counter
Архів Повернутись назад 07 Січня 2019
7 Січня
Події Пролетіла! Король Малайзії, за якого вийшла заміж "Міс Москва", залишився без престолу 49-річний король Малайзії Мухаммад V зрікся престолу, рішення вже набрало чинності. Про це стало відомо із заяви королівського палацу. У повідомленні не вказані причини такого рішення, а сказано лише, що "його Величність надіслав офіційного листа про зречення від престолу в відповідно до встановлених правил" - як того вимагає 32 стаття Конституції. Мухаммад П'ятий - король "номінальний". Він не має повної влади, а термін його правління мав закінчитися в 2022 році. Мухаммад V був обраний королем в квітні 2016 року у п'ять років на таємному голосуванні членами Ради правителів, трон він зайняв в грудні того ж року. Відзначимо, що це перший в історії Малайзії випадок зречення монарха від престолу. Нагадаємо, про короля Малайзії заговорили, коли він одружився з переможницею конкурсу "Міс Москва - 2015» Оксаною Воєводіною. Урочистості з цієї нагоди відбулися 22 листопада в підмосковній Барвисі. Весілля було без алкоголю і з халяльною їжею.
Культура оформление ленты  "Золотий глобус-2019": хто взяв головні нагороди Церемонія вручення кінопремії "Золотий глобус" відбулася в Лос-Анджелесі. В категорії найкраща драма перемогу очікувано здобула "Богемська рапсодія", яка розповідає про легендарну групу Queen. Рамі Малек, що зіграв у фільмі головну роль, отримав нагороду як кращий драматичний актор. Найкращою драматичною актрисою стала Гленн Клоуз за роль у фільмі "Дружина". Кращою комедією/мюзиклом стала картина "Зелена книга". Кращим комедійним актором став Крістіан Бейл за роль у фільмі Адама Маккея "Влада". Кращою комедійною актрисою стала Олівія Колман за роль королеви Єлизавети Другої в "Фаворитці". Кращими акторами другого плану визнали Махершалу Алі і Реджіну Кінг. Кращим фільмом іноземною мовою став "Рим" Альфонсо Куарона. Четвертий глобус у своїй кар'єрі отримав Майкл Дуглас за виконання ролі Сенді Комінского в комедійному серіалі. Кращою оригінальною піснею стала композиція Shallow Леді Гаги з фільму "Зірка народилася".
Події У Карпатах заблукали туристи: є жертви У Різдвяну ніч у Карпатах заблукали п'ять туристів, один із них загинув, повідомляє прес-служба ДСНС Закарпатській області. Перший виклик надійшов до ДСНС 6 січня о 17:00 від туристів, які займалися фрірайдом на вершині гори Гимба і в умовах поганої видимості втратили орієнтири і заблукали. Підтримуючи телефонний зв'язок, рятувальники порадили туристам рухатися в бік с. Березники, однак ті знехтували рекомендаціями рятувальників і вирішили підніматися крутими схилами в бік вершини гори. О 00:15 рятувальники знайшли двох туристів і ті повідомили, що їхній товариш не зміг продовжити з ними маршрут і залишився чекати допомоги в горах. Залишивши рятувальникам GPS-координати третього хлопця, туристи були доставлені до місця їх тимчасового проживання в с. Пилипець. Близько третьої години ранку професіонали ДСНС знайшли лижну маску і палиці чоловіка, що заблукав, проте його поруч не виявили. Об 11:50 однією з пошуково-рятувальних груп було знайдено тіло третього туриста. В цей же вечір в ДСНС надійшло ще одне повідомлення про те, що в районі гори Гимба заблукали двоє лижників. Повідомила про це рятувальникам о 20:20 дружина одного з туристів. Мобільний зв'язок з заблудлими відсутній. Пошуки тривають. Раніше повідомлялося, що у двір жителя села Замагора в Карпатах впав метеорит, через який загорівся гараж.
Події оформление ленты  На Тернопільщині загинув 11-річний син дипломата Єдиний син українського дипломата Павла Працюка Михайло загинув у ДТП 4 січня біля села Доброполе Бучацького району, повідомляється на офіційній сторінці посольства України в Туреччині. "Він загинув в автокатастрофі, повертаючись з чергового тренування з футболу, в якому отримав багато перемог і який дуже любив", - йдеться в повідомленні.   За даними видання "20 хвилин", троє хлопчиків разом з батьком одного з них в день аварії поверталися з тренувань з Тернополя. У цей день фуру на дорозі занесло на джип, в якому вони їхали. Михайло сидів попереду, також в аварії загинув водій - Валерій Мельницкий. Двоє постраждалих хлопчиків перебувають у лікарні. Мишко був єдиною дитиною в сім'ї. Раніше повідомлялося, що на Карпатському перевалі туристичний автобус злетів з дороги.
Кримінал Подробиці вбивства співробітника УДО в Києві: хлопця вбили через собаку Дружина вбитого в Києві співробітника Управління державної охорони Аліна повідомила подробиці загибелі чоловіка в своєму Instagram. За її словами, вона була на місці НП і бачила, як усе сталося. Нагадаємо, на території ЖК "Французький квартал" чоловік вигулював двох собак, коли на парковку під'їхав в машині співробітник УДО. Між ними зав'язався конфлікт і собачник з одного удару вбив молодого хлопця, після чого втік. Як з'ясувалося, підозрюваний - боксер 1982 року народження Петро Очеретяний, він сам пізніше здався поліції. "2 січня в 22.30 я, чоловік Василь, маленький Глебик (1,3 року), брат Васі Діма (12 років), мій брат Льоша і друг Микита поверталися з гостей, були у нашої з Льошею двоюрідної сестри (заїхали на чізкейк). За кермом був мій брат, під'їжджаючи до житлового комплексу, до шлагбауму. Він не пропустив відв'язану таксу. Через що боксер-вбивця підійшов до вікна і почав обурюватися, лаятися тощо. Ззаду нашої машини вже зібралася черга на вз'їзд у двір. Мій чоловік Вася вийшов з машини для того, щоб поговорити, через що він так обурюється", - написала дівчина. Вона уточнила, що з її чоловіком вийшов друг. У цей час її брат заїхав із нею і дітьми на машині у двір. "Я з маленьким Глібом і Дімою залишилася в машині, а сам пішов до хлопців. Вася стояв, руки в кишенях і сперечалися щось на рахунок собаки. І тут боксер-вбивця завдав несподіваного удару в голову, Вася впав (потилицею не вдарився) . Боксер-вбивця відв'язав свою другу собаку мастифа, взяв прокляту таксу і зник. Льоша і Микита почали надавати першу допомогу і приводити до тями", - повідомила подробиці трагедії Аліна.
Дозвілля Помер актор, який знімався у Нолана і Лінча Відомий британсько-американський актор Вільям Морган Шеппард помер у віці 86 років в Лон-Анджелесі. Про це повідомив його син на сторінці в Instagram. "Я такий вдячний, що йому більше не довелося страждати. Спасибі за всі ваші добрі думки, любов і молитви", - написав Марк Шеппард. Вільям Морган Шеппард народився в 1931 році в Лондоні, після закінчення Королівської академії драматичного мистецтва брав участь в бродвейських постановках. Він грав в в серіалах і фільмах франшизи "Зоряний шлях", у фільмах "Престиж" Крістофера Нолана, "Людина-слон" Девіда Лінча, серіалі "Доктор хто" та інших. Раніше повідомлялося, що в ніч на суботу, 5 січня, обірвалося життя відомого радянського і російського актора Івана Бортника, якому було 79 років. Причиною смерті актора лікарі імовірно назвали тромб, що відірвався.
Кримінал У Харкові чоловік у ході сварки намагався зарізати молодшого брата У Харкові чоловік у ході сварки намагався зарізати свого брата, повідомляє прес-служба ГУ Нацполіції в регіоні. "В Інститут загальної та невідкладної хірургії був доставлений 25-річний чоловік з ножовими пораненнями грудної клітки, поперекової ділянки і гомілки. В ході розслідування поліцейські встановили, що травми потерпілому наніс його 38-річний брат. Чоловіки посварилися і зловмисник кілька разів ударив родича кухонним ножем", - йдеться в повідомленні. Завдяки своєчасно наданій медичній допомозі чоловік вижив. Зловмисник затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщений в ізолятор тимчасового утримання. Йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 (замах на вбивство) Кримінального кодексу України. Раніше повідомлялося про звіряче вбивство трьох чоловіків і жінки в Одеській області.

Гороскопи на 19 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл.
Гороскопи на 19 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл.
19 квітня обіцяє бути днем, наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку Можливо, ви відчуватим....
10 незвичайних фактів про Знак Зодіаку Риби
10 незвичайних фактів про Знак Зодіаку Риби
Риби самі по собі є вельми незвичайними людьми, тому з цим Знаком Зодіаку пов'язано безліч цікавих фактів, про....
Як швидко відкрити заблоковані чакри: вправи, практики, медитації
Як швидко відкрити заблоковані чакри: вправи, практики, медитації
Чакри регулюють все, що відбувається з нашою душею та тілом Щоб відкрити їх максимально швидким способом, важл....
Змови для затятих гравців, щоб угамувати азарт і не програвати гроші
Змови для затятих гравців, щоб угамувати азарт і не програвати гроші
Затяті ігромани здатні спустити цілий стан і в запалі азарту не зупинитися вчасно Уникнути недоречних витрат і....
5 типів відносин, які здатні зруйнувати ваше життя
5 типів відносин, які здатні зруйнувати ваше життя
Токсичні стосунки приносять більше проблем і розчарувань, ніж щастя та радості Найчастіше їх порівнюють зі сти....
більше матеріалів




/-0,51486802101135-/ /-pc-/
Top