counter
Архів Повернутись назад 05 Листопада 2018
5 Листопада
Здоров`я Скандал на 500 тисяч: Хірург вирізав здорову нирку, як злоякісну пухлину 53-річна мешканка штату Флорида Морін Пачеко після аварії кілька років страждала від сильних болів в попереку. У квітні 2016 року вона звертається в медичний центр міста Уеллінгтон, де хірург Рамон Васкес запропонував жінці зробити операцію, щоб виправити зміщення хребта, пише The Daily Mail. Однак, коли Васкес вже майже закінчив свою частину операції, він звернув увагу на утворення, що знаходилося в області таза. Хірург вирішив, що це злоякісна пухлина, і її видалив, навіть не провівши попередню біопсію тканин. Як пізніше з'ясувалося, одна з нирок Пачеко через рідкісну вроджену аномалію розташована не на звичайному місці, а в області таза. Орган при цьому був абсолютно здоровий і нормально функціонував. Судова тяжба з цього приводу триває вже два роки. Призначена в вересні 2018 року сума виплат за позовом перевищує 500 тисяч доларів.
Політика Російський політолог сказав, що чекає Україну, якщо президентом стане Тимошенко Ситуація в Україні і підсумки майбутніх президентських виборів, запланованих на весну 2019 року, будуть визначатися тільки тим, який вплив на українську владу мають США. Про це заявив кремлівський політолог, директор Інституту російського зарубіжжя Сергій Пантелєєв. «Якщо на виборах президента України весною 2019 року переможе Юлія Тимошенко, то ситуація в Україні жодним чином не зміниться. Уряд США проти Юлії Тимошенко має все, що дозволить нею управляти, як їм буде зручно. Тому Росії чекати від Тимошенко якихось позитивних дій не можна. Також вона може значно загострити ситуацію на Донбасі», - заявив політолог. Нагадаємо, раніше Юлія Тимошенко сказала, що в разі перемоги на виборах президента в 2019 році досягне миру на Донбасі, але на умовах України. Також Тимошенко пообіцяла повернути на Донбас два мільйони біженців і відновити дію українського законодавства на тимчасово окупованій території.
Події оформление ленты  Каскадер загинув, зображуючи повішання на хелловінській вечірці Вечірка на Хеллоуїн в Алма-Аті (Казахстан) обернулася трагедією. Каскадер Касим Жумагужін вирішив «повіситися» на люстрі жартома. Однак у нього зупинилося серце — він перестав рухатися, але помітили це не відразу. Так що чоловік загинув. «Каскадер помер під час хелловінської вечірки в Алма-Аті. Хлопець жартома вирішив «повіситися» на люстрі. Незабаром у «шибеника» зупинилося серце, і він перестав рухатися», - йдеться в повідомленні. Кадри події потрапили в мережу. На відео зафіксовано, як людина в костюмі бовтається на люстрі. Після 15-хвилинного виконання трюку його спустили на землю з триметрової висоти, і звернули увагу на його млявість. Прибулі лікарі швидкої допомоги провели реанімаційні дії, проте пізніше зафіксували смерть. Розтин показав, що каскадер помер від гострого первинного інфаркту міокарда. Він брав участь в зйомках десятків фільмів — «Денний дозор», «Вікінг», «Кочівник», «Нестримні - 2».
Культура Рідлі Скотт почав зйомки продовження «Гладіатора». Але є підступ Британський режисер Рідлі Скотт збирається зняти другу частину знаменитого фільму «Гладіатор», повідомляє The Hollywood Reporter. Головним героєм сиквела стане Люцій, який підріс, племінник підступного імператора Коммода. За даними джерела, кінематографіст не планує воскрешати персонажа Рассела Кроу Максимуса, як це планувалося раніше. Юнак Люцій, захоплений героїзмом Максимуса, вирішує продовжити справу вбитого дядьком полководця. Робота над картиною вже почалася, проте знаходиться на ранній стадії. Виробництвом фільму буде займатися студія Paramount Pictures, а сценарій, швидше за все, напише Пітер Крейг, відомий по роботі над двома фільмами з трилогії «Голодні ігри». Світова прем'єра фільму «Гладіатора» пройшла 1 травня 2000 року. Постановником драми став Рідлі Скотт, а сценарій написали Девід Францоні, Бранко Лустіг і Дуглас Уїк. Бюджет картини оцінювався в $103 млн. При цьому стрічка зібрала в прокаті в цілому $460,5 млн. Фільм входить в топ-250 порталу IMDb і отримав визнання кінокритиків, удостоївшись цілого ряду нагород. «Гладіатор» взяв відразу п'ять «Оскарів», перемігши в категоріях «Кращий фільм», «Краща чоловіча роль», «Кращі костюми», «Кращий звук» і «Кращі візуальні ефекти». На рахунку картини ще два «Золотих глобуса» і п'ять статуеток від Британської кіноакадемії.
Кримінал "Зло має бути покаране": Порошенко відреагував на смерть активістки Президент Петро Порошенко, висловивши співчуття у зв'язку з трагічною смертю активістки Катерини Гандзюк, закликав покарати тих, хто занапастив життя молодої жінки. «Я хочу зараз звернутися до правоохоронців, щоб було зроблено все можливе для того, щоб були знайдені вбивці і вони були покарані, опинилися на лаві підсудних», - заявив Порошенко під час зустрічі з діаспорою в Туреччині. Однак відомо, що п'ятеро підозрюваних у цій справі вже перебувають під вартою. 31 липня зловмисники облили 33-річну активістку і місцевого депутата в Херсоні концентрованою сірчаною кислотою. Дівчина отримала опіки понад 40% тіла, а також серйозне пошкодження очей. Катя Гандзюк померла 4 жовтня через тромб. Її справа була перекваліфікована на замовне умисне вбивство. У той же час адвокат Гандзюк - Євгенія Закревська заявила, що через неузгодженість справи, замовники вбивства активістки, яких до цих пір ніяк не може знайти СБУ, швидше за все так і залишаться непокараними.
Економіка Кому в Україні з 1 грудня підвищать пенсії Заступник голови правління Пенсійного фонду України Ірина Ковпашко повідомила, що з 1 грудня українцям підвищать пенсії. За її словами, у зв'язку зі змінами соціальних стандартів перерахунок пенсій охопить близько 10 млн пенсіонерів. З 1 грудня поточного року будуть перераховані надбавки, підвищення, мінімальні пенсійні виплати особам з повним стажем і надбавки за понаднормовий стаж. У 2019 року в Україні мінімальну пенсію підвищать двічі. У першому півріччі пенсійні виплати складуть 1497 гривень, з липня по грудень - 1564 гривень, а після грудня - 1638 гривень. Індексація пенсій здійснюється за формулою, що враховує зростання заробітної плати за попередній рік і рівень інфляції за той же період. Нагадаємо, голова уряду Володимир Гройсман доручив новому керівнику Пенсійного фонду України (ПФУ) Євгену Капінуса забезпечити підвищення пенсій військовослужбовцям з 1 січня 2019 року.
Культура Чому не можна вбивати змій. Народні повір'я У багатьох народів існує повір'я, що вбивця змії понесе великі муки, а його сім'я загрузне в бідноті і нещастях. Звідки з'явилося таке повір'я і чому не можна вбивати змій? На Буковині завжди вважали, що змії приносять добро і удачу в дім, а вже якщо таку змійку ви зустріли на своїй території, вона відразу стає домовою. І вбивати її, звичайно, не можна. Заборона на вбивство домової змії пов'язана з древнім повір'ям, згідно з яким у багатьох змій живуть душі наших предків. У поляків і зовсім існує легенда, що у кожного з нині живих людей є своя змія-двійник і вбиваючи плазуна, ви тим самим вбиваєте чиюсь душу (можливо навіть свою). На думку литовців, змії живуть в кожному будинку. Їх число дорівнює числу жителів, які проживають на даній території. Вночі, коли всі сплять, змії виповзають зі своїх затишних нір і обвивають сплячу людину. Своїм диханням вони дарують їй бадьорість, силу і здоров'я. В архівах Естонського музею літератури зберігається близько 100 повір'їв, в яких йдеться про те, що кожна змія – це дух будинку, причому добрий.
Дозвілля оформление ленты  "Просто Марія": як зараз виглядає головна героїня Вікторія Руффо "Просто Марія" стала третьою латиноамериканською теленовеллою, яку показали в СНД, і зрозуміло, з перших серій завоювала прайм-тайм.Історія випробувань юної неписьменною селянки, яка приїжджає в Мехіко, щоб з простої модистки стати господинею будинку мод, не залишила байдужими телеглядачок. Головну роль зіграла актриса Вікторія Руффо. 56-річна Вікторія Руффо народилася 31 травня 1962 року в родині держслужбовців. Всього в родині було три дочки і всі вони мріяли потрапити на телебачення. Коли Вікторії виповнилося 14, батьки розлучилися. Після успішної фотосесії, куди її привела сестра Марсела, юна Вікторія вирішила стати актрисою. Разом з сестрами вона ходила на всі кастинги, а після школи вирушила вивчати акторську майстерність в академії імені Андреса Солера. Вікторія дебютувала в серіалі "Дискотека — це любов" і справила приємне враження на продюсерів і телеглядачів. Потім пішли і головні ролі в таких серіалах як "Хижачка", "Хуана Ірис", "Вікторія". Нарешті в 1990 році на телеекрани виходить "Просто Марія", яка закріплює зоряний статус актриси і її місце на мексиканському телеолімпе.Серіал користувався великим успіхом у країнах СНД. Її звали в Росію рекламувати шахрайську піраміду "ММ" (і вона приїхала), а в Білорусі її ім'ям назвали сорт яблук. Серед її наступних телехітів в дев'яностих — "Бідна багата дівчинка", "Живу заради Олени", "Обійми мене міцніше". У 2005 році Вікторія зіграла в серіалі "Мачуха", який став черговою вершиною актриси. Теленовела з детективним сюжетом і елементами трилера завоювала визнання глядачів не тільки в Латинській Америці. А два роки по тому виходить серіал "Вікторія" з новаторським за темою сюжетом і змістом. Актриса грає жінку, яка вже в зрілому віці взаємно закохується в чоловіка молодшого за себе, незважаючи на тиск сім'ї і несхвалення оточуючих. В останнє десятиліття Вікторія не зменшує темпу, незважаючи на вік і сім'ю. Серед її робіт — "Тріумф любові", "Вінець із сліз", "Зненавиджена". У 2016 році актриса зіграла головну роль в серіалі "Амазонки". Крім цього, Вікторія є ведучою кількох телепрограм. У перший раз Вікторія вийшла заміж за Еухеніо Дербеса, сина відомої актриси Сільвії Дербес, з якою актриса разом знімалася в "Просто Марії". У шлюбі народився син Хосе Едуардо. Однак чоловік не вірив у талант дружини, прагнув утримати її вдома, професійна затребуваність дружини його дратувала. У 1996 році вони розлучилися, без скандалів в пресі не обійшлося. Колишній чоловік заявив, що Вікторія заборонила йому спілкуватися з сином. Другий раз актриса вийшла заміж в 2001 році за мексиканського політичного діяча Омара Фаяда. А в 2004 році Вікторія народила двійнят, сина Ануара і доньку Вікторію. Незважаючи на плітки, які приписують чоловікові Вікторії нетрадиційну орієнтацію, вони щасливі. Зараз актриса, незважаючи на зайнятість, приділяє багато часу дітям і онукам. Вікторія є противницею пластичної хірургії і не збирається приховувати свій вік. Однак в її інстаграмі рідко зустрічаються фото в повний зріст, також актриса часто прикрашає зовнішність дівчачими фільтрами.
Спорт оформление ленты  Бій Олександр Усик - Тоні Беллью: прогнози, підготовка, де і коли У суботу, 10 листопада, в Манчестері на рингу Manchester Arena пройде бій за звання чемпіона світу за версією WBC, WBA, WBO і IBF в першій важкій вазі між володарем титулів українцем Олександром Усиком (15 перемог, 11 з них - нокаутом) і Тоні Беллью з Великої Британії (30 перемог, 20 з них - нокаутом, 2 поразки, 1 нічия). Українська делегація вилетіла в Манчестер У неділю, 4 листопада, Олександр Усик разом зі своєю командою відправився в Манчестер, де проведе час, що залишився до бою. Фотографією з аеропорту Бориспіль український чемпіон поділився на своїй сторінці в Facebook. Додамо, що офіційні заходи перед боєм із Тоні Беллью почнуться в середу, 7 листопада, коли відбудеться відкрите для представників ЗМІ тренування, розповідають Факти.  Усик - претендент на звання «Боксер року» Кримчанин Олександр Усик лідирує в гонці на звання «Боксер року» за версією видання Boxing Scene. На рахунку Олександра - дві перемоги в 2018-му: над латвійцем Майрісом Бріедісом і Муратом Гассієвим із Росії в рамках Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS). Якщо він зможе перемогти британця Тоні Беллью, то, на думку журналістів Boxing Scene, однозначно отримає престижну нагороду. Змагається з українцем його кум Василь Ломаченко, який вже переміг Хорхе Лінареса і 8 грудня проведе об'єднавчий бій з Хосе Педрасою, а також японець Нойя Інуе з суперлегкої ваги, а також два суперважкоатлети - британець Ентоні Джошуа і американець Деонтей Вайлдер. Ентоні Джошуа підказав, як Беллью перемогти українського чемпіона Чемпіон світу за версіями WBA, WBO, IBF і IBO в суперважкій вазі британець Ентоні Джошуа розповів, за рахунок чого Тоні Беллью може перемогти в майбутньому поєдинку. «Я дуже хочу перемоги Тоні, хоча Усик виглядає як ідеальний боєць. Я сподіваюся, Беллью працюватиме на контрударах, тому що це той шлях, який дозволить нокаутувати Олександра. Потрібно дати Усику наносити удари, увійти в ритм, а потім вибухнути. Як ми бачили, Беллью вміє контратакувати і, якщо з таким завданням він покине свій кут і зможе донести свій удар, у нього все буде добре», - поділився своєю думкою Ентоні, якого називають одним із ймовірних наступних суперників кримчанина. Усик - беззаперечний фаворит Незважаючи на те, що протистояння пройде на території Об'єднаного Королівства - батьківщині Тоні Беллью, беззаперечним фаворитом бою букмекери вважають нашого боксера, практично не сумніваючись в його перемозі. Котирування на Олександра коливаються від 1,08 до 1,18 (на дострокову перемогу - 1,86-2,00, за очками - 2,00-2,88), на Беллью приймаються ставки з коефіцієнтами 5,50-7,90 (на дострокову перемогу - 6,50-9,45, за очками - 13,00-17,00).
Економіка оформление ленты  В Україні розповіли про виплати субсидій після зростання тарифів на газ Після підвищення тарифів на газ для населення, в уряді роз'яснили, які суми будуть компенсовані державою отримувачам субсидій на оплату комуналки. У Кабміні запевняють, що субсидіанти не відчують на собі коливань ціни на блакитне паливо. «Субсидія залежить від двох чинників - від розміру тарифу і від доходів громадян. Якщо доходи не змінюються, а тариф зростає, то сума коштів, яку людина платить за опалення, не змінюється, а зростання тарифу компенсується збільшенням субсидії», - йдеться в повідомленні. У Кабміні наголошують, що сума, яку платить держава за людину, зростає в міру зростання тарифів. Підвищення ціни на газ з 1 листопада тягне за собою зростання тарифів на тепло і гарячу воду. 2019 року передбачено два етапи підвищення тарифів на газ - з 1 квітня на 18 відсотків, а з 1 жовтня - в залежності від вартості імпортного енергоносія. У той же час через зміни правил отримання субсидій, величезна кількість субсидіантів у цьому сезоні їх не отримали. За спостереженнями журналістів АСН є цілі села, де жодна людина поки не отримала субсидію, хоча в минулих сезонах вони були. Уряд на даний момент замовчує число людей, які втратили субсидію .
Події оформление ленты  Зарізав одним ударом. У Львові на зйомках фільму кіношник убив перехожого У середу, 31 жовтня, у Львові під час зйомок фільму "Аташе" 35-річний киянин зарізав перехожого, пише VG Львів з посиланням на прокуратуру Львівської області. Близько 4:20 між працівником знімальної групи зі столиці і 29-річним львів'янином виник словесний конфлікт, в ході якого перший вдарив другого ножем. Різанина сталася на проспекті Чорновола. Біля готелю патрульні виявили людину, яка лежала на тротуарі з ножем у грудях і важко дихала. Інспектори викликали швидку, однак медики констатували смерть потерпілого. Поблизу місця злочину знаходилися п'ять осіб, у трьох із них були на руках плями, схожі на кров. Патрульні затримали їх і викликали слідчих і допомогу. "До приїзду слідчо-оперативної групи інспектори переглянули камери спостереження, де видно, як один із п'яти затриманих, завдає удар правою рукою потерпілому в ділянку грудної клітки", - повідомили в прес-службі патрульної поліції у Львівській області. За повідомленням прес-служби прокуратури Львівської області, на момент скоєння злочину підозрюваний знаходився в стані алкогольного сп'яніння. "Львівська місцева прокуратура №1 клопотала в Галицькому районному суді Львова про застосування до підозрюваного запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою. Суд погодився з позицією прокуратури", - йдеться в повідомленні. За вчинене особі загрожує позбавлення волі на строк до п'ятнадцяти років. Додамо, що французький серіал "Аташе" знімали в центральній частині Львова (серед локацій вказано і оперний театр, розташований неподалік від місця вбивства). У листопаді знімальна група продовжить зйомки в Києві та Одесі, а потім повернеться в Париж.
Політика "Змиріться": Варфоломій звернувся до РПЦ щодо автокефалії України Вселенський патріарх Варфоломій закликав Москву усвідомити, що український народ має право "на свою духовну незалежність". Константинопольський патріарх заявив, що Російська православна церква повинна змиритися з автокефалії Української Церкви. "Вселенський Патріархат звільнив багато народів на Балканах, послабивши себе, але визнавши їх право на церковну незалежність... і Москві варто було б визнати, що український народ, яким вона керувала в не православному порядку отримала кілька століть в свою юрисдикцію, або точніше в управління, що цей народ має право на церковну незалежність, на автокефалію", - підкреслив Варфоломій. Раніше, 3 листопада, президент України і патріарх Варфоломій підписали угоду про створення незалежної української церкви. У РПЦ не сприймають цього факту, з жовтня ця церква заявила про припинення відносин з Константинополем, нібито через те, що той зазіхнув на її канонічну територію.
Суспільство оформление ленты  Тенісистку Світоліну засудили за жилет з натурального хутра Українська тенісистка Еліна Світоліна потрапила під жорстку критику підписників, які негативно відреагували на її фото в соцмережах в жилеті з натурального хутра. Дівчина, яка недавно повернулася з теплих країв, імовірно вирішила зігрітися в прохолодному Парижі і вбралася в хутряний жилет, який тут же став об'єктом жорсткого засудження захисників тварин і просто чутливих людей. Світоліній у коментарях порадили подивитися, як вбивають тварин для таких шуб, і нагадали, що в цивілізованому світі натуральне хутро стало моветоном. valeriitaldykin То шубка з вовни трофейних тенісних м'ячів! сподіваюся valeriylegenchuk Подивіться будь ласка як вбивають тварин для таких шуб!!! anna_travinskaya те, що відбувається з тваринами на хутряних фермах, є питанням несправедливості, що є виправданим підставою для протесту. Тварини болісно спіймані в пастку, часто гояться живими, а клітини, в які вони замкнені, змушують їх божеволіти ... Все це робиться, навіть коли у людства є багато інших способів зігрітися і немає потреби підтримувати хутряні галузі. rosannaliberati Якщо хутро реальне, я вважаю, вам потрібно соромитися і подивитися відео про те, як вони знімають шкурки з живих тварин, щоб шерсть була красивіша.
Кримінал оформление ленты  Пожираючий плоть людини наркотик дістався з України до Британії М'ясоїдний наркотик "Крокодил", при вживанні якого людина починає розкладатися живцем, покривається хворобливими струпами, дістався з України до Великої Британії. Смертельний "Крокодил", відомий як «канібал», є саморобним галлюциногенним опіатом, який в 10 разів перевершує силу героїну і при цьому набагато дешевше з'явився на чорному ринку Британії і преса і поліція почали бити на сполох. Наркотик завезли з Колумбії в Україну і Росію. Внутрішньовенний препарат, який перетворює наркоманів в схожих на ходячих мерців, поширюється по світу як лісова пожежа, досягнувши свого смертельного піку в 2013 році. Смертельний запах плоті, що розкладається чути від наркомана на відстані кількох метрів. Активним інгредієнтом є кодеїн, який наркомани готують з розчинником фарби, соляною кислотою і червоним фосфором, пише The Sun.
Здоров`я Молочні продукти можуть знижують якість чоловічої сперми і заважають зачаттю Фахівці Гарвардського університету вважають, що молочні продукти можуть погано позначатися на чоловічому здоров'ї, - конкретно, погіршувати якість чоловічої сперми. Вчені встановили, що чоловіки, які звикли щодня вживати більше трьох шматочків сиру, можуть зіткнутися з погіршенням власної фертильності. Цей висновок було зроблено після проведення експерименту за участю 189 добровольців у віці від 19 до 25 років. До початку експерименту всі чоловіки були здорові і перебували в гарній фізичній формі. «У чоловіків, які щодня вживають три і більше порцій молочних продуктів, сперма гірша на 25 відсотків в порівнянні з тими, хто вживає такі продукти лише зрідка», - констатували автори роботи. Вчені обмовляються, що користь молочних продуктів як таких незаперечна. «Молочка» є чудовим джерелом кальцію і вітаміну D - нутрієнтів, які довели свій позитивний вплив на стан організму, зміцнюють серце і імунітет. Однак, зазначають дослідники, чоловікам слід знати, що в сирі, морозиві, молоці містяться жіночі гормони.
Дозвілля Чому не варто використовувати чужі речі Зараз у багатьох містах є магазини речей секонд-хенд. Для одних громадян вони являють собою можливість регулярно оновлювати гардероб при дуже скромних доходах; для інших — є реальним шансом знайти унікальну, котра не трапляється нам ні в одній сучасній колекції сумочку або капелюшок. Всім цим людям слід знати, що ні лікарі, ні езотерики не радять носити чужі речі. Біополе власникаЕзотерики вважають, що будь-який предмет (одяг, годинник, прикраси, аксесуари, шкатулки та ін.) вбирає енергетику свого власника. Людина своїм ставленням як би розділяє своє біополе з цим предметом. Улюблені речі вбирають позитивні і негативні емоції людини, енергетику трагедій, які з ним відбувалися, і навіть якимось містичним чином реагують на його смерть. Відомий випадок з улюбленим годинником французького імператора Людовика XIV де Бурбона. Король-сонце отримав цей вишуканий хронометр від голландського математика і винахідника Християна Гюйгенса. Годинник ходив дуже точно, чим заслужив любов монарха. 1 вересня 1715, рівно о 7:45 він раптом став. В цей же момент зупинилося і серце Людовика. Після пишних похоронів царедворці спробували завести годинник, а згодом і полагодити його, але нічого не допомагало. Улюблена річ короля вперто не бажала служити після смерті власника. Але не тільки поломки можуть перешкодити можливості користуватися чужими особистими речами. Езотерики попереджають: на будь-який предмет можуть бути накладені псування або прокляття, що несуть важкі хвороби і смерті. Прокляті речіОдним з найвідоміших випадків в історії, що стосуються прокляття особистої речі, пов'язаний з пожежею в Японії, в місті Едо (зараз це Токіо). Лихо сталося в 1657 році і отримало назву «пожежі через фурісоде». Фурісоде — це красиве, ошатне і дороге кімоно для нареченої або просто юної незаміжньої дівчини. Через високу вартість оздоблення фурісоде майже ніколи не викидали, а просто передавали у спадок наступному поколінню. 2 березня 1657-го в одному з кварталів Едо померла чергова власниця одного такого розкішного фурісоде. Дівчина була зовсім юною, а головне, вже третьою за рахунком власницею наряду, яка довго хворіла і померла в розквіті років. Всі три японки, що носили то фурісоде, страждали від невідомої хвороби. Лікарі не знали причин недуги і не могли від нього врятувати.Після чергового летального результату родич покійної вирішив спалити кімоно, вважаючи його проклятим. Але фурісоде не побажало розлучатися з цим світом так просто. Прокляття виявилося виключно сильним. Згораючи, кімоно потягнуло за собою на той світ багатотисячні жертви. Іскри від палаючого наряду перекинулися на сусідню будівлю, після чого вогонь швидко поширився по всьому кварталу. За 3 дня згоріло 70% міста. У вогні загинуло 100 тисяч осіб. Це лихо вважається одним з найбільших в історії Японії. Небезпечні хворобиНавіть тим, хто не вірить в прокляття, варто обходити стороною чужі (особливо особисті) речі. Лікарі попереджають: на предметах, якими користувався хворий чоловік, можуть довгий час залишатися мікроби, спори грибів і інші небезпечні мікроорганізми. Купуючи одяг або взуття в секонд-хенді, ніхто не знає, що може разом з ними дістатися в подарунок: гепатит, туберкульоз або грибок стопи. Навіть дитяче взуття може бути небезпечне для нового власника з огляду на те, що ніжка попереднього мала свої анатомічні особливості. Шкіряне взуття легко подається за стопою і приймає її форму. Якщо у попереднього малюка була плоскостопість або якийсь інший дефект, його черевичок має внутрішню поверхню, яка відображатиме ці зміни. Здоровій дитині буде незручно в її взутті, а головне, вона стане негативно впливати на ходу нового власника. Ці та перераховані раніше доводи зайвий раз доводять: не варто користуватися чужими речами. Вони можуть принести в життя нового користувача як фізичні недуги, так і вплив незримих сил, які важко контролювати.
Кримінал Правозахисники вимагають відставки Луценка і Авакова після смерті активістки Гандзюк Коаліція по захисту цивільного суспільства вимагає відставки генерального прокурора Юрія Луценка і міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, як відповідальних за ситуацію з вбивством Катерини Гандзюк і розслідуванням її смерті. Саме на цих чиновників, на думку активістів, лежить той факт, що правоохоронні органи так повільно реформуються, і що в Україні досі можливі такі страшні злочини проти захисників цивільних прав. "Вимагаємо відставки генерального прокурора України Юрія Луценка і міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, які саботували реформу правоохоронних органів", - йдеться в заяві на сайті Центру інформації про права людини. Активісти наполягають, що в правоохоронних органах України, як і раніше процвітає безвідповідальність і корупція. Нагадаємо, сьогодні також стало відомо, що Катерину Гандзюк, можливо, можна було врятувати.
Дозвілля Які числа приносять удачу різним знакам Зодіаку Згідно з основними законами нумерології, у кожної людини є одне або декілька чисел-покровителів. У кожного з них своя особлива енергетика, яка підходить певному Знаку Зодіаку. ОвенУ Овнів головним покровителем є число 4. Четвірка символізує собою початок чотирьох стихій: Вогню, Води, Повітря та Землі. Це число має творчий вплив на Овнів і заспокоює їх буйну вдачу. Воно допомагає боротися з імпульсивністю, а також стимулює тягу до знань. Вісімка — другорядний покровитель Овнів. Воно покращує їх пам'ять, уважність і дарує терпіння. Число 8 представляє собою символ врівноваженості і душевного щастя. ТелецьЧисло Тельців — Одиниця. Ці люди нерідко є досить егоїстичними, але число 1 може виправити ситуацію. З присутністю Одиниці в житты Тельців зміняться їхні погляди на любов і на дружбу. Також вона зробить їх менш мстивими. Принести удачу може також Вісімка, символ спокою і логіки. Представники цього Знака часто слідують своїй імпульсивної натурі, яку необхідно врівноважити. БлизнюкиУ Близнюків є відмінний помічник на всі часи: йдеться про число 3. Воно символізує собою безстрашність і прагнення до відмови від всього зайвого. Трійка пробуджує бажання розвиватися духовно. Трійка допомагає Близнюкам простіше переживати розставання і розчарування, так як час від часу вони трапляються у всіх. У складні хвилини Близнюки можуть сміливо звертатися до цифри Три. РакРакам найважче переживати кризу відносин. Неполадки в особистому житті вибивають цих людей з колії, змушуючи робити дурниці. Зібрати свою волю в кулак допоможе число 5. П'ятірка — символ твердості. Це число робить характер воістину непробивним. П'ятірка також пробуджує в Раках бажання робити щось як для оточуючих, так і для себе. Незважаючи на те, що Раки ніколи не забувають про свою сім'ю, вони можуть бути вкрай егоїстичними або, навпаки, зловживати м'якістю і поступливістю, що число 5 здатне виправити. ЛевШістка та Дев'ятка допоможуть Левам відкрити фінансові потоки і почати управляти ними з найбільшою ефективністю. Леви часто не вміють планувати справи на майбутнє, але Шістка виправить це. Дев'ятка зробить їх більш відповідальними і пунктуальними. Два цих числа доповнюють один одного, стаючи для Львів єдиним талісманом щастя і успіху. Енергія цих чисел спокійна і творча, тому під її дією Леви трохи заспокоюються і підвищують пильність і концентрацію. ДіваДіви не в ходять в число найревнивих Знаків Зодіаку, але іноді це почуття наздоганяє їх, причому в найневідповідний момент. Боротися з ним допомагає Сімка — символ послідовності і умиротворення. Це число відкриє перед Дівою нові двері, посприяє набуття психологічного балансу і стійкості. У деяких ситуаціях, коли Дівам не вистачає впевненості, на допомогу може прийти енергетика Двійки. Це число — провокатор за своєю суттю, але воно може бути корисним для тих, хто постійно сумнівається в собі і схильний кидати тільки що розпочаті справи. ТерезиПро характер людини розповідають вчинки і слова. Число 5 допомагає людям завжди думати двічі перед тим, як щось зробити. Через це кількість необачних вчинків у житті Терезів може істотно скоротитися. П'ятірка допомагає Терезам позбутися властивої їм імпульсивності. Вона підвищує концентрацію, робить людину більш уважною. СкорпіонГоловне достоїнство Скорпіонів — їх здатність до критичного мислення. Головна їх слабкість — надмірна самовпевненість і деяка відчуженість. Іноді їм варто більше довіряти людям, тому краще оточити себе Одиницею. Це число здатне зробити людину більш товариською і відкритою. Сприятливий вплив Одиниці можна буде помітити в любові, тому що заводити нові знайомства стане набагато простіше. Ще Скорпіони стануть менше ображатися на людей за дією числа 1. СтрілецьПро те, як мстять Стрільці, відомо майже всім. Вони намагаються привернути увагу публіки і при всіх принизити людину. Це не завжди діє добре на їх репутацію. Мстивість і уїдливість допоможе приборкати Трійка. Також Трійка направить в потрібне русло їх змагальний дух, який не завжди вдається стримувати. Через страх перед втратою уваги Стрільці можуть здійснювати дурості і втрачати удачу. Трійка допоможе запобігти і цьому. КозерігЄдине, чого Козерогам не вистачає — почуття гумору. Не подумайте нічого поганого, адже воно у них є. Справа в тому, що ці люди не користуються ним, але ж сміх зближує людей найсильніше. Підняти Козерогам товариськість і прибрати емоційні перешкоди в спілкуванні з людьми здатні Одиниця і Шістка. Ці два числа допоможуть представникам даного Знака розкрити свою душу і позбутися від комплексів. ВодолійЖиттєві принципи Водоліїв не дозволяють їм переривати відносини з людьми. Вони бояться втратити нитки, що зв'язують їх з оточуючими, але не всі люди того варті. Багато приносять Водоліям тільки біди і негатив. Виправити положення допоможе Дев'ятка. Це число-талісман зробить Водоліїв більш передбачливими і об'єктивними. Згодом Водолії частіше почнуть замислюватися про особисту вигоду, обходячи стороною проблеми людей, які для них не представляють ніякої духовної цінності. РибиЧетвірка допоможе Рибам відкрити чакри, отримати більше впевненості в собі і позбутися від страху перед майбутнім. П'ятірка має схожий ефект, але ще і підвищує працездатність Риб, знижуючи стомлюваність. Числа 4 і 5 — кращі обереги представників цього Водного Знака, які часто потребують енергетичного підживлення. Ці числа-талісмани істотно збільшать шанси на успіх у всіх життєвих сферах.
Дозвілля Ризикуйте, але з розумом: найточніший гороскоп на 6 листопада 6 листопада гороскоп надає вам всі шанси для того, щоб домогтися бажаного. Час здійснити те, що ви вже давно запланували, але на що не наважувалися. Зірки наділяють силою волі і вмінням спокійно відстоювати свої інтереси, тому день ідеальний для переговорів, обговорень та презентації нових проектів. Будь-які справи, що вимагають чіткості, наполегливості і конкретики будуть даватися легше звичайного, так що не пропустіть гарну можливість поставити всі крапки над i. Овен Яке б рішення не було потрібно прийняти завтра Овну, це навряд чи вийде: йому буде неймовірно важко зробити остаточний вибір. Причому чим більше швидких і рішучих дій буде вимагати від нього обстановка, тим більше Овен буде сповільнювати свій темп, аж до повної зупинки. Втім, якщо оточуючі завтра не стануть квапити його і створювати навколо суєту, Овен буде діяти продумано і чітко. Але дуже-дуже повільно. І не треба за це його засуджувати. ТелецьЗавтра Телець буде до всього шукати практичний, навіть прагматичний, підхід. Це стосується навіть романтичних відносин: якби Телець завтра купував подарунок для коханої людини, то замість букета подарував би апельсинове дерево в горщику, а замість біжутерії – річ, потрібну в господарстві. Причому подарунок навряд чи був би дорогим: день не схиляє Тельця кидатися грошима. Зате такий діловитий настрій здатний допомогти йому завтра вирішити практично будь-яку побутову проблему. БлизнюкиЗавтра Близнюків чекає спокійний день, коли можна нікуди не поспішати, - справи йдуть своєю чергою, не вимагаючи суєти. Можливо, комусь неспішний плин подій може здатися нудним, однак якщо Близнюки будуть до цього готові, то зуміють провести час з користю. Зірки гороскопу радять їм витратити цей день на себе, цілком присвятивши його індустрії моди і краси. Фітнес після сніданку, шопінг на обід і розслаблююча ванна на вечерю – завдяки такому меню Близнюки зустрінуть новий день у всеозброєнні! РакЗавтра справи і думки Рака будуть пов'язані з його близькими людьми – родичами або друзями. Можливо, у когось з них існують проблеми, які Рак може допомогти їм вирішити або в яких здатний надати моральну підтримку. Зірки гороскопу радять Раку не нехтувати своїм почуттям обов'язку. Завтра – день, коли йому варто, якщо потрібно, пожертвувати особистим часом або навіть робочими справами заради того, щоб підтримати близьку людину. ЛевЗавтра Лев ризикує занудьгувати. День наділяє його активністю, однак ситуація буде складатися так, що він навряд чи зуміє повною мірою її реалізувати. Події і на роботі, і вдома вимагатимуть від Льва неквапливого ритму ведення справ, так що йому волею-неволею доведеться йому підкоритися. Втім, у цього є і свої плюси. Якісь справи, які Лев не зміг би вирішити з наскоку, завтра почнуть просуватися вперед, завдяки його спокійного, вдумливого підходу. Діва Завтра Діву будуть займати питання домашнього побуту і сімейного бюджету – вона зробить все, щоб привести їх у порядок! Крім того, день корисно провести за обмірковуванням фінансових планів і справ: будь-які авантюрні проекти, на кшталт вкладення грошей в невідомий банк, Діва відразу ж відмете. Якщо ж Діва запланувала витрати – наприклад, на літній відпочинок – саме час подумати про те, скільки грошей на це потрібно і де їх взяти. Якщо їх треба накопичити, почніть це робити завтра, – більш вдалого дня для цього не знайти! ТерезиЗавтра Терези будуть сповнені енергії і сил, але, щоб не налякати оточуючих своїм натиском, їм доведеться це приховувати. День зажадає від них неквапливого ритму і зважених, консервативних рішень, так що Терезам доведеться балансувати на грані обережності і рішучості, щоб хоч якось просунутися в справах. Втім, завдяки цьому, ймовірність наробити помилок буде вкрай низька. Нехай Терези завтра доб'ються меншого, ніж очікували, зате вже точно не зможуть нічого зіпсувати. СкорпіонЗавтра життєва енергія Скорпіона буде перебувати на спаді. Навіть при всьому бажанні йому не вистачить сил розібратися з усіма справами і на роботі, і вдома! До тих же справ, за які Скорпіон все-таки візьметься, він буде схильний застосовувати досить консервативний підхід, аж до рішення законсервувати ту чи іншу проблему до кращих часів. Як віддушину зірки гороскопу рекомендують Скорпіону відвідати завтра якусь мистецький захід – чуже натхнення допоможе йому поповнити свій запас енергії. СтрілецьЗавтра Стрілець зуміє багато чого досягти, діючи консервативно, проте це здатне привести його в тугу. Все як завжди – це так нудно! Тому зірки гороскопу радять Стрільцю підняти собі настрій невеликими змінами. Поговоріть з друзями про те, як вони роблять своє життя яскравішим. Можливо, вони порадять вам відмінний фільм, новий магазин або запросять на вечірку. Добре, якщо в особистому житті Стрільця завтра будуть присутні експерименти, а на роботі – застосовуватися тільки перевірені методи. КозерігЗавтра в будь-якій справі найкращий варіант дій для Козерога – той, який перевірений досвідом, часом і їм самим. Зірки гороскопу схиляють його мислити саме в цьому напрямку, так що будь-яка спроба поекспериментувати навряд чи вдасться. Більше того, вона навряд чи взагалі прийде йому в голову! Зате всі старі добрі перевірені шляху перед ним відкриті. Консервативними методами завтра Козеріг досягне більшого, ніж найблискучішим експромтом! Водолій Завтра Водолію слід приготуватися до того, що оточуючі будуть його повчати. Цілком можливо, в цей день Водолію доведеться брати участь не в одній нудній бесіді, в якій йому буде відведена роль безсловесного слухача і кивателя головою. Особливо не варто завтра ділитися з навколишнім новими ідеями або планами. У кращому випадку Водолій зустрінеться з іронією або легкою критикою на свою адресу, в гіршому – піддасться безжальним нападкам. Риби Завтра Риби будуть знаходитися в дисонансі з оточуючими. Їх дії можуть здаватися їм нерішучими, а вжиті заходи – напівзаходами. У свою чергу, оточуючих буде лякати в Рибах їх стрімкість, натиск і «революційні» замашки. Рибам доведеться змиритися з тим, що переконати завтра нікого не вдасться, так що якщо вони на 100% впевнені в своїх планах - доведеться діяти самостійно. Або перенести якісь проекти на інший день.
Кримінал оформление ленты  «Саша, ти фашист»: Дивакуватий російський пропагандист провокував на бійку українського посла Посол України в Австрії Олександр Щерба розповів, як кремлівський пропагандист Грем Філліпс провокував його на бійку біля українського посольства. Дипломат в соцмережі написав, що Філліпс щось знімав під будівлею посольства, Щерба вийшов до нього і той спочатку розгубився, а потім впав в істерику і почав нападати на дипломата - штовхати і ображати. "Ну, а потім почалося: "Саша, ти фашист. Саша, ти г-дон". Кілька разів мене штовхало в груди. Професійно штовхало, хотіло на бійку спровокувати. Але сказати, що я від нього сховався, воно вже не скаже", - додає дипломат. Він повідомив, що від імені всих українців, яких за час війни ображав Філіпс, він з ним розібрався. Нагадаємо раніше недоумкуватий пропагандист розорив могилу лідера ОУН Степана Бандери в Мюнхені. Він чіплявся до людей, які принесли прапори на могилу і зображував страх і жах, хоча його ніхто не чіпав і ніщо йому не загрожувало.
Дозвілля Саме час сказати "люблю": Любовний гороскоп на 6 листопада 6 листопада ідеально підходить для тих, хто впевнений у своїх почуттях і не боїться говорити один одному «люблю». Проведіть вечір наодинці зі своїм обранцем. Вечеря при свічках, букет квітів, а також будь-які інші прояви теплих і міцних почуттів завтра будуть особливо до речі. Овен Завтра намагайтеся поступати з вашою коханою людиною так само, як ви хотіли б, щоб він поступив з вами. Швидше за все, саме в цей день подібна система віддзеркалення спрацює найкращим чином, і ви переконаєтеся в ефективності схеми «ти мені – я тобі». ТелецьЗавтра зірки рекомендують вам з вашою коханою людиною обговорити якусь серйозну книгу, поговорити про філософію, нарешті – пограти в шахи. І мізки розімнете, і зблизитеся. БлизнюкиНе найкращий день для з'ясування відносин. Нічого хорошого ви завтра все одно не з'ясуєте, бо будь-яка фраза з вмістом «Любов моя, нам потрібно обговорити» – буде викликати неминучий напад роздратування у вашої коханої людини. Найм'якша відповідь, яку ви зможете отримати – «Давай іншим разом». РакПобудьте трохи безтурботними дітьми! Зрештою, весь час бути дорослими – це нудно! Нехай дівчина зробить два хвостика, молода людина візьме в руки повітряну кульку – і ви разом підете на пошуки невинних дитячих радощів і задоволень: поїсти морозива, покататися на каруселі ... Втім, по-дорослому цілуватися вам ніхто не забороняє. ЛевЗавтра вашій коханій людині буде досить важко зробити вас по-справжньому щасливим, однак він докладе до цього максимум зусиль, які вам все ж варто оцінити по достоїнству незважаючи на те, досягнуть вони результату чи ні. Заохочуйте всіляко подібні його ініціативи. Діва Ваш завтрашній день буде сумний і безрадісний, тому вам варто підготуватися до цього заздалегідь і вашу кохану людину до цього підготувати. Нехай він не дивується вашим стрімким перепадам настроїв і періодичним зривам на крик. І ви постарайтеся стримуватися. ТерезиЗавтра для вас буде дуже багато означати думка ваших друзів і знайомих щодо вашої коханої людини. І якщо ви раптом дізнаєтеся, що хтось її не схвалює, у вас може закрастися серйозний сумнів: а чи варто взагалі з ним відносини продовжувати. Втім, бути з ним вам, а не знайомому. СкорпіонЗавтра ви зрозумієте, що не можете вимагати від вашої коханої людини того, що зазвичай вимагали від усіх інших представників протилежної статі, наділених цим статусом. Чи так це добре? І чи не одягаєте ви рожеві окуляри, які одного разу цілком можуть розбитися? СтрілецьТак важко. Але необхідно. Необхідно зробити цей крок для того, щоб потім стало легко, добре і правильно. В глибині душі ваша кохана людина згодна з цим, але зараз по визначенню ви – найсильніша ланка в вашому тандемі, тому рішення доведеться взяти на себе, так само як і відповідальність за нього. КозерігЗавтра дуже важливо підібрати музику, яка буде цілком і повністю відповідати як вашому настрою, так і настрою вашої коханої людини. Тільки під акомпанемент потрібної мелодії ви зможете прийти до взаєморозуміння, а значить, добре, радісно і плідно поспілкуватися. Водолій Ви думаєте тільки про минуле чи майбутнє. У цьому вас немає. А адже саме мить між минулим і майбутнім називається життям! Чи не час перестати ностальгувати або мріяти – і просто озирнутися, вдихнути аромати навколишньої природи, усвідомити, як чудово живеться зараз – і бути. Всім неприємностям на зло, якщо вони, звичайно, є. Риби Риби, не забудьте перед виходом на роботу або куди-небудь ще вимкнути праску і перевірити, чи не відкриті кватирки в спальні і на кухні. Якщо прогавити щось, ввечері може трапитися скандал – пожежа в будинку навряд чи обрадує домашніх, а якщо в квартиру залізе злодій, то ви ще довго не зможете виправдатися перед вашим партнером за пропажу його улюбленої жовтої краватки.
Дозвілля Невірні, нечесні: 5 знаків Зодіаку, які зраджують партнерам Навіть здорові і щасливі відносини не гарантують захист від спокуси. Спокуси всюди, їх не уникнути. Ми не в силах контролювати це, як би сильно ми не хотіли. Але все ж ми можемо контролювати те, як поведемо себе, зіткнувшись зі спокусою. Імовірність того, що людина піддасться спокусі, залежить від її характеру і особистих якостей. 1. Козеріг (22 грудня – 9 січня)Є багато слів, якими можна описати Козерогів. Вони неймовірно працьовиті, стійкі і наполегливі. Вони знають, якою ціною дається те, що вони так сильно хочуть отримати в цьому житті. Найбільше в стосунках Козерогу буде хотітися стабільності і сталості. Якщо ви будете нездатні дати це Козерогу, то швидше за все він почне шукати цього на стороні і буде безжалісним. 2. Водолій (20 січня – 18 лютого)Водолії люблять інтелектуальну свободу і терпіти не можуть, коли їх розумові здібності обмежують. Цю рису характеру вони переносять і на свої відносини. Водолії не люблять, коли їх обмежують і спробують вирватися з любовних ланцюгів, які їх стримують. 3. Риби (19 лютого – 20 березня)Серед всіх інших знаків зодіаку, Риби відомі своєю репутацією романтичних мрійників. Вони люблять все ідеалізувати і дивляться на навколишній світ крізь рожеві окуляри. Риби не завжди сприймають речі такими, якими вони є, оскільки звикли все перебільшувати. Вони немов притягають драму в своє життя. І не завжди ця драма призводить до вірності. Іноді Риби можуть піддатися спокусі і зважитися на відносини на стороні просто для різноманітності. 4. Телець (20 квітня – 20 травня)Цей знак зодіаку досить неоднозначний. Тельці відомі своєю відданістю. Серед всіх інших знаків зодіаку вони найбільш вірні. Так як же вони тоді потрапили в цей список? Цьому може бути тільки одна причина. Тельці найбільше в цьому світі ненавидять зраду. Так, Телець буде зберігати вам вірність. Але як тільки він зрозуміє, що ви його зрадили, то почне шукати помсти. Він захоче відплатити вам тією ж монетою, зрадивши вас. 5. Рак (21 червня – 22 липня)З усіх знаків зодіаку, Раки найбільш схильні до зради. Причиною тому служить одна особливість Раків – їм дуже швидко стає нудно. Самі по собі вони не бояться серйозних відносин. Просто в деяких випадках, коли відносини стають стабільними, Раку стає нудно і некомфортно. Їм подобається піклуватися про людей, але навіть це іноді їм набридає. Настає момент, коли Рак, в спробах зробити свого партнера щасливим, досягає своїх меж і починає шукати когось нового.

Який вид спорту підходить вам за Знаком Зодіаку
Який вид спорту підходить вам за Знаком Зодіаку
Фізична активність важлива для того, щоб підтримувати організм у тонусі та уникати неприємностей зі здоров'ям ....
Фізичні вправи для зняття стресу та підвищення енергетики
Фізичні вправи для зняття стресу та підвищення енергетики
Хороша фізична форма — це не лише запорука привабливості, а й відмінного настрою, здоров'я та удачі Спеціальне....
П'ять способів підняти настрій та повернути сили
П'ять способів підняти настрій та повернути сили
Постійні стреси часто призводять до того, що у нас зовсім не залишається енергії та сил Від цього псується нас....
Як спілкуватися з негативними людьми, щоб захистити себе від їхнього впливу
Як спілкуватися з негативними людьми, щоб захистити себе від їхнього впливу
Спілкування з негативними людьми спустошує нас, знижує імунітет, викликає тривожність, занепад сил, впливає ви....
Камені-талісмани для жіночого здоров'я
Камені-талісмани для жіночого здоров'я
Ще в давнину люди знали, що каміння має цілющі властивості На жаль, у сучасному світі багато хто скептично ста....
більше матеріалів




/-0,92940282821655-/ /-pc-/
Top