counter
Архів Повернутись назад 06 Січня 2019
6 Січня
Наука і технології Космічний корабель NASA New Horizons вийшов на зв'язок із відстані в 4 мільярди миль Наукова команда американського аерокосмічного агентства NASA New Horizons отримала підтвердження, що їхній космічний корабель пережив зустріч із крижаним світом в 4 мільярди милях від Землі, відомим як Ultima Thule. «Наш космічний корабель New Horizons уникнув пошкоджень при зустрічі з крижаним світом Ultima Thule. Ми тільки що виконали найдальший політ і готові до наукових передачам Ultima Thule, які допоможуть нам зрозуміти походження нашої Сонячної системи », - заявила менеджер по операціях місії Аліса Боуман. За її словами, наукова група тепер очікує отримання докладних знімків, а також показань температури, спектрального аналізу і кількість частинок - зі світу, який вважається одним з найбільш примітивних об'єктів у нашій Сонячній системі.
Здоров`я «Як пережити свята». Супрун дала ще одна порада українцям Любителі добряче поїсти, а потім «допомогти» шлунку переварити всю цю їжу за допомогою ферментних препаратів, повинні обов'язково враховувати той факт, що кілька таблеток до рясного застілля не врятують від важких наслідків переїдання. В цьому випадку універсальна порада - їсти менше і не покладатися на силу «чудодійних» пігулок. Про це в Facebook написала виконуюча обов'язки голови МОЗ України Уляна Супрун. «Ферментні препарати медики рекомендують для лікування різних хвороб шлунково-кишкового тракту, а не просто для того, щоб пацієнт міг більше з'їсти. Немає достатніх доказів ефективності та безпеки таких препаратів при переїданні або печії. Перед прийомом ферментних препаратів обов'язково проконсультуйтеся з лікарем. Самостійно приймати скільки хочеться таблеток не треба. А щоб пережити всі свята без проблем з травленням - просто не переїдайте», - написала Уляна Супрун.
Політика Суд відхилив позов «Оппоблока» про рішення ЦВК про дільниці в Росії Апеляційний адміністративний Києва не задовольнив позов представників «Оппоблока» про незаконність постанови Центральної виборчої комісії України про закриття всіх виборчих дільниць під час голосування на виборах президента України на території Росії. Про це заявив глава парламентської фракції «Опозиційного блоку» Вадим Новинський. «Законних підстав приймати таке рішення у Центральній виборчій комісії немає. Однак, незважаючи на це, суд в задоволенні нашого позову відмовив. Команда «Оппоблока» оскаржуватиме це рішення суду в Касаційному суді в складі Верховного Суду», - заявив Новинський. Нагадаємо, 31 грудня ЦВК на прохання міністерства закордонних справ закрила всі дільниці для голосування в країні-агресора РФ. Глава МЗС України Павло Клімкін заявив, що це було зроблено заради безпеки самих виборців, так як проведення вільних і чесних виборів на території Росії зараз неможливо.
Економіка З цього року в Україні можна самому вибирати вік виходу на пенсію З 2019 року громадяни України можуть самостійно обирати вік виходу на пенсію. Це стосується всіх тих українців, у кого є 40 років трудового стажу, повідомила експерт в сфері пенсійного забезпечення Галина Третьякова. «Така норма була і раніше закладена в пенсійній реформі, проте до 2019 роки не спрацьовувала. Насправді пенсійний вік в Україні зростає поступово, для різних категорій населення він різний. У жінок він з 2011 року збільшується планово - щорічно плюс півроку. В цьому році жінки виходять на пенсію в 57,5 ​​років. Закінчиться підвищення пенсійного віку в 2021 році », - повідомила Галина Третьякова. Також експерт розповіла, що соціальна реформа, розпочата в жовтні 2017 року, додала ще два пенсійних віку. Перший - в 63 роки, якщо у людини не вистачає робочого стажу. Другий - в 65 років, якщо цього стажу немає зовсім. У цьому випадку громадянин буде отримувати тільки соціальний мінімум.
Події оформление ленты  Хотіла переночувати. У дворі в Києві знайшли обгоріле тіло жінки У Києві співробітники поліції розслідують загибель бездомної жінки, яка вирішила переночувати на матраці під балконом багатоповерхового житлового будинку на Академмістечку і згоріла, повідомляє «Інформатор». Як повідомляється, в суботу, 5 січня, близько 21:00 рятувальникам повідомили про загорання біля будинку №25 по вулиці Академіка Єфремова в Києві. За словами очевидців, під балконом квартири на першому поверсі загорівся матрац. На місці події рятувальники виявили тіло жінки, після чого викликали співробітників поліції. Вік загиблої жінки встановити не вдалося, документів при ній не було документів. За попередньою версією правоохоронців, жінка була бездомною і вирішила переночувати під балконом. Вона могла закурити і заснути. Точну причину смерті жінки встановлять експерти.
Культура оформление ленты  Кінокритики назвали кращий фільм 2018 року Рішенням асоціації американського національного Товариства кінокритиків найкращим фільмом минулого року стала кінострічка «Вершник» режисера Хлой Чжао, повідомляє The Hollywood Reporter. У фільмі «Вершник» йдеться про молодого ковбоя, який був змушений залишити родео після серйозної травми голови. Друге місце зайняла драма мексиканського режисера Альфонсо Куарона «Рома». Альфонсо Куарон також був визнаний кращим режисером. Третє місце, на думку кінокритиків, зайняв південнокорейський фільм режисера Лі Чхан-дона «Палаючий». Кращим актором 2018 року був визнаний Ітана Хоука, який виконав головну роль у фільмі Пола Шредера «Щоденник пастиря». А кращою актрисою стала Олівія Колман за роль у фільмі «Фаворитка». Крім того, кращої сценарної роботою кінокритики визнали фільм «Смерть Сталіна».
Політика Геращенко: З Москви кричали, а в Києві шипіли на Томос. Наступна зупинка - ЄС і НАТО Після отримання Томосу про автокефалію Православної церкви України наступною метою України є вступ до Європейського Союзу та Північноатлантичного альянсу (НАТО). Про це на своїй сторінці в Facebook написала перший віце-спікер парламенту України Ірина Геращенко. «П'ять років, поки йде війна, опозиція нам говорила: Угода про асоціацію з Євросоюзом не підпишуть. Але ця Угода є і успішно працює, допомагаючи реформувати і міняти Україну. Потім опозиція кричала, що нам ніхто не дасть безвізовий режим. Безвіз є, і тепер не тільки ті нардепи з диппаспорта, що блокували отримання безвізу, можуть їздити по світу, але і всі українці. З Москви нам кричали, а в Києві шипіли, що Томос Україні не дадуть. Тепер томос наш, а наступна зупинка - Євросоюз і НАТО», - написала Ірина Геращенко.
Події Встановлено причину смерті дівчини, тіло якої знайшли у валізі Експерти встановили, що смерть 19-річної мешканки Новомосковського району Дніпра, тіло якої було знайдено в валізі в сміттєвому баку на проспектів Героїв, наступила через механічну асфіксію, дівчину задушили. Про це повідомили в прес-службі поліції. «Згідно з висновками судово-медичної експертизи смерть дівчини настала внаслідок тупої травми шиї та механічної асфіксії», - сказано в повідомленні поліції. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за статтею «умисне вбивство». Зараз поліція вживає всіх заходів, спрямовані на встановлення особи, причетної до цього резонансного злочину. Нагадаємо, 5 січня поліція звернулася до жителів Дніпра з проханням допомогти в упізнанні дівчата, тіло якої було знайдено в валізі. Через час знайшлися родичі померлої і підтвердили її особистість - це 19-річна Дарія Білоус.
Політика Росія створює в Великобританії нову шпигунську мережу Росія створює в Великобританії нову мережу шпигунів після викриття підозрюваних в хімічній атаці в англійському Солсбері. Про це повідомляє Daily Mail. Як повідомляється, в Британії стурбовані тим, що в Росії після провалу отруєння Сергія Скрипаля в Солсбері було ліквідовано Головне розвідувальне управління Генштабу, і тепер все шпигунські операції очолює Служба зовнішньої розвідки, яка намагається відновити шпигунську мережу в Великобританії. Служба зовнішньої розвідки Росії становить велику загрозу через більш високого професіоналізму її співробітників. «Якщо Москва стала виділяти більше ресурсів для Служби зовнішньої розвідки і більше свободи для роботи їх шпигунів в Британії, що, як ми вважаємо, відбувається зараз, то це викликає значно більшу стурбованість, так як співробітники СЗР більш професійні», - відзначило джерело видання.
Спорт Промоутер: Наступним суперником Усика стане Повєткін або Ортіс Промоутер абсолютного чемпіона світу в першій важкій вазі українського боксера Олександра Усика (16-0, 12 КО) Олександр Красюк назвав можливих суперників українця на найближче майбутнє. «Зараз ми не проводимо переговорів, Саша і вся його команда відпочивають. Однак хочу сказати, що у нас є проблеми з підбором суперників для Усика в суперважкій вазі. Ті ж Міллер і Паркер відмовляються від бою. Такам кинув виклик Чісорі, а Уайт в квітні проведе бій з Джошуа. З реально хороших боксерів для дебюту Олександра Усика в хевівейті залишилися тільки Повєткін і Ортіс. З великою ймовірністю, хтось із цих боксерів може стати першим суперником українця в суперважкій вазі. Якщо нам не вдасться домовитися з цими боксерами, тоді в березні Олександр Усик в крузервейте проведе обов'язковий захист проти росіянина Лебедєва», - розповів Олександр Красюк.

10 слів, які притягують успіх
10 слів, які притягують успіх
Для того, щоб отримати радість життя, позбутися проблем і досягти успіху, не потрібно прикладати титанічних зу....
Як зрозуміти, що ваше життя скоро зміниться: 5 ознак
Як зрозуміти, що ваше життя скоро зміниться: 5 ознак
Час не стоїть на місці, як і наше життя Зміни неминучі, деякі з них здатні вказати початку нового етапу
Лунный день сегодня 23 апреля 2024 года
Лунный день сегодня 23 апреля 2024 года
Щодня на нас з вами чекають нові пригоди, і щоб вони були позитивними, важливо прислухатися до порад астрологі....
Сон у ніч з 22 на 23 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 22 на 23 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
23 квітня о 19:32 розпочнеться 16-й місячний день Фаза Місяця – зростаюча
Гороскоп від Анжели Перл на 23 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 23 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 23 квітня 2024 року, представлений Анжелою Перл, обіцяє успішний початок дня, наповненого продукти....
більше матеріалів




/-0,56327390670776-/ /-pc-/
Top