counter
Архів Повернутись назад 06 Січня 2018
6 Січня
Здоров`я Програма "Доступні ліки" перестала працювати в Черкасах Державна програма повної або часткової компенсації вартості ліків для хворих на серцево-судинні захворювання, бронхіальну астму і діабет II типу, перестала працювати в Черкасах. Міські аптеки на даний момент знижок не надають, повідомляє 5 канал. Місцеві жителі не проінформовані про причини проблеми. Всього в місті майже 50 аптек брали участь в програмі. За рік вона була використана 40 000 городян. Однак з 20 грудня її призупинили. "Доступні ліки" фінансують з державного бюджету. Гроші на програму надходять до обласного бюджету, а далі розподіляються по населеним пунктам. Головна вимога - обласний і місцеві бюджети повинні бути прийнятими. У Черкасах головний фінплан міста на цей рік намагалися прийняти тричі. Сьогодні депутати знову спробували зібратися на сесію, але з 42-х прийшли тільки 12.
Економіка У маршрутках Тернополя за проїзд доводиться платити двічі, а то і тричі за раз Звичайне невміння користуватися валідаторами і карткою для проїзду в Тернополі призвело до того, що з рахунків громадян знімалися більші суми, ніж потрібно, кажуть мешканці міста. Про це написав у соцмережі користувач Ігор Краснопірка. "Відкрив секрет, як знімає по 2 рази ... водії не вміють користуватися: підводить раз спереду, а потім, коли відриває чек, то знімає другий раз ... знову поскандалити довелося, щоб повернути гроші ...", - написав він . Йдеться про картку тернополянина "Файна карта", повідомляє сайт 0352. Як виявилося, пристрій, що зчитує бачить картку не тільки при безпосередньому контакті, а й на відстані 10 см. А оскільки водії маніпулюють карткою, то пристрій знімає за проїзд скільки разів, скільки провели карткою поруч з валідатором. "Шановне керівництво, що ввели інновацію проїзду в громадському транспорті міста Тернополя за допомогою електронних квитків, наполегливо Вас прошу навчити водіїв маршруток знімати кошти за проїзд один раз, а не два, або навіть три рази, тому що яка ж тут економія виходить. Ось, наприклад, тільки у мене знову проїзд коштував 8 грн", - написав інший користувач. "Напевно краще б в маршрутках поставили такі валідатори як в тролейбусах, там квиток не треба відривати, він легко виймається", - додає Роман Керничний.
Наука і технології Мільйони смартфонів на Android, можливо, потрібно буде замінити через бракований чіп Intel Мільйонам користувачів Android, можливо, буде потрібно придбати новий телефон для того, щоб захистити себе від серйозної уразливості чіпа Intel. Він використовувався при виробництві величезної кількості пристроїв. Google оновив свої нові продукти й системи, щоб захистити користувачів від лазівок, які могли б дозволити хакерам вкрасти особисту інформацію користувачів. Однак, значна частка Android-смартфонів і планшетів, такі як Samsung і LG, залишилися на старих версіях операційної системи, що не рідтримується, і тому залишаються в небезпеці. Компанія Google заявила, що Android смартфони та планшети, які мають отримувати останні оновлення безпеки, захищені від проблем безпеки, що стосуються процесорів Intel, AMD і ARM. Але мільйони інших користувачів, які залишилися на старих версіях Android, зможуть хіба що купити нові пристрої - їхні недоліки неможливо виправити. Приблизно це більше 20 відсотків користувачів Android, пише Індепендент.
Здоров`я Синоптик дала прогноз погоди на вихідні в Україні У суботу та неділю, 6 - 7 січня, в Україні буде тепло. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила синоптик Наталія Діденко. «У суботу, 6 січня, в Україні буде тепло, цієї ночі +1 +5 градусів, в Карпатах від -1 до -4 градусів, а на сході нашої країни від 0 до -2 градусів морозу. Вдень у західних областях України від +3 до +8 градусів, а на півдні від +6 до +10 градусів. Увечері температура повітря буде в межах +2 +6 градусів», - написала Наталя Діденко. За словами синоптика, на Різдво тепло ще посилиться, вдень очікується від +4 до +10 градусів. «Невеликі дощі 6 і 7 січня пройдуть у Волинській, Рівненській, Житомирській, Київській, Чернігівській і Сумській областях України, де температура повітря ввечері наблизиться до нуля. Однак у більшості областей України в неділю, 7 січня, опадів не очікується», - додала синоптик.
Економіка У 2017 році Україна збільшила експорт кондитерських виробів Минулого року Україна експортувала понад 240 тисяч тонн різних кондитерських виробів, що на 10% більше, ніж в 2016 році. Порівняно з 2016 році експорт кондитерської продукції в 2017 році збільшився на 15,6%, до 404,7 мільйонів доларів. Основними покупцями української кондитерської продукції були Польща, Грузія, Казахстан, Білорусь, Молдова та ін., повідомляє Державна фіскальна служба України. Як повідомляється, у 2017 році Україна збільшила експорт хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів на 20,5%, до 100,55 тисяч тонн, шоколаду на 4,2%, до 61,01 тисяч тонн, і кондитерських виробів без вмісту какао на 2, 5%, до 79,385 тисяч тонн. Також минулого року порівняно з 2016 роком на 36% збільшився імпорт кондитерських виробів в Україні (до 46,76 тисяч тонн). У грошовому вираженні на 37%, до 168,43 мільйонів доларів. Основними постачальниками в Україну стали Німеччина, Польща, Болгарія, Туреччина, Нідерланди та ін.
Події оформление ленты  Смертельна ДТП під Києвом: поліція знайшла Ford, який збив жінку Співробітники поліції знайшли автомобіль Ford Transit, водій якого сьогодні рано-вранці на Новообухівській трасі під Києвом збив на смерть жінку-пішохода, повідомляє dtp.kiev.ua. «Співробітники правоохоронних органів знайшли автомобіль, який сьогодні вранці на смерть збив жінку на регульованому пішохідному переході на Новообухівській трасі під Києвом», - сказано в повідомленні. Власник автомобіля Ford Transit запевняє правоохоронців, що увечері 5 січня поставив свій автомобіль і більше не чіпав його. «Водій заявив, що залишив свій мікроавтобус увечері 5 січня. Сьогодні прийшов, а він розбитий. Хтось викрав, збив жінку і, злякавшись, повернув його на місце», - розповів водій Ford Transit.   Нагадаємо, сьогодні близько сьомої години ранку на Новообухівській трасі біля санаторію «Жовтень» автомобіль Ford Transit збив жінку на регульованому пішохідному переході і втік з місця події. Постраждала померла на місці до приїзду медиків.
Політика Біометричний контроль на кордоні пройшли 15,5 тисяч громадян РФ З початку цього року біометричний контроль на державному кордоні при в'їзді в Україну вже пройшли 22,5 тисяч осіб, з яких 15,5 тисяч росіян. Про це розповів спікер Державної прикордонної служби України Олег Слободян, повідомляє «112 Україна». «Система біометричного контролю на кордоні України працює дуже ефективно. Наразі серйозних проблем у роботі системи біометричного контролю не помічено. З початку 2018 року біометричний контроль вже пройшли понад 22,5 тисяч осіб, громадян 70 країн. З цього числа близько 15,5 тисяч осіб - громадяни Російської Федерації», - розповів Олег Слободян. Система біометричного контролю, підключена до баз Інтерполу, запрацювала на кордоні України з 1 січня. Система фіксує біометричні дані громадян 71 країни. На кордоні прикордонники перевіряють паспорти, ID-карти, водійські посвідчення і техпаспорти.
Події оформление ленты  Бойовики продовжують обстріли українських позицій: поранений боєць ЗСУ Протягом минулої доби, 5 січня, в зоні АТО на Донбасі бойовики, в порушення раніше досягнутих домовленостей, продовжують обстрілювати позиції українських військових. Про це повідомляє прес-служба штабу АТО. Як повідомляється, на Донецькому напрямку в першій половині дня, 5 січня, бойовики обстрілювали позиції ЗСУ поблизу шахти «Бутівка» з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, а потім з 82-мм мінометів. На Луганському напрямку пізно увечері 5 січня терористи близько години вели вогонь по позиціях ЗСУ в районі Світлодарської дуги з 120-мм мінометів і великокаліберних кулеметів. Десять мін120-мм калібру розірвалися біля Луганського. В результаті обстрілу бойовиків один український військовий отримав поранення. Його госпіталізували, стан здоров'я бійця ЗСУ задовільний. Українські військові дотримуються «новорічного» перемир'я і вогонь у відповідь не відкривають.
Політика Посол Британії назвала умову для запуску безвізу з Україною Найближчим часом Великобританія не буде розглядати питання лібералізації візового режиму з Україною. Про це в інтерв'ю «Новому Часу» заявила посол Великобританії в Україні Джудіт Гоф. За словами посла, причиною цього є те, що в Україні були зафіксовані випадки, коли злочинці, громадяни інших країн, вільно отримували паспорт громадянина України, а потім і закордонний паспорт. Як приклад Джудіт Гоф навела історію небезпечного злочинця, який 1 червня в Києві намагався вбити чеченських добровольців АТО Адама Осмаєва й Аміну Окуєву. «Ми чекаємо розслідування цього факту, щоб переконатися в тому, що процес видачі віз в Україні надійно захищений. В іншому випадку лібералізація візового режиму з Україною загрожує вже безпеці громадян Великобританії», - заявила Джудіт Гоф. Нагадаємо, у російського кілера Артура Денісултанова-Курмакаєва після замаху на Адама Осмаєва й Аміну Окуєву знайшли паспорт громадянина України на ім'я Олександра Дакара. Радник глави МВС України Антон Геращенко розповів, що кілер отримав український паспорт у лютому 2016 року, оформивши всі документи всього за п'ять днів.
Суспільство Руслана розповіла про шокуючу поїздку в Донецьк Відома українська співачка, переможниця міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення-2004» Руслана Лижичко розповіла про те, як на її очах в окупованому бойовиками Донецьку вбили охоронця ватажка «ДНР» Захарченка, повідомляє «Нардеп». «Це була найнебезпечніша поїздка на Донбас, у нас не було ніяких гарантій безпеки. Тоді нам тільки сказали: - «Напевно, з вами нічого не трапиться». Коли я вперше приїхала в Донецьк, мені Олександр Захарченко заявив: «Якщо хтось дасть по тобі кулеметну чергу, ти повинна бути до цього готова». І таки дали - на моїх очах у Донецьку застрелили охоронця Олександра Захарченка. Все це відбулося в той момент, коли я сиділа за ним, мені просто пощастило», - розповіла співачка. Також Руслана Лижичко повідомила, що з початку бойових дій на Донбасі з полону бойовиків вона допомогла звільнити 42 бійців ЗСУ.
Політика Басурін розповів фейк про вихід «Грузинського легіону» зі ЗСУ Так званий «Заступник командувача оперативним командуванням ДНР» Едуард Басурін заявив, що «Грузинський легіон» вийшов з полку Збройних Сил України на Донбасі через помилки командування і «дружнього вогню». Про це повідомляє РІА «Новости». «Дії командування ЗСУ супроводжувалися грубими помилками. Серед них: «дружній» обстріл 26 листопада грузинських військових артилерією 128-ї бригади ЗСУ, в результаті якого поранення отримали шість військових. А 16 грудня сталася черговий обстріл грузинських військових підрозділами 54-ї бригади ЗСУ, в результаті якого поранення отримали 11 грузинських військових. Рішення про вихід «Грузинського легіону» з бригади ЗСУ було прийнято після обстрілу 19 грудня підконтрольного Україні населеного пункту Новолуганське 25-м батальйоном «Київська Русь», якому було поставлено завдання обстріляти запальними снарядами будинки мирних жителів для імітації наслідків обстрілу з «Градів»», - розповів Едуард Басурін. Нагадаємо, раніше «Грузинський легіон», який веде на Донбасі бойові дії у складі українських військ, заявив про вихід зі складу 54-ї бригади ЗСУ через некомпетентність і незаконні дії її командування.
Політика Поклонська прокоментувала своє громадянство Колишня так звана «прокурор Криму» Наталія Поклонська заявила, що у неї є тільки одне громадянство - Російської Федерації. Так, Поклонська в Facebook прокоментувала заяву народного депутата України Сергія Лещенка, який раніше повідомляв, що Наталю Поклонську так і не позбавляли громадянства України. «Я дивуюся такій «турботі» депутатів Ради і їх величезному небажанню розлучитися зі мною. Однак я маю тільки одне громадянство - Росії. Мене радує, що здоровий глузд бере своє, і народний депутат, висловивши недовіру Генпрокурору України, перевіряє ще раз інформацію», - написала Поклонська. Крім того, Наталя Поклонська запевнила, що всі жителі Криму вийшли з громадянства України на підставі раніше проведеного «референдуму» й отримали громадянство Росії. «Також хочу сказати, що народи України і Росії - нероздільні, ми - один народ! Можу побажати депутатам Ради розібратися зі своїм американським громадянством», - додала Поклонська.
Події У Краматорську затримали піромана: 27 підпалів за місяць У місті Краматорськ Донецької області правоохоронці затримали 18-річного місцевого жителя, який за місяць влаштував 27 пожеж. Піроман підпалював приватні будинки, під'їзди та горища багатоповерхових житлових будинків. Про це повідомили в прес-службі Нацполіціі. Як повідомляється, зловмисник орудував майже щодня з 13:00 до 21:00. Поліцейським затриманий пояснив, що його метою була можливість спостерігати за полум'ям, що спалює все. Якщо вогонь гаснув, то він повертався і підпалював знову. Також злочинець завжди знаходився на місці події і стежив за діями пожежників і випадкових свідків. За даними правоохоронних органів Донецької області, лише за місяць зловмисник скоїв 27 підпалів. На щастя, у всіх подіях обійшлося без постраждалих і жертв. За даним фактом відкрито кримінальне провадження, злочинцеві загрожує до 10 років ув'язнення.
Політика Бойовики «ЛНР» співпрацюють з гуманітарними організаціями Німеччини Деякі «громадські структури» терористичного угрупування «ЛНР» співпрацюють з гуманітарними організаціями Німеччини. Про це повідомив координатор групи «Інформаційний опір» Дмитро Тимчук. «Громадська організація «Бумеранг добра» з окупованого Луганська постійно отримує від альянсу «Майбутнє Донбасу» (Німеччина) різний гуманітарний вантаж: медичне обладнання та продукти харчування. Засновниками цього альянсу є Раїса і Бернд Штейнік, які проживають в німецькому місті Гроссхайді. Серед активістів альянсу «Майбутнє Донбасу» відзначаються члени партії «Альтернатива для Німеччини», які співпрацюють з інформаційним порталом фонду «Русский Мир». Раїса Штейнік неодноразово звинувачувала українську владу в «блокаді» Донбасу і «геноциді» мирного населення, з одночасним виразом вдячності Росії за різну допомогу Донбасу», - повідомив Дмитро Тимчук.
Економіка Visa закрила обслуговування карт з підтримкою Bitcoin Транснаціональна компанія зі США, що надає послуги проведення платіжних операцій Visa закрила обслуговування карт з підтримкою Bitcoin. Банк-емітент попередньо оплачених карток Bitcoin WaveCrest отримав від процессингової компанії Visa розпорядження закрити всі випущені раніше ним дебетові карти, повідомляє Тehnot. Як повідомили в Visa, причиною відмови в обслуговуванні стало недотримання WaveCrest правил членства в VISA, але це не є боротьбою з криптовалютою. Однак у WaveCrest вважають, що причини таких дій в іншому. «Зміни сталися раптово, це не дало нам часу для повідомлення клієнтів. Таке рішення вказує, що Visa і довірені особи інших фінансових корпорацій не хочуть обслуговувати криптоекономіку. Це спонукає нас продовжити роботу над створенням першого в світі кріптовалютного банку», - повідомили в WaveCrest.

Найправдивіше ворожіння на майбутнє
Найправдивіше ворожіння на майбутнє
Щоб дізнатися, що чекає на вас у найближчому і далекому майбутньому, можна погадати Пропонуємо вам скористатис....
Як домашні тварини прогнозують погоду: прикмети
Як домашні тварини прогнозують погоду: прикмети
Дивно, але домашні вихованці — найкращі синоптики Саме за їхньою поведінкою можна дізнатися точний прогноз пог....
Ваш шлях до успіху за Знаком Зодіаку
Ваш шлях до успіху за Знаком Зодіаку
успіх гороскоп & mdash; Ваш особистий посібник із щасливого життя Зірки визначили найкоротший спосіб бага....
Як дізнатися колір своєї аури
Як дізнатися колір своєї аури
Аура – це віддзеркалення нашого внутрішнього стану душі Це невидиме енергетичне поле, яке відбиває наш настрій....
Грошова магія: що робити зі старим гаманцем
Грошова магія: що робити зі старим гаманцем
У грошової магії гаманець є одним з головних предметів, який пов'язує енергія людини з енергією грошей Трапляє....
більше матеріалів




/-0,61217093467712-/ /-pc-/
Top