counter
Архів Повернутись назад 06 Листопада 2018
6 Листопада
Кримінал оформление ленты  Згвалтував і задушив: поліція склала фоторобот вбивці 15-річної дівчини Поліція розкрила подробиці жорстокого вбивства 15-річної дівчини під Харковом. Про це Vgorode повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Харківській області. Студентку коледжу Алісу Онищук знайшли мертвою в лісі біля селища Покотилівка. У неї зникла сумка з речами. Пізніше експертиза показала, що дівчину згвалтували і задушили. Прикмети підозрюваного: на вигляд 35-45 років, зріст 185 см, худорлявої статури, мішкуватий темний одяг. Поліція склала фоторобот і закликала всіх, у кого є відомості про вбивство або запис з відеореєстратора, на якому може бути злочинець, прохання повідомити в поліцію Харківського району по телефону: 0938222339 або іншим зручним способом. У місті поступово наростає соціальна напруга, так як за неофіційними даними, це - вже третє вбивство жінки в одному районі і за короткий час.
Кримінал Бідність для бідних. Компанії мільярдера Косюка отримали майже всі дотації в країні Підприємство Юрія Косюка (ТОВ "Вінницька птахофабрика") 1 листопада отримало 618 мільйонів гривень бюджетних дотацій, а всього за рік – 812 мільйонів гривень, повідомляє Економічна правда. Гроші отримала ТОВ "Вінницька птахофабрика" за програмою часткового відшкодування вартості будівництва та реконструкції тваринницьких ферм і комплексів. Раніше підприємство отримало за цією ж програмою ще 187 млн ​​гривень. Крім цього рішення на користь ТОВ "Вінницька птахофабрика", ще два підприємства Юрія Косюка (ВАТ "Зернопродукт МХП" і ПрАТ "Агрофорт") отримали кошти на утримання корів. Сума дотацій склала 5500 000 гривень. Всього на програму компенсації вартості тваринницьких комплексів без залучення банківських кредитів виділено 1,7 мільярда гривень, з яких 806 млн гривень отримали підприємства холдингу МХП Юрія Косюка. Але це ще не все, тому що рік ще не закінчився.
Дозвілля оформление ленты  "Очки-лупоочки". Змарніла Варнава шокувала новим стилем Зірка Comedy Woman Катерина Варнава, якій заборонено в'їзд в Україну, поділилася «красивим» фото в своїй соцмережі. Катя похвалилася ефектною фотографією з новими лінзами для очей, які (як вона принаймні думає) дуже їй пасують. Однак не всі шанувальники оцінили нововведення, декому здалося, що гумористка виглядає ненатурально і хворобливо, ​​особливо через її худорлявість. Деякі і зовсім не підбирали слів і порівнянь. ga_lina7475 Бухенвальд _neryanova_yuliya Ну і очі .... tklemenceva Очки-лупоочки anechkauldanova Блін, нездорове виснаження zaitseva218 Ну шо ж ти страшна така? Шо ж ти страшна???! І не нафарбована і нафарбована страшна ......... abdulkadirovarslan Чесно Варнава тобі ці лінзи не йдуть, ти прекрасна своїми очима igorchernoivanov Який кошмар! Перед сном не дивитися!, написали в коментарях до фото.
Дозвілля оформление ленты  Свіжіє з кожним днем: Схудла Алла Пугачова порадувала стрункістю Алла Пугачова з'явилася в театр, щоб подивитися виставу свого друга Олега Меньшикова, в новому свіжому стилі - помолоділа і ще більш схудла. Публіка звернула увагу на те, що примадонна російської шоу-бізнесу сильно покращала. Вистава грали в Московському драматичному театрі Єрмолової. Вистава «Макбет» стала сенсацією, оскільки Меньшиков вирішив, що всіх героїв, як і за часів Шекспіра, гратимуть чоловіки. Шанувальники відзначили, що 69-річна співачка знову сильно схудла, і в красивому темному брючному костюмі вона виглядає просто приголомшливо. В одному з інтерв'ю секрет стрункості Пугачової розкрила її подруга, бізнесвумен Аліна Редель. «Алла відмовилася від солоного, солодкого і здобного, тому так прекрасно і молодо виглядає. Ну і один раз в тиждень у неї розвантажувальний день», - сказала Редель.
Дозвілля оформление ленты  Британський актор став найсексуальнішим чоловіком Землі Журнал People назвав нового "найсексуальнішого чоловіка планети" - це актор з Британії Ідріс Ельба. У коментарі журналістам той зазначив, що для нього це було несподіваним вчинком. "Я подумав: "Невже це правда?". Потім подивився у дзеркало і зрозумів, що я дійсно сьогодні сексуальний", - пожартував актор. Ідріс знає собі ціну. Зараз він - один із найбільш затребуваних акторів у Голлівуді. Він знявся у таких фільмах, як "Прометей", "Темна вежа", "Тихоокеанський кордон", а також-озвучує мультфільми - "Звірополіс", "У пошуках Дорі". Ідріс Ельба був кілька разів одружений. Перший раз - з датчанкою Ханне Кім Норгард, у них є 16-річна дочка Ісан. Потім недовго - з Сонею Ніколь Хамлін. У актора є позашлюбний син від колишньої подруги - візажистки Найани Гарт. People щорічно "призначає" найсексуальнішого чоловіка. Першим у 1985 році став Мел Гібсон.
Дозвілля Антициклон Zouhir відгородив Україну від європейських зимових штормів Сьогодні і в найближчі дні в Україні буде без опадів, місцями - тумани і паморозь на поверхні ґрунту. Про це повідомила синоптик Наталія Діденко у себе в Facebook. Завдяки антициклону Україні вдасться уникнути сумної долі частини європейського континенту, який то заливає, то засипає мокрим снігом шторм. "Ось вже певний Zouhir буде стримувати від України західні бурхливі процеси циклону Yaprak і його атмосферних фронтів. В Україні без істотних опадів, тумани, серпанки", - зазначила Діденко. За її словами, температура повітря буде поступово знижуватися і до кінця тижня мінусові температури будуть вже досить відчутними. "Перш за все, десь з неділі, на крайньому сході (Луганська область), потім на сході і північному сході (Донецька, Луганська, Харківська, Сумська області). А на наступному тижні ще й на півночі", - уточнила синоптик.
Економіка оформление ленты  Жадібність зашкалює: список парламентських мільйонерів, які отримують компенсацію за житло Парламентські мільйонери з житлом у столиці отримують компенсації, тому що апарат Ради не перевіряє, чи мають вони власну нерухомість. Про це йдеться в програмі  "Наші гроші з Денисом Бігусом". Так, за даними журналістів, зі 170 парламентаріїв, які отримують компенсацію на оренду житла в столиці, майже 120 задекларували мільйони заощаджень. І не менше 25 з них ще й точно мають, де жити в Києві або в елітному передмісті. Так відбувається, тому що апарат парламенту нараховує компенсацію, не перевіряючи, чи є у власності депутата або його сім'ї столичне житло. Таким чином з грошей платників податків щомісяця на кожного депутата виділяється по 20 000 гривень за оренду квартири чи номера в готелі "Київ". Виявляється там доба коштує 650 гривень. Журналісти перерахували і найбільш жадібних депутатів. Так колишній регіонал, а нині член депутатської групи "Воля народу" Ігор Молоток, який разом із сім'єю задекларував у 20 000 000 гривень заощаджень і особисто володіє заміським маєтком в селі Романків, під Києвом, отримує бюджетну компенсацію за оренду житла. Тривалим ремонтом у своїй київській квартирі ринковою вартістю кілька мільйонів гривень виправдовує отримання компенсації за житло і нарфронтівець Володимир Шкварилюк. У опоблоківця Дмитра Колесникова і його дружини - дві квартири майже на дві з половиною сотні квадратів у столичному будинку біля Національного антикорупційного бюро. У одного з найбагатших депутатів Верховної Ради колишнього регіонала, а нині член партії "Відродження" Євгена Геллера - цілий палац із власним парком в Козині. Геллер задекларував більше 200 000 000 гривен заощаджень. Але його прізвище щомісяця з'являється у списках депутатів, які отримують компенсацію за оренду житла у Києві. Подібним чином діє і власник столичної квартири Аркадій Корнацький із БПП.
Дозвілля «Ранок у курнику»: напівгола Сєдокова насмішила мережу роликом "з бодуна" Українська співачка Анна Сєдокова, яка веде гастрольне і світське життя в Росії, опублікувала в Instagram комічний ролик. Теледіва, з зачіскою а-ля «ранок у курнику» і патчами під очима, намагається відкрити пляшку з шампанським, будучи явно "невиспаною" зранку. Співачка в хвилинному ролику намагається відкрити пляшку шампанського, яка ніяк не піддається. "Я вважаю, що до своєї мети потрібно йти і не здаватися! Ніколи! Невер евер! І якщо вам кажуть, що ви не зможете. Пам'ятайте, що тільки вам вирішувати, хто ви і в чому ваш ліміт!!!" - підписала Анна відео. Шанувальники оцінили гумор ведучої, але зазначили, що відкривати пляшки подібним способом небезпечно. Багато також похвалили знатні принади співачки і поцікавилися, що за марку патчів вона використовує.       Посмотреть эту публикацию в Instagram Публикация от ANNA SEDOKOVA (@annasedokova) 4 Ноя 2018 в 11:48 PST
Економіка оформление ленты  Бабусям на селі порадили перевіряти неіснуючі субсидії на непрацюючому сайті Якщо субсидію на комунальні послуги нараховано, але в листопаді 2018-го платіжка за газ тепло прийшла без її обліку, то українцям доведеться сплатити свій обов'язковий платіж. При цьому наявність і розмір субсидії в уряді закликали перевіряти в реєстрі субсидіантів, на сайті subsidii.ioc.gov.ua. Втім, ймовірно, через перевантаження, сайт працює зі значними перебоями.  Також не зовсім зрозуміло, яким чином можуть перевірити себе в таких списках люди, які живуть у селах без інтернету і навіть - мобільного зв'язку. Як розповіли АСН жителі сіл Новосанжарського району, вони сподіваються лише на те, що відповідні повідомлення про субсидії їм доставлять поштою (як було раніше), але до цих пір цього не відбулося навіть у тих, хто отримував субсидію раніше. У той же час місцеві листоноші кажуть, що людям надіслали повідомлення про монетизацію попередніх субсидій - від 300 до 120 гривень на будинок.  В уряді запевняють, що обробляють заявки на субсидії зі швидкістю в 100 тисяч на добу, а в затримках винна міська влада, яка несвоєчасно подала інформацію про склад сімей зареєстрованих осіб, переліку житлово-комунальних послуг і тарифи в місті. Однак більшість громадян впевнені, що затримка сталася з вини уряду, який відтягав "до останнього" підвищення вартості газу, без якого не можна було розрахувати вартість субсидій.
Політика Юрій Луценко подає у відставку з поста генерального прокурора України Генпрокурор Юрій Луценко подає у відставку після вбивства активістки Катерини Гандзюк. Луценко був викликаний депутатами до парламенту для доповіді про хід розслідування, що тривало місці. Під час доповіді він заявив, що не буде чіплятися за владу і напише заяву про відставку вже сьогодні. "Щоб не було ніяких сумнівів, що за владу ніхто не чіпляється - я сьогодні подаю заяву про відставку президенту України. І ви в парламенті повинні розглянути це питання", - заявив Луценко. Луценко додав, що "правоохоронну систему знищують, без доказів, навіть за розкриті злочини". Нагадаємо, напередодні правозахисники провели акцію протесту в декількох містах, закликавши не тільки Луценка, а й міністра внутрішніх справ Арсена Авакова піти у відставку за саботаж і затягування реформи правоохоронних органів.
Політика Хіба що Аляску бомбити. У Росії визнали нездатність відповісти на ядерний удар США Росія в результаті можливого виходу США з Договору про ліквідацію ракет середньої і малої дальності (ДРСМД), який вона сама ж і порушує, отримає сильний удар по своїй обороноздатності. Про це російському тижневику «Звезда» заявив керівник Центру міжнародної безпеки Олексій Арбатов. За його словами, «якщо ДРСМД впаде, американські ракети виявляться на тисячу кілометрів ближче до російських центральних районів», тоді як Росія «своїми ракетами середньої дальності може дістати американців тільки з Чукотки, та й то - долетять ці ракети тільки до Аляски, до континентальної частини не дістануть». Тим більше, що якщо США розмістять свої крилаті і балістичні ракети в Європі, то російська система зустрічного удару, що є зараз основою стратегії ядерного стримування, також стане неефективною. "За такий час ніхто не зможе прийняти рішення і відповісти, просто не встигне", - визнав експерт.
Суспільство оформление ленты  Соліст групи "Отпетые мошенники" бридко вчинив зі своєю дочкою Колишня дружина соліста групи «Отпетые мошенники» - 43-річного Ігоря Богомазова, розповіла російському виданню «СтарХит», що співак сумнівався в родинних стосунках з їхньою спільною дочкою Варею, і заборгував їй велику суму по аліментах. «Кожного місяця Ігор повинен був перераховувати нам по 10 тисяч. Спочатку суми надходили справно, а потім горе-татусь пропав на... п'ять років, і у нього накопичився борг у розмірі 600 тисяч рублів. Судові пристави знайшли біологічного батька, завели кримінальну справу", - розповіла жінка журналістам колишня дружина Богомазова - Юлія. За її словами, колишній чоловік навіть намагався позбавити її материнських прав, тільки б не виплачувати аліменти. Також він змусив дитину пройти ДНК-тест, який виявився позитивним. Жінка поскаржилася, що не дивлячись на пережитий жах, Варвара хоче спілкуватися з батьком, але йому не цікаво існування дівчинки і після того, як пішов із сім'ї, бачив її лише два рази.
Політика оформление ленты  Повалій повеселила Кремль українськими піснями і змусила плакати під "Червону руту" Таїсія Повалій після шести років перерви вирішила відновити виступи в російському Кремлі. Українська співачка розважала російську політичну еліту в тому числі і українськими піснями, які зробила частиною свого шоу "Серце - дім для любові". Під деякі українські пісні глядачі навіть плакали.       Посмотреть эту публикацию в Instagram Публикация от Таисия Повалий (@tpovaliyofficial) 4 Ноя 2018 в 5:36 PST "Ти стала амбасадором (послом. -  Ред.) лЛюбові, дружби, краси і музики. Я не можу собі уявити, щоб сьогодні у палаці спорту "Україна" звучали пісні російською мовою, а ти представила цілий блок українською мовоб на головній сцені Росії ", - пафосно заявив після концерту російський співак Філіп Кіркоров, явно переслухавши байок про "фашистів і бандерівців". Прийнявши вчинок Повалій за певний фетиш, на бенкеті після концерту Кіркоров вигукував український тост: "Будьмо! Гей! Гей! Гей!". Сама Повалій зізналася, що після тривалого творчого застою зрозуміла, в чому її людська місія.
Дозвілля оформление ленты  Сексуальна внучка Софії Ротару готується стати співачкою Нещодавно Соня Євдокименко була присутня на Тижні моди в Парижі, Франція. Між показами дівчина поспілкувалася з журналісткою Дар'єю Шаповаловою та зробила сенсаційне зізнання: незабаром вона презентує дебютну пісню. «Поза школою (Соня вивчає історію мистецтв і англійську літературу в Лондоні, Велика Британія. -  Ред.) я займаюся музикою, з дитинства співаю. Навіть зараз проект почала: записала сінгл і зовсім скоро буде реліз. Брат знайшов музику, хлопець написав її в Лос-Анджелесі, текст написав хлопець з Австралії. Ми це все зібрали і записали в Києві. Толя, мій брат, був продюсером цього всього проекту. Зараз вже готуємо обкладинку», - зізналася Євдокименко. Поки що дівчина багато працює в модельному бізнесі, веде красиве життя і багато говорить англійською.
Здоров`я Літні люди взимку помирають частіше: опубліковані результати дослідження У популярному науковому журналі eLife були опубліковані результати досліджень, проведених вченими Імперського коледжу в Лондоні.Фахівці намагалися знайти зв'язок між порою року і числом смертей серед різних вікових груп. Так, було з'ясовано, що молоді люди схильні вмирати влітку, тоді як люди похилого віку - взимку. «Ми виявили різні сезонні закономірності, пов'язані з віком, статтю та хворобами, включаючи вищі показники смертності у молодих чоловіків», - прокоментував  дослідження професор Маджид Еццаті. Було проаналізовано понад 200 тисяч смертей. Щоб отримати такі результати, їм довелося вивчити всі відомості про смерть, отримані в період з 1980 по 2016 рік у США. Завдяки настільки копіткій роботі, їм вдалося виявити деякі закономірності: наприклад, влітку смертність літніх людей зводилася до мінімуму, а взимку - навпаки. «Смертність від будь-яких причин у чоловіків у віці 45 років і старше і жінок 35 років і старше підвищувалася в грудні, січні та лютому, а найнижчою була з червня по серпень. У чоловіків і жінок 65-74 років смертність досягала максимуму в лютому, її переважаючим фактором стали респіраторні захворювання», - відзначили дослідники. До речі, раніше вже робили схоже дослідження: тоді шведські кардіологи встановили взаємозв'язок між підвищенням випадків інфарктів і зимовою порою року. Виною всьому виявилося звуження судин через холод: «Смертей від хвороб серця і легенів найбільше в січні і лютому і найменше - в липні і серпні, незалежно від віку», - заявили фахівці.
Події оформление ленты  Шанувальники Майкла Джексона запевняють, що знайшли доказ, що він живий Фанати Майклад Джексона заявляють, що він живий. Теорія про фальсифікацію смерті поп-зірки набирає нової сили на тлі новин про рекордні продажі його записів. Шанувальники обговорюють в соцмережах відео зі склепу свого кумира, зняте його кузиною Латоєю 25 червня, в день народження співака. Відео з додатковими коментарями було викладено в Youtube. На думку автора поста, відсутність у склепі напису з ім'ям Джексона може говорити про те, що там немає і його тіла. "Там порожньо. Питання викликають і документи про його смерть, і результати розтину. Тому що насправді він не помер". Серед ознак, що вказують на те, що смерть Джексона - не більше ніж інсценування, його фанати раніше називали нестиковки в різних документах, зокрема відсутність запису про смерть співака в поліцейській базі даних і помилки в свідоцтві про смерть.
Події оформление ленты  "Мандрівниця в часі" показала модифіковану квітку з майбутнього Пенсіонерка з Фінляндії на ім'я Хлоя дала інтерв'ю YouTube-каналі ApexTV про свій досвід використання "машини часу". Вона стверджує, що вона побувала в 60-м столітті — і готова надати докази. Пенсіонерка з Фінляндії на ім'я Хлоя розповіла, що динозаври повернуться на землю в 4529 році і будуть міститися в зоопарках. Пізніше їх випустять на волю, але стародавні ящери почнуть знищувати все живе. Хлоя сказала, що дала згоду на подорож у часі 3 серпня 1966 року. "Я сиділа в кріслі. Руки і ноги були зафіксовані, а до голови була приєднана металева трубка. Потім через моє тіло пройшов електричний розряд, і я опинилася в 6000 році". Жінка розповіла, що все навколо потопало в зелені: всюди росли квіти, кущі та дерева. "Але рослини не були схожі на ті, до яких ми звикли. Вся справа в генній інженерії", - уточнила вона. "Я побачила дуже красиву квітку, не втрималася і зірвала її. Я привезла її з собою. Ви коли-небудь бачили щось подібне?". Під час бесіди Хлоя продемонструвала на камеру "роклоруло — древню рослину, яку навчилися вирощувати в майбутньому". За її словами, мільйони років тому вона служила їжею для динозаврів. За словами Хлої, "машина часу" встановлена ​​в Національній науковій лабораторії Фінляндії, де вона працювала економістом. Перед тим як дати інтерв'ю, про те, що трапилося жінка розповіла тільки своїм онукам.
Кримінал оформление ленты  Порошенко позбавив стипендії головлікаря райлікарні на Львівщині, де загубили дитину Президент України Петро Порошенко позбавив державної стипендії головного лікаря Жидачівської райлікарні Богдана Бойчука через смерть 12-річної дитини у зв'язку з неправильним діагнозом. Про це йдеться в указі Президента №356 від 6 листопада. Порошенко призначив Бойчуку стипендію як видатному діячу охорони здоров'я 29 грудня 2017. Стипендія є дворічною і становить 1,5 прожиткового мінімуму для непрацездатних осіб (2153 гривні станом на 6 листопада). За повідомленнями ЗМІ, кандидатуру Бойчука для призначення стипендії запропонував Міністерству охорони здоров'я у вересні 2017 року профільний департамент Львівської обласної державної адміністрації, а міністерство внесло її Порошенко в листопаді 2017. Але щодо головлікаря і персоналу лікарні проводилося розслідування, оскільки 27 червня 2017 через несвоєчасне діагностування захворювання там загинув 12-річний Роман Кулак. Батьки хлопчика розповідають, що його стан погіршився дуже різко. Він скаржився на сильний біль в животі, що не відчував лівих ноги і руки. Медик, яка забирала його в Жидачівську центральну районну лікарню, діагностувала тепловий удар. У лікарні теж почали спочатку лікувати тепловий удар, а потім сказали, що це харчове отруєння, також лікарі переконували, що дитина симулює хворобу, скаржилися батькам, що хлопчик дуже нервовий, тоді як дитина звивалася від болю. Батько стверджує, що у хлопчика були в наявності симптоми завороту кишок (кишкової непрохідності) - роздутий твердий живіт, затримка газів. Однак йому ставили ще й інші діагнози: гіпертонічна хвороба 2 ступеня, гіпертонічний криз і гострий гастрит. Однак незважаючи на всі ці малоймовірні аналізи дитині нічим не змогли допомогти і відправили на Львів, де зробили операцію. Жах був в тому, що коли лікарі зробили розріз, то побачили підтвердження того, що у хлопчика був всього лише заворот кишок, але через несвоєчасне лікування у нього почався некроз. Хлопчику видалили метр кишечника, але його здоров'я погіршувалося, почався сепсис. Він помер на наступний день після дня народження своєї мами. Батько хлопчика з боєм отримав на руки історію хвороби з Жидачівської лікарні, і виявив, що хлопчикові давали препарати заборонені дітям і заборонені при непрохідності кишечника. Він подав заяву в прокуратуру.
Дозвілля Тримайте нерви в узді: найточніший гороскоп на 7 листопада 7 листопада зірки гороскопу закликають бути обережніше зі своїми почуттями і бажаннями: емоції в цей день можуть перехльостувати через край.З цієї причини звичайний шопінг може вилитися в масу безглуздих витрат, випадкове знайомство – обернутися зрадою, а вечірка з друзями – затягнутися до ранку, так що краще уникайте непотрібних спокус, про які згодом можете пошкодувати. Втім, у цього феєричного дня є і безліч плюсів: творчий потенціал, інтуїція, товариськість і креативність завтра на висоті – використовуйте це, щоб отримати приємні дивіденди. Овен Завтра Овен в змозі завоювати весь світ! Принаймні, саме на це він буде налаштований. Найцікавіше, що його самовпевненість матиме під собою основу – Овен дійсно здатний завтра на багато що. Його енергія не знатиме меж, а з словникового запасу зникне слово «неможливо». Людям, які стали на його шляху, можна лише поспівчувати: безжалісний Овен буде подібний до тещі з анекдоту, яка впала в басейн з крокодилами. Як то кажуть, ваші крокодили, ви їх і рятуйте. ТелецьЗавтра життя надасть Тельцю чимало щасливих шансів, однак далеко не всіма з них він зуміє скористатися! Справа в тому, що зірки гороскопу наділяють Тельця розслабленим настроєм і деякою повільністю – він може просто не встигнути зреагувати на стрімко мінливу обстановку завтрашнього дня. Так що якщо Телець хоче схопити за хвіст свою удачу, йому слід більш активно включитися в те, що відбувається і не ловити гав, дивлячись по сторонам! БлизнюкиЗавтра зірки гороскопу радять Близнюкам вийти за рамки звичних обмежень і бар'єрів, щоб зрозуміти – світ цікавіше, ніж той штучний світ, в якому вони кожного дня звикли крутитися! Невідкладні справи, рутина, побут – зазвичай у них немає часу на те, щоб підняти голову і озирнутися. Завтра у Близнюків є відмінний шанс вирватися з буденної суєти, глянувши на багато звичних речей незамутненим, свіжим поглядом. РакЗавтра Рак має всі шанси обзавестися новими знайомими, шанувальниками його таланту і просто людьми, які потрапили під його чарівність! Його енергія буде вирувати, змушуючи Рака перебувати в центрі подій і нерідко грати в них режисерську роль. Завтра Рак може на практиці зрозуміти секрет талановитого організатора: не варто витрачати час на те, щоб підібрати свій ключик до серця кожного. Досить знайти універсальні ходи, які припадуть до смаку більшості. ЛевЗавтра сила Льва – в близьких людях, готових його підтримати. Якщо він звернеться за підтримкою до родичів і друзів, то отримає від них допомогу навіть більше, ніж очікував. Втім, рішення проблем – лише одна з можливостей цього дня. Будь-яка справа, яку Лев завтра влаштує зі своїми близькими, принесе йому не тільки радість, а й, можливо, конкретну користь. Влаштуйте дружню вечірку або просто зберіться в сімейному колі. Будьте щирі з тими, хто вам дорогий, і вони в усьому підуть вам назустріч. Діва Завтра Діва може раз у раз ловити на собі здивовані погляди: її неорганізованість буде написана у неї на обличчі. Ну а якщо по обличчю це буде не видно, вона вже точно проявиться в її суперечливих вчинках і роздумах про те, як їй краще вчинити. Діва завтра сповнена діяльної енергії, так що не помітити її метань оточуючим буде просто неможливо! Доведеться потерпіти, поки Діва не приведе свої розпатлані думки і почуття в порядок. ТерезиЗавтра Терези чекає сюрприз – в першу чергу, в фінансовому плані. Як і будь-який сюрприз, він не обов'язково повинен бути зі знаком «плюс». Почати з того, що Терези взагалі не будуть схильні займатися грошима, проте обставини зажадають уваги до них: протягом дня Терези можуть і знайти, і втратити. Премія, прибуток, відданий борг, програш чи непотрібна покупка – Терезам варто приготуватися до будь-яких несподіванок і бути обережніше з витратами, щоб не залишитися у програші. СкорпіонЗавтра Скорпіон може стати законодавцем тенденцій! Його енергійність, товариськість і життєлюбність забезпечать йому увагу оточуючих, які будуть жадібно ловити його слова. Скорпіон готовий заразити ентузіазмом кого завгодно, ділячись зі слухачами свіжими ідеями і планами і надихаючи їх на нові справи. Одяг, як у Скорпіона, захочеться носити, а озвучені ним ідеї – втілювати в життя. Так що завтра Скорпіон легко може заручитися підтримкою будь-яких своїх проектів і планів. СтрілецьЗавтра Стрільцю не варто рватися на перші ролі, це у нього все одно не вийде. Йому буде складно проявляти ініціативу, приймати рішення і відстоювати своє. Якщо Стрілець захоче просунутися вперед, то найрозумніше – робити це на пару з кимось. А ще краще для Стрільця – допомагати тим, хто потребує його. Приєднайтесь до чужого робочого проекту, надайте підтримку близьким і рідним. У номінації «За кращу другу роль» ви завтра досягнете відмінних результатів! КозерігЗавтра Козеріг повинен приготуватися до сюрпризів! Він потай чекав приводу, щоб порушити свій розклад дня, і можна не сумніватися: такий привід у нього обов'язково з'явиться. Якісь події, новини або люди порушать звичний плин його справ, змусивши змінити свої плани. Втім, Козеріг не пошкодує: трохи хаосу в житті йому не зашкодить. Тим більше що завтра цей хаос відкриє перед Козерогом нові дороги і нові можливості. Водолій Завтра у Водолія відкриється талант з'являтися в потрібному місці в потрібний час. І що найголовніше – мати справу з потрібними людьми! Зірки гороскопу радять Водолію залишити в своєму житті місце для нових ідей і нових знайомств, нехай навіть незапланованих і несподіваних. Якщо Водолій буде повністю відкритий для спілкування, то завтра має шанс зустрітися з людиною, яка зробить в його світогляді маленький переворот, змусивши на багато речей поглянути по-новому. Риби Завтра соціальна енергія Риб досягне піку: їхній ентузіазм і позитивний настрій забезпечать їм симпатії оточуючих. Це відмінний день для Риб, щоб залучити на свою сторону людей: провести складні переговори, поставити крапку в конфлікті, заручитися підтримкою або просто завести приємне знайомство. Риби зможуть заразити співрозмовника своїм інтересом і змусять прислухатися до себе. Завтра будь-яка їх діяльність в цьому напрямку практично приречена на успіх!
Здоров`я Лікарі розповіли, як секс пов'язаний з появою раку горла Вчені вважають, що оральний секс підвищує ймовірність розвитку злоякісних пухлин в горлі. Організатори дослідження проаналізували статистику захворюваності. Виявилося, що з кінця 90-х років чисельність людей, які захворіли на рак горла, збільшилася на 135 відсотків. Найчастіше, онкологія діагностується серед молодого покоління. На думку вчених, під час орального сексу можна заразитися вірусом папіломи людини, що в свою чергу збільшує ризик розвитку раку. Крім того, ризик підвищується через шкідливі звички, наприклад, куріння. Експерти радять відмовитися від орального сексу і своєчасно звертатися до лікаря, якщо були виявлені наступні симптоми: - виразки в ротовій порожнині, не загоюються більше 3 тижнів; - утруднене ковтання або жування; - періодичне оніміння язика; - білі або червоні плями в роті; - порушення мовного апарату. Хворобу завжди краще намагатися запобігти, ніж потім боротися з наслідками. Потрібно не забувати про профілактичні заходи, і ризик появи раку знизиться.
Події оформление ленты  Смерть на повідку: в Миколаєві собака затягла господаря під машину У Миколаєві автомобіль збив пішохода, якого на дорогу виволік величезний собака. Автомобіль «Шкода» збив пішохода, коли почав об'їжджати автомобіль, що зупинився праворуч. У цей момент перед авто вискочив величезний лабрадор, який буквально тягнув на повідку господаря. Водій «Шкоди» загальмувати не встиг і збив пішохода, який впав і сильно вдарився головою об асфальт. В результаті падіння чоловік отримав важку черепно-мозкову травму. Прибула на місце події «швидка» відвезла його в лікарню. Однак далеко вони виїхати не встигли — потерпілий помер в автомобілі, тому «швидка» повернулася на місце події. При цьому нещаслива собака не постраждала. Як розповіли «Новостям-N» родичі загиблого, що знаходяться на місці ДТП, чоловік працював водієм маршрутки. Сьогодні у нього був вихідний і ввечері він як зазвичай вийшов погуляти з собакою.
Події оформление ленты  Бійці ЗСУ в Донбасі знищили розвідгрупу бойовиків (відео 18+) Волонтерська організація Повернись живим опублікувала відео знищення розвідників бойовиків на передових позиціях українських військових в районі Світлодарської дуги. "В один із днів тут вирішили "прогулятися" знахабнілі бойовики. Коли окупанти, не поспішаючи, почали повертатися в свій "русский мир", в українських воїнів увірвався терпець. Вони відкрили вогонь з гранатометів. Результат - на відео", - розповіли в організації. Також волонтери розповіли, що для того, щоб розгледіти ворога і дати відсіч бойовикам наші захисники змогли завдяки спеціальним камерам. Один комплект такої життєво важливої ​​камери, включаючи установку і кріплення, коштує приблизно 90000 гривень. Зараз є потреба в трьох таких комплектах загальною вартістю близько 270 000 гривень, повідомили волонтери, сподіваючись на допомогу благодійників.
Кримінал У Монако заарештували російського мільярдера Поліція Монако заарештувала за підозрою в корупції російського мільярдера, власника місцевого футбольного клубу Монако Дмитра Риболовлєва. Як написало видання Le Monde, його також підозрюють в пасивному впливі і співучасті в злочині. Поліція встановила, що Риболовлєв вкладав кошти в "Монако" в обхід системи fair play. Він купив клуб у грудні 2011 року. За 2,5 року він інвестував в клуб 325 млн євро, навіть не дивлячись на те, що УЄФА вважали ці гроші сумнівними. Примітно, що в 2015 році Риболовлєва вже заарештовували в Монте-Карло у справі про покупку картин. Згідно з розслідуванням Le Monde, олігарх міг скористатися дружбою з міністром юстиції князівства Монако, щоб виграти справу проти арт-дилера Іва Був'є, який допомагав мільярдерові купувати витвори мистецтва. Він відсудив 380 мільйонів доларів.

Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
У сучасне століття підвищених енерговитрат відновлювати енергетичний баланс важливо кожній людині Нескладний к....
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні у вас може виникнути почуття втоми чи розчарування через несподіван....
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) На сьогоднішній день ваші пристрасність та романтичні настрої будуть на піку....
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Таролог Анжела Перл підготувала гороскоп на 29 березня 2024 року, закликаючи деяких представників знаків зодіа....
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
29 березня астролог Павло Глоба радить приділити увагу особистим питанням Можливі розчарування та непорозумінн....
більше матеріалів




/-0,85118579864502-/ /-pc-/
Top