counter
Архів Повернутись назад 05 Жовтня 2018
5 Жовтня
Суспільство оформление ленты  Похорон короля циган паралізував британське селище Шикарні похорони циганського барона паралізували британське селище Матток, в графстві Сомерсет. Сотні скорботних проводжали в останню путь свого короля Івара Хьюза, який помер у віці 46 років від від серцевої недостатності. На чолі яскравої процесії був трактор, потім - 12 лімузинів і три вантажівки, упакованих квітами, що слідували за труною і срібним катафалком. Перед похованням його брати і сестри розповіли, яким він був за життя: «Він був нашим королем, королем нашої сім'ї, завжди сильним, лідером. Він був божевільним звіром і завжди мав кращих коней. Він усе вмів, мав чудове почуття гумору і нікому не відмовляв у допомозі. Він дзвонив своєму батькові чотири-п'ять разів на день». А ще він уміло торгував колесами і любив торгуватися за коней. Замість звичайних вінків рідня виставила на його могилі величезні композиції з квітів.
Дозвілля оформление ленты  Колишня подруга принца Гаррі знялася оголеною з акулою Колишня дівчина британського принца Гаррі Крессида Бонасье взяла участь у фотосесії в підтримку благодійності. Разом з дочкою Майкла Джексона Періс і актрисою Гретою Белламасіною вони знялися оголеними в обнімку з рибинами, чиї популяції стрімко зменшуються через неправильний вилов. Кампанія спрямована на підвищення обізнаності про екологічний недружний промисл в усьому світі. Крессида пояснила журналістам свій вчинок так: «Нестійкі методи рибальства не тільки руйнують нашу прекрасну морську екологію, а й завдають шкоди прибережним громадам, робочим місцям і людям, які залежать від наших океанів. Я дуже пишаюся тим, що я є частиною цієї кампанії Fishlove, щоб підвищити обізнаність про причини проблем і зробити невеликий внесок, спробувати покласти край перелову".
Кримінал оформление ленты  Ноутбук спійманого російського шпигуна використовувався і для атаки на розслідування по MH17 Ноутбук російського шпигуна, спійманого в Нідерландах, використовувався також для атаки на розслідування по катастрофі малазійського Боїнга MH17. Нагадаємо, MH17 був збитий над Україною в липні 2014 року російською ракетою "Бук". Тоді загинуло 298 людей. Розслідування за фактом катастрофи MH17 показало, що Росія несе за нього відповідальність. Москва заперечує це і недавно заявила, що у них є докази, що літак був збитий українською ракетою. У квітні 2018 року біля російських розвідників, висланих з Нідерландів після того як вони намагалися організувати кібератаку на хімічну лабораторію в Швейцарії, був вилучений ноутбук, а на ньому - знайдені дані, які говорять про спробу впливати на розслідування по катастрофі MH17, пише The Daily Mail.  Під час прес-конференції в Гаазі міністр оборони Нідерландів Анк Біджлевелд сказав, що його відомство було поінформоване про зацікавленість російських розвідувальних служб в цьому розслідуванні і вони вжили відповідних заходів безпеки.
Події оформление ленты  Через мамине волосся дитина ледь не залишилася без пальців Пучок волосся, обмотавши навколо основи чотирьох пальців, перекрили до них доступ крові. 26-річна британка Алекс Аптон розповіла про свою страшну історію і попередила всіх батьків про небезпеку так званого «синдрому волосяного джгута», пише з The Daily Mail. Подія трапилася з її 10-тижневим сином Езрою. За словами Алекс, вранці вона звернула увагу на те, що з малюком щось не так – він відмовився від молока і постійно плакав. Переодягаючи немовля, мама помітила, що чотири пальчика на його лівій ніжці сильно опухли і почервоніли. Придивившись, Алекс побачила, що біля самої основи вони міцно-міцно обмотані тонким пучком її власного довгого волосся. Волосся так сильно врізалося в шкіру Езри, що його було майже не видно, воно, як джгут, перекрило кровообіг. Як припустила Алекс, волосяний джгут знаходився на ніжці хлопчика протягом 12-14 годин, і якби вона вчасно не помітила, що щось не так, пальці Езри довелося б ампутувати. Після розплутування пальчиків, мама показала Езру лікарю, і той призначив йому антибактеріальну мазь. Це далеко не перший випадок «синдрому волосяного джгута», про який повідомлялося в ЗМІ. Так, в квітні 2018 року мешканка Единбурга Джемма Фрейзер розповіла про те, що волосся обплутало два пальчика на ніжці її тримісячної доньки Орли, і через п'ять місяців дівчинці довелося зробити пластичну операцію, так як пошкоджена джгутом шкіра так і не відновилася.
Політика оформление ленты  Одна з найсексуальніших моделей світу арештована в США 4 жовтня в Вашингтоні під час протесту проти висунення Бретта Кавано до Верховного суду були арештовані супермодель Емілі Ратаковскі і актриса Емі Шумер. Це сталося після того, як учасниці маршу увійшли в будівлю Верховного суду. Про арешт повідомила сама Емілі в twitter-профілі написала: «Сьогодні я була заарештована під час протесту проти висунення до Верховного суду Бретта Кавано – чоловіка, який був звинувачений в сексуальному домаганні багатьма жінками. Чоловіки, які заподіюють біль жінкам, більше не повинні бути при владі». Нагадаємо, як мінімум три жінки звинувачують Бретта Кавано в насильстві і домаганнях. Вчора ФБР представило Сенату США результати розслідування у цій справі. Сенаторам заборонено розголошувати деталі доповіді ФБР, яка була надана їм в єдиному екземплярі для вивчення за закритими дверима. Однак багато республіканців після цього сказали журналістам, що не побачили в матеріалах ніяких доказів провини Кавано. Тепер доля Кавано залежить від голосування Сенату.
Політика Лою пояснив, чому Росії не потрібні «ДНР» і «ЛНР» Жителі окупованих територій Донбасу давно не сподіваються приєднається до Росії, констатував під час чату в "Главреде" заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України Георгій Тука. "Є величезний рівень розчарування", - говорить Тука. За його словами, місцеві жителі зараз мислять на кшталт "краще ворог хорошого". Тепер там домінує гасло "Хочемо, як було до війни!", - говорить Тука. Чиновник констатує, що Росія розграбувала і знищила Донбас, і ця спустошена, млява територія їй не потрібна. "Донбас перетвориться на мертву депресивну територію, в яку необхідно буде вкладати мільярди доларів. Така гиря на ногах Росії абсолютно не потрібна", - вважає Тука. Нагадаємо, раніше АСН розповідала, що вивезений напередодні з окупованих територій колишній аграрний «міністр» бойовиків «ДНР» розповів  на відео про те, як росіяни грабували Донбас. Частина відео його допиту слідчими потрапила в Мережу. Під запис колаборант зізнається, що розчарувався в росіянах, бо вони виявилися далеко не благодійниками, а самими звичайними злодіями і рекетирами.
Кримінал оформление ленты  У центрі Кривого Рогу знайшли трьох дітей-Мауглі У центрі Кривого Рогу виявлені малолітні діти, які проживали в аварійному приватному будинку без батьків, повідомляє ВесьКР. Рідні брати - 6-річний Дмитро, 5-річний Микита і 4-річний Матвій проживали самі в одному з напіврозвалених будинків у центрі - без електрики, води і тепла.. Побачивши трьох виснажених і брудних малюків на зупинці громадського транспорту, перехожі викликали поліцію. Поліцейські нагодували дітей і з'ясували, що своїх батьків малюки не знають, як і те, де вони знаходяться. Тепер діти перебувають в реабілітаційному центрі - ситі, чисті, одягнені. Діти не можуть пояснити, куди поділися їхні батьки, тільки розповідають, що поки перехожі не викликали поліцію, вони не їли близько тижня. Лікарі повідомляють, що, крім відставання в розвитку, викликаного хронічним недоїданням, серйозних проблем зі здоров'ям у безпритульних дітей немає. Пошуком батьків або родичів дітей займаються органи опіки Центрально-Міського райвиконкому. Коли таких знайдуть, вирішуватимуть питання про кримінальну відповідальність.
Закон і Право Якими будуть ставки єдиного податку та ЄСВ для підприємців у 2019 році СТАВКИ ПОДАТКІВ У зв'язку із запланованим збільшенням з 1 січня 2019 року мінімальної зарплати до 4 173 грн, а прожиткового мінімуму - до 1 921 грн, ставки і єдиного податку та ЄСВ, нехай і незначно, але виростуть. Так, ставки єдиного податку для ФО-П в 2019 році складуть, для платників:1) першої групи (до 10% від розміру прожиткового мінімуму) - 192,10 грн на місяць;2) другої групи (до 20% від розміру мінімальної зарплати) - 834,60 грн на місяць;3) третьої групи єдиного податку: - для неплатників ПДВ - 5% від доходу;- для платників ПДВ - 3% від доходу.4) для четвертої групи (виключно сільгоспвиробники) ставка податку встановлюється в залежності від кількості використовуваної землі. Зверніть увагу на те, що ставку єдиного податку для першої та другої груп встановлюють місцеві ради. І для окремих видів діяльності (або в окремих населених пунктах) вона може бути менше максимального рівня. Так, наприклад, в Харкові c 1 березня 2017 роки (на 2017 рік і на всі наступні роки, до внесення змін) для платників єдиного податку другої групи встановлено ставку єдиного податку в розмірі 10% від мінімальної заробітної плати - 417,30 грн. Тому ставку єдиного податку найкраще уточнити у ваших міськ/сел/сільраді. "Чи повинні місцеві ради приймати рішення про розміри ставки єдиного податку щороку?" Ні, не повинні. Тому, якщо ваша міськ/сел/сільрада не прийняла нове рішення про зміну ставки єдиного податку в 2019 році, то продовжує діяти ставка, встановлена ​​раніше. Разом з тим, якщо ваша міськ/сел/сільрада взагалі ніколи (точніше з 1 січня 2011 року) не приймала рішення про розмір ставки єдиного податку, то для вас діє максимальна ставка, встановлена ​​податковим кодексом (10% від соціальної пільги (або 192, 10 грн) для першої групи і 20% від мінімальної заробітної плати (або 834,60 грн) для другої групи платників єдиного податку). Однак, якщо ваша міськ/сел/сільрада встановила ставку єдиного податку менше максимального рівня (менше 10% для 1 групи або менше 20% для 2 групи платників єдиного податку), вам не слід забувати, що згідно п. 293.7 ст. 293 Податкового кодексу, якщо ви здійснюєте діяльність на територіях декількох міськ/сел/сільрад, то в такому випадку платите єдиний податок все одно за ставкою 20%, незалежно від того, яка ставка встановлена ​​вашою міськ/сел/сільрадою. Наприклад, у вас є торгова точка (або цех) не тільки в Харкові, але і в іншому населеному пункті. Для вас ставка як і раніше - 20% від мінімальної заробітної плати (834,60 грн), а не 10%, як встановлено Харківською міськрадою. Для підприємців на загальній системі оподаткування:- ставка ПДФО в 2019 році - 18% від суми чистого доходу. Якщо хто забув, то чистий дохід - це дохід мінус документально підтверджені витрати. Мінімальний місячний розмір (за бажанням можна платити більше, але ніхто цього не робить) єдиного соціального внеску (ЄСВ) в 2019 році для платників:- єдиного податку першої, другої і третьої груп - 918,06 грн;- на загальній системі оподаткування - 918,06 грн. ТЕРМІНИ СПЛАТИГраничні терміни сплати єдиного податку для платників:1) першої та другої груп - щомісяця авансом пізніше 20 числа поточного місяця;2) третьої групи єдиного податку за:- I квартал - 20 травня 2019 року;- II квартал - 19 серпня 2019 року;- III квартал - 21 листопада 2019 року;- IV квартал - 20 лютий 2020 року. Важливо!Зверніть увагу, що для платників єдиного податку першої і другої груп терміни сплати єдиного податку не переносяться. Таким чином, якщо термін сплати (20-те число) припадає на вихідний (неробочий) день, єдиний податок необхідно сплатити в останній робочий день перед 20 числом. При цьому майте на увазі: якщо ви оплачуєте податки в вечірній час (після 16:00 - 17:00), то вони будуть зараховані в бюджет тільки на наступний день. Таким чином, щоб уникнути зайвих суперечок з фіскальними органами, намагайтеся не дотягувати зі сплатою єдиного податку до останнього дня, а якщо так сталося, то сплачуйте його хоча б до обіду. Разом з тим при бажанні платники єдиного податку першої і другої груп можуть сплатити єдиний податок наперед (на кілька місяців або навіть на рік). Головне - не забути потім про це. Платник єдиного податку третьої групи, при бажанні теж може перераховувати єдиний при кожному надходженні грошей, а не чекати кінця кварталу, накопичуючи / збираючи суму податку на розрахунковому рахунку (власне особисто я так і роблю). Граничні терміни сплати ЄСВ для всіх ФОП - незалежно від системи оподаткування (включаючи загальну систему):- за 1-й квартал - 19 квітень 2019 року; - за 2-й квартал - 19 липень 2019 року;- за 3-й квартал - 21 жовтень 2019 року;- за 4-й квартал - 20 січень 2020 року. Знову-таки, при бажанні ЄСВ можна оплачувати і помісячно (по 918,06 грн) або авансом на рік вперед (11 016,72 грн). ТЕРМІН ПОДАННЯ ДЕКЛАРАЦІЙГраничні строки подання декларації за єдиним податком для платників:1) першої та другої груп один раз на рік, за 2019 рік - не пізніше 1 березня 2020 року;2) третьої групи за:- I квартал - 10 травня 2019 року;- півріччя - 9 серпня 2019 року;- 9 місяців - 11 листопада 2019 року;- рік - 10 лютий 2020 року. Граничний термін подання декларації про доходи за 2019 рік для ФОП на загальній системі - 10 лютий 2020 року. Звіт з ЄСВ подається усіма ФОП один раз на рік, за 2019 рік - не пізніше 7 лютого 2020 року. Всі звіти можна подавати як принісши їх безпосередньо в податкову, так і відправивши в електронному вигляді або поштою. Якщо звіт в податкову замість вас приніс хтось інший, у нього повинна бути від вас як від ФОП нотаріальна довіреність.У разі відсутності довіреності інспектор має повне право цю декларацію не прийняти. Для подачі декларації в електронному вигляді необхідно отримати електронний цифровий підпис (ЕЦП). Це можна зробити безкоштовно в податковій.Для цього вам знадобляться копії та оригінали паспорта та ідентифікаційного коду, а також флешка. Якщо ви відправляєте декларацію поштою, то це потрібно зробити не пізніше, ніж за п'ять календарних днів до граничного строку подання декларації, а звіт по ЄСВ необхідно надіслати не пізніше, ніж за десять календарних днів до граничного терміну подачі. Відправляти при цьому потрібно через Укрпошту, цінним листом, з описом вкладень та з повідомленням про доставку.Майте на увазі, що такі листи не приносять за адресою. Одержувачу приходить повідомлення - і співробітник податкової повинен піти і отримати лист на пошті. Якщо ви переживаєте за доставку вашого листа зі звітом, тоді відправляйте його (через Укрпошту) цінним, з описом, повідомленням і кур'єрською доставкою.Так, у Укрпошти є така послуга, як «кур'єрська доставка», - в цьому випадку лист принесуть прямо в податкову (майте на увазі, що при замовленні послуги кур'єрської доставки у вас при відправці запитають телефон одержувача, так що не полінуйтеся і знайдіть телефон своєї податкової на сайті УКРІНФОРМ України), пише експерт Олександр Зарайський.
Дозвілля оформление ленты  "Після ніг Полякової не катить". Українці натякнули, що про Лорак забули на батьківщині Співачка українського походження, що віддає перевагу Росії під час війни, нарвалася в Мережі на критику, виклавши фото з концерту для каналу Інтер, на який прийшла без попереднього анонсу. На фото співачка знята в не дуже вдалому ракурсі, через що здається повнішою, ніж насправді. Також підписники порадили співачці "хоч іноді одягатися для різноманітності". Багато читачів досить різко висловилися про те, що артисти не буваю поза політикою, бо все одно залишаються громадянами своєї країни. viktorianapkhanuk Как начала, так и закончила ваша Дива.... Она сама избрала свой путь... Пусть живет, поёт, радуется жизни... Никто не запрещает!!! Просто у нормальных людей, у кого душа болит за свою родину, такое никогда не уложится в нормальное разумение вещей....  Предатель - он и в Африке, как говорится....   seredaella Каролиночка, езжайте в Уфу, там ждут. Киев- не ваш город. И хоть для разнообразия когда-либо оденьте что-то закрытое и стильное. Все знают, что у вас красивые ноги и грудь. Хоть бы одна фото была без разрезов и вырезов. Ну так, для разнообразия. tamada223 Мда... после ног Поляковой не катит marija_oliinuk в бочке мёда, ложка дегтя Имею право на свой комент!) Хочу дать понять, что рады не все) Насколько сильно я ее раньше любила и уважала, сейчас уважения ноль...karina_vitaminovna она в России сейчас, сразу вечером уехала. Дом её это не Украина, - пишуть підписники співачки.
Здоров`я Навіть 70-річні! Список найстарших породіль у світі Відмінна риса сучасного материнства в тому, що багато жінок не поспішають заводити дітей. Зараз вже нікого не здивуєш першими пологами в 35 або 40 років. А, якщо народити хоче та, кому б пора бабусею бути? Колобок розповів про найстарших мам у світі. Спогади про не просто пізні пологах, а про старі пологи можна зустріти в Біблії. Дружина Авраама Сарра народила свого первістка в 90 років. Історичні згадки про «дорослих» матерів є у Великій Британії. Еллен Елліс з Уельсу хотіла народити 13-ту дитину в 72 роки. Виносити вагітність їй вдалося, але малюк народився мертвим. Англійка Деббі Хюгге змогла завагітніти і народити в 53 роки. І це незважаючи на прийом оральних контрацептивів. У новоспеченої матусі вже було два сини і дві внучки. Народити дитину заради чоловіка в 58? Легко! Так зробила ізраїльтянка в 2003 році. Вона народила близнюків, після курсу лікування від безпліддя. А як на рахунок материнства в 59? Не за допомогою ЕКЗ процедури. Британка Доун Брук завагітніла після гормональної стимуляції природним шляхом. Румунка Андріана Ілієску народила в 66 років. Її дитина була з пробірки. У себе на батьківщині вона наробила багато шуму. Іспанка Кармен Боудсада народила в 67 років близнюків. Заради довгоочікуваної вагітності вона збрехала про вік. Інакше їй би відмовили в ЕКО. Тоді рідні вважали, що вона вчинила егоїстично. Мама жартувала, що проживе 101 рік, як її мати. Правда, менше ніж через два роки жінка померла від раку яєчників. Мешканка Індії Раджо Деві Лохан народила в 69. ​​Завагітніти вийшло за допомогою ЕКЗ. Дочка народилася здоровою, а ось сама мати ледь не померла від ускладнень вагітності та пологів. Пологи закінчилися розривом матки. Там же в Індії живе ще одна рекордсменка, яка в 70 років виносила і народила двійню: хлопчика і дівчинку. Омкарі Панвар пішла на це заради того, щоб народити спадкоємця чоловікові. До цього у неї народжувалися лише дівчатка. В Україні теж є своя рекордсменка. 66-річна Валентина Підвербна в 2011 році народила доньку. Завагітніла вона за допомогою штучного запліднення.
Дозвілля Сьогодні - найбільш несприятливий день у жовтні. Які будуть ще Ні один місяць на рік не обходиться зовсім вже без небезпечних днів. Але якщо знати, що саме впливає на життя поза нашою волею і особистим вибором, можна звести ймовірність проблем до мінімуму. Наприклад, у жовтні Венера почне ретроградний рух, і це спричинить деякі ризики, але і відкриє нові можливості, покаже ті шляхи, які здавалися прихованими і дозволить поглянути на деякі речі під зовсім іншим кутом. 5 жовтня. Квадратура Місяця з ЮпітеромУ цей день багатьом доведеться зіткнутися з перешкодами або навіть перевіркою на міцність. Криза може нагрянути з того боку, де ви найменш захищені, тому особливу увагу варто приділити тим питань, в яких ви не сильні. Досить імовірно, що порушиться усталений порядок речей: цей день може стати стартовим для кадрових перестановок, сімейних затяжних конфліктів, судових тяжб.Позитивний момент цього дня полягає в тому, що руйнівну енергію можна направити туди, де вона доречна - на боротьбу і подолання. Так як Місяць знаходиться у Леві, високий шанс вийти переможцем з непростої ситуації. 8 жовтня. Магнітна буряНа це число синоптики прогнозують найсильнішу за жовтень магнітну бурю. Відповідно, у метеочутливих людей день може захмаритися головними болями, погіршенням сну і загального самопочуття, загостренням хронічних захворювань. Під дією негативно зарядженої енергії часто погіршується робота пам'яті, страждає уважність. Згідно з прогнозом сприятливих днів, вже 10 жовтня, в день сили, можна буде відновити здоров'я або відносини з близькими, якщо вони погіршилися в хвилини дратівливості. Експерти сайту dailyhoro.ru рекомендують набратися терпіння, витримки і не забувати про вітаміни. Не зайвою буде профілактика простудних захворювань. 15 жовтня. Місяць у КозерозіЗростання Місяця в сузір'ї Козерога принесе важку енергетику, яка поширить свій вплив і на наступний день, 16 жовтня. Якщо її не витрачати, відбудеться застій, який може обернутися погіршенням настрою або загального стану. Для того, щоб Фортуна не відвернулася, потрібно зберігати рівновагу. У такі дні, як цей, подвійно корисні медитації для захисту і очищення свідомості. Якщо не дозволяти емоційним гойдалкам впливати на ваш настрій, то день пройде благополучно. Вплив Козерога може нагородити ще одним неприємним сюрпризом - прагненням все проконтролювати, передбачити, уникнути будь-яких випадковостей. Через такого тотального контролю енергетичні потоки, які зв'язують людину із Всесвітом, завмирають, немов вода, натрапивши на перешкоду. Іноді варто дозволити світу підносити вам нові можливості, а те, з чим ви впоратися не в силах, просто відпускати. 23 жовтня. Півквадратура Меркурія і СатурнаЦей аспект у жовтні не принесе глобальних, масштабних проблем. Його небезпека в іншому: він загострює дрібні розбіжності, збільшує ризик некритичних, але прикрих помилок і промахів. Внаслідок цього багато в такий день ризикують отримати стрес, що зовсім небажано, так як наступний небезпечний день настане вже завтра, 24 числа. Друга перешкода цього дня - плітки. Бажання обговорити чужі проблеми призводить до того, що складніше втриматися і не розбовтати власних секретів, тим самим створюючи собі ж проблеми. Таємне стає явним, і не завжди це йде на користь. Якщо в такий день просто не говорити зайвого і не вступати в полеміку, вже можна багато чого переграти в свою користь. 24 жовтня. Повний місяць у Знаку ОвнаПорушити всі плани 24 числа можна одним необережним словом, сказаним зопалу. Бо втриматися буде складно, слід знизити ризик конфліктних ситуацій, наприклад, не призначаючи на цю дату зустріч з родичами зі складними характерами. Є висока ймовірність, що дадуть про себе знати негативні установки і програми. Удача буде на боці тих, хто ні за яких обставин не вийде з себе. Розмірене життя може здатися застоєм, і висока ймовірність зруйнувати те, що довго і важко творилося. Щоб не шкодувати згодом, краще двічі обдумувати кожне рішення, а найбільш доленосні з них залишити на потім.
Події Де краще не їздити ніколи або найбільш смертельні дороги України Перед тим як зібратися в подорож по Україні, вивчіть спочатку карту стану доріг. Запланований маршрут може бути змінений, бо по деяких дорогах їхати просто неможливо. Близько 15% ДТП відбуваються через погане дорожнє покриття. Яких ділянок потрібно уникати? 1. Олександрівка - Миколаїв (Н-14) - дорога національного значення. Ділянка з Кіровограда до Миколаєва дуже погана. По ній не ризикують їхати навіть вантажівки. Ями потрібно об'їжджати по узбіччі. Місцеві жителі 19.09 перекрили рух, щоб хоч якось привернути увагу. 2. Миколаївка - Глухів - Катеринівка (Р-65) - дорога регіонального значення. Дорога в жахливому стані. Заправки і шиномонтажі зустрічаються рідко, а ями і горби - часто. Через постійну пропасниці їхати неможливо. 3. Кропивницький - Запоріжжя (Н-23) - дорога національного значення. Швидкісний режим близько 100 км / ч, більше немає можливості їхати. На деяких ділянках доводиться знижувати швидкість майже до нуля. 4. Золотоноша - Умань (Н-16) - дорога національного значення. Стан дорожнього полотна нижче середнього. Багато ділянок з розбитим асфальтом, безліч горбів. З Черкас до Сміли є найскладнішою для проїзду, і характеризується великим числом ям по всій ширині дороги. 5. Виськовичі - Шепетівка (Р-49) - дорога регіонального значення. Дорожнє покриття погане. На окремих ділянках латає ями, але ремонт неякісний, і на місці латок утворюються нерівності. 6. Кропивницький - Платонове (М-13) - дорога міжнародного значення. Траса в жахливому стані: дуже багато ям, відсутня інфраструктура. Майже по всій протяжності дорога складається з бетонних плит. Від кордону Миколаївської області до Київської траси дороги немає. 7. Виступовичі - Житомир (Р-28) - дорога на території України. На дорозі дуже багато латок, нерівностей, трапляються ями. Деякі ділянки потрібно об'їжджати по узбіччі. На жаль, це далеко не весь список доріг з поганим покриттям. Збираючись у подорож - добре підготуйте. У машині обов'язково повинна бути запаска, насос і набір інструментів. Підготуйте маршрут і будьте готові, що деякі ділянки доріг доведеться об'їжджати.
Кримінал Роналду загрожує довічне ув'язнення за зґвалтування Хоча "Ювентус", який заплатив за Кріштіану Роналду 112 мільйонів євро, поки не змінює тип відносини команди до гравця, за збірну Португалії Роналду грати не буде, поки з нього не знімуть звинувачення. Поліція США веде розслідування факту зґвалтування 9-річної давності. 13 червня 2009 поліцейський департамент Лас-Вегаса отримав повідомлення про сексуальне насильство. Було проведено медичне обстеження. Проводили його в лікарні, куди жертва Кетрін Майорга, вирушила після бурхливої ​​ночі в готелі Palms Casino Resort. З Роналду вона познайомилася там же, в нічному клубі Rain. Версію того, що сталося далі, Майорга виклала в інтерв'ю журналу Der Spiegel. Коли піднялися в пентхаус, півзахисник перейшов в атаку і згвалтував її в "нетрадиційній формі". Тепер вчителька початкових класів стверджує, що до сих пір страждає від психотравми і виплачені їй раніше в якості компенсації 375 тисяч доларів біль не заглушили. У пресу витекли скани опитувальника, складеного юристами Роналду. У ньому футболіст, по суті, визнає, що діяв проти волі Майорги, яка приваблювала клієнтів у нічний клуб. Її колеги по ремеслу зі знаменитого бульвару Стріп діляться особистим досвідом. "До нас іноді підходять чоловіки, думаючи, що ми пропонуємо щось більше, ніж просто фото, і можуть запросити нас у свої номери, бо їм може здатися, що ми повії. Але ми ніколи не піднімаємося з ними. Багато з нас носять із собою перцевий балончик або шокер якраз на такі випадки. Все залежить від того, як вона себе веде з чоловіком. якщо відразу видно, що ви на одній хвилі, чоловік може відразу зрозуміти цей сигнал. Якщо вони були самі, якщо це її влаштовувало, то це вже зовсім інша історія". Лас-Вегас називають "містом гріхів", але тутешня Феміда до них не поблажлива. Згідно із законом цього американського штату, Кріштіану Роналду може загрожувати довічне ув'язнення.
Економіка Українці можуть не отримати підвищену зарплату в наступному році У держбюджеті немає коштів, щоб підвищити зарплати і пенсії українцям наступного року. Це пов'язано з виплатами по державному боргу в 2019 році. "Більше 40% доходів державного бюджету необхідно сплатити на погашення та обслуговування державного боргу. Це зменшує можливості бюджету для здійснення соціально-економічних витрат. А значить - зменшуються можливості для підвищення пенсій, зарплат і соціальних виплат. Також для будівництва доріг, нових шкіл, лікарень, дитячих садків і взагалі розвитку інфраструктури", - заявив голова Рахункової палати Валерій Пацкан, передає прес-служба Рахункової палати. У проекті держбюджету на 2019 рік 13 субвенцій на загальну суму 7 млрд грн не розподілено між місцевими бюджетами. "Мова йде про забезпечення якісної, сучасної і доступної загальної середньої освіти "Нова українська школа", модернізацію і оновлення матеріально-технічної бази професійно-технічних навчальних закладів, формування інфраструктури об'єднаних територіальних громад", - констатував Пацкан.
Кримінал Канал NewsOne "пішов по руках". Новим власником став "опоблоківець" Козак Телеканал NewsOne знову поміняв власника. Як написав у соцмережі чи то власник, чи то ні нардеп Євген Мураєв, він продав корпоративні права на канал своєму другові й колезі Тарасу Козаку. "Бажаю йому і колективу успіху і зростання", - написав він у фейсбуці. Втім, минулого місяця Мураєв також вже прощався з колективом, передаючи канал в управління колишньому соратнику Віктора Януковича Андрію Портнову. "Позавчора в Відні підписав угоду про управління телеканалом NewsOne. Власник ста відсотків статутного фонду компанії Володимир Мураєв передав мені телеканал в управління терміном на три роки ", - зазначив тоді в соцмережі Портнов. Примітно, що тоді було оголошено, що відтепер Мураєв не може ні розірвати договір, ні втручатися в справи каналу. Як бачимо - дуже навіть може. Так що Портнов відписався в соцмережі, що канал більше не під його керуванням і договір про управління NEWSONE він розірвав. У Мережі про минуле нардепа Козака можна знайти багато всього. Так пишуть, що в кінці 90-х його покровителем у владі був брат Віктора Медведчука - Сергій Медведчук - в той час - голова Львівської міської, а незабаром і обласної податкової служби. За його егідою Козак стрімко злетів по кар'єрних сходах і в 2004 році дослужився до голови Західної регіональної митниці. Нагадаємо, напередодні Верховна Рада прийняла постанову №9157 про звернення до РНБО з проханням ввести санкції проти компаній, що належать каналам "112 Україна" і NewsOne. За проголосували 229 народних депутатів.
Кримінал оформление ленты  "Ваша карта заблокована": Українців масово атакує псевдо-охорона банків Телефонні шахраї, цієї осені буквально зірвалися з ланцюга. Скарги на прихід смс з інформацією про блокування банківських карт напевно чув кожен з наших читачів в колі своїх знайомих, колег або рідних. Останнім часом злодії осміліли, зміцнили свої ряди і стали хитрішими. АСН нагадує, як приблизно виглядає шахрайське смс. Більшість українців вже чули про карткових злодіїв і просто ігнорують такі повідомлення. Однак навіть якщо один зі ста одержувачів такого послання відгукнеться, шахраї будуть у величезому плюсі ​​і окуплять всі свої витрати на розсилку сотень тисяч смс. Багато про такий вид шахрайства, а також - списки номерів шахраїв є тут. Так що перш за все хочемо закликати вас пояснити всім своїм родичам, особливо - літнім або надмірно вразливим, суть обману, розповісти як діяти в разі, якщо злодії доберуться і до них. Перш за все, не треба відповідати на смс шантажистів, передзвонювати їм або дзвонити в свій банк, щоб дізнатися, чи все нормально з вашою карткою. Повірте, з нею все добре. Якщо ж ви все-таки вирішите зателефонувати, з цікавості або автоматично, наполегливо радимо не називати шахраям, які представляться службою охорони банку НІЯКИХ своїх особистих даних. Шахраї запитають, в яких ще банках ви обслуговуєтеся, які проплати здійснювали востаннє, попросять назвати номер карти і чотиризначне число зі зворотного боку карти (яке ви взагалі НІКОМУ не повинні називати). Все це буде відбуватися дуже швидко, люди по той бік телефону будуть говорити ввічливо і діловито, звичайно поки не зрозуміють, що ви тримаєте їх за дурнів. Деякі навіть спробують погрожувати вам. Як вийшло у автора цього відео, який вчасно збагнув що до чого. Зауважимо, всі назви і номера автор називав неправдиві (увага, присутня ненормативна лексика). Ви звернули увагу, що розмова постійно переривається? Жертва сама змушена передзвонювати, не замислюючись, чому так відбувається. Якщо подивитися на інтервали розмови, то вони рівні - майже хвилина. Шахраї перестраховуються, що їх не вирахували, як це роблять бандити в детективних фільмах. Якщо у вас вистачило терпіння передзвонити злодіям і потролити їх, то напевно вистачить на те, щоб написати на них скаргу в Кіберполіцію, як зробив автор відео, до речі. Подати заяву в Кіберполіцію, звичайно, можна онлайн. На головній сторінці Кіберполіції читаємо пам'ятку, погоджуємося з прочитаним натискаємо кнопку "продовжити". Далі - вказуємо регіон свого проживання і категорію свого звернення. В даному випадку треба вказати вказали "Інше". Далі нам запропонують заповнити свої особисті дані: ПІБ, номер паспорта, адреса проживання і телефон. Після заповнення форми буде доступно вікно опису Вашого звернення. Ніяких вимог до оформлення опису немає, тому його можна писати в довільній формі. По завершенню роботи зверненням буде присвоєно номер, який буде вказано на екрані. Запам'ятайте його, про результати розслідування вам повинні повідомити за залишеними контактами.
Події оформление ленты  Знайшлася відповідь на питання, чому Кличка "не парить" відсутність гарячої води в Києві Мер Києва Віталій Кличко стверджує, що не винен в тому, що в столиці більше півроку немає гарячої води. В інтерв'ю з «Українською правдою», він відіслав журналістів розбиратися з цим питанням «до Коболєва» - глави НАК «Нафтогаз». Мовляв ця компанія не дає Києву газ, а без нього воду гріти нічим. У той же час на питання, чи є у нього самого гаряча вода, Кличко відповів: «У мене бойлер». «Раніше у всіх було центральне водопостачання. І ми всі залежали від водопостачання. Але всі ми хочемо незалежності в цьому. Якщо є гаряча вода - дуже добре, якщо ні, можна увімкнути котел», - пояснив він. При цьому Кличко визнав, що далеко не всі жителі столиці можуть собі дозволити покупку, установку і обслуговування такого обладнання. Але схоже, київська влада і це не вважає своєю проблемою. А також не замислюється - що стане з електромережами, якщо всі жителі столиці будуть одночасно включати бойлери та кондиціонери, влітку, наприклад.
Суспільство Ані Лорак подала на розлучення Співачка Ані Лорак начебто розлучається з чоловіком Муратом Налкакіоглу. Про це повідомило видання "Інформатор" з посиланням на джерела в київській нотаріальній конторі. Видання зазначає, що нотаріусам нібито надійшли листи від Лорак, що підтверджують, що подружжя знаходиться в процесі розлучення. "У київську нотаріальну контору надійшов лист від імені Ані Лорак, де вона вказала перелік київської нерухомості і наказала нотаріусам не вживати ніяких дій з цією нерухомістю, тому що у неї почався шлюборозлучний процес", - повідомили джерела. Правда це чи ні - поки невідомо. Сама співачка поки жодної інформації не коментувала. Відомо, що вона приїжджала до Києва на кілька днів і одягнена в чорне виступила на концерті Інтера. Символічно, що співала співачка пісню "Хіба ти любив?". Кілька днів поспіль Лорак постить фото тільки в чорних кольорах.
Кримінал Катують праскою: Жорстокі нальотчики орудують в Одеській області 4 жовтня троє злочинців проникли в двоповерховий будинок в селі Нерубайське та жорстоко побили власників будинку. Постраждали 41-річний бухгалтер і її 33-річний чоловік-працівник мореплавних компанії. В результаті жертв зв'язали, а з дому викрали $500 і 1,5 тисячі гривень, золоті вироби, ноутбук і два мобільних телефони та втекли. В результаті нападу чоловік отримав численні забої голови, а жінка множинні синці, але від госпіталізації відмовилися. 5 жовтня сталася аналогічний напад на сім'ю 52-річного підприємця з Одеси, який разом з дружиною перебував на дачі в Роздільнянському районі. Четверо незнайомців в чорних масках виламали дверний замок і проникли в будинок. Погрожуючи пістолетом, вони зв'язали скотчем руки і ноги потерпілих. Нападники катували господаря будинку праскою. Вони вкрали $2000 і 3000 гривень і втекли. Потерпілий, не дивлячись на опіки відмовився їхати в лікарню. Поліція шукає грабіжників.
Здоров`я оформление ленты  Як на 9-му місяці. Що відбувається з людиною, яка тиждень не відвідувала туалет Кейлі Хеннінг з Лондона більше 10 років страждала від страшних судом і запорів, через які не могла спати і нормально харчуватися, а ночами проводила на підлозі у ванній, так як боялася, що не добіжить до туалету. Найстрашніше в її ситуації було те, що дівчину дуже сильно пучило і вона тижнями не могла ходити в туалет. Через це її живіт роздувався до гігантських розмірів, а навколишні починали приймати її за вагітну. Лікарі вважали, що розлад пов'язано з нервами і бактеріальними проблемами. Однак їх лікування не допомагало. Нещасна мучилася до тих пір, поки її тренер з фітнесу не порадив здати аналізи на непереносимість харчових продуктів. І виявилося, що вона не переносить коров'яче молоко, яєчний білок, сочевицю, дріжджі, гречку і клейковину. Виключивши ці продукти з раціону, дівчина перестала "вагітніти" по два рази на місяць і повністю одужала. З цікавості аналізи здав і її чоловік. Виявилося, що він не переносить малину і яйця, і ще близько 30 продуктів харчування.
Дозвілля оформление ленты  Вся в татка! Дочка Ван Дамма розбурхала мережу приголомшливою розтяжкою Бьянка Бриджитт, дочка актора і в минулому знатного серцеїда Жан-Клода Ван Дамма, здається скоро стане новою зіркою бойовиків. Дівчина від народження займається спортом, адже її мама - Гледіс Португез - культуристка. 27 річна Б'янка в 2012 році вперше вийшла в світ разом зі знаменитим батьком, а недавно - стала зіркою мережі. Адже тепер вона може похвалитися спортивною формою і розтяжкою не гірше, ніж у зоряного папані.       Посмотреть эту публикацию в Instagram Публикация от Bloque de escenas de acción (@bloquedeaccion) 29 Апр 2016 в 12:07 PDT «Я хочу показати маленьким дівчаткам, що можна бути мускулистою, але при цьому залишатися привабливою. Ви можете сидіти нога на ногу за обіднім столом, а потім надерти кривдникові дупу, красиво і жіночно», - розповіла дочка актора пресі.
Дозвілля День із секретом: Найточніший гороскоп на 6 жовтня Якщо життя схоже на велику шахову гру, то завтра зірки гороскопу обіцяють гру на час. Не захоплюйтеся довгими міркуваннями, інакше з подивом виявите, що вірний мат, який ви так довго готували до свого противника, доведеться відкласти до кращих часів, бо час вийшов. Ще один підступ цього дня: швидше за все, завтра вам буде ніколи звертати увагу на своє здоров'я. Мозок буде зайнятий іншими речами, і є ризик настільки піти в свої думки, що в результаті знехтувати технікою безпеки або задуматися при переході через дорогу. Будьте уважнішими, щоб уникнути травм! Крім того, завтра ваш організм буде більше звичайного схильний до впливу вірусів. Овен Завтра у Овна буде шанс взяти на себе якісь нові зобов'язання, які принесуть йому нові перспективи. Може йтися про пропозицію руки і серця, нову ділянку робіт, новий виток кар'єри і т.д. Втім, навіть якщо цього не станеться, завтра Овен може зіткнутися з ідеєю або ситуацією, яка з часом виведе його життя на нову висоту. Зірки гороскопу радять Овну не боятися нових обов'язків і зобов'язань: овчинка вичинки варта. Тим більше, якщо ця овчинка – ціле золоте руно. ТелецьЗавтра Телець зможе, якщо захоче, блиснути своїми знаннями в будь-якій розмові! Зірки гороскопу наділяють його товариськістю і умінням невимушено демонструвати співрозмовнику свою ерудицію. Це дозволить йому вигідно себе показати, наприклад, здати іспит, підкорити своєю начитаністю співрозмовника, провести переговори, представити новий проект. В інтелектуальному спілкуванні Тельцю не буде рівних, ну а ерудиція завтра буде актуальна у всьому, навіть в любові. Близнюки Завтра є велика ймовірність того, що Близнюки захочуть зайнятися облаштуванням свого будинку або іншого особистого простору: машини, дачі, робочого місця. Більш того, хазяйновитість, що прокинулася в них, потребують негайно підключити до цього інших – завтра ідеї Близнюків про облаштування побуту можуть відрізнятися глобалізмом, так що своїми силами їм не обійтися. Близьким Близнюків пощастить, якщо вони обмежаться лише генеральним прибиранням – завтра зі своїм розмахом вони цілком здатні затіяти і капітальний ремонт. РакЗавтра душа Рака вимагатиме інтелектуальних і філософських бесід, тому головною метою для нього стануть пошуки гідного співрозмовника. Втім, навіть якщо Рак такого не знайде, зірки гороскопу обіцяють, що завтра він все одно реалізує свою потребу в цікавому спілкуванні. Навіть просту дружню розмову Рак здатний звести до інтелектуального спору або азартного змагання в ерудиції! Рак налаштований сперечатися до хрипоти, але важливий йому буде не стільки результат, скільки сам процес емоційного обміну думками. ЛевЗавтрашній день Льву варто присвятити розробці планів, особливо тих, які приємно гріють душу або його гаманець. У будь-яких проектах, що пов'язані з грошима і розумними способами їх витратити, зірки гороскопу віщують Льву успіх, будь то фінансові вкладення, рішення про розширення бізнесу або плани про те, куди з'їздити у відпустку. Мозок Льва завтра обіцяє працювати чітко і конструктивно, виробляючи ідеї, чиє головне достоїнство – практичність. Діва Завтра – день, коли Діва може, якщо захоче, внести ясність в будь-яке питання. Її мозок буде працювати чітко, дозволяючи їй аналізувати і вирішувати логічні завдання. Так що, якщо Діва захоче в чомусь докопатися до суті, їй досить зібрати потрібну кількість фактів – правильні висновки вона, як Шерлок Холмс, зуміє зробити сама. Проникливість додасть Діві особливий шарм в очах оточуючих, і це зрозуміло: ніщо так не прикрашає людину, як дружба з власною головою. ТерезиЗавтра зірки гороскопу радять Терезам заглянути в себе і задуматися над тим, чи не зайшли вони в глухий кут в якомусь питанні? Можливо, це так, але Терези бояться собі в цьому зізнатися? Неважливо, який галузі стосується питання, – дружби, роботи, грошей або любові. Час займатися самообманом пройшов, пора поглянути в обличчя фактам. Якщо, проаналізувавши події, Терези зрозуміють, що зайшли не туди, – не страшно. Завтра хороший день для того, щоб позбутися від ілюзій і з усіх можливих варіантів вибрати правильний шлях. Скорпіон Завтра зірки гороскопу радять Скорпіону дізнатися якусь людину краще. Мова не обов'язково йде про романтичне знайомство, цією людиною може виявитися і знайомий, і колега, і навіть випадковий попутник. Завтра в спілкуванні Скорпіон буде керуватися логікою, а не емоціями, так що у нього є шанс дізнатися максимум інформації про кого завгодно. Замість звичайної розмови ні про що Скорпіон може випитати факти біографії і пристрасті співрозмовника, а також поділитися своїми, вивівши відносини з ним на новий виток. В майбутньому це обіцяє стати в нагоді Скорпіону. СтрілецьЗавтра зірки гороскопу радять Стрільця втекти від суєти, щоб залишитися один на один зі своїми думками – день схиляє його до того, щоб слухати своє серце. Філософськи налаштований Стрілець завтра може сміливо ставити будь-які питання – є велика ймовірність того, що, заглянувши в себе, він отримає відповідь. Не треба боятися навіть таких глобальних питань, як «Чого я хочу від життя?», «Куди йду?», «Що робити далі?». Відповіді на них існують, і в глибині душі Стрільцеві вони вже відомі, залишилося зізнатися в цьому собі. КозерігЗавтра запорука успіху Козерога в справах – це вміння об'єктивно оцінювати свої сили. Протягом дня може виникнути ситуація, коли йому буде потрібно консультація фахівця. Можливо, Козерогу не вистачатиме інформації для роботи, а може бути, мова йде про застуду і звернення до лікаря. Так чи інакше, Козерогу завтра слід пам'ятати про те, що одна голова добре, а дві краще. Якби кожен розраховував лише на себе, ми досі жили б в сирих первісних печерах. Водолій Завтра Водолій може відчувати бажання як слід подискутувати! Кажуть, що будь-яка жінка з нічого може зробити три речі: капелюшок, салат і скандал. Водолій ж завтра проігнорує перші дві, зосередившись на останній. Його бойовий настрій загрожує вилитися в суперечки – завтра бажання Водолія довести оточуючим свою правоту буде нездоланним. Єдиний вихід для оточуючих – це погодитися з аргументами Водолія: якщо його інтелектуальну перевагу визнають, Водолій буде повністю задоволений. Риби Завтра Риби здатні відчувати невпевненість у всьому, за що вони беруться, і це не кращим чином позначиться на їхніх справах. Навіть якщо все йде гладко, Риби здатні відчувати масу коливань! Через це можливі затримки і пробуксовки. Щоб уникнути проблем, Рибам завтра необхідно з самого ранку налаштуватися на активний, діловий лад, почавши день з зарядки і контрастного душу. Невпевненість зніме як рукою, а життя заграє новими фарбами!
Дозвілля оформление ленты  "ВІА Гра" випустила першу пісню в оновленому складі. Але щось пішло не так У Мережі з'явилася нова пісня оновленої групи "ВІА Гра". Колектив продюсера Костянтина Меладзе заспівав пісню "Я полюбила монстра". Відомо, що музику композиції написав Костянтин Меладзе, а слова - одна з солісток Ольга Меганська. "Я знаю, ви так довго чекали цього! Але, повірте, ми чекали цього не менше за вас! Початок, надихає, покладено. І ми готові працювати для вас. Співати для вас. І жити на сцені тільки для вас", - зазначила Ольга Меганська. Правда, судячи з відгуків слухачів, "ВІА Грі" доведеться довго працювати, щоб повернути колишню любов шанувальників. Багатьом голос однієї з солісток занадто писклявий, деяких слів навіть не розібрати, хтось іронізував над титрами. "Ні, без Міші і Насті зовсім не те. Пісня-то можливо і непогана, якби співала Єва Бушміна, коли була в складі групи. А так, це не той старт, з якого треба було просувати новий склад. Мабуть нічого не зміниться в кращу сторону, залишається тільки почуття розчарування", "Без Насті і Міши не те (((((добре що Ерічка співає", "Ууужас! Де Еріка? Чому її так мало? Як не вистачає чистого голосу Насті. Ольга ще норм ..Сінецька дратує", "А мені цей склад більше подобається, ніж попередній... Настя і Міша хоч і жіночні і голосисті були, але знову ж, на мій погляд, вони більше як сольні артисти ... а тут все гармонійно, і голоси у дівчаток так дивно гармоніюють між собою .. згадався справжнісінький стиль Віагри. Завжди не подобалися голоси Насті і Міші саме в групі", "у Віагри судячи з пісень досі депресія ... Нудне скиглення ..", "Не те!!!! бракує почуття!!!! Це не Віа Гра!!!!!"- пишуть шанувальники групи в коментарях під цим відео.

Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Для того, щоб передбачити долю по лініях руки не обов'язково досконально вивчати хіромантію Досить просто погл....
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Багато хто мріє про успішну кар'єру і хорошу заробітну плату Щоб ваші мрії стали реальністю, використовуйте пе....
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Як очистити будь-яку річ від чужої енергетики
Дуже часто різні речі переходять нам від інших людей: щось ми купуємо, щось знаходимо, щось отримуємо у спадок....
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Ефективні шепітки на удачу та достаток
Короткі змови, звані шепітками, здавна використовувалися знахарями та цілителями для досягнення певних цілей Е....
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
6 перешкод, які заважають вам стати щасливими
Всі хочуть бути щасливими, але часом ми зустрічаємо на шляху перешкоди, що заважають нам це зробити Експерти р....
більше матеріалів




/-0,86748194694519-/ /-pc-/
Top