counter
Архів Повернутись назад 06 Березня 2023
6 Березня
Дозвілля Магічні властивості віника: залучаємо удачу до будинку Віник з давніх-давен символізував захист і благополуччя сім'ї. Його використовували не тільки для прибирання, а й як оберег для дому. Існує маса прикмет, пов'язаних з віником. Наші пращури наділяли цей предмет магічними властивостями і вірили, що з його допомогою можна висунути лихо з дому і замість щастя. Народні прикмети про віникНе можна віником помсти за поріг — інакше гроші з дому можна виганяти.Віник повинен стояти ручкою вниз – це зберігає благополуччя у будинку.Не можна бити людину чи тварину віником — до хвороби.Якщо хочете зібрати багатий урожай із плодових дерев — бийте новим віником по стовбурах дерев.Для виконання бажань купували новий віник на Місяці, що росте, і загадували на нього бажання.Молоді дівчата для залучення наречених стрибали через віник 9 разів.Не можна використовувати два віники для збирання - можна позбутися грошей.Якщо хтось чужий підмітає у вашому домі, то він може позбавити вас везіння та удачі.При переїзді до нового будинку старий віник приємно було забирати із собою.Ритуал на залучення грошей з віникомНаші пращури використовували новий віник. Його перев'язували червоною стрічкою на Луні, що росте, увечері, а по будинку розкидали монети. Наступного ранку підмітали віником грошики, примовляючи: «Гроші збираю, багатство зазиваю. Срібло та золото, буду я багатим!». Зібрані гроші закривали у банку та не витрачали. То була грошова принада. Ритуал на порятунок від негативу та невдачДля того, щоб позбутися негативної енергії, проблем, труднощів і невдач, потрібно купити віник на Місяці, що спадає, і підмісти їм увесь будинок. Підмітати слід від початку приміщення до порога. Сміття відразу винести на вулицю і викинути разом з віником. Підмітаючи, потрібно обов'язково уявляти собі, що разом зі сміттям ви позбавляєтеся всіх проблем і невдач. Використовуйте звичайні речі для незвичайних цілей, адже магія криється у кожному предметі!
Гороскоп Любовний гороскоп на 6 березня 2023 року: що обіцяють астрологи ОВНИ Якщо у цей день кохана людина помиляється, не залишайте її в цьому стані, закликають зірки. У ваших силах буде спрямувати його на правдивий шлях. ТЕЛЬЦІ Найкраще – ворог гарного, нагадують зірки. І радять вам цього дня не намагатися покращити стосунки з обранцем. Нехай усе йде своєю чергою. БЛИЗНЮКИ Зірки кажуть, цього дня від ваших рішень залежатимуть не лише стосунки з партнером, а й усе ваше майбутнє. Тож поставтеся серйозно до слів та вчинків 6 березня. РАКИ Якщо ви знаходитесь у пошуках пари, 6 березня можете зазнати міні-фіаско. Зірки попереджають вас про це відразу, щоб ви були готові до поразки та винесли його стійко. ЛЬВИ У цей день ваші принципи можуть зіграти з вашими любовними стосунками злий жарт. Зірки кажуть, 6 березня ви маєте прислухатися до порад обранця. ДІВИ Якщо у вас планується спілкування з рідними другої половинки, зробіть усе, щоб воно відбулося. 6 березня ви можете отримати від них багато цінної інформації, кажуть зірки. ТЕРЕЗИ Не намагайтеся перекласти відповідальність на кохану людину. По-перше, це буде безперспективно, а по-друге, може внести відчутний розлад у ваші стосунки. СКОРПІОНИ Якщо партнер сплутає вам усі карти, не поспішайте зриватися на нього. Зірки закликають вас йти і подумати над тим, як обернути ситуацію на свою користь. У вас вийде. СТРІЛЬЦІ Якщо друга половинка розбирається в чомусь об'єктивно краще за вас, залучіть її до своїх завдань. Зірки кажуть, цього понеділка спільна праця зблизить вас як ніколи. КОЗЕРІГИ Зірки кажуть, 6 березня ви можете зіткнутися із дрібними невдачами на любовному фронті. Поставтеся до них із філософським спокоєм: негативний досвід - це теж досвід. ВОДОЛІЇ Якщо ви знаходитесь у пошуках пари, 6 березня можете зустріти того, хто наблизить ваше знайомство. Не сидіть удома і налаштуйтеся на позитив, закликають зірки. РИБИ 6 березня ви зможете як розвинути стосунки, так і завершити їх. Все залежатиме від ваших бажань. Можливостей буде маса, кажуть зірки.
Культура Народні прикмети на 6 березня 2023 року: що не можна робити цього дня Православні цього дня згадують преподобного Тимофія. За повір'ями, ще в юності він зарікся дивитися на жіноче обличчя і все життя був вірний цій обітниці. У народі 6 березня називали Тимофієм-Весновієм і вірили, що з цього часу теплі вітри підганяють весну. Однак підставляти їм обличчя 6 березня не слід – красу здує, попереджали прапрабабусі. І радили на Тимофія також зробити тугу косу. Якщо 6 березня вітер тріпатиме волосся, то може заплутати долю, говорили в народі. Якщо упустити в цей день гострий предмет (голку, шпильку, ніж, вилку та ін.), піднімати його в жодному разі не можна. Інакше можна викликати лихо. У це вірили наші предки. Вони ж не рекомендували господиням 6 березня залишати немитий посуд та неприбраний стіл. На Тимофія Домовий особливо прискіпливий. Якщо в його "вотчині" пануватиме безлад, то він покарає домочадців. 6 березня краще уникати одягу та взуття зі шнурівкою. Якщо робити петлю цього дня, то можна опинитися перед непростим вибором. З цієї причини на Тимофія не варто шити і в'язати. 6 березня не слід випивати. Звичайно, у понеділок не можна вживати алкоголь з різних причин (хоча б тому, що це початок нового робочого тижня). Але наші предки говорили: на Тимофія пригубиш - долю свою занапастиш.
Гороскоп Гороскоп на 6 березня 2023 року: що обіцяють астрологи ОВНИ Цього понеділка Овнам потрібно буде поставитися критично до пропозицій із боку. Зірки кажуть, поряд із вами буде багато непотрібної, а десь навіть небезпечної інформації. ТЕЛЬЦІ 6 лютого Тельці можуть перехитрити самих себе. Зірки закликають вас не шукати добра від добра, а просто робити свою справу. Спокійно та якісно. БЛИЗНЮКИ 6 лютого від Близнюків знадобиться швидкість реакції та сміливість у прийнятті рішень. Зірки кажуть, цього понеділка від вас багато що залежатиме. Так що будьте зібрані та серйозні. РАКИ 6 березня у Раків може не вистачити чогось. Можливо, терпіння, можливо ресурсів. Важливо не впадати в паніку і не приймати поспішних рішень цього понеділка, кажуть зірки. ЛЬВИ Леви цього дня мають приструнити своє его. Зірки кажуть, через нього ви можете наробити купу хибних кроків. Краще слідуйте за логікою та здоровим глуздом. ДІВИ Діви повинні прислухатися до порад оточуючих. Особливо в тому випадку, якщо серед них опиняться люди, які вже побували у вашій ситуації, кажуть зірки. ТЕРЕЗИ6 березня Терезам слід розраховувати тільки на свої сили. Причому це стосується як побутових питань (на зразок будильника), так і тих, що можуть перевернути долю. СКОРПІОНИ 6 березня Скорпіонам потрібно буде стримувати свій темперамент. Зірки кажуть, цього понеділка багато може піти не за планом, ваше ж завдання - не нарікати на цей рахунок, а обернути зміни на свою користь. СТРІЛЬЦІ Стрільцям знадобиться допомога 6 березня. Залишилося переконати в цьому ваше его, кажуть зірки. І закликають вас у цей день бути з ним жорсткішим. КОЗЕРІГИ У Козерогів очікується насичений понеділок. Не всі події цього вам сподобаються, але важливо буде не опускати руки і в жодному разі не лаятися з близькими, кажуть зірки. ВОДОЛІЇ 6 березня у Водоліїв може з'явитися новий соратник. Щоправда, розпізнати його буде непросто, кажуть зірки. І радять підключити до цього інтуїцію. РИБИ 6 березня у Риб буде можливість круто змінити своє життя. Ось тільки чи наважитеся ви на це - велике питання. Зірки закликають вас слухати голос серця – він не обдурить.
Зведення з фронту від Генштабу ЗСУ на ранок 376-го дня війни 6 березня 2023 року Оперативна інформація станом на 06.00 06.03.2023 щодо російського вторгнення Слава Україні! Розпочалася триста сімдесят шоста доба російського широкомасштабного вторгнення. Російська федерація основні зусилля зосереджує на веденні наступальних дій на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Шахтарському напрямках. Минулої доби наші воїни відбили понад 95 атак противника на зазначених напрямках, зокрема, в районах Білогорівки і Невського Луганської області та Залізнянського, Дубово-Василівки, Оріхово-Василівки, Бахмута та Іванівського на Донеччині. Ворог й надалі порушує норми Міжнародного гуманітарного права, продовжує завдавати ударів, здійснювати артилерійські обстріли цивільних об’єктів та будинків мирного населення, намагається знищити критичну інфраструктуру нашої країни. Протягом минулої доби противник завдав 27 авіаційних та 4 ракетних удари. Здійснив понад 70 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Загроза завдання росією подальших ракетних ударів є високоймовірною по всій території України. Волинський, Поліський, Сіверський та Слобожанський напрямки формування ворожих наступальних угруповань не виявлено. Протягом доби окупанти обстріляли з мінометів та артилерії населені пункти Іскрисківщина і Волфине Сумської області та Бударки, Ветеринарне, Вільхуватка, Стрілеча, Красне, Тернова і Огірцеве на Харківщині. Куп’янський та Лиманський напрямки противник здійснив артилерійські обстріли районів населених пунктів Дворічна, Гряниківка, Масютівка і Піщане Харківської області; Куземівка, Білогорівка, Невське, Червонопопівка і Серебрянське лісництво Луганської області та Терни, Спірне і Роздолівка на Донеччині. Бахмутський напрямок противник не припиняє спроб штурмувати місто Бахмут та навколишні населені пункти. Обстрілював Залізнянське, Дубово-Василівку, Оріхово-Василівку, Бахмут, Іванівське, Богданівку, Часів Яр, Курдюмівку, Кліщіївку, Широку Балку, Озарянівку, Дружбу, Григорівку, Майорськ та Нью-Йорк Донецької області. Авдіївський та Шахтарський напрямки окупанти провели безуспішні наступальні дії в напрямку населених пунктів Красногорівка, Кам’янка, Сєверне, Побєда та Мар’їнка Донецької області. Ворожих обстрілів зазнали райони 21 населеного пункту. Серед них - Веселе, Авдіївка, Водяне, Бердичі, Первомайське, Красногорівка та Вугледар. Запорізький та Херсонський напрямки противник обороняється, на окремих ділянках намагається створити умови для переходу у наступ. Вогневого впливу зазнали понад 40 населених пунктів, зокрема, Новосілка і Времівка Донецької області; Залізничне, Гуляйполе і Кам’янське на Запоріжжі, а також Веселе, Берислав, Чорнобаївка, Антонівка Херсонської області та місто Херсон. Є жертви серед цивільного населення та пошкодження цивільної інфраструктури. Для введення в оману Сил оборони України ворог маневрує, пересуваючи колони в районах населених пунктів Нова Каховка (Херсонська область) – Армянськ (тимчасово окупована територія Автономної республіки Крим). Ці дії викликають невдоволення особового складу російських окупаційних військ. Основна причина у відсутності достатньої кількості палива та навіть натяку на ефективність таких маневрів. В місті Волноваха Донецької області загарбники облаштували базу відновлення пошкодженої техніки на фондах місцевого професійного технічного училища. Студентів примусово залучають до ремонтних робіт. Українська авіація минулої доби завдала 12 ударів по районах зосередження окупантів, а підрозділи ракетних військ і артилерії уразили 3 пункти управління, 4 райони зосередження та 1 позицію засобів протиповітряної оборони ворога. Підтримуйте Збройні Сили! Наближаємо перемогу разом! Слава Україні!
Дозвілля Як залучити удачу по днях тижня. Понеділок Екстрасенси стверджують, що будь-який день може бути вдалим. Просто для того, щоб привабити Фортуну, необхідно знати специфіку кожного дня тижня і дотримуватися деяких простих правил. uk/article/821/"> Понеділок управляється Місяцем. У цей день люди відчувають все гостріше, стають вразливими та емоційними. Якщо на цей день призначено важливу зустріч чи розмову, від якої багато що залежить, важливо враховувати такий вплив Місяця на людей. Щоб досягти свого, досить просто перевести розмову в легшу і невимушену розмову. Якщо співрозмовник розповідає про свої проблеми, то їх необхідно вислухати та щиро поспівчувати. У понеділок люди потребують психологічної підтримки та розуміння, тому варто уникати критики. Краще здатися людиною, яка розуміє і чуйну. Щоб дізнатися рекомендації щодо залучення успіху в інші дні тижня перейдіть за посиланнями, що ми залишимо нижче: Як залучити удачу по днях тижня. Понеділок Як залучити удачу по днях тижня. Вівторок Як залучити удачу по днях тижня. Середа Як залучити удачу по днях тижня. Четвер Як залучити удачу по днях тижня. П'ятниця Як залучити удачу по днях тижня. Субота Як залучити удачу по днях тижня. Воскресіння  
Дозвілля Найревнивіші Знаки Зодіаку Ревнощі - вкрай небезпечне почуття. Деяким знакам Зодіаку легше придушити його і не дати владі над собою, а інших ревнощі просто засліплюють. Щоб не стати жертвою невиправданого ревнощів, краще заздалегідь дізнатися, що може викликати це почуття у вашого партнера. ОвенОвни вкрай ревниві, бо їм завжди треба знати напевно. Стовідсоткова впевненість для них – це найвище благо. Саме тому будьте з ними чесні, щоб позбавити себе необхідності виправдовуватися без приводу. ТельціТільцям не властиво закочувати сцени та ревнувати, проте якщо їм дати привід, вони зроблять усе, щоб дізнатися правду. У разі гарного результату вони не подадуть виду, а ось у разі зради - бережіться, біжіть і зникайте, оскільки Тельці не відходливі. БлизнюкиБлизнюки ревнують дуже рідко. Це, мабуть, найнеревніші люди, бо вони розуміють людську натуру куди краще за інших. Вони знають, що спокуси нікому не чужі, тому не надають особливого значення легкому флірту РакЦі люди настільки сильно довіряють оточуючим, що не підозрюють про брехню. Якщо ви дасте їм привід засумніватись у собі, вони можуть ніколи не стати колишніми і не повернутися до вас, але й ревнощі без приводу за ними, як правило, не водяться. ЛевЛеви вимогливі та практично завжди власники, тому часто ревнують. Якщо вони викрили вас на брехні, можете забути про них назавжди - це результат удару по їхній гордості та самолюбству. ДіваДіви дуже не люблять, коли їм брешуть, тому часто перевіряють на брехню своїх коханих. Якщо ви хоч раз дасте привід для ревнощів - не чекайте спокійного життя, тому що вони або покинуть вас, або будуть вбиватися цим почуттям. ТерезиТерези не можна назвати ревнивими — вони поринають у кохання з головою, не думаючи ні про що, навіть про ревнощі. У поодиноких випадках можуть бути небезпечні, особливо якщо знайшли привід ревнувати, але не дізналися істинної картини цілком. СкорпіониНайбільш ревниві Знаки Зодіаку - Скорпіони. Ви ніколи не зможете контролювати їх, а вони самі себе тим більше не зможуть. Ви або живете і терпите це, або ні - варіантів більше, на жаль, не дано. СтрілецьСтрільці, здебільшого, ніколи не закотять вам скандалу. Вони врівноважені, спокійні та знають свої цілі та бажання. Вони ревнують лише в крайніх випадках, все одно тримаючи себе в руках. КозерігКозероги дуже уразливі, тому ревнощів не буде — якщо вони сумніваються у вас хоч на секунду, то просто підуть. Саме тому Козеріг шукає свою другу половинку дуже ретельно, відсіваючи більшість претендентів на своє серце. ВодолійВодолії — це ті, хто любить стежити за тими, кого ревнують. Вони потайливі і не говорять про свою ревнощі, хоча та їх зжирає зсередини. Цей Знак Зодіаку вкрай ревнивий, але це майже не відбивається на спільному житті. РибиРиби схожі на Скорпіонів - це люди, які не просто ревнують, а живуть із цим почуттям постійно. Це норма для них. Крім того, вони вимогливі, тому навіть найменша помилка коханого може змусити їх піти. Будьте собою, але виключайте лише одне почуття – ревнощі. Впевненість у собі та у партнері подарує вам удачу, спокій та довгі роки спільного життя.
Гороскоп Астропрогноз на березень 2023 року Почався перший місяць весни. Для багатьох із нас він стане часом перемог та нових можливостей. Щоб це дійсно було так, постарайтеся прислухатися до порад астрологів, зібраних у цій статті. Згідно з прогнозами, перша половина березня буде досить складною, однак, багатьом з нас вдасться її пережити і навіть вийти переможцями зі складних ситуацій. Найголовніше цього місяця — залишатися спокійними. У цьому вам допоможуть п'ять талісманів для спокою душі. Пам'ятайте, що на початку весни не потрібно різко реагувати на критику з боку та проблеми в цілому. Все погане ефемерно, а все добре може залишитися у вашій душі на тривалий період. Овен Овнам у березні в жодному разі не можна втрачати впевненості у собі. Якщо ці люди відчують, що впевненість залишає їх, краще почати слідувати семи корисних правил, щоб не допустити подібної проблеми в майбутньому. У спілкуванні з близькими людьми, колегами та друзями варто уникати упередженості. Справа в тому, що в оточенні Овнів можуть бути люди, які абсолютно точно не заслуговують на дружбу і довіру. Овнам необхідно зрозуміти, що це за люди і як саме вони користуються їхньою добротою. Цей березень — час чищення та «прибирання» у своєму оточенні. Телець У Тельців буде складний період тривати аж до 15 березня, доки Венера буде слабкою. Це не означає, що потрібно налаштовуватися на програш, адже є афірмації, які зроблять вдалим навіть найважчий і найгірший день. Якщо тільці хочуть залишитися на стежці перемог, їм доведеться просто трохи частіше відпочивати. Венера не зможе відновлювати нормально їхню енергетику, так що перевтоми можуть мати руйнівні наслідки. Домашні справи в першій половині місяця принесуть більше турбот, ніж користі, тому краще не йти з головою у прибирання та ремонт. Близнюки Близнюкам терміново необхідно позбутися вірусів свідомості та установок, які блокують енергетику. Якщо вони зможуть зробити це досить швидко, весь місяць для них буде сприятливим і яскравим. Якщо ні, то труднощі можуть розпочатися вже 2 березня разом із переходом Меркурія у Рибах. У справах астрологи радять Близнюкам боротися з рвучкістю. Не треба братися за сумнівні проекти, або кидати на півдорозі щось дуже важливе. Деякі проекти вимагатимуть максимальної зосередженості, тому бажано не розпорошувати свої сили даремно. Рак Ракам потрібно якнайшвидше закрити свої енергетичні дірки, щоб енергія не витікала геть. Під час та після роботи важливо не вганяти себе у стрес переживаннями. Так, через не найкраще положення Венери і Меркурія в першій половині місяця можливі спалахи не найприємніших думок, але це тимчасове явище. Важливо дотримуватися простого принципу: якщо неможливо вплинути якось на те, що відбувається навколо, то не треба й засмучуватися. Також у першому місяці весни не можна втрачати пильності у фінансовій сфері. Можливий обман та зустрічі з несумлінними людьми. Лев Левам цього місяця терміново потрібно позбутися образ і негативу. Це дуже важливо, оскільки якщо тримати все погане в собі, це може негативно позначитися не лише на настрої та вдачі, а й на кармі. У першій половині місяця можливі різкі перепади настрою, але леви зможуть з ними впоратися, якщо залишаться сфокусованими та уважними до дрібниць. Загалом місяць вдалий для примирення з другою половинкою, друзями, а також загалом для того, щоб закопати сокиру війни і більше до неї не повертатися. Діва Дівам треба як зіницю ока берегти свою репутацію. Якщо у березні чинити не за сумлінням, то це може стати причиною великих труднощів у майбутньому. Авторитет на роботі та повага друзів — це найбільше благо з усіх принаймні зараз. Всім Дівам, які багато працюють інтелектуально, необхідно пам'ятати про перезавантаження свідомості. Розумний відпочинок дуже важливий для здоров'я та емоційного лікування. Є приказка про те, що один день весь рік годує. Так от зараз це актуально для березня в цілому. Чим більше завдань Діви зараз вирішать, тим успішнішими вони стануть у майбутньому. Терези Для того, щоб узяти від життя максимум позитивних емоцій, Терезам абсолютно точно необхідно відпустити минуле. Постійні переживання про те, чого не вдалося досягти, можуть сильно вибити з колії. Найкраще сфокусуватися на нових можливостях або їх пошуку. Апогеєм проблем буде розпочато другої декади місяця, а ось різкі позитивні зміни розпочнуться з 15-16 березня. Астрологи наполегливо радять Терезам не ставити нікому палиці в колеса, навіть якщо йдеться про ворогів. Спроби комусь насолити можуть призвести до великих негараздів у всіх сферах. Скорпіон Все, що потрібно зараз Скорпіонам — це просто робити те, що вони вміють найкраще і хочуть робити найбільше. Їм потрібна внутрішня свобода, астрологи радять звернути увагу на п'ять кроків, які допоможуть прийти до такого стану душі. Скорпіони зараз на піку інтелектуальної форми, і на них не так сильно впливають проблемні планети, тому вони мають реальний шанс суттєво просунутися в будь-яких справах. З легким нальотом напористості їм вдасться перемогти у будь-яких фінансових та інтелектуальних битвах. Стрілець Стрільцям може здатися, що їхнє життя зайшло в глухий кут. Якщо раптом представникам даного Знаку потрібно буде знайти новий шлях і поставити перед собою нові цілі, то в такому випадку можна скористатися медитацією під час ходьби. На прикладі оточуючих Стрільці зможуть зрозуміти, який життєвий шлях хороший, а яким точно краще не йти. Зараз той самий час, коли обережність не завадить, а вміння вчитися на чужих помилках можна вважати найкращою навичкою з усіх можливих, адже в березні багато хто оступатиметься і робитиме неправильні вчинки. Козеріг Козерогам у березні, згідно з прогнозами експертів, доведеться більше працювати, причому не лише над чимось звичним. Тому вони з високою ймовірністю зіткнуться зі втомою, стресом, енергетичним вигорянням.  Перша половина березня зовсім не схожа на вирішення юридичних проблем, а також для суперечок в цілому. Друга половина місяця, навпаки, буде ідеальною для роботи, причому Козероги можуть вирватися в лідери, перемігши своїх конкурентів та наздогнавши їх у гонці за успіх. Водолій Водолії — цікаві люди, про які є багато незвичайних фактів. Всім, хто був народжений під керуванням цього Знака Зодіаку, необхідно пам'ятати, що вони мають багато рис характеру, які притягують оточуючих. Це допоможе їм подолати тимчасові труднощі із самооцінкою та впевненістю в собі. Все, що потрібне цим людям — просто творити добро. Звісно ж, не на шкоду своїй роботі та справам, але періодично робити добрі вчинки точно варто. Якщо ними безроздільно правитиме жадібність і негатив, березень може стати місяцем великих розчарувань. Риби У Риб у березні з'являться нові можливості у сфері фінансових справ та роботи. Щоб у цьому напрямі все було добре, астрологи радять їм не забирати в далеку скриньку поточні справи. 80% успіху у березні складе вміння з'являтися у потрібному місці та у потрібний час. Інші 20% — це навички. Також Рибам варто пам'ятати про свої найголовніші секрети щастя. Багатьом людям цього знаку здається, що вони знають про себе все, але це не так. Душа Риб — це бездонне море, яке зараз важливо вивчати щодня, щоб стати успішнішим у будь-якій із сфер життя.
Дозвілля Біоенергетики розповіли, як правильно знищувати старі фотографії Багато чули про небезпеки, що підстерігають людей через їхній же портрет на фотознімку. Фахівці-біоенергетики розповіли, чому заборонено викидати фотографії і чим це загрожує в подальшому житті. Фотознімок - це не просто відбита мить, а дуже небезпечна річ. На фото фіксується все: енергетика, думки, почуття, емоції. Можна сказати, що фото - це мініатюрна копія людини, яка фіксує її стан в момент зйомки, тому викидати такі знімки дуже небезпечно. Однак багато альбомів та фотоархівів набиті величезною кількістю непотрібних знімків, на яких зображені чужі люди, незнайомі обличчя, незрозумілі пейзажі або просто фотографії, які безцільно займають місце. Фахівці стверджують, що старих фотознімків можна позбутися без шкоди для енергетики, якщо дотримуватися певних правил. Що не можна робити з фотографіямиЗаборонено викидати цільні фотознімки, причому абсолютно неважливо, подобається вам фотографія чи ні. По-перше, цей знімок може потрапити в недобрі руки. За фото легко навести порчу або провести обряд, за допомогою якого можна передати чужі проблеми і хвороби власнику знімка. Забороняється також рвати фотографії, особливо якщо на них зображено кілька людей. Таким чином можна зруйнувати життя, накликати біду, позбутися щастя і удачі. Крім того, знімки померлих необхідно як тримати, так і знищувати окремо від фотознімків живих. В іншому випадку можна залучити неприємності в життя зображених на фото людей. Позбавляємося старих фотографій правильноІснує кілька найбезпечніших і легких способів позбутися старих фотознімків: 1. Передати їх на безстрокове зберігання родичам.2. Скласти в коробку і прибрати в дальню шухляду.3. Зберегти на електронному носії, непотрібні - спалити. Вибравши спалення як спосіб позбавлення непотрібних фотознімків, дотримуйтеся порад: Перш ніж спалити фотографії, треба підготуватися морально. Якщо ви твердо вирішили знищити знімки, пообіцяйте собі не шкодувати про прийняте рішення.Підготуйтеся технічно: виберіть місце і час для проведення невеликого ритуалу.Попередньо відскануйте потрібні фотографії і запишіть їх на електронний носій (жорсткий диск або флешку). Перегляньте всі фотографії, переконайтеся в тому, що вони більше вам не знадобляться. Опустіть кожне фото в сіль так, щоб знімки були повністю засипані. Якщо фотографій дуже багато, розділіть їх на кілька маленьких пачок і проведіть ритуал у декілька заходів.Старі фотографії кладуться стопкою, після чого промовдяється: «Все добре при мені залишиться, все погане в вогні розплавиться. Стихіє вогню, збережи мене!». Фотознімки спалюються по одному, що може зайняти деякий час, тому слід заздалегідь вибрати відповідний для цього день.Попіл не викидається, а змивається разом з проточною водою.Позбавлятися старих фотокарток бажано в період спадаючого Місяця і пам'ятаючи про заходи безпеки.Позбувшись фотографій, необхідно поставити свічку в церкві за здоров'я. Так ви вбережете себе та людей, які були на фото, від енергетичних проблем. Біоенергетики впевнені, що не можна зберігати вдома фотографії, які вас дратують, нервують, викликають страх чи будь-які інші негативні емоції. Будь-які старі і непотрібні фотознімки необхідно або прибрати в таємне місце, або спалити.
Дозвілля Як визначити пристріт, поради екстрасенсів Пристріт — це цілком реальне явище у світі і жодного відношення до магії немає. Для того, щоб наврочити, необов'язково мати незвичайні здібності. Для цього достатньо мати сильне енергетичне поле. Пристріт може статися неусвідомленого. Для того, щоб наврочити людину, часом вистачає потужного потоку негативних думок, спрямованих на неї. Дізнатися вроки можна за кількома основними ознаками. Перше, що зазвичай змінюється у людині, це стан його здоров'я. Раптово з'являються головний біль, постійно виникають хвороби, настрій швидко змінюється, з'являється дратівливість, погіршується апетит, стрімко знижується або підвищується вага. Крім того, людина швидко втомлюється, її перестає цікавити все довкола. Ці зміни в організмі людини можуть свідчити про наявність пристріту. Є кілька характерних ознак пристріту. Світ довкола починає змінюватися. У людини, на якій лежить пристріт, пропадають старі друзі, і він або знаходить нових, таких же, приречених і нещасних, або залишається один. Робота та хобі вже не приносять жодної радості. Людина стає безвідповідальною. Через це він може втратити роботу і свою сім'ю. Зняти пристріт можна різними способами. Один з найефективніших способів зняти пристріт є ритуал, що очищає. Після спеціального обряду тіло і душа людини поступово починає приходити до норми. Крім цього, екстрасенси рекомендують носити з собою обереги від пристріту. Вони запобігають наведенню пристріту та захистять від негативної енергії оточуючих людей.
Дозвілля Ваш шлях до багатства за східним календарем Шлях до багатства завжди тернистий і сповнений несподіванок. Люди, наділені різними природними якостями, по-різному досягають успіху. Розвинути свої можливості допоможуть рекомендації східного гороскопу. Щоб шлях до багатства був максимально коротким, використовуйте нумерологію. За допомогою точних розрахунків ви зможете визначити свій шлях до успіху та досягти фінансового благополуччя у найкоротші терміни. Рік ЩураЛюди, народжені під цим Знаком, розуміються на грошах. Вони можуть побудувати карколомну кар'єру. Щури здатні до розважливої ​​економії та заробляння коштів, проте можуть піти на деякі вільності. Їм часом не вистачає почуття такту. Дохід цих людей може принести сфера торгівлі, біржові гри. Однак щурам варто розвивати інтуїцію, яка повною мірою допоможе їм піти шляхом, що веде до багатства. Рік БикаУ рік Бика народжені цілеспрямовані люди. Їхні амбіції допомагають їм знаходити вірний шлях до успіху, і Бики здатні піти на багато чого заради досягнення вигоди. Маючи силу волі, вони можуть обіймати будь-які посади. Їх приваблює фінансове благополуччя, яке дозволить їм жити на власний розсуд, не відмовляючи собі ні в чому. Для цих цілей Бики вибирають посади, що добре оплачуються, і планомірно йдуть кар'єрними сходами, досягаючи її вершини. Рік ТиграЕнергійні Тигри використовують свої здібності, щоб досягти поставленої мети. Вони здатні пройти шлях до багатства з грацією кішки, проте нерідко показують значні зуби, застерігаючи суперників та недоброзичливців. Ентузіазм допомагає їм обходити пастки Долі, а схильність до новаторських ідей спрощує шлях успіху. Для Тигрів важливе кохання і відданість справі, тому ідеальний варіант для них — власний бізнес, у якому вони стануть справжніми королями. Рік КроликаКролики рідко ставлять цілі, пов'язані з будівництвом карколомної кар'єри. Вони природжені раціоналісти, здатні методично накопичувати кошти, не витрачаючи їх на швидкоплинні забаганки. Кроликів чекає успіх там, де вони зможуть самі приймати важливі питання щодо фінансів. Народжені цього року люди мають усі дані, щоб стати комерсантами. Вони можуть на виправданий ризик, який обіцяє їм успіх без великих енерговитрат і капіталовкладень. Рік ДраконаДракони здатні отримати вигоду навіть із скрутного становища. Недарма народжені в цей рік мають якості вогняного ящера, який, як відомо, цінує не самі фінанси, а володіння ними і накопичення. Люди цього Знаку легко ставляться до коштів, проте мають запас, щоб ніколи не залишатися на мілині. На них чекає успіх у галузі мистецтва та науки, де вони зможуть проявити свої здібності як до творчості, так і до раціонального мислення. Рік ЗміїЗмії завжди знаходять баланс між улюбленим заняттям та зароблянням грошей. Вони здатні полегшити собі працю навіть там, де інші вибирають іншу тактику, використовуючи велику кількість власних сил та часу. Змії звикли до практичності і часто застосовують практично свої здібності до точним наук. Їхній шлях до багатства найчастіше заснований на скрупульозності. Їхній шлях — банківська справа, бухгалтерія, наука. Рік КоняОбдаровані Коні здатні отримувати зиск у тих сферах, де вони зможуть проявити свою комунікабельність. Таланти людей, народжених цього року, дозволяють їм займатися організацією різноманітних заходів, виступати на публіці та зачаровувати людей своєю непересічною акторською грою. Легкий характер та вміння пристосуватися до будь-яких обставин дозволяє коням заробляти кошти без особливих проблем. Рік КозиКози - чудові пристосуванці. Найчастіше їхній шлях до багатства ґрунтується на знаходженні людей, які забезпечать їм благополучне існування. Вони легко розташовують себе оточення, але самостійно розпоряджатися коштами можуть важко. Шлях до фінансової незалежності доступний тим, хто навчиться відрізняти справжню необхідність покупки від бажання витратити гроші на швидкоплинні примхи. Рік МавпиМавпи наділені неабияким інтелектом та природною гнучкістю, що дозволяє їм пристосовуватися до змін. Вони знають ціну своїй праці і часто знаходять шляхи успіху там, де інші бачать лише глухий кут. Майстерність людей цього Знака поширюється на сфери викладання та навчання, творчості, політики та громадської діяльності. Рік ПівняПівні норовливі і примхливі. Їм необхідна аудиторія, яка захоплюватиметься їхніми талантами та здібностями. У зв'язку з цим Півням досить легко заробляти кошти на емоціях людей. Акторські здібності народжених цього року дозволять їм швидко досягти успіху та багатства. Однак їм не варто бути надто марнотратними. Уміння вчасно відмовитися від дорогих придбань допоможе Півням швидко накопичити необхідні кошти для безбідного життя. Рік СобакиЛюди цього Знака рідко прагнуть фінансової незалежності. Вони цінують насамперед сімейний затишок та тверду опору під ногами. Прямолінійність та чесність часто шкодить людям, народженим цього року. Їхня стабільність у фінансовому плані залежить від стриманості у висловлюваннях. Якщо Собаки навчаться підлаштовуватись під оточення, працелюбність досить швидко приведе їх до успіху. Рік КабануКабани - улюбленці примхливої ​​Фортуни. Їхня фінансова незалежність бере початок у працьовитості та великих амбіціях. Люди цього року здатні до розважливості, їхня енергія дозволяє їм з ентузіазмом розвивати власні переваги, дозволяючи швидко дійти до благополуччя. Відповідальність і досягнення поставленої мети допомагають їм набути стабільність і багатство в досить молодому віці. Дотримуйтесь своєї мрії і не забувайте придивлятися до Знаків Долі, які допоможуть вам уникнути складнощів на життєвому шляху.
Дозвілля Як залучити гроші та удачу з фен-шуй Китайське вчення фен-шуй допомагає знайти потоки сприятливої ​​енергії та направити їх у потрібне русло. Відштовхуючись від цього, можна створити в будинку ідеальну обстановку та змінити свою долю. Дізнайтеся, як за допомогою фен-шуй залучити благополуччя та достаток. Як залучити багатство з фен-шуйЗона, яка відповідає за гроші, у будинках та квартирах знаходиться наприкінці приміщення, у крайньому лівому кутку. До цього місця варто поставитися уважно та дбайливо. Не допускайте там безладу, не дозволяйте, щоб цей кут припадав пилом. У ньому краще поставити грошове дерево, але добре підійде і фонтан. Ця зона не призначена для сну; розташувавши там ліжко, ви поєднаєте два різні потоки енергії, яким буде складно перебувати в одному місці. У зоні, що відповідає за фінанси, не можна розташовувати картини, де зображено велику кількість води, і ставити повзучі квіти: все це сприяє «догляду» грошей із дому. Пам'ятайте, що не можна зберігати несправні побутові прилади та зламані речі, що це не сприятливо впливає на ваше матеріальне становище. Зверніть увагу на вхідні двері: по фен-шуй вона повинна легко відчинятися, в жодному разі не скрипіти і не відбиватися в дзеркалі. Все це блокує попадання енергії до будинку.   Майстри фен-шуй радять уникати допомоги гостей при прибиранні квартири та миття посуду. Особливо не варто довіряти домашній клопіт жінці, що прийшла в будинок. Таким чином у вас віднімається багатство та благополуччя. Не забувайте про символи достатку у фен-шуй: золота рибка, виноград та жаба з монеткою у роті. Покладіть кілька монет у дзеркала так, щоб гроші відображалися, це примножить ваш капітал. Дбайливіше стежте за своїм гаманцем. Бажаючи набути фінансового благополуччя, не перестарайтеся, не женіться за грошима, яких не потребуєте. Як залучити удачу з фен-шуйПерше, що стверджують майстри фен-шуй - вдома має бути порядок, у брудне житло складно заманити удачу. У китайській науці символом успіху є вода. Можна придбати додому акваріум, який необхідно поставити на південно-східній стороні. Не забувайте регулярно чистити ємність та міняти воду. Рибок туди краще запустити золоті, в ідеалі 9 штук. Ще одним символом удачі у фен-шуй вважається корабель. Розташувати його потрібно носом усередину будинку. Це вкаже шлях позитивної енергії. Вітрильник або корабель позитивно впливатиме на вашу кар'єру. Для посилення ефекту покладіть на палубу монетки та шматочок червоної тканини. Створіть власну дошку бажань, напишіть усі свої мрії та опишіть їх якнайдокладніше. Не варто скупитися на ілюстрації. Всі ваші плани на майбутнє мають висіти на чільному місці. Прагніть, щоб у будинку завжди був позитивний настрій. Найчастіше усміхайтеся, особливо коли бачите своє відображення. Намагайтеся уникати конфліктів та сварок. Бажаємо вам благополуччя та процвітання і не забувайте натискати на кнопки та
Дозвілля Що не можна тримати в будинку: 10 речей, які притягують неприємності Сделать свое жилище настоящей крепостью и местом, которое приносит не только отдых, но и заряжает силой, не просто можно, но и необходимо. Для этого важно своевременно избавляться от вещей, которые скапливают отрицательную энергетику. Частой причиной домашнего разлада является загрязнение потоков энергии. Если в ваш дом перестал приносить радость, стал местом, где преобладают отрицательные эмоции, а усталость лишь накапливается, обратите внимание на вещи. Возможно, именно они являются источниками вашего душевного и физического дискомфорта. Старые предметы гардероба Одежда — наиболее вероятный источник негативной энергетики. Известный экстрасенс Фатима Хадуева рассказала об энергетике старых вещей. Они способны сохранять эмоции людей, поэтому вещи, в которых вас постигла неудача или неприятность, подлежат утилизации. Это касается и испорченной одежды: старая и рваная обувь не принесет в жизнь финансового благополучия. Тщательно переберите гардероб и избавьтесь от лишних предметов — таким образом вы сможете очистить энергетику дома и заодно избавитесь от ненужного хлама, засоряющего пространство. Посуда и кухонная утварь Любая хозяйка знает, что тарелки и чашки со сколами выглядят не эстетично и собирают большое количество микробов. Вдобавок эти предметы обладают мощной отрицательной энергетикой и влияют на дальнейшую судьбу. Домовой, хранитель семейного уюта, не будет помогать нерадивым людям, чей дом наполнен старыми и непригодными сковородками, кастрюлями и залежами битой посуды, которая отложена для возможного дальнейшего использования. Смело избавляйтесь от всего, что привлекает негатив. После тщательной ревизии и избавления от хлама вы сами почувствуете, как положительная энергия начинает циркулировать в доме. Растения Почти в каждом доме есть живые растения, но не все из них приносят счастье. Особой энергетикой обладают вьющиеся цветы. Плющ способен высасывать жизненную энергию и притягивать к себе разного рода неприятности. Такие растения негативно влияют на домашний уют. Однако если посадить их снаружи, то они будут защищать дом от недоброжелателей. Сухие растения тоже обладают отрицательной энергетикой, поэтому если в вашем доме присутствует высушенный камыш, задумайтесь, а так ли важно это украшение. Лучше избавиться от потенциального вредителя и вместо него использовать лечебные травы. Полынь, например, является отличным средством от всевозможного отрицательного влияния. Вещи усопшего Тонкая грань, соединяющая наш мир с потусторонним, способна открываться и пропускать энергию извне. Известным фактом является то, что многие души сильно связаны с миром живых и способны задерживаться в нашем пространстве. Не каждая душа после смерти остается праведной. Некоторые из них в силу различных причин ожесточаются и могут доставить массу неприятностей. Поэтому вещи, с которыми был связан покойный, лучше отнести в храм и не держать их у себя в жилище. Вещи прежних хозяев Часто при переезде мы обнаруживаем позабытые или ненужные вещи, оставленные прошлыми владельцами. Они хранят их энергетику и значительно влияют на окружающее пространство. Обезопасить себя и быть уверенным в защите родных стен поможет избавление от этих предметов. Обратитесь к предыдущим владельцам — возможно, они заберут забытое. Если вы не знаете прежних хозяев или они отказываются забирать оставленное, избавьтесь от их имущества. Никто не знает, какую энергию несут эти вещи, поэтому обезопасить себя не помешает. Бутылки, макулатура и прочий мусор Часто в домах можно встретить большое количество старых журналов или газет, а также пластиковых и стеклянных бутылок. Этот хлам наводняет квартиры и балконы и редко используется. Такие вещи не только захламляют полезное пространство, но притягивают в дом нищету и частые конфликты. Постарайтесь избавиться от этих предметов. Избавляйтесь от всего ненужного в доме и не бойтесь перемен. Накопленный годами бытовой мусор не дает положительной энергии циркулировать в пространстве и очищать его от негативных проявлений. Все, что имеет отношение к плохим событиям в вашей жизни, не принесет радости. Вы будете снова переживать негативные эмоции при взгляде на эти предметы. Сделайте свою жизнь уютной, а жилище — местом силы для своей семьи. Очищайте дом от негатива, и вы почувствуете, как он отвечает вам благодарностью и придает внутренних сил. Очищение собственной энергетики также важно, ведь каждый день мы сталкиваемся не только с положительными эмоциями. Частые контакты с озлобленными людьми, неизвестными предметами и завистниками способны оставить след на биополе, поэтому обезопасьте себя со всех сторон и живите полной позитива жизнью.
Дозвілля Камені-обереги від пристріту та псування Люди з «дурним оком» можуть підстерігати нас усюди. Це можуть бути як наші знайомі, з якими ми стикаємося щодня, і прості перехожі, які навмисне зливають на нас свій негатив. Як протистояти цій силі та завжди відчувати себе у безпеці? Допоможуть камені-обереги< /strong>. Найсильніші камені-обереги Місячний камінь. Цей оберег створює навколо свого володаря потужну енергетичну оболонку, через яку не проб'ється жодне заклинання та погана думка. Це камінь-талісман найкраще носити на шиї, там він працюватиме ефективніше. Агат. Потужний засіб від негативної енергії оточуючих людей. Він рятує від впливу енергетичних вампірів та націлений на збереження енергії та сил. Все, що буде спрямоване на шкоду, агат візьме на себе. Малахіт. Цей оберіг від псування та пристріту рекомендується носити дітям. Він убезпечить їх від недобрих людей та хвороб. Також малахіт захистить від поганого ока та псування. Котяче око. Цей камінь дає захист від енергії грубих слів і поганих думок, спрямованих у бік людини. Захищає від пліток та інтриг, дарує спокій та душевну рівновагу. Особливо рекомендується носити котяче око подружнім парам і тим, хто перебуває у стосунках. Цей оберіг захистить від суперників і суперниць, приворотів та любовних псів, а також зміцнить зв'язок у парі. Гагат. Магічні властивості цього каменя-оберега спрямовані на викачування з людини негативної енергії. Цей камінь можна назвати вампіром, оскільки він поглинає енергію. Часто носити його із собою не рекомендується, оскільки він може позбавити сили. Гагат добре допомагає тоді, коли людину мучать негативні емоції. Він зніме втому та поверне радість до життя. Тигрове око. Це камінь рятує від реальних загроз життю та здоров'ю. Він захищає від аварій, катастроф, стихій, раптової смерті.
Дозвілля Бузок: прикмети та магічні властивості Весна у багатьох асоціюється з цвітінням бузку. Цей чагарник не можна не любити — його пахощі та неймовірна краса цвітіння радує око, надихає та дарує по-справжньому весняний настрій. За легендою, бузок з'явився завдяки німфі Сірингу. Німфа дуже подобалася богові лісу Пану, але не відповідала йому взаємністю. І ось коли одного дня Пан наздогнав Сірінгу, але схопивши красуню, виявив, що тримає в руках гілки незнайомого дерева з гронами ароматних квітів. Засмучений Пан зламав гілочку і вона видала звук, який йому дуже сподобався. З тих пір він завжди носив сопілку, виготовлену з цього чагарника — бузку. А назва її в перекладі з грецької означає «дудочка». Прикмети про бузок та його магічні властивості Існує повір'я, що якщо знайти п'ятипелюсткову квітку бузку, то можна загадати бажання і вона неодмінно здійсниться. Бузок, посаджений поряд з будинком, вважався оберегом проти темної силиі зла. Її аромат покликаний відлякувати весь негатив та зберігати гармонію простору. Ароматерапевти стверджують, що запах бузку допомагає прийняти рішення та заспокоїти. Також її пахощі здатні зберегти енергію людини та відновити її сили. Завжди вважалося, що бузок забирає негативну енергію навколо себе і наповнює людину радістю. Так що якщо ви в поганому настрої, тобто є сенс «спілкуватися» з цим чагарником. Є повір'я, що бузок допомагає побачити віщий сон. Поставте свіжий букет бузку на підвіконня в спальні і попросіть Місяць послати вам віщий сон. З бузку раніше робили любовні талісмани. Амулет із цього чагарника допомагав знайти другу половинку, а засушені квітки, покладені в полотняний мішечок, сприяли здобуттю сімейного щастя, любові та благополуччя. Білий бузок вважається символом чистоти, радості, любові та ніжності. Бузковий бузок більше підходить для оберігання будинку.

Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний календар допоможе вам дізнатися, яким сьогодні буде настрій Місяця та як боротися з основними проблем....
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Аура людини — це ледь відчутне середовище, яке розташоване навколо тіла на відстані витягнутої руки Характерно....
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер — Найбільша планета Сонячної системи Його вплив на наше життя дуже великий
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 марта - 19 апреля) Сегодня Овны могут почувствовать приток энергии и энтузиазма Используйте это в....
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо сміливими та рішучими в любовних сп....
більше матеріалів




/-0,39183497428894-/ /-pc-/
Top