counter
Архів Повернутись назад 06 Листопада 2016
6 Листопада
Політика Медведєв назвав причину погіршення відносин з США Російський прем'єр Дмитро Медведєв заявив, що нинішні відносини між США і РФ дійшли до наднизького рівня через події в Україні та політику Барака Обами, повідомляє «Радіо Свобода». «Відносини між Росією і США зараз перебувають на вкрай низькій точці. Коли ми починали контакти з адміністрацією Барака Обами, я навіть не міг собі уявити, що наші відносини дійдуть до такої низької точки. У нас були хороші періоди у відносинах, і спільні завдання, які ми вирішили, - це договір про обмеження стратегічних наступальних озброєнь і врегулювання ситуації навколо Ірану. Однак через те, що сталося в Україні, завдяки старанням діючої адміністрації президента США ці відносини впали нижче плінтуса. Провини Росії в цьому немає. Це не наш вибір, ми зацікавлені в тому, щоб ці відносини були хорошими», - заявив прем'єр-міністр РФ.
Події У Маріуполі підпалили храм УПЦ КП, в якому благословляють воїнів У ніч на неділю, 6 листопада, зловмисники підпалили храм Покрови Пресвятої Богородиці Української православної церкви Київського патріархату (УПЦ КП), розташований на вулиці Олімпійська, 79а, в Маріуполі. За даним фактом відкрито кримінальне провадження, повідомляє прес-служба поліції Донецької області, пише «Інтерфакс-Україна».Факт внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.194 КК України «Умисне знищення або пошкодження майна». На місці події працювали пожежні і слідчо-оперативна група. Жертв і постраждалих немає. Особи зловмисників встановлюються. Як повідомив настоятель храму отець Любомир Кащій, в цій церкві відбувається благословення воїнів, які захищають Україну від російської агресії, і проводиться нагородження українських бійців медалями «За жертовність і любов до України».
Події Доба в АТО: ворог використовує артилерію і ракетні комплекси За минулу добу в зоні АТО на сході України бойовики 47 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових, повідомляє прес-центр штабу АТО. Найбільшу кількість обстрілів зафіксовано на Маріупольському напрямку, де ворог 24 рази порушував режим тиші. У районах Широкино і Павлопіль бойовики вели вогонь з БМП, мінометів, гранатометів і кулеметів. У Лебединському і Новотроїцькому бойовики обстрілювали українських військових з гранатометів, кулеметів і стрілецької зброї. Позиції ВСУ в Тарамчуку бойовики обстрілювали з мінометів і ствольної артилерії 120 і 152 мм калібрів. Позиції сил АТО поблизу Мар'їнки, Красногоровки, Талаківки і Водяного піддалися обстрілу з мінометів 120-мм калібру. На цій ділянці оборони терористи посилювали інтенсивність вогню крупнокаліберними кулеметами, гранатометами і снайперами. На Донецькому напрямку зафіксовано 11 обстрілів. В Авдіївці та Луганському бойовики застосували озброєння БМП і міномети різних калібрів. По захисникам Верхньоторецького велися обстріли з мінометів 82-мм калібру, в Зайцевому - з гранатометів і стрілецької зброї. На Луганському напрямку зафіксовано 12 обстрілів. В районі Новозванівки терористи обстрілювали позиції ВСУ зі ствольної артилерії 152-мм калібру. По українським військовим в Троїцькому, крім артилерії і мінометів, бойовики застосували протитанкові ракетні комплекси.
Події У Києві затримано підозрюваного у вбивстві пасажира тролейбуса Співробітники поліції Києва затримали чоловіка, підозрюваного у вбивстві з необережності, повідомили в прес-службі Національної поліції міста Києва. «У Голосіївське управління поліції Києва від місцевого жителя надійшло повідомлення про те, що на зупинці громадського транспорту з ножовим пораненням грудної клітини лежить його знайомий. Він відмовився чекати «швидку» і сам відвіз потерпілого до лікарні. На місці правоохоронці встановили, що в салоні тролейбуса стався конфлікт між двома чоловіками. Після чого на зупинці з тролейбуса вийшов чоловік з ножовим пораненням і через деякий час втратив свідомість. Лікарі намагалися врятувати пораненого, але через кілька тижнів він помер», - сказано в повідомленні. За підозрою в цьому злочині оперативники затримали 59-річного киянина, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності. У скоєнні цього злочину він зізнався. Кримінальне провадження ведеться за статтею «Вбивство через необережність», яка передбачає терміном ув'язнення від 3 до 5 років.
Політика Путін таємно зустрічався з Януковичем: обговорювали Манафорта Російський президент Володимир Путін в Волгограді провів таємну зустріч із біглим екс-президентом України Віктором Януковичем, під час якої цікавився у Януковича, чи є докази того, що американський політолог Пол Манафорт отримував платежі від Партії регіонів, коли консультував Януковича під час парламентських і президентських виборів, повідомляє видання Newsweek. «Після оприлюднення 31 травня інформації про отримання тодішнім главою виборчого штабу Дональда Трампа Полом Марафортом 12,7 мільйона доларів від Партії регіонів президент РФ Володимир Путін таємно зустрівся з Віктором Януковичем у Волгограді. Біглий екс-президент України запевнив російського лідера, що немає ніяких документальних слідів, які доводили б виплати Полу Манафорту. Хоча після зустрічі Володимир Путін сказав своєму оточенню, що він не вірить Януковичу», - пише видання.
Події «П'яне» ДТП з сином нардепа: поліція повідомила деталі У сина народного депутата України Ігоря Молотка Дениса, який в ніч на 6 листопада в Києві в ДТП розбив автомобіль патрульної поліції і ще одну машину, при затриманні були явні ознаки сп'яніння. Про це повідомляє прес-служба Нацполіціі, пише «РБК». «ДТП за участю сина народного депутата сталося близько п'ятої години ранку. Співробітники поліції на проспекті Перемоги помітили автомобіль Mercedes, який порушував правила дорожнього руху. Цей автомобіль намагалися зупинити, але він продовжив рух у бік Індустріального моста, де і сталося ДТП. У результаті аварії пошкоджено патрульний автомобіль Prius і автомобіль Matiz однієї з служб доставки піци. З Mercedes вибігли двоє людей, які намагалися сховатися, проте патрульні їх затримали. Водій і пасажир мали явні ознаки сп'яніння. Водій Mercedes відмовився проходити тест на алкоголь. Денис Молоток був доставлений до Солом'янського управління поліції», - повідомили в поліції. Також повідомляється, що в результаті ДТП постраждали чотири людини, які знаходилися в Daewoo Matiz.
За кордоном Литва з 2017 року буде доповідати про всі авіапасажирів в поліцію Литва першою в ЄС почне систематизувати дані про всіх авіапасажирів. З січня 2017 року авіакомпанії будуть реєструвати і надавати правоохоронцям дані про всіх осіб, які прибувають в республіку авіатранспортом і відлітають з Литви, передає Інтерфакс-Україна. Як заявили в правоохоронних органах, це дасть можливість розкривати злочинні дії, які готуються, здійснюються і вчинені. Поліція буде отримувати дуже детальну інформацію про пасажирів - ім'я, прізвище, дата народження, стать і громадянство, а також - унікальний код пасажира, дані візи або іншого документа, що дозволяє перебувати в країні, контактну адресу пасажира, статус його реєстрації, а також всю інформацію про квиток, багажі, бронювання місць в салоні, тип оплати квитка, сумі, контактні дані особи, яка купувала квиток.
Політика Путінський політолог загрожує звільнити Київ від «окупації США» Довірена особа російського президента Володимира Путіна, скандальний політолог Сергій Марков на своїй сторінці в Facebook заявив, що Київ окупований західними спецслужбами, і пообіцяв звільнити українську столицю. «6 листопада, це річниця визволення древньої російської столиці Києва від фашистської окупації. Скільки настраждався великий Київ за час своєї історії. У ньому були і німецькі, і польські окупанти. Я вважаю, що Київ і зараз окупований. Окупанти - спецслужби США, Британії та Польщі, які де факто у всіх стратегічних питаннях контролюють київський репресивний режим. Ці спецслужби хочуть зробити з України антіроссію. Однак Київ знову буде звільнений, і ми працюємо для цієї свободи», - написав путінський прихвостень. Доверенное лицо российского президента Владимира Путина, скандальный политолог Сергей Марков на своей странице в Facebook заявил, что Киев оккупирован западными спецслужбами, и пообещал освободить украинскую столицу.«6 ноября, это годовщина освобождения древней русской столицы Киева от фашистской оккупации. Сколько настрадался большой Киев за время своей истории. В нем были и немецкие, и польские Оккупанты. Я считаю, что Киев и сейчас оккупирован. Оккупантам - спецслужбы США, Британии и Польши, Которые де-факто во всех стратегически вопросах контролируют киевский репрессивный режим. Эти спецслужбы хотят сделать из Украины антироссию. Однако Киев вновь будет освобожден, и мы работаем для этой свободы », - написал путинский прихвостень.
Економіка В Україні створено перший безпілотний бронеавтомобіль Автокомпанія «КрАЗ» спільно із запорізькою інжинірингової компанією «Інфоком ЛТД» створила перший в Україні безпілотний бронеавтомобіль. Про це в Twitter повідомив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман. «Одне з важливих завдань українського уряду - трансформація України з сировинного придатка для інших країн в розвинену державу-експортера конкурентоспроможних продуктів і послуг. І ми маємо черговий успіх у цьому напрямку - автокомпанія КрАЗ і запорізька інжинірингова компанія Інфоком ЛТД спільно створили перший український безпілотний бронеавтомобіль. Український автопілот Pilotdrive, встановлений на КрАЗ, оснащений спеціальними датчиками, що дозволяють автомобілю на будь-яких швидкостях швидко орієнтуватися в дорозі. У числі датчиків тепловізор з системою автоматичної цілевказівки, передній і задній радари для виявлення перешкод, ємнісний датчик присутності людини в радіусі 18 м, відеокамера з охопленням в 360 градусів, далекомір», - написав Володимир Гройсман.

Кішки в будинку: успіх чи прокляття
Кішки в будинку: успіх чи прокляття
До кішок у всі часи завжди ставилися по-різному Для когось вони були божеством, а хтось вважав їх помічниками ....
Тамара Глоба пообіцяла трьом знакам шалене везіння у травні
Тамара Глоба пообіцяла трьом знакам шалене везіння у травні
Гороскоп Тамари Глоби на травень обіцяє чимало можливостей для всіх без винятку знаків зодіаку Але є серед ни....
Гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ваше прагнення до самовираження та дії буде ос....
Сон у ніч з 30 квітня на 1 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 30 квітня на 1 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
1 травня о 3:08 розпочнеться 23-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Любовний гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчувати особливу енергію у вашій романтиці Це чудовий ч....
більше матеріалів




/-0,63519501686096-/ /-pc-/
Top