counter
Архів Повернутись назад 07 Травня 2022
7 Травня
Суспільство Фрегат "Адмірал Макаров". Хронологія новини про його "затоплення" Сьогодні весь день соціальної мережі розбурхує інформацією про виведення з ладу ще одного великого корабля чорноморського флоту фашистської росії фрегата«Адмірал Макаров». Ось хронологія появи новин від 6 травня 2022 року про фрегат російських убивць.  23:46 5 травня У мережі починає з'являтися інформація про затоплення фрегата з позначкою "Чекаємо на офіційну інформацію."  10:00 Українська Вікіпедія змінила статус фрегата 12:15 У Зміїного горить російський фрегат «Адмірал Макаров» після влучення української ракети «Нептун». Про це пише одеський сайт «Думська», а також нардеп Олексій Гончаренко. Над цим районом акваторії Чорного моря зараз кружляє російська авіація, на допомогу кораблю з Криму вийшли рятувальні судна. Російська сторона поки ситуацію не коментує. Українське командування також офіційно нічого не повідомляє. 12:46 Гончаренко:  ;Неофіційні російські джерела повідомляють, що неприємності спіткали новий ракетний фрегат "Адмірал Макаров". 13:42 Прес-секретар огидного карлика пісків відмовився коментувати новину про можливий удар по російському фрегату «Адмірал Макаров» в Чорному морі: «‎Ні, ми не маємо такої інформації».   21:15 Гончаренко продовжує затверджувати , що фрегат затоплений: Новина дня – російський фрегат «Адмірал Макаров» спіткала доля крейсера «Москва», він був підбитий українською ракетою «Нептун».  22:00 У Мережі опублікували відео з кораблем, що горить у морі. Як стверджують турецькі ЗМІ, зображений підбитий ударом Збройних сил України російський фрегат Адмірал Макаров. Відео нижче у добірці. Також військовий портал Defence Express пише, що відразу 4 розвідувальні літаки та безпілотники країн НАТО проводять розвідку в районі ймовірного знищення фрегата. 22:15 Арестович не підтвердив інформацію про те, що ЗСУ підбили російський корабель «Адмірал Макаров». Цілком може виявитися, що нікого не втопили і не підбили. > Можу приготувати заздалегідь до гіркого розчарування, цілком може виявитися, що нікого не втопили, не підбили. А може і втопили, і підбили, подивимося за результатами. підбили, можливо, я поки не готовий говорити "так" чи "ні", - заявив Арестович. 23:00 У США поки що не підтверджують удар ЗСУ по російському фрегату "Адмірал Макаров", заявив брифінгу спікер Пентагону Джон Кірбі. Раніше аналогічний коментар дав Олексій Арестович. Обидва відео нижче у добірці.   У добірці відео також є екскурсія по фрегату "Адмірал Макаров" 
Ранкове зведення з фронту від Генштабу ЗСУ. 73-й день війни (субота, 7 травня 2022 року) Субота, сімдесят третя доба героїчного протистояння Українського народу російсько-фашистській орді вбивць, ґвалтівників та мародерів. Генеральний штаб ЗСУ публікує фронтове зведення станом на 06.00 ранку 07.05.2022. Противник не припиняє наступальних дій у Східній операційній зоні з метою встановлення повного контролю над територією Донецької та Луганської областей та утримання сухопутного коридору між зазначеними територіями та окупованим Кримом. Поліський напрямок ворог активних дій не робив. Під час перевірки бойової готовності підрозділів, які виконують завдання щодо прикриття ділянки кордону з Україною, не виключається приховане проведення ротації зазначених підрозділів. Сіверський напрямок противник активних дій не робив. Продовжується інженерно-фортифікаційне обладнання позицій та смуг у прикордонних районах Курської області. Слобожанський напрямок ворог продовжує артилерійські обстріли населених пунктів у районі міста Харкова. Ізюмський напрямок веде повітряну розвідку із застосуванням БпЛА з метою уточнення позицій наших військ. У районі населених пунктів Циркуни та Російські Тишки окупантами скоєно підрив трьох автомобільних мостів з метою уповільнення контрнаступних дій підрозділів Сил оборони. Донецьке та Таврійське напрями ворог продовжує здійснювати артилерійські обстріли вздовж лінії зіткнення і застосовує оперативно-тактичну авіацію для завдання ракетно-бомбових ударів по позиціях наших військ. У місті Маріуполь продовжує блокування підрозділів Сил оборони в районі "Азовсталь". Здійснював штурмові дії з метою взяття під контроль території заводу. Південнобузький напрямок Ворог завдав вогненної поразки із застосуванням артилерії за позиціями наших військ. Здійснив обстріл цивільної інфраструктури міста Миколаїв ракетами та реактивними системами залпового вогню. У населеному пункті Івано-Кепіні підрозділами сил оборони було знищено склад з боєприпасами та до 20 одиниць військової техніки супротивника. У тимчасово зайнятому супротивником місті Херсон захоплювачами вживається ряд заходів щодо забезпечення діяльності російсько-окупаційних військ та підтримання російського окупаційного режиму. Збільшено кількість блокпостів та пересувних патрулів. За минулу добу підрозділами протиповітряної оборони Повітряних Сил та Сухопутних військ уражено чотирнадцять БПЛА типу "Орлан". На території Донецької та Луганської областей захисниками та захисниками України за минулу добу відбито вісім атак ворога, знищено три танки, вісім артилерійських систем, сім одиниць бойової броньованої техніки, один автомобіль та три одиниці спеціальної інженерної техніки супротивника. Тримаємо стрій! Віримо у Збройні Сили України! Разом до перемоги! Слава Україні!
Політика оформление ленты  В Італії затримали яхту бункерного карлика В Італії затримали яхту «Шахерезада» в рамках санкцій ЄС, накладених на росію та її представників через розв'язану ними війну в Україні. Команда Навального стверджує, що яхтою має бункерний боягузливий карл. За версією італійських слідчих, господар 140-метрової яхти справді пов'язаний із владою на росії, проте конкретні імена поки що не називаються. Розслідування італійської влади «виявило наявність значних економічних та ділових зв'язків бенефіціарного власника судна «Шахерезада» з відомими представниками російського уряду та з іншими суб'єктами», щодо яких ЄС запровадив санкції через війну в Україні, йдеться у повідомленні міністерства економіки та фінансів Італії. Scheherazade - 140-метрова моторна суперяхта, побудована компанією Lurssen. Її вартість оцінюється у 700 мільйонів доларів США. Під час будівництва проект яхти носив назву «Блискавка». Екстер'єр яхти розробив фінський дизайнер Еспен Оейно, а інтер'єр фірма француза Франсуа Зуретті.
Суспільство На россии из-за санкций уже не хватает самолетов: первая компания столкнулась с проблемами Пропагандистские издания на россии начали распространять новости о нехватке самолетов в одной из ведущих компаний внутренних авиаперевозок. Российская авиакомпания "Аврора", которая летает на дальний восток, столкнулся с критической нехваткой самолетов, сообщает РБК. "Единая дальневосточная авиакомпания "Аврора" столкнулась с нехваткой самолетов для перевозки пассажиров внутри Дальневосточного федерального округа (ДФО), рассказал РБК источник в самой "Авроре" и два близких к ней источника". – говорится в публикации. Сообщается, что текущие проблемы авиакомпании связаны с международными санкциями, из-за которых западные компании прекратили поставлять на россию запчасти и комплектующие для импортной авиатехники, а также отказались от ее техобслуживания. В частности сложности в обслуживании коснулись канадских самолетов Bombardier, говорят два собеседника РБК. Ранее же на россии официально признали, что украли самолеты, принадлежащие странам, которые ввели против нее санкции. Такое заявление на одном из совещаний сделал министр транспорта на россии Виталий Савельев.  
Суспільство оформление ленты  Флісову кофту Зеленського продали за 111 тисяч доларів На Лондонському аукціоні продали знамениту флісову кофту президента Володимира Зеленського за 90 тисяч фунтів стерлінгів, - повідомляє видання The Telegraph. Аукціоном керував особисто прем’єр-міністр Борис Джонсон. Джонсон назвав українського президента «одним із найнеймовірніших лідерів сучасності» і запропонував придбати кофту Зеленського на блискавці кольору хакі, в якій він їздив Києвом у перші дні розв'язаної фашистською росією війни проти України та виступав із відеозверненнями до свого героїчного народу. Стартова вартість становила 50000 фунтів стерлінгів. У ході аукціону Зеленський виступив із промовою з відеозв'язку. На аукціоні, який проводив будинок Christie's, було виставлено й інші лоти. Там також були представлені й інші лоти, зокрема глечик-півник, подарований Джонсону під час його прогулянки із Зеленським у Києві. Усі кошти отримані від продажу підуть на підтримку України.
Суспільство оформление ленты  Ще не менше півроку має піти на те, щоб на росії "побачили" потоки цинкових трун Генеральний штаб ЗСУ оприлюднив чергове зведення про втрати російсько-фашистських військ за сімдесят два дні розв'язаного кремлем війни проти України. Згідно з цими даними ворог втратив уже понад двадцять п'ять тисяч одиниць утилізованого особового складу. Виходить у середньому близько 350 російських убивць та мародерів знищується на добу. Ця цифра навряд чи на сьогоднішній день злякає росіян, які здебільшого позбавлені доступу до альтернативних джерел інформації та задовольняються пропагандистськими закидами кремлівських убивць. На публікацію цієї інформації вже відреагував радник Президента України Олексій Арестович, який написав у своєму особистому блозі, що на росії реагувати на потік цинкових трун почнуть лише коли їхня кількість перевищить цифру 80 тисяч. "За одним із довоєнних розрахунків криза сприйняття втрат у РФ почнеться після 80000 загиблими. Ще працювати і працювати." – написав Арестович. Тобто виходить, якщо знищувати російсько-фашистських загарбників тими ж темпами, що й зараз на це піде ще не менше як півроку (приблизно 160 днів). І це за збереження поточних темпів демілітаризації росії, тобто цей термін швидше за все збільшиться.
Сонник Вечірнє зведення з фронту від Генштабу ЗСУ. 73-й день війни (субота, 7 травня 2022 року) Оперативна інформація станом на 18.00 07.05.2022 щодо російського вторгнення Противник не припиняє ведення наступальних дій у Східній операційній зоні з метою встановлення повного контролю над територією Донецької та Луганської областей та сухопутного коридору між зазначеними територіями та окупованим Кримом. Волинське та Поліське напрямки противник активних дій не робив. Певні підрозділи збройних сил республіки Білорусь продовжують виконувати завдання щодо прикриття ділянки українсько-білоруського кордону у Брестській та Гомельській областях. Зберігається загроза нанесення з території Білорусії ракетно-бомбових ударів по об'єктах інфраструктури нашої Держави. Сіверський напрямок певні підрозділи збройних сил Російської Федерації продовжують виконувати завдання з прикриття українсько-російського кордону в Брянській і Курській областях. У прикордонних районах Курської області йде інженерне обладнання позицій. Слобожанський напрямок противник основні зусилля зосередив на запобіганні подальшому просуванню наших військ у напрямку державного кордону України. Підсилив угруповання військ 20-ї загальновійськової армії та 1-ї танкової армії Західного військового округу за рахунок підрозділів резерву. Здійснював обстріл із застосуванням артилерії в районах населених пунктів Прудянка, Слатине. Внаслідок настання підрозділів Збройних Сил України ворог втратив контроль над населеним пунктом Циркуни. Противник намагався вести наступ у напрямку населеного пункту Вернопілля, успіху не мав, зазнав втрат і відійшов. Донецький напрямок ворог зосередив основні зусилля на взятті під повний контроль Рубіжного та підготовці до наступу на населені пункти Лиман та Сєверодонецьк. Продовжував артилерійські обстріли та нанесення ракетно-бомбових ударів із застосуванням оперативно-тактичної авіації в окремих напрямках. Також противник намагався взяти під контроль населений пункт Олександрівка, успіху не мав. Маріупольський напрямок ворог продовжує блокувати підрозділи Сил оборони в районі заводу "Азовсталь". За підтримки вогню артилерії та танки роблять штурмові дії. Новопавлівський та Запорізький напрями противник активних бойових дій не проводив. При підтримці авіації намагався вести наступальні дії в напрямку населеного пункту Полтавка Запорізької області, зазнав втрат, відійшов на позиції, що раніше займалися. Підрозділи Сил оборони в районі населеного пункту Пологи Запорізької області успішно завдали вогняної поразки противнику, знищивши частину його озброєння та військової техніки. Особовий склад ворога залишив позиції. Південнобузький напрямок противник веде оборону і завдає ракетних ударів по військовій та цивільній інфраструктурі. На Криворізький напрямок наступних дій не робив. Здійснював обстріл підрозділів наших військ із застосуванням мінометів та ствольної артилерії. Окупанти зазнають значних втрат у боях із підрозділами Сил оборони України. Так, у населеному пункті Бурчак виявлено розміщення понад 100 поранених військовослужбовців повітрянодесантних військ збройних сил російсько-фашистської федерації. Тримаємо стрій! Віримо у Збройні Сили України! Разом до перемоги! Слава Україні!
Події По Одесі нанесено ракетний удар 6 ракетами із застосуванням стратегічної авіації Оперативне комендування "Південне" повідомляє про обстріл Одеси. Згідно з інформацією від військових та від співробітників міністерства надзвичайних ситуацій України 4 ракети потрапили до приватного підприємства з виробництва меблів. У житловому районі ударною хвилею та уламками понівечені багатоповерхові будинки поряд. Ще дві ракети знову завдали поразки по пошкодженій раніше злітно-посадковій смузі та управлінню польотами Одеського аеропорту. На місцях влучення працюють рятувальники, вибухотехніки та слідчо-оперативні групи. Пожежу на площі близько 900 квадратних метрів ліквідовано силами пожежних розрахунків. Триває розбір завалів. Залучено понад 60 рятувальників. Офіційної інформації про постраждалих внаслідок вибухів поки що не надходило. Інформація уточнюється.
Суспільство Гарне відео контрбатарейної роботи ЗСУ на ніч 40-та окрема артилерійська бригада імені Великого князя Вітовта відбила атаку підрозділів армії російських фашистів-убивць на Балаклійському напрямку у бік Ізюму Харківської області - з боку Чугуєва, передає "Радіо Свобода". Під час атаки, метою якої було замкнути "Купянсько-Ізюмське російське угруповання" в кільце, знищено батарею 2С3 "Акація" - 152-мм дивізійних самохідних гаубиць. Також від прямого влучення на українську 152-мм "Мста-Б" здетонував боєкомплект САУ. У результаті штаб армії окупантів, за даними ЗСУ, був змушений тікати із села Липці Харківської області за кордон. У Генеральному штабі ЗСУ повідомили про поновлення контролю за п'ятьма населеними пунктами в Харківській області. Зокрема, це Олександрівка, Федорівка, Українка, Шестакове, Перемога та частина села Черкаські Тишки. Відео наслідків знищення російської техніки є у розпорядженні «Схем» (проект Радіо Свобода). Контрбатарейна стрілянина ЗСУ покращується з кожним днем, а досвід наших бійців - з кожним пострілом у російсько-фашистські загарбники. Престиж служби в російській артилерії стрімко падає, тому що знають, що буде відповідальність за кожен постріл мирними містами.

Змови на кохання на Місяць, що росте
Змови на кохання на Місяць, що росте
Змови під час зростання Місяця допомагають залучити бажане, у тому числі щире кохання Щоб особисте щастя вже н....
Формула успіху: як цифри допомагають стати багатшими
Формула успіху: як цифри допомагають стати багатшими
Магія чисел дозволяє людям ставати багатшими Головне — правильно її використати
Як перемогти страх: корисні поради, обряди та практики
Як перемогти страх: корисні поради, обряди та практики
Страхи, комплекси та фобії переслідують багатьох із нас, але вам абсолютно нема чого жити з цим Експерти в гал....
Як дізнатися своє призначення: поради та практики для розкриття внутрішнього потенціалу
Як дізнатися своє призначення: поради та практики для розкриття внутрішнього потенціалу
Всі ми приходимо в цей світ з певними цілями та завданнями У зв'язку з цим у кожної людини є певний внутрішній....
Як правильно давати гроші у борг, щоб вони завжди поверталися
Як правильно давати гроші у борг, щоб вони завжди поверталися
Енергетика грошей — штука дуже тонка, для керування якої потрібно розуміння її механізму та дії З точки зору е....
більше матеріалів




/-0,23144292831421-/ /-pc-/
Top