские силовики задержали заместителя председателя Меджлиса крымскотатарского народа Наримана Джеляла. Кроме него в то же время были задержаны Азиза Ахтемова, Асана Ахтемова, Эльдара Одаманова, Шевкета Усеинова. Адвокат Айдер Азаматов сообщил изданию Крым.Реалии, что Шевкета Усеинова и Эльдара Одаманова суд в Симферополе 6 сентября арестовал на 14 и 15 суток соответственно по ст.19.3 КоАП России (неповиновение законному распоряжению сотрудника полиции, военнослужащего, сотрудника органов ФСБ). Самого заместителя председателя Меджлиса крымскотатарского народа Наримана Джеляла российский "суд" арестовал на два месяца и отклонил ходатайство про домашний арест, оставив политзаключенного в СИЗО.
Політика У МЗС України засудили арешт Нарімана Джеляль Перший заступник міністра закордонних справ України Еміне Джеппаров відреагувала на протиправний арешт заступника голови Меджлісу Нарімана Джелял в незаконно включеному Росією Криму. За її словами, підтримка громадянами України, які проживають в включеному Криму, Кримської платформи стала ще одним приводом для так званих "влади" півострова для їх переслідування. "Окупаційна влада Криму побудували цілу систему політично мотивованих переслідувань всіх, хто проявляє незгоду з тимчасовою окупацією Криму. Переслідування громадян України за їх підтримку діяльності Кримської платформи стало ще одним приводом для фальсифікації кримінальних справ", - написала дипломат в Twitter. Раніше суд в незаконно включеному Росією Криму виніс постанову про арешт заступника голови Меджлісу кримськотатарського народу Нарімана Джелял до 4 листопада. Про це йдеться в повідомленні платформи "Кримська солідарність" в Фейсбук. Суд відхилив клопотання захисту про переведення Джелял під домашній арешт. Обвинувачення вимагає для нього позбавлення волі строком від 12 до 15 років за статтею "саботаж". Російські сили Безпека 4 вересня затримали в Криму п'ятьох кримських тюрків, включаючи заступника голови Меджлісу кримськотатарського народу Нарімана Джелял.
Політика Зеленський зустрівся з делегацією Конгресу США Володимир Зеленський прийняв делегацію Конгресу США, яка перебуває з візитом в Україні в понеділок, 6 вересня. Про це повідомляється прес-службою Офісу українського Президента. До складу парламентської делегації США увійшли сенатори Ліндсі Грем, Джон Баррасcо, Томмі Табервілль, Бен Сесс і член Палати представників США Вільям Тіммонс. «Радий вітати вас в Україні. Кілька днів тому ми були у вашій країні, а сьогодні ви - тут. Це свідчить про велику підтримку України з боку США », - зазначив глава держави. Президент подякував членам делегації за незмінну двопартійну і двопалатну підтримку України в Конгресі США, а також за підтримку зусиль країни в протидії агресії РФ. Представників Конгресу ознайомили з ключовими результатами візиту глави української держави в США. У цьому контексті була особливо відзначена домовленість щодо поновлення Хартії стратегічного партнерства між Україною та Сполученими Штатами і початку роботи оновленої Комісії стратегічного партнерства. Володимир Зеленський зробив акцент на важливості підтримки Конгресом США реалізації домовленостей, досягнутих під час візиту, перш за все щодо активізації взаємодії у сфері безпеки і оборони.
Події На окупованих територіях Луганської області в результаті НП загинули шахтарі За повідомленнями, що надходять з окупованих частин сходу України, в Луганській області на непідконтрольних Україні територіях в результаті аварії на шахті "Червоний партизан" в Вознесеновка. Дану інформацію дублюють інформаційні агентства країни окупанта. В даний час відомо, що в результаті обриву каната транспортної кліті, призначеної для спуску і підйому гірників по шахтному стовбуру, дев'ять людей загинули.Представники надзвичайних служб повідомили журналістам, що в момент аварії в транспортній кліті знаходилось 25 чоловік. Повідомили лише про дев'ятьох загиблих, про стан решти шахтарів, які були на місці трагедії не повідомляється. На даний момент проводиться деблокування залишилися в забої шахтарів, вимушено заблокованих в результаті аварії.
Політика Резніков заявив, що дії Москви свідчать про її відмову від виконання Мінських угод У Вечірньому випуску програми "Свобода слова" на телеканалі ICTV від 6 вересня, віце-прем'єр України Олексій Резніков заявив про те, що дії Москви, зокрема її небажання продовжувати мандат прикордонної місії ОБСЄ, свідчить про те, що Росія фактично не має наміру надалі виконувати вимоги Мінських домовленостей. Перебуваючи в ефірі телеканалу він сказав наступне: "Я особисто це тлумачу як, по суті, відмова РФ від Мінських домовленостей, тому що умова, що там буде СММ ОБСЄ, передбачено Мінську домовленостями ... Тобто варіант додаткової поставки зброї через цей неконтрольований України ділянку кордону між Україною і РФ абсолютно вірогідний ". Чиновник повідомив, що Президент з командою під час візиту в США обговорювали можливість залучення останніх "до тих чи інших майданчиків по врегулюванню міжнародного збройного конфлікту між Україною і РФ". "Це може бути продовження Мінська, тому що, на жаль, іншої немає, як логістичної площадки, створеної Нормандські форматом. Мінськ - заради домовленостей з гуманітарних питань, економічним, припинення режиму вогню і т.д", - додав Резніков. На думку офіційного представника України, альтернативи Мінському формату немає і його треба зберігати, як можливість комунікації. "У нас є Будапештський меморандум врешті-решт, в якому Сполучені Штати, Великобританія є учасниками, і є Франція учасником Будапештського меморандуму, і він дозволяє проводити консультації. Можна запросити Німеччину до таких консультацій", - резюмував Резніков.
Суспільство "Ніякої дружби. Все, забудьте. І навіть не мрійте про неї". У Києві знесли знак дружби з Москвою В українській столиці комунальні служби виконали рішення Київської міської ради від 8 липня 2021 про демонтаж пам'ятного знака на честь дружби Києва і Москви, який знаходився в сквері на столичних Теремках. Про це повідомила депутат Київської міської ради Аліна Михайлова.«У цьому шматка граніту в Києві вже немає. І це наша з вами перемога. Зараз пам'ятник зберігається в Голосіївській РДА та повинен стати експонатом майбутнього музею тоталітаризму », - додала Аліна Михайлова. Нагадаємо, що пам'ятник на честь дружби Києва і Москви було встановлено в серпні 2001 року. Тоді Голосіївський район називався Московським. Починаючи з 2015 року, після початку агресивних дій Кремля проти України даний пам'ятний знак неодноразово намагалися знести. У липні 2021 р року Київська міська рада за численними зверненнями жителів столиці прийняла рішення про демонтаж знаку. «Держава-агресор загрожує збереженню суверенітету України, всупереч мирним угодам. В результаті пам'ятні знаки на честь дружби втратили свій сенс і викликають значний суспільний резонанс », - заявив тоді заступник міського голови - секретар Київської міської ради Володимир Бондаренко. Дане рішення викликало шквал негативу з боку різних служб і представників країни агресора. Так якась Олена Паніна (депутат нижньої палати російського парламенту) назвала знесення пам'ятника дружбу Москви і Києва в столиці України "проявом русофобської політики, яка набуває статусу офіційної". Ще один член, на цей раз комітету Держдуми, Сергій Железняк вважає, що керівництво України йде на поводу радикалів і назвав демонтаж актом "підтримки і готовності топтати все, що пов'язано з Росією". Глава комітету Держдуми з культури Олена Ямпільська в бесіді з РІА Новини назвала знесення пам'ятника дружбу з Москвою в Києві зрадою рідних.
Політика Саакашвілі анонсував своє повернення в Грузію Напередодні майбутніх виборів до місцевих органів влади в Грузії, які повинні пройти 2 жовтня, епатажний екс-президент цієї країни Михайло Саакашвілі заявив, що прибуде на батьківщину до цих виборів, не дивлячись на те, що там його можуть заарештувати.«Я хочу сказати, що особисто я приїду на ці вибори в Грузії, а також хочу закликати всіх наших співвітчизників, які проживають за кордоном:« У кого є можливість, візьміть відпустку в дні виборів, відкладіть ваші справи і хто як може - сушею, повітрям - поїдемо все до Грузії », - сказав Саакашвілі в понеділок в ході свого відеозвернення, опублікованого в« Фейсбуці ». Нагадаємо, що екс-президент Грузії покинув країну ще в 2013 році, коли проти нього порушили кілька кримінальних справ. За деякими з них він був заочно засуджений на тюремні терміни. Представники грузинської влади неодноразово заявляли, що затримають Саакашвілі відразу після перетину кордону.
Дозвілля 7 вересня: Тит листопадники. Як провести день щоб в кишенях завжди дзвеніли монети 7 числа церква вшановує пам'ять святого Тита, який був учнем Святого Павла. Відомо, що народжений в сім'ї язичників на острові Крит, він в 49 році супроводжував Павла і Варнаву в Єрусалимський собор, там же проповідував християнство і звертав місцевих до віри. Апостолом Тит так і не став. Він помер єпископом. Так само в цей день вшановують пам'ять апостола Варфоломія - одного з дванадцяти апостолів Ісуса Христа, згаданих в Новому Завіті. Варфоломій - один з перших учнів Христа, покликаний четвертим слідом за Андрієм, Петром і Філіпом. Він був родичем або близьким другом апостола Пилипа, оскільки саме Філіп навів Варфоломія до Ісуса, і в списках апостолів вони згадуються поруч. Як і будь-який християнське свято, цей день - складне переплетення народних традицій і християнської обрядовості. Церква прагнула прикріпити народні звичаї до певних днях християнського календаря - церковним святам, дням пам'яті святих. Так вийшло і з цим днем. Саме в цей час розпочиналася пора бабиного літа, дерева потроху починали міняти свій колір і скидати листя до зими. Звідси і пішла інша, народна назва сьогоднішнього дня - Тита листопадники. Залежно від регіону України цей день відомий і під іншими назвами: «Тит», «Тит Грибник» (як правило в тих регіонах, де починався грибний сезон), «Тит і Варфоломій», «Гріборост», «Замолоткі» (в деяких регіонах в ніч з 7 на 8 вересня було прийнято добувати "новий вогонь" і починалася молотьба вирощеного врожаю). Там, де це дозволяли лісу селяни починали заздалегідь запасатися грибами, які були важливим продуктом на столі під час довгих православних постів. Вважалося, що міцне здоров'я і грошовий достаток в цей день дарують грибні страви: супи, смажені гриби зі сметаною, пироги. Заборони на 7 вересня: Починати будівництво нового будинку, ремонт. Інакше справи можуть «валитися з рук»;Перераховувати гроші - в іншому випадку є ризик залишитися з порожніми кишенями;Сваритися, конфліктувати, ревнувати, з'ясовувати стосунки;Розповідати про свої недуги;Пускати дітей на прогулянку в ліс;Позичати гроші і хліб. Прикмети на 7 вересня: Дощ після обіду - до зливи на наступний день;Рано вранці був дощ - чекай гарну погоду.Вродило багато грибів - буде затяжна зима.Почув тріск дерев - буде суха погода.Ворони почали каркати уривчасто й хрипко - гряде злива.
Суспільство Окупанти звинуватили українські спецслужби ФСБ продовжує фабрикувати "докази" проти заступника голови Меджлісу Наріман Джеляль, якого спецслужби агресора затримали, а "суд" заарештував на кілька місяців. На даний момент відомо, що ім'я Джелялова і ще чотирьох затриманих згадується в розрізі розслідування окупантами справи про пошкодження газопроводу в селищі Перевальне 23 серпня 2021 року. За повідомленням ЦГЗ ФСБ, цей вибух був організований української розвідкою і всі п'ятеро затриманих підозрюються в диверсії. Раніше АСН повідомляла, що за інформацією окупаційного МВС Криму невідомі 23 серпня пошкодили газопровід в гірській частині регіону, який використовується для постачання села Перевальне і військової частини. Роботу газопроводу відновили на наступний день."Встановлено, що диверсія організована територіальним підрозділом Головного управління розвідки (ГУР) МО України в м Херсоні - так званої оперативної службою" Таврія "за участю Меджлісу кримсько-татарського народу. Четвертого вересня 2021 року працівниками ФСБ агресора за сфабрикованим твердженням були затримані заступник голови Меджлісу кримсько-татарського народу Наріман Джеляль, обвинувачений окупантами як посередник, і названі агресорами "безпосередні виконавці диверсії" Асан і Азіз Ахтемова. Про це йдеться в повідомленні спецслужби окупантів.
Здоров`я Померлий дитина і 11 випадків зараження новим вірусом від крилатих мишей в Індії Як повідомляє NDTV, в індійському штаті Керала виявили спалах вже відомого вірусу Nipah. Примітно, що переносником даного вірусу є плодоядние представники сімейства криланових (Pteropodidae) - фруктові кажани. Відомо, що хвороби серед плодоядних криланами не спостерігається, вони просто є переносниками. Дослідники з'ясували, що африканські кажани так само позитивні до до вірусів Ніпах і Хендра, що свідчить про те, що ці віруси можуть бути присутніми в місцях географічного поширення кажанів в Африці. Вперше вірус Ніпах був виявлений в 1998 році під час спалаху хвороби серед фермерів-свинарів в Малайзії. З тих пір спостерігали ще 12 спалахів хвороби, все в Південній Азії. У червні 2021 року вірус був виявлений у кажанів в Індії. І вже у вересні 2021 року в штаті Керала Індії зафіксований спалах, в результаті якої першим помер 12-річна дитина.На сьогоднішній день діагностовано ще 11 випадків зараження цим вірусом. Вважається, що швидкість зараження цим вірусом може бути великий, тому що пов'язана з міграцією кажанів. Міністерства охорони здоров'я індійського штату констатувало, що в даний час не можуть впоратися з цією хворобою. "Фруктові кажани живуть на певній географічній території. Якщо вони полетять в інші місця, природно, цей вірус може поширитися. У нас немає спеціального методу лікування цієї хвороби", - йдеться в повідомленні.
Юмор оформление ленты  У Волгограді поліцейський закрився в збройовій кімнаті і зажадав віскі, сигари, повернути премію і врятувати від інопланетян Днями в одному з паблік телеграма «Омбудсмен поліції» була опублікована так звана "передсмертна записка" досить смішного змісту. На фото ми прибрали нецензурні вирази, оригінал ви можете переглянути за посиланням. Регіональні волгоградські ЗМІ зацікавилися питанням і з'ясували, що у 2 відділі поліції, що обслуговує Краснооктябрьский район Волгограда, поліцейський залишив передсмертну записку, в якій звинуватив керівництво міського УВС в примусі до суїциду, після чого закрився в збройовій кімнаті. Причиною, через яку черговий зважився на такий відчайдушний крок, став, за твердженням в записці, обман з виплатою «моєї законної премії за півріччя». Як розповіли джерела журналістам в правоохоронних органах, чоловік нібито залишив записку на видному місці, а сам замкнувся в збройовій кімнаті і зажадав від які намагалися визволити його колег віскі і сигар. Нібито також він запевняв, що змушений сидіти в збройовій кімнаті тому, що зовні його мучать інопланетяни, а земні люди не платять обіцяних премій. Прибулий до місця НП психолог переконав поліцейського, що інопланетяни йому не загрожують, після чого той здав зброю і вийшов з піднятими руками. Відразу після цього він був відсторонений від служби і спрямований в спеціалізоване медзаклад для надання допомоги. В ГУ МВС Росії по Волгоградській області підтвердили факт події, уточнивши, що зараз по інциденту проводиться службова перевірка. Підтвердити або спростувати розказані джерелами подробиці події в прес-службі главку відмовилися.
Дозвілля оформление ленты  Жінка 100 днів вела відеоблог про життя порося, а потім його з'їла Користувачі стежили за життям приреченого героя роликів. Однак хеппі-енду не сталося і на сотий день з'явилися кадри засмаженого п'ятачка, які набрали понад мільйон переглядів. Мешканка Японії завела відеоблог, де транслювала життя поросяти, не приховуючи, що через три місяці зробить з нього обід. Про це повідомляє УНН з посиланням Youtube канал. Господиня тварини таким чином вирішила заробити лайки і розкрутити свій канал з провокаційною назвою "Свиня, яку з'їдять через 100 днів". У Мережі щодня японка ділилася відео, де показувала, як грала, годувала і навіть вигулювала вихованця. Користувачі ж всі ці дні уважно стежили за життям приреченого героя роликів. Хеппі-енду не сталося і на сотий день в інтернеті з'явилися кадри засмаженого поросяти, які набрали понад мільйон переглядів.   Зоозахисники закликають людей відмовитися від свинини і дати тваринам шанс прожити інше життя. "Що ми знаємо про свиней? Ці тварини є соціальними, вони вміють дружити і намагаються триматися поруч з "близькими по духу". Після кішки і собаки свиня є самим порядним домашнім тваринам. Також свині люблять купатися і з великим задоволенням плавають ", - відзначають представники зоозахисної оргнанізаціі" Відкриті клітини " .
Дозвілля Не здумайте фліртувати: Любовний гороскоп на 7 вересня Сьогоднішній день не схиляє до флірту і швидкоплинних романів, зате ідеальний для того, щоб провести його з коханою людиною. Це день теплих почуттів і стабільних емоцій. Сьогодні не найкращий час для експериментів, будь то програма романтичного вечора, меню або побачення. Краще взяти за основу перевірені методи – саме вони принесуть максимальний результат. Овен Сьогодні вашій коханій людині захочеться продемонструвати вам свою незалежність від будь-чиєї думки, і від вашої – в першу чергу. Якщо ви відразу ж не дасте зрозуміти, що вам такий стан речей не подобається – воно може закріпитися в її моделі поведінки надовго. ТелецьСьогодні ви зрозумієте, що особисте життя можна влаштувати набагато простіше, ніж воно було у вас влаштоване до цього дня. Втім, не поспішайте його в терміновому порядку перебудовувати: простіше і раціональніше – не завжди краще і правильніше. Можливо, варто все залишити так, як є? Близнюки Сьогодні вашій коханій людині буде досить важко пояснити вам, що вона вас, насправді, дуже любить і без вас свого життя не уявляє. Та й чи так потрібні вам будуть слова? Загляньте їй в очі і все побачите в них самі, без будь-яких пояснень. РакСьогодні вам доведеться зробити серйозний вибір між кар'єрою, навчанням або просуванням – і особистим життям. Вибір виявиться непростим, але якщо ви не зробите його сьогодні самі, завтра доля зробить його за вас: або кохана людина піде, або з роботою або навчанням не заладиться. ЛевПостарайтеся сьогодні не відволікати вашу кохану людину від роботи, хоч це і буде досить-таки проблематично. Сьогодні їй важливіше закінчити розпочату справу, ніж поспілкуватися з вами зайві п'ять хвилин. Що ж, значить завтра вона їх вам відшкодує, а сьогодні хай собі працює спокійно! Діва Сьогодні ваша кохана людина буде підлаштовуватися під ваш настрій, бажання і примхи, забуваючи при цьому про свої власні. Вам це, звичайно, буде подобатися, але довго вона так не протримається: елементарно втомиться постійно закривати очі на себе. Не зловживайте. ТерезиСьогодні вашій коханій людині дуже захочеться щось вам довести, причому дуже для неї важливе. На ваш же погляд це важливе виявиться зовсім не таким необхідним, тому ви будете слухати неуважно і упускати ланки логічного ланцюга, чим ризикуєте дуже її образити. СкорпіонГоловне в сьогоднішній ситуації – це сила волі і витримка. Без них вам не впоратися, та й вашій коханій людині теж. На жаль, в цей день вам доведеться стати стрижнем і опорою. Втім, плюси в цьому теж є: вже завтра ваша половинка подивиться на вас з повагою і навіть обожнюванням. СтрілецьВ цей день вам з вашою коханою людиною варто придумати разом що-небудь особливе, незвичайне і цікаве і почати втілювати свою ідею в життя, причому максимально інтенсивно. Може вийти не лише цікавий результат, а й відмінне взаєморозуміння! КозерігСьогодні вашій коханій людині буде дуже радісно усвідомлювати, що ви від неї залежите і вам не все одно, що вона думає і відчуває. Постарайтеся зрозуміти її і хоча б зробити вигляд, що без неї вашого життя дійсно немає і бути не може. Вам не складно, а їй приємно. Водолій Сьогоднішнє романтичне побачення краще провести на відкритому повітрі. Ідеальним варіантом було б посиденьки на березі океану, але через брак такого завжди можна скористатися будь-якою водоймою, незалежно від обсягу такої. Риби Сьогодні вас чекає безліч приємних, але незначних сюрпризів. А ось нічого значущого, на що ви так давно сподівалися, в цей день з вами не станеться. В особистому житті точно. Що ж, ідіть до своєї мрії, неспішно і розмірено, насолоджуючись дрібними радощами, якими день буде рясніти.
Суспільство оформление ленты  У мережі обурилися, що агітувала за "ДНР" викладач зараз працює в українському ВНЗ Вчителька Ольга Чорна, яка раніше агітувала школярів за "ДНР", тепер, як ні в чому не бувало, працює в українському ВНЗ. Більш того, як пише "Вільне радіо", відомо, що її син брав участь у незаконних збройних формуваннях і окупації Бахмута. Ольга Чорна активно проводила в окупованому Донецьку "патріотичні" заняття з учнями молодших класів. Все було би нічого, однак про "батьківщині" вона говорила на тлі портрета ватажка бойовиків "ДНР" Олександра Захарченко. На сьогоднішній день педагог викладає в Бахмуті. Вона працює в Горлівському інституті іноземних мов, який переїхав з окупованої Горлівки в Бахмут ще 10 листопада 2014 року. Даний факт підтвердила директор інституту Євгена Білицька і повідала, що Чорна дійсно працює у них. Вона займає посаду культорганізатора. Також за словами директорки, вона не бачить ніяких перешкод для працевлаштування жінки. Більш того, заявила, що вирішувати ситуацію з Чорної повинні правоохоронці, а не адміністрація установи. "Працевлаштувати. І що? На неї заведено якусь справу або що? Людина позбавлений будь-яких прав на території України? Справа заведена на неї? Якщо не заведено справу, що це взагалі таке? Наскільки я знаю, вона не позбавлена ​​жодних цивільних прав ", - зазначила Білицька. Источник
Культура оформление ленты  10 вересня Олег Сенцов представить свій фільм на Венеціанському кінофестивалі У мережі з'явився перший трейлер кримінальної драми Олега Сенцова «Носоріг». Це перший фільм Сенцова, повністю знятий з тих пір, як він був звільнений з в'язниці на Росії, де він утримувався протягом багатьох років за політичними мотивами і за надуманим звинуваченням. Дії фільму відбувається в Україні дев'яностих років, в розпал кримінального світу на території колишнього СоветскогоСоюза. Почавши як агресивний правопорушник, молода людина на прізвисько «Носоріг» швидко просувається вгору по кримінальній ієрархії в Україні 1990-х років. Носорогу відомі тільки сила і жорстокість, але, коли йому нема чого втрачати, чи зможе він нарешті знайти шанс на спокутування? Світова прем'єра фільму відбудеться 10 вересня на Венеціанському кінофестивалі, де будуть присутні Сенцов і його актори.
Суспільство Прибульці з Тихого океану каламутять воду, риють тунелі і знищили живність в Чорному морі Внаслідок проникнення мешканців із інших водойм в Чорному морі помутніла вода і зникають промислові види риб. Таку думку висловив глава Асоціації рибалок України Олександр Чистяков на прес-конференції, передав кореспондент АСН. "Ще 15-20 років тому вода в Чорному морі була прозора, і можна було побачити дно на глибині 10 м. Зараз же, якщо подивитися на Чорне море, - воно каламутне. Одна з причин - це проникнення в наше Чорне море рапанів" , - зазначив експерт. За його словами, рапан – це тихоокеанський молюск, який не має в українських водоймах ніяких ворогів і тому дуже швидко розмножився. Більш того, він поїдає "фільтратів" моря – мідії, які чистили Чорне море. "Тому вода каламутна, а риби стає все менше і менше", - додав А. Чистяков. При цьому він додав, що також недавно з'явився в Чорному морі мнеміопсис, який знищує хамсу – основну рибу промислового вилову в Україні. А в Дніпробузькому лимані з'явився мохнорукий краб, який риє 5-тиметрові тунелі, в тому числі і в гідротехнічних спорудах. Таким чином, цей вид становить небезпеку для інфраструктурних об'єктів. Нагадаємо, в районі Каховки Херсонської області забруднення води призвело до масового мору риби. У пробах поверхневої води Веселого і Нової Каховки встановлено перевищення гранично допустимої концентрації (ГДК) по нітритам, нітратам і по залізу загальному.
Гороскоп Гороскоп на 8 вересня 2021 року. Тельці у вас з'явиться можливість більше часу присвятити собі. Водолії не пускайте сожно ситуації на самоплив. 8 вересня 2021, среда. 2, 3 місячний день. Місяць у знаку Терези ♎ Несприятливий день за місячним календарем. День боротьби, агресивності і напору. Загострення конфліктів навіть між близькими людьми. Щоб не нагнітати атмосферу і не псувати настрій ні собі, ні оточенню, бажано докласти максимум старань для придушення негативних емоцій, перенаправивши свою енергійність на фізичні вправи. Читайте наші гороскопи в Telegram @yourrealhoroscopeua ♈️ Овен Загальний гороскоп для Овнів на 8 вересня каже, що сьогодні каже, що сьогодні можна займатися важкими справами і вирішувати спірні питання. Не варто ігнорувати занадто явні симптоми недуг. Якщо пора на консультацію до лікаря, то не відкладайте візит. ♉️ Телець Зірки для Тельців на 8 вересня пророкують, що сьогодні у вас з'явиться можливість більше часу присвятити собі і зайнятися улюбленими справами, а також відправитися за приємними покупками для будинку. Скористайтеся цим рідкісним і дивним моментом! ♊️ Близнюки Астропрогноз для Близнюків на 8 вересня говорить, що Зараз вам просто необхідні романтичні зустрічі, розваги і відпочинок. Гарний час для активного відпочинку. Можна зайнятися водними видами спорту. ♋️ Рак Гороскоп для Раків на 8 вересня стверджує, що сьогодні врахуйте, якщо щось не виходить і не клеїться - знак, який підказує вам, що рухатися в цьому напрямку не варто. Не намагайтеся довести свою силу і витривалість, це нікому не потрібно і в першу чергу вам же. ♌️ Лев Зодіакальний прогноз для Львів на 8 вересня вважає, щоб все, що відбувається сьогодні радувало вас, намагайтеся відповідально підійти до тієї або іншої дії. Спонтанність і поспіх будуть тільки шкодити. У відносинах з коханою людиною важливо шукати компроміси. ♍️ Діва зірки для Дев на 8 вересня кажуть що хороші вчинки не залишаться непоміченими, і незабаром ви будете винагороджені. Благодійність піде вам на користь і дозволить завести корисні знайомства. Увечері отримаєте задоволення від читання гарної книги. ♎️ Терези Астропрогноз для Терезів на 8 вересня пише, що в цей день фінансове становище буде бажати кращого, а значить, вам варто увійти в режим економії і відмовитися від зайвих витрат і покупок. Поточний день повністю присвятіть роботі, особливо тим завданням, які залишилися ще з минулого тижня. ♏️ Скорпіон Астропрогноз для Скорпіонів на 8 вересня прогнозує, що сьогодні гарний час, щоб чесно вирішувати будь-які питання, але якщо почнете хитрувати, то заплутаєтеся і наробите помилок. Постарайтеся не витрачатися на те, що може почекати, тому що незабаром гроші знадобляться на щось важливе. Не завжди можна на чужих помилках, іноді потрібно набити своїх шишок. ♐️ Стрілець Зодіак для Стрільців на 8 вересня радить урізноманітнити свій день, і ні в якому разі не дозволяйте нудною і рутинної діяльності псувати собі настрій. Пам'ятайте, ви самі малюєте своє життя, і тільки від вас залежить те, якими фарбами ви це будете робити. ♑️ Козеріг Зодіак для Козерогів на 8 вересня говорить, що ви будете впевнені в своїй висоті. Постарайтеся не брати підвищених зобов'язань і не завантажувати себе додатковими справами. У цей день потрібно навести порядок вдома, викинути все непотрібне, що безглуздо займає місце і засмічує простір. ♒️ Водолій Гороскоп для Водоліїв на 8 вересня стверджує, що сьогодні доведеться подумати, як зробити другу половинку щасливою. Якщо виникне складна ситуація, постарайтеся не пускати її розвиток на самоплив. Якщо вас тягне на більш явні зміни, наприклад, зміну іміджу, то не відмовляйте собі. ♓️ Риби Астропрогноз для Риб на 8 вересня каже, що сьогодні винахідливість і навіть в якійсь мірі хитрість можуть послужити непогану службу. Вся ваша активність буде спрямована на роботу, але не забувайте про рідних і близьких. У плані здоров'я почнете відчувати себе набагато краще, забудете про старих переживаннях.
Здоров`я Чим небезпечний для здоров'я нерегулярний секс Дослідження вчених доводять, що нерегулярне інтимне життя загрожує людині небезпечними проблемами. Найбільш значний удар відсутність регулярного інтиму завдає по серцево-судинній системі. Зокрема, при наявності стабільного сексу у людини скорочується ризик розвитку атеросклерозу і деяких інших хвороб серця, до того ж майже вдвічі. Особливо яскраво це виражається у чоловіків віком до 50 років. Крім серця, позитивний ефект надає секс і на загальний стан м'язової системи. Сенс в тому, що деякі м'язи залишаються в стані спокою навіть при заняттях спортом, а секс забезпечує циркуляцію по судинах крові, що виступає ефективною профілактикою різного роду застійних процесів і утворення тромбів. Крім того, в ході статевого акту, як правило, спостерігається підвищене слиновиділення, що спричиняє на порожнину рота антибактеріальний ефект, і на фоні цього знижується ризик виникнення карієсу. Психотерапевт Сарі Купер відзначає, що жінки при тривалій відсутності інтиму стають менш активними, а лібідо знижується. При тривалому утриманні такий стан млявості може стати звичкою, тому займатися сексом хочеться все рідше. Відсутність постійного інтиму впливає на настрій, а ризик розвитку депресії і схильність стресових станів вище. Постійне роздратування, тим часом, прискорює в організмі процеси старіння. В ході близькості з людиною відбувається підвищене вироблення гормонів щастя, необхідних для бадьорості та гарного самопочуття. Що важливо - максимально позитивний ефект забезпечує близькість з постійним партнером, а не випадкові статеві зв'язки. В даному випадку, крім задоволення інстинктів, важливою виступає також і емоційна прив'язаність між закоханими.

Місячний день сьогодні 16 квітня 2024 року
Місячний день сьогодні 16 квітня 2024 року
Поради астрологів, відображені в щоденному місячному календарі, стануть гарною підмогою для ведення справ Своє....
Гороскоп на 16 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 16 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні для вас настане день яскравих вражень та несподіваних поворотів Буд....
Сон у ніч з 15 на 16 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 15 на 16 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
16 квітня о 10:26 розпочнеться дев'ятий місячний день Фаза Місяця – зростаюча
Гороскоп від Анжели Перл на 16 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 16 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
16 квітня 2024 року з'являться нові завдання та труднощі, які необхідно вирішити якнайшвидше Наполегливість бу....
Любовний гороскоп на 16 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 16 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви відчуватимете внутрішню силу та впевненість, що зробить вас особ....
більше матеріалів




/-0,416659116745-/ /-pc-/
Top