counter
Архів Повернутись назад 06 Листопада 2022
6 Листопада
Гороскоп Любовний гороскоп на 6 листопада 2022 року: що обіцяють астрологи ОВНИ Цього дня ви не повинні слухати другу половинку - вона буде надто лояльна та необ'єктивна щодо вас. Спирайтеся на власні відчуття, радять зірки. ТЕЛЬЦІ Якщо вас із обранцем запросять у велику компанію людей, зробіть усе, щоб ця зустріч не відбулася. Зірки кажуть, 6 листопада вам краще провести віч-на-віч. БЛИЗНЮКИ Якщо кохана людина попросить вас про щось, дуже важливо виконати його прохання якісно, ​​кажуть зірки. В іншому випадку можете сильно впасти в його очах. РАКИ 6 листопада ви маєте уважно слухати другу половинку. Можливо, вона промовить щось таке, що круто змінить ваше ставлення до неї і до життя в цілому. ЛЬВИ Якщо обранець 6 листопада в чомусь сумніватиметься, не залишайте його наодинці зі своїми думками. Зірки кажуть, ви просто зобов'язані розкрити йому очі на щось чи підштовхнути до чогось. ДІВИ Цього дня у вас вистачить сил не лише на виконання власних завдань, а й на те, щоб допомогти партнеру. Не заощаджуйте ресурси - вони принесуть велику користь вам обом. ТЕРЕЗИ Якщо є можливість, проведіть цей день порізно, радять зірки. 6 листопада ви маєте присвятити собі, а поруч із обранцем це зробити буде складно. СКОРПІОНИ У цей день вам потрібно особливо уважно стежити за тим, що ви кажете у присутності другої половинки. Одне незручне слово - і ось уже палахкотить полум'я конфлікту. СТРІЛЬЦІ Зірки радять вам 6 листопада у всьому погоджуватися з партнером. Розбиратися в обставинах будете після - цієї неділі вам важливо буде продемонструвати ваше розташування. КОЗЕРОГИ Зірки радять вам провести 6 листопада з коханою людиною профілактичну бесіду. Якщо ваші шляхи почали розходитися, недільна розмова допоможе їх знову з'єднати. ВОДОЛІЇ Якщо друга половинка потребуватиме допомоги (а тим більше попросить про неї), ні в якому разі не стійте осторонь. 6 листопада ви повинні проявити себе як її безумовний друг. РИБИ Якщо вам доведеться відмовити коханій людині, необхідно вибирати зрозумілі для неї аргументи. А якщо ні, то 6 листопада між вами може з'явитися холодок. До чого вам з'ясування стосунків.
Культура 6 ноября - православные отмечают день памяти более 4 тысяч мучеников Сьогодні православні християни вшановують пам'ять мученика Арефи Негранського та з ним 4299 мучеників. Йдеться про трагедію, що сталася у VII столітті у місті Негран, правителем якого і був Арефа, у Гравії, жителі якого були християнами (нині місто Наджран у Саудівській Аравії на кордоні з Єменом). Хам'яритський цар-юдей Йосеф Асар Ясар (відомий як Зу Нувас або Дунаан), який знищував християнство в країні не зміг взяти місто Нігеран силою і пішов на обман, присягнувшись, що не змушуватиме християн переходити в юдейство, а лише покладе Негран данину. Жителі міста не послухалися поради святого Арефи і, повіривши Дунаану, відчинили ворота. Наступного дня цар наказав розвести великий вогонь – у ньому для залякування народу було спалено 427 представників духовенства. Водночас заарештували Арефу з кількома високопосадовцями. Після того Дунаан відправив по місту посланців для звернення християн в іудаїзм. Сам цар розмовляв із заарештованими, вимагаючи, щоб вони не вірили в Розіп'ятого Ісуса, який на його переконання був людиною, а не Богом. Християни відповідали, що Христос є Життям і померти за нього означає знайти це Життя. Коли тяжкохворого святого Арефу привели до Йосефа, він не тільки не зрікся віри, а й викривав юдейського правителя, чим підбадьорював співгромадян. Префекта з іншими городянами відвели до пересохлого річища, де їм відсікли голови. Понад чотири тисячі християн Неграна та його околиць, чоловіків і жінок, дітей та літніх людей прийняли мученицьку смерть за свою віру. Про мученика Арефа вже згадується в рукописах XI ст. Частину його мощів привезли до Києво-Печерської Лаври 1073 року.
Гороскоп Гороскоп на 6 листопада 2022 року: що обіцяють астрологи ОВНИ 6 листопада Овнам стане в нагоді їхня самокритичність, кажуть зірки. І радять вам цієї неділі ні в якому разі не глушити голос серця. ТЕЛЬЦІ Тільці мають провести цей день максимально спокійно, навіть нудно. Зірки кажуть, 6 листопада вам не слід вирушати у публічне місце – нічого хорошого з цього не вийде. БЛИЗНЮКИ Близнюкам не слід формально ставитися до справи. А 6 листопада у вас може бути саме такий настрій, кажуть зірки. І радять вам цієї неділі гарненько засукати рукави. РАКИ Ця неділя може відкрити Ракам очі на щось. Зірки радять вам більше слухати та менше говорити 6 листопада. Навіть своїми висновками краще не ділитися з оточуючими. ЛЬВИ Леви повинні будуть 6 листопада зробити якийсь заділ на наступний тиждень. Зірки рекомендують вам поставитися уважно до своїх планів та ідей. ДІВИ 6 листопада у Дів може відкритися друге дихання. Зірки радять вам зробити максимум із задуманого. Подібні дні трапляються не так часто. ТЕРЕЗИ Якщо є те, що Терези давно хотіли зробити, не варто відкладати це на інший день. Більше того, 6 листопада стане днем ​​для піклування про себе, кажуть зірки. СКОРПІОНИ Скорпіони можуть зіпсувати собі неділю. Зірки кажуть, 6 листопада ви можете не впоратися з собою - наслідки будуть непередбачуваними. Тож забезпечте собі спокій у цей день. СТРІЛЬЦІ Стрільцям потрібно бути готовим до якихось нових викликів. Зірки кажуть, 6 листопада ви не повинні вагатися, якщо вам надійде якась приваблива, але трудомістка пропозиція. КОЗЕРІГИ Козероги повинні будуть цієї неділі підбити якісь підсумки і намітити плани. Без чіткої структури майбутній тиждень може виявитися не таким успішним, як вам хотілося б. ВОДОЛІЇ 6 листопада Водоліям доведеться виконувати не свою роботу. Зірки радять вам робити її якісно. Інакше ваша репутація може сильно постраждати. РИБИ У Риб очікується трохи метушні день, кажуть зірки. І рекомендують: не робіть зайвого – 6 листопада вам вистачить і обов'язкових завдань.
Сонник Сон в ночь с 5 на 6 ноября 2022 года: толкование по лунному календарю 12-а місячна доба. Почнуться вони 5 листопада о 16:13, а завершаться 6 листопада о 16:10. Сни цієї ночі показують, яким цінностям ми надаємо більшого значення у житті. Так, наприклад, якщо в сновидінні 12-х місячних діб ви побачили себе в розкоші (за умови, що в реальності ви не маєте солідного капіталу), значить, ваш духовний світ перебуває в ущемленому становищі. Необхідно знизити споживчі настрої та зайнятися душею. До речі, люди, які обрали шлях духовного розвитку, цієї ночі можуть побачити віщі сни. Особливо якщо вони були яскравими та добре запам'яталися. Іноді кажуть, такі сновидіння можуть виповнитися протягом 7 днів. Якщо в ніч з 5 на 6 листопада жінці привидяться білі (або просто світлі) одяги, значить, насправді на неї чекають позитивні зміни, пов'язані з любовними відносинами. Можливо, вдасться розірвати токсичний зв'язок або знайти сильного покровителя. Якщо чоловік в ніч з суботи на неділю побачить себе в незвичному або навіть нереальному амплуа (наприклад, що стоїть біля плити або грудьми, що годують дитину), це скаже про те, що він поставив собі невірну або передчасну мету. Але йде до неї дуже вдало. Потрібно щось змінювати - чи напрямок, чи швидкість.
Дозвілля Народные приметы на 6 ноября: не принимайте подарки и не гоните прочь собаку У народі 6 листопада отримав назву Світєць. Назва цього дня походить від того, що в давнину в цей час дівчата збиралися на посиденьки і рукоділили при світлі скіпки, що висвітлювала вечірні хати в давнину. Світлець - це якраз власник такої скіпки. За старими традиціями цього дня заохочується будь-яка ручна робота: шиття, вишивання та інша робота руками. Що не можна робити дівчатам 6 листопада, так це приймати подарунки та частування від представників протилежної статі. Це стосувалося не лише дівчат. Цього дня не можна брати з рук нелюбиму, але нав'язливу людину, частування. Наші пращури помітили, якщо в цей день погода хороша, то й буде хороша погода. Частково з цієї причини юним особам не рекомендується 6 листопада ходити на перше побачення. Враження буде оманливим, говорили у народі. За повір'ями, 6 листопада уві сні можна побачити судженого. Для цього потрібно покласти під подушку гребінець і вимовити: "Наречений мій, прийди до мене, причеши мене". А ось ворожіння із дзеркалами були не в пошані у предків. Якщо розбити його 6 листопада, можна приректи себе довгі страждання, вірили у народі. "На Світець важливо не те, що в уста, а те, що з вуст", говорили пращури. Мається на увазі, що у цей день заборонено говорити про погане, пліткувати, сваритися, бажати комусь зла та допускати негативні думки. Якщо не послухатися цієї народної ради, можна впустити в життя біди та нещастя. Наші пращури помітили, що у цей день вшановується пам'ять свята. Вважається, що сьогодні не рекомендується працювати у тиші. Краще зробити так, щоб хоч би тихо грала музика. Це відверне нечисть і все вийде. Рекомендують запобігти 6 листопада розбиттю посуду або дзеркалам. Осколки обіцятимуть серйозну хворобу не тільки тому, хто розбив предмет, а й його близьким. Вважається гарною прикметою, якщо за вами ув'яжеться мандрівний собака, особливо якщо він білий - він передбачає багате і безтурботне життя протягом наступного року. Тому не відганяйте її, а навпаки пестіть і підгодуйте. Якщо її посварити і прогнати, тварина може забрати з собою щастя та любов. Не можна в цей день вкривати когось своєю хусткою. Так можна віддати йому свій успіх, а собі забрати його хвороби та проблеми. Якщо 6 листопада приїхали гості, то після них потрібно випрати всю постільну білизну та ковдри. Не можна купувати цього дня взуття. Ці заборони пов'язані з тим, що все вищезгадане може зберігати енергію людей. Цього дня чужа енергетика настільки сильна, що легко нашкодить.
Суспільство Погода на 6 листопада 2022 року: народні прикмети та прогноз синоптиків Наші пращури помітили, якщо у цей день погода буде непогожою, то буде холодно. Так, пращури вважали, що якщо на Світець пішов сніг - зима буде м'якою. Якщо у цей день спостерігали за журавлями, то зима була холодною. Існувала в народі і така прикмета: якщо 6 листопада ворони почали збиватися в зграї - чекай на погіршення погоди. Ось ще трохи народних прийме цього дня 6 листопада: Тривалий північний вітер віщує снігову хуртовину, до того ж сніг буде великим. Вітер повіяв після тривалого затишшя – до снігопаду. Захід у хмарах – до снігопаду. Ворона каркає – до хуртовини. Якщо випаде сніг на мерзлу землю, тоді напевно очікується наступного року хорошого врожаю. Промінь метає іскри і не спалахує – до відлиги. Промінь тріщить - до морозу. Прикмети прикметами, а сучасному світі дедалі більше дивимося прогноз погоди від синоптиків. Ось що розповідає народний синоптик Наталка Діденко на своїх сторінках у соціальних мережах. А розповідає вона нам уже про мінусову температуру вночі: неділя в Україні очікується холоднішою. Вночі від 3 морозу до 4 тепла, вдень +4+9 градусів. При цьому південь та захід України буде теплішим, +9+14 градусів, у Криму до +16 градусів. Дощі пройдуть у західних областях, Вінницькій, Житомирській, увечері дійдуть Київщини. На решті території України без опадів. У Києві завтра холодно та сиро, місцями туман, увечері – дощ. Температура повітря 6 листопада +7+9 градусів максимальна. Наступного тижня погода суттєво не зміниться, навіть трохи потеплішає.
Зведення з фронту від Генштабу ЗСУ на ранок 256-го дня війни 6 листопада 2022 року Оперативна інформація станом на 06.00 06.11.2022 щодо російського вторгнення Речник Генерального Штабу Збройних Сил України Олександр Штупун https://youtu.be/hIQkrGZydYA Слава Україні! Розпочалася двісті п’ятдесят шоста доба героїчного протистояння Української нації російському широкомасштабному вторгненню. Загарбники намагаються утримати тимчасово захоплені території, зосереджує зусилля на стримуванні дій Сил оборони на окремих напрямках. Ведуть наступальні дії на Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках.. За минулу добу підрозділи Сил оборони України відбили атаки ворога в районах населених пунктів Зибине Харківської області, Білогорівка на Луганщині; Андріївка, Бахмутське, Берестове, Майорськ, Макіївка, Мар’їнка, Озарянівка, Опитне, Павлівка, Яковлівка і Ямполівка на Донеччині та Щербаки Запорізької області. Протягом минулої доби російські окупанти завдали 4 ракетних та 19 авіаційних ударів, здійснили понад 75 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Ударів противника зазнали райони понад 35 населених пунктів Чернігівської, Сумської, Харківської, Донецької, Запорізької, Херсонської та Миколаївської областей. Волинський та Поліський напрямки обстановка без суттєвих змін. На інших напрямках ворог здійснював обстріли: Сіверський напрямок з мінометів та ствольної артилерії, в районах населених пунктів Миколаївка і Сеньківка Чернігівської області та Студенок на Сумщині; Слобожанський напрямок з мінометів та ствольної артилерії, в районах населених пунктів Бологівка, Бударки, Зибине, Красне, Одноробівка, Охрімівка, Стариця, Стрілеча та Уди Харківської області; Куп’янський та Лиманський напрямки з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії, в районах населених пунктів Берестове, Вишневе, Котлярівка Харківської області, Невське на Луганщині та Лиман і Торське Донецької області; Бахмутський напрямок з танків та артилерії різних типів, у районах населених пунктів Андріївка, Бахмут, Бахмутське, Білогорівка, Верхньокам’янське, Іванівка, Кліщіївка, Майорськ, Опитне, Соледар, Спірне та Яковлівка Донецької області; Авдіївський напрямок з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії, в районах населених пунктів Авдіївка, Красногорівка, Мар’їнка, Невельське, Новомихайлівка, Опитне та Первомайське Донецької області; Новопавлівський напрямок з усього спектру артилерії, в районах населених пунктів Богоявленка, Велика Новосілка, Водяне, Вугледар, Времівка, Павлівка та Пречистівка на Донеччині; Запорізький напрямок з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії, в районах Залізничного, Ольгівського, Щербаків та Юр’ївки Запорізької області. Південнобузький напрямок вогневого ураження зазнали райони більш як 25 населених пунктів, що неподалік лінії зіткнення. Російські окупаційні війська продовжують насильницьку евакуацію населення з тимчасово зайнятих територій Херсонської області. Так завній “евакуації” підлягає населення правого берега річки Дніпро, а також 15-кілометрової зони лівобережжя. За наявною інформацією, з населеного пункту Заводівка, місцевих жителів вивозять на тимчасово окуповану територію АР Крим, з подальшим переселенням на територію російської федерації. 5 листопада поточного року абонентам російських мобільнaих операторів у Херсоні окупанти розсилали повідомлення з попередженням про нібито підготовку Збройними Силами України масованого обстрілу та із закликом якнайшвидше покинути правобережну частину міста. В той же час, в деяких населених пунктах окупанти знищують вежі українських мобільних операторів. За уточненою інформацією, підтверджено ураження противника за попередні дні на тимчасово зайнятих територіях Херсонської та Запорізької областей. Так, у населеному пункті Чуланівка Херсонської області, завдано удару по району зосередження підрозділу окупантів. В населеному пункті Басань Запорізької області уражено штаб одного з підрозділів збройних сил російської федерації, знищено до 10 одиниць військової техніки та близько півсотні військовослужбовців. В районах населених пунктів Пологи та Марфопіль знищено 20 одиниць військової техніки та поранено до 80 військовослужбовців російських окупаційних військ. Авіація Сил оборони України протягом минулої доби завдала по ворогу 7 ударів. Під ураження потрапили 6 районів зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, а також позиція засобів протиповітряної оборони противника. Підрозділи української протиповітряної оборони збили 4 БпЛА. Воїни наших ракетних військ і артилерії за добу уразили пункт управління ворога, 7 районів зосередження живої сили, озброєння і військової техніки, склад боєприпасів та 3 інших важливих військових об’єкти окупантів. Підтримуємо Збройні Сили! Сильні разом! Слава Україні!
Звіт ISW за 255 день війни: більше половини втрат окупантів - результат френдліфаєра Інститут вивчення війни (ISW) у своєму звіті за минулий 255 день війни наголосив на заяві російського терориста Олександра Ходаковського про те, що з середини травня дружній вогонь (або вогонь за своїм) міг стати причиною 60% загальних втрат фашистської Росії. Військові експерти зазначають, що дружній вогонь, як правило, є причиною обмеженої кількості втрат у війні і зазвичай ці цифри далекі від 60%. Однак, навіть якщо ця статистика перебільшена, той факт, що російський польовий командир Ходаковський публічно називає такі дані, вказує на серйозні проблеми, з якими стикається російська армія вбивць, ґвалтівників та мародерів, йдеться у зведенні. На думку експертів, це свідчить про відсутність зв'язку та координації між російськими військами. Як приклад відсутності такої координації експерти наводять подію 5 листопада під Павлівкою в Донецькій області. Про інцидент повідомили і російські, і українські джерела. Ротація російських військ, яка поверталася на базу, в'їхала в рів, який викопали поперек дороги інші російські військові. Часта заміна російських воєначальників, просування по службі недосвідчених солдатів і неоднорідний склад російських сил, що складається з російських контрактників, мобілізованих, а також угруповання "ЧВК Вагнера", посилюють роздробленість російської армії і, ймовірно, сприяє частим інцидентам з дружнім вогнем. Також ISW публікує інші висновки за минулий день: ЗСУ йдуть у наступ у напрямку Сватова та Кремінна Луганської області та на Херсонщині, а російські війська обороняються, особливо вздовж річки Дніпро на півдні України, Окупанти продовжували мобілізацію та рекламу добровольчих батальйонів, борючись із низьким моральним духом. Зусилля фашистської Росії щодо формування збройних сил у поєднанні із західними санкціями надають довгостроковий руйнівний вплив на російську економіку. Заклики кровожерливого психопата путіна до створення конкурентоспроможної російської військової промисловості далекі від реальності проблем російського ланцюжка поставок та військово-промислової бази.
Суспільство Мэр Киева не исключает полного блэкаута в городе Мер Києва Віталій Кличко закликав киян зробити необхідні запаси або знайти можливість тимчасово виїхати з міста, оскільки не відкидає повного відключення електрики та водопостачання в українській столиці. "Ми робимо все, щоб цього не трапилося. Але давайте будемо відвертими: наші вороги роблять все, щоб місто було без тепла, без електрики та водопостачання, і взагалі, щоб ми всі померли", - сказав Кличко у суботу в ефірі національного телемарафону. Мер запевнив, що міська влада намагається підготуватися до різних сценаріїв. Для економії енергоенергії з 6 листопада у Києві вводиться режим погодинних відключень світла. В "Укренерго" заявляють, що городяни зможуть заздалегідь дізнаватися про відключення у своїх районах на спеціальному порталі та в соцмережах.Влада Києва зробила запас дизельного палива, електрогенераторів, їжі та питної води. У зимовий період по місту працюватимуть щонайменше 1000 пунктів обігріву. Не виключається також і можливість повної евакуації киян. У цьому випадку вивезти з міста доведеться три мільйони людей.
Суспільство Британська розвідка: керівництво на росії намагається звалити провину за провали на війні на своє командування У своєму традиційному ранковому зведенні міністерство оборони Великобританії розмірковує про те, що, можливо, російська влада знайшла спосіб відвести від себе критику громадськості на невдачі на полі бою. Повідомляється, що 3 листопада 2022 року генерал-майора Олександра Лінькова було призначено тимчасово виконувачем обов'язків командувача Центрального військового округу на росії замість генерал-полковника Олександра Лапіна, який, судячи з усього, був усунений з посади наприкінці жовтня 2022 року. Якщо це підтвердиться, лапін поповнить список звільнених з початку вторгнення у лютому 2022 року вищих чинів російської армії. Раніше своїх посад також втратили командувачі Східного, Південного та Західного військових округів. Чеченський лідер рамзанкадиров та голова "ЧВК Вагнера" ​​євгеній пригожин активно критикували лапіна за військові невдачі на полі бою в Україні. Ці звільнення – зразок того, як винним у провалах на війні виставляється найвище військове командування. Почасти це, мабуть, є спробою відвести відповідальність за промахи від російського керівництва в очах населення Росії.
Політика Почему власти США призывают Украину показать открытость к переговорам с Россией - WP Видання Washington Post з посиланням на власні джерела пише, що адміністрація президента Джо Байдена приватно закликає Україну показати, що вона відкрита для переговорів з фашисткою росією. Також зазначаються заклики переглянути публічну відмову брати участь у переговорах з країною агресором і окупантом, поки диктатора путін не буде відсторонено від влади.Однак у виданні наголошують, що цей заклик спрямований не на те, щоб підштовхнути Україну до столу переговорів, а на те, щоб зберегти моральну перевагу в очах її міжнародних прихильників. Джерела видання називають це холодним розрахунком, який допоможе зберегти підтримку Києва з боку інших держав, які стикаються з побоюваннями своїх виборців, що війна в Україні розтягнеться багато років. Раніше офіційні особи фашистської Росії неодноразово заявляли про готовність сісти за стіл переговорів, але тільки на російських умовах. Київ при цьому завжди зазначає, що будь-яке перемир'я з окупантами гратиме їм на руку, давши можливість перепочинку та накопичення сил для нового наступу. Хто як не українці знають, що вірити російському слову не просто не можна, а й категорично протипоказано – російські та "чесне слово" – це різні всесвіти. За словами української влади, лише повне повернення всіх окупованих Росією територій може принести довгостроковий світ. Як пише видання, американські чиновники поділяють позицію Володимира Зеленського, але при цьому визнають, що заборона Президента України на переговори з фашистською росією викликала занепокоєння в деяких країнах Європи, Африки та Латинської Америки, в яких особливо гостро відчувається вплив війни через зростання цін на продовольство та паливо. Крім того, побоювання з приводу затягування конфлікту мають і країни, які так і не наважувалися підтримати очолювану США коаліцію допомоги Україні - або через свої зв'язки з Москвою, або через небажання стати в один ряд із Вашингтоном. Наприклад, ПАР утрималася на недавньому голосуванні в ООН проти анексії росією чотирьох українських регіонів, заявивши, що натомість світ має зосередитися на сприянні припиненню вогню та політичному врегулюванні. Нещодавно обраний президент Бразилії Луїс Інасіу Лула да Сілва говорив, що Зеленський несе таку саму відповідальність за війну, як і путін. Прем'єр-міністр Індії Нарендра Моді, який намагається підтримувати добрі стосунки з москвою та Києвом, минулого місяця у розмові із Зеленським запропонував допомогу у проведенні мирних переговорів. Український лідер відмовив йому, пише WP.
Політика Адмірал Річард: "Українська криза – розминка перед великим конфліктом" Глава стратегічного командування збройних сил США адмірал Чарльз Річард, виступаючи кілька днів тому на конференції, заявив, що українська криза – лише розминка перед великим конфліктом. При цьому воєначальник уникав слова "війна". "Нас чекає така перевірка, якої не було довгі роки", - повідомив адмірал, висловивши впевненість, що країною, яка кинула виклик США, стане Китай. За його словами, рівень американського стримування КНР знижується поступово, але неухильно. "Цей корабель повільно тоне. Китай нарощує свій потенціал швидше за нас. Не має значення, наскільки хороші наші командири і наші коні – у нас їх просто недостатньо. І це проблема найближчого майбутнього", – цитує флотоводця Wall Street Journal. Річард визнав, що США програли Китаю та Росії у гіперзвуковій гонці, яку порівняв із космічною. Він нагадав, що американці, спочатку відстаючи від СРСР, висадилися на Місяць першими і закликав до такої ж концентрації зусиль.
Генштаб ВСУ опубликовал данные о потерях российской армии на 256-й день войны Генеральний штаб Збройних сил України 6 листопада 2022 року опублікував нові дані про втрати російської армії під час бойових дій на українській території (з 24 лютого 2022 року). Йде 256-й день війни. За версією генштабу ЗСУ, втрати російської армії такі:особовий склад – близько 75 930 (+490)літаки – 277 (+0)гелікоптери – 260 (+0)танки - 2765 (+7)бронетранспортери/бронемашини/БМП – 5611 (+10)артилерійські системи – 1781 (+5)системи ППО – 202 (+0)реактивні системи залпового вогню – 391 (+0)крилаті ракети – 399 (+0)автомобільна техніка, включаючи бензовози – 4184 (+7)БПЛА оперативно-тактичного рівня – 1465 (+3)катери/кораблі – 16 (+0)спецтехніка – 155 (+0) Військове відомство фашистської Росії регулярних звітів про втрати в Україні не публікує. В опублікованому 21 вересня інтерв'ю міністр оборони РФ Сергій Шойгу стверджував, що російська армія втратила лише 5937 убитих. При цьому шойгу заявляв, що втрати української армії у 10 разів більші, що звучало абсурдно. Пропагандисти на Росії скиглить про те, що українська сторона поширює неправдиву інформацію про втрати російських окупантів, проте чого варте слово російських пропагандистів у курсі вже весь світ.
Суспільство Поліція Іспанії перехопила найбільшу в історії партію марихуани Іспанська поліція повідомила про завершення операції "Сади", під час якої було ліквідовано велику мережу торговців наркотиками. Як повідомляє телеканал Sky News, заарештовано 20 осіб: дев'ять чоловіків та 11 жінок. Операцію було проведено близько місяця тому, проте лише зараз інформацію було дозволено до публікації. Членів угруповання було затримано в Толедо, Сьюдад-Реалі, Валенсії та Астурії. Мережа постачала наркотики до Німеччини, Швейцарії, Голландії та Бельгії. Вилучено 32 тонни упакованої марихуани. Роздрібна вартість такої кількості наркотиків становить 64 мільйони євро. Поліція зазначає, що це найбільша в історії перехоплена партія марихуани, тут близько 1,1 мільйона рослин. Громадянська гвардія Іспанії заявила, що це найбільша кількість, яка колись виявлена ​​в країні або за кордоном.
Гороскоп Зірвуть куш: Глоба розкрила три знаки зодіаку, які у листопаді будуть щасливими Астролог Тамара Глоба назвала три знаки зодіаку, на які чекає дивовижна удача в листопаді 2022 року. Тамара Глоба впевнена, що Овнам, Левам та Стрільцям шлях висвітлюватиме щаслива зірка у листопаді. Овен Представники вогняного знаку будуть дуже енергійними та активними. Запас сил дозволить Овнам приділити багато уваги близьким та включитися у роботу на максимум. Успіх супроводжуватиме творчим Овнам. У листопаді показані великі покупки. Овни також будуть успішними у всіх нових починаннях, якщо візьмуться за них відразу ж. Лев Представники вогняного знаку в листопаді стануть дуже домашніми, можуть зайнятися ремонтом або рятуванням від усього зайвого та непотрібного – одним словом, витиму гніздечко. Леви легко знайдуть кошти на облаштування будинку – зірки обіцяють їм велику премію або несподівану спадщину. Стрільці Представникам вогняного знаку у листопаді варто підготуватися до нових та важливих справ. У житті Стрільців багато що зміниться, але зірки впевнені, що всі зміни будуть лише на краще. Вдалий час для укладання договорів та подорожей. У листопаді для Стрільців грандіозні можливості отримання додаткового доходу.
Суспільство Яких людей варто уникати, щоб досягти успіху і щастя в житті Ось одна з моїх улюблених цитат Джима Рона: «Ви - це середнє з п'яти людей, з якими ви проводите більше всього часу». Ці слова відкрили мені очі на той факт, що люди, з якими ми проводимо весь вільний час і яких ми вважаємо друзями, можуть володіти куди більшим, ніж ми вважали раніше, впливом на прийняті нами рішення і, відповідно, на нашу успішність ( або її відсутність). На жаль, далеко не з усіма людьми корисно спілкуватися, і далеко не всі вони підштовхують нас до того, щоб стати краще. Сама присутність деяких людей може не дати нам піти за своєю мрією. 1. Скаржники.Скаржники - це люди, які постійно скаржаться на те, яка у них погана життя, робота, і все інше. Вони постійно скаржаться на все, що завгодно, але ніколи і ні за що навіть пальцем не поворухнуть, щоб щось зробити з цього приводу. Суспільство скаржника може вплинути на вас самим негативним чином - з часом ви цілком можете почати думати, що в його скаргах є резон, і мало-помалу його негативний образ мислення заразить і вас. 2. Люди, яким усі винні.Це люди, що з якихось причин щиро вважають, що всі навколо, і навіть сама доля, їм винні і зобов'язані - наприклад, що їм не потрібно чогось добиватися, працювати заради чого б то не було, адже друзі, родичі і улюблені повинні забезпечити їх усім, що їм потрібно. А ще вони намагаються нав'язати цей світогляд і вам - навіщо до чогось прагнути і чогось добиватися, якщо навколо стільки інших людей? Самі запропонують, і самі все дадуть, а якщо не дадуть, то треба вимагати. 3. Конформісти.Конформісти - найпоширеніші з усіх токсичних особистостей, і їх небезпеку часто недооцінюють. Це ті люди, які давно змирилися з накладеними на них обмеженнями і навіть не думають про те, щоб вийти за їхні межі. У них просто немає ніяких прагнень, вони не мріють досягти якоїсь мети, і вони не роблять нічого, здатного похитнути сформований статус кво. Вони не живуть, а існують, немов роботи. Прокинутися, дістатися до ненависної роботи, відпрацювати там вісім годин, повернутися додому, поспати, повторити - і так до самої смерті. 4. Любителі повеселитися.Це ті люди, які веселяться і розважаються п'ять днів на тиждень, і шкодують про те, що не можуть це робити всІ сім. Люди, які щиро вважають, що якщо цього вечора вони не вибралися в клуб або на вечірку, день минув даремно. Так, товариство такої людини може бути кумедним і веселим, але стережіться - вони теж здатні збити вас зі шляху, що веде до мети. 5. Ті, хто сумнівається.Люди, що сумніваються, тиснуть своїм негативом, огортаючи ним, немов киселем. Вони здатні підрізати крила будь-яким мріям і прагненням. Вони уважно вислухають розповіді про ваші плани, а після, похитавши головою, зітхнувши, пояснять вам, чому, на їхню думку, ця ідея не з кращих і що не варто занадто надіятися. Вони з тих, хто вірить, що для того, щоб домогтися чогось значимого, треба бути кимось особливим, а звичайній, середній людині це не під силу. Оточіть себе людьми, які підтримають вас у будь-якій ситуації. Які будуть безмірно раді, якщо ви все-таки досягнете своєї мрії. І які будуть залишатися поруч і в хороших, і в поганих ситуаціях. Від цього безпосередньо залежить, чи зможете ви домогтися успіху. Источник.
Здоров`я Дієтологи розповіли про нову користь свинячого сала для зрілих людей Лікарі повідомили про те, що свиняче сало допомагає зробити міцніше імунну систему. Крім того, вживання сала покращує функціонування головного мозку і знижує ризик виникнення хвороби Альцгеймера. У свинячому салі містяться вітаміни А, Е, D, F, мікроелементи, жирні кислоти, як насичені, так і ненасичені. Найціннішою серед кислот, що містяться в свинячому салі, є арахідонова кислота, що володіє цілим спектром корисних ефектів: дана речовина покращує стан головного мозку, а також серцевого м'яза, нирок і покращує склад крові, виводячи з неї зайві холестеринові бляшки. Дослідження показали, що у людей, які їдять сало, знижується ризик розвитку хвороби Альцгеймера. Позитивною властивістю володіє один з головних компонентів свинячого сала - лецитин. Він робить мембрани клітин більш еластичними та міцними, що особливо важливо для стінок кровоносних судин. Тому вживання сала покращує також функціонал серцево-судинної системи. У людей, у раціон яких входить сало, за спостереженнями фахівців, знижується ризик виникнення онкологічних захворювань, оскільки цей продукт містить багато антиоксидантів. Присутність свинячого сала в раціоні допомагає виводити надлишок холестерину, токсини з організму. На думку медиків, якщо час від часу його вживати, то можна знизити ризики розвитку онкологічних патологій. У той же час фахівці попереджають, що свиняче сало вимагає поміркованості та досить з'їдати не більше 2 невеликих шматочків на день - найкраще разом з хлібом і зеленню.
Суспільство 7 знаків того, що з вами намагається зв'язатися хтось близький, який пішов із життя Ви прокинулися від яскравого сну, в якому ваша кохана людина, що пішла з життя, нібито намагалася зв'язатися з вами. Чи можливо, щоб той, хто помер, міг спілкуватися з вами через ваші сновидіння? Езотерики кажуть, що є головні ознаки того, що близькі намагаються вам щось сказати. 1. Ви прокидаєтеся з відчуттям того, що щось сталосяТак багато людей відчувають, що близькі спостерігають за нами після того, як вони залишають нас. Коли ми прокидаємося після сну і відчуваємо, що хтось був у кімнаті, можливо, що ваша померла кохана людина намагалася повідомити вам про це. Вона дивилася на вас.Хоча відчуття того, що за нами спостерігають, може викликати занепокоєння, в цьому випадку воно повинно змусити вас почувати себе в безпеці. Можливо, вам наснився сон, що хтось теж спостерігав за вами. Знову ж таки, це може бути ваша кохана людина, що дає вам знати, що він поруч. 2. Живі спогади про літо присутні у ваших спогадахІноді, в моменти неспання, ви згадуєте її, але спогади у ваших снах є ознакою того, що ця людина намагається зв'язатися з вами. Це особливо важливо, якщо вона допомагає вам згадати те, про що ви зазвичай не думаєте, як про щось забуте. У вашу пам'ять може надходити повідомлення, на яке вона хоче звернути особливу увагу. 3. Ваша близька людина представляється вам в зовсім іншому ключіЯкщо ваша покійна кохана людина постане перед вами у ваших снах, але робить це незвичайним чином, це може бути ознакою того, що вона посилає вам попередження. Зверніть увагу на підказки, які вона намагається вам дати. Вони можуть допомогти вам уникнути складної ситуації або попередити вас про майбутні зміни в житті. 4. Ви прокидаєтеся з почуттям мирного благополуччяЯке чудове почуття прокинутися, відчуваючи себе спокійним і добре відпочившим. Це відбувається не так часто, але, якщо ваш коханий турбується про ваше здоров'я і благополуччя, він, можливо, спробував допомогти вам, направивши вам спокійний сон. Огляд 20 повідомлень до і після смерті, про які повідомляли люди, показав, що зустріч з померлою людиною допомогла впоратися з їхнім горем. Один із способів, за допомогою яких ці зустрічі допомогли людям впоратися з горем полягав в тому, що люди відчували, що їхні духовні переконання підтримувалися контактом з їхньою померлою коханою людиною. Це почуття духовного світу допомагає впоратися із втратою, а також продовжувати жити далі. Знання про те, що після смерті є життя і ваш близька людина чекає вас, значно заспокоює вас. 5. Ваші сни здаються такими реальнимиСни, в яких кохана людина приходить до вас, можуть бути дуже яскравими, що змушує людину подумати про те, що померлий дійсно присутній. Ці сни настільки реалістичні, що ви можете відчувати і чути свою близьку людину. Ці сентиментальні сни, ймовірно, стануть прикладом того, як ваш померлий близький контактує з вами. Ці сни можуть бути емоційно інтенсивними, тому що ви дуже сильно відчуваєте його присутність. Часто це пробуджує ваше горе. Він не хотів завдавати вам болю, він просто хотів бути поруч. Ці сни, безумовно, є ознакою того, що ваш близький намагався зв'язатися з вами. 6. Ваша померла кохана людина виглядає молодою і здоровоюВаш померлий близький часто виявляється молодше, ніж будь-коли. Він здається вам таким, яким би ви хотіли його пам'ятати. Він хоче, щоб ви знали, що він не відчуває страждань і тому він здається вам здоровим і щасливим. 7. Ваш близький говорить вам, що все добре і він завжди буде поруч Часом у ваших мріях померла кохана людина може розмовляти з вами. Ви можете почути її голос або просто розуміти, що вона говорить. Найчастіше вона знає, що вас турбує те, де вона зараз, саме тому вона постає перед вами уві сні, щоб сказати вам, що у неї все в порядку. Источник.
Суспільство Психологи перерахували 8 ознак чоловіка, якого варто брати в супутники життя 1. Вибирайте того, хто насолоджується кожною секундою вашого товариства. Шукайте партнера, який ніколи не захоче втрачати вашого товариства по своїй волі. Того, кому буде добре з вами завжди — і в світлі, і в темні смуги вашому житті. Того, для кого нестерпна розлука з вами навіть на один-єдиний день. Людина, яка дійсно вас любить, буде насолоджуватися вашим товариством кожен день, кожну хвилину, кожну секунду. 2. Вибирайте того, хто буде цікавитися вашими справами, навіть коли ви далеко.Не погоджуйтеся на відносини з людиною, у якої вічно не вистачає на вас часу. Не задовольняйтеся тим, хто грає з вами в свої дитячі ігри, і уникає вираження своїх справжніх емоцій. Чим терпіти подібне, краще вже не зустрічатись ні з ким, зате дочекатися свою справжню «другу половинку» — людину, яка покаже вам, що у справжнього кохання немає меж і обмежень. 3. Вибирайте того, хто не боїться висловлювати свої емоції — навіть найсильніші і глибинні.Любов — почуття, яке потрібно відчувати у всій повноті. Це емоція, яка повинна охопити всю вашу душу, і допомогти нам відчути те саме, ніжне і невловиме відчуття свободи, до якого ми всі прагнемо. Якщо людина не може або не хоче хоча б зрідка оголювати перед вами свою душу, відкриваючи вам свої секрети і недоліки, це не любов. Що завгодно, але не любов. 4. Вибирайте того, хто змусить вас випробувати почуття такої сили, якої раніше ви й уявити не могли.Постарайтеся дочекатися своєї істинної любові. Повірте, коли ця людина з'явиться у вашому житті, ви це відчуєте. Ви відчуєте, як ваше прекрасне, крихке серце наповнюється полум'ям, що дарує тепло і радість. Метелики в вашому животі кинуться в шалений танок. У ваших очах з'явиться щасливий і злегка божевільний блиск. Повірте, коли ви знайдете свою другу половинку, ви відчуєте це всім серцем і душею. 5. Вибирайте того, хто прийме і полюбить вас з усіма перевагами і недоліками.Ніколи, ні за що і ні за яких обставин не погоджуйтеся на людину, яка не зможе прийняти вас повністю, без залишку. Не зв'язуйте свою долю з тим, хто не може прийняти ваші недоліки, і постійно намагається змінити вас відповідно до своїх ідеалів і переконань. Краще почекайте зустрічі з вашої істинною любов'ю, людиною, яка зможе повністю прийняти вас такими, якими ви є. 6. Вибирайте того, хто не хоче представляти свою життя без вас.Якщо ви дійсно хочете випробувати справжню любов, і оголені, невідредаговані емоції, то ні за що не погоджуйтеся на того, хто вірить, що в морі любові повнісінько риби, і в глибині душі готовий, якщо що, замінити вас на когось ще. Замість цього збережіть своє серце для людини, яка не може, та й не хоче представляти свого життя без вас в ньому. Для того, чиє майбутнє нерозривно пов'язане з вашим. 7. Вибирайте того, хто пишається вашими відносинами — і найголовніше, пишається вами.Будьте з людиною, яка не буде боятися вашої успішності і талантів, кого вони не змусять відчути себе неповноцінним. Вибирайте того, хто буде підтримувати вас на кожному кроці вашого життєвого шляху, і радіти вашому успіху, а не заздрити йому. Життя занадто коротке, щоб витрачати його на неправильних людей. 8. Вибирайте того, хто доведе вам, що справжня любов все-таки існує.І найголовніше, не задовольняйтеся меншим, ніж ви заслуговуєте, поки не знайдете того, хто буде готовий піти на що завгодно, лише б довести вам, що справжня любов все ще існує, і її можна знайти в найнезвичайних місцях. Десь там вас уже чекає саме така людина, так що бережіть свою душу і зберігайте любов у своєму серці, поки він не покаже вам, що таке справжня любов. Джерело.
Суспільство Очікуваний дефіцит енергії у Києві на завтра вищий на третину від запланованого Завтра в енергомережі Києва буде дефіцит, на 32% більше, ніж закладений у графіки - виконавчий директор компанії YASNOЗа словами Сергія Коваленка, це дуже багато, і це форс-мажор.Він попросив мешканців столиці підготуватись до того, що обмеження можуть розпочатися вже з ранку. "За прогнозами Укренерго, завтра в енергомережі Києва буде дефіцит, на 32% більше, ніж закладений у графіки. Це дуже багато, і це форс мажор. Тому доведеться вдаватися до екстрених відключень. Це означає, що графіки в такому разі не працюють. Підготуйтеся , обмеження можуть впроваджуватись прямо вранці. Звичайно, розумію, що складно щось планувати, коли ситуація постійно змінюється. Але потрібно вводити екстрені відключення, щоб не пошкодити мережам ще більше. - написав він у себе на сторінці
Гороскоп Любовний гороскоп на 7 листопада 2022 року: що обіцяють астрологи ОВНЫ Если вы находитесь в поисках пары, 7 ноября может вас порадовать, говорят звёзды. Но советуют вам действовать аккуратно, если на вашем горизонте появится потенциальный партнёр. Не спугните. ТЕЛЬЦЫ Если вы давно хотели порвать с токсичными отношениями, 7 ноября будет подходящим днём для этого. Только если решитесь, не вздумайте давать заднюю. Иначе ситуация только обострится. БЛИЗНЕЦЫ Если вторая половинка 7 ноября неприятно вас удивит (а такая вероятность есть), не спешите принимать решения. А уж тем более не жгите мосты. Звёзды советуют вам обратиться к своей мудрости. РАКИ Если вы одиноки, то в этот понедельник можете повстречать родственную душу. Не обязательно она станет в итоге вашей второй половинкой. Но определенную брешь в душе восполнит. ЛЬВЫ Если у вас намечается романтический ужин, выбирайте те блюда, в которых точно уверены, советуют звёзды. В противном случае рискуете испортить вечер - и себе, и партнеру. ДЕВЫ Положитесь на любимого человека в этот день, призывают звёзды. Даже если он ошибётся, вашей вины в том не будет. Если же окажется прав, то ваше безусловное доверие укрепит ваши отношения. ВЕСЫ 7 ноября вам стоит с подозрительностью отнестись к прекрасным представителям противоположного пола. От них будет исходить какая-то опасность, говорят звёзды. СКОРПИОНЫ Увидев соперников (или соперниц), дайте им бой. Фигурально выражаясь, разумеется. Словом, не прячьте голову в песок 7 ноября, призывают звёзды. СТРЕЛЬЦЫ В этот день вам необходимо согласиться с тем, на чем настаивает избранник. Звёзды предупреждают: чем дольше вы сопротивляетесь, тем сильнее он отдаляется от вас. КОЗЕРОГИ В этот день вы можете поразить представителей противоположного пола своей находчивостью. Будьте у них на виду 7 ноября, рекомендуют звёзды. ВОДОЛЕИ В этот понедельник вам следует доверять только любимому человеку. Всех остальных оставьте за пределами своей зоны комфорта. РЫБЫ В этот понедельник вы будете неотразимы. Поэтому если у вас до сих пор нет пары, 7 ноября можете смело замахнуться на самый лакомый кусочек.

Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли вам варто виявити більше терпіння та витримки ....
Любовний гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та енергія будуть на високому рівні, що зробить вас....
Сон у ніч з 24 на 25 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 24 на 25 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
25 квітня о 22:19 розпочнеться 18-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Гороскоп від Павла Глоби на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба 25 квітня 2024 року радить виявляти обережність, контролювати свої емоції та дії, оскільки необдум....
Гороскоп від Анжели Перл на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Четвер, 25 квітня 2024 року, був оголошений відомим астрологом Анжелою Перл днем чудес та вигідних пропозицій ....
більше матеріалів




/-0,57106900215149-/ /-pc-/
Top