counter
Архів Повернутись назад 06 Лютого 2022
6 Лютого
Суспільство 6 лютого: Аксинів день. Що категорично не можна робити. Стрижка, пельмені та нова постіль - на жаль. 6 лютого православні християни шанують блаженну Ксенію (Аксінью). У народі день іменували півзимницею, оскільки в наших широтах саме з цього дня зима доходила до своєї половини. Другій половині зими раділи, адже вона вже вела до приходу весни та тепла, а світлові дні ставали довшими. Селяни навідувалися у свої комори та льохи, рахуючи залишки продуктів. Добре, якщо їх було рівно половина від запасеного до літа. Менше половини означало голод сім'ї, тоді доводилося купувати зерно. У давнину вся родина збиралася за столом і рідні обговорювали плани на майбутнє. Цього вечора було прийнято прощати один одному всі образи. Наші пращури намагалися розпочати життя з чистого листа. Існують певні заборони на День Аксинії: Не можна було займатися рукоділлям. Стрижку волосся та нігтів теж відкладали на інші дні. Протягом дня не міняли ліжко. Вірили, що інакше можна залучити хворобу чи біду. Не допускали лихослів'я та конфліктів з оточуючими. За своїми словами весь день слідкували дуже уважно. Від негативних тем та обговорення проблем утримувалися, побоюючись, що вони зруйнують сімейне щастя. Заборонялося відмовляти у подачі милостині. Допомога бідним і хворим такого дня була великим благом. До кінця дня не ліпили і не готували пельмені. Не можна було лінуватися. Значну частину дня присвячували роботі. Особливо віталися безкорислива робота та благодійність. Особливу увагу приділяли людям похилого віку. Їх забезпечували всім необхідним, їм не дозволяли цього дня працювати. Перед вечерею за стіл мали сідати старші. На столі не повинно бути квасу – до неврожайного року. Занадто сильно не об'їдалися, а від алкоголю взагалі відмовлялися. Припускали, що тих, хто набив животи і п'яних членів сім'ї, чекатиме нещастя. Завершити трапезу намагалися до темряви. Спати 6 лютого лягали раніше. До кінця дня прагнули встигнути зробити хоча б один добрий вчинок, щоб зберегти в домі удачу. У сновидіннях шукали підказки про своє майбутнє. Проте цього дня їх було дуже складно розшифровувати. Якщо наснився кошмар, про нього не можна було комусь розповідати, щоб він не справдився.
Сонник Сон у ніч з 5 на 6 лютого: тлумачення за місячним календарем Сни, що приснилися в ніч з 5 на 6 лютого, підкажуть, що треба зробити найближчим часом, щоб досягти успіху. Іншими словами, сновидіння шостої місячної доби підштовхнуть вас до правильного шляху. Також цієї ночі можна побачити людей, перед якими ви в боргу. Зверніть на такий сон особливу увагу: саме цей факт (невиконана обіцянка) заважає розвиватися. Крім того, у ніч із 5 на 6 лютого ви можете побачити свої пороки, щоправда, в інших людях. Тому розпізнати їх буде не так просто. Наприклад, якщо вам насниться якийсь диктатор (відомий чи ні - не так важливо), значить, вам настав час упокорити гординю. Якщо в ніч з 5 на 6 лютого ви побачите мандрівника, то ви далекі від реальності. Якщо не приземлитесь, ризикуєте далі витати в хмарах. Тоді удачі не чекайте. Якщо в ніч із суботи на неділю вам насниться вечірка, потрібно запам'ятати свою роль на ній. Якщо навколо вас багато людей напідпитку, значить, насправді ви оточені недругами, які прикидаються добрими приятелями. Якщо ж ви зайве випили уві сні, то в житті вам потрібно побоюватися сумнівних задоволень. Можливо, ви піддастеся спокусам, про що згодом будете шкодувати.
Гороскоп Любовний гороскоп на 6 лютого 2022 року: що обіцяють астрологи Сьогодні зірки дарують особливу енергійність та впевненість у любовних справах, спонукаючи діяти та налаштуватися на перемогу. Тому сьогоднішній день – гарний час для того, щоб наважитися зробити новий крок у стосунках або завести багатообіцяюче знайомство. Не бійтеся йти новими шляхами та експериментувати на ходу. Пам'ятайте: якщо ви хочете мати те, що ніколи не мали, вам доведеться робити те, чого ви ніколи не робили. ОВНИ Цього дня ви можете посваритися з партнером через те, що ваші думки відрізнятимуться. Щоб цього не сталося, виявіть мудрість: у кожного є право на думку. ТЕЛЬЦІ 6 лютого проведіть разом із обранцем та переважно вдома, радять зірки. Намагайтеся уникати самотності та екстриму. Щодо безпеки це буде не ваш день. БЛИЗНЮКИ   Якщо вас щось не влаштовує у ваших стосунках, 6 лютого можете спробувати змінити їх. Причому зміни будуть настільки позитивними, що припадуть до душі та партнеру. РАКИ Цього дня вам потрібно буде взяти ситуацію під особистий контроль. Здається, друга половинка погано справляється зі своїми обов'язками. Покажіть їй, як треба, радять зірки. ЛЬВИ Цього дня вам необхідно буде виступити у ролі вчителя для коханої людини. Не шкодуйте слів та емоцій, закликають зірки. 6 лютого ви зможете буквально перевернути його світ. ДІВИ Друга половинка цієї неділі повинна стати вашим напарником і найкращим другом. Зірки кажуть, тільки разом ви зможете досягти відчутних результатів. ТЕРЕЗИ Вам час визначатися, кажуть зірки. Якщо ви хочете бути з цією людиною, то потрібно щось міняти у ваших стосунках. 6 лютого ви зможете зробити правильний вибір. СКОРПІОНИ У цей день друга половинка може постраждати через вашу гостру мову, кажуть зірки. І закликають вас більше мовчати 6 лютого. Ваш гумор може зіграти з вами злий жарт цієї неділі. СТРІЛЬЦІ 6 лютого партнер може спровокувати вас на якийсь не дуже гарний вчинок, кажуть зірки. І радять вам ретельно фільтрувати свої кроки цієї неділі. КОЗЕРІГИ Якщо обранець цього дня влаштує вам сцену ревнощів, швидше за все, для цього у нього буде привід - плітки. Постарайтеся розвіяти його підозри - не жартуйте. ВОДОЛІЇ Цього дня ви будете на одній хвилі із партнером, кажуть зірки. І радять вам намітити на неділю обговорення спільних планів на майбутнє. РИБИ Якщо у вас із другою половинкою є якісь недомовленості, 6 лютого можете спробувати їх нейтралізувати. Зірки будуть на вашому боці цієї неділі.
Суспільство Погода на 6 лютого 2022 року: народні прикмети та прогноз синоптиків Наші пращури помітили, якщо в цей день погода буде непогожою, то і осінь буде такою. Наші пращури помітили, якщо у цей день погода хороша, то й осінь буде холодною. Існувала в народі і така погодна прикмета: якщо візерунок на вікнах піднімається вгору, значить, морози міцнішають, якщо спускається вниз, то на горизонті відлига. 6 лютого на всій території України очікується потепління. Подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +6 градусів. Про це повідомляє Український гідрометцентр.На заході країни завтра очікується незначний сніг, водночас температура повітря вдень підніметься до +3…+5 градусів. Вночі буде прохолодно, від +1 до -1. Невеликі снігопади очікуються у східних областях. Там термометри вдень покажуть від +1 до +4, а вночі похолодають до -8. На решті території країни опадів не прогнозують. На півночі потеплішає до +1…+4 вдень, а вночі термометри покажуть від -1 до -4. Така ситуація завтра очікується і в центральних областях. У південних областях завтра вдень прогнозують від +3 до +6, а уночі термометри покажуть від +1 до -1 градуса. У Києві сьогодні опадів не прогнозують. Погода буде теплою та малохмарною. За даними синоптики, вдень температура повітря прогріється до 4 градусів, а вночі похолодає до -1.
Суспільство Народні прикмети на 6 лютого 2022 року. Що обов'язково сьогодні треба зробити В этот день православные вспоминают блаженную Ксению, которая утратила рассудок после кончины своего мужа, однако обрела дар "прозрения сердец и будущего". 6 февраля нельзя лениться. Того, кто будет выполнять свою работу быстро и качественно, святая Ксения одарит успехом.  В этот вечер было принято прощать друг другу все обиды. Наши предки старались начать жизнь с чистого листа. Строго-настрого запрещено объедаться в этот день. Ксения была известна своим аскетичным образом жизни, поэтому 6 февраля нужно придерживаться умеренного рациона. Иначе можно навлечь на себя неприятности.  По поверьям, 6 февраля молодым членам семьи не стоит первыми садиться за стол - это должны делать старики. В противном случае в дом придёт страшная болезнь, которая может унести жизнь кого-то из домочадцев.  Лишиться здоровья можно и в том случае, если в этот день заняться перестиланием постели, выбиванием подушек и одеял. В этом были уверены наши предки.  Они же считали, что 6 февраля пожилым людям не следует заниматься вязанием или шитьем - тем, что связано с завязыванием узлов. В народе говорили: сократишь свой и без того недолгий век.  Не рекомендуется 6 февраля обрезать волосы. Зачастую этот совет предков был связан с опасением сократить свой срок на земле. Однако на 6 февраля у них существовала другая примета: если пострижешься на Ксению, привлечёшь в жизнь пустые хлопоты. 
Політика Спонсорована Кремлем Ле Пен заявила, що виведе Францію з блоку НАТО Кандидат у президенти Франції від правої партії «Національне об'єднання» Марін Ле Пен заявила, що у разі її обрання президентом країна покине НАТО. Про це вона сказала під час зустрічі з виборцями у Реймсі. За її словами, Франції потрібно вільно захищати свої інтереси та вийти з військових блоків. "Тому ми вийдемо з Об'єднаного командування НАТО, щоб нас більше не могли втягнути у чужі конфлікти", - цитує її РИА Новости. Вибори президента Франції заплановані на квітень 2022 року. У липні 2021 року Ле Пен була переобрана лідером «Національного об'єднання». Нагадаємо, під час попередніх виборів європейські ЗМІ писали про те, звідки йде фінансування виборчої компанії лідера вкрай правої французької партії "Національний фронт" Марін Ле Пен. Свого часу французькі банки відмовилися кредитувати "Національний фронт" через расистське та антисемітське минуле цієї партії. Праві на чолі з Марін Ле Пен були змушені шукати можливості фінансування в інших місцях. Зважаючи на те, що Ле Пен є противницею ЄС і НАТО і не приховує своїх ідеологічно близьких поглядів з Росією у 2014 році "Національний фронт" отримав кредити від російських банків на суму 11 млн євро (9,4 млн фунтів). Один із кредитів - на 9 млн євро - був виділений невеликим "Першим чесько-російським банком", який на той час мав зв'язок з Кремлем. У своїх розмовах із господарем Кремля Ле Пен неодноразово висловилася проти накладених Європою на Росію санкцій та підтримувала анексію Криму Росією. Росія справді хотіла використати Марін Ле Пен для легітимізації своїх дій у Криму. Ми знаємо про це, тому що російська група хакерів "Шалтай-Болтай" опублікувала СМС-листування, ймовірно, між кремлівським чиновником та російським депутатом. Про це писали у BBC Panorama. З листування, що мало місце в середині березня 2014 року, випливає, що пара обговорювала можливість поїздки Марін Ле Пен до Криму як спостерігач на референдум, який передував анексії півострова. "Дуже потрібно, я сказав начальнику, що ти з нею в контакті", - пише кремлівський чиновник. Марін Ле Пен не поїхала до Криму. Натомість вона публічно підтримала підсумки референдуму, сильно втішивши цим учасників листування. "Не підвела", - йдеться в одному із СМС, після чого йде смайлик. "Потрібно буде французам від нас якийсь респект зробити... Це важливо", - слідує відповідь. Деякі впевнені, що 9-мільйонний кредит, виділений "Національному фронту" пізніше того року, якраз був нагородою Марін Ле Пен за підтримку дій Росії в Криму.
Події У Марокко помер хлопчик, що впав у колодязь П'ять днів тому весь світ з напругою почав стежити за перебігом рятувальної операції, що розгорнулася в Марокко. Тоді повідомлялося, що в сільській місцевості п'ятирічний хлопчик на ім'я Райян провалився в колодязь завглибшки близько 32 метрів. Операція з порятунку дитини тривала усі ці дні.Спроби витягнути дитину без підкопу не мали успіху - рятувальники не змогли дістатися до неї. Тож стали рити підкоп. У ході роботи було задіяно екскаваторів, щоб полегшити можливість рятувальників дістатися хлопчика. Хід операції був ускладнений кам'янистою місцевістю, рятувальники змушені були діяти акуратно, щоб не сталося обвалення ґрунту.Канцелярія короля Марокко Мохаммеда VI повідомила в ніч на неділю про смерть хлопчика Райяна, якого рятувальники витягли з 32-метрової криниці, звідки його намагалися витягти протягом п'яти днів. "Його величність король Мохаммед VI зателефонував батькам хлопчика Райяна, що помер, впав у колодязь, і висловив їм співчуття", - йдеться в отриманій РІА Новини заяві канцелярії. Король повідомив, що уважно стежив за розвитком ситуації і віддав укази всім органам королівства, що мають відношення, вжити заходів щодо порятунку дитини. Він також подякував рятувальникам. За інформацією марокканських ЗМІ, дитина отримала травму голови. Рятувальна операція привернула велику увагу місцевих та світових ЗМІ та по-справжньому об'єднала арабський світ. Навіть ЗМІ Алжиру, який розірвав дипвідносини з Марокко, закликали своїх читачів молитися за порятунок дитини.
Спорт На Росії дивуються, чому українська команда не аплодувала переможниці від країни окупанта На сьогоднішніх змаганнях у Пекіні з фігурного катання Каміла Валієва, представниця країни окупанта, яка виступає на Олімпіаді під прапором ROC, посіла перше місце у короткій програмі у рамках командного турніру. Друге місце посіла Вакаба Хігучі з Японії (74,73 бала), третьою стала канадська спортсменка Мадлен Скізас (69,60). Виступ 15-річної спортсменки сподобався і суддям і суперникам настільки, що багато хто став аплодувати їй стоячи. Не стали висловлювати своє ставлення до перемоги суперниці спортсмени з команди України, і не дивно: вона ж представник країни, яка веде війну проти нашої країни вже восьмий рік. Поведінка української команди не на жарт схвилювала російські ЗМІ. На Росії не можуть зрозуміти, чому так повелася наша команда (справді, - чому так, на восьмий рік війни? прим. ред.). Олімпійський чемпіон у чоловічому одиночному катанні Олексій Ягудін у розмові з «Спорт-Експрес» вибухнув гнівною тріадою про те, що українці змішують спорт та політику, а також не поважають суперників. Більше того, він зі здивуванням та обуренням зазначив, що подібні речі відбуваються регулярно з боку українців до представників країни окупанта. «Вони [українці] єдині, хто не поаплодував стоячи нашій чудовій фігуристці. Мені було дуже сумно на це дивитися.», - заявив він. Як шкода, що немає на них Задорнова пояснити їм їхнє нерозуміння.
Коронавірус В Україну прибула перша партія препарату від COVID-19 у вигляді пігулок Міністр охорони здоров'я України Віктор Ляшко на своїй сторінці Facebook повідомив, що сьогодні, 6 лютого 2022 року, в Україну прибула велика партія пігулок у 60 тисяч курсів від COVID-19 виробництва американської фармацевтичної компанії Merck Sharp&Dohme. Йдеться препараті "Молнупіравір". За словами міністра, ліки повинні допомогти у боротьбі з COVID-19 та зберегти життя пацієнтам із груп ризику. "Найближчим часом Міністерство охорони здоров'я розподілить ліки та відправить до регіонів. До квітня 2022 року в Україну надійдуть ще 240 тисяч курсів препарату", - зазначив Ляшко. Він додав, що "Молнупіравір" - це противірусний препарат прямої дії, який блокує фермент, необхідний вірусу для відтворення генетичного коду. Цим самим він запобігає розмноженню вірусу та знижує ризик тяжкого перебігу хвороби.
Політика Лукашенко виговорився на повну про Україну в інтерв'ю Соловйову Лукашенко в интервью Соловьеву очень пренебрежительно отозвался о Зеленском, назвав его «безголовым» и считает, что Запад толкает украинского президента на войну. "Да, и я это знаю не из СМИ, а я знаю, как это делается, как вы говорите, у нас спецслужбы тоже неплохо работают, мы это прекрасно знаем, что их к этому толкают. И даже Зеленский, прости меня, первый раз скажу, безголовый, хотя я не ожидал, что он себя так будет вести, он уже начал кричать нет-нет войны, не будет, войны нет и так далее. Они уже его сейчас в стойло пытаются загнать, чтобы он говорил, что война будет, мы нападем и прочее", - сказал Лукашенко. Лукашенко заявил, что Минск не будет поставлять Украине горюче-смазочные материалы и электричество, если Киев инициирует обострение с Россией или на Донбассе, сказал Лукашенко в интервью Владимиру Соловьеву. Также Лукашенко заявил, что Москва и Минск нарисовали "красные линии" для Киева, перейдя которые - в частности, если решит в военный способ смести оккупационные администрации на неподконтрольных сейчас Украине территориях, то на защиту этих администраций встанет и Беларусь, совместно с Россией. Лукашенко также заявил, что «США толкают Киев к войне». ( прим. ред.: Еще раз - это не действия оккупантов из Российской Федерации  вынуждают Украину защищаться, а «США толкают Киев к войне».) Лукашенко уверен, что Украина войдёт в Союзное государство России и Беларуси через 15 лет. "Если вы говорите, срок 15 лет, уверен, что там будет Украина, если мы не наделаем ошибок", - сказал Лукашенко.  
Суспільство Епопея з пластиковими пакетами продовжується: скоро їх заборонять зовсім З 1 лютого 2022 року в Україні встановили мінімальні роздрібні ціни на пластикові пакети, а з 10 березня частина пакетів взагалі буде заборонена. Про це йдеться у рішенні Кабміну, опублікованому на сайті Мінекономіки. Так, з 1 лютого 2022 року мінімальні роздрібні ціни на пакети зі стінками товщиною понад 50 мікрометрів, призначені для пакування та транспортування товарів та продуктів у точках роздрібної торгівлі, громадського харчування та сфери послуг складають: 2,00 грн – пакет без ручок та бічних складок; 2,50 грн – пакет без ручок, але з бічними складками або ручками без бічних складок; 3,00 грн – пакет із ручками та бічними складками. Подібне рішення законодавці пояснюють турботою про навколишнє середовище та прагненням до зменшення забруднення природи поліетиленовими пакетами. У червні 2021 року набрав чинності Закон № 2051-1 “Про обмеження обігу пластикових пакетів на території України”. Законом, зокрема, забороняється безкоштовне розповсюдження пластикових пакетів у роздрібній торгівлі та громадському харчуванні з 10 грудня 2021 року.  З 10 березня 2022 року в Україні забороняється поширення в магазинах та закладах громадського харчування надтонких (зі стінками завтовшки менше 15 мікрометрів), тонких (зі стінками завтовшки від 15 до 50 мікрометрів) та оксораскладних пластикових пакетів. Їх замінятимуть паперовими, або крохмальними аналогами, які можна розповсюджувати безкоштовно. Не виключено, що подібне рішення може спричинити зростання вартості товарів через значно більшу собівартість подібних аналогів. При цьому, до 1 січня 2023 року заборона не діє на біорозкладні та надтонкі пластикові пакети, призначені для пакування та транспортування свіжої риби, м'яса, сипучих продуктів, льоду та використовуються як Первинна упаковка. Порушникам вищезгаданого закону загрожують серйозні штрафи від 1700 до 3400 гривень. Повторне порушення збільшить суму, яка  становитиме від 3400 до 8500 грн.
Політика Лукашенко розповів, як він "переможе Україну" Користувачі в соціальних мережах порівняли Олександра Лукашенка з Адольфом Гітлером. Саме так відреагували читачі на витримки, що публікуються, з його інтерв'ю топ-пропагандисту російського телебачення Соловйову. Приводом для порівняння стало висловлювання Лукашенка свого прогнозу щодо його прогнозів на випадок війни з Україною.  Відповідаючи на це питання пропагандиста, Лукашенко спрогнозував досить коротку війну з Україною. За його словами, у разі її початку, вона тривала б "три-чотири дні". Лукашенко заявив, що Україна ніколи не воюватиме з Росією та Білоруссю, бо "там нема кому воювати". За його словами, з ними (союз Росії та Білорусі) "безперспективно воювати". "Ми не говоримо про ядерну зброю, але нас краще не чіпати. Україна ніколи з нами не воюватиме. Ця війна триватиме максимум 3-4 дні. Там не буде кому проти нас воювати". Він упевнений, що на Заході розуміють нібито безперспективність війни із силами Організації Договору про колективну безпеку. Лукашенко каже, що поки "сюди" перешлють війська, то їхні солдати вже будуть у Ла-Маншу. У разі потреби сили будуть збільшені.  "Був уже такий один "переможець". І план у нього був швидкий - як ситро. План "Барбаросса" називався", - коментую читачі. Дісталося в порівнянні і Соловйову, безпосередньо його не прирівняли до Геббельса сучасності (наголошуючи, що пропагандист - "жалюгідна сошка"), але погодилися з тим, що Пауль Йозеф був ідейним учителем пропагандиста.  
Коронавірус На Росії зафіксували два нові побічні ефекти від "Супутник-V" За прошедшую неделю на России были одобрены внесения изменений в инструкцию «Спутник V» («Гам-КОВИД-Вак»). В частности был дополнен раздел «Побочные действия», куда были добавлены два новых побочных эффекта: остеоартрит и фотофобия. Информация размещена в Государственном реестре лекарственных средств. На сайте медицинских ведомств страны оккупанта уточняется, что заболевание суставов (остеоартрит) и светобоязнь (фотофобия) может встречаться у каждого сотого или тысячного, получившего вакцину. Вероятность возникновения обоих побочных эффектов оценена как «нечастая». По классификации ВОЗ побочный эффект может встречаться у каждого сотого или тысячного, получившего вакцину. Данные по частоте встречаемости приведены в инструкции препарата. Там же указано, что информация о нежелательных реакциях получена в рамках клинических исследований и фармаконадзора. В новой инструкции вакцины изменена частота встречаемости ранее известных побочных эффектов. Снижена частота желудочно-кишечных нарушений — тошноты, рвоты, диспепсии. Они могут встречаться «очень редко», указано теперь в документе. По приведенной классификации, проявляются у одного человека из 10 тыс. вакцинированных. Изменена частота встречаемости заложенности носа, першения в горле и ринореи. По новым оценкам, это очень редкие побочные эффекты. Также очень редко могут возникать увеличение регионарных лимфатических узлов, головная боль, головокружение и обмороки. Также в инструкцию включены описания единичных случаев воспалительной полиневропатии, однако связь с введением вакцины не установлена.    
Гороскоп Гороскоп на 7 лютого 2022 року. Близнюки, віддайте перевагу звичайній побутовій. Козерога, цінуйте людей, які вас підтримують 7 лютого 2022 року. 7, 8 місячний день. Місяць, що росте в знак Телець ♉. Несприятливий день за місячним календарем. Складний критичний день. Намагайтеся утриматися від будь-якої активної діяльності абсолютно у всіх областях. Краще зберегти життєві сили, ніж витратити їх на порожню балаканину. Присвятіть себе посту, стриманості. Звільніться від непотрібних контактів і подивіться життя тверезим поглядом. ♈️ Овен Загальний гороскоп для Овнів на 7 лютого говорить, що в спілкуванні з іншими людьми потрібно бути м'якше, звертайтеся за допомогою до колег, якщо це буде необхідно. Ближче до вечора дізнаєтеся новина, яку давно хотіли почути. Результат буде куди кращим, ніж ви уявляли. ♉️ Телець Місяць для Тельців на 7 лютого говорить, що нові справи не варто починати - не найкращий час для планування і початку нових проектів. Завдяки наполегливості вдасться залучити впливових і багатих інвесторів до свій проект. Ретельніше підбирайте продукти для свого раціону. ♊️ Близнюки Гороскоп для Близнюків на 7 лютого стверджує, що сьогодні віддати перевагу побутовим справах. Не варто захоплюватися серйозними косметичними процедурами. Не шкодуйте фінансів на те, що може підняти вам настрій. ♋️ Рак Місяць для Раків на 7 лютого говорить, що не бійтеся проявляти наполегливість, особливо в питаннях, які стосуються вашого життя і особистих інтересів. Не дозволяйте оточуючим маніпулювати вашою думкою та інтересами. ♌️ Лев Місяць для Львів на 7 лютого каже, що сьогодні самотність піде на користь. Хороший день, щоб розслабитися і побути в собі. Постарайтеся нікого не залучати до вирішення своїх проблем. ♍️ Діва Астрологи для Дев на 7 лютого кажуть що ви будете перебувати в піднесеному настрої і зможете добре потрудитися і відпочити. Не забувайте про стан здоров'я, не ігноруйте явні симптоми. При необхідності зверніться до лікаря. ♎️ Терези Зодіакальний прогноз для Терезів на 7 лютого рекомендує стежити за своїм емоційним станом, можливе виникнення ситуацій, яке викличе у вас обурення, агресію і невдоволення. Головне, не вихлюпують свій поганий настрій на тих, хто вам близький і дорогий. ♏️ Скорпіон місяць для Скорпіонів на 7 лютого каже, що сьогодні у вас вистачить дипломатичних здібностей і вміння знаходити потрібні слова в спілкуванні з співрозмовником. У другій половині дня можуть виникнути раптові справи на роботі. До вечора все стабілізується, чекайте запрошення на яскраву вечірку. ♐️ Стрілець Зірки для Стрільців на 7 лютого пророкують, що пророкують, що всі недавні проблеми будуть вирішені. Йде сприятливий період для нових знайомств і всього, що пов'язано з любов'ю. Можливо, доведеться звернутися за допомогою до досвідчених фахівців. ♑️ Козеріг Загальний гороскоп для Козерогів на 7 лютого каже, що хоч цей день і виявиться наповнений суєтою, але не можна сказати, що він буде порожній. Цінуйте людей, які вас підтримують в найскладніших ситуаціях. Увечері не буде зайвою легка гімнастика, йога або розтяжка. ♒️ Водолій Астропрогноз для Водоліїв на 7 лютого каже, що сьогодні проявляйте свої креативні здібності, навіть якщо ваша основна діяльність не передбачає цього, пробуйте щось впровадити цікаве в свою повсякденність. Вечір присвятіть планування цікавих і насичених вихідних. ♓️ Риби Астрологи для Риб на 7 лютого стверджують, що багато, що буде відбуватися сьогодні, змусить вас абсолютно по-новому поглянути на своє життя. Здається, вона вимагає кардинальних змін, які можна починати вже.

Картини з фен-шуй: які з них приваблюють удачу, кохання та гроші
Картини з фен-шуй: які з них приваблюють удачу, кохання та гроші
Не секрет, що всі речі в будинку мають енергетику — негативною чи позитивною Вчення фен-шуй підкаже, які карти....
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Одним із найсильніших талісманів фен-шуй є дзвіночок Цей домашній оберіг не лише привабить успіх у справах, а ....
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли ви відчуєте себе особливо енергійно та активно....
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
20 квітня о 15:42 розпочнеться 13-й місячний день Фаза Місяця - зростаюча
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваше почуття авантюризму та прагнення нових вражень можуть призвест....
більше матеріалів




/-0,36538004875183-/ /-pc-/
Top