counter
Архів Повернутись назад 06 Травня 2017
6 Травня
Події Інцидент з військовими Росії біля Криму. Україна прийняла гучне рішення Моряки з рятувального катера Морської пошуково-рятувальної служби України, які не допустили захоплення свого судна військовим кораблем РФ у Чорному морі, будуть представлені до нагород. Про це повідомив міністр інфраструктури Володимир Омелян, передає прес-служба  відомства. «Безстрашність наших моряків буде відзначено, ми пишаємося їхніми діями! Ми захоплюємося патріотизмом і відданістю всіх українців, що дають відсіч ворогу на фронті і в повсякденному житті», - заявив Володимир Омелян. Нагадаємо, 24 квітня в Чорному морі поблизу Скадовська військові кораблі Росії спробували захопити катер Морської пошуково-рятувальної служби України, який брав участь у штатних навчаннях. Команда катера відмовилася виконувати вимоги окупантів, заявивши, що катер перебуває в українських територіальних водах, після чого катер взяв курс на Скадовськ.
Політика У мережу потрапив «великий» витік листів Макрона Організація WikiLeaks повідомила про «великий» виток електронних листів штабу кандидата в президенти Франції Еммануеля Макрона. Про це повідомляється на сторінці організації в соцмережі Twitter. «#MacronLeaks (хештег, що позначає витік листів команди Макрона. - Ред.) містить сотні тисяч електронних листів, фото і додатків, датованих періодом до 24 квітня 2017 року, близько дев'яти гігабайт у цілому», - йдеться в повідомленні. Як уточнює WikiLeaks, витік стався «занадто пізно, щоб вплинути на вибори». Зараз іде перевірка інформації, яку виклали в мережу. Нагадаємо, Еммануель Макрон виграв перший тур виборів президента Франції, набравши 23,75% голосів виборців. Друге місце зайняла лідер ультраправого «Національного фронту» Марін Ле Пен, яка отримала 21,53% голосів. Два цих кандидати виходять у другий тур, який відбудеться 7 травня.
Події Доба в АТО. 63 обстріли, п'ятеро бійців ЗСУ поранені За минулу добу в зоні АТО на сході України проросійські бойовики 63 рази відкривали вогонь по опорних пунктах українських військових. В результаті цих обстрілів п'ятеро бійців ЗСУ отримали поранення, повідомляє прес-центр штабу АТО. На Донецькому напрямку бойовики обстрілювали позиції ЗСУ неподалік Пісків, Верхньоторецька і Луганського. З гранатометів, мінометів, кулеметів і різної стрілецької зброї терористи стріляли по захисниках Кам'янки, Авдіївки, Троїцького і Зайцевого. На Приморському напрямку бойовики стріляли по позиціях сил АТО поблизу Мар'їнки, Павлополя і Гнутового. З мінометів, протитанкових гранатометів, озброєння БМП і кулеметів ворог стріляв по морських піхотинцях у Водяному, також у Водяному працював ворожий снайпер. Позиції ЗСУ під Широкиним і Богданівкою бойовики обстрілювали зі стрілецької зброї. По позиціях українських військових біля Красногорівки ворог стріляв з озброєння БМП, гранатометів і кулеметів. По позиціях сил АТО поруч із Новотроїцьким і Лебединським бойовики стріляли з гранатометів і стрілецької зброї. На Луганському напрямку зі стрілецької зброї і гранатометів різних систем бойовики обстріляли українські опорні пункти в районі Троїцького, Дінця, Жовтого, Кримського, Новозванівки і Новоолександрівки.
Політика На урядовому літаку РФ, який порушив кордони Естонії, летів Лавров На борту російського літака Іл-96 спеціального льотного загону "Росія" управління справами президента РФ, який порушив повітряний простір Естонії 3 травня, летів до Фінляндії глава МЗС Росії Сергій Лавров. Про це, з посиланням на департамент інформації і друку МЗС Росії, повідомляє агентство ТАСС. «Глава міністерства закордонних справ Росії Сергій Лавров летів із візитом до Фінляндії. Вся польотна документація була погоджена, політ проходив штатно. Екіпаж спецборту ніяких попереджувальних повідомлень не отримував», - сказано в повідомленні. Нагадаємо, раніше в Естонії заявили, що російський спецлітак Іл-96 3 травня порушив повітряний простір країни. За даними головного штабу сил оборони Естонії, інцидент стався в районі острова Вайндлоо у Фінській затоці. Аеронавігаційні служби Естонії не отримували план польоту від Іл-96, а радіозв'язок з авіалайнером був відсутній.
Політика У ФСБ РФ назвали свою версію спроби захоплення українського катера Катер морської пошуково-рятувальної служби України, який біля берегів анексованого Криму намагався захопити російський військовий корабель, вів фото і відеозйомку російських кораблів. Про це 6 травня пише РИА Новости з посиланням на прес-службу ФСБ РФ. «Після отримання сигналу про порушення російський прикордонний катер вийшов у той район, щоб забезпечити безпеку екіпажів земснарядів «Печора» і «Амур». Вийшовши в радіоефір, командир прикордонного катера повідомив капітану українського судна, що рух зазначеним курсом призведе до порушення держкордону РФ. У відповідь український капітан заявив, що не порушував кордон і пішов курсом на Скадовськ», - сказано в заяві ФСБ РФ. Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що 23 квітня у Чорному морі в районі Скадовська під час українських штатних навчань військовий корабель РФ намагався захопити катер морської пошуково-рятувальної служби України.
Політика Хакери «злили» в мережу тисячі листів штабу Макрона Представники руху «Вперед!», лідером якого є один із кандидатів у президенти Франції Еммануель Макрон, засудили хакерську атаку на його передвиборний штаб, пише агентство Reuters. Як говориться в повідомленні, всі «злиті» в мережу документи були отримані кілька тижнів тому в результаті зламу персональних і робочих поштових скриньок представників руху «Вперед!». На думку представників виборчого штабу Еммануеля Макрона, головна мета хакерів - вплинути на політичну ситуацію у Франції напередодні другого туру виборів президента, в якому Макрону протистоїть правий націоналіст Марін Ле Пен. Нагадаємо, напередодні другого туру виборів президента Франції, який пройде 7 травня, штаб кандидата Макрона піддався масштабній хакерській атаці. У відкритий доступ потрапило 9 ГБ оригінальних і підроблених документів, які розмістив на файлообміннику Pastebin користувач під ніком Emleaks.
Суспільство У Франції заборонили дуже худим моделям брати участь у показах У Франції ухвалили закон, який забороняє використання для модних показів дуже худих моделей. Ухвалення такого закону, який набирає чинності з 1 жовтня, продиктовано турботою про здоров'я моделей та інших громадян. Про це заявила міністр охорони здоров'я Франції Марісоль Турен, пише ВВС. «Прийнято закон, що забороняє використання для модних показів і рекламних зйомок надмірно худих моделей. Неприродні стандарти краси розвивають у багатьох людей комплекс неповноцінності. За новими правилами, при влаштуванні на роботу модель повинна представити довідку про стан здоров'я, зокрема і про те, що індекс її маси тіла перебуває в межах норми. Тоді її зможуть допустити до роботи», - заявила міністр. Пані Турен підкреслила, що за недотримання ухваленого закону роботодавцям загрожує штраф до 75 тисяч євро або ув'язнення до шести місяців.
Політика оформление ленты  Злам листування Макрона. Експерт звернув увагу на важливу деталь У деяких документах, опублікованих в результаті хакерської атаки на штаб кандидата в президенти Франції Еммануеля Макрона, знайдені теги російською мовою. Про це в своєму Twitter написав політичний експерт з Близького Сходу Майкл Горовіц. На опублікованому скріншоті видно написи російською мовою «Именованные диапазоны», «Область печати» і «Листы», що може свідчити про підготовку файлів у російськомовній версії. Нагадаємо, в передвиборному штабі Еммануеля Макрона заявили, що витік документів могли організувати ті, хто зацікавлений у дискредитації кандидата перед виборами. У заяві штабу сказано, що рух «Вперед!», очолюваний кандидатом у президенти, став жертвою добре спланованої хакерської атаки, через яку в інтернеті опинилася велика кількість інформації для внутрішнього користування. У масиві даних є як звичайні документи про діяльність штабу Еммануеля Макрона, так і підроблені матеріали.
Політика Всупереч меморандуму. Авіація Асада завдала ударів у зоні деескалації У Сирії 6 травня після набрання чинності меморандумом про зони деескалації знову почалися збройні протистояння між урядовими військами Сирії та повстанцями, пише Deutsche Welle з посиланням на Сирійську наглядову раду з прав людини. Як сказано в повідомленні, авіація сирійської армії завдала авіаударів по місту аз-Залакіят, яке контролюють повстанці, і базах повстанців у провінції Хам. Нагадаємо, відповідно до меморандуму, який уклали в Астані 4 травня РФ, Туреччина та Іран, в Сирії створено чотири зони деескалації. Найбільша зона деескалації розташована на півночі Сирії і включає в себе провінцію Ідліб, Алеппо, Хами і частину Латакії. Також зони деескалації створені на півдні Сирії біля кордону з Йорданією, в провінції Хомс і в Східній Гуті.
Політика Меркель підтримала подвійну стратегію щодо РФ Щодо Російської Федерації треба демонструвати силу і одночасно готовність до діалогу. Про це в своєму щотижневому відеозверненні заявила канцлер Німеччини Ангела Меркель, пише Deutsche Welle. «Така стратегія щодо Росії необхідна, враховуючи поточну ситуацію з безпекою в Європі. Так як анексія Криму та російське вторгнення на схід України викликали серйозну стурбованість Польщі та країн Балтії. А ситуація в Молдові викликає тривогу Болгарії і Румунії. Цим країнам важливо, щоб НАТО належним чином відреагував на поведінку РФ, направивши війська в країни Балтії і Польщі. Німеччина завжди стежить за тим, щоб, з одного боку, демонструвати готовність захищати всю територію Північноатлантичного альянсу, а з іншого - бути готовою до діалогу з Росією», - сказала Ангела Меркель. Також федеральний канцлер Німеччини зазначила, що виступає проти ідеї розподілити між союзниками Альянсу відповідальність таким чином, щоб за безпеку в Північній Америці відповідали тільки США і Канада, а за безпеку в Європі - європейські країни.

Як запрограмувати енергетику людини на успіх
Як запрограмувати енергетику людини на успіх
Успіх - не вроджена властивість, а мета, до досягнення якої потрібно докладати зусиль Але навіть найпродуманіш....
Камені-талісмани для залучення кохання
Камені-талісмани для залучення кохання
Знайти свою другу половинку, створити міцну сім'ю та надовго зберегти свіжість стосунків із коханою людиною — ....
Грошова магія: п'ять способів стати багатшими
Грошова магія: п'ять способів стати багатшими
Існує безліч ритуалів для залучення грошей, які використовувалися ще в давнину Багато людей стверджують, що г....
Як позбавитися проблем і досягти благополуччя за допомогою слів-паролів
Як позбавитися проблем і досягти благополуччя за допомогою слів-паролів
Кожне сказане слово — це прямий сигнал мозку для початку дії Енергетичні прив'язки слів діють на біополі людин....
Як зберегти життєву енергію та сили
Як зберегти життєву енергію та сили
Апатія, депресія та роздратування — все це є першою ознакою витоку життєвої сили Захистити себе від цього, а т....
більше матеріалів




/-0,75684905052185-/ /-pc-/
Top